|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann - część V
ja kupiłam najwięcej nie-kosmetyków - podpasek i jedzenia dla psów i kotów
tamponów w promocji nie było już w ogóle, tak samo jednych wkładek, te same pustki widziałam w kremach do tw. które były bardzo przecenione do tego lakier miss sporty i żel dove z lilią i miętą z żeli addias były u mnie przecenione 1 damski i 1 męski, a tak się na nie czaiłam, okazało sie że przecenili te najbrzydziej pachnące, więc nie wzięłam ![]() niewykluczone że namyślę się na coś jeszcze.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie byłam dzisiaj w Rossmannie. Nie po drodze..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Rozeznanie
|
Kurcze .. tak mowicie, że niczego nie ma .. chyba jutro po szkole przejadę się do Bytomia do Rossmanna.. tak są 2 praktycznie obok siebie xD Także jakby w jednym czegoś nie było to pójdę do drugiego ;D
Muszę pare rzeczy kupić heh ;D A widać pustki coraz większe ;D Mogły by być w promocji kremy Perfecta No Problem z gruszką /matujący - normalnie kupuję go za 11 zł a z tej serii w gazetce jest do cery naczynkowej za niecałe 7 zł :/ .. chętnie wzięłabym bo mi sie kończy gruszkowy .. ![]() Dzień w dzień go używam .. :/ Skóra niesamowicie mi się poprawiła ;D Taka mięciutka i wgl mniej niespodzianek ![]() Co do tej maseczki synergen - dopiero raz użyłam .. zdaje mi sie, ze na półce pisalo 2,99 zł a w kasie policzyli mi 1,29zł O.o . fajnie mnie szoknelo xD Mogłam więcej wziąć, bo serio dobre ![]() ![]() Jutro moze kupię jak tanie będą ![]()
![]() ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/view-09.php?pid=332907 Edytowane przez nikaczekolada Czas edycji: 2010-01-11 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Raczkowanie
|
hej dzieczynki
![]() jestem nowa na tym forum i mam pytanie, dopiero niedawno odkryłam te kody w rossmanie(przedtem myślałam że są dla płacących kartą ![]() jutro ide do rosska i zobacze jak tam sytuacja z castingami(jednyna farba której jedno opakowanie starcza na moje średnio długie włosy),a szczególnie z czekoladowym brązem, trzeba pomalowac bo studniówka juz tuz tuz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Wtajemniczenie
|
cześć
widzę ze nie tylko ja jestem zdegustowana obecnym cyrkiem z gazetkę i wprowadzeniem klienta w błąd... chciałam kupić deo Nivea ten bez białych śladów, a przy półce szok jedynie Sensitive w promocji był tzn info z promoją bo po dezodorancie ani sladu, reszta po 10 zł z hakiem... Edytowane przez Asiek84 Czas edycji: 2010-01-11 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
A ja na waszym miejscu poszła bym do czytnika kodów kreskowych i tam sprawdziła cenę. Bo inaczej piszą w gazetce, inaczej w sklepie, a inaczej w czytniku.
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Syoss Szampon do włosów 500 ml14,99 --> 10,49 2981516259343 Rossmann na radarze mam jutro. ![]() Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-01-11 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Rozeznanie
|
Hmm u mnie były wszystkie w promocji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zadomowienie
|
Ja dziś również byłam w Rossmanie około godz.13-14. Z zakupów jestem zadowolona,co prawda nie kupiłam dużo rzeczy,ale kupiłam:
-karmę dla kota Darling(oba smaki są w promocji ![]() -podpaski Always oraz Bella....chciałam jeszcze kupić wkładki Belli ale już ich nie było...wybiorę się jeszcze po nie do innego Rossmana bo w pobliżu mam ich chyba z 4 ![]() -szczoteczkę Oral B pulsar..taka zachwalana,więc muszę wypróbować ![]() -kubek z zaparzaczem(na prezent) - żel Paloma Oloe Vea...bardzo tutaj(wizaż) więc się skusiłam,tylko teraz nie wiem do czego mam go stosować ![]() -mleczko Cif+ domestos Grotbuster...moim zdanie super promocja ![]() Ogólnie zauważyłam,że u mnie ludzie jacyś tacy niezorientowani chyba w tych promocjach itp. bo bardzo mało osób było w Rossie,na półkach też nie było jakiś strasznych pustek. Ale to na moją korzyść ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
pewnie zawsze wszystko jest w promocji tylko po prostu nie zamienili kartek pozostałych produktów. działa to na tej samej zasadzie jak kupujemy maseczkę za 3,50, bo tak było na karteczce, a przy kasie okazuje się, że maseczka kosztowała 1,99.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pierwszy raz udzielam się na tym forum ![]() ![]() Ja również byłam dziś w rossmanie i na razie kupiłam wkładki(naturella, bella te małe i bella deo) choć w gazetce jest nieco inaczej niż na półce (bella są jeszcze bez zapachowe za 1,99 a w gazetce tego nie widze... ![]() W każdym razie najważniejsze co chciałam zauważyć, to że w tym rossmanie były sztyfty lady speed stick w regularnej cenie i pani na moje pytanie odpowiedziała, że TYCH promocyjnych nie mają... ![]() Nie rozumiem, bo w gazetce w promocji są wszystkie rodzaje... ![]() Zobaczę jeszcze jutro u siebie na osiedlu - mam nadzieję, że będzie inaczej.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a chciałam sobie zapas zrobić
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
a ja tez byłam i kupiłam Fa żel pod prysznic za niecałe 4 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Wydałam 100zł, a kupowałam niby wszystko z promocji
![]() ![]() Najbardziej jestem zadowolona z zakupu zaparzacza do herbatki sypanej ![]() ![]() ![]()
#4610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie tak samo i też sie wkurzylam z tym castingiem, bo mialam w planach zrobic zapas mojego koloru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zadomowienie
|
a czy Casting ciemny blond też jest u was przeceniony?
bo ja kupiłam i dopiero w domu patrze ze kosztował 25,49zł ;/ i chcę go oddać.Słyszałam dużo opini że w Rossie nie przyjmują zwrotów, myślicie że jak powiem że towar był żle oznakowany to mi oddadzą kasę? Bo dają głowę uciąć że na półce było napisane 14,99 |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w R przed 16, co tam się działo
![]() Kupiłam: *podpaski always - wzięłam 2 ostatnie paczki ![]() *tampaxy - dużo ich jeszcze było *żel palomy - ile ja się go naszukałam, szkoda gadac, ale znalazłam ![]() *zestaw Clean&Clear żel do mycia twarzy i dezodorant w kulce Bebe za 8,99 - bardzo korzystnie *mascarę Wibo - jedyna rzecz bez promocji ![]() *maseczkę Perfecty na naczynka *balsam do włosów Schaumy - w promocji był tylko jeden rodzaj - ten co na zdjęciu Chciałam kupić żarcie dla psa w puszkach, ale nie było (nic tej firmy nie było). potem słyszałam, jak babki przy kasie rozmawiały, jedna drugiej dziękowała, że ta jej zostawiła te puszki, będzie miała tanio zapas dla swojego psa ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Zadomowienie
|
Gdzie leży żel Palomy? Przy balsamach? Byłam w 2 rossach i nie bylo, nawet pytałam i mówią że nia mają ale może ja ślepa a oni nie wiedza?;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Raczkowanie
|
a jednak... klapa
![]() kupiłam tylko połowę z zaplanowanych rzeczy - nie licząc, ze dostanę wszystkie, chociaż rozczarowania nie było ![]() u mnie w rossie w promocji dokładnie te rodzaje, które zostały pokazane w gazetce ![]() po żelach pod prysznic ani śladu! kupiłam 2 rexony (w kulce i sprayu), płyn do kąpieli apart migdałowy (tu kończy się ważność w marcu ![]() pastę do zębów i płyn do kąpieli dla córeczki, płyn micelarny ziajki (bez promocji ![]()
#4616 |
DOMator
|
U mnie w rossmannie był normalny popołudniowy tłok, ale dzikich tłumów nie było. Niestety szamponów clear też nie. Jak zapytałam jakąś sprzedawczynię czy są jeszcze szampony clear i pokazałam je w gazetce to stwierdziła, że tak i pokazała mi na półce... serię clearskin do cery trądzikowej
![]() Zestawu mascar max factora nie było jeszcze. Może się pojawią w trakcie promocji. Reszta produktów po które poszłam były. Kupiłam dzisiaj: cif + domestos gratis z promocji, krem ava z wyciągiem z pomidora (dla siebie lub mamy, w każdym razie wypróbuję za te parę groszy) 2 żele adidas (u mnie też tylko 2 damskie i 1 męski przecenione, reszta w normalnej cenie:/) różowe podpaski bella żel aloesowy tanita (wreszcie go wypróbuję) Do tego w promocji był krem do rąk isana z mocznikiem i olejek babydream dla kobiet w ciąży. Podobno lepszy od babydreama, muszę wypróbować to cudo ![]() ![]() Do tego dostałam rabat przy płatności kartą i gazetę Uroda (strasznie banalna ta gazeta, takie bravo dla starszych dziewczynek ![]() Za kilka dni wybieram się ponownie. Może kupię to czego dzisiaj już nie było.
#4617 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Kupiłam szampon Babydream
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zadomowienie
|
Moja mama też poszła do Rossmana. Na szczęście u nas były przecenione blondy i mama kupiła farbę z Loreala
![]() ![]() A jutro kolejny kurs bo po powrocie do domu został wypatrzony Cif z Domestosem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.