![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam talent
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
Popowskiej też nie widziałam.
Ale ma głos!!! Też nie przeszla...szok ![]() 100% lepsza od np. Adrianny |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Przyczajenie
|
w następnym odcinku ciekawa jestem występu tej małej Saszki, cyganki a najbardziej Uli 'Afro'Fryc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() popowska ma pospolity głos, no ale nieważne. żadna nie przeszla, w finale bedzie "za***isty" majewski z watpliwym talentem, ale z przyciagajacym wzrok wizerunkiem. ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() tez jestem ciekawa, co pokaze cyganka i ula ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Raczkowanie
|
Ja tam nie dostrzegłam braku skromności u Majewskiego. Co takiego zrobił, albo powiedział, że Wam się wydaje, że jest zbyt pewny siebie, bo może ja niezorientowana jestem, a to nawet bardzo prawdopodobne
![]() Jak oglądałam z nim wywiad na plejadzie, exlusive z III odcinka, to właśnie wypowiadał się w tonie: myślałem, że będzie 3x na nie, było dobrze, ale może być lepiej, bo to kwestia pracy i ćwiczeń itd... Widziałam też te urywki z jego bloga, kiedy miał chyba z 17 lat i jakoś mi niewiele to mówi nia temat tego jakim jest człowiekiem, z resztą to raczej nie jest konkurs na "najmilszego artystę". Mi się jego wykonanie na castingu podobało. Zobaczymy, co pokaże w półófinale. Co prawda nie cierpię muzyki a'la Lady Gaga, ale co poradzić... Com do Adrianny - głos ma genialny, ale niestety to jest tylko część tego co jest potrezbne do robienia muzyki. Potrzebna jest jeszcze charyzma, dobry repertuar i siła przebicia, np przeforsowania swojego aranżu piosenki. Szkoda mi jej, bo nie mogła pokazać co potrafi z tym zagłuszajacym podkładem. Mnie osobiście ta mała Saszka nie jara. W ogóle dziciaki w tym programie mnie drażnią jakoś.
![]() |
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiec tak jak napisałam wcześniej. gdyby poszła do Idola, to - o ile pamiętam - nie wybierałaby sobie ani utworów, ani aranżacji bo tam wszystko z góry było narzucane. I widać, że by sobie nie poradziła. Ja nie twierdzę, że dziewczyna talentu nie ma, bo owszem ma, ale kariery jako piosenkarka to ona raczej nie zrobi. Do tego te określenia wystraszonej, biednej, stremowanej stojącej z tyłu... no to halo, co ona robi w telewizji?? A co szukania takich dziewczyn na ulicy.. no może i bym znalazła, nie każdy kto umie śpiewać leci od razu do telewizji nie? ^^
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podpisuję się pod tym ![]()
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
w Danii wygrali panowie uprawiąjący tą samą "sztukę" co patenciarz
![]() http://www.youtube.com/watch?v=HhfVSWXc7oc |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zadomowienie
|
Patenciarz z mojego miasta jest, więc niby powinnam za nim obstawać.
![]() ![]() Pewnie Majewski się załapie, chociaż trochę nie rozumiem całego zachwytu jury nad jego osobą.. Głos ma dobry ale nie jakiś nadzwyczajny. Ciekawa jestem tej babki co AC/DC śpiewała i dziewczyny, która bardzo fajnie poleciała z 'Rehabem' Amy ![]()
#4600 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobałam mi się jego gra i co najważniejsze zapadł mi w pamięci ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
![]() prokop sprawdzał,czy ma biust... ![]() jeszcze nikt nie rzucił za nim kamieniem...ciekawe w blogu mówił coś innego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Mi to sprawdzanie biustu wydaje się niesmaczne takie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4602 |
Zadomowienie
|
Mnie w tej edycji podobały się castingi, jasne, że były trochę monotematyczne, akrobaci i śpiewacy...
Jak do tej pory nie mam swojego faworyta do głównej nagrody
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
pozyjemy zobaczymy;D
Ćwiczę i dbam o siebie Uczę się języków Nadrabiam braki w książkach Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń! ![]() Edytowane przez Aneczka91 Czas edycji: 2009-11-10 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Ula AFRO Fryc - tancerka dancehall
Konrad Czarkowski KONY - lalkarz Tomasz Grdeń - grajek Sasza i Sergey Korolev - duet akrobatyczny Marcin Połoniewicz "Pan Ząbek" - cyrkowiec Show Bar - grupa barmanek Kasia Kowalczuk i Asia Smajdor - duet wokalno-muzyczny Jessica Merstein - wokalistka To wszyscy uczestnicy
#4605 |
Rozeznanie
|
wiecie nie lubię jak przychodzą do mam talent ludzie którzy śpiewają, a tym bardziej jeśli są to dzieci. Nie mogłam w I edycji znieść tej małej Kulawik, ale w II edycji jak usłyszałam Kasie Sawczuk stwierdziłam, że ona musi być w finale. Jakież było moje zdziwienie jak odrzucili ją na rzecz tej drugiej małej sympatycznej, ale dużo gorszej Agaty! Nie wiem czym oni się kierowali, tym, że była fanką Agi? Strasznie dziwne to było dla mnie. Co do Popowskiej jakoś nie zrobiła na mnie takiego ogromnego wrażenia. Nie powiem dziewczyna ładna, sympatyczna, śpiewać też umie bardzo dobrze, ale dużo jest u nas takich ludzi. Czasami oglądam sobie Brytyjski taklent plus jeszcze z innych krajów ;0 i niestety uważam, że PL bardzo odstaje. chociażby dziewczyna z Ukrainy przedstawiająca historie. Na pewno większość z Was widziała. To się nazywa talent. A u nas? taniec śpiew, gra na instrumentach w większości ;0
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ukrainka mnie wzruszyła jak nikt inny ![]()
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Można link do tej Ukrainki
![]()
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Proszę : http://www.youtube.com/watch?v=ukWUdD5YY1k&feature=fvw
http://www.youtube.com/watch?v=CqiPjm0KJ3A ![]()
Edytowane przez Jackie_S Czas edycji: 2009-11-12 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Rozeznanie
|
hej, nie wiecie czy marcin majewski sie dostal do finalu ? jak tak to kiedy bedzie wystepowal??
od pierwszej chwili jak go zobaczylam to jestem jego fanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
ja wiem,że bym sie nie wybiła jeśli chodzi o śpiew bo nie jest jakiś mega nadzwyczajny, nie mam tez jakos mega osobowości a tym bardziej charyzmy :P
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Marcin Majewski dopiero będzie za tydzień w sobotę w półfinałach występował
![]()
#4614 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
a ja mam nadzieję że będzie ciekawszy półfinał w tą sobotę niż w tamtą;P
#4616 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Przyczajenie
|
Ja głosuję na Konego i mam nadzieje że przejdzie;p
![]() ![]() ![]() Tak wogole to kojarzycie Żakline ? I pamiętacie czy ona przeszła Jak coś wpiszcie w google Żaklina to wam się pojawi ta 101% kobieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Załącznik 2652345 przeszła i pewnie powali wszystkich na kolana. uwielbiam ją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Raczkowanie
|
A nie pamietacie moze, czy taki pan jodłujący tez przeszedl do polfinalow?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem ciekawa co pokaże mongoł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.