Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-20, 18:53   #4591
zlotko855
Rozeznanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!!!Jestem właśnie po poradni małżeńskiej. Polecam gorąco poradnię w parafii Św. Mikołaja na ul. Kopernika 9!!! Młoda babeczka, z którą naprawdę miło się prowadzi rozmowę!! Wystarczą dwa spotkania!!! Przyjmowanych jest tylko ok. 5-6 par. Trzeba być minimum 16.30, aby się załapać. W sumie my jako pierwsi weszliśmy o godz. 16.50!!! Naprawdę polecam!!! Na szczęście mamy już z głowy nauki i kurs!! Zostały tylko zaproszenia i moja sukienka, która się szyje i jak będzie wyjdzie zobaczę w lipcu!

ślubujemy 01.08.2009 r. godz. 18.00

dziekuje groszek za wiadomosc. 2 spotkania? czyli osobno jedno twoje i jedno TZa? czy musiscie isc jeszcze raz wlasnie na to drugie? tam gdzie piszesz mozna przyjsc w kazdym dniu tygodnia od 16.30? czy sa jakies wyznaczone? trzeba cos placic, zeby glupio nie wyszlo jak wyskoczymy z placeniem.... albo jak wyjdziemy bez zaplaty

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 18:56   #4592
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no mamy tylko salę spotkanie rodzicó jakoś po 7 maja ale u nas to nie trzeba tak szybko (?) chyba...
a masz zdjęcia sali??
na ile osób w koncu macie wesele??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 18:59   #4593
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Iza ślicznie wyglądaliście
Jednak nie miałaś okularów?

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

U mnie tak jest. My jedziemy razem ze świadkami...a jak ich partnerzy dojadą, to powiem niedelikatnie - nie obchodzi mnie to Na pewno nie z nami i raczej nie życzyłabym sobie, żeby jeszcze dodatkowe osoby były na błogosławieństwie.
u mnie tak samo. I tez powiem swiadkowej. Zresztą fajnie będzie bo oboje z jej chłopakiem, ze tak powiem hmm... nie przepadamy za sobą.
U mnie na błogosławieństwie pewnie będzie sporo osób, aż się boję

Co do planu to ja mam:
9.00 fryzjer
11.00 makijaż
14.00 mam nadzieje ze bede juz w domu
15.00 ubieranie się
16.00 blogosławieństwo
16.30 do Kościoła
17.00

kasia0810--> z tego co kojarze to te sale są w świętokrzyskim, więc najlepiej zajrzyj na Kieleckie Panny Młode, tam dziewczyny wymieniają się opiniami

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 19:02   #4594
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Co do planu to ja mam:
9.00 fryzjer
11.00 makijaż
14.00 mam nadzieje ze bede juz w domu
15.00 ubieranie się
16.00 blogosławieństwo
16.30 do Kościoła
17.00
3 godzinki przeznaczasz na makijaz??

widze, ze plan mamy podobny tez masz splener w tygodniu po slubie??

Stary 2009-04-20, 19:12   #4595
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
powiedzialam o Tobie mojemu TZowi i ucieszyl sie co do twojego Wojtasa, to dzis kupilismy Wojtasa starsza plytka ale orginal za 7 zl no i Plaucha..... TZ stwierdzil, ze bedzie wspieral polski przemysl muzyczny. co do Sokola, to uwielbiam jego glos
my tez staramy sie wspierac polski rynek oolnie sokola tez lubie ale ta ostatnia plyta...

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Spróbuj czekam na fotkę Zrób tez z tyłu bo chyba nie było żadnej
z tylu nie ma bo niewklejalam zadnej, ale mam wieczorem wkleje

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia śwaidek albo kwiaciarka. Jeśli będę wynajmować stroik ślubny, to kwiaciarka wszytskim się zajmuje.

Ja świadkom nic nie daję
my swiadkom tez nic nie dajemy a samochod zawiezie jedne z nich

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Martucha, super wyglądasz w sukni, a kolczyki pasują idealnie do koloru sukni

Strippi, gratuluję pracy
dziekuje

wracam do nadrabiania dalej
Stary 2009-04-20, 19:14   #4596
anuulaa
Wtajemniczenie

Iza, ślicznie wyglądaliście!!

Agus, pięknie wyglądałaś na panieńskim!! Goście na ślubie na pewno się zachwycą i szczególnie TŻ:P

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja bym nie chciała aby było duzo osób u mnie na błogosławieństwie. dlatego zastanawiam sie czy zaprosic moją babcie z dziadkiem, TZ dziadka z babcią i jego 2 siostry (ale wtedy to tez z osobami tow). czy tylko ja +TZ, swiadkowie i nas rodzice ( i mój 15 letni brat_
Powiem Ci, że tego nie przewidzisz i raczej nie będziesz miała wpływu kto będzie na błogosławieństwie, no chyba, że zabronisz wchodzenia do domu. Na weselach na których byłam to zdarzało się, że niektórzy goście wchodzili do mieszkania Młodej jeszcze przed błogosławieństwem. Jak moja siostra brała ślub to do nas też przyszło kilku gości i na błogosławieństwie zrobił się tłum na przedpokoju, a w tym tłumie siostra witała narzeczonego. No ale do pokoju gdzie błogosławieństwo nikt nei wchodził, każdy wsadzał tylko głowe MI się to nie podoba i zastanawiam się, jak tego uniknąć. Mało tego...wtedy co siostra brała ślub jedna ciotka weszła do nas z mężem i 3 córkami ok godziny przed ślubem, poprosiła mnie o żelazko i sobie w moim pokoju prasowała sukienkę....po paru minutach wracam, a tam żelazko włączone myślałam, że uduszę. Jakbym nie zauważyła to chata by nam spłonęła, ludzie są nienormalni:/

Cytat:
powiedziałam kiedys mamie ze tez chce aby nam grali przy wyjsciu (tylko przy wyjsciu)a mama non stop powtarza ze to obciach, ze to takie wiejskie ale ze to mój slub i mam robic co chce (a ja chce). a co do zbierania na wózek to dzis sie mnie o to zapytala a ja powiedziałam, ze nie myslałam o tym, na co ona, ze jak tylko naciaganie gosci i jak u nas to bedzie to ona wyjdzie z sali ale jak na innych weselach to było to tez dawała kase i tanczyła. Powiedziała:bo głupio było nie dac i juz sama nie wiem. zreszta sama nie wiem czy tego chce
Nam też będą grali. U mnie na ulicy kiedyś szła młoda para, nikt nie grał i była taka dziwna cicha, jak jakiś pochód żałobny. Na wózek my nie chcemy zbierać.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 19:19   #4597
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

zapomniałam wam napisac. TZ d kilku miesiecy zapuszczał włosy. ja chciałam aby je troche obciął bo miał juz za długie, TZ tez chciał. powiedziałam, ze sama mu to zrobie wiec wzięłam maszynke z największą koncówką i tne. jak dla mnie było spoko,a TZ mówi, ze krzywo wziął, zdjal koncówke, chwila zawahania, spojrzał sie na mnie i bach zgolił sie na łyso
az go nie poznałam

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że tego nie przewidzisz i raczej nie będziesz miała wpływu kto będzie na błogosławieństwie, no chyba, że zabronisz wchodzenia do domu. Na weselach na których byłam to zdarzało się, że niektórzy goście wchodzili do mieszkania Młodej jeszcze przed błogosławieństwem. Jak moja siostra brała ślub to do nas też przyszło kilku gości i na błogosławieństwie zrobił się tłum na przedpokoju, a w tym tłumie siostra witała narzeczonego. No ale do pokoju gdzie błogosławieństwo nikt nei wchodził, każdy wsadzał tylko głowe MI się to nie podoba i zastanawiam się, jak tego uniknąć. Mało tego...wtedy co siostra brała ślub jedna ciotka weszła do nas z mężem i 3 córkami ok godziny przed ślubem, poprosiła mnie o żelazko i sobie w moim pokoju prasowała sukienkę....po paru minutach wracam, a tam żelazko włączone myślałam, że uduszę. Jakbym nie zauważyła to chata by nam spłonęła, ludzie są nienormalni:/

Nam też będą grali. U mnie na ulicy kiedyś szła młoda para, nikt nie grał i była taka dziwna cicha, jak jakiś pochód żałobny. Na wózek my nie chcemy zbierać.
No własnie tez chce tego uniknąc. tylko jak?? w ogóle nie chce aby ktokolwiek (oprócz tych z błogosławienstwa) odwiedzał mnie tego dnia w domu.

