![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
oj ale sie rozpisałyscie
![]() my slub mamy na 17.00 plener mamy innego dnia takie wielogodzinny ale gratisowo mamy taki grótki godzinny w dniu slubu (przed slubem) tez bede miała cos niebieskiego, pozyczonego, nowego, starego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
DZiewczyny, moze byscie z tym pisaniem to troche przystopowaly?
![]() My slub mamy o 16 i u nas jest to jak najbardziej odpowiednia pora, z tego wzgledu, ze musimy ponad 30 km dojechac do sali. A wiadomo, ze slub nie trwa pol godziny tylko troche dluzej, jak doliczy sie do tego czas przyjmowania zyczen, dojazd gosci i nasz, ktory bedzie przezciez troche dluzej trwal, zanim wejdziemy na sale ( bo wczesniej trzeba ucalowac chclep i wypic po kielichu, zanim zasiadzie sie do stolow po wniesieniu toastu z lampka szampana to u nas bedzie gdzies grubo po 18-tej... A tez mamy zamiar wyskoczyc na chwile na mini sesje, ale raczej ze zwgledow na kamerzyste... Plener fotograficzny ustalimy w inny dzien. ![]() Cytat:
![]() ![]() Super wierszyk ![]() ![]() ![]() ivoclar, fotograf spoko, choc nadal podoba mi sie nasz Kruk ![]() ![]()
![]() |
#4593 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, muszę przyznać, że macie oszałamiające tempo! Nie nadążam z czytaniem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4594 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No dbaj o teściową mimo wszystko, musi kobieta zacząć troszkę o sobie myśleć, ale dobrze, że nie jest z tym sama Oj dziś taka ładna pogoda, że mi się uczyć nie chciało w domu, no więc rozłożyłam sobie leżak i uczyłam się na egzamin na podwórku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Rozeznanie
|
może i za dużo złota... nie wiem, to na sukni jest bardzo delikatne i prawie niewidoczne, daje tylko połysk ale jakos tak chyba mnie poszerza
![]()
#4597 |
Zakorzenienie
|
No może ci się tylko wydaje, że cię poszerza? Niestety często patrzymy na siebie bardzo krytycznie, ostatnio na wątku "modowym" jedna wizażanka wstawiła swoje zdjęcie z prośbą o ocenę czy wygląda grubo, jak spojrzałam na fotkę to się za głowę złapałam bo dziewczyna była bardzo szczupluteńka i sukienka na niej idealnie leżała. No cóż trudno nam spojrzeć na siebie obiektywnie
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to tak zawsze jest..ja wtedy pytam kogoś-najchętniej mamę bo wiem że ona mi najlepiej doradzi bo TŻ t mówi zawsze że on się nie zna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Rozeznanie
|
mojej mamie sie ta suknie z załozenia nie podoba, tak jak 95% moich ubrań, więc to nie pomoże...z kolei TŻ-towi podobałabym się we włosienicy
![]() ![]()
#4600 |
Zakorzenienie
|
no tak...kobiety to mają przekopane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Rozeznanie
|
Panny Młode 2009 cz.II
jeszcze pomyślę, ale raczej nie schudnę w 2 tygodnie, bo właśnie się rzuciłam na czekoladę przez ten dylemat
![]() a z innej bajki- ivoclar ile płacicie za ten boski samochód, bo nie widzę ceny nigdzie?i skąd jest wynajmujący?
![]() ![]() Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-08 o 01:03 Powód: post pod postem, rada: proszę edytować post w celu uzupełnienia jego treści |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Raczkowanie
|
Dopisze sie :-D 01.08.09
#4603 |
Zakorzenienie
|
Witaj Witch 86!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny..normalnie nadazyc nie mozna
![]() my slub mamy o 14 chcialam o 16 ale ze wzgledu ze mamy slub 15 sieronia awiec w swieto koscielne nie wyrobilibysmy przed normalna msza ![]() ![]() widze, ze poruszylyscie temat odchudznaia, za malych ciuszkow itp...u mnie z tym targedia...odkad tu jestem przybralam ok3-4kg i vo je zgubie nie minie duzo czasu i znowu sie pojawiaja....ja nie wiem czy ja nie moge tu wazyc normalnie ![]() a ja tak wogole strasznie chcialabym, zeby jakas mala dziewczynka z naszej rodziny sypala przede mna kwiatki jak bede podchodzila do oltarza ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
fajnie że sie podoba autko ![]() płacimy 200zł za godzinę auto dodatkowo ma montowany dach i szyby w razie deszczu a,a facet który go wynajmuje jest z woj.łódzkiego miasto Opoczno ale tak sobie mysle że na pewno w Twoim wojewodztwie znajdzie sie ktoś kto wynajmuje takie czy podobne autka nam namiary na to auto dał nasz fotograf ![]()
![]() |
#4606 | |
Rozeznanie
|
Panny Młode 2009 cz.II
Sas- nie wiem jak w Anglii, ale w Stanach się tyje przez to, co dodają do żarcia. Tam wszystko jest słodzone skondensowanym syropem kukurydzianym, a to jest o wiele gorsze niż cukier, no i w ogóle żarcie robią bardziej "zapychające"... ja za pierwszym razem jak pojechałam to strasznie schudłam, bo jadłam 2 posiłki dziennie a jeździłam 20 km rowerem co dzień i to po niezbyt łatwej drodze (pagóry itp) ale za drugim razem jak juz nie miałam tyle dawki ruchu to utyłam ze 4-5 kilo. Masakra! Może w Anglii też coś dodają do żarcia, jakis wypełniacz albo "słodzik"?? ale suknią sie nie martw-w razie czego w kiecce z gorsetem zrobią Ci talię osy
![]() ![]() A jak ci nie wyjdzie z dziewczynką z kwiatkami można zawsze posypać dywan wcześniej płatkami róż w kilku odcieniach, wygląda to świetnie jak np. płatki są czerwone różowe i białe wysypane jakby w dwustronną tęczę ![]() Cytat:
![]() szukałam u nas-jest sporo slicznych autek, ale ceny zaporowe- 1600-2000 zł za 3 godziny ![]() ![]() Ale szukam dalej, może cos się znajdzie, byle nie Syrenka, bo TŻ ich nie toleruje a i ja nie marzę o takim wozie ![]()
![]() ![]() Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-08 o 00:55 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Rozeznanie
|
spoko na pewno coś znajdziecie wymarzonego
![]() no ceny u was niezłe... u nas bedzie ze 3 godzinki także 600zł a to nie jest to co 2tysiaki i to jest rzeczywiście różnica ![]()
#4608 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny dołaczam sie do Waszego wątku, teraz tez troche mojego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
witaj wśród nas!!!! ![]() opowiesz coś o sobie i swoim przyszłym mężulku ??? skąd jesteś ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | |||
Zakorzenienie
|
ejjj musicie sie nia zajac.. pamietajcie zdrowie jest najwazniejsze...
Cytat:
Cytat:
![]() witaj ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Kasia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Rozeznanie
|
suuper i fajnie że dołączyłaś do nas
![]() ![]()
#4613 |
Wtajemniczenie
|
Witamy Cię Marianno w naszym gronie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | ||||||
Zakorzenienie
|
jeja jeja ale sie rozpisalyscie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do zdjec slubnych o ktorych tak debatowalyscie to my planujemy ze wzgledu na kamerzyste wyskoczyc na jakas godzinke po obiadku - u nas to nikogo nie dziwi - zawsze tak sie wychodzi - no ale myslimy godzinke nie dluzej - mamy slub w gorach wiec zdjecia beda z natura - mam nadzieje ze ladna pogoda bedzie ![]() Rosette dbaj o tesciowa ![]() co do samochodu to my tez niestety jeszcze zadnego nie mamy, ale z tego powodu ze Tż mieszka 70 km ode mnie to mysle ze Tż wezmie samochod od kogos ze swojej rodziny, bo za wypozyczenie musielibysmy slono zaplacic |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie, witam 4 nowe PM
![]() Jejku, ale Wy narzucacie tempo,szalone:P Mala, gratuluję decyzji o szybszym ślubie cywilnym, świetna wiadomość Rybulka, twoja opowieść o tych listach z każdego miesiąca dla TŻ normalnie powaliła mnie na kolana, wzruszyłam się. Super pomysł ![]() Wczoraj założono mi dolny łuk aparatu i już 2 dni boli mnie szczena ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widze ze slubujemy tego samego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale majhąc na uwadze to że nosiłaś S eeee no to jest różnica. ![]() Damy radę z dietą i do ślubu wcisnąć się w M ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do szczypłości, eeee nawet koło mnie nie leżała, nawet ostatnio w lustrze jak na siebie patrzę bokiem to wyglądam na 4-5m-c ciąży ![]() ![]() ![]() ![]() Ejj kupiłam sobie dwie pary butów, i żadne mnie tak dawno nie obtarły ![]() ![]() No nieee, własnie zobaczyłam, sandałkii na obcasie są z zeszłego roku ech. A oto sprawca: tylko moje są w miodowym kolorze.lekko żółtawym nawet.i na żywo lepiej wyglądają o wiele ![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=346935050 a sandałki to te: tylko brązowe ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ![]() co do rozmiarów to ja nosze S albo XS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Wtajemniczenie
|
Samba, a gdzie studiujesz?? Ja skończyłam na USiu filologię chorwacką, więc możemy sobie przybić pionę
![]() Pozdrav! |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() musze sie wam pochwalic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() musze teraz porozmawiac z moim szefem na szcezscie mam umowe do jutro (mialam na zlecenie co miesiac nowa..) wiec niestety bedziemy musieli sie pozegnac.. jak sie bedzie rzucal to zaproponuje mu znajoma na moje stanowisko zeby niegadal ze zostawiam go bez niczego.. kurde jakis mnie to niemartwi.. tak jestem uradowana przedszkolem...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.