Ostatnio obejrzane filmy cz. III - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-27, 17:25   #4591
Callitus
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnio obejrzane filmy cz. III

Cytat:
Napisane przez Maniwa Pokaż wiadomość
Warto też wspomnieć postać pułkownika Hans'a Landa (Christoph Waltz - Oscar za tę rolę). Mimo, że wciela się w ohydnego SS-mana, jest to gra bezbłędna. Niesamowity spektakl.
Niedawno obejrzałam i ciężko się nie zgodzić.
Zimny, wyrachowany sku.rwiel, za przeproszeniem

W ogóle sposób, w jaki mówi Pitt, historia, wszystko mi się podobało, u mnie zdecydowanie Bękarty Wojny mają 10/10.

500 Days of Summer - miłosna historyjka z fantastycznym, rewelacyjnym, mogłabym rzec, że jednym z najlepszych soundtracków, jakie kiedykolwiek słyszałam Z prześliczną Zooey Deschannel. Film nie poruszył mnie specjalnie ( nie powinno się wymagać takich rzeczy od tego rodzaju produkcji ), ale jak najbardziej godny polecenia. gdy nie ma czego obejrzeć.

Za soundtrack 7/10
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.

Edytowane przez Callitus
Czas edycji: 2010-11-27 o 17:26
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 22:02   #4592
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
Zanim odejda wody

Po prostu mega komedia- i ja dawno sie tak nie wysmialam
Super dialogi, zakrecona akcja, peeelno meskiego humoru
Super dobrana para aktorska- wg mnie, takie komedie powinny krecic,no ale coz warto bylo czekac na ta perelke Jak najbardziej polecam.
Wg mnie koszmar i zenada...
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 11:48   #4593
wiefiulecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
Niedawno obejrzałam i ciężko się nie zgodzić.
Zimny, wyrachowany sku.rwiel, za przeproszeniem

W ogóle sposób, w jaki mówi Pitt, historia, wszystko mi się podobało, u mnie zdecydowanie Bękarty Wojny mają 10/10.

500 Days of Summer - miłosna historyjka z fantastycznym, rewelacyjnym, mogłabym rzec, że jednym z najlepszych soundtracków, jakie kiedykolwiek słyszałam Z prześliczną Zooey Deschannel. Film nie poruszył mnie specjalnie ( nie powinno się wymagać takich rzeczy od tego rodzaju produkcji ), ale jak najbardziej godny polecenia. gdy nie ma czego obejrzeć.

Za soundtrack
7/10
Też mi się bardzo ten film podobał

www.KarmimyPsiaki.pl

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl
wiefiulecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 10:19   #4594
Opiumalfa
Zakorzenienie

The Sorcerer's Apprentice - Disneyowska produkcja fantastyczna z Nicolasem Cagem, ktora trzyma w napieciu, nie jest nudna i naprawde fajnie sie oglada. Nicolas Cage wciela się w postać współczesnego mistrza magii Balthazara Blake'a, który ze swoim nieopierzonym uczniem ma pokonać swojego odwiecznego wroga Maxima Horvath'a . 7/10

The Shawshank Redemption - jakos nigdy nie mialam okazji obejrzec tego filmu, omijal mnie szerokim lukiem no i coz? arcydzielo, fantastyczne, wzruszajace, prawdziwe. Takiego filmu sie nie zapomina.Tim Robbins stworzyl cudowna kreacje! 10/10
Stary 2010-12-01, 11:35   #4595
enii
Wtajemniczenie

Wyznania zakupocholiczki - Becky Bloomwood pracuje dla magazynu "Successful Savings". Pisze o finansach i niezwykle stresuje ją fakt, że nie na wszystko może sobie pozwolić. Jedynym pocieszeniem w tej sytuacji jest... robienie zakupów. I tak zaczynają się kłopoty Bec..

Luzny filmik

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 12:14   #4596
żurawinka
Zakorzenienie

Nieznajomi z 2008r - tak głupiego bezsensownego filmu dawno nie widziałam, dno niesamowite, grająca w nim Liv Tyler ( moim zdaniem kiepska aktorka) była tak denerwująca że po prostu życzyłam jej w tym filmie szybkiej śmierci. Oglądanie ogólnie było równie przyjemne jak siedzenie na fotelu u dentysty 0/10
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 13:35   #4597
HisHoney
Zakorzenienie

RED - jak dla mnie, super

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-01, 14:19   #4598
wiefiulecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez HisHoney Pokaż wiadomość
RED - jak dla mnie, super
też mi się podobał

www.KarmimyPsiaki.pl

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl
wiefiulecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 20:46   #4599
Alejka
Rozeznanie

Ostatnio same dokumentalne ;

Spotkania na krańcach świata - Mój faworyt! 6/6
Wszystko,co wielbię w filmach dokumentalnych. Po prostu rewelacja.

Za kulisami: Korea Północna z ukrycia - 5/6
Film ,który powinno się obejrzeć.
Alejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 09:19   #4600
201803300917
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dioneja Pokaż wiadomość
I przed chwilą obejrzany film "Jedz, módl się, kochaj". Jest to dla mnie jedna wielka masakra. Jedynie widoki ładne. Ode mnie ten film ma 1/6.
a mnie ten film zauroczył, był strasznie pozytywny
Chloe- Historia kobiety, która podejrzewa, że zdradza ją maż i wynajmuje ekskluzywną prostytutkę ( tytułową Chloe) żeby sprawdzić czy będzie w stanie go uwieść. Między kobietami wywiązuje się specyficzna wież, a pojawienie się Chloe ma ogromny wpływ na życie całej rodziny
Mam mieszane uczucia co do tego filmu. Z jednej strony ogląda się go dobrze, trzyma a napięciu praktycznie od początku. Ale końcówka wydała mi się trochę naciągana i pretensjonalna...
6/10
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 11:57   #4601
Alejka
Rozeznanie

Donioeja Dla mnie z kolei książka była nużąca Czytałaś czy oglądałaś tylko ekranizacje?
Alejka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 12:02   #4602
caarolaaa
Zakorzenienie

HP i Insygnia Śmierci - 8/10, ostatnia częśc przygór Harrego, który ma stoczyć ostateczną walkę z Czarnym Panem. Nie będę się jakoś specjalnie rozpisywać. Napiszę więc krótko: jak dla mnie film był naprawdę świetny ! Dużo lepszy od wcześniejszych części. Pominięto kilka ważnych rzeczy, ale te, które były zawarte w filmie zostały wręcz idelanie przedstawione. Z niecierpliwością czekam na II część, mam nadzieję, że już w wersji 3D.

Shrek Forever After - 7/10, Tym razem Shrek - mąż i ojciec zapragnął swego dawnego życia. Podpisuje więc pakt z Rumpelem, dzięki któremu na jeden dzień będzie mógł poczuć się jak za dawnych lat. Jednak powrót do rzeczywistości wcale łatwy nie będzie.. Jak na Shreka przystało pełno zabawnych dialogów, śmiesznych scen. Nie jest to jednak to samo co pierwsza część. Niemniej jednak fanom zielonego ogra gorąco polecam !
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 13:22   #4603
izuljanka
Zadomowienie

To nie jest kolejna komedia dla kretynów - porażka totalna, nie polecam
izuljanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 18:24   #4604
rinoa_woman
Wtajemniczenie

GG do rinoa_woman

zasmucona wiadomością o śmierci Leslie Nielsen'a postanowiłam odświeżyć sobie jego (moim zdaniem) największy hit komediowy Naga Broń: Z akt wywiadu specjalnego. Myślę że nikomu nie trzeba mówić o tym o czym jest fabuła, a jeśli nawet ktoś taki istnieje to zachęcam do obejrzenia. Powiem tylko jedno, szkoda że nie ma już takich komedii, szkoda że nie ma już takich aktorów i szkoda że poczucie humoru filmowców już nie jest takie jak kiedyś. Nielsen doskonale wcielił się w rolę głupawego porucznika Franka Drebina i najśmieszniejsze sceny odgrywa z kamienną twarzą i to jest właśnie najzabawniejsze w tym wszystkim. Jest to nie tylko doskonała komedia ale również doskonała trylogia bo kolejne dwie części są równie zabawne jak pierwsza, wniosek jest tylko jeden, Leslie Nielsen był świetnym aktorem i to ogromna szkoda że nie zobaczę go już w nowych produkcjach... [*]
rinoa_woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 23:29   #4605
201803300917
Konto usunięte

Harry Potter i Insygnia Śmierci cz l -Miałam ochotę na miły, powrót do dzieciństwa a film okazał się mroczny i przy niektórych scenach naprawdę się bałam. Fakt było sporo naciąganych momentów ale były też urocze i nawet trochę wzruszające..
Aktorstwo niestety kiepskie. Harry chodził z wiecznie zbolała miną bohatera, Ron jakiś taki ciapowaty, choć przynajmniej zabawny. Dobrze, że Hermiona prześliczna
(Strasznie spodobała mi się przypowieść o Insygniach)
Jeśli się podjedzie do tego z dystansem to jest to rozrywka na całkiem przyzwoitym poziomie. 2.5 godziny w kinie zleciało szybciutko, bo film trzymał w napięciu. Ale zdecydowanie nie jest to już film dla dzieci tak jak pierwsze części. Ogólem 7/10

aa dodam tylko, że książki nie czytałam (zatrzymałam się chyba na 5 części) wiec nie wiem na ile dobrze film był wierny oryginałowi.

