|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
dziekuje groszek za wiadomosc. 2 spotkania? czyli osobno jedno twoje i jedno TZa? czy musiscie isc jeszcze raz wlasnie na to drugie? tam gdzie piszesz mozna przyjsc w kazdym dniu tygodnia od 16.30? czy sa jakies wyznaczone? trzeba cos placic, zeby glupio nie wyszlo jak wyskoczymy z placeniem.... albo jak wyjdziemy bez zaplaty
|
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ile osób w koncu macie wesele?? |
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie na błogosławieństwie pewnie będzie sporo osób, aż się boję ![]() Co do planu to ja mam: 9.00 fryzjer 11.00 makijaż 14.00 mam nadzieje ze bede juz w domu ![]() 15.00 ubieranie się 16.00 blogosławieństwo 16.30 do Kościoła 17.00 ![]() kasia0810--> z tego co kojarze to te sale są w świętokrzyskim, więc najlepiej zajrzyj na Kieleckie Panny Młode, tam dziewczyny wymieniają się opiniami |
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze, ze plan mamy podobny tez masz splener w tygodniu po slubie??
|
|
|
|
|
#4595 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oolnie sokola tez lubie ale ta ostatnia plyta...![]() z tylu nie ma bo niewklejalam zadnej, ale mam wieczorem wkleje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wracam do nadrabiania dalej
|
|
|
#4596 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Iza, ślicznie wyglądaliście!!
Agus, pięknie wyglądałaś na panieńskim!! Goście na ślubie na pewno się zachwycą i szczególnie TŻ:P Cytat:
i zastanawiam się, jak tego uniknąć. Mało tego...wtedy co siostra brała ślub jedna ciotka weszła do nas z mężem i 3 córkami ok godziny przed ślubem, poprosiła mnie o żelazko i sobie w moim pokoju prasowała sukienkę....po paru minutach wracam, a tam żelazko włączone![]() myślałam, że uduszę. Jakbym nie zauważyła to chata by nam spłonęła, ludzie są nienormalni:/Cytat:
|
||
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam wam napisac. TZ d kilku miesiecy zapuszczał włosy. ja chciałam aby je troche obciął bo miał juz za długie, TZ tez chciał. powiedziałam, ze sama mu to zrobie
wiec wzięłam maszynke z największą koncówką i tne. jak dla mnie było spoko,a TZ mówi, ze krzywo wziął, zdjal koncówke, chwila zawahania, spojrzał sie na mnie i bach zgolił sie na łyso ![]() az go nie poznałam ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
Dokłądnie, nie chce aby mojemu wyjsciu z domu towarzyszyła taka cisza. moze innym to sie nie podoba, ale ja zawsze to chciałam ![]() a ten wózek chyba sobie darujemy i tak nie byłam do niego przekonana
|
|
|
|
|
#4598 |
|
Raczkowanie
|
Hmm, przykro mi,ale nie mogę Ci pomóc, bo ja nie będę robić wesela tylko takie kameralne przyjęcie dla najbliższej rodziny, więc orkiestry nie będę miała.
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4600 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasi swiadkowie jada z nami a ich polowki jakos musza dojhac wiedza o tym i dadza se rade ostatecznie bedzie autobus ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bylam dzis na sesji z tz do zaproszen bylo cudownie.. wkleje wam wieczorem kilka fotek jeszcze nie mamy z 2 aparatu bo wzieli znajomi ktorzy nam robili ale juz kilka mi sie podoba ![]() wogole taka sesja narzeczeńska jest super
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie będę mieć orkiestry, bo mnie się nie podoba, ale zbieranie na wózek będzie. Bo po pierwsze u nas na weselach zawsze to jest, a po drugie mam nadzieje, ze pieniądze które uzbieramy na wozek, szybko na niego wydamy
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. czy u was bedzie autokar do rozwozenia gosci?? ile sobie zycza za takie usługi i czy bedzie stał pod salą i czekał az ktos bedzie chciał jechac, czy tez zawiezie ludzi z koscioła pod sale a potem pojedzie sobie i wróci o jednej godzinie. |
|
|
|
|
#4603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
tez sie nad takimi busikami zastanawiam.
ps. TZ-cik własnie mi napisał, ze skonczył prace i jest szalenie głodny ciesze sie, bo zrobiłam mu obiadek zaraz lece podgrzac. ja to nie wiem jak ja wytrzymam nie mieszkając z nim przez 2,5 miesiąca. to cała wiecznosc
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-04-20 o 20:49 |
|
|
|
#4605 |
|
Raczkowanie
|
wreszcie mój luby zwolnił komputer i jestem
. Ta się składa, że skorzystałam z darmowego próbnego makijażu i ślubnej fryzury jak byliśmy na targach w styczniu. Muszę tylko poszukać zdjęć na kompie, to coś wkleję. Ogólnie nie maluję się przesadnie (tusz i "kulki"), więc ślubny też chcę mieć delikatny. Wiem że czymś go utrwalają , mam tylko nadzieję, że nie będę wyglądać jakbym miała kilo tapety na twarzy, będę się obawiać, że jak ktoś tupnie, to mi odpadnie Ja również byłam bardzo zadowolona, zwłaszcza że powiedziałam dziewczynie, że chciałabym mięć upiętą jakąś część włosów, resztę upiętą i ona wyczarowała mix na mojej głowie ![]() |
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Izuniu - pięknie wyglądaliście
heh... jak tak patrze na te zdjecie to juz nie moge sie doczekac własnego slubu ![]() jutro ide mierzyc sukienke, bo juz przyleciała ![]() o ile oczywiscie bede w stanie, bo moja nóżka nie wyglada najlepiej....
|
#4607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomóżcie
ja jestem w takim szoku, że nie mogę dojść do siebie !!! czy poznajecie tego konia na zdjęciu !! to jakaś masakra dzisiaj się o tym dowiedziałam, a właśnie przed chwilą dostałam artykuł ! http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...ratowany_.html
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
juz wklejałam kiedys
http://www.europejskihotel.pl/galeria.html
|
|
#4610 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale 7 miesięcy koszmar jakiś!! Dzięki za wsparcie przy kiecce - ja mam ciągle obawy że ludzie obgadają mnie, że taaaaaaka skromnaaaa - wiem, wiem, za bardzo sie tym przejmuje ![]() super że są inne LF'erki ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
Szyłaś? Kupowałas? pożycz .
|
||
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Ale naskrobalyscie przez ten weekend... ja pomimo tego ze mialam dzis dzien wolny nie zdazylam wszystkiego nadrobic (jestem na 143 stronie ) bo musialam nadgonic zalegle sprawy takie jak sprzatanie, pranie, prasowanie, zakupy itd itp tak to jest jak sie nie mieszka z mamusia juz Po poludniu bylam na wloskim i zapisalam nas do poradni normalnie takie terminy ze szok - 1 wolny termin 29.06, a ludu tam tyle ze szok. Zaluje ze nie poszlismy szybciej ale co zrobic. W ogole pomieszczenie w ktorym ta pani przyjmuje ma wielkosc 2x2 m a pani na pierwszy rzut oka widac ze hetera ale jakos przezyjemy chyba... raczej nie bede musiala prowadzic obserwacji bo pierwszy termin mamy 29.06 a drugi 6.07 ![]() Baja bosko wygladasz, bedziesz piękną Panna Młodą ![]() Jutro będę nadrabiać dalszą część i mam nadzieje ze dowiem się jak udał się ślub Izy i jak udaly się wieczory panieńskie Agi i Rosette ![]() Mam pytanie. Czy wypada sobie samej zorganizowac wieczor panienski?? :P |
|
|
|
#4612 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Madzia i jak przyzwyczailas sie do mysli, ze twoj TZ jest lysy szybka decyzja dla pocieszenia powiem ci ze moj TZ jak od 3 klasy liceum jestesmy razem tak do dzis jest lysy i ja nie wyobrazam sobie go w innej "fryzurze". no ale do slubu pasuje chyba, zeby cos tam zapuscil. babcie i mamy juz jojczom![]() ![]()
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys latami chodził w takich włosach, ale tu w HOlandii zapuszczał. Do slubu juzmu nie pozowole sie na jajko ogolic ![]() ps. własnie zrobilismy z Tz przelew za nasze zaproszenia, winietki i wkładki do zaproszen wyszło to ok 328zł teraz w ciągu 2 dni mają nam przesłac prejekt gotowy abysmy zaakceptowali
|
|
|
|
|
#4614 | |||
|
Zadomowienie
|
strippi to Twój Ventuś??? Co się stało? Ja nic nie rozumiem z tego artykułu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
baja i Agus pięknie wasze próbne fryzurki i makijaże wyszły
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
nie to nie ...sama sobie poradzę ze swoim problemem
|
|
#4616 |
|
Zadomowienie
|
równo wysłałyśmy post
|
|
#4617 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4618 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzieki jeszcze raz za wiadomosc i opinie ![]() motley dzieki za rade. chyba faktycznie musze sie nastawic, ze bede musiala ubrac cos na suknie, madzia ale jak pisalas kiedys jajka dobrze wplywaja na twojego TZa podoba mi sie twoje porownanie jego glowy![]() super, ze z zaproszeniami idziecie do przodu
Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-04-20 o 22:49 |
|
|
|
|
#4619 |
|
Raczkowanie
|
Życze udanej przeprowadzki, mam nadzieje że uda ci sie tutaj zajrzec i oczywiście zdac relacje z twojego wyjatkowego dnia - ślubu. Życze udanych przygotowń
|
|
|
|
#4620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

spotkanie rodzicó jakoś po 7 maja
ale u nas to nie trzeba tak szybko (?) chyba...

Na pewno nie z nami i raczej nie życzyłabym sobie, żeby jeszcze dodatkowe osoby były na błogosławieństwie.

Zrób tez z tyłu bo chyba nie było żadnej