Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-25, 21:09   #4591
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

farminka jak to co!!!!!!!! co u was jak Lenka jak jedzonko papek wam idzie? rosnie niunia?? pochwal sie zdjeciami nowymi

basia
super ale Ocarek ma frajde
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 21:12   #4592
żabka19
Raczkowanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

farminka pisz co tam u was?
bajka to tylko tak kiepsko wyglada,ale nie jest bolesne dla dziecka tylko jakby to nazwac.. uciazliwe. Plusem jest,ze bardzo szybko cwiczenia przynosza efekty. A moglabym prosic o opis tych cwiczen na wzmocnienie karku bo Szymo nie ciagnie glowki do siadu ,a ciagle norwescy lekarze go tak podciagaja ,az zal mi patrzec czasami na niego.

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 21:12   #4593
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
c
aaa w lidlu promocja na pampersy activ baby jumbo paca 39,99zl specjalne polki z nimi sa baaardzo sie oplaca bo zwykla paczka kolo 45zl kosztuje a tu jumbo paca

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
olakola prosze bardzo! ten filmik nakrecilam jak pierwszy raz go do tego wlozylismy. teraz tak sie drze i kwiczy w tym z radosci ze czasami mnie glowa boli. sprobuje dzisiaj nagrac filmik to zobaczysz co teraz wyprawia
http://picasaweb.google.com/basiapio...30312954380578
łojapikolę ale baunsuje fajowsko

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 21:13   #4594
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
aa no i chcialam napisac ze troche mi smutno po poscie alguien odnosnie atmosfery na watku bo tak samo sie tutaj dobrze czuje jak i czulam sie w poczekalni moze jedni udzielaja sie wiecej inni mniej i czasem wychodza male nieporozumienia ale z tego co pamietam na poczekalni tez byly i nadal lubie nasz watek i przykro mi ze niektore mamuski zaczynaja brac "nas" na dystans
Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Mam dokładnie takie samo odczucie. Nie zauważyłam jakis większych zmian na naszym wątku. No chyba, ze to trzeba miedzy słowami czytac
Ja bardzo się cieszę, że mam z kim porozmawiać, ale jak w życiu raz lepiej raz gorzej, w końcu same baby tu są ze swoimi malcami i czasem musi się coś dziać...ale zawsze tak samo ciekawie i fajnie

olakola - nastka lubi wszystko co z jabłuszkiem, ale z brzoskwinka lepiej smakowało niż z bananem, mam jeszcze z marchewka i winogronem

Na basen też muszę się wybrać z Nastką

Anoxa
- to poszalałaś, ja poszaleje troszkę w piątek, a do lidla jadę po pampersy
Jutro jadę sobie z mała do pradziadków

SIALA pewnie padła z Sebkiem
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 21:16   #4595
anoxa
Zakorzenienie

siala madrze napisane zgadzam sie a ja tam ciebie bardzo lubie chyba nie ma osoby na watku ktorej bym nie lubiala nikt mi nie przeszkadza fajnie jest i dobrze sie tu czyje ot co chcialam skromnym swoim glosem napisac :P

Edytowane przez anoxa
Czas edycji: 2010-10-25 o 21:22
Stary 2010-10-25, 21:18   #4596
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

siala - postawię ci flachę normalnie a myślałam, że padłaś już ze zmęczenia ale ty twarda jesteś

farminka - a co tam u was?? Jak szkoła?? Jak Lenka rośnie??
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-10-25 o 21:19
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 21:20   #4597
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
prosze sie tu ze mnie kulizanko nie nabijac cos mnie tak z angielskiego zalecialo przypadkowo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 21:25   #4598
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
siala madrze napisane zgadzam sie a ja tam ciebie bardzo lubie chyba nie ma osoby na watku ktorej bym nie lubiala nikt mi nie przeszkadza
Oj dziękuję. Ale nie o to chodzi żebyście teraz składały deklaracje czy mnie lubicie czy nie.. ja też mam swoje "sympatie" większe i te mniejsze.. no może się trafi jedna osoba za którą nie przepadam ale sądzę, że nie dałam jej tego odczuć.
Już widzę jak teraz będzie cie rozkmniać "o kogo chodzi" to się nie domyślicie bo ja się dobrze maskuję jestem taka ta.. maskara i mało mi brakuje do masZkary
no w każdym razie że za kimś nie przepadam to wcale nie jest jednoznaczne z tym, że dyskutuję z nią .. nazwijmy to .. "żywo"
Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
siala - postawię ci flachę normalnie a myślałam, że padłaś już ze zmęczenia ale ty twarda jesteś

farminka - a co tam u was?? Jak szkoła?? Jak Lenka rośnie??
ja tam jestem nie do zajechania Włączyła mi się czerwona lampka nieśmiertelności

Stary 2010-10-25, 21:25   #4599
anoxa
Zakorzenienie

wazne pytanie mam mamuski te co juz daja warzywka dziecia

pierwsza marchewke jaka dawalyscie same robilyscie znaczy sie gotowalyscie i rozdrabnialyscie czy kupna ze sloiczka??????
Stary 2010-10-25, 21:29   #4600
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
prosze sie tu ze mnie kulizanko nie nabijac cos mnie tak z angielskiego zalecialo przypadkowo
rosumiem, że chciałabyś być trochę bardziej "amerykancka"
musisz se takie bikini z flagi trzasnąć i już wątpliwości nie będzie

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:

pierwsza marchewke jaka dawalyscie same robilyscie znaczy sie gotowalyscie i rozdrabnialyscie czy kupna ze sloiczka??????
ja daję jutro - słoiczkową z hippa
Tam przynajmniej te warzywka są selekcjonowane odpowiednio i przebadane a takie sklepowe warzywa nie wiadomo na jakich badziewich rosły i czym się pasły no chyba, że ktoś a z wiejskiego ogródka bo ja spod bloku to raczej takiej ołowiowej marchwi bym nie podała bo dziecię zara by 10kilo ważyło

Stary 2010-10-25, 21:29   #4601
anoxa
Zakorzenienie

siala ty juz skoncz z tymi grami jak ci sie jakies czerwone lampki zapalaja !!!!!
a odnosnie diety te miecho moze byc gotowane?

Edytowane przez anoxa
Czas edycji: 2010-10-25 o 21:33

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 21:31   #4602
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
farminka jak to co!!!!!!!! co u was jak Lenka jak jedzonko papek wam idzie? rosnie niunia?? pochwal sie zdjeciami nowymi
Lenka je wszystko co jej daję,nie wybrzydza i na nic nie miała jak do tej pory uczulenia,a wypróbowałyśmy już chyba prawie wszystko co było w słoiczkach obiadkowych od 4 miesiąca.Nawet szpinak wcinała bez skrzywienia Aaa tylko rosmanowski słoiczek nie podszedł w smaku Zjada zawsze cały słoiczek na obiadek,pół albo 1/3 owocków na deserek (tyle daję,bo nie wiem ile się powinno ). Rosnąć chyba rośnie,ale dowiemy się jak bardzo w środę,bo mamy szczepienie. Poza tym to chyba u nas bez zmian. Kupiłam ubranko do chrztu na 68 i ledwo sie mieści,a chrzciny dopiero 11 listopada.Oby udało się ją wcisnąć w tą sukienkę
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 21:34   #4603
anoxa
Zakorzenienie

no wlasnie wieczorem mam dostac marchewne od kolegi taka swojka :P wiec napewno z takiej bede serwowala mu obiadki ale na poczatek nie wiem od jakiej zaczac

siala moje rozstepy robia za gwiazdki flak za flage bikini juz jest zbedne cala jestem amerykancka

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

farminka na diete ja przerzuc do 11 listopada zeby sie zmiescila!!!!!!!! zartuje oczywiscie

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

dobra ide sobie spac dobranoc mamuski!!!!!!!
Stary 2010-10-25, 21:35   #4604
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
zabka pampersow jest 2-94szt 3-82 4-70szt czy jakos tak
To u mnie jednak pampki nie sa drogie bo place 12 zl za 30 cos sztuk ,ale tych jumbo nie ma A najtansze pieluszki kupuje za 2,5 -50 sztuk ,sa srednie ,ale po domku co i raz moga byc.

Stary 2010-10-25, 21:40   #4605
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
siala ty juz skoncz z tymi grami jak ci sie jakies czerwone lampki zapalaja !!!!!
a odnosnie diety te miecho moze byc gotowane?
nie.. surowe.. czaisz się na indora, podbiegasz, wgryzasz mu się w gardziołko i wyjadasz to co ci potrzebne, pióra zostawiasz xD
Gotowane,duszone, pieczone, smażone... jakie tylko chcesz tylko jak już to patelnia teflonowa i zero tłuszczu.. no i zero panierki z buły tartej i mąki.. można otręby albo skrobię (nie mąkę) kukurydzianą - ciężko ją kupić.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 21:56   #4606
bajka1807
Zakorzenienie

zabka kochana pierwsze cwiczonko polega tylko i wylacznie na podnoszeniu glowki - maluch lezy na pleckach, ty wkladasz palce obu dloni pod glowke i tylko ja unosisz i lekko dociskasz do klatki piersiowej. a drugie kiedys opisywala agravka. dzidzia lezy na pleckach, palce trzymasz na lopatkach a kciukiem trzymasz bark i podciagasz malucha do sadu i czekasz az utrzyma glowke w pionie. chwile odczekujesz i kladziesz delikatnie. mi poki co kazala robic to 3 razy dziennie po 5 powtorzen. w srode pokaze mi wiecej, bo dzisiaj musiala mala poznac. no i jak mi sie bedzie w rogala ukladac to poprostu mam ja poprawiac by lezala prosto. nie wiem czy opisalam ci to dosc zrozumiale kiepska jestem w tlumaczeniach
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 22:03   #4607
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
zabka kochana pierwsze cwiczonko polega tylko i wylacznie na podnoszeniu glowki
Dzieki Ci bardzo za jasny opis! No to zaczynamy od jutra cwiczyc

Stary 2010-10-25, 22:08   #4608
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam polewe mleczna czekolada. Nie wiem czy bedzie pasowac, ale innej nie znalazłam niestety.
mi smakuje z ta polewa

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy wasze smoczkowe dzieci też gubią smoczki w nocy i trzeba im je wtykać? Ja połowę nocy spędzam na wsadzaniu smoczka bo Agata go wypluwa i zaraz stęka że go chce...
Mai smok niepotrzebny jak zasypia gleboko to ma buziaka otwartego.
A co do tancow to do wawy przyjechac, mala do rodzicow i tany tany

Cytat:

poszalalam na zakupach lacznie stracilam 800zl choc sobie nie kupilam nic jesli chodzi o ubrania malemu w h&m kupilam dwie koszulki dresy skarpetki czape rekawiczki kupilam mu smoczki do butelki z wiekszym przeplywem i smoki po6mc zycia i niekapek z mam tez po 6mc zycia kupilam sobie kawke do senseo bo przyszlo jutro bede testowala
fajne sa zestawy do karmienia, lyzeczka kolor zmienia pod wplywem ciepla

Cytat:
niezawsze ja zaczęłam trzeć na małych oczkach ale po 1 mnie reka bolała. Przekazałam tarcie mężowi i on starł na średniej, faktycznie dużo soku było ale nie zepsuło to ciasta. Z polewa jeszcze lepsze Super łatwe i szybkie.
Zupa też dobra ale bez szału. Gdyby nie curry i gałka muszkatołowa była by troszkę mdła. Ale polecam, coś innego na obiad zawsze fajnie zrobić.
nie, nie sok nie psuje, ciesze sie, ze smakowalo

kurcze myslalam, ze Maja zasnie o tej 21 a ona sie krecila, ale oczy miala zamkniete, teraz natomiast otworzyla i sie cieszy zamiast spac

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 22:12   #4609
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
o swietne efekty jezeli chodzi o asymetrie.
muszę poczytać w necie o tym, jak pomaga to bardzo chętnie pójdę

Basia84 - no skacze jak szalony; mój jeszcze by nie dał rady; ogólnie to twoje dziecię mocno uśmiechnięte i zabawowe
a filmik jak wsadza łyżeczkę do buźki - rewelka

Cytat:
ja kupiłam słoiczki gerbera i bobovita, ale dlatego, że nie mam dostępu do swojskiej marchewki; a z drugiej strony robić taką ilość to chyba by mi się nie chciało, ja mu daję 1/3 słoiczka małego na dzień, więc to są 3-4 małe łyżeczki

a muszę się pochwalić - kupiłam Blender - w saturnie, philipsa za 107zł na promocji, a taki sam z dodatkową trzepaczką do białka był po 250;
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 22:15   #4610
żabka19
Raczkowanie

Znacie moze jakis sposob na podwijajace sie uszka??

Stary 2010-10-25, 22:17   #4611
Morgana le Fay
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Morgana le Fay

Cześć mamy

Pewnie o mnie już zapomniałyście co ?

Mogę się pochwalić, że zdałam egzamin! heheheheh no elpiej późno niz wcale jeszcze tylko pare szczegółów i zdam indeks!

W każdym razie moge juz spokojnie poświęcić trochę czasu na forum (wcześnbiej na zmianę uczyłam sie albo zasypiałam nad notatkami).

Póki co tylko sie melduję, jeszcze Was nie nadrabiam ( i chyba w całości nei dam rady )

No mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze i maluszki się pięknie rozwijają Moja Anastazja zaczyna pokazywać temperament i nie bardzo daj emi czas wolny :/ Były chrzciny i po chrzcinach... najedliśmy się, mamy parę zdjęć to Wam pokaże jutro

no to spadam odespać te wszystkie zawalone dni i noce wkuwaniem i bieganiem

kurcze ale się stęskniłam za Wami!
Morgana le Fay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 22:20   #4612
olakola
Zadomowienie

bajka1807 - ja też od jutra twoje ćwiczenia będę robiła
a jak masz linka do filmików z tym to proszę umieść;
a w piątek wam powiem jakie my mamy ćwiczenia (no chyba, że będę płakała cały piątek, to nie)

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
czapka, czapka, czapka (taka obcisła bawełniana)
innego nie znam
Stary 2010-10-25, 22:21   #4613
Morgana le Fay
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Morgana le Fay

Cytat:
oo mam ten sam kłopot Zakładam Anastazji opaskę na uczy na dzień często ( tyle, że jej spada na oczy i trzeba poprawiać...) no zawsze co coś... Ale jak się wkurzam, to jej mówie że uczy jej na plastry przykleję Spróbuj opackę, taką naciąganą, może pomoże
Morgana le Fay jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-25, 22:29   #4614
żabka19
Raczkowanie

W czapkach to jakims cudem i tak mu sie podwijaja ,ale on kreci ta glowka na wszystkie strony wiec nie dziwne. Opasek tu za bardzo nie widzialam,moze poszukam jakis jeszcze ,ale jak juz to tylko rozowe ,trudno bedzie nosil . Kurcze a tak sie cieszylam ,ze nie bedzie mial odstajacych uszek po mnie ,a tu jest jeszcze gorzej bo odstaja mu tylko od dolu i wyglada jak Plastus Juz mu nawet rajstope zaciagalam na glowe

Stary 2010-10-25, 22:34   #4615
olakola
Zadomowienie

z netu
"Jednak, jeśli Twoje dziecko ma stwierdzoną asymetrię, uczęszczacie z tego powodu na rehabilitacje lub macie zalecone tylko ćwiczenia w domu, uważaj z zajęciami na basenie. Dziecko w środowisku wodnym czuje się zupełnie inaczej i bardzo często układa się tak jak mu wygodnie tzn. pracuje w swojej asymetrii. Poczekaj wtedy z basenem do 6 - 7 miesiąca, lub do momentu zakończenia rehabilitacji."
więc na razie się wstrzymam
Stary 2010-10-25, 22:37   #4616
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
bajka1807 - ja też od jutra twoje ćwiczenia będę robiła
a jak masz linka do filmików z tym to proszę umieść;
a w piątek wam powiem jakie my mamy ćwiczenia (no chyba, że będę płakała cały piątek, to nie)
jutro jak da rade nakrece filmik z cwiczen o ile mala bedzie ze mna wspolpracowac i nie bedzie przy tym wyla

ide spac kobietki bo jutro wizyta u kardiologa a ja rano jeszcze musze zalatwic skierowanie na ta rehabilitacje bo dzisiaj sie wbilam na przedawnione

dobrej nocki
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 22:40   #4617
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
z netu
"Jednak, jeśli Twoje dziecko ma stwierdzoną asymetrię, uczęszczacie z tego powodu na rehabilitacje lub macie zalecone tylko ćwiczenia w domu, uważaj z zajęciami na basenie. Dziecko w środowisku wodnym czuje się zupełnie inaczej i bardzo często układa się tak jak mu wygodnie tzn. pracuje w swojej asymetrii. Poczekaj wtedy z basenem do 6 - 7 miesiąca, lub do momentu zakończenia rehabilitacji."
więc na razie się wstrzymam
A widzisz ,a ja mialam zupelnie inne informacje. Ale jak tak to nie bede Ci tego polecac bo mozna jeszcze zaszkodzic no i na pewno nie robic nic bez konstultacji z rehabilitantem.

Stary 2010-10-25, 22:43   #4618
kinia656
Zadomowienie

basienka to ty pokazywałaś muffinki? Jeśli tak to wyglądały przepysznie, takie jakby to ująć "mokre" w środku a nie takie suche jak niektóre babeczki. Powiedz mi czy sama je zrobiłaś (jeśli tak to prooooszę o przepis) czy z paczki tzn w paczce są wszystkie składniki itp?

Jedna z was napisała, że wszyscy myślą że jak jej dzidziuś ciumcia rączkę to myślą że jest głodne..
A co tooznacza? Bo Natanek też zaczął cmokać rączkę ale mi się wydaje że to z głodu ( bo mojego palucha też cmoka albo mnie) i czasem jak tak cmoka to nagle jest płacz ;/ nie wiem czemu... czy za bardzo zassał rączkę czy płacze bo mu mleczko nie leci?

Dostałam mega paczke od cioci z Australii z ubrankami i innymi rzeczami dla Natanka (i moich kuzynek ze strony cioci tzn jej dzieci które też już mają dzieci)

Szkoda tylko, że wszystkie są ciuszki na teraz bo Natanek szybko rośnie i pewnie niektóre w ogóle nie będą założone.. ale normalnie całą wyprawkę dostałam.. smoczki, butelki, zabawki, ręczniki, bluzy (cieplutkie), ciuszki (spodenki, skarpetki ze sznurowadłami , body, bluzeczki, majteczki na basen, kąpielówki, kamizelkę, kurtkę, śpioszki, komplety- jakiś dresik, wielki cienki kocyk- coś jak na piknik :P, śpiworek, itp) no dosłownie wyprawka...
kinia656 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 23:47   #4619
Basia84
Rozeznanie

Cytat:

kupne ze sloiczka. jak sama ugotuje to moje dziecko tego nie tchnie, nie wiem czemu, a ze sloiczka je ze az mu sie uszy trzesa. my juz przetestowalismy wszystkie smaki odpowiednie dla jego wieku i powoli dajemu mu probowac pewne rzeczy od nas z talerza, np ziemniaki, albo miazsz z chleba (takie okruszki). mam wszstkozerne dziecko
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 01:59   #4620
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Wrocław, Wrocław jest idealny
Fakt, Wroclaw jest pieknym miastem, jednym z moich 3 ulubionych w Polsce, ale klimat w naszej kochanej ojczyznie nie do konca sprzyjajacy

Cytat:
aa no i chcialam napisac ze troche mi smutno po poscie alguien odnosnie atmosfery na watku bo tak samo sie tutaj dobrze czuje jak i czulam sie w poczekalni moze jedni udzielaja sie wiecej inni mniej i czasem wychodza male nieporozumienia ale z tego co pamietam na poczekalni tez byly i nadal lubie nasz watek i przykro mi ze niektore mamuski zaczynaja brac "nas" na dystans
Hmm...chyba nie do konca sie zrozumialysmy Ja absolutnie nie mam nic do nikogo i nie wydaje mi sie, zebym komus cos niemilego kiedys napisala, a jakos dziwnie czuje, ze sa osoby, ktore chyba nie przepadaja za mna...Moze tylko mi sie zdaje, ale takie jakos ostatnio odnioslam wrazenie.
Nie jestem pierwsza, ktora powiedziala, ze jakos inaczej teraz jest. Kilka dni temu widzialam pare dziewczyn cos o tym wspominalo. I tu nie chodzi o zadne dystansowanie, bardzo chcialam uczestniczyc w watku, ale czasem ciezko mi sie wbic jakos, zreszta chyba roznica czasu tez robi swoje, bo jak wstane rano, to Wy juz macie kilka stron do przodu

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
fakt LA przereklamowane i to bardzo a Hollywood to porazka. A co do idealnego miejsca na ziemi to jak dla mnie Azji niewiele brakuje
Hollywood hahaha daj spokoj, smiech na sali A w Azji nie bylam jeszcze

Cytat:
Alguien moze cos w tym jest co piszesz..,ale pisz jak najczesciej co tam u was! Flooryda super! Udanego pobytu! A co do umiejetnosci ,ostatnio Szymek zauwazyl swoje stopki i kolanka ,lapie sie za nie i podciaga sobie spodenki ,a ja latalam i sie chwalilam wszystkim ,macierzystwo nauczylo mnie cieszenia sie z tak malych rzeczy ,nie wiedzialam ,ze tak wiele radosci moga sprawiac I ,ze rozwoj dziecka jest az tak ekspresowy!
Masz racje, mnie tez bardzo ciesza male rzeczy. Chyba najbardziej bylam uradowana jak Milenka zaczela uderzac w zabawki lezac na pleckach. Odkrywanie raczek bylo dla mnie wielka frajda, razem z nia to przezywalam bardzo

Cytat:
Juz mu nawet rajstope zaciagalam na glowe
Jedyne co mi przychodzi do glowy to czapki...a z czasem moze jeszcze sie mu zmienic, spokojnie
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości