|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI
Lapielku Ty moja pokrewna duszyczko
![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki i miłego dnia bo lęcę do pracy ![]()
#4592 |
Zakorzenienie
|
![]() moj cosmelanek dziala (yupi!) skorka sie luszczy , jednak jak sie krocej maske trzyma to zupelnie co innego - to sie da przezyc ![]() ![]() SzatAnus - Ty uzywasz Bioderme tonujaca ???? dajesz jakis puderek sypki na nia ??? ja dzis odkrycia dokonalam ta Bioderme przypudrowana moim chanelkiem - rewelka ! w koncu sie do niej przekonalam ...tylko czy te filtry dzialaja jak puderku troche sie da ???? milego dnia Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-02-08 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Przyczajenie
|
Maske trzymałam 7,5 godziny. Teraz łuszczenie tylko wokół ust. Poliki jakby nie reagowały. Smaruje cos 2, jeszcze z pół słoika zostało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Czesc laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Lapiś mam tą Biodermę tylko tą ciemniejszą a na to daję puder dr.Hauschki
![]() Filtry działają tylko mogą sie gryźć lepiej spytaj na tym forum https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=108036&page=156 Hula hop nie mogę rozgryźć ![]() Miszuś nie spieszy mi się ![]() ![]()
#4596 |
Zakorzenienie
|
SzatAnka71
Lapiś mam tą Biodermę tylko tą ciemniejszą a na to daję puder dr.Hauschki ![]() ......................... ......................... ![]() napisz mi cosik o Twoim puderku jak chwilke znajdziesz , please ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
jak byłam mała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Miszka idzisz ja myślałam że hula hop to jak jazda na rowerze ale niestety nie
![]() ![]() Lapiś dr.Hauschka kosztuje 50g ok 75zł.Jak podasz adresik to prześlę Ci troszkę na spróbowanie bo jak Ci nie spasi to po kij kasę wydawać ![]() Ten puderek ma zapach dość silny ale nie nieprzyjemny.Powinien swietnie matowić ale u mnie nos się swieci po kilku godzinkach.Ponieważ Bioderma jest ciemna dość a puder bielusieńki to dodaję troszkę innego pudru sypkiego ciemnego zeby złamać tą biel.Ogólnie jestem z niego zadowolona i jest baaardzo wydajny ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2010-02-09 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
Mam na imię Magda i dopiero dzisiaj postanowiłam dołaczyc do Was ![]() Chciałabym dowiedzieć się czy któraś z Was stosowała Dermamelan? Ja w zeszłym roku w czerwcu zrobiłam sobie casmelan (sama w domu) i tak gdzies do końca roku było super ![]() ![]() ![]() ![]() jak myślicie zrobić ten dermamelan teraz? a może tylko smarować kremem np. co 2 dni? przyznam bez bicia, że tak od ok. listopada nie używałam już cosmelan 2... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
SzatAnus kochana - nie rob sobie klopotu , moze gdzies w dobrej aptece wyczaje probeczki to se lukne ....dziekuje Ci serdecznie
Magdo nowa , witaj ![]() pozdrawiam Hello Miszka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Przyczajenie
|
Przekichane z tymi plamami, naprawde.
To do konca zycia ten Cos 2 trzeba wcierać? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Lapi raczej nie znajdziesz próbki.Zastanów się dla mnie to nie kłopot zeby wysłać
![]() Miszka niestety ja przy granicy nie mieszkam ![]()
#4605 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Zabijcie mnie, ale nie mogę tego znaleźć, ( ponad 100 stron! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
![]()
Beata2906
Zabijcie mnie, ale nie mogę tego znaleźć, ( ponad 100 stron! ![]() ![]() ......................... Beaciu - ja ![]() ![]() ![]() ja bym chciala pachnacy , leciutki kremik ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ps. jak tam paczusie , zajadacie ????? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Roc lepszy niz Iwostin moim zdaniem ale sama stwierdzisz ....Avenki i LRP nie mialam to sie nie wypowiadam
![]() co do paczkow to rozumiem - moja diete szlag dzis - mama paczki piekla i jak tu cieplusiego nie sprobowac ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam dwa pączki
![]() Lapi dziś mi się nie udało wysłać,jutro sie postaram ![]() ![]()
#4610 |
Przyczajenie
|
Wczoraj
Zjadłam 3 Wielkie Tłuste Pyszne Pączki ![]() ![]() Uch. No. A słuchajcie, bo w Cos jest retinol tak? A czy jak ja myslę (narazie) sie o bebiko starać to powinnam przestać smarowac? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Raczkowanie
|
hej lasencje
![]() trochę mnie nie było tu ![]() ![]() ![]() ![]() Imro bardzo mi przykro, wiem jak sie czujesz w 2008 miałam to samo tuż przed świętami byłam w szpitalu na czyszczeniu (dokładnie 23.12.), wszystko boli najbardziej psyche a te babsztyle w szpitalu ... bezduszność ... i partner i rodzina wszyscy drażnią (dobrze że powiedziałam tylko 4 osobom a i tak potem nie chciałam z nimi się spotkać, do tego stopnia że latem jedna z nich zadzwoniła i zapytała czy już urodziłam- okropne ![]() No więc jestem po 2 zabiegu fraxelem( na pory) i jakaś malusia plameczka mi się przebija pod okiem, ale smaruje ją namiętnie cos2 mam jeszcze pół słoiczka prawie. Zabieg cholernie bolesny, wygląda sie po nim jak po walce bokserskiej przez jakieś 5 dni ![]() Sama filtry stosuję z różną częstotliwością ![]() Odnośnie dietki hmmm chetnie bym schudła, jak wiecie we wrześniu rzuciłam fajeczki i zaraz do dnia dzisiejszego jest mnie 10 kg wiecej, nawet nie jest to takie straszne ale zmiana całej garderoby jest kosztowną sprawą ![]() ![]() ![]() ![]() Któraś z Was moje miłe ![]() Kochane plamiaste również chciałabym spojrzeć Wam w oczęta wiec proszę o namiary na NK , oczywiście także swoje przekaże zainteresowanym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
0chydka
Lapi coś pisałaś o pudrze rozświetlającym collistar Napiszcie coś więcej o tych produktach ..................... witam puderek fajniusi ![]() ![]() ![]() cos chcesz wiedziec jeszcze to pisz ![]() a Chanelka to Michell72 uzywa chyba, jej pytaj ja z kolei chce kupic podklad Diora Diorskin Sculpt lub Shiseido Benefiance - ktoras moze miala ?????? milego weekendu wszystkim zycze ![]() ps. po moim cosmelanie expers -soft juz wygladam ok ,tylko minimalne luszczenie tu i tam , twarz pojasniala ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2010-02-13 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Lapi puderek poszedł
![]() ![]() Ochydka chrom jak najbardziej tak ![]() Miłego weekendu Laseczki ![]() Gdzie sie podziała Nenya?
#4614 |
Zakorzenienie
|
...alescie sie rozpisały
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Lapi powinien Ci sie dior spodobac masz karnacje Magdy M a to byl Jej faworyt.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
SzatAnka71
Lapi puderek poszedł ![]() ![]() ......................... ...... dzieki serdeczne ![]() ![]() ![]() ![]() zycze wytrwalosci w cwiczonkach i dietce ....moze za mnie tez pocwicz co ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Michell72 Lapi powinien Ci sie dior spodobac masz karnacje Magdy M a to byl Jej faworyt.. ..................... czytalam jej opinie na temat tego podkladu ![]() pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Konto usunięte
|
Miszka, Szatanka, proszę o więcej informacji o bańkach chińskich. Kupowałyscie przez internet czy w sklepie też można dostać. Jak długo masujecie? Na celulit czy tez na odchudzanie? Bo przeczytałam, ze tylko celulit...Miłego wieczoru
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Przejrzałam forum o bańkach ...Milusie to one nie są... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Raczkowanie
|
Hej hej
SzatAnko brawo ![]() Michel i Lapi proszę o sprecyzowanie nazwy bo i collistar (pudry) i chanel (fluidy) mają kilka wyrobów w interesującym mnie asortymencie. Będę dźwięczna ![]() Zrobiłam sobie krwiaki na nosie ![]() ![]() ![]() ![]() Podbijam temat chińskich baniek. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127280 poczytajcie bo to wątek o bańkach
![]() Miszka ponoć wewnątrz ud nie powinno się masowć tymi bańkami bo tam najdelikatniejsza skóra.Ja tam nie masuje bo nie wytrzymuje z bólu ![]() Lapi leniuchu ![]() ![]() Beata bańki mozna i na allegro kupić i w aptece.Ja kupiłam w aptece za 32 zł ale to zależy od apteki.Na allegro jest też jedna Bańka specjalna na cellulit ale nie próbowałam ![]() Ochydka hula-hop nie umiem więc nie kręce ale robię "swoje"brzuszki zeby nie obciążać kręgosłupa.Jak będziesz chciała to na PW Ci opiszę dokładniej ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2010-02-14 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Rozeznanie
|
Laseczki musze się pochwalić, powoli powoli zrzucam tłuszcz ciążowy i zostało mi juz tylko 5 kg do pożegnania.
Wcinam w kółko ciemny chleb z ziarnami i mocno ograniczam posiłki (tzn. ilość) Mam nadzieję że wejdę w swoje rzeczy z przed ciąży bo całkowita zmiana szafy mi się nie uśmiecha no i musiałabym zaatakować jakiś bank ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Raczkowanie
|
a pewnie SzatAnko ze interesuje, oponka także mi sie zagnieździła
![]() czekam na info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.