|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Lec lec..
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- i wogole to wam sie pochwale ze przekroczylam magiczna liczbe 1000 postow na tym watku... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cytat:
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Corinne_Hofmann książka wymiata ![]() ![]() Cytat:
![]() wróciłam z tańców i czuję że zyję ![]() ![]()
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Agat to nie ruszaj
![]() ![]() cholera. gadam z mama,gadam i gadam, 25 minut bo mam darmowe a tu nagle mi przychodzi ze mam 7zl mniej na koncie za rozmowe:/ cos im sie schrzanilo i mam wyzerowane darmowe minuty, nie sprawdzilam przed dzwonieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
uu to nieciekawie:/
moja jest chyba na mnie obrażona i zła bo....prawdopodobnie otworzyła ten list z dfziekanatu o powtórce przedmiotu ![]() ![]()
#4595 |
Zakorzenienie
|
Agat kurcze no nie powinni otwierac Twoich listów. I chyba nie musisz sie tlumaczyc a mamusi przejdzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
na 100% nie jestem pewna, tylko się domyślam....
aaaj nie chce mi się ruszyć:/ mamusi przejdzie 300 zł koło nosa ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-11 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
Paskudo Ty
![]() A my mamy juz problem w grupie bo w srode nam zadali 5 referatow tzn strescic artykuly o wspomaganiu rozwoju dzieci niewidomych. I do teraz nie ma chetnych, chyba bede muiala z jeden napisac ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
wieem nie musisz mi mówić
![]() ![]() ja juz mówię: dobranoc ![]()
#4599 |
Zadomowienie
|
co tu wejde to wszyscy do picia kusza
![]() ![]() nie bylo mnie wczoraj bo nadrabiałam stracony czas z tż .. mam nadzieje ze wybaczone ![]() Buziaki z rana ![]()
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() a ja dzisiaj jestem zła zła zła....!! ![]() ![]()
#4601 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Natala ja tez jestem zla zla zla a nawet wsciekla |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |||
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny*
Natali, Kaś co się dzieje??? ja jestem jak wyprana ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a pierścionek zawsze jest z czerwonym oczkiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Napisz jak się dziadek czuje ![]() mapa jest super- w ogóle świetny pomysł, na prawdę rewelacja! TŻ pewnie będzie zachwycony! a plac manewrowy w sensie egzamin czy ćwiczenia? jeszcze nie zaczęłaś? ja to miałam wymiennie, ale szłam jeszcze tym starym systemem Marta- cieszę się że kolejne zaliczenie odhaczone, oby tak dalej ![]() daj znać jak się czujesz i czy doszło do spotkania, ![]() Natali kolczyki sa super, ale do pooglądania nie założyłabym takich., ale niesamowite i zachwycające jest to że z m,odeliny dziewczyny robią takie cudeńka, tak idealnie odwzorowują rzeczywistość, wow! godne podziwu a propos tego opisu programu wkleje Wam coś, ja padłam: Dzisiaj miał być drugi dzień wesela. Historia prawdziwa. Wczoraj 02-10-2010. Sobota. Pojechałem do swojej znajomej jako osoba towarzysząca dla mojej koleżanki na ślub i wesele. Zaczęło się o godzinie 9.00 rano. Wszyscy goście pani młodej już stoją przy jej domu. Czekają na przyjazd pana młodego i starosty. Bo jak nakazuje tradycja śląska (nie wiem czy wszędzie), pan młody musi wykupić panią młodą za pomocą starostów, którzy są licytatorami w tej zabawnie przedstawionej aukcji. bla bla bla,,, koniec. Pani młoda sprzedana za buta, garść miedziaków, platynową kolię, 10 par kluczyków samochodowych i wino marki wino. Błogosławieństwo rodziców bla bla bla.. (tak mi sie już w głowie kotłuje o rosole). Jedziemy do kościoła. Ślub, ksiądz: "Czy Ty[..]? - tak " razy dwa. Ciągle myślę o rosole i roladzie na obiad już mi burczy w brzuchu. Wychodzi piękna para młoda szczęśliwa sypią miedziakami i ryżem WOOOOOOOOW. Standard. Przyjechaliśmy na sale. Uroczyste przywitanie. Szampan trzaskanie kieliszków. Pan młody sprząta. Tylko powiększa dziurę w brzuchu a na rosół czekamy. Orkiestra na przywitanie jeszcze sto lat. Życzenia i prezenety. I w końcu siadamy do stołu uffff..... Obrałem strategiczne miejsce z koleżanką, ale wszyscy jeszcze nie siedzą. Talerze na stołach. I TERAZ NAJWAŻNIEJSZE. Pan młody bierze mikrofon i prosi grzecznie w pełnej powadze, aby wszyscy zajęli miejsca. Dziadkowie, babcie, ciocie, wujaszki, koledzy, koleżanki, ksiądz proboszcz, orkiestra, kelnerkim, kucharze i pozostali goście z rodziny Pana młodego i Pani młodej zasiedli przy stołach (około 120 osób). Gdy krzątanina się skończyła padły słowa młodego do mikrofonu: "Dziekuję wszystkim za przybycie życzenia i prezenty. Mam dla Was małą niespodziankę schowaną pod każdym talerzem. Proszę o sprawdzenie kopert pod talerzami." Głęboka cisza. I wszyscy podnoszą talerze. Ja też. Wyciągam koperty, a tam dziewczyna naga siedząca na nagim młodzieńcu. 3 zdjęcia. Rózni goscie mieli inne pozy. Pan młody konczy: "Dowiedziałem się miesiąc temu, że moja XXXXXX mnie zdradza z tym panem na zdjeciu. Postanowilem w dowód zawodu milosnego to sfotografować i pokazać Wam wszystkim. Nie chciałem odwoływać przyjecia bo i tak jest zaplacone. Inaczej byscie mi nie uwierzyli i byłbym najgorszy gdybym nagle zerwał zwiazek tuz przed weselem. Ksiadz proboszcz mam nadzieje, unieważni małżenstwo, skoro jest jeszcze nie skonsumowane. Dziekuje wszystkim. Wy zostancie i bawcie się. Zdjęcia zachowajcie na pamiątkę." Wszytkim kopara opadła! Pani młoda się popłakała i jak to baba musiała strzelić młodego w twarz. Takich wyuzdanych zdjęć to bym sie nie spodziewal. Drugim szokiem było to, że PANEM ZDRAJCĄ był kuzyn pana młodego. Rosół zjadłem. Flaszkę dostałem. o 22.00 "impreza" sie zakonczyla. Dzisiaj mial byc drugi dzien wesela, ale nie ma. * nie podaję nazwisk, miejscowości, prawdziwej daty itp. ** sytuacja w 100% prawdziwa *** stało się to nie dalej niż w poprzednim kwartale **** może i ktos z Was był na tym weselu nieźle nie? Agata wg mnie dobrze postąpiłaś. Tzn popełniłaś strategiczny błąd na samym początku że mamie nie powiedziałaś, do tej pory by jej przeszło, a poza tym nie byłaby teraz niemile zaskoczona że dowiaduje się ostatnia, że przed nią to zataiłaś. Niby banał, ale b. istotne we wzajemnych relacjach. No ale było minęło. Mama absolutnie nie powinna otwierać Twojej korespondencji bez Twojej zgody- dzieckiem nie jesteś. Ale jeżeli dojdzie do kłótni (a jest niestety duże prawdopodobieństwo) to nie powinnaś się tym argumentem podpierać. Mama może być wkurzona bo to w końcu jej pieniądze. A może się umówisz z rodzicami że np. przez 3m-ce będę Ci wsyłać o 100zł mniej na utrzymanie skoro zawaliłaś. Może to będzie miało w tej rozmowie znaczenie?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Kasia a u Ciebie co się tam dzieje..?
![]() mi złośc już minęła..jak burza.. ![]()
#4604 |
Zadomowienie
|
jej ale wy pędzicie z tymi postami.
obecnie choruję na brak wolnego czasu, ale poczytam was niebawem ![]() Gosia przeczytałam i ja bym chyba tam padła ze śmiechu mimo wszystko ![]()
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
Madzia czesc co tam u Ciebie?
![]() a ja uważam, że to jest zmyślona historia.. ![]() ![]()
#4606 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja na chwilkę bo będę się szykować na seminarium:/ a potem ide do galerii handlowej po płaszcz.przymierzałam go w niedzielę, rozmiar 38 była troszkę za szeroka ![]() ![]() Goś wiem że popełniłam błąd, bo znam moją mamę od podszewki i wiedziałam że otworzy ![]() ![]() otworzyłą czy nie, ja nauczyłam się ze cudzych listów się nie otwiera ![]() Natalka, Kaś czemu jesteście złe??? ja też uważam że ta historia jest zmyślona...i nie jestem pewna, ale czy ksiądz udzielający ślubu może go unieważnić???
#4607 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi też się to wydaje mało prawdziwe, a nawet jeśli to ślub unieważnić tak prosto podobno nie jest
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
matko kochana ale mam młyn:/ nawet nie miałam jak wcześniej do Was zajrzeć.
a ja sobie myśle, że pewnie że może być zmyślona, ale z drugiej strony ile ludzi tyle pomysłów. po co miałby robić coś takiego PM? żeby się zemścić na pannie, upokorzyć, bo coś takiego to mega upokorzenie. Cytat:
wrzuć potem fotki ![]() a czy może ks. unieważnić ślub? tak, są pewne sytuacje gdzie można unieważnić- kłamstwo którejś ze stron, ukryta choroba psychiczna, nieskonsumowanie małżeństwa i pewnie pare innych
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ wreszcie kupił samochód! W końcu ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lala2506 Czas edycji: 2010-10-12 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
ja jeestem!:P
Goś nie wiem czy to takie hop siup jest ![]() ![]() nie bło już na mnie rozmiaru tego płaszczyka ![]() ![]() wiecie co mi się przytrafiło?? wracamy sobie z koleżanką z galerii a na przeciwko nas idzie młody chłopak, może w naszym wieku i niesie trzy róże...jak żeśmy go mijały to podszedł do mnie i mówi: proszę to dla Ciebie róża, bo za dużo uciąłem z ogródka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-12 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
nooo Agatko.. domyslam się jak się milo poczułas..
![]() ![]() ![]() i co wybierasz się w koncu na ta imprezę co będzie M..? zgodziła się ta koleżanka..? ![]() Gosia no ale pomyśl sama czy gdybyś wiedziała, że ktoś Cię zdradził przed twoim ślubem potrafiłabys ukryc uczucia..? nie wiem kochac sie z ta osobą..? bo chyba nie żyli w celibacie..? a pozniej jak gdyby nic wystawic kogos na takie pośmiewisko..? przecież zdrowi ludzie się tak nie zachowują..bo zakładam że ten facet kochał tą dziewczyne i dlatego chciał z nia wziąsc slub.Niee to jest jak dla mnie zmyslona historia..takie rzeczy tylko na filmach.. ![]()
#4612 |
Zakorzenienie
|
oczywiście że się miło poczułam
![]() ![]() proosze skop mnie haha ![]() ![]() mam jeszcze nie dzwoniła ani nic nie pisała... na imprezę idziemy na razie we 2 z Agnieszką, ale to będzie wydziałowa, a konkretnie otrzęsiny I roku więc trochę znajomych powinno być. a M. nic nie wspominał ani się nie odzywał więc nie wiem... aaaaa niech stracę- dla Was też różyczka ![]() ![]() gdzie to się sprawdza ile kto postów na watku napisał???
#4613 |
Zakorzenienie
|
Agatko osz Ty.. dobrze bedze Cię bic po pupie wrrr...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() noo to fajnie, obys się fajnie bawiła. a idziesz tam tylko dla M? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
dżem dobry
![]() kocham was bardzo! nadal! ![]()
#4615 |
Zakorzenienie
|
Natala teraz to Ty chcesz w dupkę dostać??:P nie ide tam dla M., nie jestem małolatą żeby za nim latać:P poza tym tak naprawdę to nie wiem jakie są nasze relacje, może to ja sama sobie coś ubzdurałam, a on uważa mnie tylko za dobrą koleżankę
![]() o żywą różyczkę to poproś swego Romea:P właśnie myślałam że może któras wie, bo że Kaś jest taka mądra wiem od początku ale jej nie ma Ja nie znam żadnej Maryś ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-12 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
o ty malpo\!
![]()
#4617 |
Zakorzenienie
|
oj Maryś
![]()
#4618 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Agat ilość postów sprawdzisz klikając na ustawienia i tam przy naszym wątku będzie liczba postów jaką naklepałyśmy i kliknij tam wyświetli ci sie. ![]() ![]()
#4619 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=449780
macie ilosc postow... ale jestescie daleko w tyle. Ale mialam slodki wieczor...Az zal bylo wracac do domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, prosze dziś trzymać za mnie kciuki, żebym wytrzymala na uczelni. Zajęcia mam do 18 więc tak koło 19 będę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.