|
|
#4591 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Bezczelnie kroczę przez świat,
więc nie pytaj ile mam wad . Księżniczką nie będę bo : a) już nią jestem . b) nie potrafie udwać . c) gardze nimi . Niby tylko 3 możliwości ale nie wpadł byś na żadną z nich . Ukradłeś mi serce, spotkamy się w sądzie . Niby '' nikt '' a tak wiele od niego oczekuję . dzięękuję krasnalki ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- wiem że ładny ;D dodałam go kilka stron wcześniej : ))
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_________________________ _________________ są dla siebie wszystkim. i tak będzie zawsze. nasze usta spotkały się w rozkosznej pieszczocie i wtedy czułam, że jestem w innym świecie. i chciałabym, żebyś nigdy nie miał mnie dosyć. nie wierzyłem w miłość od pierwszego wejrzenia, ale kiedy Cię poznałem, zakochałem się w Tobie od razu. czy rzeczywiście zobaczymy się wkrótce? czy w ogóle jeszcze się spotkamy? najbardziej? najbardziej podobał mi się zapach wody toaletowej, której używał. -i co o tym myślisz, Ewo/Adamie? -Ewo/Adamie? -tak.mam wrażenie, że przy Tobie jestem w raju.
|
|
#4593 |
|
Rozeznanie
|
uwielbiaj - stworzyłaś cuda Wreeednia - dodałaś tylko 2 opisy, ale za to jakiej jakości ; O , zabieram je sobie a dziś takie nie ode mnie, znalezione gdzieś tam ![]() ![]() `Uczucia wyschły, złudzenia prysły, a żar zgasł zduszony w popielnicy. faktycznie jestem słabsza od Ciebie, złam mi serce, kopnij w dupe i powyzywaj od dziwek.. jakoś trzeba zaimponować kolegom .. ubóstwia malować swoje paznokcie na krwistą czerwień. nie pogardzi, wypadem na piwo z Twoimi kumplami. kocha zmysłowe szpilki, ale z pełnią zapału oglądnie z Tobą mecz. otwiera okno na oścież, podczas deszczu. w czasie zimy, biega boso po śniegu. nie toleruje świeczek na urodzinowym torcie i kocha gumę balonową. jest wyjątkowa, pełna obłędu. szukająca osobnika, który ją za ten obłęd, pokocha. czasami mam wrażenie, że prędzej od Ciebie, krzesło zacznie coś do mnie czuć. wirtualne love story , a w realu .. uhm no sorry I w sumie jakby nie patrzec to już zawsze będziesz w mojej głowie . No może czasem zajmie Twoje miejsce kartkówka z fizyki , ale ****a tylko czasem , i na chwile kochaj mnie. kochaj mnie tak żeby śnieg zaczął topnieć. A na swoim sercu nakleję kartkę: Bałaganiarzom wstęp wzbroniony!` |
|
|
|
#4594 |
|
Rozeznanie
|
_mandarynka - rozumiem, że się podoba? Okradam _ZaagubiOna_ - Ty przeze mnie też! naiwna0 - bardzo mi miło, Perełko <3 nie przejmuj się, i tak nie kochałam cię bardziej niż ty siebie. patrzy na mnie tak, że nie wiem, gdzie podziać oczy. miałam na myśli przyjaźń, ale miłość też może być. ile można tak żyć na palcach? całuje ustami spłoszonymi szczęściem.
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
cuando siento que mi vida se desliza y la soledad me come día a día, pienso en tí.
/ kiedy czuję, że moje życie wymyka się i samotność mnie pożera dzień po dniu, myślę o Tobie. porque yo creo en el milagro que me salve / bo wierzę w cud, który mnie ocali . robaria una estrella y te la regalaria. / ukraść gwiazde i dać Ci ja w prezencie.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#4596 |
|
Zadomowienie
|
'I’m not around to turn off Your light, find You in the dark and kiss You goodnight.' Nie ma mnie w pobliżu, aby wyłączyć Ci światło, znaleźć Cię w ciemności i pocałować na dobranoc. 'I’m not around to feed You with hope and hold You tight when Your hold goes cold.' Nie ma mnie w pobliżu, żeby karmić Cię nadzieją i trzymać Cię mocno, kiedy robi się zimno. 'I’m not around to see that smile on Your face, to be there every day, hear what You’ve got to say. I’m not around when You get back alone, break down and cry, because I’ve left home.' Nie ma mnie w pobliżu, aby widzieć uśmiech na Twej twarzy, być tam codziennie, słuchać co masz do powiedzenia. Nie ma mnie w pobliżu, kiedy jesteś samotny, załamany i płaczesz, ponieważ odeszłam.
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Niby twarda, bez uczuć, bez serca, a w sama w sobie jednak taka mała i nieporadna. W mojej imaginacji byłeś perfekcyjny. Teraz nie możemy się przytulić czy nawet porozmawiać. Jesteśmy skazani tylko na krzyżujące się co jakiś czas spojrzenia. Przecież każdy wiedział, że to bezsens. Nawet ja. Tylko czasem łudziłam się, że może naprawdę mnie kochasz. Uwielbiałam gdy mówiłeś 'mała będzie dobrze, nosek do góry', mogłam być wtedy pewna, że zrobisz wszystko by uśmiech znów pojawił się na mojej twarzy. '- Jakie jest Twoje największe marzenie? - Moje? Pocałować Cię w deszczu, a Twoje? - Spełnić je.' |
|
|
|
#4598 |
|
Raczkowanie
|
'Spotkali się nagle i przez przypadek ,
a okazało się , że czekali na siebie całe życie . ' 'Dzisiejszy dzień to kompletna strata makijażu. ' 'Słyszysz jak grzmi . ? to moje serce łamiące się na kawałki.' 'Nie idę na kompromis . Albo bierzesz mnie całą , albo wcale . ' |
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4600 |
|
Rozeznanie
|
Soczyste słowa wylewające się z ust. |
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
życie bywa gorzkie, ale nie proszę o popitkę,
raczej o kolejny kieliszek !
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty to umiesz zmotywować Mmmm Kiedyś nienawiść, dziś przyjaźń, a później co, miłość?
|
|
|
#4603 |
|
Zadomowienie
|
najbardziej interesujące jest zaczynanie od nowa...
|
#4604 |
|
Raczkowanie
|
jestem tutaj dla was, Perełki
, jeśli tylko wam się podoba, ja jestem w siódmym niebie / jak wosk roztapiam się pod wpływem ciepła twoich dłoni 'jeżeli uda ci się wyprowadzić wzór matematyczny na moją paranoję, dostaniesz nobla' ty jesteś taki mały chłopczyk, co ukradł tacie kapelusz i nie potrafi zaciągać się papierosem, a zgrywasz na wielkiego gwiazdora co rano budzę się z soczystym 'kur.wa mać' cisnącym się na usta ja będę twoja schizofrenia, a ty moja histeria dałbyś radę sprawić, żeby moje policzki oblał rumieniec? |
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję! nie wiecie jaką radość dają wasze słowa
Christerine was kocha! jestem twoim grzechem ciężkim dobrze mi z tym czuję nic cholerna pustka udekorowałam moje serce najlepiej jak umiałam nie przyszedł
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ.
__ serce małe, a tak cholernie potrafi boleć. i cholera choć powtarza mi, że mnie kocha to rozum i tak nie chce wierzyć, serce szaleje z radości. on jedyny potrafił kochać bez serca. i nie spostrzegłabym, że mu go brak, jeśli nie zostawiłby mnie w najtrudniejszym momencie mojego życia dla innej. pamiętasz to skromne 'love' wyryte w samym środku lasu? i nie myśl, że uśmiechałam się do Ciebie, bo Cie lubię czy coś. uśmiechałam się, bo po prostu chciałam pokazać, że wybieliłam zęby. zapomnijmy, albo udawajmy, że zapomnieliśmy. moje życie kończy się na czubku Twojego nosa. nic więcej mnie nie obchodzi. szłabym z tobą nawet po najciemniejszym lesie, trzymając się za cieniutką nitkę naszej przyjaźni. wiem, że i Ty jej nie puścisz. może zaczniemy w końcu interesować się swoim nosem i przestaniemy wpychać go do cudzych spraw? ''Samotna i zagubiona upijam się własnym cierpieniem.'' Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-10-28 o 16:54 |
|
|
|
#4607 |
|
Raczkowanie
|
.Ale jeśli się mylę i dzisiaj jest wszystkim, co mi pozostaje,
chcę Ci powiedzieć, że bardzo Cię kocham i że nigdy Cię nie zapomnę. - nie płacz..
- nie oddychaj. - nie chce żebyś płakała.. jeśli nie będziesz płakać to i ja przestane oddychać.. ja stosunkowo czesto chcę umrzeć.. tak z raz na 2 miesiące. to często jak na kogoś kto żyje.. zaciągam się Tobą, choć nie palę w nocy.. Rób swoje na własnych warunkach Zawsze próbuję biec nim nauczę się chodzić Pani mąż, nie wiem, może się powiesił, ale skoro była pani jego żoną, - wcale się temu nie dziwię... |
|
|
|
#4608 |
|
Rozeznanie
|
a może dodawajmy opisy z postu wcześniej? Będzie jeszcze ciekawiej, bo ze strony wcześniej robi się już nudnawe -,- :sciana:
Siatkarka18, absorbeed, BananowaDelma - okradam <3 ![]() dziękuje <3 chciałabym usiąść na brzegu łóżka, być bardzo malutka i machać nóżkami, a wtedy Ty byś przyszedł z kwiatuszkiem z ogródka swojej babki, uśmiechałabym się bezgranicznie. znowu stajesz się mi jakże daleką i odległą osobą jakby dzieliły nas setki, a nawet tysiące kilometrów. Jak ja bym biegała po plaży w Miami, a Ty siedział w Igloo na Antarktydzie. bawi Cię to? nie dorosłeś. nic dodać, nic ująć. męczy mnie nawet najmniejszy ruch, nawet ruch nadgarstkiem kiedy piszę, a co dopiero wymagać ode mnie szczerego uśmiechu i zapału do życia i pracy? jestem zmęczona tymi ludźmi. Potrzebuję pokoju w odosobnieniu i piwa. starasz się by zobaczyć choć na chwilę uśmiech na ich twarzy, kupujesz chusteczki by wytrzeć ich łzy, wypruwasz sobie żyły by wszystko poszło po ich myśli, a oni tylko ustaną i powiedzą, że ' będzie dobrze'. Prorocy od siódmej boleści. nie wywołasz mej zazdrości, współczuje jej wpadania w to Twoje bagno zwane potocznie miłością. trzeba przyjąć na klatę kolejne błędy i porażki. Pooddychajmy równym tempem.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-10-28 o 17:31 |
|
|
|
#4609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
__________ To nie tak, że masz być bo innych nie ma. To inni odpadają bo masz być Ty...
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
to było takie nic.
od tamtej pory upłynęło dużo czasu i prawie o tym zapomniałam.
|
#4611 |
|
Raczkowanie
|
neversaynever-Kradnij ile chcesz
so_steadfast, madzisko13, naiwnie_, Drift, Paralogiczna, otojest, PoprostuAsiss ,nieliczbowane, agattee, poprostuAsiss, mandarynka, Extremalna, Kofeina w RedBullach Kradne klask i:myśle o Tobie Tylko czasem...całym moim czasem Ej nie oddychaj... On też to Robił ;( "Wciąż mówisz mi że kocha cie, ale zmień coś i pozwól mu żyć jak chce." Bałam sie ze odejdziesz, Teraz boje się że wrócisz. dzisiaj powiedziałeś po raz pierwszy ze mnie nie kochasz a ja że owszem to robi wrażenie ale na numer z oknem nie licz bo mam lęk wysokości tysiące „niepytań” i miliony "nie odpowiedzi" Bronisława Ostrowska * * * Zostawcie wy mnie w spokoju — Nie płaczę, nie płaczę przecie! Dobrze mi w kącie pokoju. Czego wy jeszcze chcecie? Nie męczcie mnie już daremnie — Nie płaczę przecie, nie szlocham! Czego wy chcecie ode mnie? — Kocham go! kocham! kocham!!! musiałam dodac ten wiersz urzeka Edytowane przez niczego_po_trochu Czas edycji: 2010-10-28 o 18:46 |
|
|
|
#4612 |
|
Rozeznanie
|
Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲
dziękuję x5 ♥♥♥♥♥
i really want to talk to you but i think like i'm annoying you naprawdę chciałabym z tobą rozmawiać, ale myślę, że cię irytuję how about you talk to me first? a może ty napisz do mnie pierwszy?
|
#4613 |
|
Zadomowienie
|
:(
widziałam dzisiaj moją nieodwzajemnioną miłość,
miała bluzkę w czarne i żółte paski, chciałam to ukryć, lecz była bardzo zauważalna, ran nie dało się zamazać. złap mnie za rękę, moje szczęście. wyślij mi chociaż jeden pocałunek, a ja nie usnę tej nocy. moja wina? naprawdę co noc mi się śnisz .
|
#4614 |
|
Raczkowanie
|
Ten nagły chłód co sercu przyniósł zimę .
mówisz mi że lubisz dziewczyny słodkie .. a więc od tej pory zacznę jeść masę słodyczy ![]() to nie moja wina, że nie panuję nad emocjami .. Od wczoraj przychodzi.. Od wczoraj strach .. Od wczoraj wyzywam go .. _____________________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
|
|
|
#4615 | |
|
Rozeznanie
|
maanslaughter & naiwnie__ - dziękuję Stokrotki.
![]() Cytat:
Chodź daj mi swoje serce. Za to ja dam Ci resztkę swojego. Lubię Cię za to, że dajesz mi nieograniczone chwile szczęścia. Nie umiem uśmiechnąć się i jednocześnie spojrzeć Mu w oczy. Nie wymagajcie ode mnie niemożliwego. Wielkość człowieka mierzy się dobrocią jego serca.
|
|
#4616 |
|
Raczkowanie
|
m o n ?
![]() W końcu zebrała się na odwagę i nacisnęła zieloną słuchawkę,
kiedy na ekranie wybrany był jego numer, jedyne co usłyszała to; ` Abonent czasowo niedostępny...` Opuściła głowę i niedbale rzuciła na biurko. Kolejna szansa by z nim porozmawiać poszła się je.bać, A po policzkach jedna za drugą kapały łzy. - Dasz radę. - A jak nie? -Zawsze dajesz ;* - Wiem, ale już mnie to męczy. Dam radę będzie dobrze zrobie sobie nadzieje a potem i tak wszystko trafi szlag i tak od nowa. Ja juz nie mam sily dawac sobie rady. (rozmowa z przyjacielem...) Łzy stają się dla mnie za dużym cieżarem, Przeraza mnie brutalnosc milosci, Nie mam sily zyc. Chciałabym powrócić do dni, Kiedy jedynym problemem była jedynka w szkole, Zamiast na piwo wychodziłam na oranżadę, Jedyny papieros jaki trzymałam w ustach to guma do życia, A `masz gumkę?` nie oznaczało `masz kondona?`. Chciałabym powrócić do dni, Kiedy kłóciłam się z przyjaciółką oto, Który film był fajniejszy, Albo która ma ładniejszą sukienkę. Chciałabym powrócić do dni, Kiedy faceci byli idiotami, Na których patrzyłam z pogardą, I nigdy nie wpadłabym na pomysł, By kochać kogoś innego niż rodziców i psa. Chciałabym znów żyć beztrosko tak, Jak za dawnych minionych lat.
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
motywujecie cholernie
dziękidziękidzięki♥ Obserwuję go, jak umiera.
kolekcjonuję blizny w sercu. staram się powiedzieć sobie, że Ciebie już nie ma i chociaż wciąż jesteś ze mną od samego początku byłam samotna. " And i've held your hand through all of these years But you still have all of me /Trzymałam Cię za rękę przez wszystkie te lata Ale Ty nadal posiadasz mnie całą/ And if you have to leave I wish that you would just leave /I jeśli musisz odejść Chciałabym byś po prostu odszedł/ "
|
#4618 |
|
Raczkowanie
|
'I nawet sposób w jaki wymawiasz moje imię doprowadza moje serce do palpitacji . '
'I chociaż jestem pewna ,że do mnie nie napiszesz, na dźwięk każdej nowej wiadomości zamykam oczy i myślę sobie, 'a może tym razem to Ty?' 'już jako małe dziecko byłam inna, 'Są tajemnice, które łączą, sa jednak i takie, które w wypadku klęski- dzielą na zawsze.'do dzieci które zabierały mi zabawki z piaskownicy, darłam się na całe osiedle: 'kulwa kup śobie'. "Gdy wydarzy się coś złego, pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy zdarzy się coś dobrego, pijesz, żeby to uczcić. A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego, pijesz po to, żeby coś się działo." 'Co to jest miłość? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca.' -Kocham.-odpowiedział. -Co byś więc dla mnie zrobił? -Mógłbym umrzeć.-oparł spokojnie. -Kłamiesz.-rzuciła.On zamilkł. -Gdybyś mnie kochał nigdy byś mnie nie opuścił.' |
|
|
|
#4619 |
|
Przyczajenie
|
K: ;( [ płacząca buźka na gadu ]
zacięły mu sie łzy ;D T: hahahahahahahaha ![]() K: no serio mówię nie płyną mu łzy u mnie ;D jaki gościu... z resztą jak każdy w tych czasach... ♥ Każdą sekundę, minute, godzinę, dobę..odkąd Cię znam myślę Tobie.. ♥ Kiedyś pomyślałam sobie jaki ten świat jest okrutny. Nikt mnie nie lubię, nie zwracają na mnie uwagi,lecz wierze i wiem że gdzieś, ktoś się kryje kto szuka takiego kogoś jak ja... pragnę znaleźć tą osobę i zobaczyć jak to jest być kochaną .. ♥ cudowne jesteście wszystkie ♥
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
' jeszcze dotkliwiej niż jego odejście, dobijało ją, okrucieństwo jego milczenia. miłość i inne nieszczęścia. zawsze słucham tego, co mi podpowiada serce. przywykłam już do dni ciągnących się, jak stara guma do żucia bez żadnej odpowiedzi, bez słowa nadziei. giń w moich myślach i giń, kur wa, we śnie. przekonasz się kiedyś, że w życiu każdy krok jest ważny. każda podjęta decyzja wpływa na nasze dalsze życie. ludzie popełniają błędy. często przekonują się o tym dopiero na `przystanku życia`. skręcili o jedną aleję za wcześnie i wszystkie plany legły w gruzach. '
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

, jeśli tylko wam się podoba, ja jestem w siódmym niebie 

klask i: