|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
![]() Test na pewno powtórzę jutro rano. A co do tabletek - może tak, u nas jednak obecnie mniej "pewna" metoda, więc who knows ![]() |
|
|
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najpewniejsze są wyniki testu 7 dni po wyznaczonym dniu okresu, wtedy masz tą pewność i możesz spać spokojnie, więc może poczekaj Ale wiem jak to się łatwo mówi "poczekaj" trudniej zrealizować ![]() _________________________ ________________________ A ja nie palę już pół miesiąca, już chyba jestem wolna od nałogu |
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że udało Ci się wytrwać! A jak samopoczucie, ciągnie Cię? |
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na codzień w ogóle przestałam myśleć o tym, nie odczuwam głodu nikotynowego , jakaś jestem dziwna, bo bez żadnych gum czy plastrów rzucam z dnia na dzień i już. Tak samo kiedyś rzuciłam jak byłam w ciąży, szkoda że na 2 lata tylko, teraz wytrwam
|
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, ale dziś zwariowany, zdziczały dzień w pracy - dobrze, że zaraz koniec!
Ja też miałam ostatnio różne wątpliwości i robiłam test...ale też negatywny wyszedł
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2010-10-11 o 16:33 |
|
|
|
#4596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, gratuluję ![]() Cytat:
![]() Te mdłości są okropne... Ale wierzę, że to taki zmutowany, zmasowany PMS. |
||
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to byłoby całkiem do mnie podobne...
|
|
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pamiętam 3 lata temu miałam bardzo stresujący czas i przez tydzień bardzo mnie bolał brzuch, tak że brałam tabletki... I dostałam okres po 20 dniach. Teraz bardzo dużo się działo, stres, podróże, bardzo nieregularny tryb życia... Może to to. |
|
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale z drugiej strony byłby dramat, gdyby to jednak był dzidziuś? |
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale potrzebowałabym trochę czasu na taką pełną radość. Jesteśmy nastawieni, że dziecko się może pojawić, ale gdybyśmy sami mieli zdecydować, to byłoby później. Jeśli się okaże, że jestem w ciąży, wszystko się uda ułożyć. Jednak wolałabym, żeby to był tylko objaw stresu
|
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() widzę, że tu temat emu i koralikowy się rozwinął mnie na razie w takie klimaty nie ciągnie W końcu uporaliśmy się z mieszkaniem i wczoraj już mielismy pierwszą parapetówkę. W koncu jest czysto i wszystkie torby są rozpakowane czas tylko mi leci nie wiem kiedy
|
|
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak z ciekawości pytam
|
|
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się też, czy to nie jakiś problem hormonalny... muszę zbadać tarczycę...
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
U nas masakra, mąż skręca meble, więc salon w milionach desek i śrubek + moje pudła z papierami i książkami. Jest bosko! Od tygodnia 27
|
|
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko może to tak jak napisałaś przez stres, podróże. a ile ci się spóźnia??
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Emilko znam to znam to. U nas to jeszcze masa foli na ziemi, kurz, pył i brud był... po zdjęciu folii i umyciu podłogi czułam się najszczęśliwszą osobą na świecie Pierwsze dni siedzieliśmy na ziemi bo nie było jeszcze krzesełek hehe ale teraz mamy już wszystko, zostało kilka drobnostek. Więc w końcu mogę posiedzieć i odpocząć
|
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas przez dłuższy czas była normalna sytuacja w domu... Teraz znów akcja meble... Sypialnia jest azylem na szczęście Szukamy teraz kanapy. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza kanapą jeszcze dużo Was czeka?? |
|
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Teraz czekamy na stół, który powinien być w najbliższych dniach. Kanapę też chcemy w tym tygodniu wybrać. Później skupimy się na sypialni - musimy zamówić meble <będą na wymiar>. Na razie w sypialni jest łóżko i nasza komodą z poprzedniego mieszkania. Niestety nie może tu zostać ![]() W zasadzie moglibyśmy wszystko zrobić na raz, ale nie chcę wybierać "na szybko", bez przemyślenia... |
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko hm... w takim razie może jutro zrób sobie test??
![]() My też mamy starą sypialnię, na razie musi taka zostać. Kiedyś kupimy sobie nową. Dziś jest wielki dzień bank pobrał nam z konta pierwszą ratę hehezaraz cyknę kilka zdjęc to wam pokaże nasze mieszkanko
|
|
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Test wyszedł ujemny, o czym piszę wyżej ![]() Powtórzę go. A póki co muszę przestać o tym myśleć... |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia właśnie zrobiłam, zmniejszam i wklejam.
Emilko ale wiesz, ze testy lubią się mylić. W każdym bądź razie trzymam kciuki za dobry dla Was wynik ![]() aha mam pytanie: widziałyście może te książki z Lidla z przepisami . Dziś jadę do Lidla i zastanawiam się czy są warte kupna. |
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Oto nasze mieszkanko
1- dekoracje 2-5 kuchnia 6-7 łazienka 8-9 mały pokój 10 wc |
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
1 holl
2 wejście 3- 6 jadalnia 7-10 salon (w 10- widac przejście do jadalni) |
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza sypialnia i balkon
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-10-11 o 17:36 |
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenko, mieszkanie jest bardzo jasne i przestronne
Tynki "stare" mi się średnio podobają, ale domyślam się, że to zastaliście. Jak na mieszkanie z rynku wtórnego - efekt bez konieczności generalnego remontu jest naprawdę bardzo dobry! Fajnie |
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko dziękuje. tak tak, te tynki strukturalne już było, choć Ci powiem, że na żywo tak nie rzucają się w oczy i w sumie pasują do wnętrza. Fakt, mieszkanie jest bardzo przestronne i słoneczne. A kuchnia z samego rana słoneczna a już od południa w cieniu, więc bardzo dobrze. No i cisza, spokój. Bardzo nam tam dobrze
z mebli jestem bardzo zadowolona z narożnika też.
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia - przyjemne mieszkanie, fajna przestrzeń - nie w moim stylu ale ładnie i gustownie urządzone.
Dorinko - gratuluję i trzymam kciuki za wytrwałość
|
|
#4617 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
jodie dziewczyny już pisały, ale dopiero teraz weszłam do sieci i chcę tylko powiedzieć to co już wiesz, że ten komentarz wuja był bez sensu. po pierwsze żaden wstyd (on jest ze wsi?
), a pod drugie to twoja sprawa.Cytat:
![]() Cytat:
jak zaczęłam jeździć autem sama, to przez dwa tygodnie tak się stresowałam, że nie mogłam spać ani jeść. i okres spóźnił mi się 5 dni (a miałam regularne jak w zegarku). i do tego 3 dzień spóźnienia wypadał w dzień matki. ale schizy miałam! pierwszy test ciążowy na szczęście negatywny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny.
Czy dużo czerwieni?? Nie sądzę. Kanapa, wazon i bieżnik
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
A my właśnie zakończyliśmy naszą miesięcznicową kolację
![]() Byli u nas rodzice i moja chrzestna (trochę się wbili ) Zrobiłam sushi i sakiewki w papierze ryżowym na parze Mniam Ze też u nas każda okazja musi mieć coś wspólnego z żarciem ![]() Madziu, bardzo przestronne to Wasze mieszkanko... Fajne, aczkolwiek całkiem nie w moim stylu. Super, że dobrze się w nim czujecie, to najważniejsze Miłego mieszkania
|
|
|
|
#4620 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Madziu mieszkanko fajnie się prezentuje ![]() Dorinko oby tak dalej! a wiem, że tak będzie gratuluję![]() Butter jak już będziesz miała zdjęcia koniecznie się pochwal W charmsy, pandory i inne takie nie udało wam się mnie wciągnąć, ale emu już tak! teraz kombinuję coby tu zrobić, żeby mieć na oryginalne ![]() Upatrzyłam sobie kurtkę, która będzie się fajnie komponować i z butami na obcasie i z emu ![]() W pracy dalej nic nie wiadomo- jedna opcja odpadła, zostały jeszcze 2 3majcie kciuki abym nie została "z niczym"![]() Poza tym zostawiłam pare rzeczy na uczelni na ostatnią chwilę i teraz mam przerąbane- mam nadzieję, że uda mi się z tego szybko wykaraskać ![]() Przeczytałam kilka stron wstecz, resztę nie wiem kiedy nadrobię
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

, ja mam 100 % zaufania do testów, tabletek anty i plastrów, może jestem walnięta ale naprawdę nie wierzę w cuda- że biorąc tabsy można zaciążyć 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, jakaś jestem dziwna, bo bez żadnych gum czy plastrów rzucam z dnia na dzień i już. Tak samo kiedyś rzuciłam jak byłam w ciąży, szkoda że na 2 lata tylko, teraz wytrwam 

3majcie kciuki abym nie została "z niczym"