![]() |
#4591 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Wreeednia - hmmm . . spróbujem.
![]() powiedz mi, o co Ci w ogóle chodzi. powiedz mi, po co Ci te kombinacje.? A ona lubiła, ale jakby mniej. Usmiechnęła się do siebie,zaskoczona jego zachowaniem. ..im piękniejszy świat wokół mnie, tym podlej sie czuje... wiesz, to, że chcesz nie znaczy, że dostaniesz... no chyba, że w łeb. ![]() obojgu nam sprawia przyjemność nasze towarzystwo. ale czy warto to psuć ? I przestań mi "chodzić" po głowie ! wybacz, nie potrafię ci zaufać... to jest moje niebo. nie chcę mieć innego. [ wizaż. ] może coś wybierzesz. ![]() chcę być dziecinna. sycić wzrok kolorami.
liczyć krok chodnikami idąc.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-04 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Wtajemniczenie
|
nie, nie powiedziała tego w zartach, to raz, dwa, to wcale sie nie czepiam przeciez, tylko chciałam sie dowiedziec, kto po niej jedzie, nie mogę zapytać ? ..
------------------- to zaczęło być już tak strasznie śmieszne, że aż zaczęłam się martwić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Rozeznanie
|
Jaka to oszczędność czasu ,zakochać się od pierwszego wejrzenia
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzn i napełniać łzami oczy kobiety Wiesz prosiaczku miłość jest wtedy , kiedy kogoś lubimy ...za bardzo Tęsknota za Tobą zżera jak choroba Z Tobą za rękę przed siebie w nieznane będę szła Zabierz mnie tam gdzieś najdalej gdzie najwolniej płynie czas
#4594 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Raczkowanie
|
Niestety nie w żartach :/
TiScatteroUnaFoto nie zauważyłaś, bo dostaję prywatne wiadomości
W prawdziwym życiu miłość musi być możliwa. Nawet jeśli nie jest od razu wzajemna. Miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadziei, bodaj najmniejsza, że zdobędziemy z czasem ukochaną osobę. ![]() Od 19.07.09 z Nim ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Majenka xD Czas edycji: 2009-10-04 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | ||
Zadomowienie
|
TiS - wiesz oczywiście.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() _____ - kocham Cię. - nie powinieneś... impreza się skończyła. wynocha mi stąd. dla prawdziwej kobiety z klasą, powodzenie zależy od ilości facetów, którym da kosza. dla łatwej laski zależy od ilości facetów, którzy ją przelecą. jesteś bezpieczny. Ty. My. na tym zdjęciu. zapalam wszystkie światła. dalej ciemno... oh, jestem bliska klaustrofobii ! daj mi więcej miejsca w Twoim sercu. nie zrobiliśmy nic źle. bo jak z niczego można coś zrobić. jeśli chodzi o mnie, możecie zwinąć ten monotonny świat. w Twoich szarych oczach widać ogromną pustkę. odchodzisz od zmysłów nie widząc własnych uczuć. zgubiłeś szczęście.
![]() |
#4597 |
Przyczajenie
|
uuu...;d nie pamiętam od kiedy Was czytam, ale mega mi się tu podoba ;d to , że się zarejstrowałam to impuls, ale mam nadzieję , że będę tu często bywaać. ; ))
tak na początek. : + ..patrzę w niebo, tęsknie nieraz` [ i wyglądasz jakbyś chciał mnie z.j.e.ś.ć ] ; * "Niecierpliwość to okropnie brzydka wada Przez tę wadę się niekiedy głupio wpada" ;p ![]() Dzień dobry, a gdybyśmy się nie spotkali: dobry wieczór i dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Gdybym mogła z premedytacją wyrwałabym Ci serce a przed sądem , tłumaczyłabym się słowami ; bo skoro nie kocha mnie , nie jest mu ono potrzebne .
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Raczkowanie
|
*Kocham Cię jakby troszkę mniej..
*Uśmiechem sprawiasz, że czuję się lepiej. *Tak jakby jeszcze tęsknię *Zawsze podczas jesieni uświadamiam sobie, że nie ma nikogo, kto by mógł mnie ogrzać podczas chłodnych październikowych wieczorów. *Skrzypcowa fantazja^^ *Otul mnie swym ciepłem.
#4600 |
Raczkowanie
|
dziekuję zmykuszki za wszystkie miłe słowa ; * i przepraszam za brak odpowiedzi na prośby ale brak mi czasu i głowy.
nydee, truskawkowa1993 Primadonna jestem totalnie zachwycona : ) _ moje sercowe źrenice; twoje imię tutaj. w filizance fusy, nadgryziony rogalik i pół piernika w kształcie serca na talerzu mojej miłosci twoje prawdziwe kolory wypływają na wierzch, wiesz. kto ci powiedział, ze możesz mnie dotknąc? powyłamywałes mi szczeble do mojej duszy, po których wspinałam sie co dnia. i znowu, i znowu tłucze sie kubek o płytki a w umysł wdzierasz sie ty. jak co wieczór moja duma walczy z tym czymś błyszczacym w kaciku oka, co tak mocno kłuje I'm not someone that you should run to. I've been, often, as broken as you, more often than you'd like me to. ta obsesja podgrzewana podmuchami słów kipi mi w glowie peszysz moja nieśmiałośc zawsztydzasz nienawisc ten ból, ten ból, ten ból rozwala mnie. rozpie.rdala mnie. wewnatrz, na zewnatrz i pomiedzy nami. totalne niesmiertelne rany o boże, tonę. trzysekundowy ból co trzy sekundy we mnie tkwi im głębiej zanurzam sie w moje myśli tym głębiej tonę w tobie połamałam sie. para rąk, nogi głowa serce. moze poskładałbyś mnie? i co rano mnie nakrecaj. krzywdzę sie dla ciebie, przez ciebie. czy podoba ci sie to czym sie staję? wzdłuż sciezki, która wzynaczyły kiedys dzieciece marzenia i niedorosłe przekonania.
#4601 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehhh. Nie wiem czy jestem w stanie pomóc. Ale spróbuję. Ty i ja? Chyba nie. To byłaby raczej smutna historia. Wybacz proszę. Tak jest lepiej. Nie ma szans, nie ma nas... Kurde... Nic mi do głowy nie przychodzi.. Wybacz. ![]()
![]() |
#4602 |
Raczkowanie
|
paulqa-hmm...myślałam, myślałam i nic nie wymyśliłam .. ;/
jak coś mi przyjdzie do głowy to napiszę ;D TiS-chyba chodzi o mnie. tyle, że ja ją zapoznaję z regulaminem ;dd . (czyli mówię, żeby nie powtarzała.) tylko nie bij ;x . Majenka - weź Ty nie rób off topów chociaż ;/ . nic nie dociera ;xx . zapraszam na moją stronę : marzenianiedospełnienia.p l możesz się opalać w mojej zaje.bistości. -idziemy do Ciebie? -niee..mam powódź w domu.. -od czego!? -nie pamiętasz? rzucił . i dom zalany łzami.. Czy warto kochać Ciebie tak? Czy warto oddać Tobie świat? Przyjaźń z kobietą zawsze kończy się miłością. Pilnie potrzebuję kapsułki na szczęśliwą miłość. człowiek to metafora. nie znamy głębin naszego ducha. to przecież ty nauczyłeś mnie nienawidzić. czasami mam takie chwile, że w duszy deszcz pada.. wiatr poplątał nasze drogi. Ostatni pociąg odjechał razem z Tobą.
![]() |
#4603 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Może to dzieje się zbyt szybko ? Kiedyś Ci powiem , co do Ciebie czuję . Jak na razie , proszę zwolnij . Jak Ci wytłumaczyć że nie wiem co kryje moje serce ? Rozum zaprzecza sercu . Nie wiem czy coś z tego będzie . Dla mnie jesteś tylko kolegą .. Aż wstyd dodać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Raczkowanie
|
mojemu serce miłość nie smakuje.
on - odchodzę.. ona - proszę, zabierz mnie ze sobą.! nie chcę być jak ta sukienka rzucona do szafy gdy zbliża się jesień.. - kocham cię.! - zwariowałaś.! - na to wygląda.. odszedł. a potem został tylko dźwięk chodzącej wskazówki od zegara.
#4605 |
Raczkowanie
|
Dobra nie chce się tu z nikim kłócić. Od teraz już się nie udzielam. Baaj
W prawdziwym życiu miłość musi być możliwa. Nawet jeśli nie jest od razu wzajemna. Miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadziei, bodaj najmniejsza, że zdobędziemy z czasem ukochaną osobę. ![]() Od 19.07.09 z Nim ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Przyczajenie
|
\\ śmieeej się! niech reszta świata zastanawia się dlaczego
![]() Zostaw mnie, nie kuś, nie mów, nie wołaj dzwonił do mnie Turbodymomen - mówił, że masz jakiś problem xD widzę Cię, miesza mi się w głooowie ;] `Garść psychotropowych tablet i łyk zimnego pilsa...` Więc zanim wykonasz ruch dobrze zastanów się nad nim Bo każdy łyk powietrza może być twoim ostatnim! bo ufamy. bo mamy wiare. |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Przyczajenie
|
*Pobawiłeś się mną i rzuciłeś...I co ? Zadowolony z siebie jesteś ?
*-Ja naprawdę chce Ci pomóc...bardzo ! -Bardzo chcesz mi pomóc ? To zaszyj się gdzieś i zdechnij. Nie będę wtedy przynajmniej musiała Ciebie więcej widzieć ! *Pomimo tego, że minął już rok od tego jak powiedziałeś, że 'Wybacz, ale my do siebie nie pasujemy' to ja nadal śpię z Twoim zdjęciem pod poduszką. *Kiedyś powiedziałeś, że chciałbyś widywać mnie codziennie, obiecałam, że tak będzie chociażby nie wiem co. Teraz nie jesteśmy już razem, ale ja nadal chodzę do sklepu najdłuższą drogą...żeby tylko przejść przez Twoje osiedle i żebyś mógł mnie zobaczyć, bo może kiedyś dostaniesz olśnienia i zechcesz wrócić ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Konto usunięte
|
usycham codziennie i więdnę z każdym oddechem.
bo pięć minut, to za mało by nie tęsknić. zimno mi w ręce. chodź. tulę. najmocniej, by czuć Twoje serce. definitywnie cierpię z powodu braku witamin. notorycznie zapominasz, że najważniejszą z nich jesteś Ty. |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Xx Purple cocaine xX jeej.! są świetne! właśnie czegoś takiego potrzebowałam!
![]() ![]() -Łapać uśmiechy i rozdawać je smutnym... -Bajkowe sny ociekające marzeniami... -Krok za krokiem przed siebie razem z Tobą... -Choć upłynęło wiele lat, wciąż są razem.. Choć sie postarzał bardzo świat zatrzymali czas..
![]() |
#4611 | |
BAN stały
|
[FONT]
Cytat:
Rozsypane, nie do poskładania. faceci- ech.. szkoda gadać brakuje mi uczucia bycia zakochanym. Póki Cie nie poznałam, nie zwracałam uwagi na uśmiech innych. Nie wiedziałam, ze zwykły uśmiech moze byc tak cudowny. To bylo cos absolutnie niezwyklego. Wystarczylo, ze kaciki Twoich ust unosily sie z byle powodu, a ja zapominalam o calym swiecie. Przez te kilka sekund wszystko bylo proste i piekne. Jak na najlepszym haju. Czlowiek fizycznie uzaleznia sie okolo 2 tygodni. Mi wystarczyly 3 dni. robie wszystko naiwnie . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Ślepy jesteś. Bo jak można nie zauważyć tych łez...?
Wiedziałeś, że będzie cierpiała. Mimo to, nie zatrzymałeś się, gdy krzyczała. Nie słuchałeś, gdy błagała o pomoc... ... Serce dziś nie pamięta, nie słyszy już tamtych słów... Uśmiechać się i udawać, że nigdy nic nas nie łączyło, tak? To Twój sposób radzenia sobie z uczuciem? Milcz! Przestań... Twoje kłamstwa zatrzymują bicie serca... Nienawidzę Cię kochać... Zaczynam się zastanawiać, czy to się w ogóle nazywa życiem...
![]() |
#4614 | ||
Raczkowanie
|
ej no, nie kłóćcie się już.
![]() _______________________ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
/rzeczy się zmieniły, teraz nie czuję tego samego./ well, you can say what you want, but it won't change my mind and you can tell me your reasons, but it won't change my feelings. i'll feel the same about you. /więc możesz powiedzieć co chcesz, ale to nie zmieni mojego zdania, możesz mi wyznać swoje powody, lecz to nie zmieni moich uczuć. będę czuła do ciebie to samo./ może Ci się przyda. ![]() __________________ well, he can't be a man cause he doesn't smoke the same cigarettes as me. /to nie jest gość dla mnie, bo nie pali tych samych papierosów co ja./ my love would laugh with me before the morning comes. /moja miłość będzie śmiała się ze mną zanim nadejdzie poranek./
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-10-04 o 15:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rilen kradnę bezczelnie ![]() ![]() `Chemiczny świat pachnący szarością, z papieru miłością, gdzie Ty i Ja... i jeszcze Ktoś...` 'Ja jestem Twoja Marylin Monroe, Ja jestem Twoja Brigitte Bardot. Przy mnie czujesz się jak Belmondo, Gregory Peck, Alain Delon..' Dziewczynki boskie macie te opisyyy ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Życie jest piękne wystarczy tylko dobrac odpowiednie leki psychotropowe.
Cisza muska usta.. Nawet gdy z góry patrzysz.. się nie dopatrzysz! Czasami tracę wiarę we wszystko co robię, Złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie. ' szybować nad chmury tak jak ptak, zwyczajnie wolności poczuć smak. by w życiu swym znaleźć miejsce, otwórz serce swe! ' mam nadzieje ze bedzie tak jak mowiles... "Między chodnikami myśli, a krawężnikami słów." |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Konto usunięte
|
a ona siedziała nieruchomo wpatrzona w jego błękitne oczy. nie chciała nic mówić, wiedziała, że teraz potrzebna jest im chwila ciszy. siedzieli więc tak w milczeniu zdając sobie sprawę z tego, że gdyby nie mieli siebie, nie mieliby nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
ZeliNa_, cherriies jeeeejuu.! miło
![]() ![]() ![]() -Zrobie na przekór,z premedytacją...! -Masę prób męczy wciąż nieugięty czas... -Czy pamiętasz na moście serce wyryte spinką. ?. -Miłość i nienawiść ze sobą sypiają... -`Chcę znów wierzyć w miłość, mieć siłę by wstrzymać łzy, mieć prawo do walki, znów dotknąć gwiazd, zatrzymać czas...`
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Jak Cie tak słucham to wychodzę na tym jak zabłocki na mydle
Czekam na Ciebie i czekam i się chyba nie doczekam... Na spotkanie z Tobą użyłam najlepszych kosmetyków, a Ty byłeś tak głupi, że się nie pojawiłeś... -żałuj za grzechy! -ale za jakie? -za to że Cię rozkochałam, a Ty znalazłeś sobie inną. Jesteś taki sam jak inni, puści. -kochasz mnie? -tak -to udowodnij -jak? -pocałuj mnie Ty idioto! Przez złość na Ciebie cierpią biedne muchy! Nie ma to jak wyjść na ulicę i zacząć krzyczeć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chłopak - dziewczyna. to nie nasza bajka, kolego. siedzieliśmy razem. ja traktowałam Cię jak kolegę, Ty zacząłeś traktować mnie jak swoją dziewczynę. a wiesz co jest w tym najgorsze.? że chyba nie tego chciałam i nie o tym marzyłam... nie jestem gotowa na romans z kolegą. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.