INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;) - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-13, 20:36   #4591
Markoo
Przyczajenie

Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)

no teraz jestem już bardzo mocno nastawiony na ćwiczenia.
Chcę zrzucić 10 kg i poprawić kondycję to są w tej chwili najważniejsze cele dla mnie.
Od tygodnia nie jadam też kolacji! co u mnie jest czymś nierealnym, chodzę spać około 1 w nocy i potrafiłem np. o 23 smażyć frytki i do tego schabowy... teraz już nie mogę myśleć o tym
Markoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 20:36   #4592
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mija_n Pokaż wiadomość
o witamy rodzynka w naszej damskiej grupie) myślę, że facetom łatwiej się chudnie, więc po 2 miesiącach możesz mieć naprawde fajne efekty...a ja po prawie miesiącu ćwiczeń (4miesiące wcześniejszych lżejszych ćwiczeń) jak napne mięśnierąk, to one naprawde zaczynają być widoczne i zawsze miałąm słabe ręce a teraz to się zmienia) jak nigdy nie robiłeś brzuchó to kaloryfera przez 2 miesiąca nie bedzies zmiał, ale na pewno nie będzie żałować że zrobiłeś program, będą same zalety

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

ty to jesteś czystym hardcorowcem
Hihi mam cel zredukować body fat do 20% do maja/czerwca a teraz mam ok 24-26 ;-(((
Stary 2013-02-13, 20:40   #4593
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Markoo Pokaż wiadomość
no teraz jestem już bardzo mocno nastawiony na ćwiczenia.
Chcę zrzucić 10 kg i poprawić kondycję to są w tej chwili najważniejsze cele dla mnie.
Od tygodnia nie jadam też kolacji! co u mnie jest czymś nierealnym, chodzę spać około 1 w nocy i potrafiłem np. o 23 smażyć frytki i do tego schabowy... teraz już nie mogę myśleć o tym
Jeść musisz na 2-3 godziny przed pójściem spać najlepiej jakieś białko
Bo jak nie zjedz to będziesz spalał mięśnie a nie tłuszcz a tego nie chcesz chyba oczywiście frytki won ;-)
Ale spokojnie jajecznicę możesz zjeść czy kanapki ( najlepiej ciemne)
Stary 2013-02-13, 20:44   #4594
Markoo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
Jeść musisz na 2-3 godziny przed pójściem spać najlepiej jakieś białko
Bo jak nie zjedz to będziesz spalał mięśnie a nie tłuszcz a tego nie chcesz chyba oczywiście frytki won ;-)
Ale spokojnie jajecznicę możesz zjeść czy kanapki ( najlepiej ciemne)
frytki won!! dam rade tym razem, kurcze z tym białkiem to może faktycznie, ale to... co jak będę jadł kolacje (2-3h przed snem) to lepiej niż jakbym nie jadł ?
Stary 2013-02-13, 20:47   #4595
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
frytki won!! dam rade tym razem, kurcze z tym białkiem to może faktycznie, ale to... co jak będę jadł kolacje (2-3h przed snem) to lepiej niż jakbym nie jadł ?
Oczywiście że tak ja chodzę spać ok 1 a jem o 23
Ok 2g białka potrzebujesz na kg masy ciała dziennie a węgli 4g także ja pije dodatkowo jeszcze koktail bo białko tez przyspiesza spalanie
Stary 2013-02-13, 20:48   #4596
Anielllka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hihi mam cel zredukować body fat do 20% do maja/czerwca a teraz mam ok 24-26 ;-(((
Kochana masz jakiś plan odnosnie spalenia? ja sie motam na sfd i nie łapie tam wszystkiego, jakieś rady takie proste dla blondynki? bo u mnie obecnie 27-26% chociaż w takich pomairach z cm wychodzi mi 24% - chciałabym też zejsc z tym tłuszczem

biegniesz 10km na czas?
Stary 2013-02-13, 20:53   #4597
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
Kochana masz jakiś plan odnosnie spalenia? ja sie motam na sfd i nie łapie tam wszystkiego, jakieś rady takie proste dla blondynki? bo u mnie obecnie 27-26% chociaż w takich pomairach z cm wychodzi mi 24% - chciałabym też zejsc z tym tłuszczem

biegniesz 10km na czas?
Jak skończę insanity to zabieram się za p90x no i będe napewno włączać jakieś aeroby bo lubię tez czytam sfd ale ostatnio nie mam czasu hehe u mnie najwiecej na brzuchu tego tłuszczu widzę różnice bo np jest coraz mniej a jak skacze to widać mięśnie napięte zobaczymy jak mi pójdzie

A co do biegania to teraz biegam truchtem ale od jutra przygotowuje się do wyścigu więc będe biegać interwałowo chciałabym przenieść te 10 km w 45 minut a jak będzie zobaczymy bo z astma nigdy nie wiadomo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-13, 20:59   #4598
Markoo
Przyczajenie

Cytat:
Oczywiście że tak ja chodzę spać ok 1 a jem o 23
Ok 2g białka potrzebujesz na kg masy ciała dziennie a węgli 4g także ja pije dodatkowo jeszcze koktail bo białko tez przyspiesza spalanie
Spokoo dzięki wielkie
Czyli od jutra muszę rozejrzeć się za produktami z większą ilością białka
i ćwiczyć dużo Będę pisał Wam jak mi idzie, może będzie mnie to bardziej motywowało w końcu reprezentuje grono facetów tutaj to nie mogę zawieść

Dzisiaj już uciekam bo mam jeszcze trochę pracy, a tak przy okazji jutrzejszych walentynek.... Dożo miłości wszystkim zakochanym, a tym samotnym... żeby znaleźli tą jedyną albo w Waszym przypadku jednego
Stary 2013-02-13, 21:01   #4599
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Spokoo dzięki wielkie
i ćwiczyć dużo Będę pisał Wam jak mi idzie, może będzie mnie to bardziej motywowało w końcu reprezentuje grono facetów tutaj to nie mogę zawieść

Dzisiaj już uciekam bo mam jeszcze trochę pracy, a tak przy okazji jutrzejszych walentynek.... Dożo miłości wszystkim zakochanym, a tym samotnym... żeby znaleźli tą jedyną albo w Waszym przypadku jednego
Zaglądaj do nas często

Wszystkiego najlepszego <3
Stary 2013-02-13, 21:06   #4600
Anielllka
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak skończę insanity to zabieram się za p90x no i będe napewno włączać jakieś aeroby bo lubię tez czytam sfd ale ostatnio nie mam czasu hehe u mnie najwiecej na brzuchu tego tłuszczu widzę różnice bo np jest coraz mniej a jak skacze to widać mięśnie napięte zobaczymy jak mi pójdzie

A co do biegania to teraz biegam truchtem ale od jutra przygotowuje się do wyścigu więc będe biegać interwałowo chciałabym przenieść te 10 km w 45 minut a jak będzie zobaczymy bo z astma nigdy nie wiadomo
mamy podobne plany - po insanity zaczac p90x dodatkowo interwały? ja lubię biegać więc od marca zamierzam, zimą nie lubie i zmarzluch ze mnie :P

10km -45minut jak dla mnie hardcore!! nie dalabym rady w takim tempie przebiec, myśle że jak dla mnie to 8km to max....

Marco - i Tobe róznież udanych walentynek, i masz nie zawieść, liczymy na Twoje efekty

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

i mam 2 tygodnie na podjęcie który program wybieram musze poczytać
Stary 2013-02-13, 21:08   #4601
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
mamy podobne plany - po insanity zaczac p90x dodatkowo interwały? ja lubię biegać więc od marca zamierzam, zimą nie lubie i zmarzluch ze mnie :P

10km -45minut jak dla mnie hardcore!! nie dalabym rady w takim tempie przebiec, myśle że jak dla mnie to 8km to max....

Marco - i Tobe róznież udanych walentynek, i masz nie zawieść, liczymy na Twoje efekty

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

i mam 2 tygodnie na podjęcie który program wybieram musze poczytać
Kochana ja tez tak myślałam na początku a okazuje się że naprawdę po ok3-4 km dopiero biegne lekko i łatwo
Także na bierząco jesteśmy z tematem ja już powinnam kończyć insanity ale przez wyjazd do PL i chorobę trochę się przeciagnęło :-(
A kiedy Ty kończysz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-13, 21:11   #4602
ksylwia
Zadomowienie

Cytat:
Muszę się Wam pochwalić ze zgłosiłem się do biegu na 10km jestem już na liście zawodników biegnie w marcu mam 5,5 tyg aby się przygotować
Super - biegi od zeszłego roku biegam sobie rekreacyjnie ok. 10-15 km 2-3 x w tygodniu, ale na bieg jeszcze chyba nie jestem gotowa. Dlatego tym bardziej podziwiam
Cytat:
Postanowiłem że i ja podejmę wyzwanie
Witaj! Dobrze, że wziąłeś się za siebie, ćwiczyłeś coś wcześniej? Czy tylko dzisiaj słabszy masz dzień?

Melduję dzień 5 - Pure Cardio za mną

Dodatkowo spędziłam dzisiaj 4 godziny na siłowni:
- aeroby - ok. 40 min
- siłowe - ok. 40 min
do tego:
- vacu thermal bieżnia - 15 min (nie podoba mi się, więcej nie pójdę)
- rollmasaż - 30 min - kocham to! Moje zakwasy łydek zostały rozmasowane!
- sauna z podczerwienią - ok. godzinki
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 21:11   #4603
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
to moje drugie podejscie do insanity, w wakacje zrobilam 3 tygodnie i przerwałam wlasnie bo waga wzrosła mimo że nawet trzymałam sie zasad zdrowego odżywiania. Teraz, po miesiącu insanity, pierwszy raz od 3 lat zobaczyłam wagę 61kg - myslałam że to nie mozliwie bo ciagle waga wahała się w granicach 64-68kg mimo ćwiczeń, często intersywnych. Zauważylam ze na moją wagę bardzo wpływa to co zjem wieczorem - dlatego starałam się na noc jeść malutko i bardziej białkowo.
wklejam mój przykladowy jadłospis:
1. serek wiejski, pomidor, kromka chleba z masłem
2. jabłko, słonecznik prażony na patelni z tłuszczem
3. odżywka białkowa, zupa ryżowa, pomarańcz
4. dwie miski salaty z oliwą, oliwkami i słonecznikiem, 1 gryz placka (miałam spróbować do smaku)
5 miska sałaty, serek wiejski

1. rano często jadłam jogurt, płatki owsiane, owoc
2. różnie
3. zupa i miska sałaty, ser albo odżywka , warzywa na patelnie i jajka
4 - różnie
5. sałata i serek wiejski

ja nie jem mięsa więc dlatego do w jadlospisnie nie ma - pewnie na obiad można wrzucic grilowane/gotowane mieso
u mnie najwieksze efekty przyniosła zmiana kolacji, zero węgli, najlepiej czyste białko, za to na śniadanie jadłam około 500kcal z czego praktycznie większosc to były węgle (jogur naturalne, pomarancz, płatki owsiane, łyżeczka miodu, wiórki kokosowe)
kcal na dzień była 1400-2000kcal zależne od dnia

odżywkę białkową piłam po treningu plus owoc lub sałatka

to tyle, teraz zawaliłam diete i póki co waga się trzyma 01.01 ważyłam 65,9, dziś 61,4, mam 164cm wzrostu

jak coś chcesz wiedzieć to pytaj [COLOR="Silver"]
Dzięki!

Nom to w sumie jem podobnie ...Tylko kolację jem ok 19 najczęściej kanapkę i jakieś białko...czasami sałatkę np z tuńczykiem ( mam fajny przepis jeśli lubicie)
Koktajl białkowy teraz zaczęłam pić po treningu...kcal w sumie nie wiem ile nie liczę ale pewnie ok 1500 +/-

i waga stoi!

charlizeee Ty to jesteś niesamowita po prostu! Prześlij mi proszę troszkę motywacji, siły i samodyscypliny Podziwiam!
I wiesz co z Tych Twoich fotek to ja tam serio wątpię, żebyś Ty miała 24-26% bf...??? hym...
To ja pewnie ok 30% mam (choć z kalkulatorów wychodzi mniej) ! i głównie na dolnej części ciał mi się to zgromadziło! nie moge sie z tym uporać!

ksylwia Super, że dzień minął zgodnie z planem i zazdroszczę zwłaszcza tego rollmasażu

Marokoo witaj i tzrymam kciuki a co do kolacji to jest ważna jedz ją tak jak napisała charlizee

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2013-02-13 o 21:14
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 21:17   #4604
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Dzięki!

Nom to w sumie jem podobnie ...Tylko kolację jem ok 19 najczęściej kanapkę i jakieś białko...czasami sałatkę np z tuńczykiem ( mam fajny przepis jeśli lubicie)
Koktajl białkowy teraz zaczęłam pić po treningu...kcal w sumie nie wiem ile nie liczę ale pewnie ok 1500 +/-

i waga stoi!

charlizeee Ty to jesteś niesamowita po prostu! Prześlij mi proszę troszkę motywacji, siły i samodyscypliny Podziwiam!
I wiesz co z Tych Twoich fotek to ja tam serio wątpię, żebyś Ty miała 24-26% bf...??? hym...
To ja pewnie ok 30% mam (choć z kalkulatorów wychodzi mniej) ! i głównie na dolnej części ciał mi się to zgromadziło! nie moge sie z tym uporać!
Ja jem 2200kcal i chudne hehe wiesz ja widzę może teraz mi tak wyszło bo jestem przed@ strasznie spuchnieta bo nie wiem sama ;-)
Moje zapotrzebowanie kaloryczne to 2600kcal więc dużo hehe ale przy takich intensywnych treningach trzeba jeść wiecej
To jak jesz o 19 to już powinnaś iść spać właściwie ja jem 2-3 godziny zanim pójdę spać a rano wstaje głodna jak wilk po 2 godzinach znowu głodna i tam cały dzień czasem jem 6 razy
Stary 2013-02-13, 21:20   #4605
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
Super - biegi od zeszłego roku biegam sobie rekreacyjnie ok. 10-15 km 2-3 x w tygodniu, ale na bieg jeszcze chyba nie jestem gotowa. Dlatego tym bardziej podziwiam

Witaj! Dobrze, że wziąłeś się za siebie, ćwiczyłeś coś wcześniej? Czy tylko dzisiaj słabszy masz dzień?

Melduję dzień 5 - Pure Cardio za mną

Dodatkowo spędziłam dzisiaj 4 godziny na siłowni:
- aeroby - ok. 40 min
- siłowe - ok. 40 min
do tego:
- vacu thermal bieżnia - 15 min (nie podoba mi się, więcej nie pójdę)
- rollmasaż - 30 min - kocham to! Moje zakwasy łydek zostały rozmasowane!
- sauna z podczerwienią - ok. godzinki
Tak Ci się wydaje bo to jest kwestia odpowiedniego podejścia ja np wiem że dam radę i daje a jakbym zaczęła się zastanawiać czy jestem gotowa to nic bym nie zrobiła ;-)
Moim zdaniem sukces to odpowiednie podejście i ciężka praca

Zapomniałem jeszcze dodać że cały czas podnosze poprzeczkę i to mnie najbardziej motywuje jeszcze pól roku temu nie zrobiłam ani jednej pompki a dzisiaj lecę jak szalona
Stary 2013-02-13, 21:24   #4606
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jem 2200kcal i chudne hehe wiesz ja widzę może teraz mi tak wyszło bo jestem przed@ strasznie spuchnieta bo nie wiem sama ;-)
Moje zapotrzebowanie kaloryczne to 2600kcal więc dużo hehe ale przy takich intensywnych treningach trzeba jeść wiecej
To jak jesz o 19 to już powinnaś iść spać właściwie ja jem 2-3 godziny zanim pójdę spać a rano wstaje głodna jak wilk po 2 godzinach znowu głodna i tam cały dzień czasem jem 6 razy
No Ty chyba jeszcze coś tam dodatkowo działasz biegi, Zuzka tak? Ale to zapotrzebowanie i tak spore
Ja muszę obliczyć dokładnie swoje...? może za mało jem

Ja w sum,ie siedzę od miesiąca w domku (odkąd zaczęłam insanity w sumie) choroba nas wymęczyła okrutnie! więc spacery z synkiem zamieniłam na trening ale nie pracuję tzn pracuję w domu! więc zapotrzebowanie mam na pewno dużo mniejsze!

Stary 2013-02-13, 21:27   #4607
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
No Ty chyba jeszcze coś tam dodatkowo działasz biegi, Zuzka tak? Ale to zapotrzebowanie i tak spore
Ja muszę obliczyć dokładnie swoje...? może za mało jem

Ja w sum,ie siedzę od miesiąca w domku (odkąd zaczęłam insanity w sumie) choroba nas wymęczyła okrutnie! więc spacery z synkiem zamieniłam na trening ale nie pracuję tzn pracuję w domu! więc zapotrzebowanie mam na pewno dużo mniejsze!
Wejdź sobie w kalkulator bmr ja ważę 60kg mam 165cm wzrostu pracuje właściwie na pól etatu więc to nie jest dużo zajmuje się domem no i bardzo intensywne treningi mam czyli insanity w dzień rest albo recovery biegam a jak mam sile to dorzucam Zuzkę ale rzadko także sorawdz bo jedząc za mało Twoje wysiłki pójdą na marne bo spalacz mięśnie zamiast tłuszczu ;-)
Stary 2013-02-13, 21:31   #4608
Mała!
Zakorzenienie

Ja też zajmuje się domem, i biegam za synkiem! Ja ma 157cm (ostatnio u lekarza było 158 ) i waże 57,5 kg ...trenuję Insanity i dokładam zawsze kilka brzuszków lub barki ...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2013-02-13 o 21:40
Stary 2013-02-13, 21:32   #4609
ksylwia
Zadomowienie

Cytat:
Moim zdaniem sukces to odpowiednie podejście i ciężka praca
Na pewno masz rację, ale zawsze jest jakieś ale przynajmniej w moim przypadku. Chciałabym pobiec przygotowana w swoim pierwszym biegu żeby się nie zrazić i tak już powoli roczek biegania mija. W sumie kocham to i bez konkretnych biegów - po prostu luz, odprężenie i radość pełna.

A co przesuwania poprzeczki to chyba o to chodzi w życiu, tym sportowym też. Postanowiłam rozciągać się po każdym treningu z insanity i powiem Wam, że po 10 latach od robienia szpagatu tureckiego brakuje mi teraz może z 15 cm. Popracuję nad tym
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-13, 21:36   #4610
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
Na pewno masz rację, ale zawsze jest jakieś ale przynajmniej w moim przypadku. Chciałabym pobiec przygotowana w swoim pierwszym biegu żeby się nie zrazić i tak już powoli roczek biegania mija. W sumie kocham to i bez konkretnych biegów - po prostu luz, odprężenie i radość pełna.

A co przesuwania poprzeczki to chyba o to chodzi w życiu, tym sportowym też. Postanowiłam rozciągać się po każdym treningu z insanity i powiem Wam, że po 10 latach od robienia szpagatu tureckiego brakuje mi teraz może z 15 cm. Popracuję nad tym
Wiem jak jest ale dla mnie to i tak będzie sukces skończyć ten bieg hehe

Nie przejmuje się tym
Które miejsce zajmę bo to nie chodzi o wynik a biegaczy będzie 2750 a w grupie biega się inaczej nagle masz wiecej siły jesteś szybsza więc czemu by nie spróbować ;-)
Stary 2013-02-13, 21:50   #4611
Mała!
Zakorzenienie

dasz rade na 100%... i pewnie jeszcze zaskoczysz samą siebie dobrym miejscem

Stary 2013-02-13, 21:52   #4612
charlizeee
Zakorzenienie

Będę zadowolona tak czy inaczej
Mój TŻ stwierdził ze mi na głowę padło hehe ale zadeklarował się że zacznie cwiczyc tylko ze on już tak mówi od prawie 3 miesięcy ;-))
Stary 2013-02-13, 21:59   #4613
Mała!
Zakorzenienie

wyszło mi podstawowej ok 1360 kcal a z treningiem nieco ponad 2000...to żeby zeszczupleć mogę coś odjąć np 200 kcal i będzie 1800 kcal??? jejku już ledwo na oczy widzę a tu liczby jeszcze hihi padam!

Stary 2013-02-13, 21:59   #4614
wiciana
Raczkowanie

ja tez namawiam tż do ćwiczeń
tylko że on może zjeść pizze kebaba i frytki na kolacje i wazy bardzo malo, ma niedowage chyba nawet :/
ale mu podsuwam cwiczenia na mase cos tam robi czasem
Stary 2013-02-13, 22:18   #4615
mija_n
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
W sumie.. nic za dużo mi to mówi. Nie wiem jak waga się rozkłada u facetów. U kobiet to można jakoś to sobie wyobrazić a u facete ato.. Ale nadwagi chyba nie masz?

To widzę ambitnie
mój ex jak ćwiczył to miał 177cm i 85 kg i to nie był tłuszcz tylko masa do wyrobienia mięśni, ale to zalezy kto jaką ma budowę...oczywiście jeżeli się nie ćwiczy to może to już tak ładnie nie wyglądać.

Ja skończyłam 6 Weidera...był rezultaty, ale czy ja wiem czy to takie super:P tak naprawdę widze, że kostke to się robi latami:/ ja oczywiście takowej nie posiadam, ale mięśnie się ładnie wyłaniają

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
yyyyyy...a skąd wiesz że masz tyle tłuszczu???? bo ja widzę że chyba ważymy podobnie, ja mam 169cm a jak byłam rok temu u dietetyka (robiłam tylko A6W i w sumie żadnych większych ćwiczeń niż orbitrek) to miałam 18,5% tłuszczu, mi to brakowało do normy:P a w pewnym momencie to mi nawet do 15,7% zjechało, więc dziwie się gdzie ty niby masz 24% tłuszczu.....

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Spokoo dzięki wielkie

heh dzięki przyda się na maxa, szczególnie po niedawnym rozstaniu wpadaj na forum to dostaniesz taki zastrzyk motywacji, że hej Tobie również udanych walentynek

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Wejdź sobie w kalkulator bmr ja ważę 60kg mam 165cm wzrostu pracuje właściwie na pól etatu więc to nie jest dużo zajmuje się domem no i bardzo intensywne treningi mam czyli insanity w dzień rest albo recovery biegam a jak mam sile to dorzucam Zuzkę ale rzadko także sorawdz bo jedząc za mało Twoje wysiłki pójdą na marne bo spalacz mięśnie zamiast tłuszczu ;-)
aa teraz doczytałam, że korzystałaś z kalkulatora..powiem jedno..to góóówwwnooooo max!!!! idź do dietetyka to prawdę Ci powie)) naprawdę ja byłam w szoku pomiarów, a wiek biologiczny to mi wyszedł 12 lat tak jestem zdrowa hahah

P.S. melduję plyo...nie cierpię tegooooooo!! ale jestem podwójnie dumna, bo dziś wjechały 2 grzańce i godzinke po już jechałam z ćwiczeniami

Skalpel: 24

Killer: 5
Turbo: 24
TzG: 5

Insanity od 18.01.2013r.:
Workout day: 62

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni"

Edytowane przez mija_n
Czas edycji: 2013-02-13 o 22:21
mija_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 08:17   #4616
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mija_n Pokaż wiadomość
mój ex jak ćwiczył to miał 177cm i 85 kg i to nie był tłuszcz tylko masa do wyrobienia mięśni, ale to zalezy kto jaką ma budowę...oczywiście jeżeli się nie ćwiczy to może to już tak ładnie nie wyglądać.

Ja skończyłam 6 Weidera...był rezultaty, ale czy ja wiem czy to takie super:P tak naprawdę widze, że kostke to się robi latami:/ ja oczywiście takowej nie posiadam, ale mięśnie się ładnie wyłaniają

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

yyyyyy...a skąd wiesz że masz tyle tłuszczu???? bo ja widzę że chyba ważymy podobnie, ja mam 169cm a jak byłam rok temu u dietetyka (robiłam tylko A6W i w sumie żadnych większych ćwiczeń niż orbitrek) to miałam 18,5% tłuszczu, mi to brakowało do normy:P a w pewnym momencie to mi nawet do 15,7% zjechało, więc dziwie się gdzie ty niby masz 24% tłuszczu.....

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

heh dzięki przyda się na maxa, szczególnie po niedawnym rozstaniu wpadaj na forum to dostaniesz taki zastrzyk motywacji, że hej Tobie również udanych walentynek

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

aa teraz doczytałam, że korzystałaś z kalkulatora..powiem jedno..to góóówwwnooooo max!!!! idź do dietetyka to prawdę Ci powie)) naprawdę ja byłam w szoku pomiarów, a wiek biologiczny to mi wyszedł 12 lat tak jestem zdrowa hahah

P.S. melduję plyo...nie cierpię tegooooooo!! ale jestem podwójnie dumna, bo dziś wjechały 2 grzańce i godzinke po już jechałam z ćwiczeniami
No tak obliczyłsm na kslkulatorze hehe chyba masz racje będe musiała udać się do dietetyka z prawdziwego zdarzenia na prawdziwe pomiary
Stary 2013-02-14, 08:26   #4617
Mała!
Zakorzenienie

Dzień dobry Dziś u mnie Recovery!

Ja też się chyba kiedyś w końcu wybiorę do dietetyka na pomiary z prawdziwego zdarzenia, pewnie obaliło by to wszystkie moje teorie hihi

A od dziś...jeszcze mniej cukru...jeszcze więcej białka!!! i dołożę trochę kcal bo czasami to mi wychodzi 1200-1300! ( liczę na oko) a to za mało raczej! dziś znowu waga podskoczyła...wkurza mnie to!!!

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2013-02-14 o 08:28
Stary 2013-02-14, 08:31   #4618
charlizeee
Zakorzenienie

1300kcal organizm spala w ciągu dnia nic nie robiąc więc to prawie głodówka przy insanity 1800kcal napewno nie będzie za dużo

Ja mam dzisiaj Max cardio conditioning i chciałam iść na jogging ale deszcz pada i jeszcze @ dostałam hehe no nie wiem zobaczę jak od lekarza wrócę
Stary 2013-02-14, 08:40   #4619
Mała!
Zakorzenienie

no wiem własnie...nie celowo tak wychodzi bo nie liczę...tak na oko przeglądnęłam w myślach posiłki zjedzone przez kilka ostatnich dni i tak średnio to właśnie ok 1300...hym???... może więcej nie wiem?
* zacznę zapisywać chyba i podliczać bo pewnie za mało jem i organizm spala mięśnie a magazynuje tłuszczyk żeby móc czerpać z czegoś energie!

Stary 2013-02-14, 08:47   #4620
charlizeee
Zakorzenienie

Najlepiej zapisywać bo dodatkowo wyłapiesz wszystkie błędy ale ja też nie zapisuje czasem mały mnie tak wymęczy że zapominam jak się nazywam hehe

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości