|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tak uciekłam , bo poszłam się opalać. ![]() nogi miałam na balkonie w słoneczku a reszta ciała w pokoju i oglądałam sobie licealne ciąze na mtv. ![]() Cytat:
![]() szafa nie moja xD rodziców. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Wtajemniczenie
|
Inf;*
ja też się dzisiaj opalałam na balkonie, ale mnie mama w końcu wygoniła ![]()
#4593 |
Zadomowienie
|
Wob - No moze na serio czas to zakończyć.
Kashte- Ej właśnie, a brzuszki robisz? ![]() Dziękuje ![]() Inf- Lubie licealne ciąze ![]() Jaaaakie pustki aż mi się wierzyć nie chce. Ale się dzisiaj ładna poczułam ![]() Bo idę sobie na spotkanie ze znajomymi do parku słucham sobie mp3 i takich gości mi nagle trąbie, później jakiś gościu na rowerze (taki całkiem całkiem ![]() się na mnie gapił i później jeszcze kilku innych. No i jeszcze jakieś stare dziady ale to już przesada była ;o Samochód po samochodzie, jakieś dziadki , takie ja wiem 65 + i każdy się na mnie gapił ![]() Uni ![]()
![]() |
#4594 |
Zadomowienie
|
Uni
![]() ![]() Jak sobie starłaś? ![]() Inf popatrz jeszcze w tygodniu, trochę czasu masz. U mnie też rodziców szafa xD Just nie robię ![]() A ja kocham jak się gapią, bo czuję się taka piękna wtedy ![]() ![]()
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Wtajemniczenie
|
.....
Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna! [ori_bas]571882[/ori_bas] Edytowane przez be unique Czas edycji: 2010-07-04 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a sukienka też mi się podoba, ale ten materiał.. czy to na bal pasuje? ehh Cytat:
![]() na koniec odcinka zdjął ![]() a opalać o też się chciałam, ale nie mogłam znaleźć stroju i potem mi się odechciało już wgl.. -,- Cytat:
![]() ja mam twoje nk? ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- nie mam jak pisać.. osa w pokoju!!!!!!!!! ja tu zaraz dostanę palpitacji serca, boshheee ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zadomowienie
|
Kashte - No ja też a że mi się to często nie zdarza
to miałam dzisiaj dodatkową radochę ![]() Uni - Oj..boli? Nie przyjemnie ;/ Miss - No na prawdę, pedofilów coraz więcej ;o No raczej nie masz,na PW wyślę ![]() Z laczka ją zdziel ! A teraz to już jestem w ogóle happy bo się właśnie dowiedziałam że z przyjaciółką i jej siostrą w lato jedziemy na kilka dni nad morze, jaki sympatyczny dzień ;D
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2010-06-05 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zadomowienie
|
Pasuje, to nie jest taki plażowy raczej
![]() Ok, będzie Elle ![]() Łaa! Ja już bym uciekła na widok osy w pokoju ![]() Just no i gitaraaa ![]() A gdzie nad morze? ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Elle a jak masz na imię, bo zapomniałam? ![]() Ej, a do mnie ostatnio któraś się zwróciła "Margaretko" uwielbiam to ![]() ![]()
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale masz fajnie z tym morzem...mm ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zbieram was jak rolnik plony xD metafora taka ![]() a co do sukienki to raczej ją kupie, chyba, ze coś wyczaję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- a ja nie muszę uciekać, bo ona jest pomiędzy dwiema szybami okna ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zadomowienie
|
Kashte przecież to nie są goci !
![]() no nie wiem, jeśli kiedyś byśmy razem mieszkali. ja tam na stałe ![]() ![]() to w sumie ważna decyzja co w ogóle u Ciebie? jak się czujesz Pysiu?! nie napisałaś nic ![]() just taak, chyba to skończę.. fajnie z tym morzem ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Przyczajenie
|
Chciałabym sie do was dołączyć
![]() ![]() ![]() (Odpowiedzi na wasze pytania "wstepne") Jestem Paulina Mieszkam w okolicach Tomaszowa Mazowieckiego Nie mam. I na razie nie zamierzam mieć Dużo tego ![]() Na razie nie mam większych problemów, ale jeżlei sie pojawią to napewno napiszę. link do zdjęcia podam troszkę puźniej Uwielbiam imprezy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Zadomowienie
|
Kashte - Do Gdańska
![]() I ole sie nie myle to Blanka się do Ciebie tak zwróciła ![]() Miss - Zaakceptowałam ![]() My chleb zawsze z Łabiszyna kupowaliśmy ![]() Śliczna Ty ![]() Gavasha - Witamy ![]() Też się ineterseuje psychologią, od września będę sie trochę o tym uczyć ![]() A jaki rodzaj filmu ? A, i Weronika jestem ![]()
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2010-06-05 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | ||||||
Rozeznanie
|
Ok, nadrobiłam. Miałam wczoraj napisać, ale byłam zbyt nietrzeźwa jak mnie Anka zostawiła. o.O
Cytat:
![]() A co do prezentu - a myślałaś o jakimś fajnym zestawie kieliszków z quqartki np? albo cos z toys for boys? A moze jakiś gadżet z Flo? (chociażby misiek - to słodkie! ![]() Cytat:
![]() Tiaaa, ja trenuję taniec sportowy. ![]() a propo tańca... dzisiaj siedzimy sobie z M. i gadamy tak ogólnie i on nagle wypalił czy bym mogła kiedys dla niego zatańczyć tak jak na dyskotece (lecaił Sean Paul, a ja kocham tańczyć do jego pisoenek dancehall ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Just, będę bardzo mocno trzymać kciuki! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I co jeszcze? Dzisiaj cały dzień z M. Wczoraj z moją kochaną Anką. I jestem taka szczęśliwa... Jutro chyba na zakupy jadę ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Uni. ;*
mnie właśnie zawsze wygania na słońce, bo blada strasznie jestem. a moge leżeć godzinami i nic.. dzisiaj po 3 h lekko mi się nogi opaliły. Just. ;DD ja jeszcze nastoletnie matki lubię. ;D dziady.. ;| masakra. a gdzie nad morze ? ;** ej właśnie. jak Twoje brzuszki ? ;D Kashte w poniedziałek idę. ;D Elle. to tego odcinka nie widziałam. ;D co do stroju to co chwile mi się odpinał. coś się zepsulo. ;D jezu osa. ! dzisiaj rano mama mi okno otworzyła i wyszła. budzę się bo cos mi bzyczy. patrzę a tam taaaaak duża osa. ;O oczywiście krzyk xD kup tą kup ! <prosi> Gavasha. Angela jestem. ; ) ła. też się psychologią interesuje. tzn wiąże z tym swoją przyszłość. ( o ile wróżka nie zostane xD ) Morf ![]()
![]() |
#4605 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a osa męczy się za oknem i jest to komiczne ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- o i hej gavasha! ![]() ja jestem Olga ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
![]()
Morf zmieniłas av. ślicznota.
![]() Elle. to wypuść biedną osę. ![]() a co do stroju. maszeruj do sklepu i kupuj nowy ![]()
![]() |
#4607 |
Rozeznanie
|
Inf - no co Ty! Gdzie, ja zboczona?! PS Ze mnie też bledzioch nie łapiący słońca...
![]() Miss, jak ja byłam na zielonej to, mimo świetnie zawiązanego stanika niewiele mi on dał, bo ofc ulubiona zabawa moich kolegów to było zdejmowanie z dziewczyn stroju ![]() ![]() boże, jakie ja mam grzeszne myśli ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- a no zmieniłam, a teraz myslę, czy iść się wykąpać... tylko samej tak smutno mi będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Raczkowanie
|
no tylko mnie w mieści nie znajdę, a jak byłam na zakupach dzisiaj w bdg, to zapomniałam i jestem o to na siebie zła.. grr
a osy nie wypuszczę, bo mnie.. zje ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- hahahha Morf powiadomię w razie co ![]() ![]() ale raz mi poszedł do góry.. dobra dwa razy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mnie weź mnie !! ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Rozeznanie
|
haha, nie no u nas było, że rozwiązywali, ale ja akurat miałam farta, bo M. był przy mnie i zawsze pilnował, żeby albo nikt mnie nie tknął albo ew. poinformować mnie, że coś mi sie rozwiązuje
![]() ![]() chyba sobie obejrzę w rytmie hip -hopu. jakie macie ulubione filmy o tańcu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zadomowienie
|
Elle mam
![]() Na dwór z nią, a nie na śmierć ją skazujesz ![]() Wob punki? ![]() ![]() No bardzo ważna, nie wiem czy umiałabym ją podjąć. U mnie... weź... proszę Cię... jaki sajgon! On do mnie pisze cały czas O.o Ale mi to nie przeszkadza ![]() Gava hello ![]() ![]() ![]() No to dzięki Blanka ![]() ![]() Just ahaa ;d Morf bo dancehall jest megaseksowny i za***isty ![]() ![]() Dawaaaj, co Cię rozczula? ![]() Meeega av ![]() step up, step up! ![]() Ej zazdroszczę M. ![]() Inf <333 To lecim ;D papapa<33
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zadomowienie
|
gav hejj Ola jestem
![]() Morf zakochańcu ![]() Kashte to już lepiej nie ? to najważniejsze pa ![]() ja właśnie podjęłam decyzję. nie obchodzi mnie on, nie wiem co musiałby zrobić, żeby było dobrze. nie będzie koooooooooonieeeccc
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-06-05 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Ola zakochałam się w tej sukience
![]() Kashte no wiem, ale mnie wkurzył xD coś w podobie kiedyś czytałam i to jest prawda ![]() ja też lubię jak się gapią ![]() Uni aaaa ![]() Just o kurde^^ ale co Ty się kobieto dziwisz ![]() Paulina cześć, Sylwia jestem ![]() ja też mieszkam w Łódzkim, niedaleko działoszyna ![]() Morf dziękuję, pomyślę nad Twoimi propozycjami ![]() z Ciebie ta radość promieniuje, aż do mnie ![]() Inf teraz zauważyłam av - mega ![]() buahaha siedzę sobie, gram w karty i zaczęłam śpiewać piosenkę ''jadę na rowerze słuchaj do byle gdzie, rower mam posłuchaj w taki różowy jezz'' odwracam się, a ty K na rowerze ![]()
#4614 |
Zadomowienie
|
heeeej ;*******
nadrobiłam i powiem Tyle ze Was kocham, ze Sylwia ma piękne buty, a Inf pieknei wyglada, ale u mnei w szkole doczepili by sie o dekolt -,- wiec ja bym załozyła jakiś top ![]() ![]() + reszta ;********* aaaa i witam nową, Ola, Vo jestem ![]() jakis fbl, nk? ![]() mam juz nowy tel ![]()
![]() |
#4615 |
Rozeznanie
|
Kash, no ja też się uczę - znaczy chcę umieć tak, ze jesteś oparta jakbyś robiła pompki i ruszasz na zmianę pośladkami - bo tego za hugosa nie umiem.
![]() Wob, trzym się ![]() Bound, dzięki! ![]() ![]() Vo, jakiego masz fona? Bo ja też zmieniałam niedawno, z tydzień temu i wzięlam LG Cookie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
VO cieszę się razem z Tobą
![]() Morf raczej kocur, nie wilk, bo to jego przezwisko xd ... ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- ![]()
#4617 |
Zadomowienie
|
dobranoc <3
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() z tą piosenka to ![]() Kashte ![]() wgl to dzień dobry ![]() obudzili mnie o 8 do kościoła. ok wstałam sobie ubrałam się zchodze na doł. a matka mi mówi, że zostaje bo coś tam. a ja tak.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Raczkowanie
|
sieeeemaaaaaa lachonyyyyy
![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Dziewczynyy , mam problem .. Więc już mówię ; od jakiegoś czasu moja kumpela zerwała z chłopakiem z którym była 2 lata.W sumie to ona go nie kochalaa jak nam mówiła .. ale dobraa to już nieistotne .. BO ten Chłopak czyli P . pisał do mnie , czy pomogę mu odzyskać K. i wogole .. to pogdadaalam z nim .. i pozniej sie zaczęło .. . Kiedy wchodziłam z K.na dwór to on pisał esy, i wogole , H*jowo się czułam jak z nim pisałam a równocześnie gadałam z K. teraz ciągle gadam z nim na skype w nocy ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko nie wiem co mam dalej robic ;d . Pomózciee ! ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- i wogóle on mi takie esyy pisze ;d , ze to masakraa ; d. Ale on jeste bardzo przystojnyy ![]() o esyy moze wam potwierdzic Owcaaa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Rozeznanie
Lokalizacja: Miasto grzechu, szybkiego seksu, chlania aż po świt.. ♥
|
elo elo wszyystkim
![]() oo ja -.- umre dzisiaj na bank ^^ znikłam wczoraj boo najpierw zobaczyłam się z M., a potem poszłam na melanż ii o. ![]() wszystko się udało, gorzej teraz ze mną ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Iza, nie wiesz co masz zrobić? Skoro dobrze Ci się z nim rozmawia to rozmawiaj dalej ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.