|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
I miałam sporo róznych przedmiotów... p..kliniczna, społeczna... itp. A co trza? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
bo włąśnie potrzebuję czegoś związanego z psychologią miejsca(nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam) coś na temat związek miedzy psychiką a miejscem itp i coś interesującego o chorobach psychicznych, wiesz może gdzie takie coś znaleźć?? Może Ci coś wpadło w ręce
#4593 |
BAN stały
|
Hmm trudny temat. Z tym akurat nie bardzo miałam styczność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
BAN stały
|
ja tez ide lulac jutro ciezki dzien
buZka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Konto usunięte
|
Uff.. doczytałam was od wczoraj...
Nie wiem czemu, ale ja się tym przejmuję. Wisi nade mną klątwa i zobaczycie że za 10 lat będę równie samotna jak teraz ![]() Motylicaja czemu Ty zawsze tak jakoś mało delikatnie umiesz powiedzieć? ![]() ![]() ![]() Besio a ja to już nie wierzę że ktoś czeka... boję się uwierzyć bo za każdym razem gdy ktoś mnie "obłaskawia" bym się przestała bać, to ja się otwieram a potem i tak boli tak samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak wogóle to dzień dobry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() w nocy wstawalam dzis 5 razy, wiec coraz lepiej ![]() Ala przyszla Ci kanapa? ![]() U mnie pogoda sie popusla a mialam dzis caly dzien prac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kanapa nie przyszła...w sobotę mają przywieźć ![]() Ty nie strasz bo u mnie jest pogoda w miarę ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
BAN stały
|
Witam
![]() zaraz uciekam do pracy. Dzisiaj jakieś koszmary w nocy miałam ![]() rano bolał mnie żołądek. Ech tęsknię za M. ![]() ![]() Miłego dnia wam zyczę ![]() dzisiaj idę na różaniec i chcę wziąć akt ślubu od proboszcza. Muszę jak najszyciej załatwic dokumenty. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-10-06 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Gusiak idź pisac prace, bedziesz miala potem spokoj
![]() Ja sie wybieram do sklepu i do ciastkarni ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Wtajemniczenie
|
Hejka laseczki
![]() Mala spi wiec korzystam z wolnej chwili ![]() Doszlam do wniosku ze mam aniola w domu ![]() ![]() Paollino przykro mi z powodu M ![]() ![]() ![]() Domi to juz 30ty tydzien ![]() Fajne te mebelki co wybralas ![]() ![]() Zuzia dlaczego ja nie dostalam linka do twoich zdjec z gor ![]()
#4607 | ||
Zakorzenienie
|
piszesz juz? ![]() najlepiej sie zmobilizowac raz a porzadnie i ma sie spokoj, ja tak zrobilam ![]() Cytat:
![]() z tego co Sylus opisujesz, to macierzynstwo musi byc cudowne ![]() a jak z karmieniem? i w ogole z ciuszkami?faktycznie tak szybko wyrastaja dzieci, ze nawet nie mozesz wszytskich ubrac? Cytat:
w sobote zamowilismy juz, wplacilismy zaliczke a placi sie przy odbiorze ![]() ![]() Ja zrobilam zkaupy i teraz jestem w trakcie robienie salatki z zupek chinskiej, tylko mi jajka stygna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
jaka okropna pogoda dzisiaj
a dziecko mi marudzi strasznie i jakąś ciepłą główkę ma kurcze żeby tylko znowu się nie pochorował ehhh ale przynajmniej obiad zrobiłam
#4609 |
Wtajemniczenie
|
Ehh, u mnie tez okropna pogoda. Pada
![]() ![]() Domi dla mnie macierzynstwo to naprawde wspaniala rzecz ![]() ![]() Zanim sie przyzwyczailam do wstawania mniej wiecej co 2.5-3 godz, ale tez tylko przez pierwsze 2-3tyg, jak juz doszlam do wprawy to nie stanowi to dla mnie zadnego problemu. No i w ogole jak mialam obawy co zrobie jak mala zacznie plakac itp, teraz juz sie nie boje bo wiem ze przytule, pobujam i to pomaga ![]() A jak sie usmiechnie to ![]() ![]() ![]() Zanka oby maly nie byl znowu chory. Teraz taka pora roku ze dzieci beda czesto chorowac. Oby nie moja Lenka ![]() Domi a co to za saltka z chinczykow ![]() ![]()
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj robię 3 obiady
![]() ![]() jak Tż wróci to jedziemy na zakupy po kurtkę dla mnie ![]() U Nas pogoda taka sobie trochę słońca, trochę deszczu ![]() Syla fajnie że malutka nie płacze ![]() ![]() ![]() mój Oli to aparat jak sie go usypia np w dzień( wieczorem prawie zawsze sam zasypia) to mu śpiewamy aaaaa Kotki dwa.On tak się nauczył że jak śpiący to sam śpiewa aaaaaaaaa ![]() Ma 4 miesiące a już sie do siadania zabiera ![]() syluś a jak u Was ze szczepieniami? macie darmowe czy jak w PL za te lepsze trzeba płacić? ja nie wiem czy nie zaszczepienie małego jeszcze na pneumokoki ponoć chroni to przed sepsa.A moja znajoma 28lat i zachorowala na sepse ledwo ja odratowali ![]() Zanka jak ma gorączke to ponoc ten Panadol dla dzieci najlepszy.Biedulek Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-10-06 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co dobrego? ![]() Ja dzis mam wolne od gotowania, tylko salatke z zupek chinskich zrobilam ![]() Wczoraj moja mama podala nam pierogi i jeszcze bigos wiec mam spokoj ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Wtajemniczenie
|
Zapomnialam sie pochwalic
![]() Zamowilismy kominek scienny na biopaliwo bo nie mamy komina a do tych kominkow nie trzeba go miec. O taki: Załącznik 2565992 Załącznik 2565993 Szkoda ze bedzie dopiero na poczatku listopada ![]() ![]()
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też kiedyś chcieliśmy zrobić w tym miejscu gdzie mamy piec ale mamy zbyt małe pokoiki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale extra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w ogole Syla kiedy jaks nowych fotek sie doczekamy Twoich i Lenki no i tatusia jak tak bardzo chce? a Lenka bedzie miala rodzenstwo??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moj maz tez Lence spiewa "aaa kotki dwa" ![]() Jesli chodzi o szczepienia to nie wiem jak jest w Polsce ale tutaj w standardzie i bezplatnie szczepia przeciw: błonicy, tężcowi, krztuścowi, poliomyelitis ![]() Domi zapodaj ten przepis ![]()
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
2-3zupki chińskie - pikantne oraz przyprawy z tych zupek (tylko bez oleju)
papryka czerwona 4 ugotowane jajka kilka ogórków konserwowych puszka kukurydzy 3 łyżki majonezu (albo i wiecej, zeby bylo bardziej mokro) Makaronu nie gotujemy tylko lamiemy, dodajmy pokrojone jajka, ogórki, kukurydze i papryke oraz majonez i wszytso mieszamy. odstawiamy na kilka godzin do lodówki (zeby makaron zmiekł) __________________ Dzis jednak zamoczylam makaron na chwile wrzatkiem, bo za dlugo by "dochodzil" taki twardy w lodowce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nowe fotki z Lenka beda tylko musze sie troszke zmobilizowac:ehem : Najwiecej zdjec ma z tatusiem bo ja jemu robie a on mi nie ![]() ![]() ![]() Rodzenstwo powiadasz.... Nie wiem, ale nie bedziemy stosowac zadnej antykoncepcji oprocz naturalnej wiec wiesz, nigdy nie wiadomo ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Hej, przerwa nr 2
![]() Syla, ale ładny ten kominek, tez bym bardzo chciała, musi być cieplutko od niego. Domi, ja też czekam na przepis. Edit: ubiegłaś mnie, fajny i szybki na pewno zrobię.
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-10-06 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziekuje ci dobra kobieto ![]() Ja wprowadzam pomalu, ale np ostatnio zjadlam rybe i mala od razu wysypalo, Nie moge jesc nabialu, wolowiny, cieleciny ogolnie wszystkiego co od krowy no i ryb. Ciagle tylko ten drob i drob, juz mam dosc ![]()
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie sobie na coraz więcej pozwalam ![]() uciekam na szkołe rodzenia sie szykowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.