|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
pamietaj, ze dobro w koncu wroci do ciebie-to raz a dwa - naucz sie asertywnosci - czasem organizuja takie darmowe kursy na uczelniach...lub poszperaj w necie...
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może mu przejdzie... ![]() no z tym wybaczaniem to cięzko...z jednej strony to dobrze ale z drugiej to Cię rozumiem.ja na szczęście jestem generalnie twarda. wogóle to chyba wam nie pisałam, że prawie się popłakałam jak wypłata przyszła...wiecie ile....1044 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Wtajemniczenie
|
Alkamor...to boli...a czemu tak malo?
#4594 |
Zakorzenienie
|
on generalnie ma na umie 1300 zł brutto...+ ewentualne dodatki za pracę w weekendy i nocki...ale jak mu oddziałowa wpisuje po 8godz od pon-pt to już nie ma kiedy nocek ani weekendów...no i nie ma dodatków.A jeszcze pod koniec miesiąca był tydzień na L4 co chory był....
zresztą największa wypłata jaką dostał to było 1350 zł jakieś ![]() A jeszcze pod uwagę trzeba wziąć, że od 1044 zł trzeba odjąc 110zł na bilet miesięczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zadomowienie
|
dziewczyny szukam prezentu na gwiazdkę. Wymyśliłam już kilka opcji, a teraz znalazłam cuś takiego http://www.endorfinum.pl/gift.php?kid=k004&id=g0064 ale to dopiero na rocznicę ślubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale mnie głowa boli... jestem jakaś zmęczona... i śpiąca... idę się myć i spać... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaki słodki, on coraz ładniejszy sie robi ![]() ![]() Cytat:
ten charakter i pozytywna osobowosc wroci kiedys do Ciebie ze zdwojoną siła ![]() Cytat:
![]() ![]() my naszym tez wyslalismy fotki, bo my rzadzimy tu jak chcemy ![]() ![]() oni w Anglii mieszkaja i podobno sie przeprowadzali do jakiejs chaty) Cytat:
![]() ale ogólnie dajecie rade z taka podobna kwota? Twoj Tz jest salowym? Cytat:
no te wydatki sa okrpne...ja tez bym wolala, zeby Tz wiecej zarabial...zrobilam sie zachlanna na kase po Anglii...i oszczedna:/ ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
super! ale moj Tz by mnie ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlaczego ?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Domiś ![]() Zuzia, też mi się łezka zakręciła jak czytałam co napisałaś Fajnie że wszystko tak dobrze się układa i tak romantycznie przy okazji ![]() Garfi, też uważam że powinnaś powiedzieć tż o lekach i w ogóle, on może nie rozumieć co się z Tobą dzieje. Super ze jedziecie gdzieś we 2., Mnie właśnie dziewczyny to radziły w wakacje jak się jakoś tak kłóciliśmy więcej. Pobędziecie razem, pogadacie i wszystko się ułózy. Tym bardziej jak mówisz że taka zakochana para jesteście ![]() ![]() ![]() Cytat:
Tadzia, ja jednak bym sie wstydziła takiej sesji ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Elusia, zapomniałam dopisać. Na pewno wróci do Ciebie wszystko co dobrego zrobiłaś. ![]() :http://moda.allegro.pl/item847618849...ster_xs_s.html http://moda.allegro.pl/item834140047...japan_225.html http://allegro.pl/item842073621_rewe...ozmiar_40.html ta jest super sexi i bardzo odważna nie wiem jak z tymi z japan style, bo różne są opinie o nich Ja Wam jutro zrobię zdjęcie i wkleję sukienkę moją na sylwka, zobaczycie czy mi pasuje bo mam pewne wątpliwości Alka, masz świetnego synka.
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo bym sie pokazywala polgola innemu chlopu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Wtajemniczenie
|
Ala Kubuś jest śliczny, taki do schrupania. Jak ja bym chciała mieć takie maleństwo
![]() A z tą wypłatą to porażka i jeszcze chcą, żeby pracował świątek, piatek i niedziela. Tadzieusz to fajny pomysł z ta sesją, ale mój mąż pewnie wolałby żeby to on mógł mi zrobic taką sesję, a nie jakis obcy koleś. Przy obcym bym się wstydziła. Zuzia teraz odpoczynek Ci się przyda i jest jak najbardziej wskazany. A kiedy wybierasz się do gina ? Trochę dużo pytań Ci zadajemy, ale wiesz, to takie ekscytujące. Ela mam nadzieje, że po balu sylwestrowym tż będzie Ci jeszcze wiele razy dziękował, że było tak fajnie. A to że wybaczasz to świadczy, że jesteś osobą o wielkim i kochającym serduchu. Ja idę na kolacje, bo mąż dziś robi i już mnie woła. Pa
#4605 | |
BAN stały
|
mój też...
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- za tydz w piątek idę |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() smacznego ![]() Zuzia to w sam raz, juz uslyszysz serduszko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
on już jest taki syneczek mamusi.Ale tak naprawdę to nic dziwnego...całymi dniami jest ze mną ![]() a to który Zuzia tydzień ![]() a jeszcze co do tej sesji to zawsze można powiedzieć, że fotograf była kobietą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki
![]() Elus najbardziej podoba mi sie ta pierwsza sukienka ![]() ![]() Kurcze poczytalam was i nie pamietam co komu mialam napisac ![]() ![]() Co pamietam... Garfi dla mnie odpoczywanie od siebie kojarzy sie z poczatkiem konca. Moim zdaniem powinniscie spedzic ze soba wiecej czasu i poprozmawiac o wszystkim a przede wszystkim o twoich, jego i wspolnych oczekiwaniach ![]() Witaj Dra ![]() Alkamor Naprawde musisz sie dobrze gospodarzyc zeby dac rade w tym miesiacu ![]() Kurcze juz wiecej nie pamietam ![]()
#4610 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, fajnie, ze się wszytko układa
![]() ![]() A ja zaczęłam plamić ![]() ![]() ![]() Domi, coś Ci nie spieszno na porodówkę? a ja co wieczór siadam na kompa i się zastanawiam, czy to już... ![]() Eluś, podobają mi się te trzy sukienki, które gusiakowi. A dziś odebrałam paczkę z moimi ciuchami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do kwestii czułości....my z meżem różnie...kwiaty dostaję, mąż lubi dawać mi kwiaty bez okazji, np przedwczoraj śliczne 3 żółte różyczki mi wreczył w chwili, kiedy się nie spodziewałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dalej sie nie odzywa.... Moze i wymagam od niego wiele, ale to boli, ze ma czas np. zadzwonic do brata, a do mnie napisac juz nie ma czasu..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Syla mąż grzeczny?
![]() Aliszcze mam nadzieje, ze ciuszkami sie pochwalisz, a ze sukienka za ciasna w biuscie to super, bedziesz miala takie podniesione (jak w filmach kostiumwych) ![]() Gusiak ja jak chodzilam po salonach...tzn. wybralam sie z kolezanka i bylam nastawiona na koronki....ale pomierzylam i stwierdzilam, ze to musi byc princeska ![]() Garfi a Ty do niego cos piszesz? nie pisz nic, niech sam sie zainteresuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko, ze on pewnie czeka na moj ruch, ale sie niestety nie doczeka (upraciuch ze mnie) Ide sie poucz, przynajmniej jakos mysli zajme ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj rzadko byłam bo porządkuję trochę.. łazienkę wysprzątałam na cacy.. płytki wszystkie-masakra..
![]() ![]() już chyba się tż zaczął cieszyć..;P myślimy o %% jakie by sobie zakupić bo kwota balu nie obejmuje alkoholu.. mam nadzieję, że będzie wszystko ok.. Sukienki szukam.. ![]() dziewczynki.. ja jestem za dobra..serce mam za dobre.. ale wolę taką być.. chociaż w naszym teraźniejszym świecie to bardzo trudne.. jestem dobra, aż do bólu.. a i co nie pograłyśmy w kto jest kim.. :P ![]() to ja Wam zaraz napiszę Waszą charakterystykę wg mnie.. ![]() ![]() A więc zaczynam.. wróżka Elizabeth ![]() Domiś.. kojarzysz mi się z taką panią domu.. która wszystko ma zapięte na ostatni guzik.. myśli racjonalnie.. ![]() ![]() ![]() Garfi.. ze względu na to, że studiujesz..i to fizjoterapię (pomyłka).. musisz mieć wiele zapału do nauki.. bo na pewno jest do czego.. jesteś ciepła, wrażliwa i tak jak ja bierzesz wiele rzeczy do siebie.. ale sobie z tym radzisz.. ( tak myślę) ![]() ![]() Misia...jesteś bardzo ciepła i miłą osobą.. potrafisz wczuć się w sytuację innych.. ciepło widać nawet w Twoich postach.. jesteś radosna.. pomimo trudności.. potrafisz świetnie planować i organizować.. jesteś uczuciową i rodzinną osobą.. nie lubisz spięć i niepotrzebnych kłótni, drażnią Cię takie zachowania.. nie tolerujesz obojętności.. Jane... kojarzysz mi się z osobą przede wszystkim OPTYMISTYCZNĄ, chyba najbardziej optymistyczną i radosną na wątku.. z postów bije radością takim czymś fajnym.. jesteś miła i sympatyczna.. masz doskonałe podejście do ludzi.. potrafisz łączyć wiele rzeczy ze sobą, sparwy osobiste i zawodowe.. a nie wiele osób to potrafi.. nie jest tych osób tak dużo.. (mało takich osób znam) Ala.. kobieta praktyczna, w pracy na pewno wszyscy mogą na Tobie polegać..potrafisz rozmawiać i doradzać.. lubisz podróżować.. Twoje posty są zawsze konkretne.. ![]() Alkamorek.. ![]() ![]() Twoje posty są przemyślane, poukładane.. zawsze piszesz na temat.. Twoje wypowiedzi są zdecydowane.. wiesz czego chcesz ![]() Sylwia.. mi się kojarzysz z moją siostrą cioteczną.. naprawdę.. ![]() ![]() ![]() Tadzik.. jesteś jak ogień.. taka żywiołowa.. i taka troszkę roztrzepana jak ja( w pozytywnym znaczeniu) taki mały pozytywny wariat.. i lubisz rozmawiać.. jak ja.. ![]() Aguś.. jesteś trochę nieśmiała ale zdecydowana , sympatyczna, potrafisz rozwiązać każdy problem, trudno Ci przyjąć zdanie innych ludzi, nie lubisz krytyki, poukładana, stawiasz na sport.. jako jedyna na aerobik uczęszczasz. ![]() ![]() ![]() Darianna.. ze względu, że malutko piszesz.. nie mogę za bardzo nic napisać.. ![]() Werdi.. dusza towarzystwa, sympatyczna i pozytywnie nastawiona do świata.. Vcelka.. ciepła i serdeczna dusza.. typ osoby wrażliwca.. z postów aż bije wrażliwością i serdecznością.. lubisz zacisze domowe, najlepiej się czujesz w towarzystwie bliskich Ci osób..dusza romantyczna..? ![]() Zanka... kolejna ciepła osóbka na wątku, wrażliwa i kochająca ciepło rodzinne, ambitna.. również dobra organizatorka, poukładana osoba.. ( remoncik w szybkim czasie Ci wyszedł) Magda.. mogę nazwać Cię panią sytuacji ![]() Zuzik.. miła, sympatyczna, kochająca.. lubisz obdarowywać innych, i dostawać coś w zamian ale nie koniecznie.. lubisz dawać coś od SIEBIE.. to sprawia Ci ogromną radość. znam to bo sama tak mam ![]() Jesteś ambitna, dążysz wytrwale do celu.. również dusza artystyczna... Motylek... jesteś uczuciową osobą pełną ciepła i dobrego słowa.. musisz mieć wyczucie do dzieciaków bo chyyba Cię lubią.. więc masz dar.. jakby nie patrzeć.. życzę asertywnej postawy więcej.. ![]() ![]() nie wiem dziewczynki.. tak mi wyszło.. jeśli pominęłam kogoś to wybaczcie.. ![]() ![]() ooo jaaaa.. mogę starać się o nagrodę Guinesa....? co..? <prosi> taaaaki długi post szok.. dłuższy niż Jane chyba :P
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-12-10 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
elus fajnie, ze juz jestes pogodzona z TZ-tem
![]() domi szanse sa, tylko marne ![]() to pisz pisz, czekamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Garfi.. ja się nie kłóciłam.. tylko znowu mu narzekałam.. a on ma tego dość.. ehh
![]() idę zdjęcia zgrać..kolczyków.. ![]()
#4619 |
Zakorzenienie
|
TZ napisal wlasnie do mnie sms-a z tekstem "to juz w ogole nie bedziesz sie do mnie odzywac?"
![]() mam zamair nie odpisywac, nie wiem, czy dobrze robie, ale jak sobie przypomne, ze wczoraj mi na sms-a 5 godzin odpisywal, a we wtorek wcale nie raczyl napisac.... to mi sie odechciewa.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
wchodzę na moment a tu takie piękne słowa na mój temat
eluśka ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.