FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka?? - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-04, 21:06   #4591
muszynianka
Zakorzenienie

Dot.: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??

jak zobaczyłam cenę double wear to się przeraziłąm

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

ja właśnie całe życie nienawidziłam gąbek do podkłądu.. ostatnio je pokochałam ;p
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 21:09   #4592
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez natkaa Pokaż wiadomość
Dzięki filmom Twoim filmom Agnieszko (mam na myśli Agabil1) wyrobiłam sobie pełny obraz Twojej osoby. Piękne zdjęcia z Twoimi makijażami tego nie oddają - tam widać tylko piękną dziewczynę. Filmy pokazują pięknego człowieka o ciepłym wnętrzu. A Twój głos ma wręcz kojące działanie. Na mnie terapeutyczne i wyciszające, bo ja raptus jestem ;-)
Pozdrawiam ciepło
Nat
dziękuję Ci Natko strasznie się cieszę że moje początki baaardzo jeszcze amatorskie i niedopracowane spotykają się z tak ciepłym przyjęciem

W planach mam filmik o aplikacji produktów mineralnych, o pędzlach Maestro (tylko wreszcie je kupię i trochę poużywam) oraz jakiś step-może jesienny?

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
O jeny, ile fanek colorstaya.... a ja wlasnie go oddalam mamie, a to juz moja druga butelka i kolejna beznadziejna!!!!!!!!!!!!! ! Nienawidze tego podkladu, gdyz:
Jest strasznie ciezki i nawet najciensza warstwa potrafi zrobic niezla maske, a jesli nawet nie, to uczucie posiadania czegos na twazy murowane, a ja tego nie cierpie
Kolory sa beznadziejne, przynajmniej ja wyprobowalam wiele i zaden mi nie spasowal
Nie matuje skóry, nawet z jakims fixerem, podkresla niedoskonalosci, zamias je ukrywac (kryje dobrze, ale nie swietnie).
Takze na pewno nie kupie juz tego podkladu.
Za to polecam double wear.
zgadzam się z Pumas. Też nie lubię Colorstay ani na sobie ani na innych osobach malowanych przeze mnie.
Podkłady które używam to z reguły profesjonalne produkty ale bardzo polubiłam rimmelowy Lasting Finish.

Edytowane przez agabil1
Czas edycji: 2010-09-04 o 21:18
agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 21:12   #4593
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

ja nakładam palcami, nałożyłam ostatnio pędzlem mój Max Factora, LP i zemdlałam prawie - o Jezu jaka maska dlatego dałam spokój, no chyba że gąbeczkami będzie lepiej, kiedyś spróbuję.
Co do podkładów też szukam ideału chociaż podkładu używać specjalnie nie muszę więc raczej coś lżejszego..

Edytowane przez KawaMarcepanowa
Czas edycji: 2010-09-04 o 21:14
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 21:13   #4594
Jula84
Wtajemniczenie

Witem że co niektórzy sie mogą oburzyć, ale popłakałam się ze śmiechu :-D

http://www.youtube.com/watch?v=bFYvjcWcW2c

niesamowici są

Jula84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 21:16   #4595
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

mi w colorstay przeszkadza brak pompki/dozownika i zapach (przy 1 uzyciu myslalam, ze trafil mi sie jakis przestarzaly egzemplarz)

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 21:37   #4596
201604250941
Konto usunięte

Co do tego urzadzenia to nie dostaniecie go inaczej niz przez ebay, na allegro nie ma a producent nie wysyla do Polski.
Na ebay zestaw duzy kosztuje 638,35 zl +152,71 zl za wysylke, zestaw podstawowy 366,49 zl + 112,98 zl za wysylke
wiec ja sobie darowalam XD szczoteczka do twarzy nie jest tyle warta, wole zwykly peeling kupic
do tego te szczoteczki oczywiscie trzeba regularnie zmieniac, jedna wraz z wysylka kosztuje okolo 100 zl

a Luntek taki picus glancus a w pokoju w tle burdel totalny jakby tornado przeszlo
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 21:59   #4597
mandarynkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
mi w colorstay przeszkadza brak pompki/dozownika i zapach (przy 1 uzyciu myslalam, ze trafil mi sie jakis przestarzaly egzemplarz)
wszyscy o tym mówią, ale pomyślcie... czy normalny producent pożałowałby pompki konsumentom? wg mnie podkład jest za gęsty i zatkałby pompke
Revlon colorstay jest w douglasie za 69 zł, ostatnio widzialam w rossmanie za 68, na allgero z przesylka kupilam buff za 45 zl. Tylko radze uwazac na początku z nakladaniem, najlepiej najmniej i pędzelkiem, gąbka robi straszne plamy:/ ale podkład jest super ; )

- Fiodor Dostojewski -
mandarynkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 00:35   #4598
muszynianka
Zakorzenienie

Oglądam filmik tancerki002 :P az się uśmiechnęłam pod nosem
"wybaczcie ze mnie tak długo nie było ale wiecie, zaczęła się szkół i teraz to nie przelewki jak w klasach 4-6"

btw przeglądając filmiki youtube, doszłam do wniosku że NIENAWIDZĘ jak dziewczyny mówią
TUSTE zamiast TŁUSTE
BEDZIE zamiast BĘDZIE (mówić też można "bendzie")
ŚLIZGO zamiast ŚLISKO
USZKO zamiast ŁÓŻKO

jaaaa zwłaszcza TUSTE często występuje w temacie włosów
Stary 2010-09-05, 00:44   #4599
201604250941
Konto usunięte

Ojejku, wlasnie spojrzalam co to jest ten colorstay bo nie uzywam podkladow, i jestem az zaskoczona. Jak mozna wymyslic cos takiego?
Na youtubie trabia juz od dawna, nie wiem czy zauwazylyscie, ze jezeli podklad jest otwarty to dostaja sie do niego bakterie, rozmnazaja sie tam a potem Wy to nakladacie na twarz. Po czym wyskakuja krostki i podraznienia. Wszyscy jak jeden maz narzekaja np. na maybelline mousse, tam jeszcze trzeba rece wsadzic, na ktorych sa bakterie, niby tu nie trzeba ale i tak jest otwarty. Musi byc w podkladzie pompka izolujaca go od otoczenia. Zwykle podkladow z pompka nawet sie nie da rozkrecic, sa szczelne wlasnie z tego powodu.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 00:52   #4600
muszynianka
Zakorzenienie

Bez przesady ja z tym nigdy problemów nie miałam.
Stary 2010-09-05, 09:17   #4601
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Jula84 Pokaż wiadomość
Witem że co niektórzy sie mogą oburzyć, ale popłakałam się ze śmiechu :-D
http://www.youtube.com/watch?v=bFYvjcWcW2c
niesamowici są
Ja ich wielbię

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
a Luntek taki picus glancus a w pokoju w tle burdel totalny jakby tornado przeszlo
JLovesMac też ładna, a burdel w pokoju (ja też mam burdel w pokoju, czyżby to znak, że jestem... ). A czytałaś komentarze pod jego filmikiem o tym makijażu czarnym? "Dlaczego masz faceta na tapecie?"
A to - przy lakierze Taft - "byłem w błEEENDZIEEE" mnie zabiło

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Wszyscy jak jeden maz narzekaja np. na maybelline mousse, tam jeszcze trzeba rece wsadzic, na ktorych sa bakterie (...)
Em... To Wy nie myjecie rąk przed nałożeniem podkładu?
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 09:32   #4602
tobb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mandarynkaaa Pokaż wiadomość
wszyscy o tym mówią, ale pomyślcie... czy normalny producent pożałowałby pompki konsumentom? wg mnie podkład jest za gęsty i zatkałby pompke
Tu się z Tobą nie zgodzę - używam Revlon Colorstay razem z pompką i sprawdza się idealnie. Dzięki pompce zużywam o wiele mniej podkładu niż wcześniej.

Dla zainteresowanych pompka pochodzi z produktu Avon serum do włosów na zniszczone końcówki. Na allegro kosztuje ok. 14 zł z przesyłką. Zapewniam że pasuje jak ulał do Revlona.

Tutaj link do tego serum na allegro:
http://allegro.pl/listing.php/search...view=1&order=d
tobb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 10:05   #4603
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Lubicie siostry Glam????????????? Ja uwielbiam little star, wlasnie dodalam filmik o cellulicie. Nic sie z niego nie dowiedzialam, ale milo sie ogladalo. Aha, i zycze im, a zwlaszcza młodej, zeby popularnoscia dogonila Niesie lub inna Nissiax. Jesli tak dalej pojdzie, to jej sie to uda !
ojej jakie fajne dopiero dzieki twojemu postowi sie o nich dowiedzialam, na razie przejrzalam kilka filmikow little star, super fajna dziewczyna, bardzo ladna i bardzo pozytywna, juz zasubskrybowalam i zaraz zobaczę Tę drugą

wlasnie ogladam filmik o diecie, jejku jaka ona smieszna )))) teskt dzisiejszego dnia :
"koniec powiedzialam, juz tak mi sie tyłek rozrósł w tej Anglii, ze mowie koniec musze zaczac diete od nowa, mimo, ze jest srodek tygodnia powiedzialam koniec! juz naprawde jest mi ciezko chodzic, dysze, sapie i po prostu wszystko mi sie trzesie"

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc

Edytowane przez klaustrofobia007
Czas edycji: 2010-09-05 o 10:08
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 10:13   #4604
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:

Lubicie siostry Glam????????????? Ja uwielbiam little star, wlasnie dodalam filmik o cellulicie. Nic sie z niego nie dowiedzialam, ale milo sie ogladalo. Aha, i zycze im, a zwlaszcza młodej, zeby popularnoscia dogonila Niesie lub inna Nissiax. Jesli tak dalej pojdzie, to jej sie to uda !
irytują mnie

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 10:46   #4605
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kinaa1 Pokaż wiadomość
irytują mnie
mnie zupełnie nie, obejrzalam dopiero kilka filmikow kazdej z nich ale poki co to widze mile, energetyczne,bardzo wesole dziewczyny, ladnie mowia, poprawiaja mi humor)

Filmik o zaginionej

Stary 2010-09-05, 10:48   #4606
mandragona
Marudziara

Kobietki drogie ja tak nie w temacie , też jestem fanką kanałów urodowych na youtube i często je oglądam .

Mam pytanie jaki podkład możecie polecić w dość rozsądnej cenie i jednocześnie nawilżający?

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 10:50   #4607
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
Cytat:
ojej jakie fajne dopiero dzieki twojemu postowi sie o nich dowiedzialam, na razie przejrzalam kilka filmikow little star, super fajna dziewczyna, bardzo ladna i bardzo pozytywna, juz zasubskrybowalam i zaraz zobaczę Tę drugą

wlasnie ogladam filmik o diecie, jejku jaka ona smieszna )))) teskt dzisiejszego dnia :
"koniec powiedzialam, juz tak mi sie tyłek rozrósł w tej Anglii, ze mowie koniec musze zaczac diete od nowa, mimo, ze jest srodek tygodnia powiedzialam koniec! juz naprawde jest mi ciezko chodzic, dysze, sapie i po prostu wszystko mi sie trzesie"

Mało kto je tu lubi.
Stary 2010-09-05, 10:51   #4608
pumas
Zakorzenienie

Ja młodą bardzo lubię, ale Rock Glam hmmm juz troche mniej, wg mnie jest troche sztuczna, ale moze tak wypada na tle siostry
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 10:55   #4609
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość

Mało kto je tu lubi.
o kurcze..to ja o czyms nie wiem chyba , fakt dlugo mnie nie bylo na watku, wrocilam chyba ok 10 dni temu, prawde mowiac nie chce mi sie cofac tyle stron wstecz. nabroiły tu? zwymyslały kogos?

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Ja młodą bardzo lubię, ale Rock Glam hmmm juz troche mniej, wg mnie jest troche sztuczna, ale moze tak wypada na tle siostry
no ja mialam sie uczyc a ciagle mloda ogladam, jest taka pozytywna humor mi poprawia

Filmik o zaginionej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 10:59   #4610
Kayako
BAN stały

Cytat:
o kurcze..to ja o czyms nie wiem chyba , fakt dlugo mnie nie bylo na watku, wrocilam chyba ok 10 dni temu, prawde mowiac nie chce mi sie cofac tyle stron wstecz. nabroiły tu? zwymyslały kogos?
Nie, nie nabroiły, My je tylko zmieszałyśmy trochę z błotem i się tak złożyło, że nieliczne dziewczyny z tego wątku je lubią.
Nie podobała Nam się treść szczególnie jednego filmiku. Więcej szczegółów nie pamiętam
Dziewczyn z ich subskrypcji też za bardzo nie darzymy sympatią (ja szczególnie jestem uczulona na jedną, wolę sobie Luntka pooglądać, niż ją)
Stary 2010-09-05, 11:00   #4611
Amnesti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kinaa1 Pokaż wiadomość
irytują mnie
mnie też. ale bardziej starsza, młodsza jest naturalniejsza. I wcale ładnie nie mówią tzn mówią dla mnie zbyt "teatralnie" że tak to określę i patronizująco. Nie lubię też gdy ktoś udziela wszystkim dookoła arcy-mądrych rad i krytykuje co obie panie lubią robić w każdym filmiku ("no jak tak można bez samochodu na randkę" "jak można bez kwiatków" itd.) plus dowodzi tego słynny już tag NIE WOLNO. Takie dwie damy, które wiedzą lepiej jak się zachować (w końcu zostały wychowane w dobrym domu). Młodsza ma przynajmniej poczucie humoru i jest jakaś taka milsza do słuchania - ale już nie słucham bo nie mogę zdzierżyć narzekania i rad
Amnesti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 11:15   #4612
Annaluka
Zakorzenienie

A ja bardzo lubię te siostry Są ciekawe, świeże, normalnie dziewczyny i tyle
Stary 2010-09-05, 11:17   #4613
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, nie nabroiły, My je tylko zmieszałyśmy trochę z błotem i się tak złożyło, że nieliczne dziewczyny z tego wątku je lubią.
Nie podobała Nam się treść szczególnie jednego filmiku. Więcej szczegółów nie pamiętam
Dziewczyn z ich subskrypcji też za bardzo nie darzymy sympatią (ja szczególnie jestem uczulona na jedną, wolę sobie Luntka pooglądać, niż ją)

Luntek to chyba bardzo schudł

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Amnesti Pokaż wiadomość
mnie też. ale bardziej starsza, młodsza jest naturalniejsza. I wcale ładnie nie mówią tzn mówią dla mnie zbyt "teatralnie" że tak to określę i patronizująco. Nie lubię też gdy ktoś udziela wszystkim dookoła arcy-mądrych rad i krytykuje co obie panie lubią robić w każdym filmiku ("no jak tak można bez samochodu na randkę" "jak można bez kwiatków" itd.) plus dowodzi tego słynny już tag NIE WOLNO. Takie dwie damy, które wiedzą lepiej jak się zachować (w końcu zostały wychowane w dobrym domu). Młodsza ma przynajmniej poczucie humoru i jest jakaś taka milsza do słuchania - ale już nie słucham bo nie mogę zdzierżyć narzekania i rad
jesli już mam wybierać - tez wolę tę młodszą

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 11:26   #4614
anonyme
Zadomowienie

Cytat:
mnie zupełnie nie, obejrzalam dopiero kilka filmikow kazdej z nich ale poki co to widze mile, energetyczne,bardzo wesole dziewczyny, ladnie mowia, poprawiaja mi humor)
Ja też je lubię Oczywiście nie wszystkie filmiki, bo czasami za przeproszeniem pierniczą głupoty, ale generalnie też bardzo poprawiają mi humor

Edytowane przez anonyme
Czas edycji: 2010-09-05 o 11:27
anonyme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 11:34   #4615
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

hehe ja jeszcze nie obejrzalam tych "strasznych" filmikow "nie wolno" na razie mam do obejrzenia moje ulubione tematy czyli haule, polecane kosmetyki i OOTD i mam same pozytywne wrazenia poki co

Filmik o zaginionej

Stary 2010-09-05, 11:35   #4616
Ag4
AGA :)

Cytat:

Ja lubię Little baredziej niż jej starszą siostrę, ale generalnie dziwczyny się miło ogląda

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość

W planach mam filmik o aplikacji produktów mineralnych
, o pędzlach Maestro (tylko wreszcie je kupię i trochę poużywam) oraz jakiś step-może jesienny?
ooo! już nie mogę się doczekać!
Aguś i ja dołączam do grona Twoich fanek, juz zasubskrybowałam Twój kanał. Dotąd podziwiałam Cię skrycie na MM, fajnie że teraz można Cię posłuchać i skorzystać z Twoich rad
Oby było więcej takich dziewczyn, które mają pojęcie o tym o czym mówią, a nie tylko paplają żeby sobie ponagrywać

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 11:43   #4617
Caramella
Wtajemniczenie

a ja dla odmiany bardziej lubie glamrock
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 11:43   #4618
Jula84
Wtajemniczenie

A ja je bardzo lubię :P

Cytat:
którą którą?

Jula84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 12:15   #4619
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

ja uwielbiam siostry Glam, w sumie są dla mnie od pewnego czasu jednymi z najchętniej oglądanych z polskiego yt, są pozytywne, zabawne, dają mi dużo energii i w ogóle poprawiają humor

nawet lubię ten tag 'nie wolno', może dlatego, że denerwują mnie te same rzeczy, a może po prostu dlatego, że troszkę wredna jestem
plus za to, że nie bały się powiedzieć tego, co myślą, nawet jeśli oznacza to dużo krytyki.
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 12:17   #4620
pumas
Zakorzenienie

A widzialyscie, jakie kupily gifty do swojego konkursu ?? Zaszalały dziewuszki... W szoku jestem. I to mi sie podoba. 3 perfumy chanel plus podrobka torebki chanel. Tematyka o chanel to i prezenty w tym kontekscie. Ja wole, zeby ktos zrobil od czasu do czasu konkurs i wrzucil porzadne prezenty, niz co chwile konkurs, a gifty beznadziejne. Nie jestem materialistka, bo tez nie biore udzialu w konkursach, ale fajnie jest wiedziec, ze ktos docenia swoich widzów!

A co do tematow, jakie poruszaja - nie badzmy juz takie swiete, kazda z nas ma w sobie krytykantke, ciocie dobra rada itp. Kazda z nas lubi obgadywac, nasmiewac sie z tego, co widzi na ulicy. A one to zrobily publicznie A co do randek i rad - wg mnie bardzo trafione.

Edytowane przez pumas
Czas edycji: 2010-09-05 o 12:18
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości