Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-22, 13:34   #4591
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
a ja znów TŻa nie potrafię dobudzić chyba trzeba będzie brutalnie do babci mamy iść na kawe, do fryzjera, obiad zjeść a on śpi w najlepsze
Po twarzy go, chlas-chlas po twarzy.
Albo zraszaczem do kwiatków.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 13:37   #4592
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Po twarzy go, chlas-chlas po twarzy.
Albo zraszaczem do kwiatków.

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 13:43   #4593
Nadia5
Zakorzenienie

obyło się bez siły TŻ śpi w małym pokoju na dmuchanym materacu, wystarczy jeden ruch pokrętłem i już powietrze ucieka a dmuchanie to strata prądu a na to SPD nie pozwala

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

najlepsze było jak TŻ zapomniał że mu wypompowałam powietrze i z rozbiegu rzucił się na swoje łoże

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 13:45   #4594
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
obyło się bez siły TŻ śpi w małym pokoju na dmuchanym materacu, wystarczy jeden ruch pokrętłem i już powietrze ucieka a dmuchanie to strata prądu a na to SPD nie pozwala

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

najlepsze było jak TŻ zapomniał że mu wypompowałam powietrze i z rozbiegu rzucił się na swoje łoże
hahaha musiał się zdziwić
Stary 2010-09-22, 13:49   #4595
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
hahaha musiał się zdziwić
zdziwił może i zdziwił ale bardziej to odczuł panele

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 13:53   #4596
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

[*] 11.09.2012
Stary 2010-09-22, 14:07   #4597
DobraDusza88
Zakorzenienie

Dziewczyny wymyśliłam co kupię TŻ'owi na dzień faceta Lodowy kufel na piwko Jako, że nie mam zbyt dużych funduszy na to przeznaczonych, a taki kufel kosztuje na All ok 20 zł TŻ lubi piwko, więc powinien się ucieszyć

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 14:08   #4598
motylek1007
Zakorzenienie

pokaz jak to wygląda

[*] 11.09.2012
Stary 2010-09-22, 14:12   #4599
DobraDusza88
Zakorzenienie

Takie coś : http://allegro.pl/lodowy-kufel-0-5l-...208332468.html

Stary 2010-09-22, 14:17   #4600
motylek1007
Zakorzenienie

ej, ale fajne to, moze tez mojemu kupie

[*] 11.09.2012
Stary 2010-09-22, 14:17   #4601
lili1987
Zakorzenienie

znajoma poszła, ja zrobiłam zapiekankę , a dla Tż mam klopsy na dziś z ziemniakami

ehh mam nadzieję, że mój laptop będzie jutro naprawiony

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 14:31   #4602
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
fajne te miTeNki Ci wyszły, kolor genialny nie rozumiem co ma sprzątanie do zrównania jesiennego?? mogłabyś mi to tak przybliżyć? a btw ssnow - nie napisała... widziałyśmy Cię, mamy dowody, kashmirka odnotuje w aktach...
dobra laski idę do garów, może się pojawię w okolicach popołudniowo-wieczornych a tymczasem smacznego, miłego i owocnego popołudnia
bo to takie święto dla mnie... zrównanie dnia z nocą, później już wszystko usypia na zimę i odpoczywa. To przypomina o cykliczności pór roku, świata, życia i wszystkiego.

plus TŻ ma dziś imieniny

mnie? a gdzie? gadać!!

Idę ciasto wyjąć z piekarnika

Edytowane przez Chaigata
Czas edycji: 2010-09-22 o 14:33
Chaigata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 14:51   #4603
ijaa
Zakorzenienie

Do domu, do domu, zaraz idę do domu

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

W ramach wkur** (koleś nie odpuścił, zamiar robić co do niego należy, kłócił się ze mną prawie dwie godziny) i focha na robienie czegokolwiek idziemy z TŻem na obiad na miasto!
A co! Raz nie zawsze!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 15:06   #4604
golden_eye
Wtajemniczenie

http://www.sfora.pl/Uwazaj-Te-karmy-...monella-a22941
dziewczyny znalazłam przypadkiem w sieci linka takiego, macie zwierzątka, może którejś się przyda info
jestem po obiedzie, idę do wyrka, chyba jednak naprawdę będę chora
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 15:27   #4605
ssnowdrop
Zadomowienie

Witam moje Kochaniutkie SPD wasza produkcja jest powalająca! gdyby nie to że wczoraj na telefonie Was nadrobiłam trochę(tak się stęskniłam, że o 8 rano nasz wątek odszukałam i czytałam, czytałam) to dzisiaj pewnie do północy musiałabym nadrabiać, dlatego też mnie widziałyście,a nie pisałam bo czytałam
więc pisze już co i jak u mnie (uwaga przypuszczam że długością postu przebiję i golden_eye i aneczke)

w czwartek zrobiliśmy sobie posiadówę u nas w kuchni ze współlokatorem i jego lady do 3 w nocy.w piątek obudziłam się ok. południa, miałam koorepetycje a potem trzeba było biec na autobus do domu. piątek minął na podróży, wizycie w sklepie i odwiedzinach u kolegi,a właściwie jego świętującej roczek córeczki. Kupiliśmy jej antypoślizgowe skarpety,misia i buteleczkę taką żeby sama sobie w łąpkach trzymała miał być kubraczek niestety jak dojechaliśmy to tylko rossmann był otwarty.
W sobotę mama obudziła mnie bladym świtem żeby jechać na targ. nie chciało mi się straszni, ale się zwlekłam i dzięki temu jestem szczęsliwą posiadaczką bluzy za tyłek, ciepłej w sam raz na jesienno-zimowe spacery, legginsów i pościeli (pięknej, niestety bawełna mieszana z satyną ale trudno) za całe 15 zł. Głowny sponsor- mama
Potem ponad 2 godziny korepetycji, a wieczorem spotkalismy(ja i tż, bo pierwszy raz od dłuższego czasu miał weekend wolny i pojechał ze mną do jowa) się z moją przyjaciółką z gimnazjum. Gadaliśmy prawie do 1szej w nocy!
Niedzielę spędziłam u tżta bawiąc dziecko, obijając się i nie robiąc nic nadzwyczajnego
W poniedziałek spotkałam się z przyjaciółką z liceum i znowu paplałyśmy, paplałyśmy, aż wpadłyśmy na pomysł zorganizowania spotkania klasowego i właśnie ustalamy termin i miejsce... Akcja o tyle trudna że musi się odbyć tak by jedna z naszych koleżanek(swoją drogą moja najlepsiejsza i najblizsza kolezanka z liceum, ale wywinela mi taki numer ze niewiele mam z nia teraz wspolnego) nic o nim nie wiedziała i żeby nie przyszła... wredne to trochę, ale sama sobie zasłużyła!
Plan powroty do czewy był na wtorek rano, ale tż obudził się z bolącym zębem,a dentysta umówił go na 21. i dupa, trzeba było zostać... skoczyliśmy też do fryzjera i odkryliśmy jak pyszne bułeczki pieką w tesco. więc w pon i wt ok 19.30 czatowaliśmy w sklepie aż je wyjmią z pieca, po czym zjedliśmy je w samochodzie w pon z serkiem z kawałkami łososia(choć łasosaia to w nim na pewno nie było) we wt z boczkiem wędzonym(polecam) w ogóle przyznaje sie w ten weekend marna ze mnie SPD była bo wydaliśmy 300 zł
dziś wróciliśmy i oto jestem a teraz to co najważniejsze:

ramoncia217- WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO I SAMYCH POGODNYCH, BEZPROBLEMOWYCH I BEZZMARTWIENIOWYCH DNI

motylku- coz to za kolezanka??? niby na kobity w ciąży nic złego nie powinno się mówić, bo myszy człowiekowi wszystko zeżrejąale kurde... jak mogła Ci powiedzieć że jesteś dziecinna? co jej do tego jak żyjesz? mam nadzieję że po porodzie te fanaberie jej miną i Cie przeprosi co to wystawy to jak najbardziej zgłaszaj Dominga, wszystkie SPD 3mac kciuki beą, a jak wiadomo mają one magiczną moc!

Anastazja-gratuluje zaręczy nie wiem co się życzy z takiej okazji, to może pożyczę Ci bezstresowych przygotowań doślubu i nagłego przypływu gotówki cobyś te wszystkie ślubne marzenia swe mogła spełnić

iija-4oo zł! och kobietko jak Ty to zrobiłaś??? gratuluje jak nabardziej u mnie okres tez ok 1-5, jeszcze jedna część i sięwszystkie zrównamy

lili-gratuluję siły perswazji żaden lekarz Ci nie straszny! i naprawiaj ten laptop, naprawiaj szybko! brak tu Cie!

haniula-pokaż suknię, pokaż suknię! btw. jakby któraś chciała kupić sukienkę (model bella)to można pisać mam jedną na zbyciu!

Talullah-ja pamiętam! straszna sprawa z Twoim pieskiem, o policjijuż nawet nie wspominam bo na nich to tylko moich rodzicow okradziono (bardziej mnie bo moja bizuterie zwineli, tel i troche kasy,ale u rodzicow w domu) w lutym, a do tej pory nic nie wiadomo... a nie wiadomo... tel się znalazł na podwórku u sąsiada i też nie wiadomo jakim cudem

kashmirkadziękuję za pamięć Kochana Tobie i aneczce240 z drogami moczowymi nie ma zartów, jak najszybciej do lekarza! ja jak byłam miałam zapalenie dróg moczowych- 4 tyg w szpitalu no i pomidoróweczki gratuluję! za to tż Twym się przejęłam... ja bym swojemu chyba nie pozwoliła... strasznie to niebezpieczne..

DobraDusza- mój tż miał problemy ze skórą... czego my to nie przeszliśmy tabletki, kremy(vichy, avene i te wszystkie inne) az jedna pani dermatolog poleciła mu Johnson's baby Smoothing naturals są z tego żele do kąpieli, kremy i płyn do mycia ciała/twarzy i naprawdę wszystko jak ręką odjął. mogę polecić. bardzo przystępne cenowo ok 1o-12 zł za poszczególne produkty. dla nas wielka ulga po normadermie za 90, który musiałam ja używać bo S. podrażniał twarz.w ogóle tż ma taką metodę, że on cos kupuje, próbuje, a jak nie jest dobre to ja używam.

dudi-gratuluję tak owocnej pierwszej nocy

golden_eye-gratuluje zasłoneczek, ja wyczaiłam fajny lumpeks z zasłonkami itp z Anglii po 5 zł/kg i zamierzam się tam udać jak będą pieniązki no i tego cerowania skarpet gratuluje- ja nie umiem:/ choć ostanio tż koszulę i majtasy zszywałam

o pigułach się nie wypowiem bo nie używam, słyszałam tylko że krążki są bardzo wygodne i jeśli się kiedyś zdecyduję to tylko na taką metodę.
było też o postów przeoczaniu-no cóż tyle nas tu, że czasem nie ma czasu każdej z osobna odpisywać więc aluzkrainy i Anett nie ma co brać tego do siebie, tylko pisać, pisać, aż stawy posłuszeństwa odmówią

no i kto jest teraz mistrzem megadługaśnych postów???:P
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 15:53   #4606
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
Witam moje Kochaniutkie SPD wasza produkcja jest powalająca! gdyby nie to że wczoraj na telefonie Was nadrobiłam trochę(tak się stęskniłam, że o 8 rano nasz wątek odszukałam i czytałam, czytałam) to dzisiaj pewnie do północy musiałabym nadrabiać, dlatego też mnie widziałyście,a nie pisałam bo czytałam
więc pisze już co i jak u mnie (uwaga przypuszczam że długością postu przebiję i golden_eye i aneczke)

w czwartek zrobiliśmy sobie posiadówę u nas w kuchni ze współlokatorem i jego lady do 3 w nocy.w piątek obudziłam się ok. południa, miałam koorepetycje a potem trzeba było biec na autobus do domu. piątek minął na podróży, wizycie w sklepie i odwiedzinach u kolegi,a właściwie jego świętującej roczek córeczki. Kupiliśmy jej antypoślizgowe skarpety,misia i buteleczkę taką żeby sama sobie w łąpkach trzymała miał być kubraczek niestety jak dojechaliśmy to tylko rossmann był otwarty.
W sobotę mama obudziła mnie bladym świtem żeby jechać na targ. nie chciało mi się straszni, ale się zwlekłam i dzięki temu jestem szczęsliwą posiadaczką bluzy za tyłek, ciepłej w sam raz na jesienno-zimowe spacery, legginsów i pościeli (pięknej, niestety bawełna mieszana z satyną ale trudno) za całe 15 zł. Głowny sponsor- mama
Potem ponad 2 godziny korepetycji, a wieczorem spotkalismy(ja i tż, bo pierwszy raz od dłuższego czasu miał weekend wolny i pojechał ze mną do jowa) się z moją przyjaciółką z gimnazjum. Gadaliśmy prawie do 1szej w nocy!
Niedzielę spędziłam u tżta bawiąc dziecko, obijając się i nie robiąc nic nadzwyczajnego
W poniedziałek spotkałam się z przyjaciółką z liceum i znowu paplałyśmy, paplałyśmy, aż wpadłyśmy na pomysł zorganizowania spotkania klasowego i właśnie ustalamy termin i miejsce... Akcja o tyle trudna że musi się odbyć tak by jedna z naszych koleżanek(swoją drogą moja najlepsiejsza i najblizsza kolezanka z liceum, ale wywinela mi taki numer ze niewiele mam z nia teraz wspolnego) nic o nim nie wiedziała i żeby nie przyszła... wredne to trochę, ale sama sobie zasłużyła!
Plan powroty do czewy był na wtorek rano, ale tż obudził się z bolącym zębem,a dentysta umówił go na 21. i dupa, trzeba było zostać... skoczyliśmy też do fryzjera i odkryliśmy jak pyszne bułeczki pieką w tesco. więc w pon i wt ok 19.30 czatowaliśmy w sklepie aż je wyjmią z pieca, po czym zjedliśmy je w samochodzie w pon z serkiem z kawałkami łososia(choć łasosaia to w nim na pewno nie było) we wt z boczkiem wędzonym(polecam) w ogóle przyznaje sie w ten weekend marna ze mnie SPD była bo wydaliśmy 300 zł
dziś wróciliśmy i oto jestem a teraz to co najważniejsze:

ramoncia217- WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO I SAMYCH POGODNYCH, BEZPROBLEMOWYCH I BEZZMARTWIENIOWYCH DNI

motylku- coz to za kolezanka??? niby na kobity w ciąży nic złego nie powinno się mówić, bo myszy człowiekowi wszystko zeżrejąale kurde... jak mogła Ci powiedzieć że jesteś dziecinna? co jej do tego jak żyjesz? mam nadzieję że po porodzie te fanaberie jej miną i Cie przeprosi co to wystawy to jak najbardziej zgłaszaj Dominga, wszystkie SPD 3mac kciuki beą, a jak wiadomo mają one magiczną moc!

Anastazja-gratuluje zaręczy nie wiem co się życzy z takiej okazji, to może pożyczę Ci bezstresowych przygotowań doślubu i nagłego przypływu gotówki cobyś te wszystkie ślubne marzenia swe mogła spełnić

iija-4oo zł! och kobietko jak Ty to zrobiłaś??? gratuluje jak nabardziej u mnie okres tez ok 1-5, jeszcze jedna część i sięwszystkie zrównamy

lili-gratuluję siły perswazji żaden lekarz Ci nie straszny! i naprawiaj ten laptop, naprawiaj szybko! brak tu Cie!

haniula-pokaż suknię, pokaż suknię! btw. jakby któraś chciała kupić sukienkę (model bella)to można pisać mam jedną na zbyciu!

Talullah-ja pamiętam! straszna sprawa z Twoim pieskiem, o policjijuż nawet nie wspominam bo na nich to tylko moich rodzicow okradziono (bardziej mnie bo moja bizuterie zwineli, tel i troche kasy,ale u rodzicow w domu) w lutym, a do tej pory nic nie wiadomo... a nie wiadomo... tel się znalazł na podwórku u sąsiada i też nie wiadomo jakim cudem

kashmirkadziękuję za pamięć Kochana Tobie i aneczce240 z drogami moczowymi nie ma zartów, jak najszybciej do lekarza! ja jak byłam miałam zapalenie dróg moczowych- 4 tyg w szpitalu no i pomidoróweczki gratuluję! za to tż Twym się przejęłam... ja bym swojemu chyba nie pozwoliła... strasznie to niebezpieczne..

DobraDusza- mój tż miał problemy ze skórą... czego my to nie przeszliśmy tabletki, kremy(vichy, avene i te wszystkie inne) az jedna pani dermatolog poleciła mu Johnson's baby Smoothing naturals są z tego żele do kąpieli, kremy i płyn do mycia ciała/twarzy i naprawdę wszystko jak ręką odjął. mogę polecić. bardzo przystępne cenowo ok 1o-12 zł za poszczególne produkty. dla nas wielka ulga po normadermie za 90, który musiałam ja używać bo S. podrażniał twarz.w ogóle tż ma taką metodę, że on cos kupuje, próbuje, a jak nie jest dobre to ja używam.

dudi-gratuluję tak owocnej pierwszej nocy

golden_eye-gratuluje zasłoneczek, ja wyczaiłam fajny lumpeks z zasłonkami itp z Anglii po 5 zł/kg i zamierzam się tam udać jak będą pieniązki no i tego cerowania skarpet gratuluje- ja nie umiem:/ choć ostanio tż koszulę i majtasy zszywałam

o pigułach się nie wypowiem bo nie używam, słyszałam tylko że krążki są bardzo wygodne i jeśli się kiedyś zdecyduję to tylko na taką metodę.
było też o postów przeoczaniu-no cóż tyle nas tu, że czasem nie ma czasu każdej z osobna odpisywać więc aluzkrainy i Anett nie ma co brać tego do siebie, tylko pisać, pisać, aż stawy posłuszeństwa odmówią

no i kto jest teraz mistrzem megadługaśnych postów???:P
Hahaha Czyli konkurs która najdłuższy post strzeli? : Ja właśnie z Biedry wróciłam, wydałam całe 8.13 na ręczniki papierowe, woreczki śniadaniowe i nie mogłam się opanować przed nabyciem chipsów o smaku masła z ziołami - średnie to to jak teraz jem Teraz wpisuję wydatki w wydatki.com i zobaczymy,co wyjdzie. Jeszcze mąz mi musi paragony za paliwo oddać, bo nie wiem ile wydaliśmy jadąc do naszego Keczupowa

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 16:28   #4607
nurek119
Zakorzenienie

wróciłam czy ktoś mnie jeszcze pamięta??;(
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 16:31   #4608
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Stary 2010-09-22, 16:38   #4609
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
nurek- smaży frytki na patelni (tak jak ja) i przeprowadza się w ostatni weekend września jak tam urlop???
i gotta find my place
i wanna hear my sound

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 16:40   #4610
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość

chyba nie dam rady was nadrobić w górach było niezbyt ale nie chce sie w to zagłębiać powiem wam, że jestem tak chora jak już dawno nie byłam
Stary 2010-09-22, 16:44   #4611
Chaigata
Zakorzenienie

eej, a o co cho z tym żeście mnie widziały
Stary 2010-09-22, 17:07   #4612
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Pewnie, że pamięta Tylko musisz baaardzo długi post napisać, jak ja, golden lub snow

15

Stary 2010-09-22, 17:21   #4613
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie że pamiętamy

ja odgrzałam obiad po powrocie z pracy-potrawkę z kurczaka
jednk nic nie posprzątałam bo Tż dalej śpi po nocce i chyba wstanie na kolację, zje i znowu się położy a na 22 do pracy
ja jestem u rodziców, byłam wcześniej na zakupach i poszło 50 zł
dzisiaj była taka piękna pogoda i poszłam z kuzynką na spacer i mi strasznie narzekała że pracy nie ma wiem jak to jest bo ja szukałam pracy rok czasunic przyjemnego
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 17:32   #4614
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka240 Pokaż wiadomość
Pewnie, że pamięta Tylko musisz baaardzo długi post napisać, jak ja, golden lub snow
hmm z tym będzie pewien problem bo ja niepotrafie pisać takich długich wiadomości ale mam nadzieję, że jakoś mi to wytłumaczycie i od dziś znów jestem z wami
Stary 2010-09-22, 17:43   #4615
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
eej, a o co cho z tym żeście mnie widziały
jeśłi zjedziesz sobie prawie do końca strony to jest taki paseczek kto aktualnie przegląda wątek i tam pewnie Cię dziewczęta wypatrzyły

mam dwa pytania odnoszące się do Waszych postów a właściwie trzy

1. któraś podawała tu adres bloga z przepisami dla Dunkających (na diecie Duncana w sensie) można prosić o przypomnienie??

2. jeszcze w pierwszej części graffka pisała o arbuzowym sofinie do płukania. niestety już tu nie zagląda,a ja tego sofinu szukam i szukam... może któraś z Was wie jak to wygląda??

3. ze dwie strony do tyłu jedna z Was pisała o jakimś arbuzowym płynie/kremie mogę prosić o przypomnienie nazwy??

i tu wychodzi właśnie moje arbuzowe zboczenie
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2010-09-22, 17:44   #4616
Chaigata
Zakorzenienie

aaa, ja myślałam, że na żywo
Stary 2010-09-22, 18:02   #4617
anczysko1
Zakorzenienie

GG do anczysko1

Czesc dziewczyny, moge się do was dolaczyc?
Od wtorku będę mieszkać z TŻ, będziemy wynajmowac sobie mieszkanie w Katowicach bo będziemy tam razem studiować.
Stary 2010-09-22, 18:13   #4618
effie22
Wtajemniczenie

Fajny ten kufel dobradusza, ja znalazłam na all zab rekina na rzemyku na szyję i też mi sie podoba. Ale chyba przejde sie do sklepu ze śmiesznym gadżetami i może tam coś znajde

Dziewczyny nie wierze jest 19, a mój mały śpi Obudził się o 7 i nie spał cały dzień, przez to ładnie dał mi popalić, ale teraz śpi
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:18   #4619
201608051010
Konto usunięte

witam SPD!!
alez jestem w tym tygodniu masakrycznie zmeczona, nawet nadrabianie Was nie idzie mi juz tak latwo jak kiedys, caly czas na raty..., niestety umknelo mi juz pewnie pare spraw ale z tego co zapamietalam to:

odnosnie antykoncepcji, tez stosowalam plastry evra, przez dwa lata, placilam za nie 39 zl i bylam z nich ogolnie bardzo zadowolona, ostatnio postanowilam zrobic sobie przerwe i od czerwca juz ich nie uzywam, ale zastanawiam sie czy nie wrocic do nich bo po ich odstawieniu starsznie zaczelo mnie wypryszczac, nie tylko na twarzy ale tez na plecach, a czegos takiego nidy nie mialam, blehhhh

kashmirka, strasznie mi przykro z powodu Tz-ta, co za pech, szczescie w nieszczesciu, ze jemu nic sie nie stalo

odnosnie prezentu z okazji swieta panow mialam wlasnie pisac, ze ja w zeszlym roku kupilam Tztowi mrozony kufel ( w sklepie toys for boys za 20 zl), byl zachwycony, zreszta nie tylko on a wszyscy znajomi, ktorym go pokazywalismy
no ale Dobradusza juz mnie wyprzedzila i nie musze go reklamowac
w tym roku nie wiem co kupie, jeszcze nie mam pomyslu

nurek ja Cie oczywiscie pamietam

motylek na wystawach sie niestety nie znam wiec nie wiem co radzic, ale z tego co doczytalam juz sie zdecydowalas, super

ja tez musze sie przyznac, ze oszczedzanie w tym msc (odpukac) calkiem niezle mi idzie, obiecalam sobie, ze dziennie wydawac bede absolutne minimum, bo zamrazarka i lodowka sa pelne, a i tak wsumie nie mam czasu na zabawy w kuchni
niestety to co zaoszczedze w tym miesiacu musze wydac na kurtke zimowa , w niedziele pochodzilam po sklepach i sie zalamalam, wiekszosc jest cieniutkich, a jak juz cos ciekawego znalazlam to kosztowalo majatek (najtansza jaka mi sie w miare podobala i byla ciepla kosztowala 269 zl )

aaa i aneczka pisalas ostatnio, ze jestes w gdansku poki co sama i doskwiera ci nuda, jak bedziesz miala checi to daj znac, zorganizujemy sobie, swoje konkurencyjne minispotkanie SPD

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2010-09-22 o 18:25
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:30   #4620
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
hmm z tym będzie pewien problem bo ja niepotrafie pisać takich długich wiadomości ale mam nadzieję, że jakoś mi to wytłumaczycie i od dziś znów jestem z wami
Dobra, wybaczamy Jak tam oszczędzanie Ja już się chwaliłam, ale się pochwalę jeszcze raz, a co - 184 zł zwrotu za wodę mamy Teraz będzie jeszcze większy zwrot

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
witam SPD!!
alez jestem w tym tygodniu masakrycznie zmeczona, nawet nadrabianie Was nie idzie mi juz tak latwo jak kiedys, caly czas na raty..., niestety umknelo mi juz pewnie pare spraw ale z tego co zapamietalam to:

odnosnie antykoncepcji, tez stosowalam plastry evra, przez dwa lata, placilam za nie 39 zl i bylam z nich ogolnie bardzo zadowolona, ostatnio postanowilam zrobic sobie przerwe i od czerwca juz ich nie uzywam, ale zastanawiam sie czy nie wrocic do nich bo po ich odstawieniu starsznie zaczelo mnie wypryszczac, nie tylko na twarzy ale tez na plecach, a czegos takiego nidy nie mialam, blehhhh

kashmirka, strasznie mi przykro z powodu Tz-ta, co za pech, szczescie w nieszczesciu, ze jemu nic sie nie stalo

odnosnie prezentu z okazji swieta panow mialam wlasnie pisac, ze ja w zeszlym roku kupilam Tztowi mrozony kufel ( w sklepie toys for boys za 20 zl), byl zachwycony, zreszta nie tylko on a wszyscy znajomi, ktorym go pokazywalismy
no ale Dobradusza juz mnie wyprzedzila i nie musze go reklamowac
w tym roku nie wiem co kupie, jeszcze nie mam pomyslu

nurek ja Cie oczywiscie pamietam

motylek na wystawach sie niestety nie znam wiec nie wiem co radzic, ale z tego co doczytalam juz sie zdecydowalas, super

aaa i aneczka pisalas ostatnio, ze jestes w gdansku poki co sama i doskwiera ci nuda, jak bedziesz miala checi to daj znac, zorganizujemy sobie, swoje konkurencyjne minispotaknie SPD
Kochana, już wniosłam apel o konkurencyjne spotkanie, ale mało nas z Trójmiasta Ale spokojnie same też się możemy spotkać Jeszcze z Gda jest jeszcze Sandrunia88 o ile dobrze pamiętam, ale ostatnio się nie udziela w wątku.

15

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości