![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(
Odejsc od Ciebie???!!! No co ty?? Nie chce mi sie wierzyc
![]()
#4592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sylvi nie bierz sobie tego co on powiedział zbyt do serca. Jestem pewna, że nie chciał Cię urazić.. Może coś innego popsuło mu humor i palnął bez zastanowienia. A może się irytuje, jak widzi, że to czego tak bardzo chcesz nie jest jeszcze w zasięgu jego możliwości (np. ze względów finansowych, mieszkaniowych, czy jakiś tam jeszcze). Pewnie, że nie wolno mu takich głupot gadać i sprawiać Ci przykrości ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Ja bym nie wytrzymała i zapytała go o to wprost. Drążyła do uzyskania logicznej odpowiedzi.
Wolę odkurzać niż zmywać ![]() Dobra dziewczyny, zmykam, bo jeszcze ryja trzeba sobie wypucować na jutro. peeling, maseczka, to tamto, wiecie. Nie piszcie za dużo (acha...akurat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z netali !!!
czekam masz racje! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Ja tez uciekam! Do jutra ![]() W nowym watku robimy liste oczekujacych ![]()
#4596 | |
Zadomowienie
|
Gaja baw się dobrze
![]() ![]() Sylvi z tą rozmową z TŻ to faktycznie dobry pomysł, ale wtedy kiedy oboje ochłoniecie.. spokojna rozmowa, o tym, czego oboje chcecie. Jestem pewna, że się dogadacie ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() Ja też uciekam do łóżeczka.. jescze by się przydało coś napisać przed spaniem, bo nie tknęłam dziś ani licencjata ani zadań na przyszły tydzień ani tekstów do pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
mowi ze jakby nie wiazal ze mna przyszlosci to by ze mna nie byl a po prostu czuje sie winny i ze mam mu za zle ze nic sie w tym kierunku nie dzieje,,, a ja naprawde nie mam mu za zle a o takich przyziemnych rzeczach lubie sobie pogadac jak kazda baba... ah te chlopy
ps to przez ta chorobe tak wszytsko znosze,, i tym bardziej ze okres mam |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zadomowienie
|
powiesz mu następnym razem, że nie wywierasz na niego presji, tylko jak każda baba lubisz sobie trochę pomarzyć i o tym pogadać... możesz dodać, że chyba lepiej że gadasz tutaj o tym z nami niz miałabyś jemu zatruwać głowę wizjami pierścionka
![]() Zrozumie ![]() ps. nabiłyśmy dziś prawie 200 postów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Rozeznanie
|
Potwierdził. Kupił pierścionek. Ale powiedział, żebym jeszcze poczekała, bo nie ma gdzie i jak. Czyli sobie ekhm poczekam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, zostawić Was na pół dnia
![]() ![]() Gajaa, nie martw się, u mnie tak samo się nic nie zanosi... ale zobaczysz wszystko się ułoży i u Ciebie, i u mnie ![]() a jutro na weselku masz błyszczeć ![]() ![]() ![]() Czekam, no to świetnie, że kupił! ![]() ![]() ![]() a mi mój dzis powiedział, że nigdy mnie nie zostawi, ani nie wymieni na lepszy model (bo ponoć takich nie ma ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Zaręczeni: 31.12.2010 ![]() ![]() Edytowane przez Mutny Czas edycji: 2010-10-16 o 00:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzieeeeń dooooo bryyyyyyyyyyy ![]()
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Ja też już wstałam! Nowy wątek założyłam, bo durny komputer po formacie wariuje bardziej niż przed i seryjnie widziałam te 5tys postów
![]() Gardło mnie bardzo boli. umrę ![]() Postanowione. Pokręcę sobie końcówki na wieczór ![]() Czekam, aleeee Ci dobrzeeeee! ![]() Mutny, romantyk wychodzi z tego Twojego TŻta ![]() a do nowego wątku wszyscy trafia,bo zostawimy tu linka do niego ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-10-16 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Raczkowanie
|
![]()
Czesc! Ja wprawdzie zareczyny mam już dawno za soba i czekam teraz na ślub ale chciałam się z Wami podzielić moim doświadczeniem życiowym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4605 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie wiem czy pisze w dobrym temacie ale nie chce zakładać nowego. Nigdy wczesniej się tu nie wypowiadalam i nie wiem od czego zacząć ale potrzeboje pomocy.. byłam z chłopakiem prawie 6 lat .. po 3 latach on poznal pewna dziewczyne bardzo mu sie spodobala i kiedys przeczytalam jego smsy i widzialam jak pisali i dowiedzialam sie ze sie raz nawet spotkali na spacer.. ale wybaczylam mu i kazalam to zakonczyc i tak tez bylo przez nastepny rok nie mieli ze soba kontaktu. Rok temu w styczniu widzialam u niej na Naszej klasie pod fotkami M
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY
![]() ![]() Sylvi-takimi tekstami facet by mi zepsuł dzień, tydzien i miesiąc;/A jak Ty mu tłumaczysz co będzie po zaręcznyach-może on się boi,że kupi pierścionek i wprzeciągu pół roku będzie wesele-a winansowo wszytskiemu nie podoła? Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
Och, ja nikogo nie dręczę. Ja się tylko zachowuję, jak na prawdziwą zołzę przystało
![]() Odpicowałam pierwszą stronę nowego wątku w ramach kajania się za własna głupotę ![]() Papiloty założone. Pazury zrobione. Maseczki były wczoraj. Teraz by wypadało poprasować.... ![]() Kim jest doktor Latoszek? czy to coś z "Na dobre i na złe"? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
raaaaaaaany, jak ja mam to nadrobić! chyba żartujecie
![]() wczoraj cały dzien siedziałam w pracy i nie mogłam was czytać, wieczorem spotkanie w pubie z kolezanką (załatwi mi i TŻowi pracę na wakacje ![]() ![]() ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Debatowałyśmy o wyborze sypialni, nieromantyczności naszych TŻ, ponarzekałysmy na sprawy bieżące i tak uroczo minął wieczór. Nie przejmuj się, jak dołączę do Ciebie dziś wieczorem -będziemy obie żyły w niewiedzy, bo wieczorem ślub,a jutro idziemy na wystawę kotów rasowych (planuję ukraść wszystkie persy i norwegi
![]() ![]() Co to za praca? fajna koleżanka ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-10-16 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry wszystkim! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz sobie wszystko wytlumaczylismy ale watpie zeby sie szybko oswiadczyl, napewno nie w ciagu jednego roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to dzień dobry ![]() ![]() ![]() Mnie TŻ znów namieszał w głowie. Podczas naszych pozbawionych jakiegokolwiek sensu rozmów zażartowałam, że od dwóch lat na fb mamy ten sam status związku i chyba najwyższ czas zmienić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() On: Może ![]() Myślicie, że sobie wmawiam, czy serio jest nadzieja, że on coś kombinuje?? ![]() Dziewczyny nadrabiajcie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, trzymajcie mnie, bo będę zabijać!
Wzięłam się za prasowanie. Żelazko nieparowe, pamięta II wojnę światową, ale co mi tam - innego babka nie ma, więc trzeba brać to. Bluzka spoko, ślicznie, pięknie, za to sukienka była z lajkrą. Żelazko nastawiłam na najniższą temperaturę już przy prasowaniu bluzki, więc jedziemy z kiecką, a tu co? A tu ****** !!! na dole widać każdy ruch żelazka, mimo, że w jednym miejscu nie trzymałam go nawet jednej sekundy. Są takie trzy obleśne kreski, które widać pod światło. Okej, nie są dużo. spoko, pewnie nikt nie zauważy. ALE JA JE WIDZĘ! i chyba umrę z rozpaczy. Pominę fakt, że kiecka jest nadal pognieciona. Ja pi...........******** !!! ![]() edit. Walka wygrana. trzy obrzydliwe kreski są niedostrzegalne, jeśli się nie weźmie bardzo pod światło i nie wie, gdzie szukać. Zrobiłam test na babci. Ale i tak mam już zły humor. Chce własne, osobiste i prywatne, wypasione, parowe żelazko za jedyne 99 zl z media markt! Netali, węszę spisek w tym gadaniu Twojego TZta ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-10-16 o 12:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 | |
Zadomowienie
|
Bym zapomniała.. psuj_a dzięki za słowa otuchy
![]() czekam ja bym nie wytrzymała mając taka wiedzę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Ja swojemu już przeszukuje, ale w poszukiwaniu cuksów, nie pierścionka. Ma jedną taką fajną bluzę z pionową kieszonką na klacie, akurat na wysokości mojego nosa, więc notorycznie się nią bawię. Już mu nawet powiedziałam, że ma mi tam wkładać cukierki. Co ciekawe - parę razy je znalazłam
![]() Będę pudelkiem! Dzięki za wsparcie ![]() Jej, na Was Tżty tez mówią "wścibus"? Mój na mnie notorycznie, bo wszystko chcę wiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No no dziewczyny widzę,że ani TŻ-towie od czasu do czasu chlapną jakąś bardziej pożadaną deklaracją niż kocham Cię ![]() Alunia mnie tak tym kciukiem nastraszyła,że jak jutro pojedziemy na zakupy-chyba do zaprowadze do jubileta i powiem co i jak-żeby nie było,że mi kupi pierścionek rozmiar 20-bo padnę ![]()
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Ale Wy jesteście kochane
![]() ![]() Idź, idź, lepiej dmuchać na zimne! Mój mnie kiedyś wypytywał o to wszystko, myślałam, że może to już i w ogóle. Guzik. Plus tego taki, że już jest zaręczynowo wyedukowany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
No widzisz to juz jakis krok do przodu
![]() Powiesz jaka suknię śluba miała panna młoda? ![]() ![]()
#4619 |
Zakorzenienie
|
Poopowiadam, może uda się coś cyknąć, pomarzymy wszystkie
![]() To będzie tylko cywilny, więc nic, jak sądzę, bardzo wystawnego, ale...i na takie lubię patrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
Ła to jak dla mnie zrób obowiazkowo zdjęcia-mi się marzy tylko cywilny
![]() Wieczorem zatopię smutki w butelce wina-razem z TŻ-tem planujemy sobie wypic winko-mam nadzieje,że nie chlapne mu jakimś odważnym pytaniem ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.