ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha. - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-19, 14:45   #4591
hoppipolla
Zakorzenienie

Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
dokladnie, wiecej nie jade tak w ciemno, mialo byc fajnie i bez ludzi a byla masakra, miejsce tez nie bylo fajne... ogolnie tak samo mam niedaleko siebie, z tym, ze namiot mozna rozstawic za darmo, wieksza plaza i mniej ludzi, a jezdzilismy caly dzien za ta dzicza, chodzilismy po drogach gdzie autko nie moglo dojechac i na darmo,a tam pole nie oswietlone a ogniska nie dalo sie rozpalic nawet, za to caly czas slyszalam piosenke; biore z zycia to co jest najlepsze pije wino i laski pie...

o mile to bylo, ciekawe czy jednak z nimi pojedzie
z 1 strony mógłby pojechać, byśmy potęsknili, a później gdzieś razem pojechali. ale wcale nie będę zła jak zostanie.

haha, co za piosenka ! i w przyszłym roku wiecie gdzie już na pewno nie jechać.
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 14:47   #4592
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Pochorowałam się wczoraj okropnie ;/ pół nocy wymiotowałam, wszystko przez durne czereśnie.
uuu.. współczuję...
ja się raz zatrułam.. zupą ogórkową

Mandy oby tak dalej

Eve no szkoda, że się wyjazd nie udał

ale mnie głowa boli.. za długo leżałam w łóżku..

marcia1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 14:47   #4593
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Heh, dobrze wiedzieć, że nie tylko ja cierpię przez jedzenie
Tym razem to nie grypa żołądkowa, miałam ze 4 razy i wiem jak wygląda, tym razem to jelita mnie bolały masakrycznie, i zmusiłam się żeby te czereśnie oddać Posejdonowi, inaczej bym umarła chyba tej nocy

Napisał mi że mnie kocha odkąd mnie zobaczył i to się nigdy nie zmieni
ja miałam raz w życiu grype żołądkową i myślałam, że umrę. nigdy tak mnie brzuch nie bolał, masakra.

jeśli Cię kocha.. to dajcie sobie szanse, to pewnie nie będzie proste, ale chyba warto powalczyć.
Stary 2010-07-19, 14:59   #4594
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość
z 1 strony mógłby pojechać, byśmy potęsknili, a później gdzieś razem pojechali. ale wcale nie będę zła jak zostanie.

haha, co za piosenka ! i w przyszłym roku wiecie gdzie już na pewno nie jechać.
pewnie, lepiej dla ciebie.
a ta piosenka to hymn jego kol, ale nie pamietam co dalej, dowiedzialam sie tez gdzie stoja panienki i ile kosztuje itd, masakra
a z ta kapiela nago to tez masakra ale sie nie zgodzilam
i za rok nie mam zamiaru tam jechac co jedynie to nad zapore i do domciu, moze inne pola namiotowe byly lepsze, nie wiem ale to bylo strasznejuz dzicz bylaby lepsza
z kazdego samochodu inna muzyka leciala a woda lala sie strumieniami, duzo osob zasnelo na plazy, bo nie doszla do namiotu ja niestety po wielkim rozczarowaniu mialam ochote jedynie na domek...

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Heh, dobrze wiedzieć, że nie tylko ja cierpię przez jedzenie
Tym razem to nie grypa żołądkowa, miałam ze 4 razy i wiem jak wygląda, tym razem to jelita mnie bolały masakrycznie, i zmusiłam się żeby te czereśnie oddać Posejdonowi, inaczej bym umarła chyba tej nocy

Napisał mi że mnie kocha odkąd mnie zobaczył i to się nigdy nie zmieni

W ogóle to wszyscy którym mówiłam, że nie jesteśmy razem wielkie oczy robili i szok - "jak to możliwe?", "Wy?!", "Dlaczego?!"... Koleżanka napisała że straciła wiarę w związki, bo między nami zawsze takie uczucie było widać...

Chyba nie jestem w stanie być bryłą lodu tak jak planowałam :/
wiesz ja tez sie strasznie zdziwilam z tego co pisalas to wygladalo na idealna pare...
przynajmniej wiesz teraz co do niego czujesz, mozecie porozmawiac bardzo szczerze zrozumiec pewne sprawy i budowac zwiazek od nowa i tego wam zycze
Cytat:
Napisane przez marcia1003 Pokaż wiadomość
uuu.. współczuję...
ja się raz zatrułam.. zupą ogórkową

Mandy oby tak dalej

Eve no szkoda, że się wyjazd nie udał

ale mnie głowa boli.. za długo leżałam w łóżku..
no szkoda
mnie tez boli glowa, spalam do 11 po mojej wycieczce, ogolnie jesc gdzie tez nie bylo wiec po mojej mordence i glodzie po 1 drinku mi sie w glowie zakrecilo
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 15:00   #4595
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, lepiej dla ciebie.
a ta piosenka to hymn jego kol, ale nie pamietam co dalej, dowiedzialam sie tez gdzie stoja panienki i ile kosztuje itd, masakra
a z ta kapiela nago to tez masakra ale sie nie zgodzilam
i za rok nie mam zamiaru tam jechac co jedynie to nad zapore i do domciu, moze inne pola namiotowe byly lepsze, nie wiem ale to bylo strasznejuz dzicz bylaby lepsza
z kazdego samochodu inna muzyka leciala a woda lala sie strumieniami, duzo osob zasnelo na plazy, bo nie doszla do namiotu ja niestety po wielkim rozczarowaniu mialam ochote jedynie na domek...
nie dziwię Ci się, ja też bym się zniechęciła.
ja byłam w takiej kulturalniejszej dziczy może ze względu na to, że tam ludzie mieszkali ze sobą ok 2 tygodni, to jednak jest trochę. chociaż i tak, szczególnie w 1 dniach były ogniska do rana, głośne, bardzo głośne śpiewy, krzyki, spać się nie dało. później albo się przyzwyczaiłam albo ludzie troche przystopowali. i tak najmilej chyba wspominam wschód słońca, na który wybraliśmy się z TŻtam na skałke przepiękny widok, w ogóle, super było.
Stary 2010-07-19, 15:09   #4596
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
nie dziwię Ci się, ja też bym się zniechęciła.
ja byłam w takiej kulturalniejszej dziczy może ze względu na to, że tam ludzie mieszkali ze sobą ok 2 tygodni, to jednak jest trochę. chociaż i tak, szczególnie w 1 dniach były ogniska do rana, głośne, bardzo głośne śpiewy, krzyki, spać się nie dało. później albo się przyzwyczaiłam albo ludzie troche przystopowali. i tak najmilej chyba wspominam wschód słońca, na który wybraliśmy się z TŻtam na skałke przepiękny widok, w ogóle, super było.
tam dojechalismy pozno, zanim sie rozstawilismy to sie sciemnialo a ja padalam po podrozy a wszystcy chcieli pic nie wiadomo ile i do rana wiec wciskali we mnie wode(ktora podlewala drzewka obok) i w meza piwo(moze ktos je znalazl na plazy), pozatym moj nastroj spadl do zera itd, spac nie spalam cala noc przy nich i tych imprezach, ogolnie to mogli od razu mowic o takim czyms i dojechalibysmy duzo wczesniej, kupili wiecej jedzenia, nie brali sprzetu wedkarskiego to moglabym wziasc cos wiecej ze soba, stroju nie mialam do plywania bo miala byc dzicz na ryby i ogolnie inaczej by to bylo.
Stary 2010-07-19, 15:12   #4597
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
tam dojechalismy pozno, zanim sie rozstawilismy to sie sciemnialo a ja padalam po podrozy a wszystcy chcieli pic nie wiadomo ile i do rana wiec wciskali we mnie wode(ktora podlewala drzewka obok) i w meza piwo(moze ktos je znalazl na plazy), pozatym moj nastroj spadl do zera itd, spac nie spalam cala noc przy nich i tych imprezach, ogolnie to mogli od razu mowic o takim czyms i dojechalibysmy duzo wczesniej, kupili wiecej jedzenia, nie brali sprzetu wedkarskiego to moglabym wziasc cos wiecej ze soba, stroju nie mialam do plywania bo miala byc dzicz na ryby i ogolnie inaczej by to bylo.
szkoda, że zupełnie nic nie wyszło, ale moim zdaniem niestety, jak się jedzie totalnie 'w ciemno' trzeba się troche liczyć z tym, że może być baardzo różnie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 15:16   #4598
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda, że zupełnie nic nie wyszło, ale moim zdaniem niestety, jak się jedzie totalnie 'w ciemno' trzeba się troche liczyć z tym, że może być baardzo różnie.
to, ze pojechalismy w ciemno dowiedzialam sie na miejscu jak mowili, ze mysleli, ze jest inaczejitd
a byli tam chyba wieki temu w podstawowce
a moglam za ta kase jechac w domki z mezem, tam tez bylaby plaza, rybki itd a warunki o niebo lepsze, nawet z nimi moglismy jechac zamiast tam
Stary 2010-07-19, 15:21   #4599
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
to, ze pojechalismy w ciemno dowiedzialam sie na miejscu jak mowili, ze mysleli, ze jest inaczejitd
a byli tam chyba wieki temu w podstawowce
a moglam za ta kase jechac w domki z mezem, tam tez bylaby plaza, rybki itd a warunki o niebo lepsze, nawet z nimi moglismy jechac zamiast tam
trzeba uczyć się na błędach, już tam nie pojedziecie. i tak tyle dobrze, że tylko na weekend pojechaliście, bo przypuszczam, że jakbyście mieli w planach dłuższy pobyt tam to i tak byście wrócili szybciej.
Stary 2010-07-19, 15:28   #4600
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
trzeba uczyć się na błędach, już tam nie pojedziecie. i tak tyle dobrze, że tylko na weekend pojechaliście, bo przypuszczam, że jakbyście mieli w planach dłuższy pobyt tam to i tak byście wrócili szybciej.
No z pewnością.
Evel szacun dla Ciebie
Stary 2010-07-19, 15:29   #4601
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
wtedy chyba bym sie zalamala a zreszta chcieli zostac dluzej ale maz nie dostalby wolnego wiecej, jak sie upili to im sie podobalo
ale i tak nie moge przezalowac, ze moglam miec romantyczny weekend nad woda w domkach w naprawde fajnej okolicy...
Stary 2010-07-19, 15:35   #4602
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
wtedy chyba bym sie zalamala a zreszta chcieli zostac dluzej ale maz nie dostalby wolnego wiecej, jak sie upili to im sie podobalo
ale i tak nie moge przezalowac, ze moglam miec romantyczny weekend nad woda w domkach w naprawde fajnej okolicy...
też byłoby mi szkoda i to strasznie!
dobra z Ciebie żonka, że się zgodziłaś na coś takiego. a nie macie możliwości jeszcze gdzieś pojechać, sami?
Stary 2010-07-19, 15:38   #4603
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
No z pewnością.
Evel szacun dla Ciebie
czyli nie przesadzam z tym, ze tak zle bylo?, bo jego kolega to potem pasowalo zreszta oni maja wielkie szczescie, ze nie dostalo im sie bo juz wiele razy byla ku temu okazja(no jeden dostal z buta jak powiedzial mezowi, ze na plazy sa 2 pijane laski i czy nie pojda...[wiadomo po co]), pozatym kolega chcial poplynac pontonem w nocy, no to maz go niosl, sam napompowal(bylo pozno, on po piwie, padniety, blady jak sciana a to byla reczna pompka), i sam spiscil powietrze, a oni sie jeszcze klocili ktory ma pomoz go niesc z powrotem pod namiot i bylo wiele podobnych sytuacji...

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
też byłoby mi szkoda i to strasznie!
dobra z Ciebie żonka, że się zgodziłaś na coś takiego. a nie macie możliwości jeszcze gdzieś pojechać, sami?
nie mowilam juz, ze maz ma wielki problem z wolnym, ledwo mu dali ta sobote wolna , pojedziemy pewnie gdzies dopiero w pazdzierniku na rocznice wiec dlugo bede zalowac tego weekendu, zreszta maz tez.
Stary 2010-07-19, 15:40   #4604
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
czyli nie przesadzam z tym, ze tak zle bylo?, bo jego kolega to potem pasowalo zreszta oni maja wielkie szczescie, ze nie dostalo im sie bo juz wiele razy byla ku temu okazja(no jeden dostal z buta jak powiedzial mezowi, ze na plazy sa 2 pijane laski i czy nie pojda...[wiadomo po co]), pozatym kolega chcial poplynac pontonem w nocy, no to maz go niosl, sam napompowal(bylo pozno, on po piwie, padniety, blady jak sciana a to byla reczna pompka), i sam spiscil powietrze, a oni sie jeszcze klocili ktory ma pomoz go niesc z powrotem pod namiot i bylo wiele podobnych sytuacji...
moim zdaniem w ogóle nie przesadzasz! ja byłabym pewnie bardzo zła i chciała wracać już, natychmiast.

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

nie mowilam juz, ze maz ma wielki problem z wolnym, ledwo mu dali ta sobote wolna , pojedziemy pewnie gdzies dopiero w pazdzierniku na rocznice wiec dlugo bede zalowac tego weekendu, zreszta maz tez.
szkoda, że Twój mąż pracuje też w weekendy.
ale pomyślcie, że w październiku sobie to wszystko odbijecie. i dobrze, że Twojemu mężowi też się to nie podobało, następnym razem może przekona swoich kolegów, że jak już jechać, to w jakieś bardziej cywilizowane miejsce.
Stary 2010-07-19, 15:41   #4605
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

Eve wcale nie przesadzasz.. Podziwiam Cię bo ja pewnie narobiłabym takiego hałasu że ho ho ..
Szkoda, że teraz musisz czekać do października..

marcia1003 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 15:46   #4606
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
moim zdaniem w ogóle nie przesadzasz! ja byłabym pewnie bardzo zła i chciała wracać już, natychmiast.

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

szkoda, że Twój mąż pracuje też w weekendy.
ale pomyślcie, że w październiku sobie to wszystko odbijecie. i dobrze, że Twojemu mężowi też się to nie podobało, następnym razem może przekona swoich kolegów, że jak już jechać, to w jakieś bardziej cywilizowane miejsce.
chcialam, nawet mowilam o autobusach(tyle, ze chyba bym musiala sie przesiadac z tysiac razy), ale nie psulam im wycieczki, choc sie ciagle pytali czemu nie pije itd
tak ale to bedzie na samym koncu pazdziernika(27)
ja nie musze miec nie wiadomo czego, ale to samo a nawet lepsze mamy w swoim miescie bez meczarni itd wiec nie oplacalo sie jechac tam, a las jest lepszy niz ta toaleta tam czuc ja bylo z daleka, obsikana i .... wiec ludzie zaczeli na podlodze sikac itd, a co dopiero jakby sie chcialo komus cos innego, juz lepsza byla pierwsza wersja z dzicza, choc mielibysmy ognisko a tak to siedzielismy wokol lampy naftowej
Stary 2010-07-19, 15:50   #4607
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
chcialam, nawet mowilam o autobusach(tyle, ze chyba bym musiala sie przesiadac z tysiac razy), ale nie psulam im wycieczki, choc sie ciagle pytali czemu nie pije itd
tak ale to bedzie na samym koncu pazdziernika(27)
ja nie musze miec nie wiadomo czego, ale to samo a nawet lepsze mamy w swoim miescie bez meczarni itd wiec nie oplacalo sie jechac tam, a las jest lepszy niz ta toaleta tam czuc ja bylo z daleka, obsikana i .... wiec ludzie zaczeli na podlodze sikac itd, a co dopiero jakby sie chcialo komus cos innego, juz lepsza byla pierwsza wersja z dzicza, choc mielibysmy ognisko a tak to siedzielismy wokol lampy naftowej
omg, to już chyba faktycznie lepiej było jechać tam bliżej. w sumie dlaczego nie pojechaliście tam?
Stary 2010-07-19, 16:00   #4608
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia1003 Pokaż wiadomość
Eve wcale nie przesadzasz.. Podziwiam Cię bo ja pewnie narobiłabym takiego hałasu że ho ho ..
Szkoda, że teraz musisz czekać do października..
nawet nie wiesz jaka mialam ochote, ale byla by wojna a te docinki ich, ze sie bawic nie potrafie, marudze itd pozatym bylismy autem tego kolegi i moglabym nie miec czym wrocic... ale zawiodlam sie na wycieczce i na nich , kolega uznal ze jak jechal to nic nie robi i maz rozkladal ich namiot z jednym kol, pompowal mu troche jego materac, i przyniosl mu rano na plaze, po czym poszlismy od nich i chyba cos dotarlo, ze nam nie pasujebo przyszli potem i pojechalismy

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
omg, to już chyba faktycznie lepiej było jechać tam bliżej. w sumie dlaczego nie pojechaliście tam?
bo tu bywamy co weekend a tam mialo byc super, pieknie, wielkie ryby, czysta woda, zero ludzi, ogniska do rana itd

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

hoppi a maz jechal tylko dla tych ryb(zapalony wedkarz), mialy byc ogromnie(czysta woda)itd, wykupili pozwolenie na 2 dni a ja chcialam zeby sobie polowil, poswiecic sie na ta dzicz ale lowic sie nie dalo tam a miejsce bylo gorsze od dziczy
Stary 2010-07-19, 16:03   #4609
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Witam!!!

CO TAM U WAS ?!?!?!
ahh dziewczyny.. ja spedzilam piekny weekend w Krakowie z moim Tz cudownie bylo

jest wszystko dobrze... nie mam zadnych powodow do zazdrosci.. ale mam taki jeden maly pewnie glupi problem... chyba przesadzam...

no wiec tak:
wczoraj przyjechala siostra Tza do nas na chwile i poszlismy na spacer wieczorem. ona sie troche zle czula... to zaczela sie trzymac mojego Tza... ja szlam z tylu a Tz i jego siostra za rece sie trzymali

wiecie jaka ja jestem glupia i zazdrosna...
potem pojechalismy do IKEA i tam tez prawie CALY CZAS chodzili i trzymali sie za rece a ja szlam za nimi jak jakas idiotka...

TZ sie smial ze jestem zazdrosna nawet o siostre to potem jak widzial moje miny przyszedl do mnie i mnie tulil itp itd.

...czy to jest normalne???
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 16:08   #4610
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
nawet nie wiesz jaka mialam ochote, ale byla by wojna a te docinki ich, ze sie bawic nie potrafie, marudze itd pozatym bylismy autem tego kolegi i moglabym nie miec czym wrocic... ale zawiodlam sie na wycieczce i na nich , kolega uznal ze jak jechal to nic nie robi i maz rozkladal ich namiot z jednym kol, pompowal mu troche jego materac, i przyniosl mu rano na plaze, po czym poszlismy od nich i chyba cos dotarlo, ze nam nie pasujebo przyszli potem i pojechalismy

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

bo tu bywamy co weekend a tam mialo byc super, pieknie, wielkie ryby, czysta woda, zero ludzi, ogniska do rana itd

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

hoppi a maz jechal tylko dla tych ryb(zapalony wedkarz), mialy byc ogromnie(czysta woda)itd, wykupili pozwolenie na 2 dni a ja chcialam zeby sobie polowil, poswiecic sie na ta dzicz ale lowic sie nie dalo tam a miejsce bylo gorsze od dziczy
bardzo niefajnie ale Twój mąż powinien się cieszyć, że ma taką dobrą i wyrozumiałą żonę. następnym razem weźmie Cię w lepsze i sprawdzone miejsce. ale on też był biedny na tym wyjezdzie, jego koledzy nienajlepiej się zachowali.

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
Witam!!!

CO TAM U WAS ?!?!?!

jest wszystko dobrze... nie mam zadnych powodow do zazdrosci.. ale mam taki jeden maly pewnie glupi problem... chyba przesadzam...

no wiec tak:
wczoraj przyjechala siostra Tza do nas na chwile i poszlismy na spacer wieczorem. ona sie troche zle czula... to zaczela sie trzymac mojego Tza... ja szlam z tylu a Tz i jego siostra za rece sie trzymali

potem pojechalismy do IKEA i tam tez prawie CALY CZAS chodzili i trzymali sie za rece a ja szlam za nimi jak jakas idiotka...

TZ sie smial ze jestem zazdrosna nawet o siostre to potem jak widzial moje miny przyszedl do mnie i mnie tulil itp itd.

witaj.
to jego rodzona siostra czy jakaś cioteczna?
wydaje mi się, że nie powinnaś być zazdrosna, w końcu ona się źle czuła na tym spacerze. ale nie rozumiem po co pojechała do ikei skoro się tak źle czuła?
Stary 2010-07-19, 16:09   #4611
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo niefajnie ale Twój mąż powinien się cieszyć, że ma taką dobrą i wyrozumiałą żonę. następnym razem weźmie Cię w lepsze i sprawdzone miejsce. ale on też był biedny na tym wyjezdzie, jego koledzy nienajlepiej się zachowali.

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

witaj.
wydaje mi się, że nie powinnaś być zazdrosna, w końcu ona się źle czuła na tym spacerze. ale nie rozumiem po co pojechała do ikei skoro się tak źle czuła?
To prawda
Ja zrobiłam 20km na rowerku, wieczorem biegam z bratem... powiedział, że mi taki maratonik zrobi
... w środę wraca Tż, bardzo się cieszę
Stary 2010-07-19, 16:09   #4612
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

witaj.

siostra. ja tez nie wiem ale co mnie to heh
glupio mi bylo mowic ze mi sie to nie podobalo...

dziewczyny ja juz musze isc
zagladne do was pozniej trzymajcie sie
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 16:10   #4613
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Witam!!!

CO TAM U WAS ?!?!?!

no wiec tak:

mi by sie to nie podobalo, tak to siostra ale powinien chodzic za reke z dziewczyna... ja bym nie chodzila tak z bratem jeszcze przy jego dziewczynie
hoppi o tak, zwlaszcza rano mu sie nie podobalo i tez chcial wracac od razu, zreszta ja sie mu dziwie ja bym sie tak nie dala kolezance, i naprawde duzo razy musialam sie ugryzc w jezyk, jak bylibysmy swoim autem to by uslyszeli

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 16:14   #4614
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
siostra. ja tez nie wiem ale co mnie to heh
glupio mi bylo mowic ze mi sie to nie podobalo...

dziewczyny ja juz musze isc
zagladne do was pozniej trzymajcie sie
dziwne, chodzenie za rękę z siostrą
no nie wiem, widocznie ja nie mam aż takich dobrych stosunków z bratem, a TŻ z siostrą. jakbym się źle czuła, to najwyżej bym się jakoś opierała o ramię i jak najszybciej chciała położyć, a nie jechać do sklepu.

paprif - sportswoman z Ciebie

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
mi by sie to nie podobalo, tak to siostra ale powinien chodzic za reke z dziewczyna... ja bym nie chodzila tak z bratem jeszcze przy jego dziewczynie
hoppi o tak, zwlaszcza rano mu sie nie podobalo i tez chcial wracac od razu, zreszta ja sie mu dziwie ja bym sie tak nie dala kolezance, i naprawde duzo razy musialam sie ugryzc w jezyk, jak bylibysmy swoim autem to by uslyszeli
aa, to trochę inna sprawa jak byliście ich samochodem. Twojemu mężowi pewnie głupio było coś powiedzieć, że chce wracać czy coś, taka niezręczna sytuacja.
Stary 2010-07-19, 16:19   #4615
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
dziwne, chodzenie za rękę z siostrą
no nie wiem, widocznie ja nie mam aż takich dobrych stosunków z bratem, a TŻ z siostrą. jakbym się źle czuła, to najwyżej bym się jakoś opierała o ramię i jak najszybciej chciała położyć, a nie jechać do sklepu.

paprif - sportswoman z Ciebie

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

aa, to trochę inna sprawa jak byliście ich samochodem. Twojemu mężowi pewnie głupio było coś powiedzieć, że chce wracać czy coś, taka niezręczna sytuacja.
skladalismy sie na paliwo po rowno ale oni chcieli jechac swoim autem no to pojechalismy, ja juz chcialam wracac wczoraj ale fakt nie mialam jak im powiedziec a rano mowilismy wprost 2 koledze ale on byl w takim stanie, ze odmowil, potem juz chyba wyczytali z miny i pojechalismy po 13, nie ma to jak swoje autko

Edytowane przez evelineau
Czas edycji: 2010-07-19 o 16:20
Stary 2010-07-19, 16:21   #4616
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
skladalismy sie na paliwo po rowno ale oni chcieli jechac swoim autem no to pojechalismy, ja juz chcialam wracac wczoraj ale fakt nie mialam jak im powiedziec a rano mowilismy wprost 2 koledze ale on byl w takim stanie, ze odmowil, potem juz chyba wyczytali z miny i pojechalismy po 13, nie ma to jak swoje autko
wiadomo, że lepiej być 'samodzielnym', bo później jak coś nie pasuje, to są własnie takie niefajne sytuacje.
Stary 2010-07-19, 16:27   #4617
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam!!!

CO TAM U WAS ?!?!?!

no wiec tak:

Trochę dziwne. Też bym pewnie się zbulwersowała.
A tak poza tym to witaj. Trochę Cię u nas nie było.

Co do mojego problemu, postanowiłam dać już sobie spokój. Mam nadzieję, że tż nie kłamie i nic mu się we łbie nie uroiło.
Nie mogę się już doczekać naszego wyjazdu.
Stary 2010-07-19, 16:32   #4618
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
wiadomo, że lepiej być 'samodzielnym', bo później jak coś nie pasuje, to są własnie takie niefajne sytuacje.
o tak, ale dzis zaluje, ze nie powiedzialam im co o nich mysle, teraz pewnie nic w swoim zachowaniu nie widza zlego
red a gdzie jedziecie?
Stary 2010-07-19, 16:36   #4619
paprif
Zakorzenienie

Mój Tz dzwonił... możliwe, że nie wróci w środę
Czyli będą te 3tyg. samotności... jakoś dziwnie mi się z nim rozmawiało
On był kochany, a mi chciało się płakać...
Stary 2010-07-19, 16:39   #4620
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
red a gdzie jedziecie?
do Ustki. Straaaasznie się cieszę i nie mogę doczekać.

Pap, współczuję . Musisz być silna. Pamiętaj, że z każdym dniem co raz bliżej do Waszego spotkania.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości