|
|||||||
| Notka |
|
| Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: STRAŻ GRANICZNA-przykładowe testy-poszukuje!!
No ja właśnie wróciłem z oddziału i jestem po złożeniu kwestionariusza osobowego, także dłuuuga droga przede mną
![]() strangergirl czy ja mogę prosić o materiały, które wysyłaś już innym na e-mail? bociekk@gmail.com? Z góry dziękuję pięknie
Edytowane przez bociekk Czas edycji: 2009-10-27 o 11:03 |
|
|
|
#4592 |
|
Zadomowienie
|
nie no dajcie spokój, kto miał odpaść to odpadł a my to już bądź co bądź inwestycja dla oddziału więc nie będą wyrzucać nikogo o tak sobie
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- och Boćku no to powodzenia, szczęścia, zdrowia itd itd na tej dłuuugiej drodze ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- he he mogę Boćku pod jednym warunkiem - że mi nic nie przyniesiesz he he
|
|
#4593 |
|
Raczkowanie
|
Zazdroszczę Boćku bo ja czekam aż będę mogła dokumenty złożyć
![]() i nawet to czekanie to taki nerwowy czas ![]() a gdzie tu dalej heh
|
#4594 |
|
Raczkowanie
|
Stranger Boćki wypadły już prawie z biznesu, no wiesz konkurencja. Kapusta ich wyparła i przejęła większość rynku przynoszenia dzieci.
|
|
|
|
#4595 |
|
Raczkowanie
|
to umówmy się, że maks co Ci przyniosę to wspomniane wcześniej kajdanki z futerkiem
|
|
|
|
#4596 |
|
Zadomowienie
|
he he Chaoz dzięki za słowa otuchy
bo tak kiedyś rozmawiałam z Asterixem że nie ważne ile osób pojedzie na szkolenie - ważne ile wróci )---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- no kajdanek jeszcze nie mam (na razie) ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Aniusia to kiedy masz w planie uderzyć gdzieś z dokumentami
|
|
#4597 |
|
Raczkowanie
|
razem z Darkiem do warmińsko mazurskiego a tam po nowym roku będą przyjmować.
Chyba że podzwonię do tych wkoło mnie i może gdzieś tam przyjmują
|
#4598 |
|
Zadomowienie
|
he he no to super
musisz czekać zanim jeszcze czekanie na dobre się zaczęło
|
|
#4599 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich bardzo serdecznie
.Śledze to forum od dłuższego czasu aż postanowiłam sie zalogować.Zaczne od przedstawienia po krótce swojej sytułacji z SG jestem ze Śląskiego oddziału,na wcielenie czekam od stycznia!Szukam osób w podobnej sytułacji i myśle,że dobrze trafiłam pozdrawiam
|
|
|
|
#4600 |
|
Zadomowienie
|
Aga witaj koleżanko niedoli (a może doli???) no jak czekasz od stycznia to pewnie tym razem pojedziesz z nami (he he jakbym już co najmniej bilet miała)
a jak twoje powtórki ?
|
|
#4601 |
|
Przyczajenie
|
dzwoniłam do swojego oddziału i powiedziano mi,że nic o wcieleniach nie wiedzą
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Co prawda osobiście wolała bym czekać aż ruszy mój oddział ale z tego co piszecie to u Was juz sie zaczyna coś dziać (nawet te powtórki)a u mnie cisza!
|
|
|
|
#4602 |
|
Zadomowienie
|
jak to nie wiedzą
my już oficjalnie wiemy kiedy nas przyjmą. A kiedy Aga dzwoniłaś? Kurcze to nie fajnie bo przenieść niestety się nie można - trzeba zaczynać ten młyn od nowa !! Może zadzwoń jeszcze raz i powiedz że inni już wiedza o przyjęciach na 21 grudnia---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Aga wy to chyba byliście jakąś ostatnią rekrutującą się grupą w Śląskim? ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Boćku wysłane
|
|
#4603 |
|
Przyczajenie
|
strongergirl dzwoniłam dzisaj mówiłam,że w innych oddziałach maja juz oficialna informacje o wcieleniu to usłyszałam,że tylko na zewnetrznych granicach nabór jest prowadzony? a w Ślaskim trzeba czekać,czekać,czekać...Pa piery moge przenieś i nie bede przechodzić od nowa całego procesu rekrutacji..Tylko jak tyle juz czekam to nie chce zmieniac oddziału..
|
|
|
|
#4604 |
|
Zadomowienie
|
oh czyli w ten sposób możecie latami czekać bo następne szkolenie to nie wiadomo kiedy bedzie
. Może rozważ rzeczywiście jakiś pobliski oddział jeśli masz możliwość przeniesienia. Ale pech
|
|
#4605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak dostaniesz odpowiedź z oddziału to napisz na forum jaką, .Siemanko dzieci , widzę że się u Was sporo dzieje i dalej czekacie Pozdrowionka
|
|
|
|
|
#4606 |
|
Zadomowienie
|
a no czekamy he he ja czekam na powtórkę z wario
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- a teraz czekam aż się zbiorę do kuchni robić pierogi - ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- co dwie ręce to nie jedna
|
|
#4607 |
|
Raczkowanie
|
Ja natomiast rozważałam złożenie papierów do Śląskiego oddziału, ale z tego co napisała Aga też kolorowo tam nie jest...Chyba nie pozostaje mi nic innego jak spróbować ponownie w przyszłym roku
. Kręćka bym dostała gdybym miała powtarzać wario, nie maja na co kasy wydawać.... A ostatnio przyszło mi cos na myśl, wbije się z Wami na tą szkółke hihi. Strongergirl schowasz mnie w plecaku i będzie giś
|
|
|
|
#4608 |
|
Zadomowienie
|
hm...raczej co cztery to nie dwie - w końcu przeszliśmy komisję lekarską czyli nic nam nie brakuje
![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- he he Sabines no dobrze zgoda. Ale gdzie tu przełożyć te "kilka niezbędnych" kosmetyków
|
|
#4609 |
|
Raczkowanie
|
A jak chcesz to użycze Ci swoich pierogów
zawsze lepie na zapas i zamrażam a potem jak znalazł na szybki obiadek jak sie nic nie chce robic![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Kilka?? hihi cos mi się wydaje, że kosmetyki będa stanowiły odrębny bagaż hihihi .
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 |
|
Przyczajenie
|
kolorowo nie jest...trzeba czekać...dobrze ,że trafiłam na to forum bo jest mi raźniej
,musze troche popracować.Odezwe sie później,pozdrawiam.
|
|
|
|
#4611 |
|
Zadomowienie
|
pa Aga
Ja też na razie zmykam bo inaczej nie będzie obiadku Sabines też tak sądzę
|
|
#4612 |
|
Raczkowanie
|
Strangergirl trzymam Cie za słowo, że znajdziesz dla mnie miejsce hihi
![]() Do spisania Pozdrawiam
|
|
|
|
#4613 |
|
Zadomowienie
|
no dobrze a teraz najnowsza nowość
dzwonili do mnie ( i nie tylko) przed chwilą z kadr i ....mam sie zgłosić w piątek do oddziału na badania. Ale nie na wario tylko na "skrócone badania lekarskie".
|
|
#4614 |
|
Rozeznanie
|
MATKO BOSKA! stranger co Ty piszesz, jakie badania...?!
znowu jakiaś komisja, czy co? wiesz coś więcej? pewnie już dzwoniłaś po "swoich" ludziach, o co znowu chodzi? może nam jeszcze II etap zrobią raz jeszcze?! ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- stranger a może to dlatego że Ty miałaś badania i komisję jeszcze w maju, może jest tez jakiś termin ważności tych badań i może w momencie wcielenia one też się przeterminują? nie czytałam aż tak dokładnie tych rozporządzeń, nie wiem czy te badania mają jakiś okres ważności - wie ktoś?
|
|
|
|
#4615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
TEATR ABSURDU!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! ![]() Jejuuuuuu, Stranger, o co chodzi???????????!!!!!!!! !!!! ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Stranger chyba tak się wkurzyła, że wylogowała się z forum... ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Jedno jest pewne - SG potrafi zaskoczyć ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Eleonore, wiesz coć na ten temat? ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Muszę się chwilowo odmeldować, odezwę się później. ale mi skoczyło ciśnienie
|
|
|
|
|
#4616 |
|
Rozeznanie
|
katiuszaaa, ja nic o tym nie wiem, jutro będę na poligrafie w oddziale to popytam czy u nas też taki cyrk się zapowiada....
czy oni powariowali?! |
|
|
|
#4617 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe co jeszcze są w stanie wymyślić
O tym naborze będą legendy i pieśni w przyszłości |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4618 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co pamiętam to badania maja termin wazności ROK...ale nie ma sie czym martwić gorzej mają ci do których wogóle nie dzwonią
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- co ja bym dała ,żeby mnie tak męczyli z tymi powtórkami i badaniami.. |
|
|
|
#4619 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich !!!!!! Jestem co prawda nowy ale co niektóre osoby tu znam
))) co do badań " niby skróconych " )) to prawda zaczynaja sie w piatek o 9:00 i tez tam bede pozdrawiam i do zobaczenia w piatek
|
|
|
|
#4620 |
|
Przyczajenie
|
strangergirl jescze bedziesz sie cieszyc,że sie odzywają więc głowa do góry i na badania,chętnie poszła bym za ciebie gdybym tylko mgła
powodzenia---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- odezwe sie jutro pozdrawiam wszystkich pa |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.

)

pozdrawiam

.