|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
pamietaj, ze dobro w koncu wroci do ciebie-to raz a dwa - naucz sie asertywnosci - czasem organizuja takie darmowe kursy na uczelniach...lub poszperaj w necie...
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może mu przejdzie... ![]() no z tym wybaczaniem to cięzko...z jednej strony to dobrze ale z drugiej to Cię rozumiem.ja na szczęście jestem generalnie twarda. wogóle to chyba wam nie pisałam, że prawie się popłakałam jak wypłata przyszła...wiecie ile....1044 zł
|
|
|
|
|
#4593 |
|
Wtajemniczenie
|
Alkamor...to boli...a czemu tak malo?
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
on generalnie ma na umie 1300 zł brutto...+ ewentualne dodatki za pracę w weekendy i nocki...ale jak mu oddziałowa wpisuje po 8godz od pon-pt to już nie ma kiedy nocek ani weekendów...no i nie ma dodatków.A jeszcze pod koniec miesiąca był tydzień na L4 co chory był....
zresztą największa wypłata jaką dostał to było 1350 zł jakieś ![]() A jeszcze pod uwagę trzeba wziąć, że od 1044 zł trzeba odjąc 110zł na bilet miesięczny
|
|
|
|
#4595 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny szukam prezentu na gwiazdkę. Wymyśliłam już kilka opcji, a teraz znalazłam cuś takiego http://www.endorfinum.pl/gift.php?kid=k004&id=g0064 ale to dopiero na rocznicę ślubu
|
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4597 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
ale mnie głowa boli... jestem jakaś zmęczona... i śpiąca... idę się myć i spać... |
||
|
|
|
#4598 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaki słodki, on coraz ładniejszy sie robi taki typowy maly chłopczyk, juz nie taki niemowlak![]() Cytat:
ten charakter i pozytywna osobowosc wroci kiedys do Ciebie ze zdwojoną siła Cytat:
tez jestem ciekawa ich reakcji a za co im placicie?no bo to zrobiliscie w ramach nie placenia?my naszym tez wyslalismy fotki, bo my rzadzimy tu jak chcemy ale nais, to szzcerze powiedziawszy nie za bardzo sie interesuja...i dobrze![]() oni w Anglii mieszkaja i podobno sie przeprowadzali do jakiejs chaty) Cytat:
![]() ale ogólnie dajecie rade z taka podobna kwota? Twoj Tz jest salowym? Cytat:
no te wydatki sa okrpne...ja tez bym wolala, zeby Tz wiecej zarabial...zrobilam sie zachlanna na kase po Anglii...i oszczedna:/ ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
super! ale moj Tz by mnie
|
||||||
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlaczego ??
|
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Domiś Zuzia, też mi się łezka zakręciła jak czytałam co napisałaś Fajnie że wszystko tak dobrze się układa i tak romantycznie przy okazji ![]() Garfi, też uważam że powinnaś powiedzieć tż o lekach i w ogóle, on może nie rozumieć co się z Tobą dzieje. Super ze jedziecie gdzieś we 2., Mnie właśnie dziewczyny to radziły w wakacje jak się jakoś tak kłóciliśmy więcej. Pobędziecie razem, pogadacie i wszystko się ułózy. Tym bardziej jak mówisz że taka zakochana para jesteście Ja tak robiłam lub jakąś pierdółkę mu czasem przywoziłam jak ze studiów wracałam, cokolwiek, a on się potem chciał zrewanżować i było to bardzo miłe. Ja tobie też tego z całego serduszka życzę Cytat:
Tadzia, ja jednak bym sie wstydziła takiej sesji ale niespodzianka orginalna i fajna,---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Elusia, zapomniałam dopisać. Na pewno wróci do Ciebie wszystko co dobrego zrobiłaś. :http://moda.allegro.pl/item847618849...ster_xs_s.html http://moda.allegro.pl/item834140047...japan_225.html http://allegro.pl/item842073621_rewe...ozmiar_40.html ta jest super sexi i bardzo odważna nie wiem jak z tymi z japan style, bo różne są opinie o nich Ja Wam jutro zrobię zdjęcie i wkleję sukienkę moją na sylwka, zobaczycie czy mi pasuje bo mam pewne wątpliwości Alka, masz świetnego synka.
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo bym sie pokazywala polgola innemu chlopu |
|
|
|
|
#4604 |
|
Wtajemniczenie
|
Ala Kubuś jest śliczny, taki do schrupania. Jak ja bym chciała mieć takie maleństwo
![]() A z tą wypłatą to porażka i jeszcze chcą, żeby pracował świątek, piatek i niedziela. Tadzieusz to fajny pomysł z ta sesją, ale mój mąż pewnie wolałby żeby to on mógł mi zrobic taką sesję, a nie jakis obcy koleś. Przy obcym bym się wstydziła. Zuzia teraz odpoczynek Ci się przyda i jest jak najbardziej wskazany. A kiedy wybierasz się do gina ? Trochę dużo pytań Ci zadajemy, ale wiesz, to takie ekscytujące. Ela mam nadzieje, że po balu sylwestrowym tż będzie Ci jeszcze wiele razy dziękował, że było tak fajnie. A to że wybaczasz to świadczy, że jesteś osobą o wielkim i kochającym serduchu. Ja idę na kolacje, bo mąż dziś robi i już mnie woła. Pa
|
#4605 | |
|
BAN stały
|
mój też...
Cytat:
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- za tydz w piątek idę |
|
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smacznego Zuzia to w sam raz, juz uslyszysz serduszko
|
|
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on już jest taki syneczek mamusi.Ale tak naprawdę to nic dziwnego...całymi dniami jest ze mną ![]() a to który Zuzia tydzień ![]() a jeszcze co do tej sesji to zawsze można powiedzieć, że fotograf była kobietą poza tym to trochę tak jakby TŻ się bulwersił ,że chodzisz np. do gina a nie do ginki
|
|
|
|
|
#4609 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki
Elus najbardziej podoba mi sie ta pierwsza sukienka Kurcze poczytalam was i nie pamietam co komu mialam napisac .Co pamietam... Garfi dla mnie odpoczywanie od siebie kojarzy sie z poczatkiem konca. Moim zdaniem powinniscie spedzic ze soba wiecej czasu i poprozmawiac o wszystkim a przede wszystkim o twoich, jego i wspolnych oczekiwaniach Witaj Dra Alkamor Naprawde musisz sie dobrze gospodarzyc zeby dac rade w tym miesiacu ![]() Kurcze juz wiecej nie pamietam .
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia, fajnie, ze się wszytko układa
no i przynajmniej szybciej razem zamieszkacie dzięki fasolce![]() A ja zaczęłam plamić Domi, coś Ci nie spieszno na porodówkę? a ja co wieczór siadam na kompa i się zastanawiam, czy to już... ![]() Eluś, podobają mi się te trzy sukienki, które gusiakowi. A dziś odebrałam paczkę z moimi ciuchami a mój mąż stwierdził, że megasexi wyglądam tylko na koszula trochę ciasna w cyckachCo do kwestii czułości....my z meżem różnie...kwiaty dostaję, mąż lubi dawać mi kwiaty bez okazji, np przedwczoraj śliczne 3 żółte różyczki mi wreczył w chwili, kiedy się nie spodziewałam codziennie mówimy sobie kocham, ale też nie co chwilę, bo co za dużo to niezdrowo, a "kochanie" bardzo rzadko mówimy, raczej mówimy do siebie "bąbel"
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dalej sie nie odzywa.... Moze i wymagam od niego wiele, ale to boli, ze ma czas np. zadzwonic do brata, a do mnie napisac juz nie ma czasu..... |
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Syla mąż grzeczny?
![]() Aliszcze mam nadzieje, ze ciuszkami sie pochwalisz, a ze sukienka za ciasna w biuscie to super, bedziesz miala takie podniesione (jak w filmach kostiumwych) Gusiak ja jak chodzilam po salonach...tzn. wybralam sie z kolezanka i bylam nastawiona na koronki....ale pomierzylam i stwierdzilam, ze to musi byc princeska Garfi a Ty do niego cos piszesz? nie pisz nic, niech sam sie zainteresuje a jak sie spotkacie to mu powiedz delikatnie, ze wolalabys aby sie czesciej odzywal |
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko, ze on pewnie czeka na moj ruch, ale sie niestety nie doczeka (upraciuch ze mnie) Ide sie poucz, przynajmniej jakos mysli zajme
|
|
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest szansa, ze tak sie nauczy
|
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj rzadko byłam bo porządkuję trochę.. łazienkę wysprzątałam na cacy.. płytki wszystkie-masakra..
i zrobiłam trochę biżu wkleję potem ew. jutro..już chyba się tż zaczął cieszyć..;P myślimy o %% jakie by sobie zakupić bo kwota balu nie obejmuje alkoholu.. mam nadzieję, że będzie wszystko ok.. Sukienki szukam.. mam ochotę się ładniutko ubrać.. mam jakieś sandałki na obcasie takie czarne, ale może coś kupię.. dziewczynki.. ja jestem za dobra..serce mam za dobre.. ale wolę taką być.. chociaż w naszym teraźniejszym świecie to bardzo trudne.. jestem dobra, aż do bólu.. a i co nie pograłyśmy w kto jest kim.. :P ![]() to ja Wam zaraz napiszę Waszą charakterystykę wg mnie.. hmmm![]() A więc zaczynam.. wróżka Elizabeth witaDomiś.. kojarzysz mi się z taką panią domu.. która wszystko ma zapięte na ostatni guzik.. myśli racjonalnie.. jesteś praktyczna.. sądzę tylko po wypowiedziach bo się nie znamy w realu a szkoda.. Garfi.. ze względu na to, że studiujesz..i to fizjoterapię (pomyłka).. musisz mieć wiele zapału do nauki.. bo na pewno jest do czego.. jesteś ciepła, wrażliwa i tak jak ja bierzesz wiele rzeczy do siebie.. ale sobie z tym radzisz.. ( tak myślę) , wytrwale dążysz do celu.. jesteś stanowcza.. dzięki temu wszystko osiągasz jak zaplanowałaś.. ![]() Misia...jesteś bardzo ciepła i miłą osobą.. potrafisz wczuć się w sytuację innych.. ciepło widać nawet w Twoich postach.. jesteś radosna.. pomimo trudności.. potrafisz świetnie planować i organizować.. jesteś uczuciową i rodzinną osobą.. nie lubisz spięć i niepotrzebnych kłótni, drażnią Cię takie zachowania.. nie tolerujesz obojętności.. Jane... kojarzysz mi się z osobą przede wszystkim OPTYMISTYCZNĄ, chyba najbardziej optymistyczną i radosną na wątku.. z postów bije radością takim czymś fajnym.. jesteś miła i sympatyczna.. masz doskonałe podejście do ludzi.. potrafisz łączyć wiele rzeczy ze sobą, sparwy osobiste i zawodowe.. a nie wiele osób to potrafi.. nie jest tych osób tak dużo.. (mało takich osób znam) Ala.. kobieta praktyczna, w pracy na pewno wszyscy mogą na Tobie polegać..potrafisz rozmawiać i doradzać.. lubisz podróżować.. Twoje posty są zawsze konkretne.. ![]() Alkamorek.. mamusia na medal.. cudownie się bawisz z synkiem.. Twoje posty są przemyślane, poukładane.. zawsze piszesz na temat.. Twoje wypowiedzi są zdecydowane.. wiesz czego chcesz ![]() Sylwia.. mi się kojarzysz z moją siostrą cioteczną.. naprawdę.. jak czytam Twoje wypowiedzi to jakbym czytała siostrę.. jesteś miła, energiczna, potrafisz wczuć się w sytuację innych osób.. lubisz eksperymentować.. i chyba lubisz biały kolor tak jak ja.. ?Tadzik.. jesteś jak ogień.. taka żywiołowa.. i taka troszkę roztrzepana jak ja( w pozytywnym znaczeniu) taki mały pozytywny wariat.. i lubisz rozmawiać.. jak ja.. witaj w klubie... myślisz racjonalnie.. łatwo Cię zdenerwować.. Aguś.. jesteś trochę nieśmiała ale zdecydowana , sympatyczna, potrafisz rozwiązać każdy problem, trudno Ci przyjąć zdanie innych ludzi, nie lubisz krytyki, poukładana, stawiasz na sport.. jako jedyna na aerobik uczęszczasz. do tego kolejna osoba z talentem.. gratuluję wszechstronnych zdolności.. ![]() Darianna.. ze względu, że malutko piszesz.. nie mogę za bardzo nic napisać.. wybacz..Werdi.. dusza towarzystwa, sympatyczna i pozytywnie nastawiona do świata.. Vcelka.. ciepła i serdeczna dusza.. typ osoby wrażliwca.. z postów aż bije wrażliwością i serdecznością.. lubisz zacisze domowe, najlepiej się czujesz w towarzystwie bliskich Ci osób..dusza romantyczna..? ![]() Zanka... kolejna ciepła osóbka na wątku, wrażliwa i kochająca ciepło rodzinne, ambitna.. również dobra organizatorka, poukładana osoba.. ( remoncik w szybkim czasie Ci wyszedł) Magda.. mogę nazwać Cię panią sytuacji zawsze wiesz co napisać.. .. jesteś dobrą organizatorką, osoba z talentem i wyczuciem.. przy tym praktyczna.. uparta, nie poddajesz się, dążysz do celu.. lubisz nowości wszelkiego rodzaju.... potrafisz chyba każdy problem typu technicznego rozwiązać..( komputery, przeglądarki, programy etc.) Zuzik.. miła, sympatyczna, kochająca.. lubisz obdarowywać innych, i dostawać coś w zamian ale nie koniecznie.. lubisz dawać coś od SIEBIE.. to sprawia Ci ogromną radość. znam to bo sama tak mam ![]() Jesteś ambitna, dążysz wytrwale do celu.. również dusza artystyczna... Motylek... jesteś uczuciową osobą pełną ciepła i dobrego słowa.. musisz mieć wyczucie do dzieciaków bo chyyba Cię lubią.. więc masz dar.. jakby nie patrzeć.. życzę asertywnej postawy więcej.. mi też tego możecie życzyć..![]() nie wiem dziewczynki.. tak mi wyszło.. jeśli pominęłam kogoś to wybaczcie.. oczywiście to moje wrażenia, odczucia.. możecie się nie zgodzić..![]() ooo jaaaa.. mogę starać się o nagrodę Guinesa....? co..? <prosi> taaaaki długi post szok.. dłuższy niż Jane chyba :P
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-12-10 o 23:13 |
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
elus fajnie, ze juz jestes pogodzona z TZ-tem
![]() domi szanse sa, tylko marne ![]() to pisz pisz, czekamy
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Garfi.. ja się nie kłóciłam.. tylko znowu mu narzekałam.. a on ma tego dość.. ehh
![]() idę zdjęcia zgrać..kolczyków..
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
TZ napisal wlasnie do mnie sms-a z tekstem "to juz w ogole nie bedziesz sie do mnie odzywac?"
![]() mam zamair nie odpisywac, nie wiem, czy dobrze robie, ale jak sobie przypomne, ze wczoraj mi na sms-a 5 godzin odpisywal, a we wtorek wcale nie raczyl napisac.... to mi sie odechciewa....
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
wchodzę na moment a tu takie piękne słowa na mój temat
eluśka
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.

tez jestem ciekawa ich reakcji

.