![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Tru - jaki to fiolecik był?
![]() ![]() Ja mam ostatnio fazę na szminki i błyszczyki w kolorze śliwkowym, burgundowym, bordowym, bakłażanowym itp. ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Jestem chora, wszystko mnie boli, mam dreszcze, byłam u lekarza na dyżurze i skończyło się antybiotykiem
![]() chyba nie idę jutro do pracy Dziękuję za miłe słowa w moim imieniu i kotki ![]() to ragdollka, blue colorpoint Cytat:
![]()
![]() |
#4593 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
szagówki to kluski krojone "na szago" czyli na skos czyli kopytka pyry z gzikiem to ziemniaki z twarożkiem angryst to wiadomo świętojanki - porzeczki redyski - rzodkiewki (radish ![]() berbela - vele berbelucha -wódka glubki - małe śliwki, rodzaj mirabelek rumpuć - zupa jarzynowa z wkładką, typ eintopfa lebera, leberka - wątrobianka, pasztetowa pomidydki - wiadomo korbol - dynia i jeszcze szneka z glancem na pewno, a lastryko to oficjalnie, czy jakaś mutacja? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedna szminka a taaaki bulwers ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
szybki rzut łoka na gotyckie mejkapy:
http://gothic-lolita-online.com/wp-c...assic-goth.jpg http://static.becomegorgeous.com/img...keup_thumb.jpg http://1.bp.blogspot.com/_6Q-0AKS1UF...s%2Bparty.jpeg a tu wersja hard - dla odważnych ![]() http://www.primped.com.au/images/upl...57665392_d.jpg edit: i dość fajny blog o gotach, modzie i muzyce http://gothicdivinemagazine.blogspot.com/
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-05 o 16:00 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szneka z glancem to klasyka ![]()
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Z 3 linka Mai to mi się te bordowe usta podobają
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie tak. Piszą, że babcina, ale tak o każdym retro piszą...
A Rose D'Amour nie jest przegięta. Lekko wytrawna, zielonakawa róża w otwarciu, z biegim czasu robi się cieplejsza, trochę pudrowa, ale oddychać można, czuć też nienachany szypr. Fajna kompozycja. Z Les Parfums, fajna jest też Rose Kashmirie i La Rose de Rosine, reszty nie znam.. Poza tymi może Amouage? Dia albo Epic... Royal Muska mogłyby się sprawdzić, Fracas, Visa, Love In Black Creeda... Cytat:
![]() Maja, no, może kiedyś wpadnę... ![]() Przebiorę się za Jolę z 13 Posterunku ![]() Madzik, tak jest z czerwonymi... Ale nie ma co się przejmować, ja tam noszę często i jest no problem... Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-12-05 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() pokaż Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Flo, tacy w ogóle nie powinni mieć prawa do życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- ni mom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
tak, bo ktoś zdolny do takiego okrucieństwa (na razie wobec psa) jutro może je okazac komuś z otoczenia, rodziny. Takie skrzywienia siedzą głęboko i nie da się ich "leczyc". Zastanawiam się jakimi mężami, ojcami są tacy zwyrodnialcy, jak będą traktowac swoich rodziców, gdy ci będą b. starzy i zdani na ich łaskę, niełaskę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4608 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak mnie głowa boli
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Nindżopesz
|
A to zapraszam nastepna raza
![]() Ale spokojnie, to byl akurat bliski kolega TZta i czesto wyswiadczaja sobie rozne przyslugi wiec nie bylo pafona. Zazdroszcze Wam tych szminek, niestety nie do twarzy mi w jakimkolwiek ciemnym kolorze... Wygladam wtedy jak pani Fral ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ma... pytona ![]()
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
aaa
i tak na jeden raz gotujesz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja ledwo wystaję ponad zamówienie mazidłowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() A ja dla siebie jednak nic nie biorę-muszę zużyć to co mam ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Wpisz tu zomzing
|
baa, Florciuś, mam to tak zakodowane, że jak ma być czegoś dla więcej niż 1 osoby to muszę przeliczać i zapisywać, a dla siebie pichcę na oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to aby nie zawracac Ci głowy zamówienie puszczę bezpośrednio do Domi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Tego Lusha jutro zamawiam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
blog z długowłosymi facetami
![]() większość, to typ chudy, androgyniczny model (a ble), ale jest parę smaczków: zdjęcie 4 - goły młodzian specjalnie dla perfumoholiczek ![]() http://fymenwithlonghair.tumblr.com/page/192 (a stronę dalej inny młodzian kompletnie saute ![]() ![]()
#4619 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
O f*ck, najgorszy wywalił precjoza...!
Jak w życiu... Do Sałaty: na str. 190 bloga Mai jest Japoniec Twój. Może autor bloga będzie wiedział kto zacz? ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-12-05 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.