|
|
#4591 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Cytat:
naucz się czytać ze zrozumieniem..inaczej jakby pokazali sam efekt końcowy czyli zdjęcie i jakieś tam przygotowania do sesji...a nie,że facet z kamerą chodził za dziewczyną czekając tylko aż ściągnie majty,żeby pokazać gołą dupę w telewizji - a co za tym idzie zwiększyć oglądalność. i powtórzę się...nie mów,że jak ktoś ma problem z nagością to niech się nie wpycha do tej branży bo posłużę się po raz kolejny przykładem Moniki Jagaciak, która jakoś nie musiała ściągać majtek ani pokazywać cycków,żeby się pojawiać na wybiegu u największych projektantów, być dwukrotnie w kampanii calvina kleina, obecnie jest w kampanii chanel i za każdym razem jak kupuję vogue'a jest gdzieś jej zdjęcie...dodam,że ma zaledwie 16 lat.także nie wypowiadaj się na temat modelingu przez pryzmat tego programu bo jedno nijak ma się do drugiego, a Tap Madl nie odzwierciedla tej branży... po pierwsze większość dziewczyn, które wzięli od początku nie miały szansy na karierę. Marta Szulawiak, która ma 170 cm wzrostu, 25 lat i duży tatuaż, co jest bardzo niemile widziane w branży. Za stara również była Beata, Weronika i Sonia były zbyt masywne...takie dziewczyny nie zostają modelkami, a co dopiero top...nie dostrzegasz tego, że ten program nijak ma się do branży mody?? więc nie cytuj Kazimiery Szczuki, że jak się ma program z nagością to nie powinno się być modelką bo błaźnisz się podobnie jak i ona. A co do mojej osoby, nie mam problemu z nagością i czym innym jest nagość na "normalnej sesji" a czym innym program telewizyjny gdzie cała Polska ogląda Twój biust i tyłek. rodzina, sąsiedzi, nauczyciele..masz rację w jednym, same się na to zgodziły więc ich sprawa. natomiast uważam,że TVN mógł się bardziej postarać i bardziej zróżnicować tematykę sesji a nie tylko nagie,nagie,nagie! i to świadczy o przesadnej komercji. you can dance niby tez komercyjny a jakoś zupełnie inaczej jest ten program odbierany i postrzegany. no i widać,że masz gówniane pojęcie o modelingu..więc może ogranicz swoje wypowiadanie się na obcy dla Ciebie temat
|
|
|
|
|
#4592 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=rexy;23620653]naucz się czytać ze zrozumieniem..inaczej jakby pokazali sam efekt końcowy czyli zdjęcie i jakieś tam przygotowania do sesji...a nie,że facet z kamerą chodził za dziewczyną czekając tylko aż ściągnie majty,żeby pokazać gołą dupę w telewizji - a co za tym idzie zwiększyć oglądalność.
no ale na tym przeciez polegał ten program, aby pokazywac jak dziewczyny pracuja na sesjach, to był cały ten smaczek..co mi po tym aby mi pokazali od razu gotowe zdjecie..a dziewczyny przed programem podpisywałe zapewne odpwoiednie oswiadczenia, o nagosci rowniez..tvn nie jest głupi..tak wiec wszystko to bylo swiadome |
|
|
|
#4593 |
|
Zadomowienie
|
widziałyście to?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=2Pz5R...layer_embedded |
|
|
|
#4594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4595 |
|
Zadomowienie
|
patrzę na ciebie i widzę... fioletową twarz
![]() z tym się zgadzam ja jeszcze widziałam różowe dłonie - ?
|
|
#4596 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4597 |
|
Zadomowienie
|
ja wymiękam po prostu
![]()
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
:d
Edytowane przez Almariel Czas edycji: 2010-12-07 o 17:14 |
|
|
|
#4599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4600 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#4601 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ano pewnie, że Kaśka mogła ... ech... no laski podpisywały te papierki w związku z programem, no ale kurde wątpię żeby w nich było napisane o tym, że będą za nimi ganiać kamerzyści i filmować gołe tyłki... w programie może i się musiały rozbierać, ale żeby zostać modelką bynajmniej coś takiego nie jest "niezbędne" to, że z modelkami się nikt nie cacka to jedno, a to, co było celem programu to drugie ![]() Ech, rzuciło mi się w oczy, że Ola miała nienajlepszy make up, co? |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, ja jestem zdania, ze to oczywiscie bylo zrobione pod publiczke, zeby jak najwiecej dupy gołej było widac i, zeby bylo o czym pozniej gadac. Ale to fakt, inaczej sie pracuje z fotografem sam na sam, a inaczej przy tlumach ludzi, czekajacych, az zdejmiesz majtki. I mozna nie miec problemu z nagoscia, ale ilosc osob, jakie sie kreca i mysl, ze ta nagosc zobaczy babcia z dziadkiem i wszyscy koledzy jest dosc krepujaca co nie ? Inaczej, gdy wszyscy zobacza zdjecia, a inaczej, gdy gołe ciało na zywo, w dodatku w roznych dziwnych pozycjach. Wiec TVN nie fajnie sie zachowal, jakos w amerykanskich edycjach tego nie ma i tez ogladalnosc nie spada.
Muszynianka nie masz racji, bo traktujesz wszystko przedmiotowo i wrzucasz wszystkich do jednego wora. Jest modelka, to ma byc ponizana, poniewierana, w koncu podpisala na to papiery. Pamela dobrze zrbila, bo pokazala, ze ma charakter i swoje zdanie. Wcale nie musiala sie zgodzic. Bo inaczej jest, gdy jest kamerzysta, fotograf i modelka - a kamerzysta filmuje nienachalnie gdzies z boku, a inaczej, jak sie pcha z kamera obok twojej waginy i jeszcze ma pretensje, ze ty sobie tego nie zyczysz. Co to ma wspolnego z modelingiem to ja nie wiem. Mozna robic dobre programy, ale ze smakiem, a dla mnie top model momentami byl naprawde chamski i pokazywal, a byc moze nawet przerysowywal swiat modelingu, ze niby kazda musi sie rozbierac, bo jak nie to spierdalaj. |
|
|
|
#4603 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/user/92werka#p/a/u/0/xzDoMsSeZfQ
Podobno to Weronika
|
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
No !!!!!! To ona !
|
|
|
|
#4605 |
|
Zadomowienie
|
Ten program nie miał nic wspólnego z modelingiem poza nazwą, czy to tak trudno zrozumieć?
|
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaale to byyło doobree
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie, nie mial nic wspolnego, to po co z drugiej strony pokazywal, ze taki ten swiat okrutny, ze trzeba sie stosowac? No ludzie.
|
|
|
|
#4608 |
|
Zadomowienie
|
Akurat to, że trzeba się dostosować jest prawdą. Nikt nie będzie chciał współpracować z modelką, która stroi fochy, płacze i "nie może się otworzyć".
|
|
|
|
#4609 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem nie. ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Między Pamelą a Pauliną była przepaść. Acha i jak już używam przesadyzmów, to sponiewierana i poniżona została jedynie Paulina Pszech na castingu jedna laska od bycia waleniem i ptaszysko. Oczywiście powinni je cmokać po tyłkach i zmieniać sesje wedle życzenia na przykład Pauliny Papierskiej :P weź przestań ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() tjajes wychodzi "fotograf" bierze komórkę i cyka foty jak podnosisz bluzkę, intymność full opcja. naprawdę nie masz pojęcia ile osób pracuje nad sesją i ile się przygląda? Cytat:
wiesz co, to jest jak z klanem. jadą po tap madl, że ściema, że szajs, że gówienko, ze komercja, że sponiewierali, że wagina. ("klan jest nudny") Ale nie żeby program zarobił miliony, nie żeby wszyscy oglądali i nie żeby wszyscy wiedzieli o co chodzi. (jak zadasz pytanie, wszyscy wiedzą co się dzieje )---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
i co? no ja się pytam i co było fajnie, oglądałam, lubię. przyznaję, fajna środowa rozryweczka. dawka humoru i emocji. program Gordona Ramsey'a - też nie pachnie kwiatuszkami, jest chamski, czasami odziera uczestników z godności. Big Brother, Bar, Mam Talent. No niesetty NA TYM TO POLEGA i TO SIĘ SPRZEDAJE, jak chcemy zobaczyć prawdziwe rzeczy no to chyba wiadomo że nie w tv ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
I uważam że przesadzasz, mówisz jakby miały pozować "z gołą bożeną" do kamery okrakiem i do tego miziając się po wagince. weź przestań. Acha a Pamela to największą aferę zrobiła o brak stanika nie majtek przy sesji z arubzem jak już tak uściślamy. modelka nie chce zdjąć stanika chociaż sesja tego wymaga (taki jest kaprys pana i władcy fotografa i początkującej modeleczki) oczywiście znów TVN jest winny nie? ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- acha i dla jasności - to nie jest tak że ja odrzucam godność modelki, absolutnie, caly czas kręcę się wokół artykułu z którym się nie zgadzam i który według mnie nic nie wnosi. Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2010-12-07 o 21:18 |
|||||||
|
|
|
#4610 |
|
Rozeznanie
|
To też będzie hit;
http://www.youtube.com/user/92werka ![]() Trafiłam na jej kanał poprzez ten powyższy remiks - skomentowała. |
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam te filmiki i pieję
|
|
|
|
#4612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() @Alejka, parę postów wcześniej wkleiłam link do tego hiciora. |
|
|
|
|
#4613 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musiało mi umknąć.Edit: Jednak nie ;p Edytowane przez Alejka Czas edycji: 2010-12-07 o 23:50 |
|
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
A moim zdaniem zgłaszając się do takiego programu powinno się mieć świadomość , że to tak właśnie może wyglądać .
|
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ryknela ze sie az zniesmaczylam- mowie o tym jej wydarciu sie- dziwny ton![]() super link ze to ktos wykorzystal
|
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Wydawałoby się, że po finale Top Model Ola Kuligowska będzie przegraną programu. Okazuje się, że zajęcie drugiego miejsca wcale nie oznacza, że zostanie przyćmiona przez zwyciężczynię, Paulinę "nie mogę się otworzyć" Papierską.[...] Tymczasem Paulina Papierska musi zostać w Polsce. TVN zarzeka się, że nie puści jej w świat, dopóki nie nauczy się angielskiego[...]
paulina niemogęsięotworzyć papierska,rotfl. ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- przykład weroniki obrazuje ze nie warto bawić się z młodszym bratem |
|
|
|
#4617 |
|
Raczkowanie
|
Ojoj i Kuba W tez sie z Poliny naśmiewa w swoim programie...
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=2Pz5R...layer_embedded 3:11 - wszystkie mają te same buty
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
muszynianka wyluzuj juz, bo sie strasznie plujesz. nie zrozumialas ANI JEDNEGO mojego słowa
![]() I co w zwiazku z tymi butami? Takie bylo zalozenie
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie? No przecież ubrań nie mają takich samych więc czemu buty miały by być
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

wiedziałam 

)