|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
A więc, dziś dodam troszkę opisów, niektóre prośby były już dawno, ale może coś się przyda.
<3 Cytat:
taksówkę, albo kelnera. O ile. Ale nie mnie. * Myślisz, że rusza mnie Twoje zachowanie? Wyrosłam z przejmowania się bzdurami * Wiesz, że jestem jedyna w swoim rodzaju. Pamiętaj. * I nigdy mnie nie zapomnisz, mimo wszelskich starań. ![]() Cytat:
* Agdyzamykamoczy podniebempełnymgwiazd * sny kolorowe. * Odleciałam w krainę snów. * Bo w snach wszystko jest możliwe. * Nawetkiedyśpię,oczywmoimśnie,śmiejąsię * Ja,niewyrażętego,conapadanas,mocniejnocąniżzadnia, * Cause my dreams are all blind ... / Bo moje sny są wszystkie ślepe Nic innego. ;/ Ale chyba nie o to chodziło. <3 Cytat:
Czekałam, czekałam. <3 Cytat:
Oj, ja też. <3 Szaleńczo. ;* * Czemu w życiu przeżywa się chwile, o których trudno zapomnieć? * a przechodni zastanawiali się . czemu Ona taka nie dzisiejsza dziś . ' * zdeptane marzenie, jedno jedyne, największe. * mój świat też jest kolorowy, ma miliony barw szarości * Zginęły złudzenia, to w co wierzyłam, teraz stoję w pustym sercu i szukam duszy Tylko to. ;/ Wena ode mnie odeszła. Eh.
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zadomowienie
|
* Bez siebie żyjemy, bez siebie umieramy.
* Razem jest nam za dobrze, osobno nie potrafimy bez siebie żyć, choć jest o wiele łatwiej. jesteśmy sobie tak bardzo obcy. a tak bardzo mi Ciebie brak ![]() Dziewczynki, a coś to tym, że w moim życiu już nie ma Jego. [ A raczej mnie w Jego życiu] Że nie chce pamiętać, ale nie zapomnę, bo On był pierwszą miłością .. I mimo wszystko coś tam zawsze do Niego będę czuć. Trochę zamotane, ale inaczej nie umiem. ; (( Liczę na Was. <3 [ Przepraszam, że tak, ale wiadomość była za długa. Nie specjalnie ] Edit; I jeszcze, że pokłóciłam się z przyjaciółką, głupia rzecz, ale nie chce straić. I że starsznie mi smutnoo.
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2008-11-01 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
super opis
![]() porywam ![]() hehe fajny ![]() ______ Spójrzcie na tych szczęśliwych: gdyby się chociaż maskowali trochę Dziś, kiedy jesteśmy razem, odwróciłam twarz ku ścianie. Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samych pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy. Przepraszam przypadek, że nazywam go koniecznością. Przepraszam konieczność, jeśli jednak się mylę. Niech się nie gniewa szczęście, że biorę je jak swoje. Niech mi zapomną umarli, że ledwie tlą się w pamięci Przepraszam dawną miłość, że nową uważam za pierwszą. Daruj, szczuta nadziejo, że śmieję się czasem. Tacyśmy zadziwieni sobą, że cóż nas bardziej zdziwić może? A kiedy zasypiamy, we śnie widzimy rozstanie. Ale to dobry sen, ale to dobry sen, bo się budzimy z niego.
![]() |
#4594 |
Wtajemniczenie
|
księżyc nie w tej fazie.
wehikuł czasu to byłby cud.. Rzeczy, które dobrze mieć, warte są zdrady ![]() romans z wielbicielem trawki. słodkie oblicze diabła ]:-> Tytuły mojej ulubionej serii książek : Chcę tylko wszystkiego. Tylko w twoich snach. Nie zapomnij o mnie. Tylko ciebie chcę. Wiem, ze mnie kochacie.
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
* Pierwsza miłość zawsze zostawia w sercu ślad, pamiętaj. * Gdy mówiłam, że zawsze będę Cię kochać, nie kłamałam. Zawsze będziesz dla mnie kimś ważnym. * Blade wspomnienie pierwszej miłości. Na zawsze. * Na zawsze zostaniesz w moim sercu. Mimo tego, że Ty ze swojego wyrzuciłeś mnie. * Mimo tego, że nie chcę Cię pamiętać, nie zapomnę. * Nie potrafię zapomnieć tego, co łączyło nas. * Sens naszych rozmów skończył się. Pierwsza miłość zawsze się kończy. * A serce wciąż szybciej bije na dźwięk imienia pierwszej miłości. * Na zawsze wyryłeś ślad w moim sercu. Nie zapomnę. * Mimo tych złych chwil... Mimo tylu burz... Nie zapomnę, Moja Pierwsza Miłości. Tylko takie ![]() Cytat:
* Każda kłótnia, to kolejny węzeł na naszej nici przyjaźni. * Głupia rzecz... Tyle łez... * Nie chcę Cię stracić. Ile osób może nas opuścić w tak krótkim czasie ![]() * Od zawsze, na zawsze. Mimo kłótni, prawda? * Smutno, że taka głupia rzecz nas dzieli. * Mała rzecz. Duża kłótnia. Wielki smutek. Tylko takie ![]() ![]() _________________________ _______ * Otwórz butelkę czerwonego wina. Uwiedziesz mnie dzisiaj.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zadomowienie
|
Szmat czasu za mną i doświadczeń bagaż.
Dziś wchodzę na strych i zerkam po ścianach i myślę o wszystkim o dokonanych zmianach. Na starych fotkach gęsta pajęczyna niektóre wyblakłe poplamione z wina. I patrzę na twarze które pamięć gdzieś zgubiła i pytam gdzie ta radość która kiedyś we mnie tkwiła. Tylko pomyśleć to łza się kręci w oku że przybywa nam lat w każdym nowym roku. I pytam jeśli na wolności jest tylu skur.wieli to dlaczego najdroższego przyjaciela mi zamknęli. A gdy znów zapragniesz być tam. zamknij swe oczy i na strychu sam . Zetrzyj ten kurz niech wrócą wspomnienia na starym strychu odrodzą się marzenia. każda porażka prowadzi do zwycięstwa. w głowie tysiąc myśli w rękach zeszyt i ołówek. Zamknij na chwilę oczy żeby tam gdzie ja się znaleźć. chodź ze mną na ten strych choć i pamięć sięga dalej. Bardzo przyspieszony kurs składniczej szkoły życia. Połamana deskorolka poszarpane wansy. Ja ze sobą sama wspomnień własnych tragarz.
![]() |
#4598 | |
BAN stały
|
abunee dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domiiniisiia również ![]() teraz stoję w pustym sercu i szukam duszy. Cytat:
i wciąż mam nadzieję, że czasem myślisz o mnie jeszcze. Mówią: Oszalałaś przez tego kogo kochasz! Powiedziałam: Życie ma smak jedynie dla szaleńców! Nie zapomnę nigdy tych chwil. W których byłeś blisko tak... ____________________ sypiasz w moich snach, codziennie.. nie wiem co piję, ale jeśli to miłość to nalej mi jeszcze. Zazwyczaj wieczorami mam ochotę na herbatę i na życie z Tobą, wiesz? Edytowane przez eccentriic Czas edycji: 2008-11-01 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Raczkowanie
|
hej
![]() potrzebuje opisow o tym ze jest mi dobrze ze jestem sama ![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi ![]() z gory dziekuje kochane;*;*
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Rozeznanie
|
Jejku dziewczyny.. piękne opisy naprawdę..
![]() ![]()
#4601 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
brak faceta mi służy . ![]() jaram się życiem. sama. ;d trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić . ; ) kocham to życie kiedy ma styl. kiedy nie nudzi mnie żadna z chwil . z wizażu: ) pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4602 |
Raczkowanie
|
Oł gaad dziewczyny juz nie wyrabiam ;[ faceci są do dupy...
pisalismy spotykalismy się i zapowiadalo sie na to COŚ i dziwnym sposobem jakos zaczelo sie robic 'szaaro' wszystko zeszlo na 2 plan. piszemy od czasu do czasu (własciwie to go unikam) a chce zeby sie w nim coś poruszyło.. kurde skomplikowane to w JUH . proszę.. o jakieś opisy dające mu do myslenia. jakies dwuznaczne mogą być. nie zdziwię sie jak nie pomozecie bo to pogmatfane jest. ![]()
I gdzie są te dla których rap to nie R.Kelly, Które jara styl Cosmo, ale tego z paneli. Które wolą spalić lolka nad Wisłą, Niż mieć sporo bubli, które lśnią i błyszczą. Które chcą czuć, nie gonić za pozycją..." hę?... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Raczkowanie
|
Hej kochane
![]() ![]() ![]() ![]() To koniec bo nie umiem Ci zaufać a dość już mam zabawy w detektywa Monk'a. ![]() Co prawda trzeba mieć na mnie receptę, ale za to nie powoduję skutków ubocznych... ![]() Mój drogi nie jestem stewardess'ą, nie przychodzę na każde Twoje zawołanie. ![]() Fajnego faceta nie spotkasz tak po prostu idącego chodnikiem... oni się wożą zaj*bistymi furami ![]() ![]() Mój ideał? Jakieś metr osiemdziesiąt, ale w sumie to co najmniej z dwa ![]() ![]() ![]() Walczyć o faceta? No way. To jak walczyć o wrzód na d*pie. ![]() Niektórzy mają parcie na szkło, inni na pieniądze. Ciebie cechuje parcie na c*pki. ![]() -Jakby mi coś takiego typ zrobił to tylko sznurek na strychu i... -Ale dla kogo? -No dla niego oczywiście! Czemuż to miałabym siebie wieszać?! ![]() Wspólne zdjęcie na nk, opis na gg i marny sms to jeszcze nie jest dowód miłości ![]() My to chociaż cycki możemy sobie powiększyć. Wam z penisami o to trudniej. ![]() Jesteś całkiem jak z promocji w Tesco. Z krótkim terminem i kiepskiej jakości ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Jak z second-hand'u
w głowie tysiąc myśli na minutę. Spróbuj powiedzieć to, nim uwierzysz że Nie warto mówić kocham.. ..umiera się na wiele sposobów; z miłości, z tęsknoty, z rozpaczy, ze zmęczenia, z nudów, ze strachu. umiera się nie dlatego by przestac zyc, lecz po to by zyc inaczej.. zamknij oczy . otwórz serce . leniwie ciekną po szybach zachody słońca . Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, to czy potrafimy być nimi jutro? Wykorzystaj ten dzień dzisiejszy. Obiema rękoma obejmij go. Przyjmij ochoczo, co niesie ze sobą; światło, powietrze i życie, jego uśmiech, płacz, i cały cud tego dnia. Wyjdź mu naprzeciw. i kaftan bezpieczeństwa powinien być na miarę szaleństwa . ` Zupełnie inaczej jest, jeżeli masz kogoś, kto cię kocha. To ci daje setkę powodów, aby żyć. Ja ich nie mam.` Nic mi to nie mówi, co mi mówisz szczerze mówiąc. Bo coś mówisz mi, ale nie wiesz jak to ująć. Psują się słowa między nami, a i tak więcej znaczy to co między wierszami. "Cicho...nie wołaj mnie Wypłynę jakoś z tej mgły." "Za darmo dostaje się to, czego nikt inny nie chce. I śmierć. Śmierć też jest za darmo." nie jestem feniksem, nie wstane z popiołów.. Bałam się że Cię nie pokocham... tak bardzo że kiedy spojrzałam na Ciebie inaczej ,Ty znikłeś. Byłam tak zaślepiona miłością do Niego, ze nie zauważyłam twojej miłości do mnie.. "Jeśli trzymasz miłość zbyt słabo, odleci; jeśli ją ściśniesz za mocno, umrze." "Miłość przekształca duszę na podobieństwo osoby ukochanej." |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
Wspomnienia się zacierają
#4606 |
Raczkowanie
|
`Szanujmy wspomnienia, smakujmy ich treść. Nauczmy się je cenić...`
Chłopczyku mój, jak jest być na dnie ? 'cause we are living in a material world and I am a material girl mozesz pomarzyc w chorych twych snach ze mnie dotkniesz jeszcze raz Już tylko zimny dreszcz przeszywa cię całą I zimny deszcz obmywa me ciało I chyba mam zegarek i ku**a mam nadzieję Chciałabym cię mieć, robić to nawet w piekle Muszę to przespać przeczekać, przeczekać Jestem wodą do której raz włożywszy dłoń Nigdy nie zdołasz jej zapomnieć Tak trudno jest zasypiać budzić się Gdy imię twoje echem odbija się od ścian Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2008-11-01 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ajj dziekuje na pewno sie przydadza ![]() ![]() wiecej wiecej wiecej takich ![]() ![]() ![]()
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żal.. macie coś o huśtawce nastrojów? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
prowokujesz mnie.
pochłaniając wszechświat. przy granicy zmysłów. pomiędzy mną a Tobą. a sweter wciąż Tobą pachnie. zimna namiętność policzków.
![]() |
#4610 |
Przyczajenie
|
a dzięki
![]() ![]() fajnie, że chociaż komuś się podoba... _________________________ __________________ gdziekolwiek będziesz to zawsze celem bicia mego serca. wypowiadam słowa, które bolą bolą Cię tyle Ci zawdzięczam.
#4611 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() check my flow.! I'm having more fun! Znaczyć każdy dzień. I uformować słońcu dźwięk. Z zakamarków życia wziąć to co chcę. Dziś wiem, życie cudem jest. Po lekkich śladach bosych stóp. Czasem się lawina śle. Z ziemią też spotkania chce. A krawcy świata zły szyją strój . Niby ten sam człowiek, lecz inny wyraz twarzy. Tysiące potknięć i miliony gleb. Teraz nowe cele, teraz nowe pragnienia. A w lustrze już inna, inna osoba. Na przestrzeni lat, całkiem inna ty. Tak jak kiedyś dzisiaj nadal marzę.. Gdy codzienne sprawy skutecznie marzenia koszą.
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2008-11-01 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
* Tak daleko od teraźniejszości, tak blisko do wspomnień. * Wspomnienia zamyka się na kluczyk, który czasem się zagubi... * Podpieram się mocno, by nie upaść w tą bezsilność. * Zachwiana pewność siebie. * Zagubiona pomiędzy bezsilnością w wspomnieniem. * I szukaj na tamtej ławce, koło tamtego drzewa. Z bezsilnym uśmiechem będę siedziała skulona, Będę szukała. Może zagubiłam gdzies swoje siły, Gdzieś pomiędzy liśćmi. * Ktoś mi ukardł siły. Pojmał i nie chce wypuścić. * Za każdym razem myślę o nim jedząc gruszki. * Ogłuszają mnie wspomnienia wypolerowane tuż pod powiekami. * Kto ma dobrą pamięć, temu trudno o wielu rzeczach zapomnieć. * Jak ćwiczyć pamięć by umieć zapominać? <3 A Tobie powiek tylko tyle: cieszę się, że dołączyłaś do wizażu razem ze swoimi boskimi opisami ;* Cytat:
![]() 1) * Za wysokie progi. * Kto się wałachem urodził, koniec sportowym nie umrze. * Kto się ch**em urodził, kanarkiem nie umrze. * Zabierz swoje buty z mojego domu. Przynosisz tylko błoto. * Pan już nie potrafi działać na przyśpieszone tętna bicie. 2) * Raz słońce, potem deszcz. Kobieta zmienną jest. * Burdel w mej głowie jak w damskiej torebce. * Jak dziecko na huśtawce, tak nastrojami bawię się. Może coś sobie wybierzesz, nic więcej mi nie przychodzi do głowy ;* Merci ![]() Może coś wynajdę przy najbliższej okazji ![]() Miło mi ;* Cytat:
* Pamiętała pierwsze słowa, pierwszą szkołę i pierwszą miłość. * - Wierzysz w to? - W co? - Że pierwsza miłość jest ostatnią? - Nie wiem, mam nadzieję, że nie. 2) * Mała rzecz, duży smutek. * Każdemu się zdarza, przyjaźń najważniejsza. * Przyjacielu? Proszę... Proszę, może coś podpasuje. Będzie dobrze ![]() 3martna3 w końcu jesteś! Opisy; * -Czy patrzyłeś kiedyś na to jak rośnie kwiat? - Tak... - I... ? - To było tak jakbym ja sie narodził. - Opowiedz mi o tym. - Wiec... on rósł, tak jak człowiek dorasta, rozwijał po płatku. Ty tez sie tak rozwijasz... Gdy padał deszcz, zamykał sie, człowiek smuci sie, gdy zimno jest i pada deszcz, rozkwitał gdy świeciło słońce... Przypominało to mi... - Kogo? - Ciebie. - Mnie? - Tak, jak uśmiechałaś sie i chciałaś żyć. Byłaś szczęśliwa. Nadeszła zima... - I co z nim? - Zwiędł, tak jak czasem ludziom nie chce się żyć! - Odszedł... - Nie! On zasną. - To teraz śpi? - Tak, zima jest i zapada w sen... Ty też jesteś śpiąca w ciągu dnia gdy jest zimno i pada śnieg. Przytłacza Cię ta pogoda. - Hm... - Ale nie odszedł, on jest, wróci na wiosnę... - A skąd To wiesz? - Bo znam Cię... - Mnie? - Tak. - Przecież mówimy o kwiatach. - Wiem. - Wiec? - Ty jesteś moim kwiatem... * Walczę o szczęście. * Podobają mi się Twoje sznurówki. * Czasem nie zwraca uwagi na krzyk w mojej głowie. * Naprawdę pragnę Ciebie jak powietrza. * Jesteś szklanką wody na pustyni, Ciepłym szalikiem na begunie północnym. * Cmentarz upadłych nadziei. * Już nie zaśpiewam o miłości Bo cię nie kocham, kocham, kocham Nie chcę zachodów słońca po całości Bo cię nie kocham, kocham, kocham I nie chcę pieprzyć się przy świecach Bo cię nie kocham, kocham, kocham Taka już ze mnie zła kobieta.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2008-11-01 o 21:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha dobree ![]() Cytat:
aaaaaa boskaś Tyy ![]() więcei więceeeeej ![]() _____ Melodią jesteś i harmonią ciała! pieśń twej piękności promienieje pod niebem zachmurzonym, bez gwiazd i bez słońca
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zadomowienie
|
Życie pisze różne scenariusze.
Czyny godne uwagi, warte opisania. To, że nie jesteś kimś nie znaczy, że jesteś nikim. Bezimiennych takich jak my stoi niewielu. Tysiące słów i możliwości w tobie. Swoją szansę chwytaj, bierz i się nie pytaj. Walczę mimo wszystko, wiem, że mogę wszystko. Chwytam swojej szansy, by nie upaść bardzo nisko. Iść po całości bez ubytku na wartości. Cirezja libera. Siema. Twórcy nas lembremat. Ful, styl, ful – morde stul, Taka kur.wa jestem, no i ch.uj.!
#4615 |
Raczkowanie
|
hej dziewcznyki ;-*
macie coś w stylu ze od nowa szukam swojej miłosći ![]() ![]() licze na waszą pomysłowość ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja również proszę. Takie delikatne.. _________________________ ______________ A oto garść z wizażu: It is possible to close eyes on reality, but on memories not // Można zamknąć oczy na rzeczywistość, ale nie na wspomnienia... Najgorzej jest być nikim dla osoby która jest dla Ciebie wszystkim... I bet you won't remember half the things that I will never forget. // Założę się, że nie będziesz pamiętał połowy rzeczy, o których ja nigdy nie zapomnę I reach but I feel only air at night. Not you, not love, just nothing. // Sięgam, ale nie czuję nic oprócz nocnego powietrza. Nie ciebie, nie miłość, tylko pustkę.. Cruel to the eye, I see the way she makes you smile. // To okrutne dla oka, widzieć jak ona sprawia, że się uśmiechasz
![]() Edytowane przez martik77 Czas edycji: 2008-11-01 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zadomowienie
|
Jestem, bo Ty jesteś i musisz o tym wiedzieć...<3
nigdy nie byłam z życiem w specjalnych układach. Yea I know I'll still be missing you. // Wiem, że nadal będę za Tobą tęsknić. a Ty. znasz ten bajer? - kto nie z nami, to frajer. pracuje w pocie chleba na kawałek czoła. ![]() Tupnięcie nogą zamienia subiektywne odczucia w obiektywną prawdę...;-) pocałuj mnie w moje wilgotne wargi, nawet kiedy smakuje gorzko ból wraz z deszczem wsiąkał w ziemię. dość dziwne oczyszczenie. żałobnym drżeniem łka powietrze, smutek za gardło dusznością ściska.. poprosił o zdjęcie. ona zdjęła.
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie są już całym życiem dla nas wszystke przeżyte spotkania Gdybym wcześniej znała koniec, to bym tego nie chciała, Twego piękna i szczęścia Wolny czy zajęty, dziś mi obojętny, chcę dalej iść i nie pamiętać o sentymentach chyba nie potrafię powiedzieć, że nie chciałabym Ciebie mieć tylko gapię się w fotografię , już tam nie będę, bo życie nie jest filmem z happy endem. Zmarnowalam szanse kiedyś, dziś marzę żeby coś zmienić Narazie mineliśmy się ze sobą, ale i tak pamiętam każde słowo
![]() |
#4619 | |
żona
|
Cytat:
"Jak cwiczyc pamiec by umieć zapomnieć? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
; >
Nie wiem, czy ktokolwiek czyta moje opisy... ale dodam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.