Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-11, 11:04   #4591
Organzza
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Jestem tez pod wrazeniem jak UC w Bytomiu ostatnio zrecznie wyrabia sie z przesylkami,nabrali expressowego tempa co mnie bardzo cieszy,bo wszystkie zakupy z ostatnich 2 tyg.wpadly w ich rece,poki co jeszcze nie oclili czesci przesylek ale ciekawe co z reszta
a u mnie dziś dzień dostaw
UC warszawa zgarnął mojego chanelka, dziś wreszcie dotarł i się okazało, że ma ryskę - ktoś widocznie sobie sprawdzał kolor :/ bezczelni
przyszła też seria Solar Sublime, Lucidity 06

^^
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 11:05   #4592
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
One sa naprawde niezle,fajnie natluszczaja ale szybko sie wchlaniaja,bylam naprawde zadowolona tymbardziej ze uzywalam w okresie kiedy znowu mialam problemy z sucha skora.
Ziaja ma inna konsystencje,na mojej skorze nawet lekko tepa jezeli chodzi o rozsmarowanie a Joanna taka bardziej budyniowa gladko sie rozprowadza i szybko wchlania
Choc lubie tez Ziajowe masla to Joanna waniliowa duzo bardziej mi przypadla do gustu niz z Ziaji-tutaj mowie tez o zapachu
Wróciłam z Natury z Halloween niestety masełek Natury nie widziałam, a pani przy kasie też nie kojarzyła, ale za to była jakas promocja dnia, a w niej masełko Mypa - Shea Karite więc nie omieszkałam przygarnąć jest małe (100ml) i myślę sobie, że będę je nosiła w torbie. Oprócz tego coś mnie rąbnęło i kupiłam maskarę Rimmel Glam'eyes totalnie w ciemno i teraz się zastanawiam czy przypadkiem nie zmarnowałam tych 20zł oprócz tego wskoczyły mi do koszyka cienie Essence poczwórne i kilka maseczek w saszetkach...
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
dziewczyny kochane , potrzebuję waszej pomocy
Chce kupić TŻ perfumy (chanelowego platynowego egoistę)i myślę intensywnie nad allegro ( na swoje z tru ostatnio czekałam miesiąc ponad).
Pisałąm na perfumiarskim, na wątku werfikacyjnym ,ale w sumie tylko jedna os. odpisała że może i ok.)

ja się nie znam, ale może wy coś doradzicie...... chodzi ot aukcję
http://www.allegro.pl/item392531031_...l_produkt.html
albo
http://www.allegro.pl/item394867863_..._polecam_.html

albo sama nie wiem....
Do mnie ta druga aukcja jakoś bardziej przemawia, ale jakąś wielką specjalistką od Allegro nie jestem
Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Ja jestem totalnym manulanym antytalenciem . Zawsze podziwiałam ludzi, którzy własnymi rękami potrafią wyczarować coś pięknego.
To tak jak ja, albo raczej brak mi cierpliwości do takiej dłubaniny pozostaje nam Pakamera
Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
dziewczyny miałyście moze Bell Planete Bronzer ? Warto go kupić?
Mam też ochotę na jakieś buty sportowe, koniecznie czarne...Reebok lub Nike
I ta cholerna biała sukienka z bufkami za mną chodzi nie mogę się uwolnić od wizji siebie w niej idącej wdzięcznie plażą w białym kapeluszu z dużym rondem... tylko takicje kiecki nigdzie nie moge dostać tak samo jak butów na sierpniowe
wesela-płaskich raczej kremowych piptołów
Szukam tez namiarów na jakąś fajną i niedrogą mgiełkę zapachową do ciała
Czyli tak ogólnie
Widziałam ładne czarne skórzane Kangaroo (czy jak to się tam pisze) w GŁ, na parterze jest taki sklep Planet cośtam
A piptołów szukałaś może na Ptaku? ja mam tam jeden ulubiony sklep, gdzie kupiłam buty ślubne (tylko, że one miały własnie nie wyglądać ani fasonem ani kolorem jak ślubne) i jeszcze jedne czółenka, piptołów było tam sporo wtedy. Gość wystawia się na Allegro też-chyba pro_gasto czy jakoś podobnie.

Organzzo-faktycznie po chamsku moje zakupy na szczęście przeszły bez macania, a też się o to martwiłam. Może dlatego, że były zapakowane w te sreberka jako gifty?
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 11:25   #4593
pakosta
Wtajemniczenie

Dziewczynki, czy któraś z Was mogłaby mnie poratować odsypką LU 01 i 02? Uwielbiam ten puder i chcę sobie w sierpniu dokupić 2, jaśniejszy odcień. Chętnie na wymianę podrzucę 03, dla większości z Was pewnie jako brązer

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 11:35   #4594
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja chyba kupię plastry.. kremy zawsze mnie podrażniają, pojawia się pieczenie, wysypka :/
a gładkość na 4 tygodnie przydałaby się
Te plastry są takie skuteczne? Ja niestety muszę Veeta użyć, by móc pójść na zakupy właśnie .
Plastry jakoś omijałam szerokim łukiem, kiedyś w ogólniaku jeszcze (to ze 12-13 lat temu ) kupiłam sobie (wtedy to super nowość była) wosk Veet do podgrzewania, w takim słoiczku. Moja przygoda z tym woskiem skończyła się tak, że wszystko było obklejone woskową mazią, którą spod paznokci wydobywałam przez tydzień, a z nóg nie mogłam usunąćnawet przy pomocy pumeksu .
Od tego czasu wosk tylko u kosmetyczki .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 11:54   #4595
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Organzzo-faktycznie po chamsku moje zakupy na szczęście przeszły bez macania, a też się o to martwiłam. Może dlatego, że były zapakowane w te sreberka jako gifty?
było jako gift.. tylko że pozwolili sobie podrzeć to sreberko i zostały strzępy :/
Cytat:
Te plastry są takie skuteczne? Ja niestety muszę Veeta użyć, by móc pójść na zakupy właśnie .
Plastry jakoś omijałam szerokim łukiem, kiedyś w ogólniaku jeszcze (to ze 12-13 lat temu ) kupiłam sobie (wtedy to super nowość była) wosk Veet do podgrzewania, w takim słoiczku. Moja przygoda z tym woskiem skończyła się tak, że wszystko było obklejone woskową mazią, którą spod paznokci wydobywałam przez tydzień, a z nóg nie mogłam usunąćnawet przy pomocy pumeksu .
Od tego czasu wosk tylko u kosmetyczki .
są bardzo skuteczne nie to co Vanity Bielendy (włoski ani drgnęły, a kleiłam się niemiłosiernie)
tylko trzeba mieć trochem długie włoski niby krótkie też usuwają, ale moich się nie dało
szybko dają się rozgrzać w dłoniach, pachną cukierkowo, a dołączona chusteczka jest na tyle dobrze nasączona, że zmywa to co ew. zostanie (choć zostaje niedużo)
jeśli chusteczka nie starczy pomaga jakaś oleista substancja i też wosk zejdzie bez problemu
trzeba wspomnieć, że są bardzo ekonomiczne jeden plaster (czy jak to się zwie..) starcza na usunięcie włosków z kilku miejsc (np. jeden na jedną nogę..)
ja używałam tych do skóry wrażliwej
Double with me?
Stary 2008-07-11, 11:57   #4596
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
a u mnie dziś dzień dostaw
UC warszawa zgarnął mojego chanelka, dziś wreszcie dotarł i się okazało, że ma ryskę - ktoś widocznie sobie sprawdzał kolor :/ bezczelni
przyszła też seria Solar Sublime, Lucidity 06

^^
A zaznaczasz opcje "gift" bo ja zawsze i nigdy sie nie zdarzylo aby taka przesylka byla naruszona

Wiesz,nie zlosci mnie oclenie paczki-bo zaplace clo i tyle,nawet nie pisze o zwrot,jedynie kiedy robilam duze zakupy i clo bylo pokazne to byl sens dla mnie zwracac sie o zwrot tylko,ze w ostatnich miesiacach bardzo dlugo trwala procedura cela

Cytat:
Wróciłam z Natury z Halloween niestety masełek Natury nie widziałam, a pani przy kasie też nie kojarzyła, ale za to była jakas promocja dnia, a w niej masełko Mypa - Shea Karite więc nie omieszkałam przygarnąć jest małe (100ml) i myślę sobie, że będę je nosiła w torbie. Oprócz tego coś mnie rąbnęło i kupiłam maskarę Rimmel Glam'eyes totalnie w ciemno i teraz się zastanawiam czy przypadkiem nie zmarnowałam tych 20zł oprócz tego wskoczyły mi do koszyka cienie Essence poczwórne i kilka maseczek w saszetkach...

Tru,gratuluje udanych zakupow
Masel Joanny nie widzialam w Naturze czy Rossmannie-przynajmniej u siebie.
Stary 2008-07-11, 12:19   #4597
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
było jako gift.. tylko że pozwolili sobie podrzeć to sreberko i zostały strzępy :/
Myślę, że mogłabys to spokojnie reklamować, przeciez takie gmeranie w cudzych rzeczacg jest nuedopuszczalne!
Cytat:
Tru,gratuluje udanych zakupow
Masel Joanny nie widzialam w Naturze czy Rossmannie-przynajmniej u siebie.
Może to i dobrze, że jeszcze na nie nie wpadłam w każdym razie sa na liście zakupów
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-11, 12:23   #4598
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam Twój post, ja mam problem z tym pudrem, który wylicytowałam. Sprzedawca coś chyba kręci i tak się zastanawiam, czy nie trafiłam na jakąś podróbkę...

ciężko powiedzieć, bo dekalkulator bywa czasem zawodny, kilka razy mi głupoty pokazał ( i nie tylko mi).
Ale jak to taka nowość, i nie tak popularna, to może nie podrabiają
A próbowałaś wpisać ten kod w dekalkulator stworzony [przez TŻ Jazmine? (ma go w podpisie)

Cytat:
Do mnie ta druga aukcja jakoś bardziej przemawia, ale jakąś wielką specjalistką od Allegro nie jestem

dziękują Tru

-----

a co do sreberka w truskawkowych paczkach, to ponoć zawsze jest, nizależbnie czy się zaznaczy gift, czy nie (sama zawsze zaznaczam)...

ja też zawsze miałam nienaruszone, ale kiedyś czytałam o przypadku gdzie wizażanka pisała że widziała w cieniach (czy czymś tam) odciski paluchów, to dopiero fuj....

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 12:26   #4599
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
A zaznaczasz opcje "gift" bo ja zawsze i nigdy sie nie zdarzylo aby taka przesylka byla naruszona

Wiesz,nie zlosci mnie oclenie paczki-bo zaplace clo i tyle,nawet nie pisze o zwrot,jedynie kiedy robilam duze zakupy i clo bylo pokazne to byl sens dla mnie zwracac sie o zwrot tylko,ze w ostatnich miesiacach bardzo dlugo trwala procedura cela
było giftem.. ale i to im nie przeszkodziło jak widać.

na szczęście dużo paczek nie przechwycają.. ech.
Cytat:
Myślę, że mogłabys to spokojnie reklamować, przeciez takie gmeranie w cudzych rzeczacg jest nuedopuszczalne!
pierwszy raz mi się tak zdarzyło
Double with me?
Stary 2008-07-11, 12:30   #4600
Hexxana
Zakorzenienie

Pamietam jak robilysmy z MagJa wspolne zakupy na Tru ale nie pamietam czy byl wtedy zaznaczany gift jednak komus przykleil sie do rak puder Cliniuque a w eyelinerze Stila bylo widac slad plauchow wiec jednak moze zdarzyc sie wszystko.....poki co,to jednorazowy incydent i wiecej takowych akcji nie odnotowalysmy,na cale szczescie.

Z dekalkulatorem to dziwna sprawa,bo nie zawsze pokazuje prawidlowe daty i obojetnie czy uzyje tego od Jazmine czy googlowego.
Stary 2008-07-11, 13:19   #4601
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
są bardzo skuteczne nie to co Vanity Bielendy (włoski ani drgnęły, a kleiłam się niemiłosiernie)
tylko trzeba mieć trochem długie włoski niby krótkie też usuwają, ale moich się nie dało
szybko dają się rozgrzać w dłoniach, pachną cukierkowo, a dołączona chusteczka jest na tyle dobrze nasączona, że zmywa to co ew. zostanie (choć zostaje niedużo)
jeśli chusteczka nie starczy pomaga jakaś oleista substancja i też wosk zejdzie bez problemu
trzeba wspomnieć, że są bardzo ekonomiczne jeden plaster (czy jak to się zwie..) starcza na usunięcie włosków z kilku miejsc (np. jeden na jedną nogę..)
ja używałam tych do skóry wrażliwej
Dziękuję za informacje . W takim razie chyba się skuszę na te plastry .

Cytat:
ciężko powiedzieć, bo dekalkulator bywa czasem zawodny, kilka razy mi głupoty pokazał ( i nie tylko mi).
Ale jak to taka nowość, i nie tak popularna, to może nie podrabiają
A próbowałaś wpisać ten kod w dekalkulator stworzony [przez TŻ Jazmine? (ma go w podpisie)
Mnie po raz pierwszy pokazał taką głupotę . Zmartwiłam się, bo puder na zdjęciu tej sprzedającej ma wytłoczony ciutkę inny wzorek, niż ten na stronie E.Arden, ale z drugiej strony widziałam taki sam wzorek (jak ten na wylicytowanym pzreze mnie) na stronach kilku zagranicznych sklepów . Sprzedająca twierdzi jednak, że puder jest oryginalnie zapakowany i zafoliowany. Zgłupiałam już od tego wszystkiego . Dodatkowo zmartwił mnie fakt, iż sprzedająca przez tydzień unikała podania numeru seryjnego, w końcu przyparta do muru podesłała, z widocznym poirytowaniem.
Sprawdzę jeszcze ten od Jazmine (nigdy z niego nie korzystałam).
EDIT: noi doopa, w jej kalkulatorze nie ma kosmetyków E.Arden.
Nie pozostaje mi nic innego, jak zapłacić, czekać na przesyłkę i trzymać kciuki by był to oryginał.
dzięki Evitko

Cytat:
Pamietam jak robilysmy z MagJa wspolne zakupy na Tru ale nie pamietam czy byl wtedy zaznaczany gift jednak komus przykleil sie do rak puder Cliniuque a w eyelinerze Stila bylo widac slad plauchow wiec jednak moze zdarzyc sie wszystko.....poki co,to jednorazowy incydent i wiecej takowych akcji nie odnotowalysmy,na cale szczescie.

Z dekalkulatorem to dziwna sprawa,bo nie zawsze pokazuje prawidlowe daty i obojetnie czy uzyje tego od Jazmine czy googlowego.
Mnie na szczęście UC jeszcze nic nie przechwycił, ale chyba bym się wściekła gdyby ktoś macał moje kosmetyki . Gdyby zaś coś mi zniknęło z przesyłki, mimo wszystko nie odpuściłabym .

Co do dekalkulatora: na próbę wrzucałam dziś całą swoją górnopółkową kolorówkę i tylko przy tym wylicytowanym pudrze powychodziły takie farmazony .

Edytowane przez 0306
Czas edycji: 2008-07-11 o 13:25 Powód: styl
0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 13:32   #4602
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
A jak byście porównały te masełka z masłami Ziaji?
Zhadzam się z Hexxaną, oba masełka lubię, ale Joanna jest jednak lepsza.

Cytat:
Em,powiem Ci ze masla kawowego z BU to NIC nie przebije to jest dopiero nr 1 dla mnie jako maniaczki kawy wogole
Mówisz o tym: http://www.biochemiaurody.com/sklep/coffeebutter.html ?
Małe i drogie.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Spodnie od kolan w góre miałyśmy z siostra pełne małych dziurek po agrafce - lepiej się tak robiło
Miałam tak samo.
Ah, to były czasy..
Stary 2008-07-11, 15:11   #4603
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:

Bell Planete Bronzer tylko ogladalam i testowalan na dloni,calkiem niezly ale nie zdecydowalam sie za zakup bo co za duzo to niezdrowo
Tutaj recenzja MagJi
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=138749
dziekuję Hex przypomniałam sobie ze juz ich używałam przecież i mnie zapchały
Cytat:

Widziałam ładne czarne skórzane Kangaroo (czy jak to się tam pisze) w GŁ, na parterze jest taki sklep Planet cośtam
A piptołów szukałaś może na Ptaku? ja mam tam jeden ulubiony sklep, gdzie kupiłam buty ślubne (tylko, że one miały własnie nie wyglądać ani fasonem ani kolorem jak ślubne) i jeszcze jedne czółenka, piptołów było tam sporo wtedy. Gość wystawia się na Allegro też-chyba pro_gasto czy jakoś podobnie.
Tru
Nie byłam w Ptaku nie mam kiedy i jak

dziewczyny, macie tu linki-która jest najbardziej hot, nie musi byc gustowna i elegancka tylko kipiąca seksem i wyuzdaniem
http://sklepy.allegro.pl/item3944670...ringi_s_m.html
http://sklepy.allegro.pl/item3964237..._wys_2_zl.html
http://www.arsamandi.pl/x_C_I__P_55522443-55510001.html

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 15:23   #4604
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
gayenko kochana, co to znaczy jak stara baba?
Bo ja mam na imie Elżbieta
Cytat:

Mnie chodziło o oglądanie na żywo , pisałaś że sprzedajesz do kilku galerii...
Może nawet kiedyś coś oglądałam, nie wiedząc , że to Twoje .
aaaa Bytomska galeria "w szafie" ma moja tworczosc
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

gayenko 'jak stara baba' no ja nie mogę aleś wymyśliła!
no co
Cytat:
Czyli tak ogólnie
Mgielki gruttini rowniez polecam zwlaszcza z nowej serii jest liczi-wanilia (mam kocham i chce jeszcze ,rzyrafko ),limonka i mieta ,ananas i prosecco.
Wsyzstkie fajne bardzo tylko w skladzie alkohol denat ale dla liczi to przezyje

**

Jestem juz u rodzicow i nie zamierzam was opuszczac
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 15:33   #4605
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, macie tu linki-która jest najbardziej hot, nie musi byc gustowna i elegancka tylko kipiąca seksem i wyuzdaniem
Moim zdaniem nr 3 jest najlepsza, później nr 2 i na samym końcu nr 1
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 15:38   #4606
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Mgielki gruttini rowniez polecam zwlaszcza z nowej serii jest liczi-wanilia (mam kocham i chce jeszcze ,rzyrafko ),limonka i mieta ,ananas i prosecco.
Wsyzstkie fajne bardzo tylko w skladzie alkohol denat ale dla liczi to przezyje
dziekuję Gayenko dzis je obejrzę w GC

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Moim zdaniem nr 3 jest najlepsza, później nr 2 i na samym końcu nr 1
też tak myślę Aga dziękuję

Stary 2008-07-11, 15:53   #4607
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Zhadzam się z Hexxaną, oba masełka lubię, ale Joanna jest jednak lepsza. :ehem:

Mówisz o tym: http://www.biochemiaurody.com/sklep/coffeebutter.html ?
Małe i drogie. :(

Miałam tak samo. :D
Ah, to były czasy.. ;)
Tak,to dokladnie to maslo z BU:ehem:
Zgodze sie,ze relacja poj/cena nie jest zachecajaca ale pasuje mi skladowo i spokojnie moge nalozyc na buzie:cool:
Obledne zapachowo :slina: swietnie nawilza i jest to dla mnie pewna alternatywa kiedy zmuszona jestem odstawic wszelkie drogeryjne mazidla do ciala i zostac przy samej aptece :(
W kazdym razie gdybys chciala sie skusic kiedys to polecam:)

Cytat:

Mnie po raz pierwszy pokazał taką głupotę :rolleyes:. Zmartwiłam się, bo puder na zdjęciu tej sprzedającej ma wytłoczony ciutkę inny wzorek, niż ten na stronie E.Arden, ale z drugiej strony widziałam taki sam wzorek (jak ten na wylicytowanym pzreze mnie) na stronach kilku zagranicznych sklepów :rolleyes:. Sprzedająca twierdzi jednak, że puder jest oryginalnie zapakowany i zafoliowany. Zgłupiałam już od tego wszystkiego :crazy:. Dodatkowo zmartwił mnie fakt, iż sprzedająca przez tydzień unikała podania numeru seryjnego, w końcu przyparta do muru podesłała, z widocznym poirytowaniem.
Sprawdzę jeszcze ten od Jazmine (nigdy z niego nie korzystałam).
EDIT: noi doopa, w jej kalkulatorze nie ma kosmetyków E.Arden.
Nie pozostaje mi nic innego, jak zapłacić, czekać na przesyłkę i trzymać kciuki by był to oryginał.
dzięki Evitko :cmok:

Mnie na szczęście UC jeszcze nic nie przechwycił, ale chyba bym się wściekła gdyby ktoś macał moje kosmetyki :baba:. Gdyby zaś coś mi zniknęło z przesyłki, mimo wszystko nie odpuściłabym :nie:.

Co do dekalkulatora: na próbę wrzucałam dziś całą swoją górnopółkową kolorówkę i tylko przy tym wylicytowanym pudrze powychodziły takie farmazony :cool:.
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok :)
Ja ostatnio przez przypadek nabylam tester pudru Diora Terra Bella,w sumie patrzac na zdjecie wiedzialam ze to "zabytek" ale zalezalo mi na czyms innym z calego zestawu wiec zalicytowalam.Pisalam pare razy do Sprzedajacej ale cisza jest poki,pisala ze niby wybiera sie na urlop bo mam tylko jedno "ale"-w opisie aukcji bylo zaznaczone,ze kosmetyki sa nowe a w rzeczywistosci polowa nosi slady uzycia.Nie jestem az taka drobiazgowa ale jak jest cos nowe to nowe a nie testowane czy uzywane itd.Ciekawe co odpisze.
W kazdym razie odnosnie tego testera,nigdzie bylo opisu ze to tester a samo zdjecie malo mowilo.Fakt,jest nowy i nie uzywany a z pudrem nic sie nie stalo pomimo,ze ma swoj czas;)
Nie czepiam sie,ze kosmetyk jest po terminie ale ze ludzie w wiekszosci przypadkow nie dbaja o to,w jaki sposob podchodza do transakcji.Zaznacze tez,ze nie byla to jakas mega okazja.Zalicytowalam bo zalezalo mi na czyms innym z calego zestawu i te kosmetyki sa ok,ale liczy sie calosc.

A odnosnie tamtego zakupu na Tru to napisalysmy maila do nich i puder doslali-takze dobre zakonczenie bylo ale cosmy sie nadenerwowaly to Nasze...

Cytat:
dziekuję Hex :cmok: przypomniałam sobie :rolleyes: ze juz ich używałam przecież i mnie zapchały :(
Tru :cmok:
Nie byłam w Ptaku :( nie mam kiedy i jak :(

dziewczyny, macie tu linki-która jest najbardziej hot, nie musi byc gustowna i elegancka tylko kipiąca seksem i wyuzdaniem :D

Aga :* prosze bardzo:)

z tych ktore pokazalas zdecydowanie link nr 3 :D

Cytat:
Bo ja mam na imie Elżbieta :cry:

aaaa:p: Bytomska galeria "w szafie" ma moja tworczosc:-p

no co:o

Mgielki gruttini rowniez polecam zwlaszcza z nowej serii :slina: jest liczi-wanilia (mam kocham i chce jeszcze ,rzyrafko:cmok: ),limonka i mieta ,ananas i prosecco.
Wsyzstkie fajne bardzo:ehem: tylko w skladzie alkohol denat ale dla liczi to przezyje:-p

**

Jestem juz u rodzicow:D i nie zamierzam was opuszczac:-p
Gayenko mam ukochana ciotke,ktora jest Twoja imienniczka i z upodobaniem wszyscy skrocilismy jej imie na Eli :)

Masz bardzo ladne imie:)

Musze zobaczyc te mgieli Fruttini:)

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Moim zdaniem nr 3 jest najlepsza, później nr 2 i na samym końcu nr 1 :)
Popieram :ehem: bardzo hot ...
Stary 2008-07-11, 15:55   #4608
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
a co do sreberka w truskawkowych paczkach, to ponoć zawsze jest, nizależbnie czy się zaznaczy gift, czy nie (sama zawsze zaznaczam)...

ja też zawsze miałam nienaruszone, ale kiedyś czytałam o przypadku gdzie wizażanka pisała że widziała w cieniach (czy czymś tam) odciski paluchów, to dopiero fuj....
nie zawsze jest to sreberko przynajmniej mi się niegdy nie trafiło bez zaznaczania

wtykają łapy gdzie nie trzeba

Cytat:
u mnie też to pierwszy i mam nadzieję, że ostatni raz
Cytat:
najbardziej wyuzdana jest trójka ale najbardziej podoba mi się nr 2
Cytat:
Bo ja mam na imie Elżbieta

Jestem juz u rodzicow i nie zamierzam was opuszczac
ładne imię nawet bardzo nie wiem czym się przejmujesz gdybyś była Genowefa (z całym szacunkiem dla osób noszących to imię) to może mogłabyś mówić że jak stara, ale tak

uff, to dobrze
Double with me?
Stary 2008-07-11, 15:59   #4609
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:

20kg wszelkich mazideł
ja dziś kupiłam 2-fazowy płyn garniera do skóry wrażliwej ;D ziz polecała, to może będzie dobry
potem jeszcze wybiorę się po inne pierdółki na wyjazd
nosku, jaki bierzesz balsam po opalaniu? Rossmannowe wycofali, a nowe są z alkoholem to odpadają....
no ja właśnie kupiłam tego nowego Rossmanna zobaczym jak to będzie
oprócz tego może uda mi się gdzieś wcisnąć mleczko garniera z syropem z klonu

Cytat:
2 3 1 jak dla mnie w tej kolejności

Byłam dziś na zakupach z TŻ... maaaaatko, on jest gorszy ode mnie. Przymierzył chyba z 70 par okularów przeciwsłonecznych i żadne mu się nie podobały
Potem jakimś cudem znalazł te jedne jedyne. Myślałam, że nie dożyję tego momentu.

A ogólnie to fajne zakupy dziś zrobiłam Kupiłam w second handzie nerkę Paco Rabanne za 4zł a oprócz tego bardzo fajną torbę i torebeczkę
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-11, 16:00   #4610
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
ale jak to jutro (tzn. dziś)? premiera jest 18.07 o_O za tydzień
na plakacie dziś widziałam
ale w ten weekend są pokazy przedpremierowe taki mi prezent zrobili

Cytat:
dziewczyny miałyście moze Bell Planete Bronzer ? Warto go kupić?

Czyli tak ogólnie
ja polecam ten brązer cudownie rozświetla, kolor który ja mam jest uniwersalny (tylko wlasnie nie pamietam zy to 04 czy 06, jutro mogę sprawdzic), bo nadaje się i dla mnie-białej i dla opalonych osób

a jaki zapach? ja uwielbiam mgiełkę o zapachu zielonej herbaty - http://www.amora.pl/coty-body-fresh-...l-p-10223.html
jeszcze jest fajna produkcji tesco zielona herbata z cytryną, chyba też biała herbata jest. w owocowych i kwiatowych się nie orientuję

Cytat:
Daria muszę Ci podziękować . Na wątku smarowidłowym przypomniałaś mi o istnieniu Veeta. Po ostatnim woskowaniu odrasatją mi już włoski na nogach, a dziś muszę się ich szybko pozbyć. Golenie odpada bo za bardzo podrażnia mi ostatnio skórę i już kombinowałam nad depilatorem, a dzięki Tobie spomniało mi się, że przecież zalega mi w łaziene gigantyczna tuba aloesowego Vetta. Jestem uratowana . Zaraz popędzę do łazienki zrobić porządek z moim owłosieniem .
i jak i jak? ja dzisiaj nadal mam spokój

Cytat:
Dario-wybacz,ze tak dlugo to trwa ale dzisiaj poleci do Ciebie puder.
to nic, i tak baardzo Ci dziękuję, że zechciałaś mi go wysłać

- -

raany, jak mi głowa pęka.. wstałam rano żeby przyjechać z Tatą na Bartycką dalej szukać wanny... mielismy o 9 jechać, o 8:55 zeszłam do kuchni, Taty nie było na horyzoncie to sobie zdążyłam spokojnie zrobić tosty ale i tak godzine czekalam az wyszlismy z domu.. z tym, że Tata musial podjechac do pracy, wiec ja sobie poszlam do jubilera i wymieniłam prezent od Mamy
w końcu nie dotarłam na Bartycką, bo byłam w Jankach (wybrałam sobie drzwi w Leroy Merlin i w TTW Opex. W drodze do ttw opex tak mnie bolała głowa, że aż mi było niedobrze... więc odpuściliśmy sobie Bartycką. Tata w środę jedzie do Warszawy, to może wtedy
Stary 2008-07-11, 16:08   #4611
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość

a jaki zapach? ja uwielbiam mgiełkę o zapachu zielonej herbaty - http://www.amora.pl/coty-body-fresh-...l-p-10223.html
jeszcze jest fajna produkcji tesco zielona herbata z cytryną, chyba też biała herbata jest. w owocowych i kwiatowych się nie orientuję

to nic, i tak baardzo Ci dziękuję, że zechciałaś mi go wysłać

Calkiem zapomnialam o tej serii Coty a kiedys uzywalam namietnie Zielona Herbata i Roza to moje ulubione byly

Dario,list juz frunie wiec daj znac jak tylko odbierzesz i nie ma o czym mowic tylko az mi glupio ze sprawa jeszcze sie tak przeciagnela...
Stary 2008-07-11, 16:21   #4612
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

isa
strasznie wkurzająca sytuacja, ja czasami mam wrażenie że Ci wszyscy profesorowie to łaskę robią że żyją i przychodzą na egzaminy No, ale cóż nie pozostaje nic innego tylko się dostosować
Na szczęście sprawa się wyjaśniła - egzamin jest w niedzielę o 15,30 a to nasz starosta narobił zamieszania z tą sobotą

Wróciłam z uczelni właśnie i spiekło mnie słońce, bo nie zdązyłam się smarnąć jakimś filtrem na ciało. Ramiona i ręce mam brązowe bardzo teraz.

gayenko mnie się Twoje imie podoba I wcale nie jest jak dla starej baby

Idę odpocząć, jutro i w niedzielę mnie chyba nie będzie tutaj, więc życzę Wam miłego weekendu
Stary 2008-07-11, 16:24   #4613
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
no ja właśnie kupiłam tego nowego Rossmanna zobaczym jak to będzie
oprócz tego może uda mi się gdzieś wcisnąć mleczko garniera z syropem z klonu

Byłam dziś na zakupach z TŻ... maaaaatko, on jest gorszy ode mnie. Przymierzył chyba z 70 par okularów przeciwsłonecznych i żadne mu się nie podobały
Potem jakimś cudem znalazł te jedne jedyne. Myślałam, że nie dożyję tego momentu.

A ogólnie to fajne zakupy dziś zrobiłam Kupiłam w second handzie nerkę Paco Rabanne za 4zł a oprócz tego bardzo fajną torbę i torebeczkę
a alkohol ma daleko w składzie?

mój chłopak jak szukał okularów też żadne mu nie pasowały... dużo czasu na to poszło ...aż idealne znalazł w internecie (do tej pory nie kupił)

gratuluję udanych polowań
Nosku, a znasz w Warszawie jakiś fajny second-hand?
Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
ale w ten weekend są pokazy przedpremierowe taki mi prezent zrobili
aa, chyba że tak

zaraz będzie burza.. grzmi, zaczęło padać :/
Double with me?
Stary 2008-07-11, 16:44   #4614
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
też tak myślę Aga dziękuję

a z mgiełek do ciała... Rzyrafka kiedyś pisała, że ma ochotę na mgiełkę sephorową, jeśli mają te same nuty co ich mydła w płynie to polecam wersję ginger lime bardzo odświeżający zapach
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-11, 16:51   #4615
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

dziękuję Wam dzis wpadnę do GC i Sephory

Agniesko, kupiłam tę http://www.arsamandi.pl/x_C_I__P_55522443-55510001.html

Stary 2008-07-11, 17:23   #4616
noseknosek

Cytat:
a alkohol ma daleko w składzie?

mój chłopak jak szukał okularów też żadne mu nie pasowały... dużo czasu na to poszło ...aż idealne znalazł w internecie (do tej pory nie kupił)

gratuluję udanych polowań
Nosku, a znasz w Warszawie jakiś fajny second-hand?

aa, chyba że tak

zaraz będzie burza.. grzmi, zaczęło padać :/
Wklepię Ci skład, bo kompletnie się nie znam

Aqua, Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Octyldodecanol, Panthenol, Lauryl Glucoside, Polygryceryl-2dipolyhydroxystearate, Carbomer, Phenoxyethanol, Parfum, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Allantoin, Propylparaben, Bisabolol.

W Warszawie nie znam Do tego w Lublinie wpadłam zupełnym przypadkiem, bo też wcześniej nie znałam go

Aga bardzo dobry wybór
Stary 2008-07-11, 17:35   #4617
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Wklepię Ci skład, bo kompletnie się nie znam

Aqua, Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Octyldodecanol, Panthenol, Lauryl Glucoside, Polygryceryl-2dipolyhydroxystearate, Carbomer, Phenoxyethanol, Parfum, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Allantoin, Propylparaben, Bisabolol.

W Warszawie nie znam Do tego w Lublinie wpadłam zupełnym przypadkiem, bo też wcześniej nie znałam go
oj, nie trzeba było się trudzić.. dziękuję
jak dla mnie to tu nie ma alkoholu o_O Ziz się zdawało, że jest, a ja nie sprawdzałam w takim razię kupię zwłaszcza, że go dużo jest

koło mnie jest parę, ale nic ciekawego się tam nie znajdzie będę musiała się rozejrzeć chyba skoro na takie perełki można czasem trafić

właśnie zmywałam oczy Garnierem zupełnie jak Bi facil wg mnie (a kilka razy tańszy ) nawet tak samo pachnie..
ale co sie dziwić w końcu Lancome i Garnier to ten sam koncern
Double with me?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-11, 17:36   #4618
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Nosku, w czasie urlopu nad morzem mam owu wiec sama rozumiesz

Stary 2008-07-11, 17:49   #4619
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Tak,to dokladnie to maslo z BU
Zgodze sie,ze relacja poj/cena nie jest zachecajaca ale pasuje mi skladowo i spokojnie moge nalozyc na buzie
Obledne zapachowo swietnie nawilza i jest to dla mnie pewna alternatywa kiedy zmuszona jestem odstawic wszelkie drogeryjne mazidla do ciala i zostac przy samej aptece
W kazdym razie gdybys chciala sie skusic kiedys to polecam
Używasz go na twarz? Nie zapycha? Nada się do bardzo przesuszonej skóry? To wiele zmienia, do twarzy nie wychodzi tak drogo.
Stary 2008-07-11, 17:51   #4620
noseknosek

Cytat:
oj, nie trzeba było się trudzić.. dziękuję
jak dla mnie to tu nie ma alkoholu o_O Ziz się zdawało, że jest, a ja nie sprawdzałam w takim razię kupię zwłaszcza, że go dużo jest

koło mnie jest parę, ale nic ciekawego się tam nie znajdzie będę musiała się rozejrzeć chyba skoro na takie perełki można czasem trafić

właśnie zmywałam oczy Garnierem zupełnie jak Bi facil wg mnie (a kilka razy tańszy ) nawet tak samo pachnie..
ale co sie dziwić w końcu Lancome i Garnier to ten sam koncern
aż taki dobry?

Cytat:
Nosku, w czasie urlopu nad morzem mam owu wiec sama rozumiesz
Rozumiem rozumiem I bez tego fajnie mieć taką tajemną broń
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości