Betterware - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-09, 12:55   #4591
yedrula
Przyczajenie

Dot.: Betterware

Witam, jestem z Poznania i szukam kogoś, z kim mógłbym porozmawiać o współpracy z B etterware. Piszcie na priv.
yedrula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:15   #4592
7Paulina7
Zadomowienie

GG do 7Paulina7

Czy ktos wiedział obecne mopy bo to chyba jakas pomyłka - taki rodzaj dostane w Tesco za 9,99zł a nie za 29zł ! Poprzednie mopy były inne myjka była podszyta a teraz tego podszycia nie ma.
Stary 2012-11-10, 16:12   #4593
madusiaa
Raczkowanie

Jabym miała jeszcze tą ulotke to bym ci pokazała cenę ślepa nie jesem jeszcze pokazywałam mamie, żeby zobaczyła jaka jest różnica A w betterware jestem juz ponad 2 lata. A co do produktów to można kupić również taniej np w lidu, w bieronce itp i wyglądają identycznie. Klinci, który chodzą po takich sklepach to widzą.

Cytat:
Napisane przez gegania Pokaż wiadomość
Ankoro i Madusiaa - pierwsza sprawa - nie wiem, po co i dlaczego siejecie na forum taki ferment. Czy współpracujecie i zarabiacie pieniądze z tą firmą, czy też Waszym zadaniem jest zdyskredytowanie jej w oczach innych przedstawicieli, którzy czytają to forum?

Jestem przedstawicielem widać nieco bardziej zorientowanym od Was, więc odpowiem na Wasze wątpliwości.

City Factor kosztuje w aptekach ok. 60-80 zł. Może w jakiejś aptece internetowej uda się znaleźć o parę złotych taniej, ale za to trzeba doliczyć koszt przesyłki. City Factor w Betterware w promocji kosztował 47,90 zł w katalogu, czyli dla nas 36,80 zł, a jeśli ktoś ma dodatkowe rabaty to jeszcze mniej. Sorry, ale nie uwierzę, że w Super-Pharm była taka cena jak piszesz, bo to by znaczyło, że dokładaliby do interesu.

Teraz kolagen. Rodzajów kolagenu jest dużo i nie chodzi tylko o typ (I, II, itd.). Większość firm sprzedaje kolagen hydrolizowany, czyli w postaci żelatyny, a taki jest znacznie mniej skuteczny. Trzeba go zażyć dużo więcej, żeby odniósł jakiś skutek. Z resztą samo dawkowanie wskazane przez producenta na to wskazuje. Mówi on, aby brać aż 5 kapsułek dziennie! Szkoda, że nie więcej.

Kolagen z Betterware jest niehydrolizowany, inaczej natywny, czyli zawiera całe, nie pocięte białko. A więc jest znacznie lepiej przyswajalny, a co za tym idzie skuteczny. Dawka kolagenu w jednej kapsułce to 250 mg - jest to największa dawka spośród wszystkich innych kolagenowych produktów dostępnych na rynku i do tego jest to kolagen najwyższej jakości.

Kolejna sprawa - w składzie tego preparatu, który wskazałaś, jest tylko kolagen i elastyna. Tymczasem, aby kolagen mógł być przyswajany, potrzebna jest jeszcze witamina C. W produkcie Betterware prócz kolagenu jest jeszcze: witamina C, kwas hialuronowy, ekstrakt z pestek winogron i kwas tłuszczowy Omega 3. A więc jak widzisz skład nie jest taki sam - jest zupełnie różny.

Nie można porównywać dwóch produktów bo i tu i tu jest napisane Collagen. To tak jakby porównywać 2 książki. Jedna kosztuje 20 zł, a druga 100 zł. Którą kupujesz - tę tańszą, nie ważne o czym jest i co sobą reprezentuje? Przecież jedna i druga to książka, jaka więc różnica...

Wraz z jakością idzie cena. A jeśli jesteśmy przy cenie to preparat wskazany przez Ciebie wystarcza jedynie na 9 dni! Czyli na miesiąc potrzeba 3,5 opakowania. To już daje nam koszt ok. 70 zł (+ koszt ew. przesyłki). Kolagen z Betterware wystarcza na 1 lub 2 miesiące. Osoba młoda może zażywać jedną tabletkę dziennie, a więc preparat wystarczy na 2 miesiące. 129 zł to cena katalogowa, przedstawiciel płaci 99 zł. Czyli koszt miesięcznej kuracji to 49 zł. To chyba mniej niż 70 zł i to wydanych na słabszej jakości kolagen, którego trzeba w siebie wpychać 5 kapsułek każdego dnia?
Ponadto w grudniu kupując jedno opakowanie kolagenu, za 1 zł można otrzymać gustowny kuferek.
I jeszcze informacja dla tych, dla których ważne są punkty w Betterware - jedno opakowanie kolagenu to aż 40 punktów. Promując te wysokiej jakości produkty w swoich zespołach można w znaczący sposób podnieść Wasze obroty i zarabiać więcej.

Czy teraz już widzisz różnicę, czy wciąż jesteś skłonna kupować w aptece preparat za 20 zł wystarczający na 9 dni?
madusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 16:39   #4594
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Ja też zamawialam 1.11 i dzisiaj mam dostać przesyłke, bo dostalam już powiadomienie.
Mam takie pytanie: w katalogu na ostatniej stronie jest notka,że przy zakupie 10 sztuk soku dwie gratis czyli w sumie 12 za 90,93? Dobrze rozumiem tą promocję? Bo słyszałam,że niekoniecznie takie informacje w katalogu sprawdzają się w realu.
No to tutaj bedziesz sie musiała troche nagimnastykowac, żeby nie wyszło że 2 buteleczki zabierasz sobie, bo dostajesz 10 buteleczek - nie 10 plus 2. Tak było ponoc mówione na seminarium

Edytowane przez babulenka
Czas edycji: 2012-11-10 o 21:06
babulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 07:42   #4595
gegania
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madusiaa Pokaż wiadomość
Jabym miała jeszcze tą ulotke to bym ci pokazała cenę ślepa nie jesem jeszcze pokazywałam mamie, żeby zobaczyła jaka jest różnica A w betterware jestem juz ponad 2 lata. A co do produktów to można kupić również taniej np w lidu, w bieronce itp i wyglądają identycznie. Klinci, który chodzą po takich sklepach to widzą.
W międzyczasie potwierdziłam tę informację. Tak, Super-Ph. w kilku aptekach zrobiło taką wyprzedaż. To były preparaty, którym kończył się już termin przydatności. Więc chyba nie możemy się opierać na tego typu przypadkach i mówić, że gdzie indziej jest taniej.
Co do Lidla, Biedronki, itp. - zawsze coś gdzieś można kupić taniej. Ale ludzie w Betterware i tak kupują. Gdyby tak nie było, firma nie rosłaby w siłę. Wydaje mi się, że o cenach naprawdę nie ma sensu dyskutować.
gegania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 08:11   #4596
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
W międzyczasie potwierdziłam tę informację. Tak, Super-Ph. w kilku aptekach zrobiło taką wyprzedaż. To były preparaty, którym kończył się już termin przydatności. Więc chyba nie możemy się opierać na tego typu przypadkach i mówić, że gdzie indziej jest taniej.
??? preparaty zostały wprowadzone dopiero latem do obrotu

Czas edycji: 2012-11-11 o 08:17
Stary 2012-11-11, 11:29   #4597
geigerka
Raczkowanie

GG do geigerka

Mam nieciekawą sprawę.
Sprawdzajcie soki Mega Life i z karczocha, bo ostatnio musieliśmy je reklamować. Okazuje się, że nie mają tej samej wagi Jak je mąż zważył, to miały od 111 do 165 gramów.
W piątek dostałam paczkę z sokami i znowu się sytuacja powtórzyła.
geigerka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-11, 17:20   #4598
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez babulenka Pokaż wiadomość
No to tutaj bedziesz sie musiała troche nagimnastykowac, żeby nie wyszło że 2 buteleczki zabierasz sobie, bo dostajesz 10 buteleczek - nie 10 plus 2. Tak było ponoc mówione na seminarium
Ani ja nic nie wiem o takim seminarium, a tym bardziej klientki.
Dzięki za informację.
No to jeszcze oprócz tłumaczenia klientkom wadliwego opisu na katalogu, jeszcze mnie czeka ważenie. Masakra.

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez geigerka Pokaż wiadomość
Mam nieciekawą sprawę.
Sprawdzajcie soki Mega Life i z karczocha, bo ostatnio musieliśmy je reklamować. Okazuje się, że nie mają tej samej wagi Jak je mąż zważył, to miały od 111 do 165 gramów.
Jak to wyczaiłaś, wyczuwa sie to w rękach? A ile powinny ważyć prawidłowo.?
Stary 2012-11-11, 19:17   #4599
babulenka
Rozeznanie

Hehe ktos w firmie niezle zakręcił sie z tym chwytem marketingowym, sens ma byc taki: kupując 10 buteleczek jednorazowo płacisz tyle ile zapłaciłabys za 7 w cenie katalogowej niepromocyjnej, więc te 3 sa jakoby gratis.
A kupując 5 zestawów soku po 2 szt oszczędzasz 2 buteleczki w stosunku do ceny katalogowej

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Mam nieciekawą sprawę.
Nie przyszło mi do głowy aby sprawdzac pojemnosc, jak go piłam to prosto z butelki i cała na raz... ale ostatnio przyszły jakies wessane, jakby powietrze z nich ktos wyciagnął, zastanawiam sie czy odesłac czy otwierac
Stary 2012-11-11, 19:18   #4600
geigerka
Raczkowanie

GG do geigerka

Nie wiem ile powinny ważyć, bo samą butelkę trzeba by było zważyć w gramach, a sok w mililitrach. Mój mąż "detektyw" ;-) zaczął ważyć po tym, jak dostaliśmy rozlany sok, a drugi był pełny do połowy.Dzisiaj wzięłam dwie buteleczki w ręce i jak potrząsnęłam nimi, to nawet tak poczułam różnicę.
Stary 2012-11-11, 19:18   #4601
babulenka
Rozeznanie

Cienka jestem z przeliczania mililitrów na gramy, ile powinny wiec ważyc?
W jednym czasie Geigerko napisałyśmy

Ale jest mała wzmianka w katalogu która może pomóc w tłumaczeniu pod tą 1o-tka soków - " 30 dawek na cały miesiąc [w tym tydzień za darmo]"

Czas edycji: 2012-11-11 o 19:26

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-11, 19:42   #4602
geigerka
Raczkowanie

GG do geigerka

Mała poprawka : soki ważyły od 104 do 124 gramy

Znalazłam pustą butelkę po soku z karczocha i waży ona z zakrętką 20 gr.Nie wiem na ile wiarygodne jest przeliczanie gramów ma mililitry, ale przestawiłam wagę i w mililitrach pokazało 20- jeśli woda, a 19 jeśli to byłoby mleko.Tylko ile by wskazała waga przy soku ?
Stary 2012-11-11, 20:11   #4603
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
Mała poprawka : soki ważyły od 104 do 124 gramy

Znalazłam pustą butelkę po soku z karczocha i waży ona z zakrętką 20 gr.Nie wiem na ile wiarygodne jest przeliczanie gramów ma mililitry, ale przestawiłam wagę i w mililitrach pokazało 20- jeśli woda, a 19 jeśli to byłoby mleko.Tylko ile by wskazała waga przy soku ?
Jeśli butelka jest standard więc wazy jednakowo, jesli ilośc ml jest właściwa, czyli 90 ml, a wychodzi rózna waga, to nie oznacza nic innego jak rózną gęstośc, czyli rózne proporcje przecierów owoców..
Stary 2012-11-11, 22:00   #4604
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeśli butelka jest standard więc wazy jednakowo, jesli ilośc ml jest właściwa, czyli 90 ml, a wychodzi rózna waga, to nie oznacza nic innego jak rózną gęstośc, czyli rózne proporcje przecierów owoców..
No nie, przecież to paranoja. Nie mogą być różne proporcje przecierow, bo znaczyło by ,że w każdej butelce jest inny rodzaj soku ( inna proporja, inne właściwości). Ja stawiam,że to aparat nalewający leje nierówno.
A gdzie kontrola jakości w zakładzie produkcyjnym.?

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Hehe ktos w firmie niezle zakręcił sie z tym chwytem marketingowym, sens ma byc taki: kupując 10 buteleczek jednorazowo płacisz tyle ile zapłaciłabys za 7 w cenie katalogowej niepromocyjnej, więc te 3 sa jakoby gratis.
A kupując 5 zestawów soku po 2 szt oszczędzasz 2 buteleczki w stosunku do ceny katalogowej
Jeśli cos jest w cenie promocyjnej to po co przeliczać na produkt w cenie niepromocyjnej. Raz wychodzi 3 gratis, drugi raz dwie gratis.Wiem też liczyłam.
Po co takie zamieszanie, kiedy obok wyrażnie napisane " przy zakupie 10 dwie gratis".I to jest jasne dla klientek, one nie bawią sie w przeliczanie, bo to bez sensu. Komunikat do klienta powinien być jasny i przejrzysty.Oj, bedą zwroty jak sie klientki o tym dowiedzą.
Dzialam w kilku firmach MLM i tylko Betterware ma problemy z jasnym przekazem informacji. No i tylko on pobiera opłaty za przesyłkę bez odroczenia. Wg mnie wcale nie rośnie w siłę jak wcześniej pisała Gegania, a jeśli rośnie to tylko chwilowo.
Stary 2012-11-11, 23:36   #4605
babulenka
Rozeznanie

Ankoro wiem, dokładnie tak jak mówisz byc powinno, napisali wyraznie przy zakupie 10 szt dwie gratis - a teraz trzeba byłoby się plątac z tym tłumaczeniem, bo nijak nie wychodzi dwie gratis tylko trzy, w odniesieniu do ceny stałej, no i klientka jak nic bedzie pewna że sie chachmęci na niej 2 sztuki.
Ja nie polecam juz tej firmy, czasem kupuje dla siebie chemię gosp, kupowałam soki bo były mi wygodne do torebki i do pracy no i tez sie nabrałam ze ekstra okazja
Stary 2012-11-12, 09:41   #4606
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Ankoro wiem, dokładnie tak jak mówisz byc powinno, napisali wyraznie przy zakupie 10 szt dwie gratis - a teraz trzeba byłoby się plątac z tym tłumaczeniem, bo nijak nie wychodzi dwie gratis tylko trzy, w odniesieniu do ceny stałej, no i klientka jak nic bedzie pewna że sie chachmęci na niej 2 sztuki.
Ja nie polecam juz tej firmy, czasem kupuje dla siebie chemię gosp, kupowałam soki bo były mi wygodne do torebki i do pracy no i tez sie nabrałam ze ekstra okazja
Mnie jest po prostu głupio przed ludźmi. Też sie powoli z tego interesu wycofuję, bo zarobek niewielki ( najniższy wsród firm MLM), a więcej wstydu.
Pozdrawiam.
Ty nie śpisz po nocach?
Stary 2013-01-02, 23:07   #4607
babulenka
Rozeznanie

Hej, tutaj juz nikt nie zagląda?
Stary 2013-01-03, 10:10   #4608
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej, tutaj juz nikt nie zagląda?
W środku nocy raczej wszyscy oprócz Ciebie śpią!

A co tu pisać, jak napisałam prawdę (krytyczną), to mnie okrzyczano,że sieję zamęt. A ja chciałam tylko wywołać reakcję po to ,aby uzdrowić sytuację.
Krytyczne, zasadne uwagi w innej firmie MLM są natychmiast analizowane i wprowadzone korekty ulepszają współpracę. Tutaj jest inaczej, dlatego tak firma zniechęca do siebie ludzi.
Braki jak zawsze już na wstępie katalogu, nadal płatnośc za paczkę z góry i brak jakiejkolwiek reakcji na zapytania na wiele pytań moich i moich klientek od pracownikow i dyrektorow. Aha, jeszcze ceny 3 razy wyższe niż w supermarketach a i za kuriera trzeba płacić jak za woły.
No i o czym tu pisac?????

Ludzie u mnie jeszcze zamawiają, ale coraz mniej i wcale im sie nie dziwię. Znowu mi sie dostanie od tych co nie znoszą prawdy.
Stary 2013-01-05, 11:03   #4609
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
W środku nocy raczej wszyscy oprócz Ciebie śpią!

A co tu pisać, jak napisałam prawdę (krytyczną), to mnie okrzyczano,że sieję zamęt. A ja chciałam tylko wywołać reakcję po to ,aby uzdrowić sytuację.
Krytyczne, zasadne uwagi w innej firmie MLM są natychmiast analizowane i wprowadzone korekty ulepszają współpracę. Tutaj jest inaczej, dlatego tak firma zniechęca do siebie ludzi.
Braki jak zawsze już na wstępie katalogu, nadal płatnośc za paczkę z góry i brak jakiejkolwiek reakcji na zapytania na wiele pytań moich i moich klientek od pracownikow i dyrektorow. Aha, jeszcze ceny 3 razy wyższe niż w supermarketach a i za kuriera trzeba płacić jak za woły.
No i o czym tu pisac?????

Ludzie u mnie jeszcze zamawiają, ale coraz mniej i wcale im sieprzedstawicielinie dziwię. Znowu mi sie dostanie od tych co nie znoszą prawdy.
Hehe, jakos tak funkcjonuje mi si dobrze o tej porze gdy wszyscy /w domu/ spią
Kredyt towarowy raczej nie wróci, stabilni finanowo Anglicy wycofali sie przeciez tej wiosny z Polski, a nasi nowi polscy właściciele za słabi finansowo i musieliby kredyty na ten cel zaciagac. Z ekonomicznego punktu widzenia jest to bezpieczniejsze dla wszystkich, którzy związali sie z tą firmą, bo mniejsze ryzyko plajty z powodu braku kasy za towar.
W tym miesiącu świetna akcja rekrutacyjna, wspaniałe prezenty dla sponsora- pojawiło sie tez parę dobrych produktów typu noże ceramiczne/ bardzo bardzo ostre, super leżą w dłoni, wywazone, swietne po prostu/ szatkownica do cebuli/warzyw tez mi sie podoba.
Stary 2013-01-06, 16:54   #4610
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe, jakos tak funkcjonuje mi si dobrze o tej porze gdy wszyscy /w domu/ spią
Kredyt towarowy raczej nie wróci, stabilni finanowo Anglicy wycofali sie przeciez tej wiosny z Polski, a nasi nowi polscy właściciele za słabi finansowo i musieliby kredyty na ten cel zaciagac. Z ekonomicznego punktu widzenia jest to bezpieczniejsze dla wszystkich, którzy związali sie z tą firmą, bo mniejsze ryzyko plajty z powodu braku kasy za towar.
W tym miesiącu świetna akcja rekrutacyjna, wspaniałe prezenty dla sponsora- pojawiło sie tez parę dobrych produktów typu noże ceramiczne/ bardzo bardzo ostre, super leżą w dłoni, wywazone, swietne po prostu/ szatkownica do cebuli/warzyw tez mi sie podoba.
A masz jakąś opinię o tych nożach niemieckich???? Mam na nie zamowienie i zależy mi , aby były dobre.
Stary 2013-01-07, 12:23   #4611
paula1109
BAN stały

Dziewczyny zmieniło się coś w firmie od kilku miesięcy ?
Skończyłam z tym kilka miesięcy temu,jak wprowadzili zapłatę przy odbiorze,obowiązuje to nadal ? co jeszcze nowego ?
paula1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 17:56   #4612
theMonique
Zakorzenienie

nadal trzeba placic przy odbiorze a jak masz mniej niz 100 pkt to oplata wynosi 12 zl - nic gorszego poki co nie wymyslili

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 07:47   #4613
gegania
Raczkowanie

Dziewczyny, Wasze ostatnie wpisy to samo narzekanie. Znowu wyjdę na tę, co denerwuje innych, bo broni firmy. Są osoby, które w Betterware zarabiają konkretne pieniądze i nie mówię o 500 zł. Takich osób są setki. Ja jestem wśród nich. Czyli można. Jeden będzie narzekał, że paczka za droga (ja w ciągu 4 lat współpracy może raz zapłaciłam te 12 zł), drugi że jakiś wybrany produkt jest za drogi, a inny będzie szedł do przodu, budował grupę i zarabiał pieniądze.
Za chwilę będziemy mieli nowy system i będzie wiele udogodnień, np. płatności on-line. Jeżeli ktoś ma kartę kredytową, to znaczy, że towar będzie miał NA KREDYT i to nie na 14 dni, a na ponad 50 !
Ponadto każdy będzie mógł mieć swoją stronę internetową stworzoną i uaktualnianą przez firmę. Myślę, że to będzie ciekawe rozwiązanie i ułatwiające pracę.
Stary 2013-01-08, 10:00   #4614
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, Wasze ostatnie wpisy to samo narzekanie. Znowu wyjdę na tę, co denerwuje innych, bo broni firmy. Są osoby, które w Betterware zarabiają konkretne pieniądze i nie mówię o 500 zł. Takich osób są setki. Ja jestem wśród nich. Czyli można. Jeden będzie narzekał, że paczka za droga (ja w ciągu 4 lat współpracy może raz zapłaciłam te 12 zł), drugi że jakiś wybrany produkt jest za drogi, a inny będzie szedł do przodu, budował grupę i zarabiał pieniądze.
Za chwilę będziemy mieli nowy system i będzie wiele udogodnień, np. płatności on-line. Jeżeli ktoś ma kartę kredytową, to znaczy, że towar będzie miał NA KREDYT i to nie na 14 dni, a na ponad 50 !
Ponadto każdy będzie mógł mieć swoją stronę internetową stworzoną i uaktualnianą przez firmę. Myślę, że to będzie ciekawe rozwiązanie i ułatwiające pracę.
Wszystko zależy od punktu widzenia czy siedzenia!
Ja patrzę na firmę i jej podejście do przedstawicieli z punktu widzenia osoby,która może tu zarabiać pieniądze, a nie musi. Swoje dochody mam i to mi wystarcza. natomiast jestem osobą uczciwą i rzetelną, dlatego nie wciskam klientkom tych produktów których kupić sie nie opłaca ( mówię gdzie można kupić tańszy lub lepszy) lub jakość nie jest taka jak powinna.Nie wspomnę o tym,że firma w wielu przypadkach łamie prawo konsumenta, co już im udowodnilam i otrzymałam stosowne przeprosiny z prezentem. Ale innych oszukują dalej.Tak być nie powinno. Ja nie sprzedaję skory za pieniądze, dla mnie własna godność to rzecz najważniejsza. Dobre produkty , w dobrej cenie polecam, ale nie jest ich tyle ile bym oczekiwała ja i moje koleżanki.
Stary 2013-01-08, 23:26   #4615
gegania
Raczkowanie

O czym konkretnie piszesz z tym łamaniem praw konsumenta?
Wierz mi, że ja nikomu nic nie wciskam, nikogo nie naciągam. Jeśli coś jest kiepskie to mówię. Ale każdy ma też swój rozum, widzi ceny i może zamówić lub nie, może też zrobić zwrot.
Ostatnio wpadł mi w ręce katalog sprzed ponad roku. Różnica jest uderzająca. Ile wtedy było dziwnych, duperelowatych produktów, w katalogu naćkane, brzydka szata graficzna. Bardzo się zmieniło na korzyść. Paradoksem jest, że im lepiej, tym więcej ludzie narzekają. Co by nie robić, zawsze znajdą się tacy, którym coś nie będzie odpowiadało.
Szanuje Twoją opinię. Też uważam, że jest jeszcze wiele do zrobienia, ale widzę, że się zmienia na korzyść, a będzie jeszcze lepiej.
Stary 2013-01-11, 12:39   #4616
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
A masz jakąś opinię o tych nożach niemieckich???? Mam na nie zamowienie i zależy mi , aby były dobre.
Mam noże i wiele innych nowosci; nożami jestem zachwycona, warte swojej ceny, są stalowe z taką powłoką jakby ceramiczna, bardzo ostre, wywazone i świetnie w ręce leżą i kroją.
Bardzo spodobała mi sie szatkownica do warzyw, jak dla mnie do cebuli.
Jak ktos lubi kwiaty w wazonach to te sa tez kapitalne, do tego długie średnio po 80 cm można dopasowac do wazonów, wyglądaja jak zywe, w hortensji np jak powieje wiaterek to te płateczki każdy z osobna sie porusza, normalnie jak zerwany z ogrodu.

Czas edycji: 2013-01-11 o 12:42
Stary 2013-02-13, 14:02   #4617
ankoro
Wtajemniczenie

Jak idzie sprzedaż soków Mega power? Jesteście na liście chętnych na wyjazd na Teneneryfę?

Wg mnie i moich klientek katalog lutowy - słaby.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 10:01   #4618
babulenka
Rozeznanie

Ja Mega Power nie kupuje bo mi nie smakuje
Stary 2013-03-11, 07:09   #4619
enisia
Raczkowanie

GG do enisia

Cytat:
Zgadzam się, są ohydne w smaku:/
enisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:25   #4620
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez enisia Pokaż wiadomość
Zgadzam się, są ohydne w smaku:/
No to teraz wiadomo dlaczego ten konkurs na najwyższą sprzedaż tego soku.Nie schodzi im.
Ładne te koszyczki z filcu na Święta, ale cena jak z kosmosu za taki mały kawałek materiału. Szkoda,że nie idą na ilość sprzedawanych produktow po rozsądnej cenie, tylko wolą sprzedać mniej za bardzo wygórowaną należność.
Sprzedawałabym pięć - sześć razy tyle jakby: nie było płatności z góry, opłata za kuriera była niższa i ceny na miarę wartości produktow.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości