|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
![]() UC warszawa zgarnął mojego chanelka, dziś wreszcie dotarł i się okazało, że ma ryskę - ktoś widocznie sobie sprawdzał kolor :/ bezczelni przyszła też seria Solar Sublime, Lucidity 06 ^^
![]() |
#4592 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A piptołów szukałaś może na Ptaku? ja mam tam jeden ulubiony sklep, gdzie kupiłam buty ślubne (tylko, że one miały własnie nie wyglądać ani fasonem ani kolorem jak ślubne) i jeszcze jedne czółenka, piptołów było tam sporo wtedy. Gość wystawia się na Allegro też-chyba pro_gasto czy jakoś podobnie. Organzzo-faktycznie po chamsku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, czy któraś z Was mogłaby mnie poratować odsypką LU 01 i 02? Uwielbiam ten puder i chcę sobie w sierpniu dokupić 2, jaśniejszy odcień. Chętnie na wymianę podrzucę 03, dla większości z Was pewnie jako brązer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Plastry jakoś omijałam szerokim łukiem, kiedyś w ogólniaku jeszcze (to ze 12-13 lat temu ![]() ![]() Od tego czasu wosk tylko u kosmetyczki ![]()
![]() |
#4595 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tylko trzeba mieć trochem długie włoski ![]() ![]() szybko dają się rozgrzać w dłoniach, pachną cukierkowo, a dołączona chusteczka jest na tyle dobrze nasączona, że zmywa to co ew. zostanie (choć zostaje niedużo) jeśli chusteczka nie starczy pomaga jakaś oleista substancja i też wosk zejdzie bez problemu ![]() trzeba wspomnieć, że są bardzo ekonomiczne ![]() ja używałam tych do skóry wrażliwej ![]()
![]() |
#4596 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz,nie zlosci mnie oclenie paczki-bo zaplace clo i tyle,nawet nie pisze o zwrot,jedynie kiedy robilam duze zakupy i clo bylo pokazne to byl sens dla mnie zwracac sie o zwrot ![]() ![]() Cytat:
Tru,gratuluje udanych zakupow ![]() Masel Joanny nie widzialam w Naturze czy Rossmannie-przynajmniej u siebie.
![]() |
#4597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciężko powiedzieć, bo dekalkulator bywa czasem zawodny, kilka razy mi głupoty pokazał ( i nie tylko mi). Ale jak to taka nowość, i nie tak popularna, to może nie podrabiają ![]() A próbowałaś wpisać ten kod w dekalkulator stworzony [przez TŻ Jazmine? (ma go w podpisie) Cytat:
dziękują Tru ![]() ----- a co do sreberka w truskawkowych paczkach, to ponoć zawsze jest, nizależbnie czy się zaznaczy gift, czy nie (sama zawsze zaznaczam)... ja też zawsze miałam nienaruszone, ale kiedyś czytałam o przypadku gdzie wizażanka pisała że widziała w cieniach (czy czymś tam) odciski paluchów, to dopiero fuj....
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście dużo paczek nie przechwycają.. ech. Cytat:
![]()
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Pamietam jak robilysmy z MagJa wspolne zakupy na Tru ale nie pamietam czy byl wtedy zaznaczany gift jednak komus przykleil sie do rak puder Cliniuque
![]() ![]() Z dekalkulatorem to dziwna sprawa,bo nie zawsze pokazuje prawidlowe daty i obojetnie czy uzyje tego od Jazmine czy googlowego.
#4601 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Sprawdzę jeszcze ten od Jazmine (nigdy z niego nie korzystałam). EDIT: noi doopa, w jej kalkulatorze nie ma kosmetyków E.Arden. Nie pozostaje mi nic innego, jak zapłacić, czekać na przesyłkę i trzymać kciuki by był to oryginał. dzięki Evitko ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do dekalkulatora: na próbę wrzucałam dziś całą swoją górnopółkową kolorówkę i tylko przy tym wylicytowanym pudrze powychodziły takie farmazony ![]()
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2008-07-11 o 13:25 Powód: styl |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 | ||
po prostu Em :)
|
Zhadzam się z Hexxaną, oba masełka lubię, ale Joanna jest jednak lepsza.
![]() Cytat:
Małe i drogie. ![]() Cytat:
![]() Ah, to były czasy.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | ||
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie byłam w Ptaku ![]() ![]() dziewczyny, macie tu linki-która jest najbardziej hot, nie musi byc gustowna i elegancka tylko kipiąca seksem i wyuzdaniem ![]() http://sklepy.allegro.pl/item3944670...ringi_s_m.html http://sklepy.allegro.pl/item3964237..._wys_2_zl.html http://www.arsamandi.pl/x_C_I__P_55522443-55510001.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | ||
Zakorzenienie
|
Bo ja mam na imie Elżbieta
![]() Cytat:
![]() ![]() no co ![]() Cytat:
![]() ![]() Wsyzstkie fajne bardzo ![]() ![]() ** Jestem juz u rodzicow ![]() ![]()
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() też tak myślę Aga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgodze sie,ze relacja poj/cena nie jest zachecajaca ale pasuje mi skladowo i spokojnie moge nalozyc na buzie:cool: Obledne zapachowo :slina: swietnie nawilza i jest to dla mnie pewna alternatywa kiedy zmuszona jestem odstawic wszelkie drogeryjne mazidla do ciala i zostac przy samej aptece :( W kazdym razie gdybys chciala sie skusic kiedys to polecam:) Cytat:
Ja ostatnio przez przypadek nabylam tester pudru Diora Terra Bella,w sumie patrzac na zdjecie wiedzialam ze to "zabytek" ale zalezalo mi na czyms innym z calego zestawu wiec zalicytowalam.Pisalam pare razy do Sprzedajacej ale cisza jest poki,pisala ze niby wybiera sie na urlop bo mam tylko jedno "ale"-w opisie aukcji bylo zaznaczone,ze kosmetyki sa nowe a w rzeczywistosci polowa nosi slady uzycia.Nie jestem az taka drobiazgowa ale jak jest cos nowe to nowe a nie testowane czy uzywane itd.Ciekawe co odpisze. W kazdym razie odnosnie tego testera,nigdzie bylo opisu ze to tester a samo zdjecie malo mowilo.Fakt,jest nowy i nie uzywany a z pudrem nic sie nie stalo pomimo,ze ma swoj czas;) Nie czepiam sie,ze kosmetyk jest po terminie ale ze ludzie w wiekszosci przypadkow nie dbaja o to,w jaki sposob podchodza do transakcji.Zaznacze tez,ze nie byla to jakas mega okazja.Zalicytowalam bo zalezalo mi na czyms innym z calego zestawu i te kosmetyki sa ok,ale liczy sie calosc. A odnosnie tamtego zakupu na Tru to napisalysmy maila do nich i puder doslali-takze dobre zakonczenie bylo ale cosmy sie nadenerwowaly to Nasze... Cytat:
Aga :* prosze bardzo:) z tych ktore pokazalas zdecydowanie link nr 3 :D Cytat:
Masz bardzo ladne imie:) Musze zobaczyc te mgieli Fruttini:) Popieram :ehem: bardzo hot ...
![]() |
#4608 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wtykają łapy gdzie nie trzeba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() uff, to dobrze ![]()
![]() |
#4609 | ||
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() oprócz tego może uda mi się gdzieś wcisnąć mleczko garniera z syropem z klonu ![]() Cytat:
![]() Byłam dziś na zakupach z TŻ... maaaaatko, on jest gorszy ode mnie. Przymierzył chyba z 70 par okularów przeciwsłonecznych i żadne mu się nie podobały ![]() Potem jakimś cudem znalazł te jedne jedyne. Myślałam, że nie dożyję tego momentu. A ogólnie to fajne zakupy dziś zrobiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a jaki zapach? ja uwielbiam mgiełkę o zapachu zielonej herbaty - http://www.amora.pl/coty-body-fresh-...l-p-10223.html jeszcze jest fajna produkcji tesco zielona herbata z cytryną, chyba też biała herbata jest. w owocowych i kwiatowych się nie orientuję Cytat:
![]() ![]() to nic, i tak baardzo Ci dziękuję, że zechciałaś mi go wysłać ![]() - - raany, jak mi głowa pęka.. wstałam rano żeby przyjechać z Tatą na Bartycką dalej szukać wanny... mielismy o 9 jechać, o 8:55 zeszłam do kuchni, Taty nie było na horyzoncie to sobie zdążyłam spokojnie zrobić tosty ![]() ![]() w końcu nie dotarłam na Bartycką, bo byłam w Jankach (wybrałam sobie drzwi ![]()
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Calkiem zapomnialam o tej serii Coty a kiedys uzywalam namietnie ![]() ![]() Dario,list juz frunie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam z uczelni właśnie i spiekło mnie słońce, bo nie zdązyłam się smarnąć jakimś filtrem na ciało. Ramiona i ręce mam brązowe bardzo teraz. gayenko mnie się Twoje imie podoba ![]() ![]() Idę odpocząć, jutro i w niedzielę mnie chyba nie będzie tutaj, więc życzę Wam miłego weekendu ![]()
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój chłopak jak szukał okularów też żadne mu nie pasowały... dużo czasu na to poszło ![]() ![]() gratuluję udanych polowań ![]() Nosku, a znasz w Warszawie jakiś fajny second-hand? aa, chyba że tak ![]() zaraz będzie burza.. grzmi, zaczęło padać :/
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
okrutnica jakaś... |
dziękuję Wam
![]() ![]() Agniesko, kupiłam tę http://www.arsamandi.pl/x_C_I__P_55522443-55510001.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
|
Cytat:
![]() Aqua, Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Octyldodecanol, Panthenol, Lauryl Glucoside, Polygryceryl-2dipolyhydroxystearate, Carbomer, Phenoxyethanol, Parfum, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Allantoin, Propylparaben, Bisabolol. W Warszawie nie znam ![]() ![]() Aga bardzo dobry wybór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dla mnie to tu nie ma alkoholu o_O Ziz się zdawało, że jest, a ja nie sprawdzałam ![]() ![]() ![]() koło mnie jest parę, ale nic ciekawego się tam nie znajdzie ![]() ![]() właśnie zmywałam oczy Garnierem ![]() ![]() ale co sie dziwić w końcu Lancome i Garnier to ten sam koncern ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
okrutnica jakaś... |
Nosku, w czasie urlopu nad morzem mam owu wiec sama rozumiesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
|
Cytat:
![]() Rozumiem rozumiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.