![]() |
#4592 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008
A TU LISTA POZOSTALYCH PIOSENEK
![]() POLSKOJĘZYCZNE: G. Tomczak -Niebieska piosenka Ziyo- magiczne słowa Kancelarya- Zabiorę cię B. Bartelik - Sen w pogodne dni A. Jantar i B. Mec - Tylko Ciebie mam Human Słońce moje Kayah i Kiliański - prócz ciebie nic Pocałuj noc z Młodych wilków kochac jak to łatwo powiedzieć www.radiostacja.pl/?action=pokaz&film_id=483 Anna Jantar pozwolił nam los Zakochani................ ................Natalia Kukulska Z każdym twym oddechem............Stach ursky Z kimś takim jak ty.....................Ki ndla Wszystkie chwile................... ....Magma Oczarowanie.............. ..............Zbigniew Wodecki Moje jedyne marzenie................. Natalia Kukulska lub Anna Jantar Jesteś blisko mnie..................... .Kukulska / Piasek Całe życie czekam na ciebie..........Mietek Szcześniak Gadowski - Ona i On Gadowski- Ona jest ze snu Jesteś blisko mnie - Kukulska, Piasek Magda Femme - Rozmowa z aniołem Kindla-Z kimś takim jak Ty Kochać - Piotr Szczepanik Zabiorę Cię - Kancelaria Seweryn Krajewski - Czekasz na tę jedną chwilę... S.Krajewski - Miętowe pocałunki S.Krajewski - Wielka miłość biały latawiec - WAWELE Czesław Niemen - Wspomnienie Jantar - Moje Jedyne Marzenie Kayah, Kiliński - Prócz Ciebie nic między nocą a dniem - Makowiecki Artura Gadowski - Ona i on Saturn - Czułe spojrzenia A. Jantar - Pozwolił nam los ; Przetańczyć z Tobą chcę całą noc B. Streidsond - Woman in love Facinatio Bajm - Być z Tobą ; Miłość to taki dar Tomasz Żółtko - Kochaj mnie i dotykaj spoza nas - mietk szcześniak Magma - Kochać i pragnąć ; Wszystkie chwile; Niezapomniane słowa Czerwone Gitary - Niebo z moich stron Mały Książę - Kasia Sobczyk, Zawsze tam, gdzie Ty - Lady pank Jeśli tylko chcesz - Paweł Kukiz Zakochani - Natalia Kukulska Kołysanka - Sumptuastic Kostek: Tak kochać tylko ciebie Do kołyski - Dżem OBLUBIENIEC - Janusz Radek Za miłość mą - Weekend Cały świat - Ewa Bem Chlopcy z placu broni - kochanie tesknie do ciebie Wodecki - Oczarowanie; Z Tobą chcę oglądać świat Farba- Chcę tu zostać Gawliński-Niech mówi serce Urszula- Dziś już wiem Kilijański-Otulmy się miłością Grechuta- Wesele Krawczyk - Tylko Ty, tylko Ja; Całe Życie czekam na Ciebie, Szcześniak - Spoza nas Borysiewicz, Kukiz - Jeśli tylko chcesz Darko Damian-Żono, moja żono Uniatowski Sławek- Kocham Cię Ricco-Z kimś Zabiore Cie Kancelaria Gadowski - Ona i On Magda Femme - Rozmowa z aniołem Jantar - Moje Jedyne Marzenie A. Jantar - Pozwolił nam los Przetańczyć z Tobą chcę całą noc Saturn - Czułe spojrzenia B. Streidsond - Woman in love Bajm - Być z Tobą ; Miłość to taki dar Mały Książę - Kasia Sobczyk, OBLUBIENIEC - Janusz Radek Darko Damian-Żono, moja żono Bo jesteś ty Krzysztof Krawczyk Być z Tobą Bajm Całe życie czekam na ciebie - Mietek Szcześniak Czekasz na tę jedną chwilę (Wielka miłość)- Seweryn Krajewski Czerwona jarzębina- Dumka na dwa serca- Edyta Górniak / Mieczysław Szcześniak Dziewczyna o perłowych włosach- Omega Mały Książę -Kasia Sobczyk Moje jedyne marzenie - Anna Jantar Jesteś blisko mnie - Natalia Kukulska / Piasek Jeśli tylko chcesz - Paweł Kukiz / Jan Borysewicz Kocha się raz -Irena Jarocka Kocham cię kochanie moje -Maanam Kołysanka - Sumptuastic Moje jedyne marzenie - Natalia Kukulska Mój -Goya Niecierpliwi - Robert Chojnacki / Piasek Noce i dnie - Halina Kunicka Oczarowanie - Zbigniew Wodecki Stary walc - Mieczysław Fogg Prócz ciebie nic - Kayah / Krzysztof Kiliański Piosenka spod welonu - Irena Jarocka Serca dwa – Ślubne prezenty - Irena Jarocka Szukaj mnie - Edyta Geppert ANGILESKIE/ FRANCUSKIE Angels Robbie Williams Anyone Of Us Gareth Gates Bed Of Roses Jon Bon Jovi Because You Loved Me Celine Dion Carrie - Europe Dance Me To The End Of Love Leonard Cohen Don't Wanna Miss A Thing -Aerosmith Eternal Flame -The Bangles Evergreen -Barbra Streisand Every Breath You Take -The Police Falling In Love With You -Elvis Presley Fascination -Nat King Cole Feels Like Heaven- Fiction Factory First Love- Utada Hikaru From This Monent -Shania Twain Gitan- Garou Heaven- Brian Adams How Do I Live -LeAnn Rimes How Deep Is Your Love - Bee Gees Hungry Eyes - Eric Carmen I Believe I Can Fly - R Kelly If You don't know me by now - Simply Red I Just Called To Say I Love You - Stevie Wonder I'll Stand By You - The Pretenders I Want To Know What Love Is - Foreigner I Will Always Love You - Whitney Houston Love And Marriage - Frank Sinatra Love Is All Around - Wet Wet Wet Love is where you are - Diane Krall Moon River - Frank Sinatra Nothing Compares 2 U - Sinead O'Connor Nothing Else Matters - Metallica Nothing's Gonna Change My Love For You -Glenn Madeiros One - U2 Promise me - Beverly Craven Power Of Love - Jennifer Rush Right Here Waiting - Richard Marx She's The One - Robbie Williams Take My Breath Away - Berlin That's Another Song - Brian White WŁOSKIE: Laura Pausini -" strani amori" Il Tuo Nome In Maiuscolo"-Laury Pausini "Se Bastasse Una Canzone"-Eros Ramazzotti, "Una rosa blu "-Michele Zarrillo Biagio Antonacci-"Pazzo Di Lei Questa voce" Simony Bencini "Nel Cuore Lei" (with Eros Ramazzotti)Andrea Bocelli ,Andrea Bocelli - "Le tue parole", Adriano Celentano-"L'emozione non ha voce", Mina & Riccardo Cocciante - "Questione Di Feeling", Riccardo Cocciante - "Sulla Terra Io E Lei", Richard Cocciante & Mina-"Amore" i inne włoskie: www.amando.it/canzoni/canzoni-amore.htmlhttp://www.amando.it/canzoni/canzoni-amore.htmlhttp://www.amando.it/canzoni/canzoni-amore.htmlvv POWODZENIA NA NOWEJ DRODZE nam wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Raczkowanie
|
wiecie co, opisze wam co mi sie wczoraj przydazylo
bylam wczoraj na makijazu probnym i fryzurze i....fatalnie jestem zalamana i jednym i drugim fryzura byla w sumei taka jaka sobie wymyslilam, wlosy pokrecone i luzno podpiete. teraz jednak mysle, ze najlepiej mi we wlosach rozpuszczonych i chyba poprosze je o nakrecenie ich troche i tyle, moze wepne jakis kwiat tylko i juz. ale tez wolalabym nie robic tego jednak w dzien slubu, czyli chyba pojde do jeszcze jednej proby, ....... co do makijazu, to najlepiej czuje sie w brazach, brazowych ubraniach, make up tez taki sobie robie. mam brazowo rudawe wlosy i piegi. czyli raczej cieple kolory makijazystka, ktora robila make up w swietle nei dziennym tylko z lampami zrobila mi same zimne kolory, makijaz bardzo ostry, jakies rozoweawe cienie i brwi mocne. wygladalam pasudnie i zupelnei jak nei ja!poza tym stwierdzila ze do mnei pasuja zimne kolory ale ja mam sukienke ecru i wogole w zimnych sie nie czuje! na dodatek te cienie albo tusz mnie uczulaja i mialam czerwone oczy zastanawiam sie co zrobic. czy szukac dalej czegos innego, czy do nich wrocic i powiedziec zby pomalowaly mnie naturalnie, fryzure zrobily natrualna? czy isc gdzie indziej? chociaz szkoda mi tez troche kasy na kolejne proby, ale nei chce byc wsciekla w ten wazny dzien ze wygladam jak zupelnie inna osoba! |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz może, jakimi kosmetykami byłaś pomalowana? Osobiście spróbowałabym pomalować się gdzieś indziej, bo i tak piszesz, ze chyba poszłabyś na jeszcze jedną próbną. Wiadomo, że trochę pieniędzy to kosztuje, ale moim zdaniem warto. W końcu to ten jedyny dzień, w dodatku utrwalony na zdjęciach, filmie... Warto czuć się komfortowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Raczkowanie
|
ava80 aż ciarki mnie przechodzą jak słucham "prócz ciebie nic" tak na mnie działa ta piosenka i to też jest mój faworyt ale mam jeszcze jednego http://pl.youtube.com/watch?v=oVU3aPWFyrc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Raczkowanie
|
Mam jedno pytanie właśnie próbuję robić listę gości żeby móc ich umieścić na zaproszeniach i mam problem z przyjaciółkami, które mają łączone nazwiska. Jak to napisac np. Jana Kowalskiego i Jadwigę Nowak-Kowalską?? Czy po prostu Jana i Jadwigę Kowalskich?? Chyba ta pierwsza wersja ale sama już nie wiem. Zgłupialam już.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Rozeznanie
|
A ja właśnie byłam w trzecim kościele w kswesti zapowiedzi i miła niespodzianka, są głoszone za darmo
![]() Poza tym dziś była druga przymiarka sukienki, toche sie dziwnie czułam otoczona przez 5 krawcowych i taka sama jakas a one zadają tyle pytań w stylu, krócej czy dłuzej... Na następną przymiarke biore mame, specjalnie ma przyjechać do lublina, niech ona z nimi rozmawia ![]() To już miesiąc i 13 dni ![]()
#4600 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Raczkowanie
|
soffera dzięki za odpowiedź! Nie będę się pytać bo to nie jedna przyjaciółka a kilka. U nas jakaś chyba moda na nazwiska dwuczłonowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się dzisiaj dowiedziałam, że to było nasze ostatnie spotkanie na naukach mimo, że na naszych karteczkach widniało 8 tematów do omówienia, nas obowiązywało tylko 5. Teraz musimy się umawiać na spotkania do poradni i dziewczyny mają się nastawić na prowadzenie kalendarzy, badanie śluzu itp. ![]() Dziewczyny a jak u Was wyglądał Dzień Skupienia?
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Rozeznanie
|
U Mnie najpierw była ostatnia nauka przedmałżeńska i po niej recytowana Msza Św. Trwało to ok 1,5 - 2godz w całości
#4604 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I coś ty narobila!! ![]() słucham od pół godziny i już sobie "podtańcowywuje" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Raczkowanie
|
Ja tez kocham ta piosenke, kojazy mi sie z moja mlodoscia na zaglach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wiem,że polaczenie sukni ecru i zimnych cieni daje nieciekawy efekt,a wiem co z tego wzgledu,że moja bratowa własnie taki make-up miała na swoim slubie.Jak dla mnie strasznie się to gryzło,suknia ecru,prawie bezowa i cienie o kolorystyce fioletów,srebra i bieli.Nawet bukiet miała z pomaranczowo bordowych kwiatów,więc juz w ogóle porazka.Efekt był taki,że wygladała jakby miała podsiniałe oczy ![]()
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
/22/
![]() Dziś idę po raz 1 na solarium przed-slubne.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Madlen tylko nie spiecz sie na raczka, zeby Ci przed samym slubem skora nie zeszla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Nigdy tak nie miałam jeszcze, jestem poddatna na opalanie, i od razu brąz.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja mam suknię ecru (gdzieś już wklejałam), mam blond włosy i niebiesko szare oczy i właśnie wymyśliłam sobie, ze będę miała fioletowy bukiet i fioletowe cienie, myślicie, ze to nie wyjdzie dobrze? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-14 o 18:16 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
moze lepiej brudny roz polaczony z brazem
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Rozeznanie
|
mi tez sie niestety wydaje że fiolet to nie do końca ten kolor...
przymierzalam suknię ecru i mam tez blond włosy - zdecudowanie poszlabym w pomarańcz, czerwień, blady roż, bordo, herbaciany, jasną zieleń (kolor nadziei), ewentualnie kolor lawendy - to w sumie fiolet ale bardzo pudrowy. Może sie nada. Ecru ecru nierówny więc cos dopasujesz ![]() zajrzyj na ten wątek: http://www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=47671
![]() |
#4616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4617 |
Rozeznanie
|
Kurcze tylko nie róż, ja nie lubię różu, nie łączyłam fioletu z brązem
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zadomowienie
|
ale nam nie chodzi o róż landrynkowy,tylko taki pastelowy jakby rozmyty w połaczeniu np z brązem czy pastelowym fioletem wyglada pięknie.
Zobacz np na ta paletę cieni,sa w niej odcienie,które moim zdaniem pasują i do bieli i do ecru ![]() oj zapomniałam dołaczyć zdjęcia...sorki
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-14 o 18:14 Powód: post pos postem |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zadomowienie
|
Ja mam suknie jasny ecru, do tego planuje amarantowy bukiet i makijaż (o ile się zdecyduje, zobacze na próbnym czy bedzie ok)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.