Dokłądnie, nie chce aby mojemu wyjsciu z domu towarzyszyła taka cisza. moze innym to sie nie podoba, ale ja zawsze to chciałam

a ten wózek chyba sobie darujemy i tak nie byłam do niego przekonana

Stary 2009-04-20, 19:24   #4598
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
o Toyotka też z mojej wichury jest jaki masz zespół kochana? bo my właśnie szukamy jakiegoś, co potrafi rozkręcić imprezkę
Hmm, przykro mi,ale nie mogę Ci pomóc, bo ja nie będę robić wesela tylko takie kameralne przyjęcie dla najbliższej rodziny, więc orkiestry nie będę miała.
Stary 2009-04-20, 19:25   #4599
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Śliczny makijaż i fryzurka, będziesz piękną panną młodą i to już nie długo
dzieki no wlasnie, przeraza mnie to
Stary 2009-04-20, 19:27   #4600
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czy przy wyjsciu z domu bedzie wam grała jakaś orkiestra??
Oraz czy bedziecie na oczepinach zbierac na "podróz poslubna" itp wiecie o co chodzi

edit:
aha i jesli mam swiadków, którzy nie są parą, ale mają swoich partnerów, to czy oni powinni jechac do mnie , do koscioła itp z tymi partnerami czy bez?? Bo jak z partnerami to sie mozemy nie pomiescic do samochodu. Myslałam, by ich partnerzy pojechali sobie sami, ale nie wiem czy to nie głupio tak??
u nas vedze grala orkiestra nie bedzie za to zadnego zbierania na podroz wozek czy cos tam innego nie podoba mi sie to i niebedzie
nasi swiadkowie jada z nami a ich polowki jakos musza dojhac wiedza o tym i dadza se rade ostatecznie bedzie autobus

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
mam tu makijaz probny i fryzure probna, do gory sa zebrane w irokeza, z tylu mam loki, a po prawej stronie rozowa rozyczke, ktorej nie widac, jutro bede miala druga czesc fotek wiec wam wtedy pokaze wyrazniejsza fotke fryzy i makijazu
agusia wygladalas cudownie

Cytat:
Napisane przez kasia0810 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny słyszałyście coś o sali weselnej w Salacie w okolicy Smykowa i Mniowa??????? Bardzo mi zależy na odpowiedzi
niestety nie znam

bylam dzis na sesji z tz do zaproszen bylo cudownie.. wkleje wam wieczorem kilka fotek jeszcze nie mamy z 2 aparatu bo wzieli znajomi ktorzy nam robili ale juz kilka mi sie podoba
wogole taka sesja narzeczeńska jest super
Stary 2009-04-20, 19:38   #4601
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
3 godzinki przeznaczasz na makijaz??

widze, ze plan mamy podobny tez masz splener w tygodniu po slubie??
Nie, nie. Po makijażu musze 35 km jechać do domu do rodziców
Ja nie będę mieć orkiestry, bo mnie się nie podoba, ale zbieranie na wózek będzie. Bo po pierwsze u nas na weselach zawsze to jest, a po drugie mam nadzieje, ze pieniądze które uzbieramy na wozek, szybko na niego wydamy

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-20, 19:38   #4602
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
bylam dzis na sesji z tz do zaproszen bylo cudownie.. wkleje wam wieczorem kilka fotek jeszcze nie mamy z 2 aparatu bo wzieli znajomi ktorzy nam robili ale juz kilka mi sie podoba
wogole taka sesja narzeczeńska jest super
oo a co to za sesja?? opowiadaj?? gdzie robiliscie?? i pokaz choc kilka zdjec

ps. czy u was bedzie autokar do rozwozenia gosci?? ile sobie zycza za takie usługi i czy bedzie stał pod salą i czekał az ktos bedzie chciał jechac, czy tez zawiezie ludzi z koscioła pod sale a potem pojedzie sobie i wróci o jednej godzinie.

