|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
Cytat:
do wszystkiego się klei![]() ale ja z zasady omijam takie gotowe cuda a omlecik całkiem całkiem był ![]() Cytat:
mnie na dziś właśnie też została szynka do upieczenia i sernik, o ile uda się znaleźć odpowiedni twaróg
|
||
|
|
|
#4592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My jutro też jedziemy do dziadków, tak więc nas nie będzie ************************* ************************* ***** Zdrowych, pogodnych i pełnych rodzinnego ciepła Świąt Bożego Narodzenia oraz samych radosnych dni w Nowym Roku 2009. Życzy Marzena&Michał& Kubuś
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2008-12-23 o 10:30 |
||
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
no nie, to zdjęcie jest super!
czemu ja tak nie potrafię
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
dziendobry
Cytat:
milego dnia
|
|
#4595 |
|
Rozeznanie
|
natalaplo współczuję bo wiem co to za ból (przeszłam to na przełomie czerwca i lipca nad morzem... najgorsze dopadło mnie w pociągu powrotnym na śląsk...) więc trzymaj się cieplutko i wracaj do zdrowia
![]() Marzeniątko dzięki za pochwałę ![]() Zielonamorelka nie myśl tyle o jedzonku a będzie oki, zajmij się czyms miłym (albo i nie :P ) posprzątaj troche, popakuj prezenty i daj się wciągnąc w świąteczna atmosferę! ![]() no, ja dzisiaj już posprzątałam trochę, za chwilke orbi, potem kąpiel i sprzątanie łazienki.A jutro... PREZENTYYY!!!! xD
Mam 152 cm wzrostu, małe jest piękne Dbam o włosy- pokochałam moje kręciołki! STOP prostownicy! Edytowane przez guleczek Czas edycji: 2008-12-23 o 11:18 |
|
|
|
#4596 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Wlasnie zjadlam sniadanko - drobiowa galaretke z chlebkiem orkiszowym Koncze espresso i wyruszam na miasto (pieszo) pozalatwiac ostatnie sprawunki.natalaplo duzo zdrowka ![]() morelko oby ci sie hustawka nastrojow dietowych w koncu skonczyla i nie mysl tyle o jedzeniu![]() A Wam wszystkim zycze duzo spokoju i milej atmosfery w Swieta. Aby stoly byly suto zastawione a biesiadnicy zdrowi i pogodni i... szczupli Tym ktore nie pojawia sie do konca roku zycze szampanskiej zabawy do rana w Sylwestra i roztanczonego Szczesliwego Nowego Roku
|
|
|
|
#4597 |
|
Zadomowienie
|
Marzeniątko ma zdecydowanie rację Morelko. za dużo myślisz o jedzeniu. ja też to przechodziłam.. marny skutek, bo miałam obsesję normalnie!
teraz jest ok. trzymam godzin, ale to już z przyzwyczajenia. o jedzeniu myślę, ale to w zasadzie tylko o obiedzie, bo jego muszę wcześniej przyrządzać ![]() Guleczek miło znów Cię słyszeć ja też na święta nie będę się organiczała, chociaż rany.. teraz też niczego sobie nie odmawiam trzeba wszystkiego, ale z umiarem. duużo wody czy zielonej herbaty, codziennie zaliczyć spacer i będzie cacy.a korzystając z okazji, że jestem jeszcze w pracy i mam net życzę Wam kochane wesołych, spokojnych świąt w rodzinnym gronie. żebyśmy w tym pośpiechu nie zapominali co jest najwazniejsze. i życzę Wam również odpoczynku zarówno fizycznego jak i tego od zmartwień i problemów! dziękuję Wam, bo pomogłyście mi odnaleźć siebie
|
#4598 |
|
Rozeznanie
|
Ska! a wiedziałam że kogoś mi tu kurka brakuje
cześć No to dziewuszki ja tez wam wszystkim życzę spełnienia marzeń, zdrowego ciałka i ducha, wspaniałych rodzinnych świąt, wiele uśmiechu na buziach oraz żeby wasze zwierzaczki powiedziały coś do was jutro w nocy a na sylwestra udanej zabawy do białego rana, i żeby ten nowy rok był lepszy od poprzedniego |
|
|
|
#4599 |
|
Rozeznanie
|
Świątecznego natroju,
miłosnego podboju, seksu w łóżeczku, pieniędzy w woreczku, Finlandii na stole, Porsche w stodole!!! Wsołych Świąt kochane plażowiczki, a teraz ide 3 dni grzeszyć....
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się również przyłącze
Ile ozdób na choince, ile kartek leży w skrzynce, ile potraw jest na stole, ile siana masz w stodole, ile spadło w górach śniegu, ile czasu spędzasz w biegu. Tyle w święta miej radości, dobra, ciepła i miłości. życzą Ilona, Jacek, Oli i Barti
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczyny
dziekuje wam za wszystkie rady ![]() a po siwetach dietka bedzie ladna ale wieksza uwage bede zwracala na cwiczenia zeby bylo duzo ruchupada snieg,suna sanki jest renifer,sa balwanki... sniezki z nieba spadaja, zyczenia zdrowych swiat skladaja, niech te swieta beda wyjatkowe a prezenty odlotowe chociaz moze z tym sniegiem i balwankami troche przesadzilam bo tu ani widu ani slychu bo bialyh platkach
|
#4602 |
|
Rozeznanie
|
Kochane wizazowe Koleżanki,
dolaczam sie do wczesniejszych zyczonek!!! Radosnych Swiat,w gronie najblizszych, samych przyjemnosci, duzo ciepla rodzinnego, i spelnienia najskrytszych marzen w nadchodzacym Roku ![]() ja juz Wigilijnej kolacyjce, oczywiscie wszystko z umiarem, zakonczona winkiem i serniczkiem, a co, Swieta sa
|
#4603 |
|
Wtajemniczenie
|
no widzę, że tu pusto - i prawidłowo - w końcu święta z rodziną trzeba spędzać a nie przed kompem
Ja tu tylko na chwilę. Z dietką tak sobie- tzn wszystko byłoby dobrze, gdyby nie te pierniczki, sernik i inne słodkości - sama napiekłam, a teraz trudno się oprzeć. Ale nic - od jutra wszelkiego rodzaju słodkościom mówię stanowcze "nie" - przynajmniej na jakiś czas ![]() Może trochę późno, ale szczerze:
Wszystkiego naj naj z okazji Świąt. Miłości, spokoju, szczęścia...wszystkiego czego tylko sobie życzycie |
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
jak tam szalejecie w siweta bo jak tak i to bardzoraz w roku sie nalezy a macie juz jakies postanowienia noworoczne ![]() ja w tym roku wytrzymalam bez chipsow a na kolejny chce byc bez NIEDIETETYCZNYCH slodkosci. czyli deserki SB bezcukrowe czekolady czy gorzkie beda dozwolone no i wyjatkiem beda lody,bo latem bym nie wytrzymala no i cwiczenia conajmniej 6x w tygodniu[1 dzien odpoczynku dla miesni ]uda mi sie a co! cieszcie sie tymi ostatnimi chwilami swiat
|
#4605 |
|
Raczkowanie
|
Ojojoj... długo mnie nie było
Pamięta mnie ktoś jeszcze? ![]() U mnie nic szczególnego, poza tym, że wszyscy wkoło wysyłają mnie na badania (a zwłaszcza babcie, dziadek, tata), że niby schudłam i to jest niezdrowe i że mam anoreksję czy coś równie złego - akurat Dla świętego spokoju pójdę, ale nudzi mnie to gadanie... Dziś się przejadłam... O tyle, ile wczoraj było ładnie z jedzeniem, to dziś niezłą fiestę sobie urządziłam (chrzciny, ot co). Opędzlowałam caaały jeden makowiec oraz ok. 15 mandarynek, barszcz biały i coś jeszcze chyba, a poza tym obaliłam z siostrą litr wina domowego Od jutra za to grzecznie, zaczynam też ćwiczyć, bo się zaniedbałam. Ponadto postanowiłam sobie, że nie będę tak pilnie przestrzegać zasady unikania cukru, bo chyba popadam w obsesję Wszystko, ale z umiarem ![]() Teraz pytanie: interesuję się któraś z Was ezoteryką, snami? Od kilku nocy śni mi się jedna osoba i tak się zastanawiam czemu... Pomysły? Marzenko gratulacje (trochę spóźnione) z racji zostania Moderatorem wątku ![]() Witam nowe dla mnie twarzyczki, Monika (albo Kaszkiecik, jak kto woli) jestem ![]() Gratuluję też wszystkim sukcesów ![]() A teraz spóźnione życzenia: Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Radosnych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! Samych sukcesów, zadowolenia z samych siebie i przyjemnego dietkowania - -Monisia (Kaszkiecik Lover)
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że dziewczęta od stołu ruszyły i od razu na wizaż.
Ja powiem Wam szczerze, że się tak objadlam, że brzuch mi pęka ! Ale głownie rybki, sałatki więc nie jest źle Jutro muszę się troszkę przepościc, bo jak ja będę wyglądac w kiecce na sylwestra jak mi taaaaki brzuch urośnie? ![]() Morelka pytała się o postanowienia noworoczne, ja już mam "Pokochać Siebie". ![]() Monika miło Cię widzieć kolejny raz
|
|
|
|
#4607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękne. I o to właśnie chodzi... A mogę "pożyczyć"? Dopiszę na czele swojej listy. I powieszę nad biurkiem. I na suficie też, to przed snem będę na to patrzeć. Super to ujęłaś, serio Tak po prostu.
|
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
marzenko myslalam ze juz kochasz siebie
![]() a ja wpadlam w tak cudowny bnastroj ze zaczelam tak na maxa uwazac ze wygladam swietnie haha nawet moje nogi mi sie zaczely podobac ]
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też muszę sobie chyba to w pokoju powiesic, żebym co rano widziała i niech działa na podświadomość. ![]() Morelko może mają rację? Może wszystko wyolbrzymiasz? A co do tego co napisałaś - polubiłam siebie, ale chyba nie wystarczająco. Trzeba to zmienić i taki jest mój cel.
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2008-12-25 o 21:59 |
|
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
koniec roku się zbliża a ja wracam do was z pokorą
2 lata temu schudlam na sb ok. 5kg (tyle chciałam) i czułam się świetnie. Teraz mam do zrzucenia 10kg i to już wcale nie jest zabawne Przyjmiecie mnie spowrotem?
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzieś się nabawiła tych 10kg? |
|
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
hej sylwia[moja imienniczko
]powodzenia
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
śmierć taty
minęło pół roku, muszę się pozbierać wiec biorę sie za dietkę i bieganie (pomaga rozładować emocje ). Cieszę się, że znowu tu jestem, z takim wsparciem na pewno mi się uda wrócić do dawnej formy Będę tu zaglądała nieustannie
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z nami się uda !
|
|
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczynam od jutra dietkę + 5 razy w tygodniu godzinne bieganie (nie może być 7 bo kolana nie wyrabiają ). Będzie dobrze
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od jutra zaczynam ćwiczonka na wyrzeźbienie i ujędrnienie mojego cialka. Także po trochu razem startujemy
|
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
podziwiam cie za to bieganie
ja postranowilam najpierw wyrobic sobie trohe kondycje na skakance i bieganie /marszobiegi na biezni[no od nowego roku na silownie sie zapisuje chyba na 6xtydz ]a jak zrobi sie troche cieplej i bede miala sile biec dalej niz 200m to tez bym chciala zaczac biegac np po parku narazie tego nie lubie bo odrazu sie mecze ale bedzie dobrze
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Marzeniatko super
a co do nastawienia to rzeczywiście jest najwazniejsze uda się i tyle, nie ma w co wątpić. A Ty już po SB? Idealna waga osiągnięta? ![]() Sylwia ja na początku też miałam takie nastawienie ale pewnego dnia po prostu wyszłam z domu i...biegłam przez godzinę Oczywiście po powrocie prawie wyplułam sobie płuca ale po kilku tygodniach trenowania nie odczuwa sie już zmęczenia i można nawet śpiewać co mam w zwyczaju robić
A prayer for the wild at heart, kept in cages... Edytowane przez sylwia18 Czas edycji: 2008-12-25 o 22:23 |
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Morelko 6 xtygodniu siłka?! A czyś Ty na głowę upadła? Przecież mięśnie muszę odpocząć! Max 3xtyg inaczej Ci popuchną mięśnie i staniesz się napakowana , a nie szczupła! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

też mam kulki mozarelli może dodam
nigdy tak nia jadlam 

Jutro muszę jeszcze posprzątać i ubrać choinkę, bo jeszcze nie ubrałam. 

Koncze espresso i wyruszam na miasto (pieszo) pozalatwiac ostatnie sprawunki.

Od jutra za to grzecznie, zaczynam też ćwiczyć, bo się zaniedbałam. Ponadto postanowiłam sobie, że nie będę tak pilnie przestrzegać zasady unikania cukru, bo chyba popadam w obsesję
wystarczy Marzena