|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Raczkowanie
|
treselle seduction ma nute wanili
i o ile dobrze pamietam to jeszcze dreamlife jednak on uz wycofany;placze; |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Hosenko, jak tam ta nowa szminka z UCR Blonde cośtam? daje coś ten balsam w środku? czekam na wrażenia
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam naturalnie dosyć duże usta więc za bardzo się nie wypowiem czy powiększa ale mimo wszystko wydają się inne ![]() ![]() Nawilża dosyć dobrze, ale miałam ją chwilę na ustach więc moze tak nie być ![]() Jutro będa testy ![]() Dostałam też próbkę szminki Pro-To-Go Classic Beige (czy jakoś tak ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Hosenko
![]() ![]() ![]() ![]()
#4597 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam Hosenka pytanie odnośnie tej nowej UCR.Jak zwykle ładnie opisałaś odcień nabytej szmineczki a mnie interesuje jeszcze czy mrowi jak te błyszczyki powiększające usta i czy rzeczywiście powiększa?Poza tym napisz czy ma jakiś zapach i jaki oraz jakie ma właściwości tz,czy nawilża,jak z trwałością (o ile już ją wypróbowałaś)i w ogóle co o niej sądzisz ale chyba przypadła ci do gustu skoro chcesz jeszcze inne odcienie. Co do tych o diamentowym połysku też mam tę pink diamond i rhinestone rose i rzeczywiście są fajne ale niestety bardzo delikatne.Jedna rozpłynęła się tz.sztyf zmienił się w rozlany placek gdy zostawiłam ją w torebce a torebkę na ogrzewanej podłodze samochodowej a druga złamała się w pół i szyft muszę przechowywać w pustym opakowaniu po szmince i nakładć pędzelkiem.Tak więc radzę na nie uważać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepiej przegrzeb fotki moich zbiorów i pisz ![]() Linki podrzuce Ci na PW jeśłi tak wolisz ![]() Cytat:
![]() Nie mam porównania do błyszczykow ![]() Zapachu jakiegoś szczególnego nei wyczuwam. Miałam ją chwilę na ustach więc póki co nie wypowiem sie jak z trwałością. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ps.Krecik wlasnie dostal na kolacje Twoja salatke ![]()
![]() |
#4600 |
Wtajemniczenie
|
wypróbowałam dziś (dopiero dziś niestety..) złote pędzelki (nie wszystkie) i chciałam podzielić się opinią na ich temat, zatem pędzelki spisały się bardzo dobrze, te do cieni ładnie rozprowadzają cienie na powiece, tym bardziej "rudym" można zrobić linię nad górna powieką, ponieważ jest dość sztywny i lekko na końcu ścięty, bardzo fajnie się spisały, jeszcze użyłam tego do różu, nałożyk "placek" i pięnie roztarł róż do naturanego rumieńca
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
a pod który nr dzwonić w sprawie pyt. o dostawę na COK? jak myślicie? infolinia? czy mój COK? czy BOK?
#4603 |
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj na szkoleniu- poziom pierwszy. Spotkanie trwało ponad dwie godziny. Bardzo mi się podobało. Kosmetyczka każdej dziewczynie lub pani dobrała pielęgnację. Kolejne szkolenie "makijazowe" za trzy tygodnie. Najbardziej cieszę się na zestawy, które można (po 1 kpl) zakupić przez 4 kolejne katalogi od szkolenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodziło mi o porównanie próbek do szminki którą dostałam jako konsultantka - ta jest twarda, nie nawilża tak jak próbka.
![]() |
#4606 | ||
Doncia
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
Pomalowałam się rano (ok 6.30) szminką UCR Blonde Ambition
Wypiłam kawę, herbatę i nadal jest widoczna - co prawda już nie tak wyraźnie jak rano, ale jest ![]() Jest rzejrzysta - jak dla mnie mogłaby być bardziej kryjąca, mniej perłowa i ciut ciemniejsza ![]() Jesli któraś z Was ma/będzie miałą jakieś kolory tej szminki to bardzo proszę o zdjecia i opis koloru ![]()
#4608 |
Rozeznanie
|
Ja również muszę pochwalić zestaw pędzelków do makijażu. Są troszkę dłuższe niż ten mini pędzelek, który pojawiał się w katalogu przy cieniach mineralnych. Jeden z nich (ten ciemniejszy, do cieni) jest podobnie zakończony jak mini pędzelek, ale jest zdecydowanie grubszy i ma większą powierzchnię malowania. Z kolei ten jaśniejszy do cieni faktycznie świetnie się nadaje do robienia kresek np. pod dolną linią rzęs ( do tej pory robiłam to patyczkiem kosmetycznym
![]() ![]() W wątku z katalogami wkleiłam też kompaktową konturówkę do oczu - Emerald, bardzo fajna, mięciutka, będzie dobrze widoczna nawet na bardzo ciemnych cieniach. Przyłączam się do pytania o zapach i poziom krycia chłodzących błyszczyków. |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Raczkowanie
|
A ja mam prośbę - czy mógłby ktoś wkleić skład korzennego kremu do stóp? Albo tylko napisać, czy jest tam Sodium Laureth/Lauryl Sulfate (bo w głęboko nawilżającym jest)...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
o właśnie, a a propo tego korzennego kremu do stóp. czuć w nim miętę albo mentol? bo ja tego nie cierpię w kremach do stóp niestety. a ten korzenny baaaaardzo mnie kusi, bo lubię takie klimaty. pod warunkiem, że nie ma mentolu czy tam mięty czy kamfory.
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
świetnie, no to zamówię
![]()
#4613 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie, masz rację. Zgodnie z ustawami konsumenckimi produkty w Unii Europejskiej podlegają nawet dwuletnej gwarancji na jakość wykonania. Avon przyznaje się do tego tylko w przypadku zegarków, ale powinno to dotyczyć wszystkich produktów niekosmetycznych. Proponuję domagać się tego co jest w przepisach,a nie dawać się im kiwać. Oni przyjmują tylko ten okres 3 miesięczny ze względu na własną wygodę, bo tak łatwiej im rozliczać zwroty. Ale to jest niezgodne z prawem.Poza tym boją się przyznać do tak długiej gwarancji na produkty chińskie, bo wiedzą,że one nie wytrzymają tak długiego użytkowania.Życzę powodzenia w dochodzeniu do swoich praw. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Raczkowanie
|
dostalem dzisiaj paczke. Katalog 15 postaram sie wkelic zdjecia
![]() bizuteria justine: naprawde ladna. polecam bizuteria virginia-te koraliczki na lancuszku sa plastikowe i moim zdaniem szpeca cala reszte ![]() ![]() naszyjnik tatum-ladne dlugie perly zawieszone na zwylkym sznurku-choc nie widocznym naszyjnik maryam ni to plastik ni to szkol ale nie dalbym za to 10 zl ![]() torebka rachel- ladna wielkoscia nie jest oszalamiajaco wielka ale taka do pracy-jak to moja kolezanka powiedziala nadaje sie idealnie. zel pod prysznic i balsam po goleniu u by ungaro moim zdaniem nie przypomina zapachu perfumu ![]() ![]() pro control- pierwsza woda z serii pro ktora mi sie podoba. szkoda ze wszystkie sa bez atomizera\ opinie kolezanek: balsam do ciala z polyskiem-lekki polysk srednie nawilzanie neonowy tusz do kresek(niebieski)-dlugo sie utrzymuje i swietnie "iskrzy" torebka francesca-czasami lepsze dodaja do gazet typu viva-ta opinia mnie rozwalila z serii anev-zapomnialem to wypelniacz zmarszczek ten jakby w sztyfcie jest swietny, naprawde wypelnia i niweluje wieksza zmarszki wokol oczu. serum aktywnie liftingujace-skora po 5 minutach jest jedrniejsza po 2 tygodnia widac poprawe. |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Konto usunięte
|
witam mam pytanie, skladalam z k15na ! termin i przyszlo normalnie,
teraz zlozylam w piatek na II termin i nadal nie wystawili faktury a w historii zamowien jest amowienie ktore zloylam. kolezance bardzo zalezy na kosmetykach boje sie ze nie dojda ![]() jestem rok w avonie ale zawsze w ciagu dnia-dwoch mi wystawiali fakture co mam zrobic teraz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Raczkowanie
|
Dawno tu nie zaglądałam ale po ostatniej zmainie kolorówki sie pogubiłam, doradźcie proszę który podkład matujący o konsystencji musu jest najbardziej zbliżony do dawniego odcienia cream
potrzebne mi są również pewne braki z katalogu 15, przeczytałam kilka stron postów ale niestety nic poza niepewną miniaturką kremu nie znalazłam :-( Czy byłby mi ktoś w stanie pomóc? byłabym bardzo wdzięczna |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Raczkowanie
|
co do podkladu w musie to stary cream to nowy natural beige
![]() witam mam pytanie, skladalam z k15na ! termin i przyszlo normalnie, teraz zlozylam w piatek na II termin i nadal nie wystawili faktury a w historii zamowien jest amowienie ktore zloylam. a nie masz przypadkiem zaleglosci? bo mogli Ci wstrzymac paczke ![]() numer do biura (22) 878-28-00 Edytowane przez polak17 Czas edycji: 2008-11-04 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.