![]() |
#4592 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 193 cm ![]()
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buty co prawda rozwalone i schodzone(jakoś 3 lata mają już) ale jak będę przy stacjonarnym,nie przy laptopie to cyknę i wkleję specjalnie dla Ciebie ![]() ![]() Kto inny wyprodukowałby baleriny w pudle w kształcie ala raciczka(chodzi mi o ten przedziałek na nosku ![]() A ty masz jakieś?Nie będę ukrywać że jeżeli tak to chętnie zobaczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Ufff i po rozmowie- jestem z niej zadowolona, ale jestem kompletnie spompowana. Mają do mnie odzdzwonić pod koniec tygodnia, a ja się muszę zastanowić czy ją przyjmę- są plusy ale i minusy .
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tam od razu kompleks... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czy nie można tego gdzieś zgłosić ? - Przecież to znęcanie się nad niewinnym kotem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
Aniołku póki co znalazłam prawie takie same w necie.Mam takie jak w załączniku tylko czarne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | ||
czyli Endżi
|
No, no
![]() Podzielam Twoje zdanie co do wysokiego tż - wysocy chłopcy są mrrrr... ![]() Cytat:
![]() ![]() Jakoś zapominam o te opcji - co kończy się np tym, że teraz nie mam co zrobić z całą ogromną Ikeowską torbą nowych, markowych i raz ubranych pięknych ciuchów ![]() ![]() Ale urocze! Jak dla małej dziewczynki ![]() Sama niestety żadnego Irregulara nie mam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4599 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajne, ale strasznie landrynkowe, zupełnie nie w moim guście. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Jest już oficjalnie
![]() ![]() Chyba czas na jakieś małe pachnące zakupy ![]()
#4601 |
Zakorzenienie
|
Marto- Gratulacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
rude jest piękne:)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Marto- gratulacje
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Dziękować, dziękować
![]() ![]() Dostałam głupawki z radości ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() P.S. nie wiem jeszcze jaką flaszkę wybiorę - może w końcu Midnight Poison? ![]()
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath, dla mnie ten film w sposób genialny i realistyczny ukazuje jak w człowieku narasta gniew, frustracja, jak zbierają się tłumione latami problemy, złość i w pewnym momencie to wszystko wybucha...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
niecnotliwa dziewica
|
Marta, gratulacje
![]() Madziczko, ![]() ![]() Rachelciu - dwa pytania: - ile bierzesz za strzyzenie, - kiedy masz pierwszy wolny termin (a może Ty w naturze pobierasz, znaczy - we flaszkach? ![]() A fryzura śliczna, az trudno uwierzyć, ze sama ja sobie sprokurowałas ![]() Dzisiejsze popołudnie potwierdziło mi wniosek, ze znakomita większość mężczyzn mimo pozorów dorosłosci mysli ( ![]()
![]() |
#4610 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oczywiście, jak najbardziej ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
Marto - gratuluję pracy! Jesteś pewna, że ją chcesz? "Koło 9" to strasznie wczesna godzina
![]() ![]() Rachel już usłyszała ode mnie co myślę o jej fryzurze. Rety, jaka piękna! Chyba sama się w końcu zdecyduję na małe ciach. Takie ciach do ramion może...? |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
BAN stały
|
Pomocy!!!!
![]() Chcę zrobić wykres w Excelu i nie umiem (kołowy i kolumnowy). Jak mam to zrobić, co wstawiać w poszczególne pola? A potem przenieść do Worda Nie wiem, zaraz się załamię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4615 |
BAN stały
|
Uff doszłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | ||
Czekam na Ragnarok
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() MP to bardzo dobry pomysł ![]() Jestem dzisiaj zadowolona ![]() ![]() Ta pogoda, słońce, świetnie na mnie wpływa. Mam w końcu energię, uśmiech na twarzy i chęć do życia ![]() A może to zakupy? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też bym tak chciała, może wreszcie udałoby mi się wybrać na wtorkowe wykłady, bo na pierwszym (na 8 rano) byłam tylko raz i nie wiem nawet jak wygląda wykładowca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym, ona zwykle nie chce wejść do mieszkania, tylko smutnymi oczkami wpatruje się w trawnik pod domem. ![]() To kotka najwyraźniej rasowa, zdaje się - turecka angora, parę lat temu błąkała się po osiedlu - wyglądała jak długowłosy biały duch - i tamci ludzie ją wzięli do domu. I nie wypuszczają jej na pole, bo nie chcą, żeby przywlokła nierasowe kociaki. Ale i nie wysterylizują, bo przecież rasowego, to szkoda. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I gratulacje dla pracodawców ![]() Edit: Tuliś, z tym wykładowcą, to jak dowcip o bacy i sołtysie ![]() - Baco, i jak ten wasz nowy sołtys? - Eee, jescek go na trzeźwo nie widzioł. - Co, to on tak pije? - On niy, tylko ja.
![]() |
#4620 |
niecnotliwa dziewica
|
Fenris - to zapewne skutki wszystkiego po trochu
![]() ![]() A co do wzrostu... hmm... ja mam 162 i takich poniżej 180 to w zasadzie nie zauważam... Interesujacy mężczyzna (na pierwszy rzut oka, oczywiście, liczy się duzo więcej) zaczyna się tak od 185 wzwyż ![]() Papuziu, ja może i przesadziłam ze swoją reakcją, i może się i kici nic złego nie dzieje, ale jak sobie po przeczytaniu Twojego posta wyobraziłam tego zwierzaczka zamkniętego cały dzień na balkonie... no sorry, dla mnie to jest nieludzkie ![]()
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-04-01 o 18:49 Powód: przeczytałam post wyzej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.