|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Pierwsza milosc to taki serial na polsacie, w tygodniu o 19 leci, teraz tez, wlasnie ogladam :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle nie pisałam przez ost kilka dni, bo miałam sajgon, ale czytałam i nadrabiałam, więc jestem na bieżąco. Ola mój TŻ w tej twojej grze bez trudu doszedł do 8lvl, stracił... uwaga.... 23 życia, sprawne palce ma ![]() ![]() Justynka ja uważam, że dobrze, że Ci się nie oświadczył w rocznicę, serio nie żałowałabyś że było tak przewidywalnie? Coś miałam pisać... Aha Pony znów masz przekichane za Horsa, znów mi ze łba nie może wyjść...
Edytowane przez pagka Czas edycji: 2010-01-25 o 17:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
hehehe jasne ze wcisnelam hahahahah jakbym sie postarała to i Tżta bym w nie ubrała hahahahhaha
no to tak mialam dziś 2 sny 1. śni mi sie że się dowiaduje że projekt rodzina na swoim jest dostępny do 11 sierpnia pędzę do Tzta i mowie mu że musimy sie spieszyć ze slubem i wogole a on: ale Ola ja juz mam mieszknie właśnie chciałem CI powiedziec ale trwa remont i chciałem Ci zrobic niespodzianke jedziemy do tego mieszkania a ja?????????? a ja foch że kolor ścian mi się nie podoba hahhahaha ![]() 2. Oglądamy z Tżtem mieszkania do kupienia w tym ktore mi sie najbardziej spodobało były tak wąskie korytarze ze mi sie d**pa nie chciała zmieścić i wyimaginujcie soboei że mysle sobie w śnie tak: k****a ale mam wielką safarnię muszę się dalej odchudzać ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
kawa dawaj dawaj
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- kawaaaaa dobre te sny masz ![]()
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Kawkaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4597 |
Zakorzenienie
|
a tam w końcu jak to się stało że ta blondi z amnezją co została prostytutką to znowu jest z tym swoim ?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
a pro pos drugiego snu chwale sie
3 kg mniej, 6 cm w pasie i po 3 w udach ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Babole Wy wstrętne! Ile Wy piszecie???!!! Masakra jakaś!
Po 1. Gleniusia jesteś śliczniusia ![]() ![]() po 2. Madziamacius szczęka mi opadła jak zobaczyłam Twoje fotki. Jesteś IDEAŁEM kobiecości ![]() po 3. Claris trzymam kciuki, żeby następnym razem nie zabrakło ani jednego punktu ![]() po 4. Nie przepadam za kolorowymi soczewkami i rozpoznaję je bardzo szybko. Często wygląda to dość sztucznie. Dla mnie to takie tipsy, tylko że na oczach ;-) po 5. Co powiecie o tej restauracji : www.lacampana.pl ? Chyba ostatecznie tu zorganizuję tą kolacje inegracyjną, bo mój boss nie chce kręgli, ani tańczenia, ani w zasadzie niczego nie chce. Najlepiej żeby było włoskie lub japońskie żarcie i to mu wystarczy. po 6. W piątek mam tę kryminologię i mi się nie chce uczyć. Chyba za stara na to jestem. W dodatku dzień wcześniej mam urodziny i pewnie Tż nic nie wymyśli, bo ubzdura sobie, że mam naukę... No bo w sumie mam... po 7. Pony Ty mi się zawsze będziesz kojarzyć z "amazing horse". Jeszcze ten Twój nick :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kawa, kul sny ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
Kawka jestes the best
![]() Mialam wlasnie wspomniec ze cos malo sie ostatnio tutaj odzywasz... za to jak sie juz odezwiesz to raz a porzadnie hehe. Gratuluje spadku wagi... ![]() Wkurzylam sie!!!! Szukam fajnej bluzki na impreze i jak w koncu znalazlam to .... czas oczekiwania na dostawe-32 dni!!!!!!! Parodia jakas Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-01-25 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Kawa,
![]() ta blondi z Ferst Lowe jest teraz ze swoim profesorem z akademii medycznej ![]() a i tak już nie mogę doczekać się M jak miłości. Tam jest Paweł, który chciał się zabić w wojsku przez Teresę, myślał, że ma HIV, ale nie ma, a jego brat Piotrek miał niewidomą dziewczynę, teraz żonę (ale widzącą). Oboje mają ciocię Małgosię, która miała kilku mężów z czego jeden był zamieszany w kręcenie gejowskich filmów erotycznych, więc się z nim rozstała, a on związał się z Grażyną, która go zdradza z Markiem, mężem Hanki i bratem Małgosi. Małgosia teraz wyjechała do kolegi tego eksmęża (geja), przez którego rozpadło się ich małżeństwo, a w międzyczasie związała się z taksówkarzem, który ocalił ją przed gwałtem. Mama Piotrka i Pawła (Maria) ma maniakalnego prześladowcę, którego ich babcia (Basia) podrapała po plecach, bo chciał porwać dziecko Marii. On w zamian za drapanko oddał jej ukradzione ze szpitala dziecko. Sama Basia ma nieślubne dziecko. A jej synowa z domu dziecka jest największym ciachem na wsi, ale na początku wszystkich nienawidziła. Teraz jest kochana i zaadoptowała kilkoro dzieci. Ale za to jest alkoholiczką, o czym nie powiedziała nawet mężowi Markowi, który ją zdradza z Grażyną. Samo życie ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-01-25 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a te seriale to... większość z nas może się identyfikować z tymi postaciami, zdarza się przecież codziennie HIV i amnezja ![]() Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-01-25 o 17:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
carmi super restauracja - mysle,ze sie nadaje
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
Kawa, ale Ci zazdroszczę
![]() Carmel, fasjna ta restauracja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Carmi, baardzo fajny klimacik w tej restauracji
![]() ![]() i dziękuję ![]()
MY ![]() Zaręczeni! ![]() Nasz ślubik ![]() Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-01-25 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zadomowienie
|
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
nie, polska
![]() Najfajniesza, ona z doktorem ma romans, ale nadal jest ze swoim bojem oficjalnie :P ogladam teraz, wiec cicho mi tu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
polska
![]() P-o-n-y, a jej TŻ wie że ona go zdradza ? A i tam jeszcze był facet który umarł od narkotyków a później jego dziecko chciała porwać kuzynka tej jego kobiety czy coś takiego a później kręciła z ginekologiem Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-01-25 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trochę jednak mam utrudnione zadanie bo TŻ to ogląda... Jak powiedziałam - nie oglądamy, to powiedział ok, a później stwierdził, że na nic się nie zgadzał i co tydzień mnie tym katuje :P
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
ok lece na bieznie i magic bar jakbym sie juz nie pojawila to udanego wieczoru
a wogole przegladam zdjecia n poczcie śliczne z Was dziewczyny
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale PM właśnie oglądam...denerwuje mnie jak ta Marysia gra jak drewno ![]()
MY ![]() Zaręczeni! ![]() Nasz ślubik ![]() Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-01-25 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Najbłyskotliwsza rewelacyjne podsumowanie M jak Miłość
![]() Pony z tym emejzin horsem to był komplement ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Hanka już nie pije, odkąd potrąciła Kisiela (który ma swój sekret, jakim jest krowa!) - teraz chodzi na spotkania AA.
a w PM to ja nie kumam połowy wątków... wiem, że był ten narkoman, który umarł, potem na ojca Kingi mówili Doktor Śmierć. Potem się rozwiódł z żoną i znów się pobrali i mają dzidziusia. A Majka jest z tym lekarzem, bo siędla niej rozwiódł. Ale jej mąż o tym nie wie. a jeszcze jest wątek licealny: jakaś laska miała być w ciąży, ale nie była. tylko ściemniała. poza tym ten z dziwną fryzurą leci na lesbijkę, a jego dwóch kolegów umawiało sięz jedną laską i kapnęli się po kilku miesiącach, po czym o nią walczyli. hehehe, szkoda że z tego nie mam egzaminu ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Carmel, bo oni mieli ino cywilny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to serial dla fanatyków religijnychi dla takowych ślub cywilny to tak jakby dalej na kocią łapę żyli ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.