![]() |
#4591 |
BAN stały
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Jula - co za wspaniała wiadomość - cieszę się, że gładko poszło, życzę by tej nocy było tak samo
U nas wychodzenie piątek ciąg dalszy. Do 23 budził się prawie co kwadrans. Tak mu współczuje szczególnie, że wzoraj nie spał w dzień ![]() Ana - super utarg - coraz lepiej Ci idzie, oby tak dalej. Zresztą tak piękny sklep i przewspaniała właścicielka... no inaczej być nie może jeśli chodzi o drugie, chcę, ale po budowe. Fifi pięknie mówi kra kra (tak jak wrona), ale już "r" w traktorze nie powie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Raczkowanie
|
atiluj tez szukalam kominiarki ale NIE CZARNEj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze nici z moich planów bez drzemki
![]() ![]() ![]() ![]() Franiu ja też kupiłam małemu 2 ciepłe czapy za 14,90zł i w szoku byłam że takie tanie ![]() Kamilko łączę się wbólu zębolowym ![]() Ana gratki za utarg ![]() ![]() Próbowaliśmy dziś ubrać rękawiczki - nie ma mowy ![]()
#4594 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie o dziwo dzisiaj dalo sie ubrac rekawiczki. Jestem w szoku!
![]() Jula gratulacje dla Was i dla Misia! ![]() Ana wow! Ale utarg! Oby czesciej! ![]() Golabku kurcze nie strasz tym sniegiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zadomowienie
|
Hej!
Ale puchyyyy... Dobrze,ze przesuwamy czas tej nocy,bo przynajmniej rano bede miala o godzine wiecej czasu na pichcenie ![]() Dzis po poludniu oni byli u nas-dzieciaki przefajnie sie razem bawily,az milo popatrzec ![]() Kamilko,ucaluj Fifunia w biedne dziaselka ![]() Karolinko,to chyba rzeczywiscie dluuugi wieczor przed Wami ![]() ![]() I niech juz te trojki dadza Wam spokoj! ![]() Zmykam do wanny,bo mamy plany na wieczor ![]() Milej nocy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszytskim
Widzę że nie tylko ja nie mogę dospać w niedzielny poranek bo jest Franka - helow ![]() Wczoraj Marcjanka popełniła straszny czyn...... ![]() ![]() Zazwyczaj jak go przegania to ten ucieka a wczoraj biedak akurat co upolował sobie kreta i jeszcze tamtego nie sparaliżował jak Marcjanka podbiegała. No i biedak siedział ( kot oczywiście) z kretem w paszczy i dawał sie tarmosić za ogon i sierść na karku, a później przyjął 2 kopniaki zanim zdążyłam tego mojego bąbla odciągnąć. Obawiam się że gdyby nie groźba utraty kreta to Marcjanka oberwałaby pazurami i to ostro.... heh co ona ma z tym przeganianiem kotów ![]() Kur też się nie boi... na legalu wchodzi sobie na wybieg i chce którąś pogłaskać. A że te sp***dzielają gdzie tylko mogą to Marcyś je goni! No bo przecież każdy lubi być głaskany prawda?? Psów też się żadnych nie boi niestety - czy to york czy to rotwailer idzie i krzyczy "piee" i chce głaskać czego się boję bo nie pozwalam a ona tak koniecznie chce...
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Raczkowanie
|
ja juz nie spie od 7ej bo jak wstalismy to byla 8ma ale zapomnialam ze czas sie zmienil
![]() ![]() teraz robie pange w zalewie octowo-pomidorowej ![]() ![]() milej niedzieli dla was ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
hej. hej
![]() nam weeekend minal za szybko, i bylo za zimno, bylismy dzis na spacerze, zmarzlam jak nie wiem, wit nie dal sobie zalozyc rekawiczek i rece mial jak lody, wczoraj bylismy na cmentatrzu malowac lawke i tak zlecialo, byl tez moj brat irek idzie od wtorku na chorobowe, wiec wit jeszcze jutro jedzie do niani, a pozniej bedzie z tata do soboty, a w przyszlym tygodniu moze wroca juz moi rodzice, a jak nie to znowu pojdzie do niani zauwazylam ze wito jakby sie na mnie gniewa, ze mnie z nim nie ma, tak mi sie wydaje, jak przyjezdzaja po mnie na pkp to sie cieszy daje buziaka, ale np. nie pozwoli bym ja go usypiala, tylko irek go usypia, przykro mi troche bo malo go widze, a on mnie jeszcze odpycha jak chce go usypiac, mam nadzieje ze sie przyzwyczai i pogodzi z tym ze mama pracuje zrobilam dzis salatke z tunczykiem. i bede jeszcze robic wieczorem kluski slaskie chlopakom na jutro, bo zostaly mi ziemniaki z obiadu jula - jak to jest u was, misiu odczul to ze ciebie nie ma, ze idziesz do pracy? zauwazylas ze zmienilo sie jego zachowanie do ciebie? ana - fajnie ze masz nowa kolezankę ![]() gratki za dobry utarg!!!!!!!! oby zawsze tak bylo albo i lepiej ![]() ![]() franka - gratki dla frania za to ze tak ladnie poszedl na nozkach z toba na zakupy, naszego wita juz tez tak latwo nie jest wsadzic do wozka, wszedzie chce sam na nogach hadzi - jak ze jestes naszym watkowym expertem od samochodow, to napisz mi co mylisz o autkach ktore sie zwa Renault Scenic i Citroen Xsara Picasso chodzi nam o rocznik 2000
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2008-10-26 o 16:39 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dopiero od kilku dni zaczął się cieszyć, że mnie widzi, łazi za mną jak psiak, chce mnie mieć cały czas na widoku, bawi się ładnie ze mną. Czasem nawet drze się jak wściekły jak wychodzę z sypialni żeby Hadzi go uśpił. I całe szczęście, że się "nawrócił" bo było mi strasznie przykro jak mnie tak ignorował. Ja sama sobie wtedy tłumaczyłam, że Misiek też musi odpocząć ode mnie po tym półtorarocznym siedzeniu ze mną ale wiesz....to było tylko takie "tłumaczenie" samej sobie żeby nie ryczeć cały czas. Teraz jest już wsio OK. Myślę, że u Was też Wituś niebawem wróci do dawnych zachowań ![]() O butkach odpisałam Ci pod zdjęciem ale później pomyślałam, że możesz już tam nie zajrzeć więc napiszę Ci tutaj. Kapcie kupiliśmy Miśkowi w CCC za 24,99zł. Niestety nie było "męskich" więc wzięliśmy dziewczyńskie - różowe ![]() MadziaO ![]() ![]() ![]()
- Tygrysku...! - Co Prosiaczku? - NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... Edytowane przez Atiluj Czas edycji: 2008-10-26 o 17:45 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Wtajemniczenie
|
Wiktoria obudzila sie zgodnie z jej zegarem biologicznym o 7, czyli po nowemu o 6. Na szczescie tatus sie nia zajal, a ja moglam jeszcze dokimac z Zuzia ta godzinke.
Po obiedzie wyekspediowalam tate i starsza core do babci na wies, a ja zostalam sama na noc z Zuzia i sobie przypominam jak to jest miec tylko jedno dziecko! Ach ta cisza i spokoj, blogie lenistwo, dlugi spacerek bez uzerania sie z Wiktoria! Super! Ale troche mi ich brakuje, dobrze, ze jutro wracaja. Marta moze faktycznie Wicio reaguje tak na Twoj powrot do pracy. W koncu do tej pory bylas nim non stop, a teraz z dnia na dzien taka zmiana, wiec moze cos w tym jest. Ale na pewno szybko przywyknie do nowej sytuacji. Franka brawa dla Frania! U nas z przyczyn wyzszych codzienne spacery Wiki pokonuje na nogach i powiem, ze swietnie sobie radzi. Chociaz czasami pewnie z checia by sobie usiadla, no ale jak sie nie da, to trudno. One shot ale masz lobuziare! ![]() Ana te plany to chyba nie na wieczor tylko na noc, tak pozno pisalas posta. I jak spotkanie z krajanami? |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Raczkowanie
|
jejuuu zrobilam tą pange ale zapomnialam dodac cukier do zalewy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zadomowienie
|
Czesć
![]() Coraz bardziej Was zaniedbuję ![]() ![]() Jutro znowu mam na 6 do pracy ![]() ![]() Co do mojego egzaminu, to dostałam takiego wku**a, ze szok. ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym okazało sie, ze, jak wiecie za 1 listopada w tym roku należy się dzień wolny, niestety nie dadzą nam 10 lstopada wolnego ( a mógł być długi weekend ![]() ![]() ![]() ![]() Planuję też w tym tygodniu odwiedzić fryzjera i ściąć włosy, bo niestety zrobiły sie strasznie słabe i moze to coś pomoże. Taką mam nadzieję ![]() Poza tym to u nas nic ciekawego...Praca, dom, praca, dom...i tak wokoło. Emilka coraz więcej mówi, pomalutku zaczyna już składać proste zdania ![]() ![]() ![]() ![]() Wogóle to przepraszam, ze ja tak cały czas o sobie, ale jeszcze nic nie czytałam ![]() ![]() Na razie tylko zejdę na dół przed TV, bo na TVN Turbo o 20.40 jest jakis program, w kórym ponoć będzie występował mój szwagier ze swoim samochodem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zadomowienie
|
Witam wieczorowo
![]() Ale dzisiaj mielismy intensywny dzien... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No wiec taka to radosc mielismy dzisiaj. Spotaknie z Aga tez super sie udalo,fajnie spedzilismy czas,dzisci sie super bawia...jestem ogromnie zadowolona,ze ich poznalismy ![]() ![]() ![]() Basiu,trzymam w takim razie kciuki za poprawke,na pewno zaliczysz z pieknym wynikiem ![]() ![]() Franka,w sprawie ryby nie doradze...nie wiem jak ja mozna "uratowac" ![]() ![]() Marta,nic sie nie martw Kochana,Wicio na pewno szybko sie odobrazi ![]() ![]() ![]() Madzia,ale rozbojnik z Marcysi ![]() Aga,to samotna nocka przed Toba...fajny pomysl,odpoczniesz troszke,bo Zuzinka to jeszcze takie malenstwo przy ktorym smialo mozna odpoczac. Co do spotkania to juz wyzej napisalam,mam znowu pare fotek-moze wreszcie uda mi sie sklecic jakis album to zobaczycie jakie fajne dzieciaczki ![]() A plany to rzeczywiscie na noc mielismy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nooo,to tyle,bo juz glupoty wypisuje (a nic nie pilam ![]() Ciekawe kiedy Ikola bedzie miala neta,moglaby juz miec-brakuje Ich tutaj... ![]() Julitko,Tobie nic nie napisalam to chociaz ![]() ![]() Acha,moj Isiu tez sie slicznie rozgadal ale nie pisze nic o tym,bo on po hiszpansku gada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koniec chwalenia ![]() Milego wieczoru i spokojnej nocki... Do juterka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Tylko wisience odpiszę bo lekko wstawiony jestem ![]() ![]() Od soboty wieczorkiem chlocham piffko i słucham Power Metalowej Kampeli Sabaton. Jak dla mnie ta muzka to miooooooodzioooooo. Juli też się jeden kawałek podoba ![]() Żaden ze mnie expert samochodowy. Co do francuzów to mam zdanie raczej niepochlebne. Moi rodzice mieli Renaulta Megane Classsic (z salonu) i sprzedali go po 3 latach. Teściowa miała Renaulta Megane (z salonu) i też się go pozbyła chyba po 1,5 roku. Jak widzisz coś jest w tych francuzach takiego że nie da się ich długo mieć ![]() Nie pomogę Wam w podjęciu dezyzji czy kupić Scenika ale wkleję link do forum "francowatych". Poczytajcie opinie użytkowników bo to najlepsza "reklama" auta. Mnie się podoba ten typ autka. Duże, przestronne, wygodne, wysoko się siedzi. Oto link : www.megane.com.pl
#4605 |
Zadomowienie
|
albumy obejrzałam, przepraszam, ze nie komentowałam "w środku"
![]() Kasiu Krystianek taki jesienny, super ![]() ![]() Kamila Twoja nowa fryzurka jest super ![]() ![]() ![]() Julitko Miś do zakochania ![]() Monika fajnie amcie z tym przedszkolem. Olafek super wyglada w tym kombinezonie ![]() Czarinko Twoje albumiki również obejrzałam ![]() ![]() ![]() To chyba byloby na tyle dzisiaj ![]() ![]() Coś mi sie głowa rozbolała ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Wtajemniczenie
|
Nam też weekend minął za szybko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Martuś to normalna reakcja małego.W końcu całe dotychczasowe życie był z tobą ![]() ![]() Idę na tv ![]() Dobranoc
#4607 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Obiecałem w tamtym tygodniu fotki dachu krytego gontem. Oto one.
#4608 |
Wtajemniczenie
|
Ależ tu dzisiaj ruch
![]() ![]() Kubitki ![]() Mój dzień pracy już się kończy ![]() Misiek nadal dzielnie wytrzymuje bez karmienia o 23. Gorzej z Hadzim ![]() ![]() Jak ubierałam Miśka na spacer to gulun mały tak się wygiął do tyłu, że główką przyłożył mi pod okiem. Wszyyyystkie gwiazdy zobaczyłam a później ciemność ![]() ![]()
![]() |
#4609 |
Wtajemniczenie
|
Julitko ja rano napisalam posta i wizaz wysiadł... Wkurzylam sie powiedzialam nie pisze drugi raz
![]() Ale ok. natchnełas mnie... oneshout moj Kuba tez kopie, ale nie koty a małe psy ![]() ![]() Ana ja tez mysle, zeby kupic ten nasadnik na deske klozetowa ![]() ![]() Weekend minał strasznie... na zajeciach w niedziele do 18.30... od 8.00 caly czas dlugopis w reku - reka mnie dzis napieprza jak nie wiem... w zyciu sie tyle nie napisalam... W sobote nie pojechalam... nie wstalam... aha... jeszcze pisalam o francuskich samochodach, bo ktos pytal... Ja mialam Citroena - stary bo stary ale... kupno czesci to zawsze wymagalo wyciągniecia go z auta... bo taka sama czesc jest w 30 roznych wersjach... i do tego czesci drogie... megane mielismy tez przez rok - z checia bym wrocila do meganki... bardzo mi sie podobala z wszystkich aut jakie mialam - opel, citroen i teraz ford. I po sprzedaniu Forda bede Tzta namawiac na Megane tak gdzies z 2001 rok. Uwielbiam ten samochow... mimo ze czesci mniej skomplikoane to drogie... Scenik tez fajny - wyzsza wersja megane ![]() Tzet tez mysli nad Reno Laguna - ale one jeszcze za drogie na nas skromny budzet. Nie pamietam co jeszcze pisalam... mam nadzieje, ze nie poleci juz w kosmos... - tak wiem. pownnam pisac w Wordzie ![]() jeszcze godz i do domu......
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Zadomowienie
|
zrobilam album
jest tam fotka tati policzkow, jej krostek.looknijcie Tati dzis maruda,pogoda straszna i z dworu nici ![]()
#4611 |
Wtajemniczenie
|
Ikola
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4612 |
Zadomowienie
|
Witam Kochani po dłuuugiej przerwie.
Najpierw była zadyma z przeprowadzką, potem nie mieliśy netu. Następnie był net, a czasu nie było. A gdy czas się znalażł, wywaliło net. I tak sobie żyjemy ![]() Teraz jestem na zwolnieniu bo w końcu zdjęłam ten paznokieć z palca (niby wrastający - okaze się później, czy to było to) i wycięłam brodawki pod stopą. Powiem Wam, że paznokieć to pikuś. Nie wiem jeszcze czy żałuję, że brodawki wycięłam, a nie podjęłam leczenia. Leczenie jest długotrwałe i z brodawki mają tendencję do powrotu. A tak wycięte i spokój. Jednak swoje muszę odcierpieć. Narazie nie ma mowy, żebym stanęła na stopie. Jutro jadę na kontrol i dowiem sie kiedy mi szwy zdejmą. Kierowniczka dostaje białej gorączki i wydzwania do mnie. Dziś mie rozbawiłą pytaniem - kiedy będę w pracy. Odpowiedziałam, że narazie mam zwolnienie do końca tygodnia i narazie nic więcej nie mogę jej powiedzieć. wrrrrrr Co za kobieta... Ula rozwija się ładnie. Lubi śpiewać (właśnie teraz ćwiczy ![]() ![]() ![]() Sama je. NIe chce, żeby ją karmić. I powiem Wam, że całkiem fajnie jej to wychodzi. Nawet zupy ładnie sama zjada ![]() Lubi bawić się w chowanego. Chowa się i woła : UŁA! - co oznacza tyle, że mamy jej szukać, bo wtedy wołamy : ULA! ![]() Ula ostatnio nie chce wychodzić na spacery ![]() W ogóle ostatnio zrobiła się z niej mała awanturnica. Ciągle próbuje postawić na swoim. Ale....są i plusy ![]() ![]() ![]() ![]() Ależ się za Wami stęskniłam ![]() Mamy kotka w domu na przechowanie. Jak wiecie, "służbowa" kotka powiła 3 młode. Za zgodą szefowej miały postawiony karton owinięty folią i tam matka je przeniosła. Rosły sobie i kiedy miały 6 tygodni wyłapaliśmy je z Markiem (wtedy lał deszcz i padał grad, a my po krzaczorach lataliśmy...). 2 młode oddane na gospodarkę, a ten jeden sierotka miał chore oczka. Dość poważnie miał chore, bo mógł je stracić. Dostał serię zastrzyków (Marek mu podawał) i miał zakrapiane, przemywane oczka. I tak jest u nas już ponad tydzień. Teraz zrobimy mu fotkę i wywiesimy weterynarza. może ktoś weźmie dachowca? Teraz to grubaśny, ładny, zdrowy, zadziorny, bardzo zadziorny kocurek. Cały czas by się bawił. Rozrabia, ale jest kulturalny bo załatwia się do kuwety. Bawi się kabnlami od kompa. Generalnie jest bardzo towarzyski. Ula kwiczała z radości na widok młodego. Kaja się go boi, ale kot nie prycha na nią. Ok, tyle o kocie... Franka a moze Ty znasz jakiegoś maniaka kotów, który wziąłby dachowca? Przecież my niedaleko mieszkamy i mogłabym przywieźć malucha, gdyby się ktoś O DOBRYM SERCU znalazł. Tato jest po drugiej serii chemi. Czuje się w miarę. Najgorzej wieczorami. Generalnie mdli go, ale nie wymiotuje. Przyjmuje leki p.wymiotne. Zaczęły mu wychodzić włosy i jeszcze bardziej schudł. Po nowym roku, albo pod koniec tego położą go na 5 tygodni w Akademii Medycznej na radioterapię. Poza tym choroba go niczego nie nauczyła. Tak jak był upierdliwy, tak jest dalej. Jak sie czepiał mamy, tak się czepia dalej o pierdoły. Jest jak było z dodatkowymi obowiązkami dla mamy, bo przecież to ona musi pamiętać o sprawach ojca... o lekach, o zadzwonieniu do szpitala i umówieniu, itd.... yhhh Wybaczcie, nic nie czytałam. Nie mam czasu. Przepraszam tez za błędy i brak składu. Pozdrawiam wszystkich i przesyłam buziaki dla maluchów!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Wtajemniczenie
|
Ikola nawet nie wiesz jak dobrze znowu móc Cię czytać
![]() ![]() ![]() Super, że Uleńka taka samodzielna się zrobiła z jedzeniem. Szczególnie umiejętność jedzenia zupki jest wyjątkowa ![]() A jak niania? Dojeżdża bez problemu do Was? A Uli się nie dziwię, że na dalsze spacery nie chce chodzić....przecież ma swój domek i musi go pilnować ![]() ![]() OK, wołają
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
witanko
![]() u nas wszystko ok. wlasnie gotuje zupe kalafiorowa na jutro chlopakom i wpadlam do was co by nie wypasc z obiegu ![]() dzieki za opinie co do samochodow, hadzi dziekowac za linka, zaraz pokaze go irkowi niech sobie poczyta ikola - super ze sie odezwalas, ucaluj od nas ulenke ![]() wracajszybko do formy, mam nadzieje ze twoja noga szybko sie zagoi i zapomnisz o bolu frania - nie wiem jak uratowc rybe, nie robilam nigdy takiej ![]() gratki dla dzieciakow ktore robia kupoola do kibelka badz nocnika, BRAWOOOOOO ![]() ![]() ![]() ![]() irek od jutra idzie na L4 i bedzie z witem do piatku urzedowal w domku ja spadam dokonczyc ta zupe buzzzzziiioolllleeeee ![]() ![]()
#4615 |
Zadomowienie
|
Julita Uli też się zupka wylewa, ale jakoś mniej sie wylewa, a więcej trafia do buźki. Staram się tak robić, żeby na pocżatku jedzenia dawać Uli, a potaem, gdy zostanie więcej gęstego, niż wodnistego to je Ula. Niania bez problemu dojeżdża na rowerku, albo dochodzina nogach do nas, bo ma blisko
![]() ![]() Marta!!! Cóż ja widzę! Pracujesz?! GRATKI! Wito się przywyczai. Ja niewiele powiem o zachowaniu Uli, bo ona miała 7 miesięcy gdy wracałam do pracy, wiec też inaczej. Teraz jest tak, ze rano, gdy niania przychodzi, Ula bierze ją za rękę i idą się bawić. Mama jest nieważna. Nawet mi buziaka nie chce dać na wyjście. A gdy wracam z pracy, dla odmiany wygania nianię i przylepiona jest do mnie ![]() Ula się bawi z kotkiem teraz ![]() OK, spadam, bo czas cos zjeść i zaraz M jak miłość. Do póżniej, jak dam radę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zadomowienie
|
MadziaM Marcjanka też ma czasem takie krosteczki jak ją "przebiałczę" tzn je za dużo nabiału. Ale wtedy ograniczam jej na parę dni ilość jogurtu czy budyniu czy innych rzeczy mlecznych i jest OK. Ależ Tatinka się wyciągnęła, ile ona teraz ma wzrostu?? Wysoka się wydaje że hej.
Pisałam wam wcześniej że w moim mieście już jest mini wybór kozaczków dla maluchów i albo brzydkie albo rozmiar gigantyczny a następnych już raczej nie sprowadzą. I wczoraj przy pierwszym wolnym dniu małża od pracy zaproponował że pojedziemy do Poznania i tam na pewno coś znajdziemy. No i się udało - pierwszy sklep i od razu zakup ![]() ![]() Dziś mała jedzeniowo przeszła samą siebie! najpierw wypiła 150 owsianki, później z wielkim krzykiem domagała się "am" i wciągnęła caluśką parówkę. Zasnęła mi dziś o 10 na jakieś 40 min i zaraz po przebudzeniu chciała mleko i walnęła 120 kaszki. O 12.30 wypiła 150 mleka z miodem. O 14 wciągnęła cała pyzę ( taką drożdżową na parze) z sosem grzybowym i zapiła kubusiem. o 17.30 mały jogurt, o 19 ostatnia grzanka z całej skibeczki chleba, i pół parówki a przed samym snem o 20 wypiła 120 kaszki z serkiem ( pomysł podchwycony od MadziM i dobrze działa ![]() Nowy album!!!
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! Edytowane przez one_shot Czas edycji: 2008-10-27 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki i chłopcy mali i jeden duży
Od rana chciałam wam życzyć miłego dnia My dziś jedziemy do mojej babci pod Konin tak więc do zRobaczenia
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Wtajemniczenie
|
Witanko
![]() Wczoraj wieczorem nie miałam netu.Za to poszłam spać wcześniej i jestem wyspana ![]() Dziś zmykamy do mojej babci i lecę na zakupki ciuchowe.Może wreszcie coś kupię.Wieczroem na aerobic po przerwie chorobowej.Znów mi kondycja wysiadła ![]() Marta fajnie że chłopaki będą razem ![]() Ikola fajnie czytać Cię ![]() ![]() Zmykam bo mały się obudził. Miłego dnia
#4619 |
Zadomowienie
|
Heloł
My na chwilkę u siebie, przyjechaliśmy po mamę, bo jest w szpitalu w moim miasteczku. Tylko Nik zasnął w samochodzie, a chcę, aby porządnie pospał i zajechaliśmy do domku ![]() Mam nadzieję, że uda mi sie nadrobić zaległości w pisaniu. Buziaczki pa |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim
![]() Muszę Wam pokazać jak moje dziecko radzi sobie z mamy zapracowaniem (sprzątaniem remontowym ![]() Wczoraj i dzisiaj sama zasnęła kochana ![]() Zdjęcia w albumie ![]() lecę sprzątać paaaaaaaaaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.