|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
O rany anulka widzę że jesteś
![]() co u Was dziewczynki to znaczy że przemyciłas laptopa ![]() a może jesteś w domku ale chyba nie jak masz siłę i możliwość napisz coś ![]()
#4592 |
Wtajemniczenie
|
Hejka wieczorem
![]() My dzisiaj zrobiliśmy sobie Walentynki, bo mój mąż jutro pracuje popołudniu ![]() ![]() Ta moja wczorajsza wizyta u lekarza i to co powiedział nie dawało mi spokoju, coś mi się nie zgadzało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sashka20 ![]() ![]() Marika2121 mi mama zawsze mówi, że jak się śnią zęby to niedobrze ![]() Kathi75 masz wypoczywać, a nie pucować mieszkanie na glanc ![]() ![]() Gabi jak kiedyś byłam na obchodzie w szpitalu to też dostałam taki zestawik, tylko że bez wody ![]() Kuroikaze wszystkiego najlepszego z okazji spóźnionej studniówki ![]() Karmienie mam nadzieje karmić piersią tak max 6 miesiecy, bo potem czeka mnie powrót do pracy niestety ![]() Aguśkaa83 trzymam ![]() gratuluję 9 rocznicy ![]() a ciacho pyszności ![]() Fasolka87 fajnie, że z dzidzią wszystko oki ![]() Rozaliontka trzymam mocno ![]() ![]() Manolita brzoskwinie z bitą śmietaną ![]() Esti1984 faworki i ciasto ![]() Paula_26 gratuluję córeczki ![]() Dziewczynki zmykam się wykąpać ![]() Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-02-13 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki... za mna dzien bez komputera
![]() ![]() bylam na zakupach i kupilam malemy sliczne spodenki sztruksowe ![]() ![]() bylo by fajnie gdyby final byl inny ![]() ![]() az sie poplakalam bo mialam taka ochote na seksik ze hej... ale moj tz powiedzial mi wtedy kilka waznych slow... ze bardzo mnie kocha i jezeli nie moge to on sie nie gniewa.... nie gniewa sie bo za kilka miesiecy urodzi sie najwiekszy i najukochanszy seksik na swiecie ![]() mowil ze ja i maly jestesmy dla niego wszystkim i on rozumie ze moge odczuwac dyskonfort, ale nas kocha i poczeka tyle ile bedzie trzeba.... a ja zamiast sie uspokoic jeszcze bardziej sie poplakalam ![]() ![]() dzis zrobilam przelomowy dzien i stanelam na wage.... tak sie tego balam ze szok ![]() ale mysle ze nie jest najgorzej przez miesiac 3 kg na plusie (od 4 stycznia) ... a od poczatku ciazzy 8 kg ![]() ![]() ![]() pozniej wkleje zdjecie brzusia, tylko musze je zgrac na kompa ![]() przepraszam ze nie odpisuje kazdej z osobna ale sie juz pogubilam kto co pisal... wiem ze z rozaliontka cos nie zabardzo ![]() i wkoncu pojawila sie shaska ![]()
#4594 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam maciorki!
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
malutka dobrze ze my ciezarne jestesmy takie madre
![]() ![]() pakusia oj Twoj tż wspaniale sie zachowal, nareszcie jakis porzadny tatus sie znalazl ![]() ![]() anulka to dobrze ze wszystko u Was w porzadku, kobitki Ci rosna w brzuszku, ucaluj je od nas ![]() ![]()
#4596 |
Zakorzenienie
|
anulka jak dobrze cie widziec
![]() pakusia cudownie jest uslyszec takie slowa od tz.. tym bardziej ze my teraz takie niedopieszczone i wogole... ![]() te lozeczko to typowe gtylko dla noworodkow.. malutkie.. jak kolyska.. wiem nie wiem... ![]() ![]() wiecie co? zabralam sie do jedzenia.. i czuje cos dziwnego w buzi.. patrze.. a tu kolczyk mi wypadl..KULKE POLKNELAM ![]() raz na samym poczatku ciazy no i dzis.. dobrze ze szybko sie zorietntowalam i kolczyka nie polknelam bo moglobybyc niefajnie.. ![]() a ja mierzzylam sie w pasie(tzn w miejscu gdzie jest pepuszek) i mam 96 cm hehe gruubas ![]() wazyc sie nie wazylam ale jak zwykle sie boje... ![]()
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-02-13 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mnie ucieszylo jego zachwoanie bo mialam troszke dola ze nie moge go wpelni zaspokoic ... ruszam sie jak stara baba, wyglad mi sie nie podoba czuje sie taka ociezala i stara :/ czytalam tez cos o obiadkach ze waszym tz'om cos nie tak... u mnie sprawa jasna... moj tz ciagle mi mowi ze gotuje milion razy lepiej niz jego mama, w sumie sie nie dziwie bo ona talentu zadnego nie ma ![]() ale nie rozpieszczam go za czesto... pracuje na nocki wiec popoludniami spi... jak zrobie obiad to zrobie ![]() ![]()
![]() |
#4598 |
Wtajemniczenie
|
czytam Was od końca a potem dziwię się że nie wiem o co chodzi
![]() no i Magda Schejbal urodziła wczoraj ![]() http://film.onet.pl/zwiastuny/0,6468...,fotonews.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zadomowienie
|
anulka
super że u Was okey ![]() jakie już duze dziewczyny nono ![]() poiglot kochana ty juz nie masz innych zachcianek w ciąży tylko kolczyki jesz ![]() ![]()
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda brzydkie imie wybrala..przeproaszam jesli kogos uraze.. ale dla mnie jest okropne jak dla dziecka ![]() kojarzy mi sie raczej ze starsza osoba.. a nie malenkim slodkim bobaskiem dzis czytalam w wiadomosciach ze dzis tatusiem zostal.. 13latek!!!!!!!!!!! i jego 15 letnia dziewczyna..a co najsmieszniejsze...''CHCI ELI MIEC DZIECKO I SIE O NIE POSTARALI'' ![]() ![]() ![]() WODYY! 13 lat.. to przeciez podstawowka.. a 15.. 2 klasa gimnazjum... ![]() http://wiadomosci.onet.pl/1916389,28...adomosceu.html Bercia hahahhaa to nie tak jak myslisz kochana!! same mi sie do gardla pakuja.. teraz znowu bede bala sie jesc..;P
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-02-13 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ignacy??? moja siostra tak nazwie swojego synka ![]() jeszcze go nie ma ale juz ma imie ![]() ![]() a ten 13 to nizemy tatus bedzie, sam ledwo z pieluch wyrosl a ojcem dostal szok
*****— Alen Baxton Edytowane przez pakusia86 Czas edycji: 2009-02-13 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
Anulka witaj Kochana !!!!!
Świetnie, miło przeczytac , zę macie się dobrze - Ty i dziewczynki ![]() Aguśka , normalnie przez to Twoje ciastko , to aż za sprzatanie sie wzięłam , żeby przestac myślec o tej polewie... ale mnie wzięło ![]() Malutka - no widzisz , dobrze , ze doszłaś sama do tego ![]() Sorki Dziewczynki za plątanie słów i nieskładne zdania, ale juz nie myślę ![]() Znalazłam na alll sprzedawcę , który ma praktycznie większość żeczy , które musze jeszcze kupić i chyba jutro będę go atakowac. Która z Was miała okrycia kąpielowe z Baby Ono ? Bardzo sa cieniutkie? Nie pamiętam jak wyglądały z Drewexu, bo tez ma i to w fajnej cenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i jeszcze raz Ci dziękuję ![]() Cytat:
![]() a na temat polskiej slużby zdrowia to si,ę juz nie wypowiadam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
pakusia to przepraszam jesli urazilo
![]() ja mam inny gust co do imion i mi sie takie nie podobaja-chce byc szczerA ![]() ![]() ![]()
#4605 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki co moge zrobic na kolacyje walentynkowa???
![]() chcialabym tzta zaskoczyc czyms smacznym ![]() ale kompletnie brak mi pomyslow ![]() poradzicie?? tylko zeby to nie bylo zatrudne.. bo ja to tak srednio gotuje ![]()
#4606 | ||||||||
Rozeznanie
|
Jestem
![]() Moja dzidzia to mi nie da dzis spokoju. Daje czadu na calego ![]() Nic nie mam dla mojego Tzcika na walentynki i co ja teraz zrobie.... ![]() Cytat:
![]() Ja objadlam sie rogalikami z marmolada. Moja mamusia napiekla. Obzarlam sie jak swinia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawe ile ja mam kg na plusie.... Az strach wchodzic na wage ![]() Oj Pakusiu lepiej nie bede o tym mowic co sie dzialo ze mna jak mnie tu nie bylo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Aguska jak mozesz takie ciasto pokazywac...... ![]() ![]()
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
sahska to ja w takim razie nie wiem..
ja obliczam i na specjalnym kalkulatorze.. i oblicza mi lekarz i wynik ten sam.. ![]() no nie wazne.. ja tez nic nie mam dla tzcika.. ale chce przygotowac pyszniutkie zarelko.. ![]() kolacje i jakis deserek.. ![]()
#4608 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie to nie urazilo wcale... ja bym swojemu synkowi tez tak nie dala ![]() ![]() kazdy ma inny gust i chwala Bogu za to.... bylo by nieciekawie jakby wszyscy mieli taki sam heheh Cytat:
okej to nie pytam ![]() ![]() mojego tz juz nie bede chwalic bo wiadmo jak to bywa ![]() Cytat:
![]() spagethii, popkorn, film, i pepsi ![]()
![]() |
#4609 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tez chce upichcic jakos kolacyjke.... A deserkiem to zamierzam byc ja ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Raczkowanie
|
Ja jutro z okazji walentynek pomaluje sobie włosy jakos ładnie sie ubiore i odszykuje i upieke ciasto a co na kolacje?zupełnie niewiem mam chec na rosołek i udka z ziemniakami ale to takie oklepane danie trzeba cos przygotowac zeby sie wiazało z tym swietem.Poszukam cos w necie
#4611 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mam w ogóle weny twórczej w związku z jutrzejszym dniem ...
...i jesli znowu TŻ czegoś nie wymysli to ja nie będę obchodzic tego nieploskiego, przereklamowanego święta, ale pewnie i tak dostanę moje ulubione czekoladki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Wtajemniczenie
|
No nic dziewczynki zmykam spać, bo mi się już oczka zamykają.
Do juterka i słodkich snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wklejam cos specjalnie dla was..
![]()
#4614 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() 13latka i 15 latki ( ja jak to zobaczylam-padlam ![]() ![]() 13.jpg 13-2.jpg a tu brzuszek kobitki ktora urodzila osmioraczki.. .. ![]() ![]() oct_380_732944a.jpg
#4615 |
Wtajemniczenie
|
sashka i poiglot już Wam piszę jak to u Was jest
![]() sashka ma prawidłowo wpisane 83 dni do porodu a poiglot 79, bo między Waszymi terminami jest 4 dni różnicy. Tylko że poiglot pisze że ma 28 tyg bo liczysz skończone tygodnie a sashka liczy zaczęte tygodnie czyli skończyła 28 tc a zaczęła 29 tydzień. Rozumiecie???? Tak jak ja mam w suwaczku 26 i 3 dzień ale mówię że jestem w 27 tc bo suwaczek liczy skończone tygodnie a więc: skończyłam 26 tc i mam już 3 dzień z 27 tygodnia ![]() więc obie macie dobrze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nic innego mi sie nie narzuca na mysl tylko k**wa mac ![]() ![]()
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() hahahahahahahaha
#4618 |
Zakorzenienie
|
boze on wyglada jakby do 1 klasy chodzil....
masakra... a gdzie ich rodzice??? nie no patoligia... jak sie 13 latek zajmie takim malenswtem?? sam jeszcze potrzebuje opieki.....
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rodzice dziewczynki biedni.. mieszkaja w mieszkaniu z councilu.. a chlopczyka ojciec rozwodnik na boku ma 9 dzieci.. kobieta ktora urodzila osmieoraczki rowniez patologiczna... ![]() ma 6 dzieci...(nieliczac tych osmioro) utrzymuje ja panstwo bo ona nie ma pieniedzy.. a teraz jeszcze osmiooraczki jej doszly ![]()
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta z osimioraczkami podobno jakas nawiedzona jest... nie chcieli jej dac zadnego dziecka do adopcji bo nie przeszla testow psychologicznych...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.