Stary 2009-04-20, 19:41   #4603
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
oo a co to za sesja?? opowiadaj?? gdzie robiliscie?? i pokaz choc kilka zdjec

ps. czy u was bedzie autokar do rozwozenia gosci?? ile sobie zycza za takie usługi i czy bedzie stał pod salą i czekał az ktos bedzie chciał jechac, czy tez zawiezie ludzi z koscioła pod sale a potem pojedzie sobie i wróci o jednej godzinie.
Ja mam jeden autokar, za który płacimy 300 zł i przywiezie gości do kościoła i zawiezie na salę i mamy taki 9-osobowy busik, który będzie przez całą noc, ale jeszcze nie wiem ile, bo to znajomybędzie więc się potem z nim dogadam.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 19:48   #4604
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

tez sie nad takimi busikami zastanawiam.

ps. TZ-cik własnie mi napisał, ze skonczył prace i jest szalenie głodny ciesze sie, bo zrobiłam mu obiadek zaraz lece podgrzac. ja to nie wiem jak ja wytrzymam nie mieszkając z nim przez 2,5 miesiąca. to cała wiecznosc

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2009-04-20 o 19:49
Stary 2009-04-20, 20:04   #4605
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
A mialas juz slubny makijaz i fryzurke jestes zadowolona?
wreszcie mój luby zwolnił komputer i jestem . Ta się składa, że skorzystałam z darmowego próbnego makijażu i ślubnej fryzury jak byliśmy na targach w styczniu. Muszę tylko poszukać zdjęć na kompie, to coś wkleję. Ogólnie nie maluję się przesadnie (tusz i "kulki"), więc ślubny też chcę mieć delikatny. Wiem że czymś go utrwalają , mam tylko nadzieję, że nie będę wyglądać jakbym miała kilo tapety na twarzy, będę się obawiać, że jak ktoś tupnie, to mi odpadnie Mojemu TZ bardzo się fryzura podobała, zresztą on jest taki dziwny, że najbardziej lubi mnie bez makijażu Ja również byłam bardzo zadowolona, zwłaszcza że powiedziałam dziewczynie, że chciałabym mięć upiętą jakąś część włosów, resztę upiętą i ona wyczarowała mix na mojej głowie

nasz najpiękniejszy dzień 01.08.2009 r.
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 20:11   #4606
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Izuniu - pięknie wyglądaliście heh... jak tak patrze na te zdjecie to juz nie moge sie doczekac własnego slubu

jutro ide mierzyc sukienke, bo juz przyleciała
o ile oczywiscie bede w stanie, bo moja nóżka nie wyglada najlepiej....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 20:19   #4607
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
dziekuje groszek za wiadomosc. 2 spotkania? czyli osobno jedno twoje i jedno TZa? czy musiscie isc jeszcze raz wlasnie na to drugie? tam gdzie piszesz mozna przyjsc w kazdym dniu tygodnia od 16.30? czy sa jakies wyznaczone? trzeba cos placic, zeby glupio nie wyszlo jak wyskoczymy z placeniem.... albo jak wyjdziemy bez zaplaty
Babeczka przyjmuje w poniedziałki od 17-18 oprócz pierwszego poniedziałku miesiąca. Ogólnie dostaje się jedną pieczątkę przy pierwszym spotkaniu (czasami dwie) i potem jest jeszcze tylko jedno spotkanie i tyle. Babka jest sympatyczna (około 30 tki, może lekko po), pytała jak się poznaliśmy, jak po kursie, co sądzimy o NPR (naturalne planowanie rodziny) itp. Ja dzisiaj byłam tam już po 16, aby zająć sobie kolejkę i byłam 2!! Kobieta przyszła ok. 16.45 i ponieważ przed nami była tylko dziewczyna (jej luby utknął w korkach) weszliśmy jako pierwsi. Tak jak pisałam przyjmuje ok. 5-6 par. Nie spodziewałam się, że będzie tak miło, nastawiałam się na najgorsze, zwłaszcza po tym jak przeczytałam relacje innych dziewczyn. Nic się nie płaci!!! Podobno równie ok jest na Salwatorze. Tam kurs jest we wtorki od 17-18. Ja polecam Św. Mikołaja. To oczywiście moje sugestywne odczucie złotko.

ślubujemy o godz. 18.00 dnia 01 sierpnia 2009 r.
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 20:22   #4608
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Dziewczyny pomóżcie

ja jestem w takim szoku, że nie mogę dojść do siebie !!!

czy poznajecie tego konia na zdjęciu !!

to jakaś masakra

dzisiaj się o tym dowiedziałam, a właśnie przed chwilą dostałam artykuł !

http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...ratowany_.html
Stary 2009-04-20, 20:49   #4609
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a masz zdjęcia sali??
na ile osób w koncu macie wesele??
juz wklejałam kiedys
http://www.europejskihotel.pl/galeria.html

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-20, 20:51   #4610
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
moniqac ja na suknię czekam 7 miesięcy. Zamawiałam w styczniu-luty,. będzie w lipcu
Ta suknia którą masz, to ją mierzyłam, i wcale nie była taka skromniutka. Tylko ja mierzyłam z takiego grubszego matieriału złotego w dodatku
Też noszę 40/42 więc luuzik
Ja kupiłam cosmobelle 2009 - 7355
http://www.lisaferrerapoznan.pl/publ...odel_7355.html

toyotka ma tą [masz prawda?]
http://www.lisaferrera.pl/product_in...65d664c8482127

piękneeeeeeeeeeeeeeeee suknie!
ale 7 miesięcy koszmar jakiś!! Dzięki za wsparcie przy kiecce - ja mam ciągle obawy że ludzie obgadają mnie, że taaaaaaka skromnaaaa - wiem, wiem, za bardzo sie tym przejmuje

super że są inne LF'erki

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
DIYA 1983 specjalnie dla ciebie hehe.Wiecej zdjęć będę przesyłać ne email ale troszkę trzeba na nie poczekać
ja chce takie bolerkoooooooooooo!
Szyłaś? Kupowałas? pożycz .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 20:52   #4611
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki

Ale naskrobalyscie przez ten weekend... ja pomimo tego ze mialam dzis dzien wolny nie zdazylam wszystkiego nadrobic (jestem na 143 stronie ) bo musialam nadgonic zalegle sprawy takie jak sprzatanie, pranie, prasowanie, zakupy itd itp tak to jest jak sie nie mieszka z mamusia juz Po poludniu bylam na wloskim i zapisalam nas do poradni normalnie takie terminy ze szok - 1 wolny termin 29.06, a ludu tam tyle ze szok. Zaluje ze nie poszlismy szybciej ale co zrobic. W ogole pomieszczenie w ktorym ta pani przyjmuje ma wielkosc 2x2 m a pani na pierwszy rzut oka widac ze hetera ale jakos przezyjemy chyba... raczej nie bede musiala prowadzic obserwacji bo pierwszy termin mamy 29.06 a drugi 6.07

Baja bosko wygladasz, bedziesz piękną Panna Młodą

Jutro będę nadrabiać dalszą część i mam nadzieje ze dowiem się jak udał się ślub Izy i jak udaly się wieczory panieńskie Agi i Rosette

Mam pytanie. Czy wypada sobie samej zorganizowac wieczor panienski?? :P
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 21:13   #4612
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
zapomniałam wam napisac. TZ d kilku miesiecy zapuszczał włosy. ja chciałam aby je troche obciął bo miał juz za długie, TZ tez chciał. powiedziałam, ze sama mu to zrobie wiec wzięłam maszynke z największą koncówką i tne. jak dla mnie było spoko,a TZ mówi, ze krzywo wziął, zdjal koncówke, chwila zawahania, spojrzał sie na mnie i bach zgolił sie na łyso
az go nie poznałam

Madzia i jak przyzwyczailas sie do mysli, ze twoj TZ jest lysy szybka decyzja dla pocieszenia powiem ci ze moj TZ jak od 3 klasy liceum jestesmy razem tak do dzis jest lysy i ja nie wyobrazam sobie go w innej "fryzurze". no ale do slubu pasuje chyba, zeby cos tam zapuscil. babcie i mamy juz jojczom

Stary 2009-04-20, 21:17   #4613
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia i jak przyzwyczailas sie do mysli, ze twoj TZ jest lysy szybka decyzja dla pocieszenia powiem ci ze moj TZ jak od 3 klasy liceum jestesmy razem tak do dzis jest lysy i ja nie wyobrazam sobie go w innej "fryzurze". no ale do slubu pasuje chyba, zeby cos tam zapuscil. babcie i mamy juz jojczom
dziwnie wygląda. takie łyse jajko kiedys latami chodził w takich włosach, ale tu w HOlandii zapuszczał. Do slubu juzmu nie pozowole sie na jajko ogolic . babcia moja sie tak cieszyła, ze nie był łysy, tyle komplementów mu prawiła

ps. własnie zrobilismy z Tz przelew za nasze zaproszenia, winietki i wkładki do zaproszen wyszło to ok 328zł teraz w ciągu 2 dni mają nam przesłac prejekt gotowy abysmy zaakceptowali

Stary 2009-04-20, 21:22   #4614
motley
Zadomowienie

strippi to Twój Ventuś??? Co się stało? Ja nic nie rozumiem z tego artykułu

Cytat:
Ana wlasnie tak sobie to wyobrazalam jak na zdj 1, rekawiczki i cos grubszego. moze nie tak zle to wyglada, nie? ale znowu czy to nie jest za grube na pazdziernik? ale w sumie ma krotszy rekaw i tylko do kosciola to chyba mogloby byc, zeby zimno nie bylo. nawet to co ma ta dziewczyna jest ladne i nie za duze odjetosciowo, takie zgrabne
byłam w zeszłym roku na ślubie w październiku i w kościele totalnie przemarzłam w ciepłym płaszczu a PM miała futerko (na szczęście).

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość

Zastanawiam się jeszcze nad jednym... Bo siostra Tż (potencjalna druhna) jest ode mnie starsza 6 lat? Niektórzy mi mówią, że nie wypada, żeby druhna była starsza... Co myślicie?
ja nie widzę żadnego problemu. Siostra TŻ też będzie naszym świadkiem i jest starsza ode mnie o pare lat i nawet nie przyszłoby mi do głowy żeby się nad tym zastanawiać. Na prawdę ze ślubem wiąże się tyle problemów, że moim zdaniem nie ma sensu wymyślać jeszcze jakichś dodatkowych

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
No wlaśnie nie ma zwrotów, moge wymienic ale jak znów bea nie dobre to mniejszego rozmiaru juz nie ma...A bucików szukam w najróżniejszych sklepach firmowych i nie firmowych... rece opadają... A takie buciki do tanca chetnie bym kupila tylko nie amm pojecia gdzie
a te buty przez internet kupiłaś? Jak tak to możesz zwrócić bez problemu.

baja i Agus pięknie wasze próbne fryzurki i makijaże wyszły

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 21:22   #4615
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

nie to nie ...sama sobie poradzę ze swoim problemem
Stary 2009-04-20, 21:29   #4616
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
nie to nie ...sama sobie poradzę ze swoim problemem
równo wysłałyśmy post

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 21:35   #4617
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 21:36   #4618
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Babeczka przyjmuje w poniedziałki od 17-18 oprócz pierwszego poniedziałku miesiąca. Ogólnie dostaje się jedną pieczątkę przy pierwszym spotkaniu (czasami dwie) i potem jest jeszcze tylko jedno spotkanie i tyle. Babka jest sympatyczna (około 30 tki, może lekko po), pytała jak się poznaliśmy, jak po kursie, co sądzimy o NPR (naturalne planowanie rodziny) itp. Ja dzisiaj byłam tam już po 16, aby zająć sobie kolejkę i byłam 2!! Kobieta przyszła ok. 16.45 i ponieważ przed nami była tylko dziewczyna (jej luby utknął w korkach) weszliśmy jako pierwsi. Tak jak pisałam przyjmuje ok. 5-6 par. Nie spodziewałam się, że będzie tak miło, nastawiałam się na najgorsze, zwłaszcza po tym jak przeczytałam relacje innych dziewczyn. Nic się nie płaci!!! Podobno równie ok jest na Salwatorze. Tam kurs jest we wtorki od 17-18. Ja polecam Św. Mikołaja. To oczywiście moje sugestywne odczucie złotko.

ślubujemy o godz. 18.00 dnia 01 sierpnia 2009 r.

dzieki jeszcze raz za wiadomosc i opinie kazda sugestia sie dla mnie liczy, bo stresuje sie przed takim spotkaniem

motley dzieki za rade. chyba faktycznie musze sie nastawic, ze bede musiala ubrac cos na suknie,

madzia ale jak pisalas kiedys jajka dobrze wplywaja na twojego TZa podoba mi sie twoje porownanie jego glowy
super, ze z zaproszeniami idziecie do przodu

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-04-20 o 21:49
Stary 2009-04-20, 21:44   #4619
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Życze udanej przeprowadzki, mam nadzieje że uda ci sie tutaj zajrzec i oczywiście zdac relacje z twojego wyjatkowego dnia - ślubu. Życze udanych przygotowń
Stary 2009-04-20, 21:47   #4620
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

ja chce takie bolerkoooooooooooo!
Szyłaś? Kupowałas? pożycz .
było szyte na zamówienie.Kosztowało mnie 250zł.Poważnie mówisz?

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości