|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
![]() haha, co za piosenka ! i w przyszłym roku wiecie gdzie już na pewno nie jechać.
|
|
|
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się raz zatrułam.. zupą ogórkową Mandy oby tak dalej ![]() Eve no szkoda, że się wyjazd nie udał ale mnie głowa boli.. za długo leżałam w łóżku..
|
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy tak mnie brzuch nie bolał, masakra. jeśli Cię kocha.. to dajcie sobie szanse, to pewnie nie będzie proste, ale chyba warto powalczyć.
|
|
|
|
|
#4594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie, lepiej dla ciebie.a ta piosenka to hymn jego kol, ale nie pamietam co dalej, dowiedzialam sie tez gdzie stoja panienki i ile kosztuje itd, masakra a z ta kapiela nago to tez masakra i za rok nie mam zamiaru tam jechac juz dzicz bylaby lepsza![]() z kazdego samochodu inna muzyka leciala a woda lala sie strumieniami, duzo osob zasnelo na plazy, bo nie doszla do namiotu ja niestety po wielkim rozczarowaniu mialam ochote jedynie na domek...---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
przynajmniej wiesz teraz co do niego czujesz, mozecie porozmawiac bardzo szczerze zrozumiec pewne sprawy i budowac zwiazek od nowa i tego wam zycze Cytat:
![]() mnie tez boli glowa, spalam do 11 po mojej wycieczce , ogolnie jesc gdzie tez nie bylo wiec po mojej mordence i glodzie po 1 drinku mi sie w glowie zakrecilo |
|||
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja byłam w takiej kulturalniejszej dziczy może ze względu na to, że tam ludzie mieszkali ze sobą ok 2 tygodni, to jednak jest trochę. chociaż i tak, szczególnie w 1 dniach były ogniska do rana, głośne, bardzo głośne śpiewy, krzyki, spać się nie dało. później albo się przyzwyczaiłam albo ludzie troche przystopowali. i tak najmilej chyba wspominam wschód słońca, na który wybraliśmy się z TŻtam na skałke
|
|
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i w meza piwo(moze ktos je znalazl na plazy ), pozatym moj nastroj spadl do zera itd, spac nie spalam cala noc przy nich i tych imprezach, ogolnie to mogli od razu mowic o takim czyms i dojechalibysmy duzo wczesniej, kupili wiecej jedzenia, nie brali sprzetu wedkarskiego to moglabym wziasc cos wiecej ze soba, stroju nie mialam do plywania bo miala byc dzicz na ryby i ogolnie inaczej by to bylo.
|
|
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mowili, ze mysleli, ze jest inaczej itda byli tam chyba wieki temu w podstawowce a moglam za ta kase jechac w domki z mezem, tam tez bylaby plaza, rybki itd
|
|
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak tyle dobrze, że tylko na weekend pojechaliście, bo przypuszczam, że jakbyście mieli w planach dłuższy pobyt tam to i tak byście wrócili szybciej.
|
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Evel szacun dla Ciebie
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zreszta chcieli zostac dluzej ale maz nie dostalby wolnego wiecej, jak sie upili to im sie podobalo![]() ale i tak nie moge przezalowac, ze moglam miec romantyczny weekend nad woda w domkach w naprawde fajnej okolicy...
|
|
|
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra z Ciebie żonka, że się zgodziłaś na coś takiego. a nie macie możliwości jeszcze gdzieś pojechać, sami? |
|
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
czyli nie przesadzam z tym, ze tak zle bylo
?, bo jego kolega to potem pasowalo zreszta oni maja wielkie szczescie, ze nie dostalo im sie bo juz wiele razy byla ku temu okazja(no jeden dostal z buta jak powiedzial mezowi, ze na plazy sa 2 pijane laski i czy nie pojda...[wiadomo po co]), pozatym kolega chcial poplynac pontonem w nocy, no to maz go niosl, sam napompowal(bylo pozno, on po piwie, padniety, blady jak sciana a to byla reczna pompka), i sam spiscil powietrze, a oni sie jeszcze klocili ktory ma pomoz go niesc z powrotem pod namiot i bylo wiele podobnych sytuacji...---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
mowilam juz, ze maz ma wielki problem z wolnym, ledwo mu dali ta sobote wolna , pojedziemy pewnie gdzies dopiero w pazdzierniku na rocznice wiec dlugo bede zalowac tego weekendu, zreszta maz tez.
|
|
|
|
|
#4604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem w ogóle nie przesadzasz! ja byłabym pewnie bardzo zła i chciała wracać już, natychmiast. ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
ale pomyślcie, że w październiku sobie to wszystko odbijecie. i dobrze, że Twojemu mężowi też się to nie podobało, następnym razem może przekona swoich kolegów, że jak już jechać, to w jakieś bardziej cywilizowane miejsce. |
||
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Eve wcale nie przesadzasz.. Podziwiam Cię bo ja pewnie narobiłabym takiego hałasu że ho ho ..
Szkoda, że teraz musisz czekać do października.. |
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tyle, ze chyba bym musiala sie przesiadac z tysiac razy), ale nie psulam im wycieczki, choc sie ciagle pytali czemu nie pije itdtak ale to bedzie na samym koncu pazdziernika(27) ![]() ja nie musze miec nie wiadomo czego, ale to samo a nawet lepsze mamy w swoim miescie bez meczarni itd wiec nie oplacalo sie jechac tam, a las jest lepszy niz ta toaleta tam czuc ja bylo z daleka, obsikana i .... wiec ludzie zaczeli na podlodze sikac itd, a co dopiero jakby sie chcialo komus cos innego
|
|
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale byla by wojna a te docinki ich, ze sie bawic nie potrafie, marudze itd pozatym bylismy autem tego kolegi i moglabym nie miec czym wrocic... ale zawiodlam sie na wycieczce i na nich , kolega uznal ze jak jechal to nic nie robi i maz rozkladal ich namiot z jednym kol, pompowal mu troche jego materac, i przyniosl mu rano na plaze, po czym poszlismy od nich i chyba cos dotarlo, ze nam nie pasuje bo przyszli potem i pojechalismy---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- hoppi a maz jechal tylko dla tych ryb(zapalony wedkarz), mialy byc ogromnie(czysta woda)itd, wykupili pozwolenie na 2 dni a ja chcialam zeby sobie polowil, poswiecic sie na ta dzicz ale lowic sie nie dalo tam a miejsce bylo gorsze od dziczy |
||
|
|
|
#4609 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!!!
![]() CO TAM U WAS ?!?!?! ![]() ahh dziewczyny.. ja spedzilam piekny weekend w Krakowie z moim Tz jest wszystko dobrze... nie mam zadnych powodow do zazdrosci.. ale mam taki jeden maly pewnie glupi problem... chyba przesadzam... no wiec tak: wczoraj przyjechala siostra Tza do nas na chwile i poszlismy na spacer wieczorem. ona sie troche zle czula... to zaczela sie trzymac mojego Tza... ja szlam z tylu a Tz i jego siostra za rece sie trzymali wiecie jaka ja jestem glupia i zazdrosna... potem pojechalismy do IKEA i tam tez prawie CALY CZAS chodzili i trzymali sie za rece a ja szlam za nimi jak jakas idiotka... TZ sie smial ze jestem zazdrosna nawet o siostre to potem jak widzial moje miny przyszedl do mnie i mnie tulil itp itd. ...czy to jest normalne???
|
|
|
|
#4610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
to jego rodzona siostra czy jakaś cioteczna? wydaje mi się, że nie powinnaś być zazdrosna, w końcu ona się źle czuła na tym spacerze. ale nie rozumiem po co pojechała do ikei skoro się tak źle czuła? |
||
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zrobiłam 20km na rowerku, wieczorem biegam z bratem... powiedział, że mi taki maratonik zrobi ... w środę wraca Tż, bardzo się cieszę
|
|
#4612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
siostra. ja tez nie wiem ale co mnie to heh ![]() glupio mi bylo mowic ze mi sie to nie podobalo... dziewczyny ja juz musze isc ![]() zagladne do was pozniej trzymajcie sie
|
|
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hoppi o tak, zwlaszcza rano mu sie nie podobalo i tez chcial wracac od razu, zreszta ja sie mu dziwie ja bym sie tak nie dala kolezance, i naprawde duzo razy musialam sie ugryzc w jezyk, jak bylibysmy swoim autem to by uslyszeli |
|
|
|
|
#4614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nie wiem, widocznie ja nie mam aż takich dobrych stosunków z bratem, a TŻ z siostrą. jakbym się źle czuła, to najwyżej bym się jakoś opierała o ramię i jak najszybciej chciała położyć, a nie jechać do sklepu. ![]() paprif - sportswoman z Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, potem juz chyba wyczytali z miny i pojechalismy po 13 , nie ma to jak swoje autko
Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2010-07-19 o 17:20 |
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Też bym pewnie się zbulwersowała.A tak poza tym to witaj . Trochę Cię u nas nie było .Co do mojego problemu, postanowiłam dać już sobie spokój. Mam nadzieję, że tż nie kłamie i nic mu się we łbie nie uroiło .Nie mogę się już doczekać naszego wyjazdu
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tz dzwonił... możliwe, że nie wróci w środę
![]() Czyli będą te 3tyg. samotności... jakoś dziwnie mi się z nim rozmawiało ![]() On był kochany, a mi chciało się płakać...
|
#4620 |
|
Wtajemniczenie
|
do Ustki
. Straaaasznie się cieszę i nie mogę doczekaćPap, współczuję
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

, a jezdzilismy caly dzien za ta dzicza, chodzilismy po drogach gdzie autko nie moglo dojechac i na darmo,a tam pole nie oswietlone a ogniska nie dalo sie rozpalic nawet

nigdy tak mnie brzuch nie bolał, masakra. 

?, bo jego kolega to potem pasowalo
zreszta oni maja wielkie szczescie, ze nie dostalo im sie bo juz wiele razy byla ku temu okazja(no jeden dostal z buta jak powiedzial mezowi, ze na plazy sa 2 pijane laski i czy nie pojda...[wiadomo po co]), pozatym kolega chcial poplynac pontonem w nocy, no to maz go niosl, sam napompowal(bylo pozno, on po piwie, padniety, blady jak sciana a to byla reczna pompka), i sam spiscil powietrze, a oni sie jeszcze klocili ktory ma pomoz go niesc z powrotem pod namiot