Maturzyści 2009 - cz. II :) - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-21, 21:37   #4591
sonnerin
Rozeznanie

GG do sonnerin
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
jakie nie masz, jakie nie masz, matura za pasem, a Ty mówisz, że nie masz
Oj no niby tak. Ale stan pracy na dzień dzisiejszy wyglądał tak, ze wszystko mogę zrobić w późniejszych terminach
Z resztą nie mam jakoś motywacji do robienia czegokolwiek w tym tygodniu.Nie potrafię sobie znaleźć normalnie zajęcia. Mam kilka spraw na głwoie, które skutecznie mnie odciągają od nauki, tyyle rzeczy można by było powtarzać :P Ale nic. Ja tam i tak wierzę, że maturę zdam dobrze, mimo że teraz nie jest jakoś super ekstra z moją pracą. Po prostu w to wierzę.

No i niedawno rozpoczęłam akcję: wykańczanie starych odżywek. Kupowałam kiedyś tych odżywek wielkie ilości, po kilku użyciach okazywały się jakąś tandetą [np Nivea] a teraz stoją w łazience takie zakurzone, no i postanowilam je jakoś zużyć. Inna sprawa że staram się też oszczędzać pieniądze, także nawet takie coś sprzyja mojej aktualnej sytuacji

sonnerin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 22:12   #4592
Renia90
Zakorzenienie

ja dziś ruszyłam tyłek do ćwiczeń bo miałam wolny czas

fizyka wyuczona - myślę

idę spać bo odkąd mam komputer w pokoju późno chodzę spać.. dobranoc

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 07:38   #4593
1stLaDy
Wtajemniczenie

zastosowalam inna dietke na sniadanie zjadlam twarozek,ogorka i herbatke pije czerwona

171cm
1stLaDy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 11:17   #4594
Mini007
Zakorzenienie

Koniec ze sprawdzianami! Po trzech dniach czuję się, jakbym miała weekend - na jutro tylko parę zadań z matmy. Można się teraz położyć, zwłaszcza, że cierpię na zakwasy od ćwiczeń z bratem i koleżanką. Pogoda się spsuła - wczoraj biegałam w krótkim rękawku a dzisiaj bez kurtki i parasola nie wychodź.

Motyw z Niemcami i Hiszpanami niezły
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 13:55   #4595
karolcia52
Rozeznanie

właśnie wróciłam ze szkoły. Na jutro mam a aby do odrobienia z polaka. Pogoda paskudna deszcz pada zimno nic mi się nie chcę.
Stary 2008-10-22, 13:57   #4596
19monisia89
Zakorzenienie

u mnie znowu ładnie
aż się nie chce nic robić. ale czeka mnie potworny dzień z polskim :|

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 13:57   #4597
Neszikaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
a ja chyba nieprędko przytyję
Ja też Chociaż ostatnio przestałam się przejmować. Kiedyś dla mnie kobiecosc to był duzy biust i tyłek (no moze nie az taki duzy... ), a teraz wiem, że można o to zadbać inaczej

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość
To z tymi obcokrajowcami coś jest na rzeczy! U mnie ostatnio byli Niemcy, bo byli na wymianie jakoś tam powiązanej z kościołem ewangelicko-augsburskim u mnie w mieście. Wpadli do jednej klasy na polski, najpierw się im dziwnie przyglądali, a później zaczęli robi zdjęcia jakby w jakimś muzeum czy skansenie byli...

A najlepsze było jak przyjechała wymiana z Niemiec też; u mnie 2 chłopaków z klasy bierze w niej udział. Na imprezie takie wymianowej u kumpla w domu gadam sobie z chłopakiem- Niemcem oczywiście i on w trakcie rozmowy nt wrażeń z jego pobytu mówi mi, że myślał, że u Nas w Polsce to się żyje w barakach, a już nie daj Boże w szałasach! Szczęka mi opadła...
to oni jacyś niereformowani w tych Niemczech, albo to forma ich humoru

Cytat:
Napisane przez ma_linka Pokaż wiadomość
Jak dawno mnie tu nie było witam wszystkich
pochwalę się, że ograniczam ostatnio TV (praktycznie oglądam tylko w weekendy chyba, że jakiś mecz leci )
Dzisiaj! Atletico-Liverpool

A u mnie szaro buro za oknem. W dodatku zjadłam paczke chotosow, a były jakieśm takie dziwne i teraz mi nie dobrze.
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 14:11   #4598
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

Hej ;0

wlasnie zjadlam obiad ale sie napchalam to masakra..
tez sie odchudzam ale sie nie glodze.. poprostu jem mniej no dzisiaj sie nie udalo :P

pogoda pod psem.. do niczego..
ide sie polozyc z vademecum i troche poczytac
a niedlugo tŻ przyjeżdza :P

marcia1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 14:29   #4599
19monisia89
Zakorzenienie

a ja się właśnie zastanawiam, co tu wymyślić, żeby TŻ przyjechał na weekend..

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 14:36   #4600
onaa
Zakorzenienie

a ja na jutro: wypracowanie i zadanie domowe z polskiego, zadanie z matematyki, kartkówka z informatyki...
Stary 2008-10-22, 14:47   #4601
sydunia
Zakorzenienie

wróciłam, marzę o położeniu się do łóżka dzień z serii raczej nie mój
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 14:53   #4602
Renia90
Zakorzenienie

ja dziś znów postanowiłam zażyć więcej ruchu i wróciłam ze szkoły pieszo.. wieczorem poskaczę jeszcze na skakance o porobię jakieś ćwiczenia na brzuszek

jutro nie idę do szkoły bo nie mam 2 matematyk i w sumie mamy 3 lekcje w tym religia, niemiecki i angielski więc mi się nie opłaca :P jadę za to z tatą do Tychów zapisać się na egzamin państwowy

do 31.10 nie będziemy mieć matmy bo nauczyciel się rozchorował.. z jednej strony fajnie.. ale żal mi go bo tak nagle coś mu się stało i tak długo go nie będzie więc to może być coś poważniejszego

dostałam 4 z ang z kartkówki :P a tak to nic ciekawego dziś w szkole.. a i jeszcze mieliśmy kartkówkę/sprawdzian z fizyki i poszło mi super, zrobiłam wszystko, mam nadzieję, że dobrze

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

i jeszcze tutaj!
Stary 2008-10-22, 15:09   #4603
beoneself
Zakorzenienie

Ale nudy... a siły na naukę na mój szkolny sprawdzianowy maraton - żadnej

Pociesza mnie tylko YCD wieczorem
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 15:50   #4604
Curly Girl
Raczkowanie

Ja jeszcze nie ruszylam z powtórkami do matury
Co ja robię na tym forum??
Chyba szukam motywacji i solidnego kopniaka w tyłek
Stary 2008-10-22, 16:03   #4605
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dostałam plus piątkę z analitycznej XD Co nie zmienia faktu, że dostanę banię za Chłopów...których przeczytałam Nie miałam czasu na wkuwanie dokładnych streszczeń, a znam treść utworu, z tym, że czytałam chłopów chyba z końcem lipca i naprawdę nie spodziewałam się pytań o epizodycznych bohaterów Myślałam, że co najwyżej szczegółowe pytania o głównych będą... Ech.
Stary 2008-10-22, 16:03   #4606
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neszikaa Pokaż wiadomość
Ja też Chociaż ostatnio przestałam się przejmować. Kiedyś dla mnie kobiecosc to był duzy biust i tyłek (no moze nie az taki duzy... ), a teraz wiem, że można o to zadbać inaczej
Ja chcem zrzucić z 5kg, chcesz? Oddam bez żalu

Jeszcze dzis nawcinałam się jak nigdy, a okres za jakieś 1,5tyg dopiero
Skonczyłam zadanie z polaka, idę uczyć się na matmę bo w piątek mam spr. I do tego poprawa z niemca - dostałam 1 i 3 MASAKRAAA ja che weekenddddddddd!
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 16:53   #4607
Neszikaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
Ja chcem zrzucić z 5kg, chcesz? Oddam bez żalu
Nie ma sprawy

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Dostałam plus piątkę z analitycznej XD Co nie zmienia faktu, że dostanę banię za Chłopów...których przeczytałam Nie miałam czasu na wkuwanie dokładnych streszczeń, a znam treść utworu, z tym, że czytałam chłopów chyba z końcem lipca i naprawdę nie spodziewałam się pytań o epizodycznych bohaterów Myślałam, że co najwyżej szczegółowe pytania o głównych będą... Ech.
Właśnie to mnie odbija w nauczycielach. Moje ulubione pytanie dotyczyło ilości schodow, ktorymi przeszedł się Raskolnikow No naprawdę ciekawa lektura, tyle można powiedzieć o psychice bohatera, a tu takie pytanie jeszcze w dodatku nie należącej do najkrótszych. Ehhh....

Cytat:
Napisane przez Curly Girl Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie ruszylam z powtórkami do matury
Co ja robię na tym forum??
Chyba szukam motywacji i solidnego kopniaka w tyłek
Witaj w klubie

Tak się zastanawiam. Czy czytać Próchno W. Berenta czy może Mistrza i Małgorzatę Akurat bym odpoczęła trochę od lektur. A nie mam planow na popołudnie. Nic do nauczenia się
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 16:54   #4608
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
jutro nie idę do szkoły bo nie mam 2 matematyk i w sumie mamy 3 lekcje w tym religia, niemiecki i angielski więc mi się nie opłaca :P
No cóż. Ja mam co czwartek trzy lekcje xD! Ok, cztery ;X Z czego pierwszy jest W.F. na który czasem nie idę, bo mam po prostu lenia, potem matma, polski i biologia. No i religia dla wybrańców. Ja mam jedną tygodniowo i to mnie cieszy, bo w czwartek kończę prędzej niz wszyscy
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 17:22   #4609
Senija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
No cóż. Ja mam co czwartek trzy lekcje xD! Ok, cztery ;X Z czego pierwszy jest W.F. na który czasem nie idę, bo mam po prostu lenia
o laboga, wf rano, masakra... ja ma w czwartki (czyli jutro) o 7:10 (!!!) Czasem to sie zastanawiam na tych wf czy ja się zdążylam obudzić, czy tylko mi się śni ten wf, szkoda gadac:/

jezuuu.... w piątek historia a ja nic z wosu odda moze sprawdziany, ale spodziewam się sukcesu zresztą z wypracowania z angielskiego też.... matma mi dziś poszła nadspodziewanie dobrze matematyca chyba serce okazuje maturzystom, chwała ci Panie

dopiero środa dzisiaj.... ja chcę weekend i 'mam talent'...... jezu, jak ten czas się wleczeeee....
Senija jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 17:44   #4610
zanetka007
Wtajemniczenie

a dzień dobry, dzień dobry. A właściwie nie dzień tylko wieczór...
Dziś pod względem humoru nie jest źle, cały dzień żartowałam i przekomarzałam się z kumplem, ale jakoś tak mi ogólnie źle...
W ogóle on powiedział, że na 100dn wyeliminował wszystkie dziewczyny z rocznika 90 z Naszej szkoły, a poza tym nie chce iść z żadną dziewczyną z klasy, a nie ma z kim iść, ale z żadną nie pójdzie, bo ona i tak tam będzie.
No nie rozumiem chłopaków, nie zaprosi kogoś kto jest wolny, bo nie chce iść z kimś kto i tak tam będzie, ale też nie ma z kim iść, bo wszystkie mu się nie podobają.
Ma 2 sąsiadki takie no w porządku, ale jedna jest brzydka, a drugiej nie lubi...

My dziś gadaliśmy z Naszą Panią od wosu i wymyśliliśmy, że możemy pojechać do Wawy, żeby zobaczyć Wiejską, a przy okazji do teatru wstąpić.

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Pociesza mnie tylko YCD wieczorem

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 17:55   #4611
Senija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość
My dziś gadaliśmy z Naszą Panią od wosu i wymyśliliśmy, że możemy pojechać do Wawy, żeby zobaczyć Wiejską, a przy okazji do teatru wstąpić.
my jedziemy na trzy dni w listopadzie, teatr, opera, sejm, muzeum powstania, powązki profesorka od historii organizuje, podobno po powrocie będziemy spać non stop przez tydzień, chcą nas zameczyć całkiem
Senija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 18:26   #4612
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Senija Pokaż wiadomość
my jedziemy na trzy dni w listopadzie, teatr, opera, sejm, muzeum powstania, powązki profesorka od historii organizuje, podobno po powrocie będziemy spać non stop przez tydzień, chcą nas zameczyć całkiem
ja moją wycieczkę do wawy w 3 gim wspominam świetnie, zwiedzalismy te same miejsc aktóre wymienilas, muzeum powstania jest niesamowite

iii pamietam te picie piwa pod prysznicem w schronisku, czajac sie przed nauczycielka
xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 18:30   #4613
gretka10
Raczkowanie

Renia90 ja też jutro nie mam dwóch matematyk, ale dowalili nam za to dwie fizyki wiec w tym tygodniu będe miala 7

I też w ten piatek mam pielgrzymkę do częstochowy wiec pewnei gdzieś tam sie miniemy, ale pewnie nie pozamy
gretka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 18:32   #4614
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Senija Pokaż wiadomość
o laboga, wf rano, masakra... ja ma w czwartki (czyli jutro) o 7:10 (!!!) Czasem to sie zastanawiam na tych wf czy ja się zdążylam obudzić, czy tylko mi się śni ten wf, szkoda gadac:/
No ja mam we wtorki na 7:15, a za nim się obudzę to jest 7:05 i na stadion mam przymusową rozgrzewkę. Choć wczoraj nie byłam, bo byłam po bardzo wstrząsającym śnie i stwierdziłam, że boję sie wyjść z domu jak jest ciemno, a że za oknem było szaro jak się obudziłam, to zakopałam się z powrotem i spałam dalej.

A mnie oświeciło dziś xD
Listopad się zaczyna i prawie zaraz na początku jest wolne, bo 10 i 11. Na 17 mamy wyjazd do teatru na 'Tango', więc wypadałoby pojechać- jako chÓmanista muszę się ukulturalniać. A 20- 21 mamy wycieczkę do Krakowa w celu odwiedzenia teatru w super, ekstra mieście. A jeszcze w między czasie mamy mieć te matury z operonu. Pytamy się pani kiedy będą, a pni na to z radosnym uśmiechem: 'Jak wydawnictwo przyśle'. No i co?
A nasza klasa szykuje bunt na nauczycielkę z historii, bo delikatnie mówiąc jest nienośna. Tzn. stara panna i jeszcze na dodatek mieszka z mamą i jakby tego mało, pracowała w muzeum gdzie teraz powinna stać jako eksponat albo coś. A najlespze jest to, że się jej każdy boi postawić- nawet dyrektorka -.-'
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 18:37   #4615
nicRu
maszyna, nie człowiek

Uuugh, my też piszemy z operonu. Zastanawiam się jak mam napisać maturę z matmy, nie skończywszy materiału -.-'
Stary 2008-10-22, 18:49   #4616
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gretka10 Pokaż wiadomość
Renia90 ja też jutro nie mam dwóch matematyk, ale dowalili nam za to dwie fizyki wiec w tym tygodniu będe miala 7

I też w ten piatek mam pielgrzymkę do częstochowy wiec pewnei gdzieś tam sie miniemy, ale pewnie nie pozamy
7 fizyk? ja mam 1 tygodniowo i stres jak nie wiem co

udało mi się dzisiaj poćwiczyć ale za to zjadłam kinder bueno i trzy biszkopty bo akurat poszłam na górę a tu tatuś ze sklepu wraca ze słodkościami i oczywiście Renia obżarciuch nie mogła sobie odmówić

i jeszcze tutaj!
Stary 2008-10-22, 20:48   #4617
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
No ja mam we wtorki na 7:15, a za nim się obudzę to jest 7:05 i na stadion mam przymusową rozgrzewkę. Choć wczoraj nie byłam, bo byłam po bardzo wstrząsającym śnie i stwierdziłam, że boję sie wyjść z domu jak jest ciemno, a że za oknem było szaro jak się obudziłam, to zakopałam się z powrotem i spałam dalej.

A mnie oświeciło dziś xD
Listopad się zaczyna i prawie zaraz na początku jest wolne, bo 10 i 11. Na 17 mamy wyjazd do teatru na 'Tango', więc wypadałoby pojechać- jako chÓmanista muszę się ukulturalniać. A 20- 21 mamy wycieczkę do Krakowa w celu odwiedzenia teatru w super, ekstra mieście. A jeszcze w między czasie mamy mieć te matury z operonu. Pytamy się pani kiedy będą, a pni na to z radosnym uśmiechem: 'Jak wydawnictwo przyśle'. No i co?
A nasza klasa szykuje bunt na nauczycielkę z historii, bo delikatnie mówiąc jest nienośna. Tzn. stara panna i jeszcze na dodatek mieszka z mamą i jakby tego mało, pracowała w muzeum gdzie teraz powinna stać jako eksponat albo coś. A najlespze jest to, że się jej każdy boi postawić- nawet dyrektorka -.-'

U mnie wszystkie trzecie klasy były na "tangu" i musze przyznac ze niezbyt fajne.. Momentami.. Ale niektore postacie wkur...
Pani polonistka zgodzila sie ze mną co do opinii

A ja chyba ide spac..
JA wogole nie mam nauki. jak to mozliwe?? !!

marcia1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 21:04   #4618
xxboo
Zakorzenienie

Ja dzisiaj pisałam spr z niemieckiego, oczywiście zero nauki, leciałam na samych ściągach , wszystko szło mi świetnie a tu nagłe alarm przeciw pożarowy

koleżanka przez przypadek zostawiła ściągę w sprawdzianie
xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 22:41   #4619
sonnerin
Rozeznanie

GG do sonnerin

Widzę, że coraz wiecej z nas nie ma czego się uczyć

taka godzina! Spadam :P
Do jutra

sonnerin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 09:39   #4620
Renia90
Zakorzenienie

chociaż raz jestem tu pierwsza no nie mogę

pomimo, że nie szłam dziś do szkoły musiałam wstać wcześnie.. o 7:30 ;P byłam w tych Tychach zapisać się na egzamin teoretyczny.. kolejka była taka w miare może jakąś godzinkę czekałam. Wszystkich zapisywali tak na grudzień i ja się też tak na grudzień nastawiłam a babka mi tu wyjeżdża z 5 listopada! na 7:00 rano toż to niecałe 2 tygodnie! trza się zacząć uczyć

teraz popijam sobie czerwoną herbatkę i zabieram się do rozwiązywania testów

i jeszcze tutaj!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości