|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cytat:
![]() Albo zraszaczem do kwiatków. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
#4593 |
Zakorzenienie
|
obyło się bez siły
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- najlepsze było jak TŻ zapomniał że mu wypompowałam powietrze i z rozbiegu rzucił się na swoje łoże ![]()
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
zdziwił może i zdziwił ale bardziej to odczuł panele
![]()
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wymyśliłam co kupię TŻ'owi na dzień faceta
![]() ![]() ![]() ![]()
#4598 |
Zakorzenienie
|
pokaz jak to wygląda
![]()
#4599 |
Zakorzenienie
|
#4600 |
Zakorzenienie
|
ej, ale fajne to, moze tez mojemu kupie
![]()
#4601 |
Zakorzenienie
|
znajoma poszła, ja zrobiłam zapiekankę
![]() ![]() ehh mam nadzieję, że mój laptop będzie jutro naprawiony ![]()
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus TŻ ma dziś imieniny ![]() mnie? ![]() Idę ciasto wyjąć z piekarnika ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-09-22 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Do domu, do domu, zaraz idę do domu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- W ramach wkur** ![]() A co! Raz nie zawsze! ![]()
![]() |
#4604 |
Wtajemniczenie
|
http://www.sfora.pl/Uwazaj-Te-karmy-...monella-a22941
dziewczyny znalazłam przypadkiem w sieci linka takiego, macie zwierzątka, może którejś się przyda info jestem po obiedzie, idę do wyrka, chyba jednak naprawdę będę chora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zadomowienie
|
Witam moje Kochaniutkie SPD
![]() ![]() więc pisze już co i jak u mnie (uwaga przypuszczam że długością postu przebiję i golden_eye i aneczke ![]() w czwartek zrobiliśmy sobie posiadówę u nas w kuchni ze współlokatorem i jego lady do 3 w nocy.w piątek obudziłam się ok. południa, miałam koorepetycje a potem trzeba było biec na autobus do domu. piątek minął na podróży, wizycie w sklepie i odwiedzinach u kolegi,a właściwie jego świętującej roczek córeczki. Kupiliśmy jej antypoślizgowe skarpety,misia i buteleczkę taką żeby sama sobie w łąpkach trzymała ![]() ![]() W sobotę mama obudziła mnie bladym świtem żeby jechać na targ. nie chciało mi się straszni, ale się zwlekłam i dzięki temu jestem szczęsliwą posiadaczką bluzy za tyłek, ciepłej w sam raz na jesienno-zimowe spacery, legginsów i pościeli (pięknej, niestety bawełna mieszana z satyną ale trudno) za całe 15 zł. Głowny sponsor- mama ![]() Potem ponad 2 godziny korepetycji, a wieczorem spotkalismy(ja i tż, bo pierwszy raz od dłuższego czasu miał weekend wolny i pojechał ze mną do jowa) się z moją przyjaciółką z gimnazjum. Gadaliśmy prawie do 1szej w nocy! Niedzielę spędziłam u tżta bawiąc dziecko, obijając się i nie robiąc nic nadzwyczajnego ![]() W poniedziałek spotkałam się z przyjaciółką z liceum i znowu paplałyśmy, paplałyśmy, aż wpadłyśmy na pomysł zorganizowania spotkania klasowego i właśnie ustalamy termin i miejsce... Akcja o tyle trudna że musi się odbyć tak by jedna z naszych koleżanek(swoją drogą moja najlepsiejsza i najblizsza kolezanka z liceum, ale wywinela mi taki numer ze niewiele mam z nia teraz wspolnego) nic o nim nie wiedziała i żeby nie przyszła... wredne to trochę, ale sama sobie zasłużyła! Plan powroty do czewy był na wtorek rano, ale tż obudził się z bolącym zębem,a dentysta umówił go na 21. i dupa, trzeba było zostać... skoczyliśmy też do fryzjera i odkryliśmy jak pyszne bułeczki pieką w tesco. więc w pon i wt ok 19.30 czatowaliśmy w sklepie aż je wyjmią z pieca, po czym zjedliśmy je w samochodzie w pon z serkiem z kawałkami łososia(choć łasosaia to w nim na pewno nie było) we wt z boczkiem wędzonym(polecam) ![]() ![]() dziś wróciliśmy i oto jestem ![]() ramoncia217- WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO I SAMYCH POGODNYCH, BEZPROBLEMOWYCH I BEZZMARTWIENIOWYCH DNI ![]() motylku- coz to za kolezanka??? niby na kobity w ciąży nic złego nie powinno się mówić, bo myszy człowiekowi wszystko zeżreją ![]() ![]() Anastazja-gratuluje zaręczy ![]() ![]() iija-4oo zł! och kobietko jak Ty to zrobiłaś??? gratuluje jak nabardziej ![]() ![]() lili-gratuluję siły perswazji ![]() haniula-pokaż suknię, pokaż suknię! btw. jakby któraś chciała kupić sukienkę (model bella)to można pisać ![]() Talullah-ja pamiętam! straszna sprawa z Twoim pieskiem, o policjijuż nawet nie wspominam bo na nich to tylko ![]() ![]() kashmirkadziękuję za pamięć Kochana Tobie i aneczce240 ![]() ![]() DobraDusza- mój tż miał problemy ze skórą... czego my to nie przeszliśmy tabletki, kremy(vichy, avene i te wszystkie inne) az jedna pani dermatolog poleciła mu Johnson's baby Smoothing naturals są z tego żele do kąpieli, kremy i płyn do mycia ciała/twarzy i naprawdę wszystko jak ręką odjął. mogę polecić. bardzo przystępne cenowo ok 1o-12 zł za poszczególne produkty. dla nas wielka ulga po normadermie za 90, który musiałam ja używać bo S. podrażniał twarz.w ogóle tż ma taką metodę, że on cos kupuje, próbuje, a jak nie jest dobre to ja używam. dudi-gratuluję tak owocnej pierwszej nocy ![]() golden_eye-gratuluje zasłoneczek, ja wyczaiłam fajny lumpeks z zasłonkami itp z Anglii po 5 zł/kg i zamierzam się tam udać jak będą pieniązki ![]() ![]() o pigułach się nie wypowiem bo nie używam, słyszałam tylko że krążki są bardzo wygodne i jeśli się kiedyś zdecyduję to tylko na taką metodę. było też o postów przeoczaniu-no cóż tyle nas tu, że czasem nie ma czasu każdej z osobna odpisywać więc aluzkrainy i Anett nie ma co brać tego do siebie, tylko pisać, pisać, aż stawy posłuszeństwa odmówią ![]() no i kto jest teraz mistrzem megadługaśnych postów???:P
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
#4609 |
Zadomowienie
|
nurek- smaży frytki na patelni (tak jak ja
![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
eej, a o co cho z tym żeście mnie widziały
![]() ![]()
#4612 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie, że pamięta
![]() ![]()
#4613 |
Zakorzenienie
|
pewnie że pamiętamy
![]() ja odgrzałam obiad po powrocie z pracy-potrawkę z kurczaka ![]() jednk nic nie posprzątałam bo Tż dalej śpi po nocce ![]() ja jestem u rodziców, byłam wcześniej na zakupach i poszło 50 zł ![]() dzisiaj była taka piękna pogoda i poszłam z kuzynką na spacer i mi strasznie narzekała że pracy nie ma ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zadomowienie
|
jeśłi zjedziesz sobie prawie do końca strony to jest taki paseczek kto aktualnie przegląda wątek i tam pewnie Cię dziewczęta wypatrzyły
![]() ![]() mam dwa pytania odnoszące się do Waszych postów ![]() ![]() 1. któraś podawała tu adres bloga z przepisami dla Dunkających (na diecie Duncana w sensie) można prosić o przypomnienie?? 2. jeszcze w pierwszej części graffka pisała o arbuzowym sofinie do płukania. niestety już tu nie zagląda,a ja tego sofinu szukam i szukam... może któraś z Was wie jak to wygląda?? 3. ze dwie strony do tyłu jedna z Was pisała o jakimś arbuzowym płynie/kremie ![]() i tu wychodzi właśnie moje arbuzowe zboczenie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
aaa, ja myślałam, że na żywo
![]()
#4617 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny, moge się do was dolaczyc?
Od wtorku będę mieszkać z TŻ, będziemy wynajmowac sobie mieszkanie w Katowicach bo będziemy tam razem studiować.
#4618 |
Wtajemniczenie
|
Fajny ten kufel dobradusza, ja znalazłam na all zab rekina na rzemyku na szyję i też mi sie podoba. Ale chyba przejde sie do sklepu ze śmiesznym gadżetami i może tam coś znajde
![]() Dziewczyny nie wierze jest 19, a mój mały śpi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Konto usunięte
|
witam SPD!!
alez jestem w tym tygodniu masakrycznie zmeczona, nawet nadrabianie Was nie idzie mi juz tak latwo jak kiedys, caly czas na raty..., niestety umknelo mi juz pewnie pare spraw ale z tego co zapamietalam to: odnosnie antykoncepcji, tez stosowalam plastry evra, przez dwa lata, placilam za nie 39 zl i bylam z nich ogolnie bardzo zadowolona, ostatnio postanowilam zrobic sobie przerwe i od czerwca juz ich nie uzywam, ale zastanawiam sie czy nie wrocic do nich bo po ich odstawieniu starsznie zaczelo mnie wypryszczac, nie tylko na twarzy ale tez na plecach, a czegos takiego nidy nie mialam, blehhhh kashmirka, strasznie mi przykro z powodu Tz-ta, co za pech, szczescie w nieszczesciu, ze jemu nic sie nie stalo odnosnie prezentu z okazji swieta panow mialam wlasnie pisac, ze ja w zeszlym roku kupilam Tztowi mrozony kufel ( w sklepie toys for boys za 20 zl), byl zachwycony, zreszta nie tylko on a wszyscy znajomi, ktorym go pokazywalismy no ale Dobradusza juz mnie wyprzedzila i nie musze go reklamowac ![]() w tym roku nie wiem co kupie, jeszcze nie mam pomyslu nurek ja Cie oczywiscie pamietam ![]() motylek na wystawach sie niestety nie znam wiec nie wiem co radzic, ale z tego co doczytalam juz sie zdecydowalas, super ![]() ja tez musze sie przyznac, ze oszczedzanie w tym msc (odpukac) calkiem niezle mi idzie, obiecalam sobie, ze dziennie wydawac bede absolutne minimum, bo zamrazarka i lodowka sa pelne, a i tak wsumie nie mam czasu na zabawy w kuchni niestety to co zaoszczedze w tym miesiacu musze wydac na kurtke zimowa ![]() ![]() aaa i aneczka pisalas ostatnio, ze jestes w gdansku poki co sama i doskwiera ci nuda, jak bedziesz miala checi to daj znac, zorganizujemy sobie, swoje konkurencyjne minispotkanie SPD ![]() Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-09-22 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.