![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIV
Cytat:
![]() Dla rodziców zrobiłam trochę inaczej, bo dolny placek posmarowałam kwaskowym dżemem. I nie wiem czy ta wersja nie podejdzie mi bardziej.
![]() |
#4592 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() przyjedź do mnie i mi taki upiecz ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | ||
Zakorzenienie
|
Vesenko zabić mnie...to mało,
teraz mnie się przypomniało,ze to ciasto to ono się tak trochę rozwarstwia jak francuskie...nie aż tak jak napoleonka ,ale jak np capnąć z góry kawałek to się rozdzieli właśnie w miejscu ciasta i to tak,że trochę ciasta zostaje na capniętym kawałku i trochę na reszcie... jest możliwe uczynić tak żeby to było skrzyżowanie kruchego z francuskim,a może to kwestia dodania sporej ilości tłuszczu,albo śmietany do ciasta??
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może są różne wersje tego ciacha, bo to, które wkleiłaś ostatnio jest na kruchym (tak wygląda na zdjęciu przynajmniej) ![]() Półfrancuskie robi się łatwo ![]() Jak będziesz następnym razem w cukierni, to wypytaj jakie to właściwie ciasto ![]() ej no, nie bijaj ;( mi się siniaki robią ;( A tak poważnie to nie chce mi się. Wczoraj zrobiłam dwa ciacha ze śmietaną i tartę czekoladową z chilli. Może lepiej zapakuj się w autko i przyjedź ![]()
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Haj
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Co do Konia, to on mnie przeraża. To co, że nawet niektórym się podoba, skoro kupca nie znalazł? Ja też uważam, ze to nie jest zły obraz, ale bez sensu- nawet ja go nie chcę.
Malowałam go w bardzo szczególnych okolicznościach...
#4597 |
Zakorzenienie
|
Zarzucę was pytaniem z rana - ile trzeba mieć "pi razy drzwi" wkładu własnego do kredytu mieszkaniowego? Wiem, że to zależy od bardzo wielu czynników, ale tak z grubsza? 10, 20%?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jeszcze dopytam - czy któreś banki łaskawszym okiem patrzą na singli, czy jednak mam przesr... ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-05-01 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc jak by Ci miał facet zaniżać zdolność swoimi małymi zarobkami ![]() Nie polecam jednak kredytu w Pko. I jeszcze dobrze mieć jakiś czas konto w banku i żeby tam krążyła kasa wtedy dużo chętniej przyznają kredyt. Niektórzy twierdzą że Polbank nie robi problemów ale są też tacy co nie mają zaufania do Polbanku. Eurobank też daje kredyty bez problemów swoim klientom. Jest jeszcze opcja że weźmiesz kredyt wspólnie z rodzicami...wtedy też dużo łatwiej.
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-05-01 o 10:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie znalazł kupca ... jeszcze ... w sumie ja bym go kupiła, bo mi się bardzo podoba ale nie stać mnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja mam prosbe do Vesenki: potrzebuję pomysłu na 4-6 przekąsek na zimno, najlepiej takich które da sie przygotować dzień wcześniej. To ma byc taki zimny bufet przed obiadem własciwym. Błagam o inspiracje ![]()
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tych 100% wiem, ale wiadomo, jak się coś "uciuła" to zawsze łatwiej ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
Co mi po emocjach, jeśli mam je schować do szafy? Jest dużo obrzydlistw i okropności, które wywołują emocje- czy to powód, żeby od razu stawały się sztuką? Dla mnie- nie.
W sumie, jak się komuś podoba ten koń, mogę go wysłać- za koszt przesyłki. Lepsze to niż go zniszczyć.
#4608 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() haj! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4610 |
grozi wypollizowaniem
|
jakby kon miał skonczyć w niebycie to ja go mogę przygarnąć
![]() ale uwazam ze zasługuje na lepszą miejscówkę, oczywiście zobowiązuje sie do zapewnienia koniu ściany ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-05-01 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
idę zrobić chlebek bananowy
![]() a koń zasługuje na godne miejsce na ścianie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja już sernik upichciłam i kombinuję, jak by tu wszystko zrobić, zeby się nie narobić ![]() Ale mi się dzisiaj nic nie chce... a sprzątać, to już w ogóle ![]() Pogoda mnie rozwala, normalnie aż wyciągnęłam z czeluści mój ulubiony przysmęczacz i depresant, czyli Anathemę ![]() http://www.youtube.com/watch?v=GSK8P...eature=related
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-05-01 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4614 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie masz jeszcze jakiś obrazów na zbyciu,których nikt nie kocha
![]() nic mi się dzisiaj nie chce ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Kłaniam się wszystkim
![]() wpadłam na szybko się przywitać i zaraz lecę nad jeziorko pooglądać kaszubskie Wiśta Wio. U nas pogoda piękna ![]() Skarbiątko gratuluję konia ![]()
![]() |
#4617 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Gdyby ktoś chciał posłuchać pierwszego udostępnionego utworu, to można go (legalnie ![]() ![]() Chlebek bananowy! ![]() O mamo, już całkiem zapomniałam o tych pysznościach przez to dietowanie ![]() Też niedługo idę na komunię, więc będzie dyspensa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Nightwish... kawałek nawet fajny (pewnie dlatego, że nowej prawie nie słychać..), ale cieniutko im idzie bez Tarji... Cytat:
![]() Cytat:
Jak włączyłam, to długo nie mogłam się odkleić. Kasetę z walkmana zmieniłam dopiero gdy kolega obdarował mnie nagraniami Ministry. ![]() Cytat:
Jak będzie dobrze, to jeszcze na remont ci dorzucą. Parę miesięcy temu mogłabym ci zrobić symulacje w prawie 30 bankach za free, ale teraz nie mam już chyba dostępu... ![]() Posiadasz jakiekolwiek rekordy w BIKu? ---- Kurcze, ktoś mi się dobija na dwie komórki (drugi numer ma garstka zaufanych ludzi) i nie mam pojęcia kto... Fobia mi się włączyła...
![]() |
#4619 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Się spóźniłam ![]() Na pocieszenie zrobiłam szkic do ikony na desce. Będzie "Matka Boska Katyńska" - moja interpretacja. Później wrzucę fotkę. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-05-01 o 13:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.