![]() |
#4591 | |
BAN stały
|
Dot.: Essence cz. V
Cytat:
![]() Załącznik 3425347Załącznik 3425348 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.essence.eu/pl/products/ou...-products.html Na szafie przygotowanej do nowości też na pewno były obrazki pojedynczego różu i cieni z WSIF umieszczonych obok pudru i tego nowego pasiastego różu na dolnych półkach. Najwyraźniej standu nie będzie. Może jednak będzie ten rozświetlacz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Rozeznanie
|
Gdyby ktoś z Lublina szukał brązera, błyszczoli i cieni to są w Naturze na Braci Wieniawskich i to prawie nie ruszane (tylko z lakierów zostały dwa białe)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
w Gdańsku pięknie jest w Douglasie w Alfa Centrum. Dwie duże szafy, limitowanka z ITW [nie przyglądałam się co jest,ale sporo jeszcze było. Na pewno wszystkie błyszczyki, bronzer, kredki. A poza tym jest jeszcze Eclipse. zostały pudry, niektóre lakiery [poza czerwonym , bo wczoraj wzięłam ostatni w ramach zapasu], kredki, wszystkie odcienie cieni. Błyszczyków-brak [też wzięłam ostatni :P]
Z ciekawych, regularnych rzeczy widziałam wszystkie bronzery Sun Club [te matowe, duże , dwukolorowe itp]. Który jest najjaśniejszy? Bo ja się raczej bronzerów boję, jak nie jestem mocno opalona [a już trochę czasu od Chorwacji minęło i blednę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]()
Zuzia - 29.07.2016 19:01 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
w warszawie w Douglasie nie ma essence
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4598 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
to dodam jeszcze ,że do Douglasa w Madisonie na razie nie ma co zachodzić. Tylko cieniutka szafeczka Essence. Nie ma żadnej limitki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę się jeszcze nad różem zastanowić
![]() ![]()
#4601 |
Zakorzenienie
|
AXAXAXA ten efekt to przy jednej warstwie czy przy dwóch? ladnie wyglada.
mam pytanie do uzytkowniczek różu cute as hell, czy on jest wydajny , czy mam zakupic jeszcze jednoopakowanie poki jest?? nie używam go na tyle aby obiektywnie ocenic straty, bo kolor jest mega i efekt jaki daje! typowo mat |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
emilio- ja go używam niemal codziennie od kwietnia i nawet kwiatków nie starłam.. a drugie opakowanie mam w szufladzie i nie wiem czy je nawet otworze....
#4603 |
Zakorzenienie
|
Hisoka ja bym brała matowy dla blondynek. (mam w domu właśnie jego i pasiaka dla blondynek)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wydajny jak diabli! Wzorek w kwiatki to się chyba zetrze za 5 lat... ![]() Hisoka - ja bym brała brunetkowy ![]()
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2010-09-22 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zadomowienie
|
Ile g mają te duże bronzery z Sun Club? Bo zastanawiam się czy polować na ten jaśniejszy czy poczekać na ten nowy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Raczkowanie
|
No, a ja nadal czekam na ten matujący top... Mam zapasy lakierów do zmatowania
![]() Ach - no i dzięku za news o Szafach w drogerii w Alfa Centrum w Gdańsku. Jest pretekst do wybrania się tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Wtajemniczenie
|
Ten bronzer wydaje się mieć ładny kolor. ;>
Róż też jest bardzo ciekawy. A cieni używam ostatnio tylko w kolorach brązów i beży, więc mnie kompletnie nie intereszą. ;p A tak btw, to u mnie w mieście będzie jeszcze jedna szafa Essence! (Sandomierz) Jest u nas taka galeria, Planeta się nazywa i w niej jest drogeria, która ma taką nazwę, że jej zapamiętać nie mogę (;p), ale stoi tam pusta jeszcze szafa z napisem coming soon chyba. ;>
Edytowane przez Avv Czas edycji: 2010-09-22 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Raczkowanie
|
Hej, zastanawia mnie wciąż czemu kosmetki Essence nie mają nadrukowanego składu? Strasznie mnie to denerwuje
![]()
#4611 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeraziłam sie jego wielkością(kiedy to zużyć?!)i nie kupiłam.Teraz pewnie już go nie ma w sklepie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
denerwujące. ale nic na to nie poradzisz.
![]() |
#4614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4615 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak, ale tylko jako bazę pod cienie. Solo jest mało widoczny i wg mnie daje efekt 'starego' makijażu (tzn takiego całodziennego, gdzie cienie znikają itd). Ale bardzo ładnie wygląda jak nałoży się na niego żółty albo brązowy (zwłaszcza w chłodnym odcieniu) cień ![]() Cytat:
![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() będę miała bronzer z ITW i Desert Foxa! czy w którejś z Waszych natur jest jeszcze lakier Zulu? i czy któraś mogłaby mi go kupić? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zadomowienie
|
Mam taki piękny brązowy cień z sensique earth i tak sobie własnie pomyślałam że ta kredka była by idealna jako baza
![]()
#4618 |
Zakorzenienie
|
Ten matowy dla blondynek mam :P I jakoś się nim zawiodłam. Wydaje mi się, że wygląda trochę nienaturalnie.
A cień z Sensique Earth rzeczywiście był cudny. Tyle,że mi się pokruszył i teraz mam sypki :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie wytrzymałam tego czekania na nowości i zamówiłam sobie matte finishera z ELF, nie mogłam się powstrzymać tym bardziej że jest promocja i wysyłka tylko 1,5funta wynosi. Ale tak sobie teraz myślę przecież i tak się nie powstrzymam. I w ogóle w weekend idę w końcu po stempelki i jak przyjdzie mi ten matte finiszer to spróbuje zrobić nim wzorki ciekawe co z tego wyjdzie
![]()
![]() |
#4620 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ten Sensique brązowy jak jest napigmentowany? Z tej serii mam tylko ten różowo-czerwony, który ma średnią pigmentację, więc raczej nie używam go solo na całą powiekę..
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.