2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-23, 20:33   #4591
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Bierzecie ślub tego samego dnia co my
I my też

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
dobra dziewczynki ja się żegnam i pojawiam się dopiero w środę, bo jak siedze na wizazu to czas mi za szybko biegnie, no i jestem z lekka zakręcona i skupić się nie mogę pewnie jak wrócę w środę to będzie już nowa część
Oj tak, wizaż to czasopochłaniacz Ale za to jaki przyjemny
Ja się nawet coś dziś pouczyłam, zaliczyłam kąpiel z peelingiem i maseczką, a teraz robię porządek w kosmetykach, bo już mi się w kuferku nie mieszczą Siostrzyczka się ucieszy, bo jej jutro część tego mojego bałaganu oddam
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 20:34   #4592
201701300931
Konto usunięte

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

A mi się tradycyjnie nie chce uczyć... Na szczęście został mi jeszcze tylko jeden egzamin (z nie powiem ilu...), o ile oczywiście nie będę mieć poprawki z kilku innych (ale raczej powinnam to pozdawać). Cieszę się, że tak mi się to udało zorganizować, że wprawdzie od grudnia ciągle siedzę w książkach, ale na normalną sesję został mi tylko ten jeden ciężki egzamin. A potem miesiąc wolnego (ewentualnie nauka na poprawkę), podczas którego mam zamiar napisać obie prace dyplomowe i pozałatwiać resztę rzeczy związanych ze ślubem.

Musi być dobrze! A co!
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 20:54   #4593
anesh_
Zakorzenienie

"ojej"

http://www.sportfan.pl/artykul/14853...cz-wpadke-roku

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A mi się tradycyjnie nie chce uczyć... Na szczęście został mi jeszcze tylko jeden egzamin (z nie powiem ilu...), o ile oczywiście nie będę mieć poprawki z kilku innych (ale raczej powinnam to pozdawać). Cieszę się, że tak mi się to udało zorganizować, że wprawdzie od grudnia ciągle siedzę w książkach, ale na normalną sesję został mi tylko ten jeden ciężki egzamin. A potem miesiąc wolnego (ewentualnie nauka na poprawkę), podczas którego mam zamiar napisać obie prace dyplomowe i pozałatwiać resztę rzeczy związanych ze ślubem.

Musi być dobrze! A co!
Będzie dobrze. Też mam sesję i nie chce mi sie uczyć, na szczęście nie mam pracy do pisania - to mnie czeka za rok.

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
I my też

Wiem, że Wy też i nawet pamiętam, że masz trzy siostry - tak jak ja).
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 21:05   #4594
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
"ojej"

http://www.sportfan.pl/artykul/14853...cz-wpadke-roku
Ale masz dobrą pamięć
A ten link to
Stary 2010-01-23, 21:09   #4595
gospella
Wtajemniczenie

przejrzałam liste pm2010, jak zaczniemy w kwietniu to nie skońcyzmy do listopada się bedzie działo
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 21:13   #4596
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Ale masz dobrą pamięć
A ten link to

I jeszcze ta muzyka "robi pyk" w tym samym momencie kiedy spodnie "robią pyk" hahahahh
Stary 2010-01-23, 21:21   #4597
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze ta muzyka "robi pyk" w tym samym momencie kiedy spodnie "robią pyk" hahahahh
Idealnie dobrali muzykę

Kosmetyki uporządkowane Ale był ze mnie kosmetykowy chomik - pozbyłam się sporej ilości zbędnych paćkadeł - balsam do ciała, żel do depilacji (który mnie uczulał), chyba z 5 pomadek, 3 zestawy cieni do powiek, 3 kredki do oczu, 2 tubki maseczek, niezliczona ilość lakierów do paznokci i nie pamiętam czego jeszcze się pozbyłam Opróżniłam pół kuferka i całą półkę w szafce

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-01-23 o 21:22

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-23, 21:24   #4598
anesh_
Zakorzenienie

Dobra ja jeszcze napiszę do mojego tżcika liścik miłosny i zmykam do łózeczka uczyć się. Papapapapappapap, całuski dla każdej z Was.
Stary 2010-01-23, 21:26   #4599
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
przejrzałam liste pm2010, jak zaczniemy w kwietniu to nie skońcyzmy do listopada się bedzie działo
szkoda tylko, że nas "gadatliwych" na tym wątku nie będzie aż tak wiele i nie będzie relacji co tydzień
Stary 2010-01-23, 21:46   #4600
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Mój Tż jest niewierzący i chciał tylko ślub cywilny, ale moja mama by tego nie przezyła więc mieliśmy dwie opcje:
-albo cywilny w tym roku a kościelny w przyszłym
-albo konkordatowy
Ze względu na chorobę taty Tzta postanowiliśmy zrobić to jeszcze w tym roku, a ja przekonałam Tzta że to kłopot robić dwie ceremonie, poza tym w przyszłym roku się bronie i będę miała mniej czasu. I robimy w tym konkordatowy. Nie wiedziałam dlaczego ludzie chcą dzielić na dwie ceremonie poza tymi które np spodziewają się dziecka i chcą ułatwić wszystkie formalności, albo chcą wziąć wcześniej kredyt. Chyba ze ktoś nie chce kościelego wcale
A jakie to sa trudnosci z formalnosciami jak sie dziecko pojawi? Bo mi mama trula jak w ciaze zaszlam, zebysmy cywilny szybko wzieli, ale w sumie zadnego dobrego powodu mi nigdy nie podala.

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
dobra dziewczynki ja się żegnam i pojawiam się dopiero w środę, bo jak siedze na wizazu to czas mi za szybko biegnie, no i jestem z lekka zakręcona i skupić się nie mogę pewnie jak wrócę w środę to będzie już nowa część
No to powodzenia

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
szkoda tylko, że nas "gadatliwych" na tym wątku nie będzie aż tak wiele i nie będzie relacji co tydzień
Zle nie jest, z gadatliwych przynajmniej dwie miesiecznie mamy, wystarczy nam tych emocji
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 21:50   #4601
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
A jakie to sa trudnosci z formalnosciami jak sie dziecko pojawi? Bo mi mama trula jak w ciaze zaszlam, zebysmy cywilny szybko wzieli, ale w sumie zadnego dobrego powodu mi nigdy nie podala.
Nie znam się na tych formalnościach, ale to chyba jest tak, że facet musi "uznać" dziecko, żeby dostało jego nazwisko, a jak się jest małżeństwem, to dziecko dostaje takie nazwisko, jak było uzgodnione w akcie małżeństwa

Niecałe 400 postów zostało. Trzeba jutro zacząć myśleć nad nowym tytułem, bo Tanci nie ma, więc może być ciężko
Stary 2010-01-23, 22:05   #4602
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie znam się na tych formalnościach, ale to chyba jest tak, że facet musi "uznać" dziecko, żeby dostało jego nazwisko, a jak się jest małżeństwem, to dziecko dostaje takie nazwisko, jak było uzgodnione w akcie małżeństwa

Niecałe 400 postów zostało. Trzeba jutro zacząć myśleć nad nowym tytułem, bo Tanci nie ma, więc może być ciężko
Tak sobie poczytalam o uznaniu dziecka i wcale nie ma az takich formalnosci, obydwoje rodzicow musi isc do USC matka potwierdza ojcostwo tego a tego pana i tyle. A przeciez i tak trzeba isc do USC, zeby zglosic narodziny dziecka. Tak sobie tylko mysle, bo pamietam jakie byly na nas naciski, ze skoro nie chcielismy wesela w tamtym roku, to "przynajmniej" powinnismy wziac cywilny. Teraz i tak bierzemy cywilny przed koscielnym, ale mamy przynajmniej sensowne powody
Stary 2010-01-23, 22:09   #4603
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Tak sobie poczytalam o uznaniu dziecka i wcale nie ma az takich formalnosci, obydwoje rodzicow musi isc do USC matka potwierdza ojcostwo tego a tego pana i tyle. A przeciez i tak trzeba isc do USC, zeby zglosic narodziny dziecka. Tak sobie tylko mysle, bo pamietam jakie byly na nas naciski, ze skoro nie chcielismy wesela w tamtym roku, to "przynajmniej" powinnismy wziac cywilny. Teraz i tak bierzemy cywilny przed koscielnym, ale mamy przynajmniej sensowne powody
Czyli różnica jest taka, że jeśli jest się małżeństwem, to zgłosić narodziny dziecka może jeden z rodziców, a jeśli nie są po ślubie, to muszą iść oboje to prawie żadna różnica
Stary 2010-01-23, 22:26   #4604
BlackAngel
Adwokat diabła

ja Wam mówię dobranoc, bo ledwo dycham!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 22:28   #4605
gosica502
Wtajemniczenie

No ja też mówię dobranoc dziewczyny
Jutro jade z TŻcikiem na targi
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 23:17   #4606
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyli różnica jest taka, że jeśli jest się małżeństwem, to zgłosić narodziny dziecka może jeden z rodziców, a jeśli nie są po ślubie, to muszą iść oboje to prawie żadna różnica
Dokladnie. No to sie ciesze, ze sie presji nie poddalam
Stary 2010-01-24, 00:20   #4607
madmuazelle
BAN stały

gosica,to zdam pootem nam relacje z targów.

anesh,super Wam się ( no powiedzmy,że się bo samo się nie zrobi ) domek buduje.

A co wpadki to i ona tak z gołym tyłkiem pojechała.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-24 o 00:25
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 01:20   #4608
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Chodziło mi właśnie o to, że kiedy pojawia się dziecko jest kłopot z formalnościami. Słyszałam, że ojciec może mieć kłopoty z odwiedzinami itd. Często rodzice biorą ślub cywilny wcześniej żeby uniknąć nieprzyjemności i tłumaczenia dla mamy.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 07:35   #4609
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

Cytat:
Też mam 3 siostry, wszystkie młodsze

Cytat:
potwierdzam

Edytowane przez izzie
Czas edycji: 2010-01-24 o 07:37 Powód: dopisek
izzie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-24, 08:29   #4610
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
moim zdaniem nie wygląda źle ta laska, ale chyba jest na bosaka
nie pokazywać mi falbanek bo się ślinię, ale galante faktycznie ma ich za dużo te na gorsecie mogli sobie darować, ale gdyby jakaś PM taką miała na ślubie to by mi się podobała no ja będę miała ok 180-183cm i będę chyba najwyższa na całym weselu zaraz po TZ-cie
no własnie - nie wyglada źle Jak ją założyłam to też mówię do babki w salonie, że nie wyglada źle a ona na to: No, właśnie nie wygląda źle, ale nie o o chodzi, że ma nie wygladac źle tylko ma wygladac powalająco
No mi tez jakas inna PM by sie może i podobała(chociaż na pewno miałaby ale do tych falban na dole, ze jest ich tak dużo) ale co oinnego inna PM a co innego ja - źle bym sie czuła ze świadomością, że całośc nie prezentuje sie ładnie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wiecie co ja chce mieć różowe dodatki i jakoś po tych Samoy red trzewikach zapragnęłąm różowych, ale to chyba nie będzie za ładnie wyglądało jakoś tak dziwnie, nie? do ersemy spasi czy raczej wieś? mama mnie chyba wydziedziczy
coś takiego-taki bukiet podobny fryz i bucisze
http://1.bp.blogspot.com/_oW4R7atZ3d.../pinkshoes.jpg
wg mnie do eresmy taki butki by pasowały
A ja nie wiem czy sie zdecyduje na kolorowe w końcu, jeśli znajde takie wmiare delikatne to pewnie tak, ale nie wiem czy będę miała czas na poszukiwania i z braku laku kupie pewnie jakis śłubne ala Madziulka. Chyba, że mój los sie odmieni i wygram w totka to polecę do Londynu po Manolo

Cytat:
Ale Samosi chodzilo o to, ze i tak nie bedzie wygladac tak fajnie jak Kasia. Prawda Samosiu?

Dziewczyny wejdzcie na szafe na klubie i zobaczcie czy w chyba trzecim poscie widac moje zdjecia, bo ponoc wczesniej nie bylo widac...
hmmm eeee no że nie wyglądałabym tak fajnie jak Kasia to proste Ale ogólnie uważam, że ta laska nie wyglada do końca dobrze, nie jest źle, ale bez rewelacji.

Juz widac Twoje zdjęciaStrasznie fajne sukienki będa miały świadkowe gdzie je kupujecie?Moim dzidwczynom tez pewnie by sie takie spodobały

Co do kosmetyków do demakijażu ja uzywam od kilku lat bez żadnych zmian piankę Loreal Happyderm - usuwa bardzo szybko każdy, nawet najczarniejszy makijaż
Stary 2010-01-24, 09:18   #4611
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izzie Pokaż wiadomość
Też mam 3 siostry, wszystkie młodsze

Ja też trzy mlodsze Ale tak naprawde mogłabym mieć jeszcze kilka sióstr, hahahhaha. Mój tata jest jedynym facetem bo nawet pies to suczka, no ale w sumie jeden taki kot do nas czasem przychodzi, ale z nami nie mieszka i to jest też facet:d.

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2010-01-24 o 09:20
Stary 2010-01-24, 09:25   #4612
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też trzy mlodsze Ale tak naprawde mogłabym mieć jeszcze kilka sióstr, hahahhaha. Mój tata jest jedynym facetem bo nawet pies to suczka, no ale w sumie jeden taki kot do nas czasem przychodzi, ale z nami nie mieszka i to jest też facet:d.
Mój tata to już w ogóle pozbawiony męskiego towarzystwa jest, bo moje siostry mają jeszcze dwie kotki (kocice )
Dobrze, że ja już z nimi nie mieszkam, to przynajmniej babska przewaga się zmniejszyła o jedną osobę

A tak w ogóle to dzień dobry
Stary 2010-01-24, 09:29   #4613
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

HEj witam w ten mroźny niedzielny poranek ))
Ciekawe która z weteranek pamięta jeszcze pana w geterkach.. ja własnie skończyłam z nim spotkanie teraz prysznic i śniadanko...a potem przygotowanie do przygotowania obiadu dla TZ...znalazłam rybkę tilapię... Ciekawe czy znajdę jakiś ciekawy przepisik, który zasmakuje TZ-owi
O ranyyyy jakei opinie ... to ja jednak wezmę mintaja
Miłego dnia

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-01-24 o 09:36
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-24, 09:30   #4614
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dzień dobry również
Słoneczko świeci, szkoda tylko że -20 stopni...
Załatwiliśmy z TŻ salę weselną wczoraj, akurat była przystrojona, utwierdziliśmy się w przekonaniu że wybór był słuszny
Stary 2010-01-24, 09:35   #4615
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Ciekawe która z weteranek pamięta jeszcze pana w geterkach.. ja własnie skończyłam z nim spotkanie teraz prysznic i śniadanko...a potem przygotowanie do przygotowania obiadu dla TZ...znalazłam rybkę tilapię... Ciekawe czy znajdę jakiś ciekawy przepisik, który zasmakuje TZ-owi
Miłego dnia
Ja pamiętam pana w getrach Ale dawno go już nie odwiedzałam Jakoś nie mogę się zmobilizować do regularnych ćwiczeń Może po wtorkowym egzaminie zacznę - będę mieć 3 tygodnie wolnego to wypadałoby coś zrobić z zimowym sadełkiem

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Dzień dobry również
Załatwiliśmy z TŻ salę weselną wczoraj, akurat była przystrojona, utwierdziliśmy się w przekonaniu że wybór był słuszny
Stary 2010-01-24, 09:35   #4616
certina4
Wtajemniczenie

witajcie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Miłego dnia
o ja pamiętam pana w getrach, ale długo z NIm nie wytrwałam musiałabym wstawać o 6.30 rano żeby coś poćwiczyć, a ze stanem mojego żołądka codziennie rano przed pójściem do pracy mogłoby się to tylko źle skończyć

Cytat:
Dzień dobry również
fajnie, że wybraliście, kolejny krok na przód
a u mnie o dziwo dziś na termometrze 9 stopni??? i słoneczko świeci i niebo bezchmurne aż chce się żyć, szkoda tylko że chora jestem i nie bardzo powinnam z domu wychodzić, ale wyjdę bo z Tżtem zostaliśmy dzisiaj do mojego Taty na obiad zaproszeni, więc o ile choroba nie położy mnie do lóżka to spędzimy miłe popołudnie

Wam też życzę miłego dnia

P.S mam pytanie jeszcze odnośnie mierzenia sukien. Czy jak wybierałyście już coś, a nie mogłyście się zdecydować chodziłyście po kilka razy do tych samych salonów z sukniami?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 09:43   #4617
chilanes
Zakorzenienie

witam w piękny, mroźny, słoneczny, niedzielny poranek

asiulku może jakieś foteczki sali?
certinko ja byłam 2 razy raz jak byłam na obchodzie po salonach, , a drugi raz jak już jechałam z myślą kupienia, bo miałam dość poszukiwań, po odwiedzeniu kilku innych salonów, weszłam ponownie do tamtego, Pani mnie poznała i od progu zaznaczyła, że wciąż mają jeszcze w ofercie suknię, która mi się tak bardzo podobała Przymierzyłam, towarzysze przymiarek zamilkli, ja się szczerzyłam do lustra i stwierdziłam, ze koniec poszukiwań, bo i tak o niej od 2 m-cy myślę
Nie ma się co wstydzić, jak nie jesteś przekonana, to chodź nawet 10 razy mierzyć jedną i tę samą

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-24 o 09:48
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 09:46   #4618
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziękuję dziękuję

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
witajcie
fajnie, że wybraliście, kolejny krok na przód
a u mnie o dziwo dziś na termometrze 9 stopni??? i słoneczko świeci i niebo bezchmurne aż chce się żyć, szkoda tylko że chora jestem i nie bardzo powinnam z domu wychodzić, ale wyjdę bo z Tżtem zostaliśmy dzisiaj do mojego Taty na obiad zaproszeni, więc o ile choroba nie położy mnie do lóżka to spędzimy miłe popołudnie

Wam też życzę miłego dnia

P.S mam pytanie jeszcze odnośnie mierzenia sukien. Czy jak wybierałyście już coś, a nie mogłyście się zdecydować chodziłyście po kilka razy do tych samych salonów z sukniami?
Zgadza się, kolejny krok naprzód, i o jedną rzecz mniej do załatwienia. Tydzień przed weselem mamy zadzwonić i umówić się co do szczegółów
U mnie choć zimno to też ładnie, ale od słońca okropnie pieką i łzawią mi oczy I tak od paru dni.
A co do sukni, to ja właśnie jeszcze nie wybrałam ostatecznie....Byłam, pomierzyłam, ponoć we wszystkich mi pięknie, ale nie w każdej sukni czułam się wspaniale. Waham się pomiędzy dwoma...I w tym tygodniu chcę ostatecznie zamówić. Pójdę, przymierzę raz jeszcze obydwie suknie i mam nadzieję że mnie olśni
Chil bardzo chętnie bym wkleiła, chciałam to zrobić już dawno, ale na necie nie ma otek naszej sali a mnie wczoraj nie przyszło do głowy żeby chociaż komórką cyknąć ze 2 zdjęcia

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-01-24 o 09:48
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 09:49   #4619
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
A co do sukni, to ja właśnie jeszcze nie wybrałam ostatecznie....Byłam, pomierzyłam, ponoć we wszystkich mi pięknie, ale nie w każdej sukni czułam się wspaniale. Waham się pomiędzy dwoma...I w tym tygodniu chcę ostatecznie zamówić. Pójdę, przymierzę raz jeszcze obydwie suknie i mam nadzieję że mnie olśni

no właśnie ja mam ten sam problem, bo w sukniach które mierzyłam w ubiegłą sobotę ponoć we wszystkich ładnie ( wg. mojego Taty ) ale już w tych co mierzyłam w środę to wybrałabym 3-4 w których ładnie wyglądałam ( z jakiś 12tu które mierzyłam) ( zdjęcia wklejałam, bo niestety w sobotę żadnych nie pozwolili robić, ale w środę w innych salonach już nie było problemu )

Asiulek to jakaś nowa sala, że nie mają strony internetowej, a w niej galerii sali?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2010-01-24 o 09:50
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 09:56   #4620
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

eeeeej kurna jak nie wyremontujey łazienki w ciągu nabliższych 3 tygodni to przestane sie myć Taka syberia w tej łazience że nei da się wytrzymać
Idę smażyć jajaczenicę na maśle co by mi większa warstwa tłuszczu urosła... to może wtedy dam rade się umyć bez trzęsawki szczękowej

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości