|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Pierwsza milosc to taki serial na polsacie, w tygodniu o 19 leci, teraz tez, wlasnie ogladam :P
|
|
|
|
#4592 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4593 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle nie pisałam przez ost kilka dni, bo miałam sajgon, ale czytałam i nadrabiałam, więc jestem na bieżąco. Ola mój TŻ w tej twojej grze bez trudu doszedł do 8lvl, stracił... uwaga.... 23 życia, sprawne palce ma Dalej nie grał, bo stwierdził, że musi się uczyc ![]() Justynka ja uważam, że dobrze, że Ci się nie oświadczył w rocznicę, serio nie żałowałabyś że było tak przewidywalnie? Coś miałam pisać... Aha Pony znów masz przekichane za Horsa, znów mi ze łba nie może wyjść...
Edytowane przez pagka Czas edycji: 2010-01-25 o 18:15 |
||
|
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe jasne ze wcisnelam hahahahah jakbym sie postarała to i Tżta bym w nie ubrała hahahahhaha
no to tak mialam dziś 2 sny 1. śni mi sie że się dowiaduje że projekt rodzina na swoim jest dostępny do 11 sierpnia pędzę do Tzta i mowie mu że musimy sie spieszyć ze slubem i wogole a on: ale Ola ja juz mam mieszknie właśnie chciałem CI powiedziec ale trwa remont i chciałem Ci zrobic niespodzianke jedziemy do tego mieszkania a ja?????????? a ja foch że kolor ścian mi się nie podoba hahhahaha 2. Oglądamy z Tżtem mieszkania do kupienia w tym ktore mi sie najbardziej spodobało były tak wąskie korytarze ze mi sie d**pa nie chciała zmieścić i wyimaginujcie soboei że mysle sobie w śnie tak: k****a ale mam wielką safarnię muszę się dalej odchudzać
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
kawa dawaj dawaj
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- kawaaaaa dobre te sny masz
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Kawkaaaaa
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
a tam w końcu jak to się stało że ta blondi z amnezją co została prostytutką to znowu jest z tym swoim ?
|
|
|
|
#4598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
a pro pos drugiego snu chwale sie
3 kg mniej, 6 cm w pasie i po 3 w udach
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Babole Wy wstrętne! Ile Wy piszecie???!!! Masakra jakaś!
Po 1. Gleniusia jesteś śliczniusia Wyglądasz jak wróżka albo nimfa po 2. Madziamacius szczęka mi opadła jak zobaczyłam Twoje fotki. Jesteś IDEAŁEM kobiecości ![]() po 3. Claris trzymam kciuki, żeby następnym razem nie zabrakło ani jednego punktu ![]() po 4. Nie przepadam za kolorowymi soczewkami i rozpoznaję je bardzo szybko. Często wygląda to dość sztucznie. Dla mnie to takie tipsy, tylko że na oczach ;-) po 5. Co powiecie o tej restauracji : www.lacampana.pl ? Chyba ostatecznie tu zorganizuję tą kolacje inegracyjną, bo mój boss nie chce kręgli, ani tańczenia, ani w zasadzie niczego nie chce. Najlepiej żeby było włoskie lub japońskie żarcie i to mu wystarczy. po 6. W piątek mam tę kryminologię i mi się nie chce uczyć. Chyba za stara na to jestem. W dodatku dzień wcześniej mam urodziny i pewnie Tż nic nie wymyśli, bo ubzdura sobie, że mam naukę... No bo w sumie mam... po 7. Pony Ty mi się zawsze będziesz kojarzyć z "amazing horse". Jeszcze ten Twój nick :P |
|
|
|
#4601 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz mi za to bluznierstwo :PCytat:
![]() Cytat:
zastanawiam sie, czy to komplement czy pojazd ![]() Kawa, kul sny
|
|||
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Kawka jestes the best
Mialam wlasnie wspomniec ze cos malo sie ostatnio tutaj odzywasz... za to jak sie juz odezwiesz to raz a porzadnie hehe. Gratuluje spadku wagi... ![]() Wkurzylam sie!!!! Szukam fajnej bluzki na impreze i jak w koncu znalazlam to .... czas oczekiwania na dostawe-32 dni!!!!!!! Parodia jakas Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-01-25 o 18:25 |
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa,
ta blondi z Ferst Lowe jest teraz ze swoim profesorem z akademii medycznej ![]() a i tak już nie mogę doczekać się M jak miłości. Tam jest Paweł, który chciał się zabić w wojsku przez Teresę, myślał, że ma HIV, ale nie ma, a jego brat Piotrek miał niewidomą dziewczynę, teraz żonę (ale widzącą). Oboje mają ciocię Małgosię, która miała kilku mężów z czego jeden był zamieszany w kręcenie gejowskich filmów erotycznych, więc się z nim rozstała, a on związał się z Grażyną, która go zdradza z Markiem, mężem Hanki i bratem Małgosi. Małgosia teraz wyjechała do kolegi tego eksmęża (geja), przez którego rozpadło się ich małżeństwo, a w międzyczasie związała się z taksówkarzem, który ocalił ją przed gwałtem. Mama Piotrka i Pawła (Maria) ma maniakalnego prześladowcę, którego ich babcia (Basia) podrapała po plecach, bo chciał porwać dziecko Marii. On w zamian za drapanko oddał jej ukradzione ze szpitala dziecko. Sama Basia ma nieślubne dziecko. A jej synowa z domu dziecka jest największym ciachem na wsi, ale na początku wszystkich nienawidziła. Teraz jest kochana i zaadoptowała kilkoro dzieci. Ale za to jest alkoholiczką, o czym nie powiedziała nawet mężowi Markowi, który ją zdradza z Grażyną. Samo życie
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-01-25 o 18:30 |
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te seriale to... większość z nas może się identyfikować z tymi postaciami, zdarza się przecież codziennie HIV i amnezja
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-01-25 o 18:29 |
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
carmi super restauracja - mysle,ze sie nadaje
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, ale Ci zazdroszczę
ja też się wezmę za dietę, ale po sesji :PCarmel, fasjna ta restauracja
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, baardzo fajny klimacik w tej restauracji
A zmieszczą się wszyscy?![]() i dziękuję
MY Zaręczeni! Nasz ślubik Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-01-25 o 18:29 |
|
|
|
#4609 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
nie, polska
![]() Najfajniesza, ona z doktorem ma romans, ale nadal jest ze swoim bojem oficjalnie :P ogladam teraz, wiec cicho mi tu
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
polska
P-o-n-y, a jej TŻ wie że ona go zdradza ? A i tam jeszcze był facet który umarł od narkotyków a później jego dziecko chciała porwać kuzynka tej jego kobiety czy coś takiego a później kręciła z ginekologiem Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-01-25 o 18:31 |
|
|
|
#4612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego właśnie już tego nie oglądam, do niedawna był to jedyny polski serial, który oglądałam, ale powiedziałam sobie - dość z polskimi szitami!Trochę jednak mam utrudnione zadanie bo TŻ to ogląda... Jak powiedziałam - nie oglądamy, to powiedział ok, a później stwierdził, że na nic się nie zgadzał i co tydzień mnie tym katuje :P
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
ok lece na bieznie i magic bar jakbym sie juz nie pojawila to udanego wieczoru
a wogole przegladam zdjecia n poczcie śliczne z Was dziewczyny
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jutro How I met your mother
|
|
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale PM właśnie oglądam...denerwuje mnie jak ta Marysia gra jak drewno oni w "realu" też są małżeństwem, nie?
MY Zaręczeni! Nasz ślubik Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-01-25 o 18:35 |
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Najbłyskotliwsza rewelacyjne podsumowanie M jak Miłość
Oglądałam to jakieś 4 lata temu. Ale ostatnio na pudelku zobaczyłam, że Mroczek się hajtnął z Cichopkową. Ale przecież oni byli już małżeństwem więc ocb?Pony z tym emejzin horsem to był komplement
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Hanka już nie pije, odkąd potrąciła Kisiela (który ma swój sekret, jakim jest krowa!) - teraz chodzi na spotkania AA.
a w PM to ja nie kumam połowy wątków... wiem, że był ten narkoman, który umarł, potem na ojca Kingi mówili Doktor Śmierć. Potem się rozwiódł z żoną i znów się pobrali i mają dzidziusia. A Majka jest z tym lekarzem, bo siędla niej rozwiódł. Ale jej mąż o tym nie wie. a jeszcze jest wątek licealny: jakaś laska miała być w ciąży, ale nie była. tylko ściemniała. poza tym ten z dziwną fryzurą leci na lesbijkę, a jego dwóch kolegów umawiało sięz jedną laską i kapnęli się po kilku miesiącach, po czym o nią walczyli. hehehe, szkoda że z tego nie mam egzaminu ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Carmel, bo oni mieli ino cywilny
|
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to serial dla fanatyków religijnychi dla takowych ślub cywilny to tak jakby dalej na kocią łapę żyli
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

W sensie,że na jakieś wyjścia.W sensie,że tylko czarna,bo pozostałe kolory mi się nie widzą.Tylko jakie do tego dodatki?Przecież landrynowych sobie nie strzelę

13.03.2008