Edytowane przez 201803300917
Czas edycji: 2010-12-03 o 23:36
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 12:16   #4606
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rita77 Pokaż wiadomość
Pogrzebany - Paul (Ryan Reynolds) jest Amerykaninem pracującym w Iraku. Po ataku przez grupę Irakijczyków budzi się pogrzebany żywcem w trumnie. Ma przy sobie tylko zapalniczkę i komórkę. Prowadzi wyścig z czasem, aby uniknąć śmierci.
Switny film trzymajacy w napieciu do ostatniej sekundy. Niesamowite, ze film z jednym aktorem i akcja w jednym miejscu moze zrobic takie wrazenie, szczegolnie, iz jest to z pewnoscia rowniez kino akcji. Brawa dla rezysera i Ryana Reynoldsa. Dla mnie film zasluguje na 9/10. Dlugo pozostaje w pamieci. Polecam!
A nie prawda, miał przecież jeszcze świetlówkę i drugą komórkę
Film rzeczywiście trzymał w napięciu, szczególnie sama końcówka. Cała akcja toczy się w tej trumnie, moim zdaniem powinno być choć kilka scen na temat tego, co w tym czasie dzieje się w tym czasie "na zewnątrz"". I bezsensowna scena z wężem w spodniach, przez tyle czasu nie czuł, że go tam ma aż nagle sobie wypełnął z nogawki Film nakręcony jak mniemam minimalnym nakładem finansowym, ale napewno warto obejrzeć, ale w domu przed kompem, bo szkoda na niego wydawać 20zł.
6/10
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 21:02   #4607
Burzum
Raczkowanie

Byłam wczoraj w kinie na "Ja", rosyjski film.
Bohater filmu, młody chłopak z prowincji przygodę z narkotykami zaczął już w dzieciństwie. Jego znajomi to głownie narkomani, przestępcy, punkowcy. W wolnych chwilach pisze awangardowe sztuki teatralne. Aby uciec przed poborem do wojska, daje się zamknąć w szpitalu psychiatrycznym. Pobyt tam to gorzka lekcja życia - przymusowe leczenie, utarczki z sanitariuszami, halucynacje.
Daję 7/10
Burzum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 10:31   #4608
fen_
Rozeznanie

GG do fen_

Wszystko co kocham - 4/10 - plus za zdjęcia i postać Kościukiewicza, który zaczyna mi się podobać coraz bardziej jako aktor, ale generalnie historia opowiedziana w filmie tak przewidywalna, że aż momentami nudna.
fen_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 11:20   #4609
loss_lauri
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rinoa_woman Pokaż wiadomość
zasmucona wiadomością o śmierci Leslie Nielsen'a postanowiłam odświeżyć sobie jego (moim zdaniem) największy hit komediowy Naga Broń: Z akt wywiadu specjalnego. Myślę że nikomu nie trzeba mówić o tym o czym jest fabuła, a jeśli nawet ktoś taki istnieje to zachęcam do obejrzenia. Powiem tylko jedno, szkoda że nie ma już takich komedii, szkoda że nie ma już takich aktorów i szkoda że poczucie humoru filmowców już nie jest takie jak kiedyś. Nielsen doskonale wcielił się w rolę głupawego porucznika Franka Drebina i najśmieszniejsze sceny odgrywa z kamienną twarzą i to jest właśnie najzabawniejsze w tym wszystkim. Jest to nie tylko doskonała komedia ale również doskonała trylogia bo kolejne dwie części są równie zabawne jak pierwsza, wniosek jest tylko jeden, Leslie Nielsen był świetnym aktorem i to ogromna szkoda że nie zobaczę go już w nowych produkcjach... [*]
zgadzam się. strasznie lubiłam tego aktora.
Stary 2010-12-05, 11:31   #4610
Agrh
Rozeznanie

Wczoraj oglądnęłam anime , które mnie wzruszyło . Tytuł tego anime to "Grobowiec świetlików" polecam. Trochę o anime:
Wstrząsający film, którego scenariusz powstał na podstawie biograficznej powieści Akiyuki Nosaka. Rozgrywająca się w czasach II Wojny Światowej w Japonii historia 14-letniego chłopca i jego młodszej siostry, których matka zginęła podczas nalotu na Kobe. Od tej pory rodzeństwo jest zdane tylko na siebie.

ode mnie 9/10
Agrh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 12:28   #4611
Opiumalfa
Zakorzenienie

The Pursuit of Happyness - Will Smith i jego syn w rola glownych. Poruszjaca historia rodzica ktory chce spelnic swoje marzenia ponad wszystko. Momentami przydlugi i nudnawy, ale ogolnie zostawil wrazenie pieknego filmu, wzruszajacego i niebanalnego. 7/10

The Social Network - po krotce, opowiesc o powstaniu Facebook'a. POdobal mi sie. 7/10

Machete - nie jestem fanka Rodrigueza. Jedynie desperado bylo ok, chyba musialabym byc facetem zeby zrozumiec fenomen tego filmu. Chociaz nawet mojemu chlopakowi sie nie podobal. 3/10

Harry Potter and the Deathly Hollows
- jestem wielka fanka ksiazek, czytalam po wiele razy, ale nigdy nie bylam fanka ekranizacji. Ale ta czesc mnie tak wynudzila, ze szkoda gadac. Niby wiernie do ksiazki, ale sposob opowiedzenia historii starsznie sie ciagnal...6/10

Edytowane przez Opiumalfa
Czas edycji: 2010-12-05 o 12:32
Stary 2010-12-05, 12:41   #4612
caarolaaa
Zakorzenienie

Istota - 2/10, Dwoje naukowców łączy ludzkie DNA ze zwierzecym. W wynku tego powstaje nowa istota. Na początku film zapowiadał się całkiem nieźle, jednak im dalej tym było gorzej. Scena seksu "tego czegoś" z kolesiem granym przez Brody'ego była wręcz obrzydliwa ! Końcówkę to już przemilczę bo nawet ja bym wymyśliła coś lepszego. Ogólnie jestem na nie, nikomu nie polecam !
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 15:06   #4613
elsha
Rozeznanie

GG do elsha

Cytat:
Napisane przez dioneja Pokaż wiadomość
"Jasminum" film naprawdę bardzo dobry! I co najważniejsze jest to produkcja polska! Jestem bardzo mile zaskoczona tym filmem. Ode mnie 5,5/6
Też bardzo go lubię, a "Wenecja tego samego reżysera jest jeszcze piękniejsza.

Ostatnio jak ostatnio, bo jakiś miesiąc temu, wybrałam się w ramach festiwalu Sputnik nad Polską na dwa filmy Bałabanowa-"O potworach i ludziach" oraz "Morfinę". Pierwszy to pod względem realizacji prawdziwe cudeńko (przepiękne zdjęcia w sepii momentami przypominające stare fotografie lub pejzaże, bardzo charakterystyczni aktorzy, początek jak z niemego filmu) choć reżyserowi można zarzucić nieco chorą wyobraźnię i skłonność do dziwactw. Drugi, na podstawie autobiograficznych opowiadań Bułhakowa, opowiada o młodym lekarzu, który po objęciu posady w jakiejś zabitej dechami syberyjskiej wiosce uzależnia się od morfiny. Momentami bardzo naturalistyczny, ale też pięknie nakręcony, podobnie jak poprzedni łączy humor z tragizmem. Oba jak najbardziej warte polecenia. Aż żałuję, że nie skusiłam się na więcej bałabanowów.
Stary 2010-12-05, 16:47   #4614
Drippy
Wtajemniczenie

Requiem for a dream - przerażająco mocny, genialna gra aktorska, można wyciągnąć z niego naprawdę wiele. polecam!
9/10
Drippy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 17:23   #4615
Indiri
Przyczajenie

Hej! Dopiero debiutuję w tym wątku, więc chcę sięprzywitac po pierwsze
Jeśli chodzi o "Requiem..." to nie znam ani jednej osoby, która po obejrzeniu nie byłaby pod wrażeniem, faktycznie świetne.
Ja natomiast marniej:
"Zapowiedź" - Może jestem uprzedzona do Nicholasa Cage'a, ale film odpieram jako średni. Trafiłam na niego przypadkiem, bo miałam ochotę na mroczne kino, ale się zawiodłam. Zrealizowany dośc marnie. Fabuła oprócz przygnębienia nie zmusiła do żadnej refleksji. typowo amerykańskie.
Nie polecam: 3/10.
Indiri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 17:28   #4616
karolinaa
Wtajemniczenie

Wielki Mike. The Blind Side

http://www.youtube.com/watch?v=C6aSi...eature=related

"Scenariusz filmu oparty jest na książce "The Blind Side: Evolution of the Game" Michaela Lewisa. Przedstawia prawdziwą historię Michaela Ohera (Quinton Aaron), czarnoskórej gwiazdy futbolu amerykańskiego. Bohater w młodości był bezdomny. Pewnego dnia bogata rodzina Leigh Anne Touhy (Sandra Bullock) otoczyła go opieką, co pozwoliło mu zrealizować marzenia o karierze sportowej."

8/10 bardzo pouczający że jak się czegoś pragnie da rade zrobić tylko trzeba motywacji , chęci i pomocy ze strony dobrych ludzi , świetnie swoja rolę zagrał Quinton Aaron główny bohater , film momentami wzruszający , jednak nie chce się wierzyć że naprawdę obca osoba zapewnia dach nad głową ubrania , edukację dlatego odjełam 2 pkt w mojej ocenie dramat na wysokim poziomie , tylko ta bezinteresowna pomoc bo ciężko uwierzyc że w prawdziwym życiu że ot tak chłopak z "czarnej" dzielnicy dostaje gwiazdke z nieba troszkę mały zgrzyt i nie rozumiem dlaczego sandra dostała za ta rolę oskara zgadzam się dobrze zagrała jednak na oskara to troszkę za mało (juz lepiej podobała mi się w filmach 28 dni, narzeczony mimo woli , przeczucie , speed ) a w tym filmie po prostu dobrze zagrała w dramacie

Chcesz podarować uśmiech dzieciom wyślij kartkę więcej na: http://marzycielskapoczta.pl/

Edytowane przez karolinaa
Czas edycji: 2010-12-05 o 17:46
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 20:19   #4617
zelka887
Raczkowanie

Jedz módl się kochaj - podobał mi się nawet bardzo, taki cieply film mozna odnalesc siebie w bohaterce. Chętnie wyruszylabym w taka podroz jak ona.

pod slońcem toskanii - fabuła podobna do filmu wyzej ale na zimowe wieczory filmy jak najbardziej pozytywne

chloe- film strasznie pokręcony, pod koniec wszystko sie wyjasnia i prawda zaskakuje godny polecenia pokazuje jak mocno kobiety chorobliwie podejrzewaja facetow o zdrade.

zanim odejda wody mozna obejrzec gdzies on-line?

pokażę Ci zło xD

o! o! o o ooo !
zelka887 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 20:38   #4618
rabid
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zelka887 Pokaż wiadomość
zanim odejda wody mozna obejrzec gdzies on-line?
Na razie jest tylko wersja z kamery.
Stary 2010-12-06, 10:36   #4619
karolinaa
Wtajemniczenie

cztery gwiazdki
" Jak odwiedzić każdego z rozwiedzionych rodziców młodej pary w czasie świąt Bożego Narodzenia? Tym bardziej, że są to aż cztery nowe rodziny. Z takim właśnie wyzwaniem zmierzą się Reese Witherspoon i Vince Vaughn w filmie Four Christmases. "
http://www.youtube.com/watch?v=O5a91qCwIAs
1/10 ten pkt to tylko za obsadę , głupszego filmu nie widziałam , sceny ze spotkania z rodzinami szczególnie w domu bohatera żenujące (bójka braci)
nastawiłam się na ciepły rodzinny film o tematyce świątecznej a film okazał się "traumatyczny" niewiele miał ze świętami wspólnego - sceneria nastrój raczej przypominał parodie świat , sama się dziwie że obejrzałam do końca nigdy więcej

Chcesz podarować uśmiech dzieciom wyślij kartkę więcej na: http://marzycielskapoczta.pl/
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 12:18   #4620
Opiumalfa
Zakorzenienie

The town (2010) - Ben Afflec w roli zlodzieja napadajacego na banki, ktory zakochuje sie w zakladniczce. Niby pomysl fajny i trzymal w napieciu ale ciagnal sie jak flaki i nudnawy momentami. 5/10

Uncertainty (2009) - Joseph Gordon-Levitt w pokreconej historii pary, ktora wiedzie dwa zycia do siebie rownolegle- zielone i zolte. Ciekawy eksperyment filmowy, jednak nie do konca wykorzystano potencjal filmu. Jednak polacam 7/10 http://www.filmweb.pl/film/Niepewno%...87-2009-462500

Edytowane przez Opiumalfa
Czas edycji: 2010-12-06 o 12:22
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości