|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XVIII - Michael, music and we...
Cytat:
To chyba bierze się z ludzkiej zawiści. Aktor czy piosenkarz- każdy, kto osiągnął jakiś sukces, zarobił sporo pieniędzy, jawi się jako ktoś ponad problemami życia codziennego. Dlatego ludzie, szczególnie ci zakompleksieni i nieszczęśliwi, którzy sami niewiele w życiu osiągnęli, chętnie przyglądają się upadkowi kogoś wielkiego i sławnego. Z przyjemnością i dziką satysfakcją patrzą, że ten 'nadludzki' ktoś też jest człowiekiem, który ma jakieś problemy, kompleksy, zmartwienia. Że można go zranić i upokorzyć. A im większa sława, im większe osiągnięcia, tym większa ludzka zawiść i nieszczerość. I tym bardziej paparazzi dybią na takiego kogoś. Bo upadek tym boleśniejszy, im z większej wysokości. Wystarczy spojrzeć na to, co się wypisywało i wypisuje o Mike'u czy Madonnie. Tylko, że Madonna to babka z jajami, która zdobyła rozgłos jako dorosła, w pełni ukształtowana osoba, całe życie trzyma się w garści i umie sobie radzić z tym, co o niej wypisują. A Mike właściwie nie znał innego życia, niż na scenie. I nie za bardzo umiał sobie poradzić, gdy to, czemu poświęcił życie, bardzo Go zawiodło. Ale tu nie będzie optymalnego rozwiązania bo być może bez straconego dzieciństwa nie byłoby takiego MJa, jakim Go znamy. A ze straconym dzieciństwem nie mogło być innego MJa, jak Człowiek w jakimś stopniu okaleczony i poraniony psychicznie. Bo czy to nie dziwne, że Ktoś kochany i akceptowany przez miliony operuje sobie nos po raz któryś tam, by ów nie był za szeroki i w tym dążeniu do perfekcji aż się w pewnym momencie gubi? Nie, to nie jest dziwne, natomiast obrazuje nam jedną, bardzo ważną rzecz- nawet uwielbienie milionów nie jest w stanie zrekompensować miłości i akceptacji zaznanej w domu rodzinnym, wśród bliskich. Ale mam dziś wieczór... ![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-12-20 o 23:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Konto usunięte
|
Zmykam nynki, i obiecuję już nie płakusiać
![]() ![]() Dobranoc ![]() Anka, jaka szkoda, że masz rację... ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2009-12-20 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;15974128]Zmykam nynki, i obiecuję już nie płakusiać
![]() ![]() Dobranoc ![]() Anka, jaka szkoda, że masz rację... ![]() Najpiękniejszy Tribjut dla Majkola jaki słyszałam... ![]()
#4594 |
Zakorzenienie
|
Dzis w dniu urodzin biedroneczki
krotki wierszyk od groszkowej Aneczki zebys nam byla zawsze szczesliwa zdrowa, kochana i dobrych chwil pamietliwa Moze znow bede nudna, zyczac Ci milosci ale jednak zycie bez niej pozbawione jest radosci Dni i noce pelne niech beda w cudowne chwile by byly one jak kolorowe motyle Zycze Ci dobrych ludzi dookola czy to bedzie dom, praca czy szkola serce niechaj zawsze mocniej bije dla Majkela bo wiedz , ze na pewno masz w nim przyjaciela Na znak tego nibylandie nasza mamy i juz tu jego na zawsze zatrzymamy wiec jeszcze raz, zdrowia, szczescia i radosci sto lat zycia pelnego milosci. ![]() Załącznik 2732259 i Majkus z zyczeniami tez idzie ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki juz nie smutac, bo jedna nibylandka ma dzis urodzinki, wiec niech sie raduje i my razem z nia.
dobranoc kochane, slodkich snow ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
oko swedzi mnie lewe, a to znaczy smiewe, wiec nie mam zamiaru dzis plakac
![]() Mj spi u mnie, wiec jest ok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się spać.
A muszę iść, bo rano trzeba wstać. Ech... ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- I jeszcze do tego łóżeczko mam puste i zimne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;15974207]I najsmutniejszy...
![]() A Biedroneczce naszej życzę wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia moc, Słoneczka wesołego, snów pięknych co noc! ![]() ![]() Weszłam na jej MySpace'a .. niesamowity głos.. przesłuchuje jej piosenki i się zakochuje... Biedroneczko nasza ![]() Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]()
#4600 |
Konto usunięte
|
Dobra, naprawdę spadam, idę się myć, jeszcze odcinek House'a i w kimono
![]() Buziaki moje piękne ogrzyce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;15974249]Dobra, naprawdę spadam, idę się myć, jeszcze odcinek House'a i w kimono
![]() Buziaki moje piękne ogrzyce ![]() ![]() Na kompie Housa oglądasz? ![]() ![]()
#4602 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepsiejszego Biedronko
![]() ja zmywałam ![]() ![]()
#4603 |
Konto usunięte
|
Na www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Kasieńko
![]() Jeszcze mi "Hurt" Aguilery po głowie chodzi. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;15974015]Suddenly you gone
without any final bow You left me here all alone and I'm crying until now... Now the only thing I can do is missing You... My tears are dropping all the time one by one And I just can't stop it, I'm sorry Michael... I don't want to cry no more But without you it's so hard... I don't even said goodbye to You And I can't forgive myself. I'm weak... ![]() Przepraszam, że smucę, ale znów czuję to, co latem.. Może nie powinnam tu tego pisać...[/QUOTE] Piękny tekst. ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Coś dłuższego (i uprzedzam, nie chodzi mi o Olka ![]() http://www.youtube.com/watch?v=BPYvJ...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;15974284]Na www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Kasieńko
![]() Jeszcze mi "Hurt" Aguilery po głowie chodzi. ![]() ![]() Dzięki Asiu ![]() Słucham cały czas Judith... Majkol naprawdę wybrał NAJLEPSZYCH do współpracy. Niesamowita dziewczyna, a jej piosenki od razu wpadają w ucho.. jak najbardziej w moim klimacie. Co za głos.. ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Dół jak .... Olek ![]() Idę spać ![]() Ankowy filmik mnie już kompletnie rozwalił ![]() Ach.. Majkol.. kiedyś sobie z Tobą pogadam za wszystkie czasy. Chociaż szanse na to, że trafię tam gdzie Ty są tak duże jak wygrana 6 w totolotku.. Dobranoc ![]()
dirrtyKatrina ![]() Moonwalker Edytowane przez Kasieńka_666 Czas edycji: 2009-12-20 o 23:35 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
No way and no time
To have emotions hide And no chances to get back Everything you've lost yet So, dream on, go on Pretend he's not gone Push the button, start the race And bring smile on your face Live's not easy as they see Could be someday, is it real? Without him in different way Teardrops falling down again ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
![]() Czy to nie wspaniała perspektywa, by spiknąć się w takiej Nibylandii? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
PIP.
|
ja spadam spac, bo nie wiem w sumie co tu jeszcze robie
![]()
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
ja piłam herbatkę i dostałam od mamy kalendarz z facetami, ale taki kieszonkowy do notowania okresów
![]()
#4609 |
Zakorzenienie
|
Biedroneczko życzę Ci
By otworem stały drzwi Te do szczęścia i lekkości Do rozkoszy, przyjemności By się w życiu układało Nigdy źle Ci się nie działo Byś broniła swych wartości Dała ponieść się miłości Obyś kiedyś, za lat wiele Była sobą w swoim ciele Z dumą mogła spojrzeć wstecz I rzec: przeszłość fajna rzecz! Innych życzeń już nie liczę Lecz z serca szczerego życzę Niech się spełni to, co chcesz Co? Najlepiej sama wiesz. ![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Pewnie to samo, co ja. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
a ja się boję, że w niebie wcale tak super nie będzie
![]() ![]()
#4611 |
Zakorzenienie
|
Dwie wiadomości- dobra i zła.
Dobra- Policja odzyskała tablicę "Arbeit Mach Frei" z Oświęcimia. Zła- tablica została pocięta. ![]() http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...acht_frei.html Moniś będzie miała ciężki dzień. ![]() ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- I zanim odejdę w Majkolowe objęcia, wklejam coś, co warto przeczytać: http://gala.onet.pl/1,1588856,1,1,wi...a,gwiazdy.html ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Śpijcie i śnijcie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
PIP.
|
Dla Biedronki w dniu urodzin - wszystkiego, co Majkolowe
![]() Załącznik 2732313Załącznik 2732314Załącznik 2732315 Załącznik 2732316Załącznik 2732317Załącznik 2732318 Załącznik 2732319Załącznik 2732320Załącznik 2732321Załącznik 2732322
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
O! Iliosek już na posterunku.
![]() ![]() A ja biorę kawulca i tarabanię się do wanny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
PIP.
|
Anka
![]() no, ja jeszcze dzis i jutro na porannym posterunku, a potem juz przedswiateczne wolne ![]() wygrzej sie w wannie, przyda sie ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Pisarko ![]() ![]()
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]()
#4616 |
Zakorzenienie
|
Na termometrze widzę, że temperatura bardziej ludzka... -4. To od razu w domu czuć, musiałam skręcić kaloryfery, bo się sauna zaczęła robić.
![]() Kąpiel zaliczona, tapeta nałożona Idę auto odśnieżać i kilometry przemierzać. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
sześć i szołem!
Nie spałam do 4tej Piter miał białą noc, myslałam, że mnie szlag jasny trafi... łeb mnie bolał i boli do dzisiaj, a do tego pobolewa mnie coś gardło.. ![]() TZ pojechał do pracy i złam, bo znów wszystko na mojej głowie, a z chorym dzieckiem jestem poniekąd uwiązana.. trza se kawkę zrobić ![]()
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Pewnie wrócę już do następnej części.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
A ja za chwilkę wybywam na zakupy do miasta, bo znowu brakuje wielu rzeczy [Norma przed Świętami]
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Anisiu, ![]() ![]()
#4620 |
Zakorzenienie
|
kawa dla miłych Pań
![]() kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Anka kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Ilios kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Justysia kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Groszek kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Biedronka kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Madie kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Kamuha kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Kasienka kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Mysz kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Motylek kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Lu kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Monisia kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Bloom kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Bafi kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Aska kawa Załącznik 2732329 z ciachem Załącznik 2732330 - Pisarka enjoy!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.