Miłośniczki H&M - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 21:38   #4591
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki H&M

Cytat:
Napisane przez AnetaK20 Pokaż wiadomość
Ja sie zakochałam w H&M jak nic nie miałam prawie z tego sklepu tak teraz szał normlanie . Dziś przyszła mi moja cudna sukieneczka i czekam na tą spodniczkę

A ma ktoś ten sweterek z perełkami ?? Ciekawi mnie jak z jakością.. na all wołaja sporo za niego a nie wiem czy warto.
ta czarna byla u mnie na przecenie za 60 zl ale juz taka poniszczona pozaciagane koronki, pourywane, nie wiem kto taka kupi

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:43   #4592
AnetaK20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Przymierzałam ta sukienkę, leżała idealnie, jedyny mankament przez który zrezygnowałam na razie z zakupu jest głęboko wykrojona pod pachami i widać mi stanik po bokach.
ja mam ją już w domu i Ci powiem ze nie byłam pewna bo wiesz przez neta ani pomacac ani przymierzyć... ale jestem cholernie zadowolona MI stanika nie widać akurat tylko jest króciutka i muszę jakieś rajtki kryjace do niej nosić.

Jak mi by taka przyszła to nie wiem co bym zrobiła.... Moje jest nówka tzn wyglada jak nowa z metka oryginalna torebka pewnie rozmiar komus nie pasował. Ja kupiłam za 69 z wysyłka

I wanna run with the wild horses
Run with the wild horses

Edytowane przez AnetaK20
Czas edycji: 2010-01-14 o 21:44
AnetaK20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:44   #4593
ewcik
Zakorzenienie

Dot.: H&M'owe miłośniczki-łączmy się:)

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
u mnie zostala tylko jedna w rozm 34 i najszybciej bede w sobote kolo 17 jesli jeszcze bedzie to jasne nie ma sprawy kupie

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

juz z miesiac temu widzialm pierwsze zdjecia na necie to pamietam ze nic mi sie nie podobalo takie wszystko grube, cieple jak nie klolekcja wiosenna
to super, o koszty nie musisz się martwić.. jak coś jestesmy w kontakcie..
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:45   #4594
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
ta czarna byla u mnie na przecenie za 60 zl ale juz taka poniszczona pozaciagane koronki, pourywane, nie wiem kto taka kupi
W Lodzi są po 129zł w dwóch kolorach, wyglądają bez zarzutu, ale kurcze kosztują dwa razy tyle.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:48   #4595
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
to super, o koszty nie musisz się martwić.. jak coś jestesmy w kontakcie..
ok jeszcze w sobote rano napisz czy sie nie rozmysliłas bo pozniej juz mnie tu nie bedzie

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
W Lodzi są po 129zł w dwóch kolorach, wyglądają bez zarzutu, ale kurcze kosztują dwa razy tyle.
to moze ta u mnie dlatego byla przeceiona bo przyniszczona juz

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:51   #4596
Mirell
Zakorzenienie

chanelkaa, niestety obecnie nie bo nie mam kabla od skanera, a w dodatku tak umieścili zdjecia, że idą praktycznie przez sam środek łączenia dwóch stron wiec marnie by wyszło
Ale jeśli nie kupujesz Elle, to jak będziesz widziała w Empiku czy gdzieś, to sobie zerknij
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 22:05   #4597
Lovelight
Raczkowanie

Dziewczyny, jeżeli szukacie konkretnego ubrania w jakimś mieście to polecam zaopatrzyć sie w numery telefonu do sklepów można zadzownic i odłożyć...
Jeżeli to wam sie przyda to mogę umieścić numery do wszystkich sklepów

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 22:35   #4598
Rooksi2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chanelkaa Pokaż wiadomość
ja samej sobie zazdroszcze
To mówisz że już tego futerka w Olsztynie nie ma? A co jest? możesz mi powiedzieć mniej więcej?
Rooksi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 22:58   #4599
chanelkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
chanelkaa, niestety obecnie nie bo nie mam kabla od skanera, a w dodatku tak umieścili zdjecia, że idą praktycznie przez sam środek łączenia dwóch stron wiec marnie by wyszło
Ale jeśli nie kupujesz Elle, to jak będziesz widziała w Empiku czy gdzieś, to sobie zerknij
ok, przejrzę w Empiku

Cytat:
Napisane przez Rooksi2 Pokaż wiadomość
To mówisz że już tego futerka w Olsztynie nie ma? A co jest? możesz mi powiedzieć mniej więcej?
jeżeli ta osoba, co wzięła drugie futerko, nie zwróciła go z przymierzalni, to już nie ma A co Cię interesuje? Na przecenie są już same resztki, skrajne rozmiary. Z takich ciekawszych rzeczy to widziałam fajne cekinowe kamizelki z przedłużanym przodem, cekinowe bluzki bezrękawniki, troszkę żakietów (ze złotymi guzikami, z aksamitu z krótkim rękawem), kilka tunik , ale w skrajnych rozmiarach, kopertówki takie błyszczące, jasnoróżowe. Biżuterii żadnej, fajnej nie ma.
A jeżeli chodzi o rzeczy z nowych kolekcji, to już pojawiają się stopniowo wiosenne ciuchy. Sweterki w kwiaty, bluzki takie cienkie, te narzutki z przedłużanym przodem, itd. Dołożyli też rzeczy z zimowych kolekcji, tzn. uzupełnili rozmiary

chanelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 01:53   #4600
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
nie do mnie ale akurat mam zapisanego tego bloga

http://www.stylescrapbook.com/
Merci beacoup Fixi
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 07:17   #4601
ilonka_hh_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lovelight Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jeżeli szukacie konkretnego ubrania w jakimś mieście to polecam zaopatrzyć sie w numery telefonu do sklepów można zadzownic i odłożyć...
Jeżeli to wam sie przyda to mogę umieścić numery do wszystkich sklepów
Ja mam do Ciebie trochę inne pytanie - nie wiesz czy będzie kolejna odsłona wyprzedaży? czy to już wszystko co mieli zamiar przecenić? Jak będzie to kiedy?
ilonka_hh_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-15, 08:33   #4602
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gofrowana Pokaż wiadomość
ile masz wzrostu? bo chyba jutro pojadę kupić tę panterkę, a widzę, że dla Ciebie to długość mini, dużo ich jeszcze było? tych panterkowych?
Zostaw mi dzisiaj jedną bo też się wybieram
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 09:17   #4603
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Witam!
Podoba mi sie ten watek wiec zamiezam sie troszke po udzielac
Pracuje w jednym z Poznanskich H&M,ow - i powiem ze kolekcja ktora przyjdzie na wiosne-lato bedzie naprawde sliczna, oczywiscie moim zdaniem, choc wydaje mi sie ze ostatnio ubrania ktore przychodza sa troche gorszej jakosci niz te z przed 2-3 lat ....
super, że mamy na tym wątku kogoś kto pracuję w H&M
Stary 2010-01-15, 09:45   #4604
NuFCia
Zadomowienie

Ta sukienka na allegro jest w licytacji za... 230 zł

A jeszcze aukcja trwa 3 dni....
W sklepie chyba kosztuje 130 zł....
NuFCia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 10:13   #4605
Rooksi2
Raczkowanie

Cytat:
jeżeli ta osoba, co wzięła drugie futerko, nie zwróciła go z przymierzalni, to już nie ma A co Cię interesuje? Na przecenie są już same resztki, skrajne rozmiary. Z takich ciekawszych rzeczy to widziałam fajne cekinowe kamizelki z przedłużanym przodem, cekinowe bluzki bezrękawniki, troszkę żakietów (ze złotymi guzikami, z aksamitu z krótkim rękawem), kilka tunik , ale w skrajnych rozmiarach, kopertówki takie błyszczące, jasnoróżowe. Biżuterii żadnej, fajnej nie ma.
A jeżeli chodzi o rzeczy z nowych kolekcji, to już pojawiają się stopniowo wiosenne ciuchy. Sweterki w kwiaty, bluzki takie cienkie, te narzutki z przedłużanym przodem, itd. Dołożyli też rzeczy z zimowych kolekcji, tzn. uzupełnili rozmiary
dzięki za odpowiedz
a są może jakieś dłuższe kardigany na przecenie? albo futerko w szaro czarną panterkę
Rooksi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 10:47   #4606
chanelkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rooksi2 Pokaż wiadomość
dzięki za odpowiedz
a są może jakieś dłuższe kardigany na przecenie? albo futerko w szaro czarną panterkę
dłuższych kardiganów na przecenie nie widziałam, ale to może dlatego, że mnie nie interesowały Futerek w szaro- czarną panterkę nie było

Napisz mi wszystko co Cię interesuje, będę dziś po 17 w H&,to sprawdzę Ci dostępność i ceny

Stary 2010-01-15, 10:51   #4607
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NuFCia Pokaż wiadomość

Sama na nią polowałam, ale wszędzie tylko czarne, a nie przepłacę ponad 100zł za nią, by tylko raz ją ubrać. Cóż, nie była mi dana, ale piękna jest
Stary 2010-01-15, 10:55   #4608
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
dłuższych kardiganów na przecenie nie widziałam, ale to może dlatego, że mnie nie interesowały Futerek w szaro- czarną panterkę nie było

Napisz mi wszystko co Cię interesuje, będę dziś po 17 w H&,to sprawdzę Ci dostępność i ceny
To może i ja się podepnę pod prośbę
Mogłabyś zerknąć czy są takie czarne marynarki z podszewką w panterkę, rozmiar 34? No i czy są przecenione . I jeszcze, jak myslicie dostanę jeszcze gdziekolwiek pudrowy szalik komin? Ten który kosztował 19,90. Bo na allegro są po 49,90

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 11:13   #4609
AnetaK20
Zakorzenienie

I ja mam prośbe !! Prosiłam kolezanke żeby zobaczyła u siebie w H&M w poznaniu ale nie było mianowicie legginsy marmurkowe. Chanelka zerkneła byś??? Na poczatku grudnia były po 79 zł. Moze troche staniały juz?? W ŁDZ bede dopiero za miesiac

Run with the wild horses

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-15, 11:24   #4610
chanelkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
To może i ja się podepnę pod prośbę
Mogłabyś zerknąć czy są takie czarne marynarki z podszewką w panterkę, rozmiar 34? No i czy są przecenione . I jeszcze, jak myslicie dostanę jeszcze gdziekolwiek pudrowy szalik komin? Ten który kosztował 19,90. Bo na allegro są po 49,90
Jeżeli nie dołożyli rozmiarów, to został tylko 42 i 44, ale jeszcze dziś sprawdzę one napewno nie są przecenione i w najbliższym czasie nie będą, dlatego że jest to nowa kolekcja A pudrowych szalików, kominów w ogóle nie ma w Olsztynie

Cytat:
I ja mam prośbe !! Prosiłam kolezanke żeby zobaczyła u siebie w H&M w poznaniu ale nie było mianowicie legginsy marmurkowe. Chanelka zerkneła byś??? Na poczatku grudnia były po 79 zł. Moze troche staniały juz?? W ŁDZ bede dopiero za miesiac
Zerknę Ale chodzi Ci o te z działu dziecięcego?

Stary 2010-01-15, 11:32   #4611
AnetaK20
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli nie dołożyli rozmiarów, to został tylko 42 i 44, ale jeszcze dziś sprawdzę one napewno nie są przecenione i w najbliższym czasie nie będą, dlatego że jest to nowa kolekcja A pudrowych szalików, kominów w ogóle nie ma w Olsztynie

Zerknę Ale chodzi Ci o te z działu dziecięcego?
one były z Divided chyba z dzieciecego były by za małe bo mam 170
dzieki

Run with the wild horses

Stary 2010-01-15, 11:51   #4612
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Zwroty sa wykonywane zaleznie od tego jak placiło sie za kupiona rzecz czyli placisz karta zwrot jest na karte, gotówka zwrot jest w gotówce i nowosc jezeli platnosc jest karta prezentowa to zwrot rowniez jest na karte zwrotu towaru lub na prezentowa formalnie nie powinno sie sie w takim przypadku oddawac gotowki ale to zalezy od kasjera/kasjerki...

A jeszcze do konca stycznia w HM mozna zwracac lub wymieniac towar na ktory nie ma sie paragonu lub ma oderwana metke!!!!

Nie zwracaja wtedy gotowki ale pieniadze sa wplacane na karte zwrotu. Oczywiscie nie mozna zwracac dodatkow i bielizny.
Lovelight hmm mam pytanie kupiłam sobie początkiem stycznia albo przed końcem roku w grudniu spodnie nie pamiętam dokładnie, bo za dużo rzeczy kupuję w H&M i nie moge znaleść paragonu ale metkę mam to mogę to zwrócić do końca stycznia?i kasę normalnie mi oddadzą czy nie bardzo?odpisz

Edytowane przez ewcik
Czas edycji: 2010-01-15 o 12:08
Stary 2010-01-15, 11:56   #4613
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NuFCia Pokaż wiadomość

U mnie te sukienki sa przecenione z 35€ na 25€...
Stary 2010-01-15, 12:33   #4614
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękować . A pasiaki może przecenili? Te z rękawkiem 3/4 chociaż i tymi z krótkim rękawem nie pogardzę

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 13:30   #4615
201711060955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Zostaw mi dzisiaj jedną bo też się wybieram
byłam, mierzyłam i nie kupiłam

1.strasznie słaba jakościowa ta panterkowa tuniczka, cieniutki, prześwitujący materiał
2.jakiś blady ten brązowy, średnio wyglądał

były jeszcze fioletowe, ale ja ostatnio za dużo fioletowych rzeczy kupuję, więc fioletowej nie wzięłam
201711060955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 13:31   #4616
Marlen_
Raczkowanie

Cytat:
A ja dzis dorwalam w olsztyńskim h&m to futerko za UWAGA! 40zł Były dwa, wzielam jedno, a jak szłam do kasy to już nie było żadnego. Musieli je dołożyć jakoś wieczorem, bo niemożliwe żeby od rana do 19.00 uchowały się za taką cenę
W Szczecinie jeszcze w środę było duzo tych futerek za 40 zł. Ja już dawno je kupiłam (chyba za 140 zł bo też była jakaś obniżka) , ale jak zobaczyłam tą cenę to mnie zatkało! I się wkurzyłam:/
Marlen_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 13:42   #4617
chanelkaa
Raczkowanie

Właśnie wróciłam z H&M i:

Cytat:
one były z Divided chyba z dzieciecego były by za małe bo mam 170
dzieki
nie było żadnych legginsów na dziale z przecenami. Natomiast na Divided były takie marmurkowe z suwakami z bawełny, ale ceny nie znam Chyba nie o te Ci chodzi? Dodam jeszcze, że one były takie 'mało marmurkowe'

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Dziękować . A pasiaki może przecenili? Te z rękawkiem 3/4 chociaż i tymi z krótkim rękawem nie pogardzę
widziałam na przecenie jednego pasiaka, z krótkim rękawem i kieszonką, z paskami w malinowym kolorze, rozmiar M

Jeżeli chodzi Ci o te z rękawem 3/4 i kieszonką na cycku to ja go kupowałam dziś za 39zł, bez przeceny.

Cytat:
Napisane przez Marlen_ Pokaż wiadomość
W Szczecinie jeszcze w środę było duzo tych futerek za 40 zł. Ja już dawno je kupiłam (chyba za 140 zł bo też była jakaś obniżka) , ale jak zobaczyłam tą cenę to mnie zatkało! I się wkurzyłam:/
Mnie też to wkurza, jak widzę coś później za ułamek ceny, którą ja zapłaciłam ehh... najlepiej nie wchodzić na działy z wyprzedażami

Stary 2010-01-15, 13:58   #4618
AnetaK20
Zakorzenienie

Chanelka dziekuję No nic kurna chyba nie są mi dane te leggi :P

Run with the wild horses

Stary 2010-01-15, 14:01   #4619
Karidan
Raczkowanie

Dziewczyny czy w którymś z Waszych H&M zostały takie białe chusty w kwiaty?

czy pomogłybyście mi w zakupie?
Karidan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 14:26   #4620
Lovelight
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilonka_hh_ Pokaż wiadomość
Ja mam do Ciebie trochę inne pytanie - nie wiesz czy będzie kolejna odsłona wyprzedaży? czy to już wszystko co mieli zamiar przecenić? Jak będzie to kiedy?

Z przecenami w HM nigdy nic nie wiadomo lista rzeczy przecenionych jest ustalona jedna na cala Polskę, ale nie jest powiedziane ze ubrania widzisz na przecenie w poznaniu znajdziesz na przecenie w warszawie. Następne listy przecen przyjdą do sklepów 25 stycznia i wszystkie sklepy maja 5 dni na odnalezienie ubrań i oznaczenie je, jako przecena! Wszystko robi sie ręcznie wiec zdążają sie pomyłki ( stad sytuacje ze w jednym sklepie cos jest za 40 a w drugim ta sama rzecz jest za 60) zawsze warto podejść do kasy i zapytać...
Nie ma, co sie spodziewać się ze na aktualnej przecenie pojawi sie cos pięknego, bo poprzednia lista była juz marna i tylko pojedyncze sztuki zostały przecenione...

ps. dziś do poznańskich sklepów przyszła duża dostawa futerek-panterek przecena 40zl

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości