Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!! - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-15, 12:00   #4591
anka1900
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!

Kochane, czy w naszym stanie możemy sobie pozwolić na Karmi (0,5% alc.), któraś pisała, że obaliła buteleczkę, ale bez namiętności? mnie naszła chyba pierwsza właśnie zachciewajka na ten karmelowy trunek
Stary 2008-05-15, 12:02   #4592
Judi21_84
Zakorzenienie

Cześć Kochane
Na początku muszę pochwalić wszystkie śliczne brzuszki

Kochane ja dzisiaj po tym co tu wczoraj poczytałam poleciałam do laboratorium i walnęłam sobie badania. Zapłaciłam 83 zł. Zrobiłam sobie wymaz z pochwy-"wykrywa wszystkie gady które nam tam mieszkają"-cytując Panią wykonującą wymaz. Zrobiłam sobie hbs i wassermana i grupę krwi bo nie mam oryginalnego świstka a do szpitala mi się przyda. Będę spokojniejsza i nie będę sobie pluła w brodę, ze trzeba było ten wymaz zrobić. Wyniki za tydzień.

Ale rano przytrafiło mi się coś dziwnego. Malowałam oczy i w pewnym momencie tak mnie nerka prawa zaczęła boleć że zwijałam się z bólu na łóżku z 5 minut, walnęłam sobie nospę i boli trochę mniej ale cały czas czuję ból. Nie wiem czy mały na coś uciska czy o co chodzi ale strasznie mi to dokucza:/
No koniec marudzenia!

U nas piękna pogoda, 24 stopnie

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 12:04   #4593
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

Ja ostatnio wypilam szklanke Reeds'a...mysle ze bez problemow sobie mozna pozwolic i nawet sie spokalam ze stwierdzeniem ze nawet nalezy raz na jkis czas wypic na lepsze "funkcjonowanie nerek" ale ile w tym prawdy to nie wiem...ale nie widze tu zadnego problemu
LeoNa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 12:30   #4594
wersta
Zakorzenienie

Judi masz na pewno ciążowy zastój nerkowy. mi na tym dokładnym badaniu usg, co byłam w sobotę też to wyszło i lekarz mówił, że to norma i każda ciężarna ma w mniejszym lub większym stopniu. płód uciska po prostu. trzeba tylko sporo pić i siusiać.
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 12:39   #4595
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość
Andape a powiedz mi chodzi Ci o lekarza GP? I ile wczesniej mozna to zaswiadczenie wziasc bo ja mam spotkanie z polozna 28 maja i chcialabym wtedy od niej wziasc.
Jesli hcodzi o sex to w sumie juz sama nie wiem czy mi brakuje bo czasami mam ochote, ale jak dochodzi co niego to nie mam juz zbytnio sily. Ostatnio to zasnelam i Andy musial mnie budzic
Heyka, wiesz co u mnie lekarz na ostatniej wizycie zastanawial sie jak wystawi mi l4, bo mu powiedzialam ze poprzednie mam do 22.05 a wizyte mam na 20.05 i wlasnie mowil, ze kurcze nie bardzo, ale cos sie da zrobic. Wiem, ze na pewno mozna wystawic 3 dni do tylu.
ver_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 12:47   #4596
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
Kochane, czy w naszym stanie możemy sobie pozwolić na Karmi (0,5% alc.), któraś pisała, że obaliła buteleczkę, ale bez namiętności? mnie naszła chyba pierwsza właśnie zachciewajka na ten karmelowy trunek
Anka, czytalam gdzies ze podobno to wzmaga laktacje i takie tam. Ale 0,5prom. to na prawde nie duzo. Wszystkie moje znajomoe mowily ze jak mialy ochote to poprostu pily nawet normalne piwo, tylko oczywiscie z umiarem. Mi sam lekarz powiedzial, zeby napic sie lampke wina, zeby cisnienie sobie "unormowac"
Co do redsa, to ma on ok 5promili i tez mozesz sobie pozwolic na mala szklaneczke. Ostatnio wypilam wlasnie troche redsa pomaranczowego i mialam taka cholerna zgage, ze stwierdzilam ze dziecko chyba nie chce piwka heh..

Kolezanka ma termin na za tydzien i dzis do mnie napisala, ze problem ze szpitalami we Wroclawiu: ostatnio zdecydowałam się na Trzebnicę- w sumie tam mamy ok 25km i tez o tym myslalam. ALe najlepsze ze jej kolezanka byla na Kamieńskiego na ktg i z izby odesłali dziewczynę do trzebnicy, bo miejsc nie było- a ona z trzebnicy przyjechała, bo tam to samo ;/
Ciekawe gdzie ja bede rodzic, chyba pozostanie porod w domu...
Stary 2008-05-15, 13:36   #4597
ver_ona
Zakorzenienie

Na "zone reality" znow jest program: "opowiesci o narodzinach". Chyba jest codziennie o 13:35.
Stary 2008-05-15, 13:44   #4598
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

kiedys dosyc czesto siedzialam i ogladalam ten program ale od jakiegos czasu sobie odpuscilam

A tak apropo w jakie kosmetyki dla dzieciaczka sie zaopatrujecie?
Stary 2008-05-15, 13:48   #4599
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
fajny wózio. te koła piankowe nawet spore. nosidło w środek będziesz miała czy jest gondolka w zestawie?
no niestety ten model gondolki nie posiadał z tego co wiem,ale pewna nie jestem.
Wózek sprezentowali dziadkowie Nosidełko montuje sie na wózku i dawaj w trase .Do kompletu mam jeszcze baze pod nosidełko i siakies szyny do zamontowania tego dziadostwa w samochodzie...

Wpadłam na moment zobaczyć co i jak I jak zwykle ciezko sie oderwac
Że już nie wspomne ile zaległego czytania było,a zaglądałam tu rano
Ale lece pichcic obiadek.
Narazie kobietki
Kurzoslawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 13:50   #4600
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

Cytat:
Napisane przez Kurzoslawa Pokaż wiadomość
no niestety ten model gondolki nie posiadał z tego co wiem,ale pewna nie jestem.
Wózek sprezentowali dziadkowie Nosidełko montuje sie na wózku i dawaj w trase .Do kompletu mam jeszcze baze pod nosidełko i siakies szyny do zamontowania tego dziadostwa w samochodzie...

Wpadłam na moment zobaczyć co i jak I jak zwykle ciezko sie oderwac
Że już nie wspomne ile zaległego czytania było,a zaglądałam tu rano
Ale lece pichcic obiadek.
Narazie kobietki
a jaki ty masz ten wożek?
Stary 2008-05-15, 13:51   #4601
asiula_n
Rozeznanie

Dobry a właściwie zły...

Miałam miec lekarza rano i jak przyszłam do gabinetu to właśnie dzwonił, że musi odwołac wizyty bo musial pilnie zostac w szpitalu. I lipa, bo nie dośc, że zwolnienie mi się skończyło, to jeszcze chcaiłam o te bóle wątroby zapytać. Wiecie, mnie to boli coraz bardziej, nie moge wogóle siedzieć, bo po 10 minutach aż zwijam sie z bólu, taki ucisk... a jeszcze dzis mi na plecy ten ból promieniuje a jutro mam jechac do olsztyna, masakra, jak z takim bólem prowadzić samochód? I później siedzieć 8 godzin na wykładach. Aż mi się chce ryczec... mówie wam dziewczyny, czuję sie strasznie

Cytat:
Napisane przez andape Pokaż wiadomość
Dziewczyny- czy Wam tez okropni brakuje seksu.Do niedawna robilismy to w miarę często choć mężuś sie stresował ale od jakiegoś miesiąca zastrajkował - za bardzo boi sie o mnie i dziecko.Z początku miałam mu to za złe ale potem poczytałąm, że sporo facetów tak ma i odpuściłąm. Teraz jak usłyszałam od gina, że mam krótką szyjkę to sama bym się bała.Ale brak mi tego potwornie
Tak, tak, tak Brak mi mojego dawnego ciała i normalnego seksu, bo teraz to nie dosc że prawie wcale, to jeszcze malo przyjemnie

Piękne macie brzuszki!
A ja dzis marudze, i juz!
asiula_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 13:57   #4602
ver_ona
Zakorzenienie

A tu cos znalazlam dla wszystkich mamusiek, ktore lubuja sie w żyrafkach
http://allegro.pl/item361633987_next...ko_roz_80.html
Stary 2008-05-15, 13:58   #4603
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LeoNa86 Pokaż wiadomość
a jaki ty masz ten wożek?
A jesli o kosmetyki dla dzidziusia chodzi dostałam ostatnio zestaw cały z Johnson's.Musze poszukac jakiś opini na necie odnośnie tych specyfików,no ze któras z was dziewczyny słyszała coś na ich temat?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 222_images_20080418183453-QUATTROTSB_GILDA.jpg (9,2 KB, 8 załadowań)
Stary 2008-05-15, 14:02   #4604
marticia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
przedstawię to po matematycznemu(hehe humanistką jestem)
lody+słodycze=wzrost wagi=wzrost ciśnienia+obrzęki= gestoza= rzucawka

to ja juz wole nie ryzykowac
chociaz jeszcze dziś mam czekoladki lodowe
MaladT malnie rozbrajasz mnie. A co to ta rzucawka???? mam nadzieje, ze Tobie nie grozi, no chyba ze odtawisz calkiem slodycze..hihihi. Spytajs ei o lody bezcukrowe, u nas takie sprzedaja.

Andape, niestety maz nie ma wstepu w moim szpitalu na usg. Po prsotu takie sa tu asady i nie wpuszczaja tych biedakow, ale za kazdym razem chodzi ze mna i trwa...tym razem 3,5 h czekal ze mna.. Zal mi go i chce ostatni raz isc prywatnie, zeby chociaz zobaczyl swojego pierworodnego. Ciesze sie, ze sloko spalas, a zobaczysz ze podusia przyd Ci sie juz zawsze. Moj tez sie tuli do tej poduszki jak dziecko..hihihi

Cestia, sliczny ten wozio,bardzo zgrabny.

Jowiszku, normalnie dzidzia dorodna! pewnie w 33 tygodniu tez moja troche jesczze podrosnie, bo poki co ma 1,5 kg i 29 tydzien.

Mala, ale masz malutki brzuszunio, ale ot nie swiadczy o tym, ze dzieciatko bedzie male

Dorbarku, wielkosc piersi ne swiadczy o tym, czy bedziesz miala mleko. Zobaczsz, ze spokojnie bedziesz swoje karmila piersia

Szkoda dziewczynki ze nie widzicie jak kombinuje teraz z lekarzami. Mam tutaj taki dokument, dzieki ktoremu moge w ciazy za darmo robic wszystkie badania i wykorzystuje to jak moge. Dzis poszlam zarejestrowac sie do dermatologa, musze zrobic sobiejeszze usg tarczycy i badania serca..hihih. Nie to ze cos mi dolega, ale po rpsotu za nic nie place.
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 14:03   #4605
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiula_n Pokaż wiadomość
Tak, tak, tak Brak mi mojego dawnego ciała i normalnego seksu, bo teraz to nie dosc że prawie wcale, to jeszcze malo przyjemnie
mi też brakuje seksu Cały pierwszy trymestr celibat bo odklejała mi sie kosmówka.
w drugim trymestrze az do teraz stosunki były normalne,regularne ale dzisiaj mąż
miał juz opory a i mi samej coraz mniej wygodnie z takim brzuchem....eh
Stary 2008-05-15, 14:08   #4606
marticia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ver_ona Pokaż wiadomość
A tu cos znalazlam dla wszystkich mamusiek, ktore lubuja sie w żyrafkach
http://allegro.pl/item361633987_next...ko_roz_80.html
Hihihi...ja wczoraj widzialam w H&M maskotki zyrafki dla malenkich dzieci..brdzo rozkoszne..i tak sobie pomyslalam o Was - maniaczkach zyrakach. Ja tam skupilam si na zabkach
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 14:14   #4607
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Kurzoslawa ten wozek to Graco tour de luxe cos takiego http://www.allegro.pl/item348575405_...supercena.html
rusalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 14:22   #4608
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Ja i moj brzusio dziekujemy bardzo za komplementy
Leonka - obiecuje, ze za jakies 2 tygodnie znow zamieszcze fotki baniaka Teraz napewno ruszy do przodu ale wolalabym nie miec bani monstrualnych rozmiarow.
Wersta - dzieki za slowa otuchy - obys miala racje Wspolczuje tych nieszczesnych kropelek siary, mnie juz tez sie pojawiaja od jakiegos czasu
Cestia, Kurzoslawa - super zakupki!!! Ja narazie mam tylko troche ciuszkow i lozeczko...Wiec jeszcze sporo wydatkow mnie czeka i coraz mniej czasu a jeszcze mniej kasy
Marticia - ja mam nadzieje ze mala bedzie mala Sama wazylam 2540 jak sie urodzilam, moje siostry lekko powyzej 3000 i same urodzily dzieci tez w zblizonej wadze Wiec trzymam sie kurczowo tej wersji

Aaa jesli chodzi o seks to nadal nie narzekam W zasadzie wyglada to prawie jak przed ciaza, ani ja nie mam oporow ani maz tym bardziej

Widze ze badanka, klucie i siuski pelna para ida. Mnie chyba czeka najgorsze z dotychczasowych (jak dla mnie) - jutro glukoza
Stary 2008-05-15, 14:28   #4609
andape
Rozeznanie

Marticia - do d...uszy z takimi zasadami.Co to za polityka żeby ojciec nie mógł swojego dziecka na USG zobaczyc.Takie pomysły wyprowadzają mnie z równowagi.Też bym pewnie zrobiła tak jak Ty i poszła prywatnie zwłaszcza, że wiem jakie to na moim TŻ-cie zrobiło wrażenie.Kto by pomyślał, że cywilizowane kraje a zasady jak z jakiejś zapyziałaej wioski (bez obrazy dla mieszkańców wsi bo sama na wsi mieszkam).Normalnie jak słyszę o czymś takim to mi para uszami idzie.

Dorbar - nie wiem jakiego lekarza chcieli bo byłąm tak zdenerwowana, że się nie dopytywałam wiec powiedz położnej i może ona Ci doradzi od kogo i ile przed wylotem dostać ten autograf ) Może tez zależy od linii lotniczych ale tego nie wiem i chyba lepiej nie przekonywac sie na lotnisku przy bramce prawda.Ja leciałam EasyJet-em.Dziwne tylko jest to, że znajoma męża też z nimi leciała, brzuch miała znacznie pokażniejszy niż ja a żadnych papierków od niej nie chcieli.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/2...010113.png</a>

http://s5.suwaczek.com/200807094674.png
andape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 14:31   #4610
andape
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość

Aaa jesli chodzi o seks to nadal nie narzekam W zasadzie wyglada to prawie jak przed ciaza, ani ja nie mam oporow ani maz tym bardziej

Widze ze badanka, klucie i siuski pelna para ida. Mnie chyba czeka najgorsze z dotychczasowych (jak dla mnie) - jutro glukoza
Kochana - wspierajmy sie w takim razie bo ja też jutro się wybieram.Chyba, że wstanę chora bo cos mnie bierze.Niby już za póżno na glukozę ale w Anglii nie miałąm robionej wiec gin stwierdził, żebym jednak zrobiła.Wg. jego obliczen jestem w 34 tygodniu - WIERZYC SIE NIE CHCE !!

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/2...010113.png</a>

http://s5.suwaczek.com/200807094674.png
andape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 14:37   #4611
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rusalka Pokaż wiadomość
Kurzoslawa ten wozek to Graco tour de luxe cos takiego http://www.allegro.pl/item348575405_...supercena.html
Rusalka to moja mała ma troche inny model
Ale w sumie ogladałam oba i zeby sie jakoś różniły to nie widze....
http://www.tylkomarkowe.pl/wozek-spa...kty,24356.html
Stary 2008-05-15, 14:38   #4612
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Andape - w takim razie lacze sie z Toba w bolu. Juz mam od wczoraj stresa przed tym dziadostwem. Najbardziej sie boje ze po prostu zwymiotuje Ja nie cierpie bardzo slodkich rzeczy!!! Od razu mnie mdli. Moze mile panie pozwola mi cytryne wcisnac, bo inaczej malowniczo je "obhaftuje"
Stary 2008-05-15, 14:39   #4613
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ver_ona Pokaż wiadomość
Na "zone reality" znow jest program: "opowiesci o narodzinach". Chyba jest codziennie o 13:35.
Ano leci coś takiego,nawet ogladałam do niedawna....ale raz zobaczyam jak
kobieta tak sie darła i wiła w trakcie porodu że aż zmroziło.
Stary 2008-05-15, 14:41   #4614
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

A mój mąż pół nocy spać nie mógł tak go to zszokowało ale dalej ostaje przy swoim że chce być przy narozdinach małej.
Stary 2008-05-15, 14:47   #4615
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość
Andape, niestety maz nie ma wstepu w moim szpitalu na usg. Po prsotu takie sa tu asady i nie wpuszczaja tych biedakow, ale za kazdym razem chodzi ze mna i trwa...tym razem 3,5 h czekal ze mna.. Zal mi go i chce ostatni raz isc prywatnie, zeby chociaz zobaczyl swojego pierworodnego. Ciesze sie, ze sloko spalas, a zobaczysz ze podusia przyd Ci sie juz zawsze. Moj tez sie tuli do tej poduszki jak dziecko..hihihi
hmmm kazdy szpital rządzi sie swoimi prawami,ale nie powiem troche mnie to zdziwiło
myślałam że nigdzie nie zabrania sie ojcą bycia przy badaniu usg czy ktg.
Pójscie prywatnie to dobry pomysł Twojemu męzowi też nalezy sie co nie co
Mój za kazdym razem jak patrzy na mała na ekranie monitora ma łzy w oczach....nie posądzalam go nigdy o taką głębie uczuc
Stary 2008-05-15, 15:20   #4616
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Cytat:
Napisane przez Kurzoslawa Pokaż wiadomość
Rusalka to moja mała ma troche inny model
Ale w sumie ogladałam oba i zeby sie jakoś różniły to nie widze....
http://www.tylkomarkowe.pl/wozek-spa...kty,24356.html
ten wozek co wkleilas to dokladnie ten sam model co moj tyle ze oni co chwile zmieniaja w nich kolory i desenie a co do tej firmy to wozki roznych modeli duzo sie nie roznia ja ten wozek mialam upatrzony juz na samym poczatku o dziwo Tz jak go zobaczyl to chcial juz tylko ten inych nie
rusalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 15:21   #4617
Kasiulka22
Zakorzenienie

Hej Laseczki kochane

Ja niedawno wróciłam dopiero. Załatwiłam już dziś wszystko z tymi ankietami, teraz liczenie zostaje. Strasznie miło zostałam potraktowana i ogromnie mi przyjemnie. Potem byłam na uniwerku zawieść pracę zaliczeniową i dostałam 4,0 a nie będzie hihihi

Widzę, że piszecie dziś porządnie i oby tak dalej Bardzo przyjemnie mi się czytało.

Taka sobie brzuszek prześliczny i wcale nie mały, świetny.

Cestia wspaniałe zakupki dla maleństwa

Leonka kochana wklej foteczki co tam Ci dzisiaj przyszło, proszę

Mówicie magazyn Kasiulki Dobra to Wam nie cyknę fotki bo byście umarły ze śmiechu... jak te wszystkie rzeczy zajmują pół pokoju na szczęście nie zamieszkanego aktualnie to się jednak zmniejszy, trzeba tylko wszystko porozkładać, poukładać itp.

Odnośnie kosmetyków ja zamówiłam z serii Skarb Matki, są to polskie i niedrogie kosmetyki a ponoć bardzo dobre jakościowo. Takie czytałam opinie, a poza tym moja koleżanka, które urodziła synka w październiku też ich używała i bardzo chwaliła, nawet byłam przy tym jak wykąpanego synusia smarowała oliwką. Boski miała zapach

Sama Johnsona bym nie polecała, ale to z tego względu że ponoć jest bardzo uczulający. W moim przypadku to się zgadza, kiedyś kupiłam Oliwkę tej firmy, zarówno zwykłą jak i taką zieloną z aloesem bodajże i oba kosmetyki bardzo mnie - wielka babę uczuliły, więc ja się zraziłam.

Zamierzam jeszcze dokupić emulsję do kąpieli Oilatum oraz Oilatum Soft kremik do buzi, oraz tę mustelę z faktorem 50 na spacery.

Ja z siarą ostatnio nie mam problemu, na razie znowu nie wycieka. Poza tym za bardzo mi nie przeszkadza nawet jak jest

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 15:26   #4618
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
Ja i moj brzusio dziekujemy bardzo za komplementy
Leonka - obiecuje, ze za jakies 2 tygodnie znow zamieszcze fotki baniaka Teraz napewno ruszy do przodu ale wolalabym nie miec bani monstrualnych rozmiarow.
kochana Brzuszek bedziesz miala sliczny i zgrabny...ja ci to mowie...a z glukoza dasz sobie rade...ja tez nie bardzo przepadam za zbyt slodkimi napojami a mialam 75 g i sobie poradzilam....trzymam za ciebie kciuki...
Stary 2008-05-15, 15:28   #4619
Kasiulka22
Zakorzenienie

Mała75 ja też trzymam kciuki dasz radę, ja najpierw miałam 50 g, a potem powtórkę z 75 g i jeszcze mnie straszy pani gieniowa, powtórką badań więc wszystko da się przeżyć. Nic sie nie martw spokojnie wypijesz

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 15:39   #4620
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Hej Laseczki kochane

Ja niedawno wróciłam dopiero. Załatwiłam już dziś wszystko z tymi ankietami, teraz liczenie zostaje. Strasznie miło zostałam potraktowana i ogromnie mi przyjemnie. Potem byłam na uniwerku zawieść pracę zaliczeniową i dostałam 4,0 a nie będzie hihihi

Widzę, że piszecie dziś porządnie i oby tak dalej Bardzo przyjemnie mi się czytało.

Taka sobie brzuszek prześliczny i wcale nie mały, świetny.

Cestia wspaniałe zakupki dla maleństwa

Leonka kochana wklej foteczki co tam Ci dzisiaj przyszło, proszę

Mówicie magazyn Kasiulki Dobra to Wam nie cyknę fotki bo byście umarły ze śmiechu... jak te wszystkie rzeczy zajmują pół pokoju na szczęście nie zamieszkanego aktualnie to się jednak zmniejszy, trzeba tylko wszystko porozkładać, poukładać itp.

Odnośnie kosmetyków ja zamówiłam z serii Skarb Matki, są to polskie i niedrogie kosmetyki a ponoć bardzo dobre jakościowo. Takie czytałam opinie, a poza tym moja koleżanka, które urodziła synka w październiku też ich używała i bardzo chwaliła, nawet byłam przy tym jak wykąpanego synusia smarowała oliwką. Boski miała zapach

Sama Johnsona bym nie polecała, ale to z tego względu że ponoć jest bardzo uczulający. W moim przypadku to się zgadza, kiedyś kupiłam Oliwkę tej firmy, zarówno zwykłą jak i taką zieloną z aloesem bodajże i oba kosmetyki bardzo mnie - wielka babę uczuliły, więc ja się zraziłam.

Zamierzam jeszcze dokupić emulsję do kąpieli Oilatum oraz Oilatum Soft kremik do buzi, oraz tę mustelę z faktorem 50 na spacery.

Ja z siarą ostatnio nie mam problemu, na razie znowu nie wycieka. Poza tym za bardzo mi nie przeszkadza nawet jak jest
Kasiuniu specjalnie dla ciebie dolaczam zdjatka...nic wyjatkowego ale wiadomo zmniejsza sie lista zakupow

tez tak sie zastanawialam kochana nad zakupem tych kosmetykow i pewnie tak zrobie....hmm....nie pewnie ale napewno je kupie a mozesz mi napisac co zamawialas z tej seri?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 150520081958-small.jpg (21,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 150520081963-small.jpg (16,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 150520081961-small.jpg (22,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 150520081962-small.jpg (19,5 KB, 8 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości