|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
|
|
|
|
#4592 |
|
BAN stały
|
a to moja wina wszystko bo ja wkleiłam tu filmik susy, dlatego, że zirytowało mnie, że kasowała miłe, ale zwracające jej uwagę na oczywisty fakt komenty - mówi o braku suchych ust a widać co innego - przynajmniej ja i kilkanaście innych dziewczyn na YT to zauważyło. widziałam komenty zanim je skasowała.. a do tego jeszcze do jednej z użytkowniczek napisała niemiłą prywatną wiadomość w odpowiedzi na serdeczny koment...
a susa do tego napisała jeszcze coś takiego pod filmikiem, że dziękuje za wszystkie miłe komentarze, a te, które niosły w sobie serdeczną (naprawdę) i konstruktywną krytykę są "głupie" i "bez sensu"... |
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się naprodukowałyście przez noc. xD
Hej, xbebe18, fajnie Cię widzieć tu.
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko nie rozumiem po co pisać,że na Wizażu coś się dzieje skoro w sumie parę osób napisało tylko coś o ustach Susy ( dobrze odmieniam?), nie była to zażarta dyskusja, ostra wymiana zdań czy coś w tym stylu. Nie wiem po co to podburzanie Susy na Wizaż, bo wcale jej się tu nie oberwało, a gorsze rzeczy piszą jej ludzie na YT.
A co do Figielki, wydaje mi się, że za wszelką cenę chciała zdobyć sympatię dziewczyn na YT i tutaj, będąc słodka i kochana. ![]() Figielko, takie odniosłam wrażenie, chciałaś wszystkim dogodzić, nikogo ani słowem nie skrytykować, brać wszystkich w obronę i nie żałować czułości. A takie postawy często są uznawane za fałszywe i słodko-pierdzące. Z jednej strony brałaś z nami udział w dyskusji ( nie mówię teraz,ale wcześniej), a teraz nagle jesteśmy złe i niedobre, biorąc pod uwagę komentarze pod filmikiem Susy. I wydaje mi się również, że ten konkurs na miss YT być może został odebrany w ten sam sposób przez większość. Może się mylę- w takim razie przepraszam.
|
#4595 |
|
Zadomowienie
|
A co do Figielki, wydaje mi się, że za wszelką cenę chciała zdobyć sympatię dziewczyn na YT i tutaj, będąc słodka i kochana.
![]() Figielko, takie odniosłam wrażenie, chciałaś wszystkim dogodzić, nikogo ani słowem nie skrytykować, brać wszystkich w obronę i nie żałować czułości. A takie postawy często są uznawane za fałszywe i słodko-pierdzące. Z jednej strony brałaś z nami udział w dyskusji ( nie mówię teraz,ale wcześniej), a teraz nagle jesteśmy złe i niedobre, biorąc pod uwagę komentarze pod filmikiem Susy. I wydaje mi się również, że ten konkurs na miss YT być może został odebrany w ten sam sposób przez większość. Może się mylę- w takim razie przepraszam.[/QUOTE] Dokładnie tak samo sobie pomyslałam
|
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie upraszczaj, oczywiście możesz mnie wziąć za hipokrytkę, pewnie nie raz nią jestem, ale w tym wypadku nie zrobiłam tego o czym sama napisałam. W końcu Figielka dyskutuje i tu i tu, Susa była komentowana i tu i tu, ale sama nie bierze udziału w dyskusji u nas. Nie zacytowałam komentarza Figielki, bo uznałam, że filmik Susy już wcześniej był na tapecie i komentarze pod filmikiem również, więc... KAŻDA z osób udzielających się tutaj widziała, lub mogła zobaczyć ten komentarz. A Susa, gdyby nie Figielka, być może nie wpadła by w ogóle na pomysł by sprawdzać opinie na swój temat na forum Wizażu. A sprawa wydaje mi się na tyle drażniąca, że warto ją poruszyć. Może gdyby nie fakt, że Figielka "zasłynęła" w tym wątku z "miłości, miłości i jeszcze raz szczęścia" to bym tego nie napisała, nie wiem...
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#4597 |
|
BAN stały
|
gdyby nie to, że Susa zablokowała komentarze i usuwa całą krytykę, wcale bym tu tego nie poruszała. ale nie mam możliwości skrytykowania jej za to co zrobila pod filmikiem, więc zrobiłam to tu...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4598 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kto by chciał zagłębić się w działalność Figielki czy Susy sam by się zajął dokładniejszym czytaniem ich stron czy wpisów. A jeszcze te cytowanie w wątku... Nie wiem. W sumie róbcie sobie co tam uważacie. Ja powoli mówię "pas" i chyba czas odsubskrybować wątek bo jakiś czas temu zmienił swoją tematykę i już mało co rozmawia się normalnie o filmikach YT a coraz bardziej toczą się jakieś chore wojny podjazdowe i prowokacje xzy podjudzania. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- No tak. Bo gdzieś musiałaś... |
|
|
|
|
#4599 |
|
BAN stały
|
akurat wkurzyła mnie wiadomość, którą dostała moja koleżanka od niej. tak, gdzieś musiałam, Wy tutaj robicie to samo, nawet na mój temat kilka stron się znalazło.
|
|
|
|
#4600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, oj, chyba jesteś.
|
#4602 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale w porządku, naprawdę. Skoro nie widzisz w tym nic złego to naprawdę żaden problem . ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Z mojej strony koniec tematu. Powiedziałam/ napisałam co chciałam a każdy niech robi co tam uważa. Amen. |
|
|
|
|
#4603 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4604 |
|
BAN stały
|
to nie chodzi o to, że ja tak miałam, to niech tak mają inne. po prostu susa w wiadomości prywatnej przeszła samą siebie a ja moich przyjaciółek bronię
![]() poza tym dziewczyny pisały jej serdecznie, żeby nie strzeliła sobie tym filmikiem w kolano. |
|
|
|
#4605 |
|
Zadomowienie
|
A ja sie zgadzam z Vanillią,skoro susa tak niemilo odpisala na wiadomosc czy komentarze ktore wcale nie byly chamskie to nie dziwie sie Vanilli ze to tutaj poruszyła
|
|
|
|
#4606 |
|
BAN stały
|
Patrzcie jakie fajne paznokcie~! http://www.youtube.com/watch?v=kDldZ3NL9T8
|
|
|
|
#4607 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4609 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem czy znacie... ale poznać warto
http://www.youtube.com/user/agniesia151993 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
Nie miało zabrzmieć obraźliwie, przynajmniej mówisz wyraźnie i nie seplenisz jak co poniektórzy (specjalna dedykacja dla opariso, nie chodziło o niewymawianie "r", tylko seplenienie i inne kwiatki typu "szanelów" i "stodwadzieściazłoty" ). Dobra, idę nadrabiać zaległości, czyli jakieś 4 strony. EDIT: nadrobiłam miniowa19- ładna dziewczyna, bardzo zyskałaby na atrakcyjności, gdyby poprawiła sobie zęby (jak już pisałam, to moje zboczenie), na minus- ubogie słownictwo, błędy, nie do końca wiarygodna (np. w filmie, gdzie ekscytuje się pastą wybielającą, pomijam sens kręcenia takich filmów, ale jej zęby są po prostu żółte) i kupuje podróbki http://www.youtube.com/user/miniowa1...22/I_RNK8AWjiI (ok. 11:30 zarzuca jakiejś wizażance, że zazdrości jej podróbki Chanel, czyli szanel
Nienawidzę nieoświeconego tłumu i unikam go. Edytowane przez Lukrecja_Borgia Czas edycji: 2010-12-27 o 14:59 |
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, nadrobiłam jakieś ostatnie 10stron
![]() Lady_Chwila- świetny debiut, bardzo fajnie się Ciebie słucha, widać, że jesteś mądrą, fajną dziewczyną na poziomie. A do tego pochodzisz z tych samych okolic co ja ![]() Figielka- według mnie to jest jakaś farsa. Nie wiem skąd w ogóle się wzięła i przede wszystkim za kogo się uważa, żeby w swoim pierwszym filmiku na YT organizować wybory miss?! Ten cały konkurs "piękności" to żenada, doceniam dziewczyny, które nie chciały brać udziału w tym przedstawieniu. A co do sztuczności Figielki, to już szkoda się wypowiadać :| |
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
fablous
i dziękuję wszystkim za miłe opinie
|
#4613 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
"płaczę? nie płaczę! (...) płaczę? nie płaczę! (...) płaczę? nie płaczę!" "mam torebkę chanela, wiem że to podróbka" - jeśli to podróbka, to nie jest to torebka chanel, tylko jest to podróbka chanel, więc jest to podrobiona torebka chanel "mam kolczyki chanel" - nie, nie masz, bo masz podróbki. itd. ![]() Stary kotlet, ale dopiero teraz się do niego dorwałam i źle mi to zrobiło ![]() Już dawno miałam się Was zapytać, ale gdy oglądam M.Phan i jej siostrę (?) http://www.youtube.com/user/dope2111 i patrzę, jaką one warstwę podkładu na siebie kitują... Wy też tyle dajecie?
|
|
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wszystkie osoby mają taki sam kolor zębów, kość niektórych jest bardziej żółta i u nich efekt używania pasty wybielającej będzie słabszy. A ja ostatnio zachwycam się zagranicznymi filmikami. Uwielbiam filmy Lisy Eldridge
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4616 |
|
Raczkowanie
|
Lisa jest cudowna, jak zobaczyłam jak pięknie ukryła niedoskonałości dziewczyny z cerą trądzikową to pomyślałam "ja też tak chcę!"
![]() {ostatnio miałam jakiś straszny wysyp intruzów po 'cudownym' pudrze Synergen już koniec z sugerowaniem się recenzjami YT na zakupach }... no dobra, żartowałam. digitalgirl13 strasznie mnie zaciekawiła tym Flormar'em i nie mogę doczekać się dokładnej recenzji. tak sobie tylko myślę, gdzie ja znajdę te kosmetyki... i pieniądze na nie {uroki bycia spłukanym po świętach}
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak się nazywał kanał dziewczyny Azjatki mówiącej po polsku?
|
|
#4618 |
|
BAN stały
|
Azjatyckicukier?
E, ale ona jest Polką, po prostu wyjechała do Azji ![]() Wiecie, że mi koleżanka potrafi zasunąć per. "Chinka"? ==' Bo jak sobie zrobię krechę na oku to jestem Chinka Się zdecydujcie
|
|
|
|
#4619 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy bylo gdzies wyjasnione co to sa te meteoryty co opariso o nich wspominala?
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Meteoryty Guerlain, poczytaj sobie, bo ja osobiście ich nie mam
ale słyszałam sporo pochlebnych opinii.Ten filmik Miniowej przeoczyłam ![]() A PAZNOKCIE CUDOWNE, co prawda nie do noszenia na dzień tak sobie ale to jest po prostu sztuka, fajnie to wygląda, naprawdę trochę nie rozumiem tego dymu z susa ;p |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.

).
"mam kolczyki chanel" - nie, nie masz, bo masz podróbki. itd.