|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Kazar Lady
|
Dot.: Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy.
jakbyś mogła się cofnąć pare stron, wklejałam juz zdjecia, nie będe co pare stron opisywać i wklejać od nowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() Zważyłam sandritki z jednego zestawu zostało z klipami 55 gram ( spinki wliczone) Zastanawiałyście się dlaczego na naszym rynku proponuje sie takie liche zestawy gramaturowo? Wszędzie w zagranicznych sklepach zestawy zaczynaja się od 120 g w góre a takimi zestawami, które proponują na all (60g) to chyba mozna sobie jeden bok gowy przedłużyć.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Zakorzenienie
|
maff ma europ. włoski, tez sie zastanawiałam jakie wybrac ale w opisie tych eurp. znalazłam jedno ważne :,,Przedłużanie włosów europejskie jest polecane osobom z cienkimi włosami<< zajatyckie włosy sa grubsze i bardziej sztywne z reguły, wiec wziełam azjat, moje nie naleza do najgęstszych, to europ. może bardziej chude.
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
--------------------------------------- angeells a gdzie ty na głowie zmiescisz tyle clpow z 2 zestawów, za dużo mi się wydaje, Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-03 o 22:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() Angeells jak juz zamówisz, pochwalisz się ![]() idę spać mać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
aaa chyba że tak
![]() ja też już uciekam , rano do pracy:/ do jutra dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Rozeznanie
|
asiulka spokojnie masochistką nie jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- kochane pewnie że się pochwale ![]()
#4597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
azjatyckie sa tańsze od europ. ale dlaczego odpadaja?? ja jestem zadowolona,a camerony to przeciez tez azjatyckie/ wszystkie te włosy to pewnie z tego zakonu, czy swiatyni o którym wam pisałam, i wklejałam link do filmiku/
dziewczyny czy to normalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
hmm, nie dosc ze swoje rozdwojone to jeszcze clipy:/ ale skoro mowisz ze to świadczy o jakosci włoska / ze niby sie rozdwaja to naturalny
![]() to rzeczywiscie wydałaś sporo na włoski, rapunzele widzialam tez pasemka na ich stronie za 900 skandynawskie/ ale jakies takie chude/ i drogie |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() a cena nie obejmowała samych włosów, tylko ich przygotowanie do noszenia również |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() koleżanek dużo mam które ciemne nosiły/noszą ![]() mi wydawało się że te włoski co ma MAFF to grube dosyć w tym warkoczu ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() włosy lalki barbie ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Miskaa cofnęłam się dalej i trafiłam na to https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387119&page=114 ![]() ![]() Napisane przez Anethka Niet . Aż Ci zaznaczyłam kreską przejście. Przedłużone mają intensywniejszy odcień . dokładnie też zauważyłam naturalne takie matowe wypłowiałe a przedłużki z blaskiem i intensywne ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- podobają mi się te https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1311343000 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-11-04 o 09:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Na forum jest też funkcja szukaj ![]() to te włosy co w załączniku, pisałam o nich niejednokrotnie i jak niefarbowany jasny blond mógł ci się z czarnymi pomieszać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisałam tylko że widziałam ale przecież tą różnicę pomiędzy dopinkami a Twoimi zauważył najpierw ktoś inny ![]() w tych loczkach które są do 10 strony wstecz też to widać że masz swoje matowe a tamte błyszczące ![]() a te pół zdjęcia to nie wiem co to ![]() Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-11-04 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Kazar Lady
|
dzięki tobie dowcipy o blondynkach nabierają nowego znaczenia
![]() wytłumaczę ci, to sa włosy. słowiańskie w kolorze naturalnego blondu, ktore wkleiłam teraz na twoją prośbę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przypomnij sobie o jakich włosach wtedy wypowiadała się Aneta i ja ![]() a tu troszkę kiepskie zdjęcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
hehehe kobitki spokój, ale miska zdanie "dzięki tobie dowcipy o blondynkach nabierają nowego znaczenia" mnie rozbawiło, az sie smieje do monitora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widać jakie płytkie ktoś ma horyzonty jak myśli że przefarbuje się na ciemno i mądrzejszy jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
nie nie kreciłam jeszcze?
----------------------------------------------------------------------------------- BTW " co oznacza jeśli blondynka ma odrosty????>>>> że jej mózg nadal walczy" ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam blond z natury ale nie taki jasny jak teraz ![]() Ty jak byłaś blondynkom to zamawiałaś typowe 613? czy jaśniejszy? czekam aż pokręcisz ![]() zamówiłam tą lokówkę co masz przekonały mnie te loczki z albumu ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- napisałam co widziałam że matowe ma swoje a doczepy błyszczą to już afera ![]() a to zdjęcie które dodała to kiepskie słabo widać więc co mam pisać ![]() to zaczęła mnie obrażać i oceniać kogoś po kolorze włosów to jest płytkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
Asia Ty też nie widzisz włosów na zdjęciu? Przecież to, że nie ma twarzy nie sprawia, ze jest niewyraźne ![]() xladyx, służę przypomnieniem ![]() o falowanych clipach w kolorze 1# czarny się wypowiadałaś |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
tak, najasnieszee miałam, 613 i jeszcze jakis inny numer , ale niepamietam jaki.
lokówka spoko jest, nie psuje sie ani nic. sa jeszcze 34 mm. ale to juz chyba loki laki bardziej fale. ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-04 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() to jest zupelnie inna metoda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() to fajnie mam nadzieję że mi też długo posłuży ![]() ![]() ![]() tak ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
a skad zamówiłas przypomnij mi
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie zamówiłam ciągle się waham czy wasze "rapki" czy hairservice
![]() napisałam do tej dziewczyny która ma hairservice pw jak sprawują się włoski ![]() ![]() a jeśli będę zamawiała hairservice to za pobraniem to na pewno dojdą szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisali że waga do 120 gram tych 55 a 45 też mają 120 a są krótsze wychodzi na to że gęściejsze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
no własnie do 120, czyli moga nawet miec 100, albo mniej, to mnie wkurza ze pisza: " waga DO" dł, do>>> jak by nie mogli zmierzyc dokladnie i zwazyc, z nie wprowadzac w bład, >> albo " prawie naturalne"
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- 45 ja bym nie brała, bo jak zakrecisz na lokówce to jeszcze sie skróca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() "prawie naturalne" "jak naturalne" takie to od razu odpadają ![]() 55 cm wezmę bo właśnie loczki jak będę robić to będą w sam raz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.