Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-27, 17:32   #4591
KarolQaa
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

A jeśli chodzi właśnie o ten zestaw 5 produktów za 50 zł to będzie od tego odjęty upust?
KarolQaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 17:36   #4592
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krystell Pokaż wiadomość
Nie przyłączam się, bo nie wierzę, by Avon przekazał całą kasę dla powodzian. Dlaczego ?
Jeśli by chciał przekazać, to by dał normalną cenę za płyn, a nie większą niż w promocji katalogowej. Po drugie jak mamy pomóc to jest wiele organizacji charytatywnych, którym można przekazać dary. Po trzecie samemu, znając swój, sąsiedni, zaprzyjaźniony okręg, gdzie są KK/LS, które ucierpiały w wyniku powodzi - wówczas sami możemy takim osobom pomóc.

Ja sama mam rodzinę, która ucierpiała i jej z oczywistych względów pomagam, ale znam z okolic Sandomierza znajome osoby, które poznałam na jednym ze spotkań i im pomogłam finansowo i rzeczowo, przekazując ubrania, środki czystościowe, żywność.

Uważam sam pomysł Avonu za szczytny, ale metodę i wysokość ceny za produkt za trochę niewspółmierny.

Poza tym nie sądzicie, że Avon pomaga, ale naszym kosztem ?
Przecież poszkodowane KK/LS/OMS dawały zarobić Avonowi - czy tak dużej firmy nie stać, by samodzielnie wyłożyć pewną sumę pieniędzy na pomoc tym osobom ? Finansowo gotówką albo przez umorzenie długu w Avonie, gdy faktycznie taka osoba straciła dom ?
Co o tym sądzicie ?

Potem Avon będzie chwalił się, jak to pomaga powodzianom, tylko że nie sam z siebie, a kosztem osób, które mu pomogły, czyli tym, które kupiły produkt.
No wreszcie odpowiedź za którą podpisuję się obiema rękami. Ja zaniosłam dzisiaj u nas tzw. szlachetną paczkę i wiem dokładnie gdzie ta pomoc trafi. I nie koniecznie to muszą być konsultantki.

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez KarolQaa Pokaż wiadomość
A jeśli chodzi właśnie o ten zestaw 5 produktów za 50 zł to będzie od tego odjęty upust?
jest wyrażnie napisane,że jest to ofrta netto czyli bez upustu.
Stary 2010-05-27, 17:39   #4593
KarolQaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
jest wyrażnie napisane,że jest to ofrta netto czyli bez upustu.
dzięki

Edytowane przez KarolQaa
Czas edycji: 2010-05-27 o 17:41
Stary 2010-05-27, 17:43   #4594
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

czy ktoś składał dziś zamówienie i ma już wystawioną fakturę? ja swoje złożyłam o 10.02 i do tej pory cisza....
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 17:46   #4595
zlotqo
Zadomowienie

bardzo fajna ta promocja 5 za 50zł... zastanawiam się czy z niej nie skorzystać napewno wzięłabym coś z planet Spa i Avon Sun podoba mi się taka oferta

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 17:46   #4596
elka100
Raczkowanie

GG do elka100

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ale przecież nowa oferta pojawia się w czwartki, a dzień A składa zamówienia w czwartki więc ją widzi.
Tą ofertę się widzi pod warunkiem że w czwartek po południu jest się w domu lub chociaż ma się dostęp do komputera, no więc dzień A na pewno ma z tym najgorzej. Znów z drugiej strony te oferty przeważnie są do wyczerpania zapasów więc te dziewczyny co składają na późniejsze dni mają mniejsze szanse że dostaną te ciekawsze rzeczy.

Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość
Hej !! Co wy myślicie na temat tej ofery 5 produktów za 50 zł ?
Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Na stronie powitalnej. Całkiem ciekawa, ale chyba nie skorzystam, mam 3 pozycje z tych podanych stron, a dwóch nie chcę "dobierać" na siłę.
Ja właśnie też mam 3 pozycje z tych stron ale zamówienie mam już wysłane i teraz nie wiem gdybym domówiła te 2 pozycje to policzą mi z tej oferty czy katalogowo, bo przecież mam już zamówione ale pokazuje mi że mam wybrać 5 produktów
elka100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 17:50   #4597
Lady26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość
Hej !! Co wy myślicie na temat tej ofery 5 produktów za 50 zł ?

No więc ja znalazłabym dla siebie 5 produktów godnych zainteresowania
Zobaczę jakie będą teraz zamówienia i w razie czego sfinansuję sobie ten zakup z moich avonowych zarobków Jak dla mnie najbardziej interesujące są produkty: avon sun,planet spa, jeszcze zestaw do french..och, nabrałabym tego...

Żona kochającego męża, mama kochających córeczek !!!

Edytowane przez Lady26
Czas edycji: 2010-05-27 o 17:54
Lady26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-27, 17:56   #4598
smerfetka25
Zakorzenienie

Właśnie złożyłam domówienie na te 5 produktów, bardzo fajna oferta
Wybrałam wodę bali bliss, balsam z beta karotenem, błyszczyk, poczwórne cienie i żelową kredkę

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez elka100 Pokaż wiadomość
Ja właśnie też mam 3 pozycje z tych stron ale zamówienie mam już wysłane i teraz nie wiem gdybym domówiła te 2 pozycje to policzą mi z tej oferty czy katalogowo, bo przecież mam już zamówione ale pokazuje mi że mam wybrać 5 produktów
Wybierz 5 produktów i wciskaj strzałkę do końca, na końcu pojawią się kody do produktów które wybrałaś, te kody trzeba wpisać do zamówienia. Sprawdź czy kody się zgadzają, jeśli tak to dopisz tylko 2 pozostałe pozycje
Stary 2010-05-27, 17:57   #4599
gosika123
Raczkowanie

Potrzebuję pomocy. Składam dzisiaj zamówienie z kat. 10 i chciałam zamówić tą kosmetyczkę zebrę (spełniłam potrzebny warunek), ale niestety nigdzie nie mogę znaleźć kodu na tą kosmetyczkę

Jeśli znacie ten numer proszę podajcie mi go
gosika123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 17:58   #4600
Gosienka1707
Raczkowanie

malka
dziękuję za odpowiedź
Gosienka1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 18:02   #4601
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez gosika123 Pokaż wiadomość
Potrzebuję pomocy. Składam dzisiaj zamówienie z kat. 10 i chciałam zamówić tą kosmetyczkę zebrę (spełniłam potrzebny warunek), ale niestety nigdzie nie mogę znaleźć kodu na tą kosmetyczkę

nie ma na nią żadnego kodu, będzie przysłana jeśli sprawdzą, że spełniłaś warunek, aby ją uzyskać
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-27, 18:07   #4602
Bezimienna88
Raczkowanie

Dziewczyny mam przeprosbe czy moze mi ktoras wytlumaczyc jak to jest z tym moim zamowieniem. 25 maja zlozylam zamowienie, niestety musialam napisac do avon maila z prosba o usuniecie... i teraz przy statusie zamowienia pisze mi tak:
Usunięte lub dołączone do innego zamówienia

i nie wiem co myslec czy moze mam zlozyc nowe z k08 czy ono jest dolaczone gdzies???

Słabo mi się robi z tą nową stroną dzwonię do nich od wczoraj i ciągle linia zajęta
Bezimienna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 18:13   #4603
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bezimienna88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam przeprosbe czy moze mi ktoras wytlumaczyc jak to jest z tym moim zamowieniem. 25 maja zlozylam zamowienie, niestety musialam napisac do avon maila z prosba o usuniecie... i teraz przy statusie zamowienia pisze mi tak:
Usunięte lub dołączone do innego zamówienia
i nie wiem co myslec czy moze mam zlozyc nowe z k08 czy ono jest dolaczone gdzies???
A na stronie głównej z prawej strony nie wyświetla ci się nic na czerwono? Żeby np edytować zamówienie albo cóś podobnego?
Stary 2010-05-27, 18:20   #4604
Bezimienna88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
A na stronie głównej z prawej strony nie wyświetla ci się nic na czerwono? Żeby np edytować zamówienie albo cóś podobnego?

Nie tylko cos takiego nic więcej:
Zamówienia - złóż zamowienie
zmiana hasła wiadomości i tego typu rzeczy an stronie powitalnej ale nic o edytowaniu i nic na czerwono.
wprawdzie na maila napisali mi ta :
Szanowna Konsultantko,

Zamówienie z katalogu 08/2010 złożone 25.05.2010r. zostało usunięte.

Tylko dlaczego w takim razie mam dołączone lub usuniety, czy teraz ta nowa strona tak dziala ze jak usuwasz zamowienie to automatycznie pisze tez dolaczone

Swoja droga ta strona to wielka porazka jak dla mnie :/
Stary 2010-05-27, 18:21   #4605
elka100
Raczkowanie

GG do elka100

Cytat:
Wybrałam wodę bali bliss, balsam z beta karotenem, błyszczyk, poczwórne cienie i żelową kredkę

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Wybierz 5 produktów i wciskaj strzałkę do końca, na końcu pojawią się kody do produktów które wybrałaś, te kody trzeba wpisać do zamówienia. Sprawdź czy kody się zgadzają, jeśli tak to dopisz tylko 2 pozostałe pozycje
Dzięki za szybką odpowiedź, zrobiłam tak ale kody są zupełnie inne więc nic z tej oferty dla mnie nie będzie a szkoda.
elka100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 18:27   #4606
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bezimienna88 Pokaż wiadomość
Nie tylko cos takiego nic więcej:
Zamówienia - złóż zamowienie
zmiana hasła wiadomości i tego typu rzeczy an stronie powitalnej ale nic o edytowaniu i nic na czerwono.
wprawdzie na maila napisali mi ta :
Szanowna Konsultantko,

Zamówienie z katalogu 08/2010 złożone 25.05.2010r. zostało usunięte.

Tylko dlaczego w takim razie mam dołączone lub usuniety, czy teraz ta nowa strona tak dziala ze jak usuwasz zamowienie to automatycznie pisze tez dolaczone

Swoja droga ta strona to wielka porazka jak dla mnie :/
Spoko, na pewno masz usuniete. Oni zawsze tak piszą,że usuniete lub dołączone. Nie rozdzielają w opisie tych dwóch funkcji.
Stary 2010-05-27, 18:29   #4607
Bezimienna88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Spoko, na pewno masz usuniete. Oni zawsze tak piszą,że usuniete lub dołączone. Nie rozdzielają w opisie tych dwóch funkcji.

Czyli spokojnie mogę ponownie złożyć już poprawne zamówionko z k08 ????
Bo nie miło by było dostać dwie paczuszki
Stary 2010-05-27, 18:44   #4608
Agniecha1978
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny . Dziś szperałam po allegro i wytrzepałam jakiś dziwny zestaw męskich kosmetyków w dziwnej cenie . mi się wydaje że to jakaś podróbka . Może ta seria już była a ja o tym nie wiem oto link:
http://www.allegro.pl/item1050412190_aukcja.html

Dziś na bazarku przechodząc znalazłam podróbe wody Individual Blue . Nazywała się Vidual blue niebieskie opakowanie identyczny flakon a na dole napis wyprodukowano przez firme Bavon . myślałam że się popłaczę ze śmiechu Bavon Ludzie potrafią mnie dołowac .Mam do was prośbe a właściwie do dziewczyn Trendujących . jeżeli któraś z was była tak miła i wysłała mi po 1 katalogu 9 i 10. była bym bardzo wdzieczna bo przez internet to nie to samo :P .
A tak po za tym strasznie się wkurzyłam ja klientów mam jak makiem zasiał a byłam w Ch Land i do liderki lub konsultantki do stoiska ustawiały się tłumy po 10 osób. Dwie kobitki się nawet pokłóciły Nie wiem o co .Ja chyba z tym avon tylko zbankrutuje
A sprawa z zamówieniami się wyjaśnila i zamówienie usuneli
A ja znowu mam problemy z zalogowaniem Do tego My Avon likwidują . koszmar!
Pozdrawiam kochane
Agniecha1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 18:45   #4609
dodocia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosika123 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
nie ma na nią żadnego kodu, będzie przysłana jeśli sprawdzą, że spełniłaś warunek, aby ją uzyskać
Kalex wprowadzasz w błąd. kosmetyczkę akurat się zamawia bo są 2 do wyboru, albo męska, albo damska

kod na męską: 00232
kod na damską: 16873
dodocia@buziaczek.pl
dodocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 18:45   #4610
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krystell Pokaż wiadomość

Jednak co do tego, że chcesz zmienić zamówienie, bo pojawi się oferta itd. to dalej podtrzymuję, że lepiej wstrzymać się do godz. 20 ze złożenie zamówienia i wtedy do 8 rano następnego dnia mamy czas, by coś dopisać do zamówienia.

Odnoszę wrażanie, że jak ktoś coś wie więcej i chce tą wiedzą podzielić się to jest od razu ganiony, że wprowadza "zły ton" na forum. Wydaje mi się, że niewiele osób zna np. godziny fakturowania, pobierania zamówień i taka wiedza właśnie przydatna jest, by nie robić sobie zapasów tylko poczekać do godz. 20 i wtedy złożyć zamówienie bez obawy, że system je zaraz pobierze i zafakturuje.
Ja zwykle czekałam do 18-20tej zeby mieć czas na ewentualną edycję. Teraz jest gorzej bo po 20tej już się nie dodzwonię żeby np. usunęli. O tyle dobrze że przed wyslaniem chyba widzialam możliwość usunięcia (i można by zacząć od nowa z właściwym adresem w razie pomyłki).
Stary 2010-05-27, 18:51   #4611
KarolQaa
Raczkowanie

A jeszcze odnośnie tego 5 za 50zł. . . Jeżeli będe miała normalne zamówienie za troche powyżej 100zł i zamówie sobie ten zestaw za 50 zł to będe miała liczony ten upust 25 % za zamówienie powyżej 150 zł?
Stary 2010-05-27, 19:16   #4612
kaha_akro
Raczkowanie

no i mam fakturkę ale nie mogę jej obejrzeć bo mi wyskakuje error 404 file not found ehh.. o zeberce to się dowiem chyba jak paczkę w poniedziałek otworzę..
kaha_akro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 19:50   #4613
Agniecha1978
Raczkowanie

Witam ponownie I znowu mam problemy ze składaniem zamówien. moja kochana była liderka podała swoje dane do kontaktu i wysylania paczek I co ja mam teraz zrobic napisalam do avon może uda się zmienic adres zamowienia ktore zlozylam 2 minuty temu
Agniecha1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 19:51   #4614
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

czy ta oferta 5 za 50zł wlicza się do bazy upustu

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 19:53   #4615
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

złożyłam zamówienie i mam już status: zafakturowane, a chciałam zamówić produkty z tej oferty "5 za 50", infolinia pewnie już nie czynna bo nikt nie odbiera i kazali się nagrać... ale chyba juz lipa z dołożeniem tego do paczki tak? nie zauważyłam tego baneru wcześniej nuuu doradźcie coś Dziewczyny....
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 20:02   #4616
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agniecha1978 Pokaż wiadomość

Dziś na bazarku przechodząc znalazłam podróbe wody Individual Blue . Nazywała się Vidual blue niebieskie opakowanie identyczny flakon a na dole napis wyprodukowano przez firme Bavon . myślałam że się popłaczę ze śmiechu Bavon Ludzie potrafią mnie dołowac
Poważnie?? Ale się ubawiłam Firma Bavon, jak to brzmi
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 20:03   #4617
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smynio Pokaż wiadomość
złożyłam zamówienie i mam już status: zafakturowane, a chciałam zamówić produkty z tej oferty "5 za 50", infolinia pewnie już nie czynna bo nikt nie odbiera i kazali się nagrać... ale chyba juz lipa z dołożeniem tego do paczki tak? nie zauważyłam tego baneru wcześniej nuuu doradźcie coś Dziewczyny....
Przecież możesz złożyć jeszcze zamówienie regularne na minimum 50zł przyjdzie ci w tym samym terminie tylko w osobnej paczce...

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Poważnie?? Ale się ubawiłam Firma Bavon, jak to brzmi
He he ja też

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2010-05-27 o 20:04
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 20:06   #4618
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

yyyy a jak sie wysyła ten katalog z możliwością zamawiania do klientek:confus ed:

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 20:12   #4619
kingusiusia
Rozeznanie

Cytat:

Gdzie mam wejść żeby zobaczyć tę ofertę 5 za 50 ?
kingusiusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 20:15   #4620
Bezimienna88
Raczkowanie

Dziewczyny mam pytanko odnośnie szminek ucr z musem z oferty netto ponieważ te światła nie działają teraz to niestety nie wiem czy będą czy nie
i może któraś z was zamawiała takie jak: delicate pink 29173 i mango sorbet 02485 ... czy może wiecie ( jeśli któraś zamawiała), czy one będą czy jak to bywa w avon nie ma już itp?
Z góry dziękuje za odpowiedz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości