Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-27, 11:34   #4591
201804200947
Konto usunięte

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
BTW wklejam:
Ale po co ?
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 11:34   #4592
cherryPie
BAN stały

a to moja wina wszystko bo ja wkleiłam tu filmik susy, dlatego, że zirytowało mnie, że kasowała miłe, ale zwracające jej uwagę na oczywisty fakt komenty - mówi o braku suchych ust a widać co innego - przynajmniej ja i kilkanaście innych dziewczyn na YT to zauważyło. widziałam komenty zanim je skasowała.. a do tego jeszcze do jednej z użytkowniczek napisała niemiłą prywatną wiadomość w odpowiedzi na serdeczny koment...
a susa do tego napisała jeszcze coś takiego pod filmikiem, że dziękuje za wszystkie miłe komentarze, a te, które niosły w sobie serdeczną (naprawdę) i konstruktywną krytykę są "głupie" i "bez sensu"...
cherryPie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 11:36   #4593
infrequency
Zakorzenienie

GG do infrequency

Ale się naprodukowałyście przez noc. xD
Hej, xbebe18, fajnie Cię widzieć tu.
infrequency jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 11:42   #4594
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Ja tylko nie rozumiem po co pisać,że na Wizażu coś się dzieje skoro w sumie parę osób napisało tylko coś o ustach Susy ( dobrze odmieniam?), nie była to zażarta dyskusja, ostra wymiana zdań czy coś w tym stylu. Nie wiem po co to podburzanie Susy na Wizaż, bo wcale jej się tu nie oberwało, a gorsze rzeczy piszą jej ludzie na YT.

A co do Figielki, wydaje mi się, że za wszelką cenę chciała zdobyć sympatię dziewczyn na YT i tutaj, będąc słodka i kochana.
Figielko, takie odniosłam wrażenie, chciałaś wszystkim dogodzić, nikogo ani słowem nie skrytykować, brać wszystkich w obronę i nie żałować czułości. A takie postawy często są uznawane za fałszywe i słodko-pierdzące.
Z jednej strony brałaś z nami udział w dyskusji ( nie mówię teraz,ale wcześniej), a teraz nagle jesteśmy złe i niedobre, biorąc pod uwagę komentarze pod filmikiem Susy.
I wydaje mi się również, że ten konkurs na miss YT być może został odebrany w ten sam sposób przez większość. Może się mylę- w takim razie przepraszam.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 11:46   #4595
Princesska22
Zadomowienie

A co do Figielki, wydaje mi się, że za wszelką cenę chciała zdobyć sympatię dziewczyn na YT i tutaj, będąc słodka i kochana.
Figielko, takie odniosłam wrażenie, chciałaś wszystkim dogodzić, nikogo ani słowem nie skrytykować, brać wszystkich w obronę i nie żałować czułości. A takie postawy często są uznawane za fałszywe i słodko-pierdzące.
Z jednej strony brałaś z nami udział w dyskusji ( nie mówię teraz,ale wcześniej), a teraz nagle jesteśmy złe i niedobre, biorąc pod uwagę komentarze pod filmikiem Susy.
I wydaje mi się również, że ten konkurs na miss YT być może został odebrany w ten sam sposób przez większość. Może się mylę- w takim razie przepraszam.[/QUOTE]

Dokładnie tak samo sobie pomyslałam
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 11:51   #4596
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
Natomiast co do drugiej części, to przecież Ty zrobiłaś to samo.
Nowiny stamtąd przyniosłaś tutaj. Gdybyś tego nie zrobiła to może nikt by tego nie dostrzegł. Co miało to na celu, jeżeli nie następną "dyskusję" czy aferę?
Masz rację, chciałam rozpocząć dyskusję, może nie aferę, ale rozmowę.
Nie upraszczaj, oczywiście możesz mnie wziąć za hipokrytkę, pewnie nie raz nią jestem, ale w tym wypadku nie zrobiłam tego o czym sama napisałam. W końcu Figielka dyskutuje i tu i tu, Susa była komentowana i tu i tu, ale sama nie bierze udziału w dyskusji u nas. Nie zacytowałam komentarza Figielki, bo uznałam, że filmik Susy już wcześniej był na tapecie i komentarze pod filmikiem również, więc... KAŻDA z osób udzielających się tutaj widziała, lub mogła zobaczyć ten komentarz. A Susa, gdyby nie Figielka, być może nie wpadła by w ogóle na pomysł by sprawdzać opinie na swój temat na forum Wizażu.
A sprawa wydaje mi się na tyle drażniąca, że warto ją poruszyć. Może gdyby nie fakt, że Figielka "zasłynęła" w tym wątku z "miłości, miłości i jeszcze raz szczęścia" to bym tego nie napisała, nie wiem...
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 11:57   #4597
cherryPie
BAN stały

gdyby nie to, że Susa zablokowała komentarze i usuwa całą krytykę, wcale bym tu tego nie poruszała. ale nie mam możliwości skrytykowania jej za to co zrobila pod filmikiem, więc zrobiłam to tu...
Stary 2010-12-27, 12:00   #4598
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Masz rację, chciałam rozpocząć dyskusję, może nie aferę, ale rozmowę.
Nie upraszczaj, oczywiście możesz mnie wziąć za hipokrytkę, pewnie nie raz nią jestem, ale w tym wypadku nie zrobiłam tego o czym sama napisałam. W końcu Figielka dyskutuje i tu i tu, Susa była komentowana i tu i tu, ale sama nie bierze udziału w dyskusji u nas. Nie zacytowałam komentarza Figielki, bo uznałam, że filmik Susy już wcześniej był na tapecie i komentarze pod filmikiem również, więc... KAŻDA z osób udzielających się tutaj widziała, lub mogła zobaczyć ten komentarz. A Susa, gdyby nie Figielka, być może nie wpadła by w ogóle na pomysł by sprawdzać opinie na swój temat na forum Wizażu.
A sprawa wydaje mi się na tyle drażniąca, że warto ją poruszyć. Może gdyby nie fakt, że Figielka "zasłynęła" w tym wątku z "miłości, miłości i jeszcze raz szczęścia" to bym tego nie napisała, nie wiem...
Coldold, nie uważam Cię za hipokrytkę - w ogóle staram sie nikogo nie oceniać. Chciałam Ci pokazać, że to co zrobiłaś jest w zasadzie tym samym i przynosi taki sam skutek.
Kto by chciał zagłębić się w działalność Figielki czy Susy sam by się zajął dokładniejszym czytaniem ich stron czy wpisów.
A jeszcze te cytowanie w wątku...

Nie wiem. W sumie róbcie sobie co tam uważacie. Ja powoli mówię "pas" i chyba czas odsubskrybować wątek bo jakiś czas temu zmienił swoją tematykę i już mało co rozmawia się normalnie o filmikach YT a coraz bardziej toczą się jakieś chore wojny podjazdowe i prowokacje xzy podjudzania.

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez cherryPie Pokaż wiadomość
gdyby nie to, że Susa zablokowała komentarze i usuwa całą krytykę, wcale bym tu tego nie poruszała. ale nie mam możliwości skrytykowania jej za to co zrobila pod filmikiem, więc zrobiłam to tu...
No tak. Bo gdzieś musiałaś...
Stary 2010-12-27, 12:02   #4599
cherryPie
BAN stały

akurat wkurzyła mnie wiadomość, którą dostała moja koleżanka od niej. tak, gdzieś musiałam, Wy tutaj robicie to samo, nawet na mój temat kilka stron się znalazło.
Stary 2010-12-27, 12:03   #4600
xbebe18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez infrequency Pokaż wiadomość
Ale się naprodukowałyście przez noc. xD
Hej, xbebe18, fajnie Cię widzieć tu.
Czesc Tobie-dzieki za przywitanie-chyba jestem znana!
Stary 2010-12-27, 12:10   #4601
infrequency
Zakorzenienie

GG do infrequency

Cytat:
Napisane przez xbebe18 Pokaż wiadomość
Czesc Tobie-dzieki za przywitanie-chyba jestem znana!
Haha, oj, chyba jesteś.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 12:14   #4602
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
akurat wkurzyła mnie wiadomość, którą dostała moja koleżanka od niej. tak, gdzieś musiałam, Wy tutaj robicie to samo, nawet na mój temat kilka stron się znalazło.
No właśnie. Dlatego myślałam, że skoro wiesz, jak to jest, jakie to potrafi być przykre i ile potrafi przysporzyć nerwów to będziesz chciała ustrzec inne "koleżanki po fachu" a nie iść tropem - "ja tak miałam to niech mają i inne".
Ale w porządku, naprawdę. Skoro nie widzisz w tym nic złego to naprawdę żaden problem .

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Z mojej strony koniec tematu.
Powiedziałam/ napisałam co chciałam a każdy niech robi co tam uważa.
Amen.
Stary 2010-12-27, 12:16   #4603
onakasuita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez infrequency Pokaż wiadomość
Haha, oj, chyba jesteś.
Jesteś bebe Lubię oglądać Twoje filmiki, masz bardzo przyjemny głos, no i dzięki Tobie nie przepłaciłam za odżywkę aussie na allegro.
onakasuita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 12:18   #4604
cherryPie
BAN stały

to nie chodzi o to, że ja tak miałam, to niech tak mają inne. po prostu susa w wiadomości prywatnej przeszła samą siebie a ja moich przyjaciółek bronię
poza tym dziewczyny pisały jej serdecznie, żeby nie strzeliła sobie tym filmikiem w kolano.
Stary 2010-12-27, 12:21   #4605
Princesska22
Zadomowienie

A ja sie zgadzam z Vanillią,skoro susa tak niemilo odpisala na wiadomosc czy komentarze ktore wcale nie byly chamskie to nie dziwie sie Vanilli ze to tutaj poruszyła
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 12:54   #4606
Kayako
BAN stały

Patrzcie jakie fajne paznokcie~! http://www.youtube.com/watch?v=kDldZ3NL9T8

Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 13:01   #4607
cherryPie
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
Patrzcie jakie fajne paznokcie~! http://www.youtube.com/watch?v=kDldZ3NL9T8

:O jak piłeczki kauczukowe!
Stary 2010-12-27, 13:09   #4608
infrequency
Zakorzenienie

GG do infrequency

Cytat:
:O jak piłeczki kauczukowe!
A mi się kojarzą z gumą balonową.
Stary 2010-12-27, 13:29   #4609
201804100943
Konto usunięte

Nie wiem czy znacie... ale poznać warto
http://www.youtube.com/user/agniesia151993
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 14:09   #4610
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Cytat:
Napisane przez Figielka Pokaż wiadomość
Lukrecja_Borgia -
Zapamietam - nastepnym razie bedzie w przerwach muzyka. Nie ma problemu
Spoko, takie luźne skojarzenie Nie miało zabrzmieć obraźliwie, przynajmniej mówisz wyraźnie i nie seplenisz jak co poniektórzy (specjalna dedykacja dla opariso, nie chodziło o niewymawianie "r", tylko seplenienie i inne kwiatki typu "szanelów" i "stodwadzieściazłoty" ).

Dobra, idę nadrabiać zaległości, czyli jakieś 4 strony.

EDIT: nadrobiłam miniowa19- ładna dziewczyna, bardzo zyskałaby na atrakcyjności, gdyby poprawiła sobie zęby (jak już pisałam, to moje zboczenie), na minus- ubogie słownictwo, błędy, nie do końca wiarygodna (np. w filmie, gdzie ekscytuje się pastą wybielającą, pomijam sens kręcenia takich filmów, ale jej zęby są po prostu żółte) i kupuje podróbki http://www.youtube.com/user/miniowa1...22/I_RNK8AWjiI (ok. 11:30 zarzuca jakiejś wizażance, że zazdrości jej podróbki Chanel, czyli szanel ). Takie szczegóły,a straciła na fajności

Edytowane przez Lukrecja_Borgia
Czas edycji: 2010-12-27 o 14:59
Lukrecja_Borgia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 15:20   #4611
fablous
Zakorzenienie

Ufff, nadrobiłam jakieś ostatnie 10stron

Lady_Chwila- świetny debiut, bardzo fajnie się Ciebie słucha, widać, że jesteś mądrą, fajną dziewczyną na poziomie. A do tego pochodzisz z tych samych okolic co ja

Figielka- według mnie to jest jakaś farsa. Nie wiem skąd w ogóle się wzięła i przede wszystkim za kogo się uważa, żeby w swoim pierwszym filmiku na YT organizować wybory miss?! Ten cały konkurs "piękności" to żenada, doceniam dziewczyny, które nie chciały brać udziału w tym przedstawieniu.
A co do sztuczności Figielki, to już szkoda się wypowiadać :|

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 15:52   #4612
lady_chwila
Zakorzenienie

fablous
i dziękuję wszystkim za miłe opinie
lady_chwila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 16:27   #4613
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
i kupuje podróbki http://www.youtube.com/user/miniowa1...22/I_RNK8AWjiI (ok. 11:30 zarzuca jakiejś wizażance, że zazdrości jej podróbki Chanel, czyli szanel ). Takie szczegóły,a straciła na fajności

"płaczę? nie płaczę! (...) płaczę? nie płaczę! (...) płaczę? nie płaczę!"
"mam torebkę chanela, wiem że to podróbka" - jeśli to podróbka, to nie jest to torebka chanel, tylko jest to podróbka chanel, więc jest to podrobiona torebka chanel "mam kolczyki chanel" - nie, nie masz, bo masz podróbki. itd.
Stary kotlet, ale dopiero teraz się do niego dorwałam i źle mi to zrobiło

Już dawno miałam się Was zapytać, ale gdy oglądam M.Phan i jej siostrę (?) http://www.youtube.com/user/dope2111 i patrzę, jaką one warstwę podkładu na siebie kitują... Wy też tyle dajecie?
Stary 2010-12-27, 16:40   #4614
lemka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Spoko, takie luźne skojarzenie Nie miało zabrzmieć obraźliwie, przynajmniej mówisz wyraźnie i nie seplenisz jak co poniektórzy (specjalna dedykacja dla opariso, nie chodziło o niewymawianie "r", tylko seplenienie i inne kwiatki typu "szanelów" i "stodwadzieściazłoty" ).

Dobra, idę nadrabiać zaległości, czyli jakieś 4 strony.

EDIT: nadrobiłam miniowa19- ładna dziewczyna, bardzo zyskałaby na atrakcyjności, gdyby poprawiła sobie zęby (jak już pisałam, to moje zboczenie), na minus- ubogie słownictwo, błędy, nie do końca wiarygodna (np. w filmie, gdzie ekscytuje się pastą wybielającą, pomijam sens kręcenia takich filmów, ale jej zęby są po prostu żółte) i kupuje podróbki http://www.youtube.com/user/miniowa1...22/I_RNK8AWjiI (ok. 11:30 zarzuca jakiejś wizażance, że zazdrości jej podróbki Chanel, czyli szanel ). Takie szczegóły,a straciła na fajności

Nie wszystkie osoby mają taki sam kolor zębów, kość niektórych jest bardziej żółta i u nich efekt używania pasty wybielającej będzie słabszy.

A ja ostatnio zachwycam się zagranicznymi filmikami. Uwielbiam filmy Lisy Eldridge. Tutaj link do kanału: http://www.youtube.com/user/lisaeldridgedotcom.
Stary 2010-12-27, 16:44   #4615
lady_chwila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość
A ja ostatnio zachwycam się zagranicznymi filmikami. Uwielbiam filmy Lisy Eldridge. Tutaj link do kanału: http://www.youtube.com/user/lisaeldridgedotcom.
Też ją kocham
lady_chwila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 17:11   #4616
ichiko
Raczkowanie

Lisa jest cudowna, jak zobaczyłam jak pięknie ukryła niedoskonałości dziewczyny z cerą trądzikową to pomyślałam "ja też tak chcę!"
{ostatnio miałam jakiś straszny wysyp intruzów po 'cudownym' pudrze Synergen już koniec z sugerowaniem się recenzjami YT na zakupach }

... no dobra, żartowałam.
digitalgirl13 strasznie mnie zaciekawiła tym Flormar'em i nie mogę doczekać się dokładnej recenzji.
tak sobie tylko myślę, gdzie ja znajdę te kosmetyki... i pieniądze na nie {uroki bycia spłukanym po świętach}
Stary 2010-12-27, 17:46   #4617
titina
Zakorzenienie

Dziewczyny jak się nazywał kanał dziewczyny Azjatki mówiącej po polsku?

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 17:51   #4618
Kayako
BAN stały

Azjatyckicukier?

E, ale ona jest Polką, po prostu wyjechała do Azji

Wiecie, że mi koleżanka potrafi zasunąć per. "Chinka"? ==' Bo jak sobie zrobię krechę na oku to jestem Chinka A po dziesięciu minutach słyszę jakie to mam wielkie gały Się zdecydujcie
Stary 2010-12-27, 17:56   #4619
LilkaM24
Raczkowanie

dziewczyny czy bylo gdzies wyjasnione co to sa te meteoryty co opariso o nich wspominala?
LilkaM24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 18:08   #4620
muszynianka
Zakorzenienie

Meteoryty Guerlain, poczytaj sobie, bo ja osobiście ich nie mam ale słyszałam sporo pochlebnych opinii.

Ten filmik Miniowej przeoczyłam

A PAZNOKCIE CUDOWNE, co prawda nie do noszenia na dzień tak sobie ale to jest po prostu sztuka, fajnie to wygląda, naprawdę

trochę nie rozumiem tego dymu z susa ;p
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości