Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-29, 14:55   #4591
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Dot.: Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu

Ja najmniej lubię Spencer, choć z charakteru jest chyba do mnie najbardziej podobna

Lubię Hannę, z taką osobą mogłabym wyskoczyć do knajpy, czy na zakupy. Emily ma ładne włosy, ale te jej miny Aria ma coś drażniącego w mimice.

Co do strojów, to generalnie "te lata" mam już za sobą, więc chyba tyle w tym temacie

Mam nadzieję, że serial nabierze tempa. Mogłaby Melissa wrócić, ale pewnie to szybko nie nastąpi, bo gra w TVD
Stary 2012-01-29, 18:00   #4592
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez punk666girl Pokaż wiadomość
I na lepsze spanie coś dla fanek Toby'ego
Odrazu mam lepszy humor

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Widzę, że się rozumiemy
Nie zapominajmy o makijażu i włosach Hanny

Poza tym, że nie lubię Spencer, to nie lubię też Emily. Ale może to dlatego, że aktorka kiepska. Chociaż postać jakaś taka... Mdła.
Dla mnie Emily jest złą aktorką. Ona ma jedną mine i tyle.
Stary 2012-01-29, 18:03   #4593
cherrypassion21
BAN stały

Wyślij wiadomość przez Yahoo do cherrypassion21

Zdecydowanie ta! ale ma taką piękną karnacje...
cherrypassion21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 18:53   #4594
shimmmy
Zadomowienie

a ja będę bronić Emily może i faktycznie aktorka jednej miny, ale to, że nie ma stylu nie jest jej winą. Tak ją niestety ubierają. Ale wydaje mi się, że albo aktorka mocno przytyła albo jest w ciąży, bo non stop chodzi w jakiś workach. Spodnie i workowata bluzka. No i ma taką orientalną urodę
shimmmy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 19:05   #4595
cherrypassion21
BAN stały

Wyślij wiadomość przez Yahoo do cherrypassion21

W CIĄŻY z mayą? ha
w sumie wszystko możliwe, widać,że jej sie troche przytyło.
cherrypassion21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 19:35   #4596
Whim
...

Może i aktorka grająca Emily jest kiepska, ale za to najładniejsza z nich wszystkich

Whim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 19:38   #4597
natalkaa7522
Zakorzenienie

Racja, Emily jest strasznie ładna. Ale Spencer też jest ładna, Aria też i Hanna też I właśnie lubię to, że Hanna jest inna niż ona (w sensie blond jest).

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 19:49   #4598
beminee
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cherrypassion21 Pokaż wiadomość
W CIĄŻY z mayą?
Stary 2012-01-29, 21:41   #4599
Mitsukki
Naczelny Hipster

Może Maya ma swoje sekrety

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 06:54   #4600
jezozwierzyk
Zadomowienie

GG do jezozwierzyk

Cytat:
Może Maya ma swoje sekrety

Maya też ma bardzo orientalny typ urody, w sumie jest ładniejsza od Emily...
jezozwierzyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 07:40   #4601
soleiasta
Zadomowienie

a mi tam się Jason podoba i koniec

R.I.P Cristina's shoes!

Malcziki w kulturalnym świecie, seriously?! - więcej tu - mallcziki.blogspot.com
soleiasta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-30, 08:34   #4602
agniesiaa

Odkąd serial wrócił to wydaje mi się, że Emily przytyła, ale dobrze jej z tym
Stary 2012-01-30, 08:42   #4603
shimmmy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Odkąd serial wrócił to wydaje mi się, że Emily przytyła, ale dobrze jej z tym
tylko czemu oni to ukrywają? niech promują troszkę pełniejsze kształty żebym poczuła się lepiej ale to przytycie to pewnie z rozmiaru 34 na 36 a że kamera dodaje to nam się wydaje, że to 40

a tu ciekawostka z oficjalnej strony na FB "50 days until #ADay .....A is revealed & everything chAnges." Czyżbyśmy poznały tożsamość A za 50 dni?
Stary 2012-01-30, 08:44   #4604
agniesiaa

Cytat:
Napisane przez shimmmy Pokaż wiadomość
tylko czemu oni to ukrywają? niech promują troszkę pełniejsze kształty żebym poczuła się lepiej ale to przytycie to pewnie z rozmiaru 34 na 36 a że kamera dodaje to nam się wydaje, że to 40

a tu ciekawostka z oficjalnej strony na FB "50 days until #ADay .....A is revealed & everything chAnges." Czyżbyśmy poznały tożsamość A za 50 dni?
Oby
Stary 2012-01-30, 10:14   #4605
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

musze przyjrzeć się Emily skoro tak mówicie
arkusz
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 10:20   #4606
shimmmy
Zadomowienie

w 19 odcinku wraca Jason!!! już 6 lutego zobaczymy go
Stary 2012-01-30, 10:27   #4607
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Co ten Jason w szkole będzie robił
arkusz
Stary 2012-01-30, 10:41   #4608
shimmmy
Zadomowienie

spoiler odcinka 20

Najgorszy koszmar Hanny ziści się, gdy Caleb zostanie celem „A”

Uczestnictwo Caleba w krakingu telefonu „A” miało martwić Hannę od dnia, kiedy dziewczyny go o to poprosiły, aż do teraz… „A” jest zdeterminowane, aby ukarać go za to. Razem z detektywem Wildenem (Bryce Johnson), Garrett (Yani Gellman) postawi mu zarzuty o hackowanie. Hanna i jej przyjaciele są przekonani, że nie skończy się to dobrze. Co policja szuka w komputerze Caleba? Lepiej, być może „A” podrzuciło informacje policji i dlaczego interesuje ich to tak bardzo? Aria, Emily, Hanna i Spencer niedługo będą mieć kolejny przykład na to co dzieje się z ludźmi, którzy przeszkadzają „A”.

Przez ten czas Aria próbuje rozpracować jaki sekret trzyma Holden. Byron wypytuje się o nich.
Stary 2012-01-30, 11:20   #4609
soleiasta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czesterka Pokaż wiadomość
Co ten Jason w szkole będzie robił

o ile się nie mylę on jakimś doradcą jest, ale nie daję głowy
Ale on jest boski

Emilly pewnie przytyła z 36 na 38
pokazali by jakąś kobitę o pełnych kształtach dajmy na to 42 - ale nie spasione tylko zadbane z większym ciałkiem, ale nie tłuszczem.
Bo szczerze mówiąc to gdzie nie popatrzę to same szkapy są a ja bidna 42/44 źle się czuję choć kazdy mówi że po mnie nie widać tego rozmiaru;(

R.I.P Cristina's shoes!

Malcziki w kulturalnym świecie, seriously?! - więcej tu - mallcziki.blogspot.com
Stary 2012-01-30, 11:41   #4610
shimmmy
Zadomowienie

oj kochana wiem co czujesz..... ja w ciągu roku schudłam 9 kg i tyle samo zyskałam. Aż lekarza pytałam czy może mi coś przepisać, bo sobie z tym nie radzę. Ja mam 38/40, ale jak idę do sklepów to przeżywam same katusze w jednym sklepie 38 pasuje, w drugim 40 jest za mała, a jak mam kupić 42 to wolę wcale, bo od razu myślę jaka to gruba jestem. Teraz staram się bardziej postawić na ogólny zdrowy tryb życia: trochę ruchu, mniejsza kaloryczność posiłków, ale nie zamierzam odmawiać sobie wszystkiego, bo prędzej czy później będę miała kryzys i nadrobię wszystkie kg. Też uważam, ze powinni dać bardziej apetyczne kobietki, troszkę biustu, bioderek i pokazać te kobiety jako seksowne, bo od patrzenia na te chudzinki tylko w depresję wpadam
Stary 2012-01-30, 11:53   #4611
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
a ja będę bronić Emily może i faktycznie aktorka jednej miny, ale to, że nie ma stylu nie jest jej winą. Tak ją niestety ubierają. Ale wydaje mi się, że albo aktorka mocno przytyła albo jest w ciąży, bo non stop chodzi w jakiś workach. Spodnie i workowata bluzka. No i ma taką orientalną urodę
No, ale bohaterka jest pozbawiona stylu tak czy inaczej Przecież jak mówimy o stylu Arii to łączymy to z postacią, a nie ze stylistami pracującymi na planie czy aktorką, nie wiem czemu Emily ma być usprawiedliwiana, że ją tak ubierają. To, ze jest aktorką jednej miny nie ma nic wspólnego z tym, że POSTAĆ jest pozbawiona jakiegokolwiek stylu, mówiłam o postaci, nie o aktorce

Cytat:
Napisane przez jezozwierzyk Pokaż wiadomość

Maya też ma bardzo orientalny typ urody, w sumie jest ładniejsza od Emily...
Noooo, Maya jest bardzo ładna (a ja nie przepadam za takim typem urody, także jak mi się podoba, to musi być naprawdę ładna )

Cytat:
w 19 odcinku wraca Jason!!! już 6 lutego zobaczymy go
<Mits przebiera nogami i się ślini >

Ja nie jestem zwolenniczką wieszaków, uważam, że różne figury są ładne, grunt, żeby ciało było zadbane Ale moim zdaniem dziewczyny nie są zachudzone w tym serialu, fajne mają figury. Spencer jest chuda, ale wydaje mi się, że to ten typ z gatunku "jem i nie tyję", reszta jest moim zdaniem normalna i wcale nie 34

Cytat:
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Stary 2012-01-30, 12:11   #4612
soleiasta
Zadomowienie

Cytat:
oj kochana wiem co czujesz..... ja w ciągu roku schudłam 9 kg i tyle samo zyskałam. Aż lekarza pytałam czy może mi coś przepisać, bo sobie z tym nie radzę. Ja mam 38/40, ale jak idę do sklepów to przeżywam same katusze w jednym sklepie 38 pasuje, w drugim 40 jest za mała, a jak mam kupić 42 to wolę wcale, bo od razu myślę jaka to gruba jestem. Teraz staram się bardziej postawić na ogólny zdrowy tryb życia: trochę ruchu, mniejsza kaloryczność posiłków, ale nie zamierzam odmawiać sobie wszystkiego, bo prędzej czy później będę miała kryzys i nadrobię wszystkie kg. Też uważam, ze powinni dać bardziej apetyczne kobietki, troszkę biustu, bioderek i pokazać te kobiety jako seksowne, bo od patrzenia na te chudzinki tylko w depresję wpadam
u mnie największy problem to z cycem bo duży jak cholera;(
A tak ogólnie to zawsze jak ide do sklepu i mówię poproszę 42 rozmiar to babka się na mnie patrzy i wmawia mi że 42 za duże że na 100% w 38 wejdę bo j przecież szczupła, no kurde chyba wiem lepiej jaki rozmiar noszę.
Ale muszę przyznać że faktycznie nie widać po mnie że ja plus size jestem nawe XXl a nie plus size

Chociaż ostatnio poszłam do H&M i znalazłam śliczne 2 sukienki jedną wzięłam 42 i była ok a drugą wzięłam 44 i była mała - dziwne skoro 42 ok a 44 małe to H&M ma dziwne rozmiarówki, i pytam ekspedientki czy jest ta sukienka w rozmiarze 46 - ta popatrzyła się na mnie z obrzydzeniem i powiedziała mi tak " to sklep dla młodych i szczupłych dziewczyn takich numerów nie produkujemy, dla puszytstych sklep jest na 1 piętrze"[ najlepsze jest to że ja mam 24 lata] przytkało mnie.ale szybko się pozbierałam i mówię jej " dziwne, ostatnio koleżanka kupowała rozmiar 46 tu u Was, a o Pani zachowaniu porozmawiam z kierownikiem więc prosze mnie do niego zaprowadzić" Laska zbaraniała zaczęła coś tam się tłumaczyć, ale nie dałam za wygraną poszłam do kierownika, a co on z nią zrobił nie wiem, w każdym razie często odwiedzam H&m jej tam nie ma. I jeszcze w ramach przeprosin kierowniczka dała mi rabat - miałam jej powiedzieć żeby ten rabat sobie w d**pe wsadziła ale stwierdziłam a co mi tam wzięłam i zamiast jednej kupiłam 2 sukienki

R.I.P Cristina's shoes!

Edytowane przez soleiasta
Czas edycji: 2012-01-30 o 12:12
Stary 2012-01-30, 12:21   #4613
Zoey_Redbird
Raczkowanie

Zgadzam się z poprzedniczką .
Spencer juz taka jest . Ale patrząc na Hanne to nie widać ani grubej dziewczyny ani wychudzonej. To mi się w tym podoba , ale co do figury Arii nie umiem jej określic: chude ciało , pulchna na buzi . hehehe
Zoey_Redbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 12:25   #4614
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Napisane przez soleiasta Pokaż wiadomość
Chociaż ostatnio poszłam do H&M i znalazłam śliczne 2 sukienki jedną wzięłam 42 i była ok a drugą wzięłam 44 i była mała - dziwne skoro 42 ok a 44 małe to H&M ma dziwne rozmiarówki, i pytam ekspedientki czy jest ta sukienka w rozmiarze 46 - ta popatrzyła się na mnie z obrzydzeniem i powiedziała mi tak " to sklep dla młodych i szczupłych dziewczyn takich numerów nie produkujemy, dla puszytstych sklep jest na 1 piętrze"[ najlepsze jest to że ja mam 24 lata] przytkało mnie.ale szybko się pozbierałam i mówię jej " dziwne, ostatnio koleżanka kupowała rozmiar 46 tu u Was, a o Pani zachowaniu porozmawiam z kierownikiem więc prosze mnie do niego zaprowadzić" Laska zbaraniała zaczęła coś tam się tłumaczyć, ale nie dałam za wygraną poszłam do kierownika, a co on z nią zrobił nie wiem, w każdym razie często odwiedzam H&m jej tam nie ma. I jeszcze w ramach przeprosin kierowniczka dała mi rabat - miałam jej powiedzieć żeby ten rabat sobie w d**pe wsadziła ale stwierdziłam a co mi tam wzięłam i zamiast jednej kupiłam 2 sukienki
matko, jestem w szoku Bardzo dobrze, że nie odpuściłaś
Może nie dokładnie to samo, ale mnie wkurzają panie w Triumphie, które nie chcą uwierzyć, że pod cyckami mam 60, więc miseczka mi rośnie, bo jestem wąska niżej. Cycki mam większe niż mniejsze, ale nie jakieś wielkie i mam ochote im przywalić jak mi proponują C Chyba wiem co noszę. I przewracanie oczami och, no ale na E to przeciez nie wygląda <to się babo, doucz, jak staniki sprzedajesz >

Cytat:
Stary 2012-01-30, 12:29   #4615
shimmmy
Zadomowienie

tylko trzeba brać poprawkę na to, że kamera dodaje parę kg. W rzeczywistości dziewczyny są jeszcze chudsze

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
matko, jestem w szoku Bardzo dobrze, że nie odpuściłaś
Może nie dokładnie to samo, ale mnie wkurzają panie w Triumphie, które nie chcą uwierzyć, że pod cyckami mam 60, więc miseczka mi rośnie, bo jestem wąska niżej. Cycki mam większe niż mniejsze, ale nie jakieś wielkie i mam ochote im przywalić jak mi proponują C Chyba wiem co noszę. I przewracanie oczami och, no ale na E to przeciez nie wygląda <to się babo, doucz, jak staniki sprzedajesz >
mnie wkurzają babole, które niby są brafiterkami, a jak przychodzę do sklepu to za cholerę stanika mi nie dobiorą tylko pytają jaki rozmiar i podają. W końcu wkurzona poszłam do sklepu w mojej mieścinie, gdzie kobieta nie była brafiterką i dobrała mi idealny stanik.
Stary 2012-01-30, 12:53   #4616
winklepicker
Wtajemniczenie

Cytat:
spoiler odcinka 20

Najgorszy koszmar Hanny ziści się, gdy Caleb zostanie celem „A”

Uczestnictwo Caleba w krakingu telefonu „A” miało martwić Hannę od dnia, kiedy dziewczyny go o to poprosiły, aż do teraz… „A” jest zdeterminowane, aby ukarać go za to. Razem z detektywem Wildenem (Bryce Johnson), Garrett (Yani Gellman) postawi mu zarzuty o hackowanie. Hanna i jej przyjaciele są przekonani, że nie skończy się to dobrze. Co policja szuka w komputerze Caleba? Lepiej, być może „A” podrzuciło informacje policji i dlaczego interesuje ich to tak bardzo? Aria, Emily, Hanna i Spencer niedługo będą mieć kolejny przykład na to co dzieje się z ludźmi, którzy przeszkadzają „A”.

Przez ten czas Aria próbuje rozpracować jaki sekret trzyma Holden. Byron wypytuje się o nich.
Zastanawia mnie co robi Holden. Skoro nie jest gejem to nie mam pomysłu. Chyba, że ukrywa sekretny związek ze starszą kobietą? Albo ma sponsorkę.

Jestem w szoku o tym co piszecie o sklepach :O. Ja na szczęście trafiam na miłych/neutralnych ludzi, oprócz sklepów z bielizną, tam zawsze próbują mi wciskać kit, że nie mogę mieć miseczki D (mam 65D, jestem płaska ).

Wierzę w Sekret.
16.06 ćwiczę 2/100
winklepicker jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 13:06   #4617
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

ciekawa sprawa z Holdenem, może starsza kobieta, ale liczę na lepszy pomysł, w końcu już Aria się wzięła za starszego
może nie chodzi o miłość, tylko jakieś dziwne hobby Holdena
arkusz
Stary 2012-01-30, 13:07   #4618
Nescaa
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawa sprawa z Holdenem, może starsza kobieta, ale liczę na lepszy pomysł, w końcu już Aria się wzięła za starszego
może nie chodzi o miłość, tylko jakieś dziwne hobby Holdena
Mnie zastanawia ten siniak Holdena ze sneak peeka, może on bierze udział w jakiś nielegalnych wyścigach samochodowych/motocyklowych

http://nescaa.tumblr.com/

Nescaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 13:12   #4619
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Cytat:
Napisane przez Nescaa Pokaż wiadomość
Mnie zastanawia ten siniak Holdena ze sneak peeka, może on bierze udział w jakiś nielegalnych wyścigach samochodowych/motocyklowych
ooo
arkusz
Stary 2012-01-30, 13:22   #4620
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
mnie wkurzają babole, które niby są brafiterkami, a jak przychodzę do sklepu to za cholerę stanika mi nie dobiorą tylko pytają jaki rozmiar i podają. W końcu wkurzona poszłam do sklepu w mojej mieścinie, gdzie kobieta nie była brafiterką i dobrała mi idealny stanik.
Nigdy nie zapomnę jak w początkach szału na dobrze dobrane staniki (baaardzo dawno) gdzie głoszone było, że obwód najważniejszy, że jak obwód dobry, to nawet ramiączka nie muszą istnieć. I wybrałam się ja do świeżo wtedy otwartego brafitterskiego sklepu w moim mieście. Panie prawie mi się w twarz roześmiały, że bez ramiączek? Przecież czegoś takiego nie produkują Byłam wtedy gówniarą i dałam się spławić, teraz bym się kłóciła. Ale sytuację opisałam już kiedyś w internecie, a niech mają. Potem czytałam o tym samym sklepie opinię wizażanki, której wciskały na siłę za mały stanik (mi też to robiły, spłaszczyły mnie zupełnie i to w taki sposób, że robiły mi się 4 cycki cięte poprzecznie ) także tego. Nigdy więcej.
Raz trafiłam na fajną sprzedawczynię, która uparcie mówiła, że w ogóle jakie 70, ja to musze mieć 60 - i tak nosiła mi do szatni staniki, ja je mierzyłam, w końcu idę z dwoma do kasy, kobieta się cieszy i się pyta jak czerwony leżał - ja zachwyty, że najlepiej i ohoho, a pani z miną chochlika "Bo to 60! " Także wydaje mi się, że częściej ogarnięte sprzedawczynie się zdarzają w normalnych sklepach niż w tych profeszynal brafitter :P

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
tylko jakieś dziwne hobby Holdena
Po tym stwierdzeniu mam dziwne myśli

Cytat:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości