PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-28, 10:42   #4591
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
u nas piszą, że trzbea świadectwo relgii mieć i oczywiście nie mamy ale nie trzeba tak nam ksiądz powiedział.
Ja kiedyś szukałam swojego, myślałam, że mi się zawieruszyło przy remoncie Ale znalazłam w teczce z dokumentami z liceum. Piszą czego wymagają, a później jednak tego czy tamtego nie potrzeba, przymykają oko. W sumie dobrze. Ja tylko zła jestem o to, że w mojej parafii o niczym nie informują
Stary 2010-02-28, 11:03   #4592
metkaa
Zakorzenienie

czesc

kurcze dzis kolejny meczacy dzien sie zapowiada, wczoraj rozwozilismy zaproszenia, jak dla mnie nie jest to nic przyjemnego, tym bardziej jak ma sie porozrzucana rodzine tak jak moj tz, na dzis przewidziane 9 rodzin do zaproszenia

szukam na allegro jakiegos welonu i bolerka i mam nadzieje ze juz jutro zamowie
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 11:36   #4593
obca7
Wtajemniczenie

cześć
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 11:37   #4594
mufciu
Przyczajenie

witam, obszerny ten wątek postanowiłam się wpisać - potrzebuję konsultacji, bo ślub juz niedługo - 10 lipca 2010. oświadczyny były w wigilię, jakoś tak cudem udało się dograć te najważniejsze rzeczy i padło na lipiec tego roku, chociaż po waszych wpisach widzę, że macie dużo więcej czasu na planowanie, myślę nawet że może z naszej strony taki szybki ślub to porywanie się z motyką na słońce...

do rzeczy: wybrałam suknię - model marisa (pronovias)
  1. do tego będzie welon długi, prosty raczej bez zdobień - chciałabym część welonu "zmiąć", uformować a'la kwiat i podpiąć do włosów, tak by nie wpinać dodatkowych zdobień... mam wizję w głowie, coś podobnego widziałam u kożuchowskiej, może macie jakies inne zdjęcia?
  2. wymarzyłam sobie bukiet z goździków, zakochałam się w tym z obrazka poniżej jeszcze zanim wybrałam suknię, a teraz się zastanawiam czy goździki będą pasowały suknia jest w kolorze naturalnej bieli jedwabiu, czyli taka śmietanka... śnieżnobiałe goździki odpadają, w grę wchodzą albo takie jak sukienka i wtedy ten materiał dookoła bukietu musiałby być w jakimś kolorze odbijającym je od sukienki (ten fiolet na zdj jest fajny ale czy do ślubu pasuje?). Druga wersja to goździki w kolorze pudrowy róż lub cos takiego bardzo delikatnego i wtrdy jasny podkład do bukietu (tzn ten materiał). Trzecia opcja to inne kwiaty - frezje albo tulipany - są delikatniejsze od goździków i być może bardziej pasowałyby do sukni? dodam że nie chciałabym zieleni w bukiecie (za duzo zieleni)..
  3. buty muszą być wysokie, bo mój ukochany jest wyższy ode mnie o 30 cm, kolor w tonacji sukni, bądź ciemniejszy, zblizony do cielistego - np. w przypadku wybrou bukietu o podobnej kolorystyce. Na pewno nie będą to typowe buty ślubne, bo takie mi sie nie podobają. jeśli spotkacie takie to proszę o cynk
ogólną wizję nakreśliłam, doradźcie co z bukietem pls!

Edytowane przez mufciu
Czas edycji: 2010-02-28 o 11:40
mufciu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 11:43   #4595
madmuazelle
BAN stały

Witam nową PM 2010-Mufcie
Mi się zdaje,że będzie pasował obojętnie jaki bukiet,z tych które wkleiłaś oczywiście.Są bardzo ładne,i chyba najbardziej przemawia do mnie ten pomarańczowy bukiet.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 11:54   #4596
metkaa
Zakorzenienie

mufciu witaj,
sukienka mi sie nie podoba ale bukieciki super, tez uwazam ze pomaranczowy najlepszy

ruszamy z zaproszeniami, pa pa

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2010-02-28 o 11:55
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:02   #4597
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc
kurcze dzis kolejny meczacy dzien sie zapowiada, wczoraj rozwozilismy zaproszenia, jak dla mnie nie jest to nic przyjemnego, tym bardziej jak ma sie porozrzucana rodzine tak jak moj tz, na dzis przewidziane 9 rodzin do zaproszenia

No tak,nie dziwie się.Moja rodzina jak i tż też porozzrzucana.
Trzymam kciuki za szukanie bolerka i welonu. Jak kupisz to się potem pochwal.

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Co do różnych zdań Księży,co potrzeba,czego nie potrzeba itp To u nas jest tak,że o licencji prawie każy mówi inaczej. No,ale mniejsza z tym to się da załatwić ( i nie mam na mysli łapowki,czy coś w ten deseń ).
Stary 2010-02-28, 12:14   #4598
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

Ambitne palny macie - 9 rodzin, to chyba u każdego tylko po 15 minut posiedzicie No to żebyście się wyrobili

Cytat:
Napisane przez mufciu Pokaż wiadomość
witam, obszerny ten wątek postanowiłam się wpisać - potrzebuję konsultacji, bo ślub juz niedługo - 10 lipca 2010.
Witamy
Jeśli chodzi o bukiecik to ja generalnie nie jestem zwolenniczką białych/kremowych/śmietankowych kwiatów, bo jak dla mnie są za blade i zlewają się wtedy z suknią, więc też stawiam na ten pomarańczowy Chociaż różowe goździki też mogłyby fajnie wyglądać

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

Co do różnych zdań Księży,co potrzeba,czego nie potrzeba itp To u nas jest tak,że o licencji prawie każy mówi inaczej. No,ale mniejsza z tym to się da załatwić ( i nie mam na mysli łapowki,czy coś w ten deseń ).
Kosmos z tą całą przedślubną papierkologią Dobrze, że u nas wszystko jest od razu jasno ustalone i ksiądz jest "życiowy" Chociaż i tak się nabiegamy za tymi papierkami

Właśnie sobie układam schemat badań do magisterki, bo jutro muszę zawieźć gotowy zestaw promotorce Nawet nieźle mi to idzie, ale musiałam wyłączyć wizaż, bo jak Was miałam na podglądzie to co chwilę wciskałam "odśwież" Teraz mam chwilę przerwy i zaraz wracam do wklepywania hipotez
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:17   #4599
asiulek1705
Wtajemniczenie

Witaj mufciu. Suknia nie w moim stylu, ale myślę tak jak koleżanki, ten pomarańczowy bukiet będzie pasował, choć troszkę taki mdły, może warto byłoby dodać do niego jakiś akcent, który nadałby wyrazistości?
Stary 2010-02-28, 12:24   #4600
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć
[.....]
a tak w ogóle to chciałam powiedzieć że od dzisiaj jestem bezrobotna
myślałam że może skoro mam rozwiązany stosunek pracy za porozumieniem stron to normalnie po 90 dniach wypłacają zasiłek, a tu się okazało ( wczoraj doczytałam) że trzeba mieć rok przepracowany, a ja mam tylko 3 m-ce no i takim oto sposobem zostałam bez środków do życia i na dalszym pełnym utrzymaniu rodziców teraz aplikacje prawnicze to dostępne są tylko dla bogatych

a ze spraw ślubych to w poniedziałek- wtorek zamierzam iść mierzyć suknie i w końcu się na coś zdecydowć bo czas pędzi a ja mało co mam załatwione w tym tygodniu planuję też zapisać się do makijażystki i fryzjerki bo terminy już pewnie w większość zajęte

no i w niedługim czasie zabieram się za robienie albumów dla rodziców, może któraś z Was ma taki sam pomysł i już zaczęła? cenne wskazówki i rady mile widziane

ale brzydka pogoda, nie dość że deszcz to jeszcze mgła
rok przepracowany w przeciągu 1,5 roku to minimum do otrzymania kuroniówki.
Trzymam kciuki za kupno sukni
Ja zrobiłam Księgę gości, taką skromną, wydrukwoałam teksty na kalce kreślarskiej i przyklejałam na klej uniwersalny (przezroczysty, praktycznie go spod kalki nie widać)
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a i jeszcze pytanie do dziewczyn które robiły zaproszenia/ winietki. Czym cięłyście papier? gilotyną czy obcinarką? zastanawiam się nad zakupem, ale gilotynę mam i jakoś mnie nie przekonuje ( chyba jest popsuta ) i myślę nad czymś takim:

http://www.allegro.pl/item926045960_...r_a3_fvat.html

co myślicie?

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

140 dni do ślubu
ja cięłam "ręcznie" za pomocą noża do tapet i linijki, bo szkoda mi było na jeden raz wydawać 50 zł na taką obcinarkę. Ta obcinarka, to najwazniejsze, by miała dobry dociskacz papieru i ostry nożeyk do cięcia, bo inaczej będzie szarpała brzegi.
Cytat:
Napisane przez annettka87 Pokaż wiadomość
dużo pracy z tymi zaproszeniami nigdy więcej ;P obiecałam więc....takie cuś
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Heloł
Idziemy dzisiaj wręczyć pierwsze zaproszenie!!!

nie mój styl, ale estetycznie wykonane
Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Znalazłam moje upolowane ryłkowe butki w necie. Są tutaj tylko szare i na czarnej podeszwie.
Białe wyglądają lepiej. Jak zrobię zdjęcia to wam pokażę

http://www.eobuwie.com.pl/product-po...lko-M4KF7.html
same butki nie podobają mi się, ale ważne, by Tobie się podobały i przede wszystkim były wygodne!
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Myśmy wręczyli w środę pierwsze i ostatnie wspólnie Ja jeszcze jedno wręczę sama, a tak to porozsyłaliśmy i już nawet zdążyły podochodzić
nie przejmuj się, nie zawsze można każdemu wręczyć osobiscie, ważne, że poczta sie spisała i zaproszenia dotarły
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
lubię tą piosenkę
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
[.....]
Wczoraj niezłe emocje były Ale mamy złoty medal
I brąz na dokładkę kompletnie niespodziewanie
Jak Kowalczyk wygrała, to się z TŻtem wydarliśmy jakbyśmy na stadionie byli A sąsiedzi równo z nami krzyczeli
u mnie to samo, darłam sie z mamuśką, a za każdą ścianą sąsiedzi to samo
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
cześć
cześć

mufciu witam na watku, goździki to piękne kwiaty i będą moim zdaniem pasowały
Stary 2010-02-28, 12:26   #4601
Martoolka87
Zakorzenienie

Nie mogłam się powstrzymać i wyszukałam bukiety z goździków:

Tu jest z dodatkiem róż: http://www.e-kwiaty.pl/images/bo036-xl.jpg

Tu mix z różami i gerberkami chyba, albo margaretkami (?) http://img371.imageshack.us/img371/4739/img5366ae1.jpg

Z białymi storczykami: http://img442.imageshack.us/img442/8776/18802220uw6.jpg

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-02-28 o 12:32
Stary 2010-02-28, 12:32   #4602
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Kosmos z tą całą przedślubną papierkologią Dobrze, że u nas wszystko jest od razu jasno ustalone i ksiądz jest "życiowy" Chociaż i tak się nabiegamy za tymi papierkami
Tzn mój Proboszcz z mojej Parafii jest taki dosyć problemowy. I jego się obawiam,bo czeka nas rozmowa. Z tż-towskiej Parafii Ksiądz jest spoko,a ten Ksiądz któy będzie nam udzielal ślubu ( bo w całkiem innym Kościele/Parafii ) jest właśnie bardzo ludzki,boi tak poszedł nam na ręke,mówiąc że nie musimy robić nauk.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:

Tu mix z różami i gerberkami chyba (?) http://img371.imageshack.us/img371/4739/img5366ae1.jpg

Ten pierwszy mi się najbardziej podoba.

Tak patrze na te kolorowe bukiety i mi się zaraz z nimi wiosna kojarzy,na którą bardzooo czekam. Marzy mi się,by było już ciepło o moglabym wreszcie pochować grubsze rzeczy do szafy i wkońcu ubierać się w luźniejsze.
Stary 2010-02-28, 12:38   #4603
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Tak patrze na te kolorowe bukiety i mi się zaraz z nimi wiosna kojarzy,na którą bardzooo czekam. Marzy mi się,by było już ciepło o moglabym wreszcie pochować grubsze rzeczy do szafy i wkońcu ubierać się w luźniejsze.
Poprosiłam wujka google o jakiś ładny wiosenny obrazek dla Was i patrzcie co mi dał: http://c.wrzuta.pl/wi18787/24efd93b0...464f9/0/wiosna
Stary 2010-02-28, 12:45   #4604
Ahsa
Raczkowanie

hej dawno mnie u was nie było, nawet nie mam czasu nic napisać. Kupiliśmy z TŻ wczoraj garnitur (3 zdjęcie). Chcę mieć różowe kwiatki (1 zdjęcie) do ślubu i znalazłam takie cóś (2 zdjęcie) same zobaczcie i oceńcie . Aha dodam, że nie boimy się ryzykować , a TŻ nie chce iść do ślubu w jak on to ujął "oklepanym muszniku i kamizelce".
Ahsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:46   #4605
Ahsa
Raczkowanie

Cytat:
Poprosiłam wujka google o jakiś ładny wiosenny obrazek dla Was i patrzcie co mi dał: http://c.wrzuta.pl/wi18787/24efd93b0...464f9/0/wiosna

no to jest wstrętne ble
Stary 2010-02-28, 12:50   #4606
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ahsa Pokaż wiadomość
hej dawno mnie u was nie było, nawet nie mam czasu nic napisać. Kupiliśmy z TŻ wczoraj garnitur (3 zdjęcie). Chcę mieć różowe kwiatki (1 zdjęcie) do ślubu i znalazłam takie cóś (2 zdjęcie) same zobaczcie i oceńcie . Aha dodam, że nie boimy się ryzykować , a TŻ nie chce iść do ślubu w jak on to ujął "oklepanym muszniku i kamizelce".
A wiesz, mnie się nawet podoba ten zestaw Nie wygląda pstrokato ani nie jest przesadzony. Kolorystycznie fajnie. Ja sama myślę nad czymś w tym stylu, bo chcę mieć fioletowy/liliowy bukiet i myślałam, aby TŻcik miał akcent jakiś w podobnym odcieniu, tylko my pewnie pozostaniemy przy krawacie lub muszniku. Nie jestem pewna, czy mój TŻ zgodziłby się na taką kamizelkę
Stary 2010-02-28, 12:50   #4607
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Bukiecik bardzo ładny, chociaż jeśli TZ miałby fioletowy zestaw, to te tulipanki też by mogły delikatnie w fiolet wpadać. Krój garnituru bardzo mi się podoba A jeśli chodzi o ten fioletowy zestaw, to nie podobają mi się te wzorki na kamizelce, ale kolorek ładny (chociaż mój TŻ pewnie by takiego nie założył , z resztą my chyba w ogóle zrezygnujemy z kamizelki i musznika, zostawimy zwykły krawat, najlepiej śledzik).
Stary 2010-02-28, 12:59   #4608
Ahsa
Raczkowanie

ok dzięki za opinie. Mój P. tak jak mówiłam nie chce kamizelki i musznika bo jest oklepane, z kolei z muszcze samej wygląda nijako , a krawat w ogóle odpada bo nosi go codziennie, więc nie wyróżniałby się jako Pan Młody. Kolor kamizelki zmieniłabym na jaśniejszy- jak kwiatki.

A najśmieszniejsze jest to, że wczoraj jak to znalazłam, to się śmiałam , a dziś nawet mi się podoba.
Stary 2010-02-28, 13:09   #4609
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ok dzięki za opinie. Mój P. tak jak mówiłam nie chce kamizelki i musznika bo jest oklepane, z kolei z muszcze samej wygląda nijako , a krawat w ogóle odpada bo nosi go codziennie, więc nie wyróżniałby się jako Pan Młody. Kolor kamizelki zmieniłabym na jaśniejszy- jak kwiatki.
No nie wiem czy to jest dobry pomysł z tą zmianą koloru Fiolecik jest taki wyrazisty, a tak różowa kamizelka mogłaby nieciekawie wyglądać i całość mogłaby wyjść trochę, sorry za określenie, gejowsko. No ale to tylko moje zdanie
Stary 2010-02-28, 13:14   #4610
mufciu
Przyczajenie

Cytat:

Tu mix z różami i gerberkami chyba, albo margaretkami (?) http://img371.imageshack.us/img371/4739/img5366ae1.jpg

Martoolka, ja właśnie zakochałam się w goździkach. Nie lubię tylko mixów, chciałabym mieć właśnie bukiet z jednego rodzaju kwiatów i w jednym kolorze, okrągły, bez żadnych zwisów tu i ówdzie na trzecim zdj podesłanym przez Ciebie widać różowe goździki.. muszę się wybrać do kwiaciarni i podpytać jakie kolory są w ogóle dostepne

Ahsa - a gdzie kupiliście garnitur? My chcemy tylko jakąś fajną koszule i muchę lub śledzik, jeśli z muchą mój ukochany nie będzie się dobrze czuł. Twój bukiet bardzo ładny, jeden z niewielu mixów jakie mi się kiedykolwiek spodobały

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
No nie wiem czy to jest dobry pomysł z tą zmianą koloru Fiolecik jest taki wyrazisty, a tak różowa kamizelka mogłaby nieciekawie wyglądać i całość mogłaby wyjść trochę, sorry za określenie, gejowsko. No ale to tylko moje zdanie

zgadzam się, poza tym generalnie kolorystyka jest zachowana, a to że inne są odcienie kamizelki i bukietu to wypada na plus - "kompleciki" nie są fajne
mufciu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 13:18   #4611
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolka, ja właśnie zakochałam się w goździkach. Nie lubię tylko mixów, chciałabym mieć właśnie bukiet z jednego rodzaju kwiatów i w jednym kolorze, okrągły, bez żadnych zwisów tu i ówdzie na trzecim zdj podesłanym przez Ciebie widać różowe goździki.. muszę się wybrać do kwiaciarni i podpytać jakie kolory są w ogóle dostepne
Gama kolorystyczna goździków:
http://www.bucholc.com/oferta/gozdziki
Mi najbardziej podobają się to dwukolorowe, np. białe z fioletowymi obwódkami
Stary 2010-02-28, 13:24   #4612
Ahsa
Raczkowanie

[QUOTE

Ahsa - a gdzie kupiliście garnitur? My chcemy tylko jakąś fajną koszule i muchę lub śledzik, jeśli z muchą mój ukochany nie będzie się dobrze czuł. Twój bukiet bardzo ładny, jeden z niewielu mixów jakie mi się kiedykolwiek spodobały[/QUOTE]

garnitur z kolekcji wilvorst 2008. wejdź na ich stronę tam znajdziesz sklepy w Polsce i katalog najnowszych kolekcji. My chcieliśmy smoking ale niestety są czarne a my szukaliśmy brązu bo P. nie wygląda dobrze w czerni
Stary 2010-02-28, 13:28   #4613
anna_wictoria
Przyczajenie

Cytat:
witam, obszerny ten wątek postanowiłam się wpisać - potrzebuję konsultacji, bo ślub juz niedługo - 10 lipca 2010. oświadczyny były w wigilię, jakoś tak cudem udało się dograć te najważniejsze rzeczy i padło na lipiec tego roku, chociaż po waszych wpisach widzę, że macie dużo więcej czasu na planowanie, myślę nawet że może z naszej strony taki szybki ślub to porywanie się z motyką na słońce...

do rzeczy: wybrałam suknię - model marisa (pronovias)
  1. do tego będzie welon długi, prosty raczej bez zdobień - chciałabym część welonu "zmiąć", uformować a'la kwiat i podpiąć do włosów, tak by nie wpinać dodatkowych zdobień... mam wizję w głowie, coś podobnego widziałam u kożuchowskiej, może macie jakies inne zdjęcia?
  2. wymarzyłam sobie bukiet z goździków, zakochałam się w tym z obrazka poniżej jeszcze zanim wybrałam suknię, a teraz się zastanawiam czy goździki będą pasowały suknia jest w kolorze naturalnej bieli jedwabiu, czyli taka śmietanka... śnieżnobiałe goździki odpadają, w grę wchodzą albo takie jak sukienka i wtedy ten materiał dookoła bukietu musiałby być w jakimś kolorze odbijającym je od sukienki (ten fiolet na zdj jest fajny ale czy do ślubu pasuje?). Druga wersja to goździki w kolorze pudrowy róż lub cos takiego bardzo delikatnego i wtrdy jasny podkład do bukietu (tzn ten materiał). Trzecia opcja to inne kwiaty - frezje albo tulipany - są delikatniejsze od goździków i być może bardziej pasowałyby do sukni? dodam że nie chciałabym zieleni w bukiecie (za duzo zieleni)..
  3. buty muszą być wysokie, bo mój ukochany jest wyższy ode mnie o 30 cm, kolor w tonacji sukni, bądź ciemniejszy, zblizony do cielistego - np. w przypadku wybrou bukietu o podobnej kolorystyce. Na pewno nie będą to typowe buty ślubne, bo takie mi sie nie podobają. jeśli spotkacie takie to proszę o cynk
ogólną wizję nakreśliłam, doradźcie co z bukietem pls!
ten pomarańczowy jest ok. Ale mam jeszcze coś takiego
anna_wictoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 13:32   #4614
anna_wictoria
Przyczajenie

albo takiego
Stary 2010-02-28, 13:47   #4615
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna_wictoria Pokaż wiadomość
ten pomarańczowy jest ok. Ale mam jeszcze coś takiego
Po pierwsze prośba, byś edytowała posty zamaist wpisywać jedcen pod drugim, zdjeć w 1 poscie można dodać kilka.
Po drugie uważam, że ten bukiet jest "za strojny" do Twojej sukni.
Stary 2010-02-28, 14:00   #4616
Martoolka87
Zakorzenienie

Rozprawiłam się z magisterką o tak
Ciekawe co mi jutro powie moja promotorka

Teraz obiadek muszę zrobić, a w międzyczasie będę myśleć nad tytułem nowej części, bo już nam niecałe 400 postów zostało, czyli jakieś 2 dni pewnie

Ooo... mam: "Prace magisterskie leżą odłogiem, bo PMki są pochłonięte wizażowym nałogiem"

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-02-28 o 14:03
Stary 2010-02-28, 14:04   #4617
chilanes
Zakorzenienie

Nie każda PM jest studentem ale tytuł zabawny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-28, 14:11   #4618
anna_wictoria
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Po pierwsze prośba, byś edytowała posty zamaist wpisywać jedcen pod drugim, zdjeć w 1 poscie można dodać kilka.
Po drugie uważam, że ten bukiet jest "za strojny" do Twojej sukni.
Myślałam, że samo sie dołączy. Od niedawna uczestnicze w forum. Dzięki za ciętą ripostę. Znalazłam te bukiety i może się komuś spodobają, ja już wybrałam swój bukiet. Chciałam tylko byś miła i podzielić się swoimi uwagami. Przykro, że musisz tak sarkastycznie reagować. Miłego dnia
Stary 2010-02-28, 14:18   #4619
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Nie każda PM jest studentem ale tytuł zabawny
Oj wiem, wiem. To był bardziej luźny żarcik wymyślony przez mój umęczony myśleniem mózg niż propozycja tytułu
Stary 2010-02-28, 14:21   #4620
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna_wictoria Pokaż wiadomość
Myślałam, że samo sie dołączy. Od niedawna uczestnicze w forum. Dzięki za ciętą ripostę. Znalazłam te bukiety i może się komuś spodobają, ja już wybrałam swój bukiet. Chciałam tylko byś miła i podzielić się swoimi uwagami. Przykro, że musisz tak sarkastycznie reagować. Miłego dnia
Nie pisałam tego sarkastycznie, czy złośliwie. idzę, że jesteś "nowa", więc to ja chciałam być miła i poinformować Cię o takim sposobie pisania wiadomości, zanim po którymś razie uwagę zwróci Ci Mod
Jaki więc bukie sama wybrałaś?

Martoolka87 jakiś czas temu był jakiś tytuł, o którym miałyśmy pamiętać, oczywiście... zapomniałam jak on leciał Napisałaś coś dzisiaj w ogóle, czy tylko piszesz, że myślisz? Nie zazdroszczę Wam tej pisaniny, chociaż nie powiem... marzą mi się studia

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-02-28 o 14:24
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości