![]() |
#4591 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
niewypowiedziane słowa bolą najbardziej.
bałagan w pokoju świadczy o bałaganie w życiu. To uczucie jest gorsze niż fizyka, matematyka i wszystkie najgorsze przedmioty szkolne. Czasem boję się myśleć. Czy to nie chore, że , gdy zamykasz oczy widzisz jego twarz przed oczyma ? to choroba ! głupia, cholerna z którą muszę żyć. Pierwsze przepraszam jest najcudowniejszą , rzeczą na świecie, jednakże, gdy odoba wypowiadała już to 5000 razy to to słowo nie ma najmniejszego znaczenia. Przepraszam zupełnie jak dupa czy cycki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Raczkowanie
|
gdyby człowiek na prawdę uczył się na błędach, to
ja powinnam być najmądrzejszym człowiekiem na świecie. samotność mnie zabija. bierz co chcesz, mego serca i tak nie zdobędziesz. ![]() ta jedna chwila zmienia całe życie. - uważaj! - na co? - ona potrafi gwałcić wzrokiem! /rozmowa z kumplem ^^/ ' nie lubimy rozczarowań, więc wolimy zrezygnować ze szczęścia niż obawiać się cierpienia. '
#4593 |
Rozeznanie
|
dziękuje <3
zbyt wiele powiedziałam, zbyt mało pamiętam, zbyt bardzo tęskniłam, by nie zadzwonić. czasem jak kukiełka dyndam na drzewie z przerażeniem w sercu gdy pojawia się silniejszy wietrzyk, że mnie zdmuchnie, że upadnę. dziś rozmawiałeś z moim sercem. specjalnie upiłam rozum by milczał. nie da się zrozumieć tego co się czuje. może pomyślą, że jestem naiwna, ale jeśli czuje się, że warto czekać i że jest na kogo to perspektywa roku czy dwóch nie jest wcale taka przerażająca. nigdzie nie osiągała większego spokoju niż w jego rozchylonych wargach, błądząc palcami po jego ramieniu. nie chcę byś dzwonił co wieczór, odpisywał mi po piętnastu sekundach oraz nie chcę byś poświęcał mi zbyt wiele czasu, którego masz wyjątkowo mało. chcę tylko czuć się ważną. tylko tyle. znam bardziej twoje problemy niż ty mój naskórek. zachłannie chwytaj chwile, bo wyjątkowo szybko uciekają.
#4594 |
Rozeznanie
|
♥
D Z I Ę K U J Ę za wszystkie pochwały ![]() abunee, Drift, agattee - fajnie, że się pojawiłyście ![]() ________ 'a teraz pójdę zrobić sobie herbaty, bo usycham z niezdecydowania, zawahania, niepewności, rozczarowania, nadmiaru obowiązków, tęsknoty i niewytłumaczalnego uszczerbku na psychice. potrzebuję cię , tak jak ludzie potrzebują tlenu, tak jak rośliny potrzebują słońca, tak jak dzieci miłości, potrzebuję Cię. rozumiesz? Dobrze wiedział, że miłość przynosi ludziom najgłębszy smutek, jako że jest najwyższym wysiłkiem, na jaki człowiek się porywa, aby wyjść z samotności. A mimo to dążył do miłości w nieustępliwym uniesieniu. bo za mało nas było w każdym dniu. Łatwo jest mówić 'uśmiechnij się', lecz trudno zrozumieć, czemu ktoś płacze Truskawkowa pełnia szczęścia z czekoladowym posmakiem radości. zdaję się, że odczuwam coś na kształt szczęścia. Zdarzenia ostatnich dni uderzają mi do głowy i są lepsze niż wszystkie używki razem wzięte. ludzie z Twojej planety.. - powiedział Mały Książę. - ..hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie.. i nie znajdują w nich tego, czego szukają. a tymczasem to, czego szukają może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. lecz oczy są ślepe. szukać należy sercem.'
#4595 |
Raczkowanie
|
"
jeżeli to serce wybrało, to jest ono bardzo głupie. czasem kładąc się spać, zastanawiam się, ile osób nie zdążyło powiedzieć najbliższym 'dobranoc'. jest naprawdę źle, gdy płacze osoba, która zawsze wszystkich uspokajała. kiedy się śmiałam - śmialiście się ze mną, kiedy żartowałam - żartowaliście ze mną, kiedy plotkowałam - plotkowaliście ze mną, kiedy płakałam - zostałam sama. tak będziemy mówić, że czekamy, które z nas pierwsze napisze, podejrzewać, że się narzucamy, brać i odkładać telefony nic nie pisząc, aż niedługo naprawdę będzie za późno i gówno. to, że nie okazuję moich uczuć wobec Ciebie wcale nie znaczy że ich nie mam. wręcz przeciwnie - przerastają mnie. romantyk to nie ktoś, kto zabierze Cię do ekskluzywnej restauracji, lecz ktoś kto zabierze Cię w zwykłe miejsce i pokaże Ci jego niezwykłość. chce Cię w moim łóżku damska torebka nie jest po to, żeby cokolwiek w niej znaleźć, tylko po to, żeby w niej wszystko było. aśnajbaem " demotywatory +lu.bie.to
dobrze, ze jest taki kąt na ziemi.. kąt jak Twe ramiona rozwarty. Albert. ! Edytowane przez minimum4znaki Czas edycji: 2011-01-20 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Raczkowanie
|
Jeśli chcesz pocierpieć kliknij : MIŁOŚĆ
#4597 |
Rozeznanie
|
nie dopuszczała myśli, że ją tak po prostu zrani i zniszczy od środka.
nie wiedziała, że wszystko było kłamstwem. dzisiaj jest tak, że idziesz ulicą i widujesz kogoś, kogo byś nie chciała widzieć, bo nie masz na to wpływu. cały czas myślisz, chociaż byś nie chciała i tak myślisz, nie możesz przestań.
#4598 |
Zadomowienie
|
a dziękuję Słoneczko
![]() ![]() Doprowadził ją do takiego stanu, że gdy odszedł nie umie funkcjonować bez niego. Wczoraj posprzątałam moją przestrzeń. Była pełna Ciebie. Muszę na Ciebie ciągle czekać? Nie mogę, muszę iść ciągle do przodu, a ty może jeszcze kiedyś dołączysz do mnie. -Chcę Cię tylko o Coś zapytać.. -Ymm? -Jesteś szczęśliwy, teraz...? -Takkk.. -I to mi wystarcza ! W zupełności. Taki obraz pod powiekami, który przychodzi zawsze z deszczem. Ulewa za oknem jest początkiem ulewy w sercu. A Ty, zagraj mi…szczęście i przy okazji, naucz mnie Je grać. od dziś niebo będzie kojarzyć mi się tylko ze szczęściem Jak często kładziesz się do snu zasztyletowany? A słońce powoli będzie wschodzić.
Bo obiecał. Bo tak napewno będzie.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2011-01-20 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Raczkowanie
|
Okradłam: teach_me_love, eajAgnes, agatka944, latin, ameel, kreskowa, smileandsweet14, SparklyAngel.
'-Jak można kochać kogoś, kogo nie całowano się na dobranoc, kogoś kto nie czekał, i na kogo się nie czekało? -Można Nie widzieliśmy się od roku, ale Widziałem Cię co noc, ilekroć zamknąłem oczy -Kochanie.. -Tak?- Zatrzymała się i odwróciła. -Nic takiego- odpowiedział- Chciałem tylko jeszcze raz na Ciebie spojrzeć Już zapomniałam jak to jest być tak beztrosko i cholernie szczęśliwą -Jak myślisz ile litrów łez jeszcze mogę wypłakać? -Przez Niego? Miliony
#4600 |
Przyczajenie
|
dziś są moje 20 urodziny. Piję wino sama. Pierwszy raz sama, od 5 lat...
Nie życzę nikomu, tak cholernie mocno kochać. Przepraszam, musiałam. _________________________ ___ byłam Twoją lepszą połową. umarłam dla świata, ale nadal żyję dla Ciebie. już chyba miliard sekund bez Ciebie. już chyba nie wrócisz… pewnie teraz spełniasz z nią nasze marzenia. śmierć jest łatwiejsza do ogarnięcia niż takie odejścia. gdybyś wiedział co się ze mną stanie, kiedy odejdziesz, zostałbyś. Z litości…
#4601 |
Raczkowanie
|
dziękuje
![]() Wreszcie nadrobiłam. Jesteście boskie ; * ale spieszę się i nie będę wymieniać. Oprócz Paralogicznej, która ostatnim postem ( a w sumie pierwszym jego opisem), praktycznie doprowadziła mnie do łez. Ale Ty chyba już wiesz, że jesteś tu jedną z najlepszych. ![]() Wszystkie moje czyny usprawiedliwiam tęsknotą, Bo to ona kieruje w moim życiu, Zbyt wiele osób z niego odeszło, Bym teraz mogła funkcjonować normalnie. Dziękuje Ci Boże za te dni, Które spędziłam w jego ramionach. Nienawidzę Cię jednak za to, Że zrujnowałeś całą moją przyszłość, Odbierając mi to, czego serce potrzebowało najbardziej. Przerażona świadomością, że może odejść w jeden chwili, Boi się zasypiać wiedząc, że następnego dnia może go już nie być. A teraz jedyne co mi pozostało to wpatrywać się w okno, I z papierosowego dymu układać `SOS`. Bo on jego już nie ma, i nie będzie nigdy więcej A serce powoli przestaje bić. Ale oni wszyscy odeszli, Jedna po drugiej, Jeden za następnym. Chciałabym choć raz poznać kogoś, Kto podjąłby wyzwanie I został na zawsze. Byliście częścią mojego świata, Każda i każdy z was, w jakiś sposób nadal należą do mojego serca. Nie ważne jak bardzo mnie skrzywdziliście Tęsknie.
![]() |
#4602 |
Rozeznanie
|
Spie.przę cię, zniszczę cię, doprowadzę do płaczu.
i kiedy cię kocham, to tak jakby zima kochała słońce. Wyrzuciłam wszystkie moje noce, zmarnowałam wszystkie swoje dni przez Ciebie. Czasem są dni takie szare, ponure, chmurne, gdy problemów na głowie jest więcej niż kropli deszczu za oknem. Możesz mi coś podarować. Chcę śnić o cieple oczu uśmiechu bez skazy.
#4603 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ''
chroń mnie, moje serce będzie mogło potem więcej. kiedy jakaś osoba staje się częścią Twojego życia .. z każdym dniem o jedną wątpliwość we mnie więcej .. Zapomniałam..przecież nie ma Cię. I trudno mi się przyznać, że to wszystko nagle traci sens, gdy Ciebie nie ma. Na głos nie wypowiem, że tęskniłam gdy nie było Cię, trochę za długo Kiedy nikogo nie będze i pomyślisz,że nikomu nie zależy... Ja będę obok. '' |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
![]() Marsi89 ![]() ' cisza - głucha, pusta. znowu ona dała mi odpowiedź. nie warto. zinterpretuj moją tęsknotę. od twego ciała cień pada na wszystkie moje sny i świt krwawi codziennie zabitą nadzieją... piszę rozprawkę na temat "kocha - nie kocha". postawiłam tezę, że kocha i rozpaczliwie szukam argumentów. gdybyśmy się nie spotkali, czy nie bylibyśmy szczęśliwsi? podejdź bliżej, chcę schować cię w sobie. mieć twoją twarz na fotografii, w kieszeni paczkę papierosów, a w ustach smak wieczności. podejdź bliżej, schowajmy się w sobie. niech pamiętają nas jako ofiary miłości. zapach drażni. przypomina, że istniejesz. za każdym razem, gdy cię widzę czuję jakbym malowała swoje oczy bez lusterka, jakbym wkładała sobie szczoteczkę od maskary w nie, łzawiłam niemiłosiernie... ja zatrzymałam się tylko na chwilę, aby zawiązać sznurówkę, a ciebie już nie było... kochanie. '
![]() |
#4605 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzisiaj okłamiesz mnie ostatni raz. byłeś moim najsilniejszym uzależnieniem. a dziś? dziś jestem wolna od nałogów. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2011-01-21 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
jeśli miarą miłości jest liczba zadawanego bólu to on musi mnie na prawdę mocno kochać
![]() |
#4607 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Marsi89, rumuneczkaxd - bardzo mi miło ![]() _______________
'Lubię myśleć, że ten moment był przełomowy. Lubię myśleć, że moja historia ma kształt. Łatwiej jest pozwolić Mu myśleć, że wszystko idzie po Jego myśli. W dzisiejszych czasach wszystko może oznaczać początek końca. Poradzę sobie - i chociaż myśli o tym, ile to mnie będzie kosztowało, wywołują niepokój, wiem, że to prawda. Są takie rzeczy, których nie mierzy się czasem. Wpatrywałam się w Niego jakbym widziała Go po raz pierwszy i może tak było. Może ten cudowny facet istniał tylko w mojej głowie. Może cały czas taki był, zdolny mi to zrobić, a ja tego nie dostrzegałam. Nie, nieprawda. Był idealny. Zawsze dobrze mnie traktował. Przestań obawiać się doskonałości i tak jej nigdy nie osiągniesz'
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
śnieg i zima są akceptowane tylko i wyłącznie, gdy znajdują się za szybą okna i wyglądają ładnie w świetle latarni. ewentualnie dopuszczalne są w momentach, gdy trzymasz mnie za rękę. przeraża mnie ruchliwość wskazówek i liczenie do trzech. |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Raczkowanie
|
.niezmiernie mi miło ![]() ![]() Cytat:
Wszystkiego Najlepszego! i zawziętości kochana ! bo życie i mężczyźni są okrutni . ; <
Nie upadłam... po prostu miałam ochotę znokautować podłogę bo od samego rana, intensywnie działała mi na nerwy. Wszystkie zażalenia na moją osobę przyjmuję na MAM.TO.W.DUPIE.com Co mi kupisz na walentynki? -Jak co roku bokserki, a Ty mi co? -Obwiążę się kokardą i będę Twoim prezentem, pasuje? -To dorzuć do siebie jeszcze dwa snikersy tak dla wyrównania wartości prezentu. Odwilż - czas znajdowania za domem wszystkiego co się zgubiło podczas sylwestra. Maaaamo wychodzę! -Gdzie? Z kim? Ile ma lat? O której będziesz? -Do samochodu, Wiesław S, lat 57, wrócę nad ranem.. -żartujesz sobie?! -TAK! Szukam księcia, nie koniecznie na białym rumaku, wystarczy osioł, a jeżeli mnie pokocha, to może nawet z buta przyjść pod tą ***a*ą wieżę. Jak coś to wychodzę -A gdzie idziesz? -Po węgiel. -Do szopy? -Nie kur*a, do kopalni. Ej chłopaki! Mam za***isty pomysł! Koło przystanku ulepimy wielkiego bałwana, wsadzimy mu szlugę pod marchewkę i odpalimy, a potem zadzwonimy do straży miejskiej i wniesiemy skargę, że jakiś bałwan pali w miejscu publicznym! - Wywód z serii "Ja i moje głupie pomysły jak pozbyć się zakazu palenia w miejscach publicznych". a jak odchodził to bolało? -nie ****a, łaskotało i prosiło o więcej. Ta laska z długimi włosami co wracałaś z nią z ostatniego ogniska to Twoja siostra? -Po pierwsze to nie była laska, a po drugie ma na imię Robert. Jak tam samopoczucie? -moje? -nie ****a, tego obok! -aaa, grzejnik się dobrze czuje i dziękuje za troskę. A jak spotkam miłość, to tak jej wyku**ię że pomyli walentynki z halloween. Ty masz nowego chłopaka? - Nie, ****a! starego wyprałam w perwollu! Ja tam jeszcze niedzielą żyję, a tu mi się poniedziałek przez okno wpierdala. a niech GO kur*a ścisną drzwi! Zaraz wyciągnę siekierę, wyjdę na miasto i będę z nią chodziła tak długo póki mężczyźni nie trafią na listę gatunków wymarłych. Prosiaczek za*******ił poduszkę Kubusiowi i poszedł spać. - teraz prawdziwych przyjaciół nie ma nawet w bajkach. Wszystko mnie wkur*ia - najgorsza jest ta kołdra, która się nie chce ułożyć. i mogłabym wsiąść teraz w jakikolwiek pociąg, nałożyć słuchawki na uszy, zamknąć oczy i wypierd*lić na drugi koniec Polski. róże na górze, fiołki na dole, nie chce mi się, że ja *******e . Kochanie, wytarłam klawiaturę i teraz się z prawej strony świecą trzy zielone lampki, co to znaczy ? - To znaczy, że klawiatura jest czysta. ![]() - Chcesz gumę Orbit ? - Listek ? - Nie, Gałąź .!
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Raczkowanie
|
latin, Claudysable, kreskowa, naiwnie_, agatka944 - ależ się nakradłam, gwiazdy.
![]() Marsi89 - strasznie się cieszę z tego powodu. ![]() kilka minut po północy. siedzę i wpatruję się w wyświetlacz telefonu.
nie zasnę bez twojego 'dobranoc'. wszystkie marzenia stwarzane pod ciebie. nieważne, jak głośno będziemy krzyczeć. szeptu miłości i tak nie zagłuszymy. czekał, aż zmiesza go z błotem. usłyszał jedynie ciche 'kocham cię, kretynie'. nikt nigdy nie pojął, jak mogła tak wiele wybaczyć.
#4611 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 'Jesteś jedyną osobą, która może mnie zabić jednym słowem. A nawet nie słowem, bo gestem. A nawet i nie gestem. Złym spojrzeniem, uśmiechem do tej blondynki po drugiej stronie, zamyśleniem o koleżance z klasy. Nienawidzę cię za to -Kocham Cię. -Nie wiem co powiedzieć.. -Jeśli nie przychodzi Ci na myśl najprostsza odpowiedź to po prostu o tym zapomnij -Kocham Cię.. -a co robiłeś, gdy ja Ciebie kochałam ?! - Chyba się w nim zakochałam - Nic dziwnego. Ty lubisz popełniać błędy Kiedy facet kocha kobietę, z którą nie może być zalicza każdą inną by o niej zapomnieć. Kobieta zaś odstrasza każdego innego mężczyznę, gdy ten jedyny jest nieosiągalny'
![]() |
#4613 |
Przyczajenie
|
Zbyt wiele spojrzeń,
zbyt mało słów, aby móc być razem znów... A jeśli ona kiedyś zapyta Cię, czy jesteś szczęśliwy, odpowiesz, że tak... Ale powiesz tak tylko dlatego, że wtedy ja już nie będę cię chciała. Nie będę chciała wrócić i nie będziesz miał nadziei. A tak bardzo boisz się być sam... Wczoraj dzwoniłeś, prosiłeś, ale moja cholerna duma nie pozwoliła mi odebrać. Dziś ja dzwonię, proszę, a ty odbierasz...nadzieję na to, że będziemy razem... przeglądając się w szklanej tafli samotności, ujrzała jego odbicie... Wyciągnęła rękę, lecz on przemknął rozmazanym cieniem... To było tylko wspomnienie, wraz z którym umarła jej dusza... Wczoraj coś we mnie pękło i uświadomiłam sobie, że to nie była miłość... Gdybyś kochał, nie byłbyś tak nieczuły na łzy, krzyk, smutek w oczach... To było kłamstwo od pierwszego spojrzenia. Nie ma miłości bez litości... Mówisz, że kochasz? Więc przygotuj się. Na co? Na kłótnie o nic, na zazdrość o smsy, na które nie masz wpływu, na poranne narzekanie, na wieczorny płacz, na radość, która przechodzi w gniew i histerię, na wyrzuty, że czuję się zaniedbana, na codzienne "nie mam się w co ubrać", na sceny bez powodu i na focha, bo "jak mogłeś się na mnie pogniewać?". Taka jestem, i co? kochasz nadal?
#4614 |
Przyczajenie
|
czasem mi imponujesz, tylko tyle
i w tym miejscu moja rola dziewczynki na posyłki się kończy
#4615 |
Przyczajenie
|
eajAgnes - Kradnij ile chcesz < 3
innocent_devil - Najlepszego ![]() ![]() A tak ogólnie dziewczyny widzę, że często czerpiecie inspirację z Demotywatorów : ) Czy na dowód tego, że mnie kochasz masz zamiar pokazać mi moje imię zapisane setki razy na końcu każdego zeszytu ? Czy masz zamiar podarować mi czerwone pięknie pachnące róże ? To nic nie da, gdybyś kochał mnie na prawdę czułabym to. Poczuć miłość. Zastępującą niemal wszystkie czynności życiowe ![]() Nasza miłość nie funkcjonuje. Pozostaje romantyczna, Bo nigdy nie będzie spełniona. Jedynym czego można Ci pogratulować w Twoim żałosnym życiu jest występowanie w nim mojej osoby. Nie potrafię ? Nie jestem zdolna ? Nie umiałabym od Ciebie odejść ? W tym momencie udowadniam Ci to w co tak wątpisz. Radzę uwiecznić ten moment, gdyż mój powrót będziesz mógł oglądać tylko na przewiniętym wstecz nagraniu. Za***istości nie mierzy się w procentach, złotówkach, ani metrach kwadratowych. ![]() Mówisz, że nie ma sensu, a ja stwierdzam z przykrością, że tobie się po prostu nie chce o to walczyć.
![]() |
#4616 |
Rozeznanie
|
dziękuje ;*
your blue eyes, marikab - cudowne <3 innocent_devil- dobre wino nie jest złe, szukajmy pozytywów <3 i stu lat szczęścia ; * naiwnie__ - nawet nie wiesz jak mi się miło zrobiło, ciesze się, że wywołują jakieś emocje. ta panika kiedy zaczynają się reklamy, bo skupienie mija, a pojawiają się myśli, których za wszelką cenę chcesz się pozbyć. było w tym coś dziwnego, coś takiego ostatniego. odczuwała jakby ta chwila była ostatnią. boję się tylko tego, że po dwóch latach ocknę się i powiem do siebie, że straciłam dwa lata życia. tylko tego się boję. gdybym miała pewność, że na pewno się pojawisz czekałabym nawet osiem. boli jakby ktoś je przytrzasnął drzwiami, posiniało i spuchło od łez, a ono tylko kocha... tu i teraz. tu i teraz. tu i teraz (...) i żadne " mogłam tego nie mówić, jaka jestem głupia co by było gdyby". jeśli mi nie uwierzysz przeproszę za to, że kłamałam, wyślę jasne dowody, że mówiłam prawdę i poczuje się podle tylko dlatego, że musiałam złamać obietnicę byś mi uwierzył. a wszędzie larwy kłamstwa, nie wiadomo kiedy dorosną. co trzeba zrozumieć, by trafnie poczuć? a dziś wstanie i ubranie stanika dziwnie trudne, zbyt bolesne.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2011-01-21 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Rozeznanie
|
dzieeeeki ;*
marikab, agrr, latin, dontgivemenames, ratatamm - jak zawsze cudne ♥ To jest ten czas
Kiedy 'nic' znaczy o wiele więcej Cisza! Połóż Twój szept w moim sercu Boję się oszalałych i samotnych spojrzeń,które lustro wysyła mi w te dni Zajrzałam wewnątrz siebie i nie znalazłam tam nic, by uspokoić mój przepełniony zmartwieniami umysł Całe moje siły marnieją.. Nie pragnij widoku wschodu słońca Jeden ostatni pocałunek, który podkreśla że jestem na zawsze twoja. Czy zatęsknisz za mną kiedy odejdziesz? Obiecaj, że poczekasz na mnie. Popatrz, jak uśmiechem próbuje zamaskować, to co czytasz w moich oczach, gdy zaczyna świtać. Jedno ostatnie spojrzenie w górę na gwiazdy. To coś więcej niż letnia miłość. Jedna kropla deszczu nie wystarczy ale ja mogę napełnić nią niejeden ocean wraz z moją miłością Słyszę Cię! Wypowiadasz moje imię tańcząc w deszczu Czy jestem tutaj jedyną osobą na którą pada deszcz? Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-01-21 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Najlepszego ![]() ![]() ![]() Cytat:
Miło ![]() ![]() 'Rzuć mu się w ramiona, tak po prostu, bez przyczyny. A później powiedz , że jednak nie tych ramion szukasz i tak jak on rzuć się w ramiona kogoś innego, na jego oczach. Może wtedy zrozumie, co traci.. Kocham Cię- prawdopodobnie jedyne słowa, które potrafią spowodować zaskoczenie, jak i uśmiech, smutek, żal, rozczarowanie, płacz, gniew i wiele innych zjawisk niezauważalnych przez zamotanie -Co robisz? -Maluję. -A co malujesz? -Twój strach, że kiedyś odejdę . -Ale przecież ta kartka jest pusta. -Widocznie wcale się tego nie boisz.' Edytowane przez teach_me_love Czas edycji: 2011-01-21 o 17:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Raczkowanie
|
agatka944 , smileandsweet14
![]() ![]() ![]() innocent_devil - Sto lat ! Sto lat ! Feeerie
![]() Zawsze zasypiałam przy muzyce... Dzisiaj chce zasypiać przy Tobie ... Gdybym miała wybierać spośród radości i smutku, wybrałabym smutek - z czystego przyzwyczajenia.
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2011-01-21 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() _________________________ __ Jeszcze kiedyś pokaże światu , że ze złamanym sercem można żyć. Jesteś inicjatorem moich napadów złości, krzyku i bólu serca. A mówili mi , że miłość nie boli. Bo nie wiesz jak to jest być całe życie okłamywaną, przez samą siebie. Przerwa między lekcyjna i jego spojrzanie w czasie jej trwania. To dla mnie już powód do myślenia. Nie lubię życia. Jest monotonne i do dupy. Lubiłam spać, wtedy chciało mi się żyć. Nie nawidziłam jak w tej chwili mnie budzono.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.