|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
gothika super, statek widmo tez ciekawe, na sytgmatach bylam w kinie. a klatwa to japonski jakis? bo niektore te japonskie to super sa. te wzgorza maja oczy gdzies widzialam tytul i chyba sciagne razem z reszta co podalas a nie ogladalam. jak ci cos jeszcze sie przypomni to pisz
|
|
|
|
|
#4592 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
* Wzgórza mają oczy 1 (Hills have eyes)- * Wzgórza mają oczy 2 - Tego nie widzialam. Motel (Vacancy) - A to o czym? ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Z horrorow to moim nr 1 jest jest Ringu - japonski. Super, ekstra straszny. Telewizor po nim wystawilam z domu.
|
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie rozpisałyscie. Mi Oli nie dała posiedziec przy kompie, Teraz sie zdrzemnela to ja zjem obiad.
Karola fajne te buciki, ale białe odpadają, bo niepraktyczne teraz będą. A wiesz co, podobne takie karmelkowe widziałam w lublinie na targu. moze u was też są. całkiem fajnie wyglądały. a z linków co wstawiłyscie to podobają mi się te mango i te szare gumiaki tez fajne. ide zjesc i wrócę ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- a angy gratuluję podwyżki ![]() matko ale szalejecie, fajnie, mam co czytać
|
|
|
|
#4594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Na czerwono - niekoniecznie ("Wzgórza... " to niezła schiza )
|
|
#4595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W domu napiszę resztę jaka mi się przypomni muszę pomyśleć![]() Cytat:
Wzgórza cz.1 naprawdę jest fajny, cz.2 do oglądnięcia, bo jak to zwykle bywa cz.2 gorsza... A Motel koniecznie musicie obejrzeć...na szybko wkleję opis... David'a i Amy Fox, przez nieoczekiwane wydarzenia zmuszeni zostają do przenocowania w motelu na odludziu. David z nudów zaczyna oglądać kasety video znajdujące się w pokoju. Na ekranie telewizora ukazują się różne sceny morderstw, w pewnym momencie małżonkowie odkrywają z przerażeniem, że akcja filmu dzieje się w ich pokoju. Nagle sceny filmowe zaczynają się urzeczywistniać.
|
|
#4596 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
co Wy tyle piszecie od rana?
witam ![]() Cytat:
![]() bo ja kupowalam jakis czas temu juz Cytat:
![]() ale o kim? ![]() co do filmow....jak to kazdy ma inny gust ![]() dla mnie wzgorza maja oczy to tak durny film, ze koniec teksanska masakra okropny silent hill nawet mi sie podoba oszukac przeznaczenie tez fajny, zwlaszcza 1 efekt motyla super, 2 tez fajna ale nie tak jak 1 zejscie mi sie podobalo, 2 nie widzialam klatwa moze byc
|
|
|
#4597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A jeszcze "REC"-ja autentycznie na nim krzyczałam ![]() I jeszcze był taki z Liv Tyler oparty na faktach.... Też fajny tylko tytuł mi umknął
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-09-29 o 12:15 |
||
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
i o to chodzi
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
ale nie robimy tu rankingu filmów tylko wypisujemy co może skierka ściągnąć![]() No co Ty
|
|
#4599 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
zegnam sie na dzis
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
A widziałaś?
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() Gorszy dzień...?
|
|
#4601 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Svi a ty co taka bojowo nastawiona dzis ?? |
|
|
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam tylko Skierce jakie ja jej proponuję filmy...już nic nie można napisać? Wiadomo że każdy ma inny gust, to chyba normalne? Jeszcze na żadnym nie krzyczałam...ale...kilka oglądałam przez palce
|
|
#4603 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za opinie
|
|
#4605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem że Kasia ma (napisz jaki model masz) czy ktoś jeszcze korzysta z takiego sprzętu? Cytat:
Svi, no co ty, wracaj. |
||
|
|
|
#4606 |
|
BAN stały
|
ja kiedys zaczelam w tv ogladac FRIDE i nie obejrzalam calego a film byl super
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
wyspala sie moja krolewna już. ide dac jej obiadek, zrobiłam jej szynkę gotowaną z warzywami z sosikiem + ziemniaczki. Mam też surówkę z porów, ale nie wiem czy jej posmakuje, raczej wątpię.
Potem robię drugą kawkę i ide prasować. Znowu ze 2 godziny mi zejdzie. Ach, skąd u mnie ciągle tyle prania i prasowania. Dzisiaj już jedno pranie rozwiesiłam i kolejne porcja czeka na pranie. Aaa ma któras z was pralko-suszarke? przydałaby mi się taka ![]() I jakie zmywarki posiadacie? Musze troche sprzętów kupic do domu. |
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie mam dziecka w domu.........zanioslam ja do tej sasiadki i zostawilam narazie na godzinke bo wogole to 1 raz u kogos ja zostawiam(nawet u tesciowej nie byla sama), troche poplakala ale szybko ja Madzia uspkoila a wogole to Werka wczoraj non stop powtarzala"madzia" wiec chyba ja polubila
nastepnym razem zaniose ja na dluzej, bo wiecie w wesele ja do Madzi dam na jakis czas -sama mi zaoferowala swoja chec opieki nad mala ale dziwnie sie czuje jakos ze ja tam zostawilam, juz zdazylam zadzwonic do niej ale wszystko ok , mowi ze caly czas sie z nia bawi i mala nawet nie wspomina o mamusi ![]() Cytat:
a moja ciocia to mowila ze ona sadzala swoje dzieci jak mialy 4 mce ja mowie jak skoro siedziec pewnie nie umialy,to ona do mnie tekst ze w nocy na spiaco je sadzala i sikaly ze kiedys dzieci szybciej sie uczylo bo tetrowe a teraz to wygodne mamusie pampersy zaloza i dziecko chodzi w pieluchach do 3 latz obserwacji dzieci od znajomych to przewaznie kazde szybko sie uczylo ok. 2 latek i pampers tylko na noc albo w gosci , a potem juz dziecko samo mowilo ze chce siku, bo tak to trzeba pytac i sadzac oo podlacze sie o pytanie o zmywarke to tez musze kupic narazie sie jeszcze zastanawiam jaki zlew skoro chce zmywarke to 1,5 komorowy? chyba wystarczy ? no i chyba ten granitowy kurde drogie teraz te zlewy
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-09-29 o 13:21 |
|
|
|
|
#4609 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wiem jaki model, dostaliśmy od teściów pod choinkę w zeszłym roku. Tylko nie bawię się sama w jakieś zakwasy bo mi sie zwyczajnie nie chce, zakupiliśmy karton gotowych mieszanek i tak zużywamy sukcesywnie Bardzo fajna sprawa, zwłaszcza w niedzielę, na poniedziałek jest wtedy świeży chlebek![]() Cytat:
![]() Nie posiadam pralko-suszarki, zmywarki zreszta też nie ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() A z nocnikiem to ja jeszcze zaczekam tak z dwa miesiące, na razie nie widze sensu. Co do zlewu-myślę, że spokojnie taki mniejszy 1,5 komorowy wystarczy przy zmywarce
|
|
#4610 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TAKĄZmywarkę mają moi Rodzice...TĄ W razie pytań służę pomocą ![]() Cytat:
coś w tym jest Kiedyś jak Mamy musiały prać tetrowe to bardziej im zależało żeby dzieci szybko oduczyć...ale że do 3 lat to chyba przesada![]() Wystarczy 1,5 komorowy
|
|
#4612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mialam takiej potrzeby zeby ja u kogos zostawiac bo jak wiecie nie pracuje , ale sa takie imprezy jak np. to wesele i mam problem bo nie mam z kim ja zostawic a tu nagle ta moja siasiadka sie zaoferowala to musze ja teraz z nia zostawiac zeby w wesele nie bylo problemu tylko chyba wole zeby ona przyszla do niej niz ja tam zanosic, bo wiadomo ze dziecko na znanym terenie czuje sie bezpieczniej ale z drugiej strony nie wiem czy u mnie nie bedzie z bardzo wolac mamusie, bo szybko jej sie nudzi a u kogos to znowu jest ciekawa wszystkiego i nie mysli chyba tak o mnie ![]() moze wy doradzicie jak lepiej bedzie? dzieki za odp. w sprawie zlewu
|
|
#4614 |
|
Zadomowienie
|
http://www.bosch-home.pl/produkty/zm...?source=browse
Cos w tym stylu mamy. Nie pamietam dokladnie modelu. Kupilismy w zeszlym roku. |
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
a jakis konkretny model??
Cytat:
poki co nie dzwonila a miala w razie jakby mala zaczela mocno plakac tak zeby nie dalo ja uspkoic wiec mysle ze bedzie ok, tylko ciekawe jak ze spaniem , znaczy czy udaloby sie jej uspic mala ![]() wlasnie ale o 4-mc juz przesada
|
|
#4616 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziecko mi na głowę włazi
![]() Jeżeli chodzi o zlew, to mam 1,5-komorowy i jest git. Sprzęty w kuchni mam Boscha i Simensa. Jestem zadowolona anula może jednak wyślę Ci Maciulka na kilka dni, co?
|
|
#4617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza Zośka to w ogóle ewidentnie najlepiej czuje się w domu, zreszta pisałam Wam co na wyjeździe wyprawiała ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
|
|
#4618 | |
|
Zadomowienie
|
Sprawdze po powrocie do domu.
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- W kwesti zmywarki to ja szukalam czegos co: 1. ma blokade przed dziecmi. 2. ma zabezpieczenie przeciwwyplywowe 3. jest ciche i energooszczedne oraz ma program na pol wsadu. ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Z perspektywy czasu (czyli roku) uwazam ze blokade przed dziecmi moglam sobie odpuscic. Mam bramke w kuchni.
|
|
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Uważam że w domu lepiej, zwłaszcza że to będzie pierwszy taki dłuższy czas, bezpieczniej bedzie się czuła plus na pewno lepiej spała
Cytat:
|
|
#4620 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() :pi wo:Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ej Svi, nie przesadzaj. Nikt tak nie powiedział i nie masz za co się obrażać. Wracaj tu ale szybko Cytat:
Mam ten granitowy i dla mnie super ![]() Dopijam sobie kawkę i obiad gotuję
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 
:pi wo:
także to nie będą dla mnie zbyt miłe dni