|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLXIX - bo świat to MY, my dzieci Jego
Kama, chcesz moje któreś?
Ja mam w uj kozaków ![]() Tzn może nie w uj ale 3 pary skórzańców, 2 takich ło i jeszcze adidasowe zimówki tzn reebokowe... Najlepsze, że te adidasy są cieplejsze niż skórzane ocieplane kozaki ![]()
#4592 |
Zakorzenienie
|
Między czarnym a różowym...yślę, że najlepiej jak zobaczysz potem jak to się kompunje z fotami <czy z czarnym nie za ciemne czy cos> jak nie to niech będzie czarne
![]() <chociaz specjalnie malowałam ściany, bby mi do kalendarza pasowały ![]() Ja Ci wieczorem podeślę Jusia tą listę i się jakoś zgadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.itware.pl/daniel/DSC_1237.JPG a mi się takie podobają... tzn. mniej więcej takie... ale chyba nie bardzo na śnieg... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
tylko mnie rozwala nieraz, ale wiadomo kazdy inaczej sie ubiera, ze tu telepie z zimna, a tu kozaczek, rajstopka i potem jajniki chore
![]() no, ale ja tez kiedys tak chodzilam, tylko nie w szpilach, ale dojrzalam i w ogole zminilo mi sie ubieranie, spodnic zima nie cierpie ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
A ja uggi sobie kupie jak pojadę do UK.
Na takie mrozy jak teraz to w sam raz. A ile ja się już naklęłam, że wolałabym te jedne ciepłe niż dwie pary byle jakich. Ale moja fryzjerka zamawiała sobie Emu... i akurat do salonu jej przyszła paczka za pobraniem. Jak kurier powiedział 700 coś złotych to mało z fotela nie wyskoczyłam :coejst:
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
tzn no może nie dwie pary byle jakich ale dwie pary takich za lekko ponad 300...
no za to miałabym już Emu jak ta lala
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała czarny
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Daria, kopytka to raczej na jesień/wiosnę ![]() Zimą to byś zęby zgubiła w takich. Nie mówiąc o odpadających z zimna stopach ![]()
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jakos nie moge, wiadomo, ze zdrowe, wygodne, cieple, ale wygladac jakos musze ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
no ja chciałam sobie z USA sprowadzić albo poprosić wujasa z Australii, ale moja kumpela ma i jej w śniegi przemokły, więc nie wiem czy jest po co... poza tym nie mogę się do nich przekonać, jak kiedyś do okrągłych czubków... ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() no problem w tym, że mi się żadne ciepłe buty nie podobają... oficerki chciałam, ale się w nich czuję jak debil... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
no bo zawsze mozna dobrze wygladac, a przy tym nie marznac
![]() a co do USA, to prawda, ze oni maja np. kompy z jakims innym systeme i tu potem ciezko to przerobic?
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Daria, Emu trzeba impregnować wtedy nie przemakają.
Jak się tego nie zrobi do adioooooooooooooooooos
#4605 |
Zakorzenienie
|
bo oficerki trza ladne znaleźc, pol na pol i super do rureczek czarnych
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Majkel nam emu podaruje i bedzie chcial, zebysmy w tym nago tanczyly ![]() wyobrazam sobie swoja mine jak mi to daje : ja dziekuje i se mysle : ale to brzydkie, no, ale od Jacksona, to schowam w ramke ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() całkiem prawdopodobne... ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
przypomnialy mi sie te kartki z tametgo roku, co dawalyscie Mikolajem i glowa byla MJ
a Kama chyba tam wlozyla Olka w twarz czy to Mysz moze ![]() ale w twarz Mikolaja, kufa co za perwesja wyszla teraz ![]() apmietacie, to, jak nozkami wierzgal, i to mi sie skojarzylo jak my w Emu ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-12-15 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć może Ci się nie udać... ja od paru lat próbuję sobie wmówić, że balerinki są ładne i ni uja nie potrafię... dla mnie to najbrzydsze buty świata, a w sumie robią furorę, bo większość lasek w nich pomyka... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale P. cos wspomnial o tych systemach ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a emu sa dziwne, mi sie nie podobaja jak bede wygladac, w czarnych rurkach i tych emu, a wogole do czego mi to, w pracy cieplo, butow nie sciagam, a zima bez przesady , idzie wytrzymac, moze kiedys jak bede starsza i mi bedzie zimno ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- no tak myslalam, kto ma w musku Olka ![]() ale ja lalam wtedy z tego ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- brakuje nieraz wariacji nie ![]() choc juz stateczna pani sie robie ![]() mi chyba sie odmieni widze, bo na odwrot mam z deklem ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- kawiarnie nam troche wyremontowali, noca to robia, bo inaczej nie moga sobie pozwolic, ale teraz jest tak ladniej ![]() a w ogole to Anisia dzis taka zapracowana ![]() w swoje swieto biedaczka ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Dobra ja zmykam
![]() Trzymta się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Balerinki to jak antygwałtki...
![]() ![]() ![]() albo zapracowana albo świętuje urodziny w robocie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
chcialam wam podziekowac, bo jak ladnie wplacilyscie, zeby jednak nic nie doszlo 14.12 , dlatego Daria tak zrobila, by dzis jej wplyw byl
![]() ale dzieki wplatom wlasnie przelalam zus, braklo troche, ale zawsze ta polowa sie przydala i gul tak nie latal ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- o Daria, samąfaje stawiasz ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- ale mi dzis gorąco kurde jakos ![]() jak wyjde na dwor, to telepaczka bedzie ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- ale chyba sie trafi, ze ta okragla nibylandia wypadnie w swieta ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- czytam te tagi i w sumie pasuje ich kolejnosc ![]() no najpierw fundacja puknij sie w łeb, a potem : jestesmy dziećmi majkola ( to straszne , bo jak teraz byc zona ![]() majkol hotel - to juz w ogole ![]() i majkol zyje i z nami pije - idealne dla obcych by nas w kaftany ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- do tego porobily sie aniolkami, to zdrowia i urody, to milosci i przyjaźni, no prosze niebo mamy prawdziwe ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- dobra, ja tez zmykam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry .
Anisiu wszystkiego najlepszego jeszcze raz . Goscie juz są. Children-with-micheal-jackson-Blanket-Paris-Prince-4.jpg
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Najlepszego Anisia
![]() Groszeczku przepraszam, że spóźnione ale padre wczoraj z Norge przyjechał i o Bożym świecie zapomniałam - najlepszego, zdrowia, szczęścia, czego sobie tylko kobietko zamarzysz ![]()
#4618 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Lu
![]() a Motylku dostalam przesylke ![]() kartka sliczna, a te zyczenia ![]() dziekuje bardzo ![]() i 2 posty tylko doszly ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- zajadam batonika biedronkowego smietankowe nadzienie i za slodko, to przegryzlam chipsem, ale znow te ochydy octowe, ze znow trza bylo zabic smak batonikiem ![]() a glowa mnie po prawej stronie rozbolala, ale na szczescie samo przechodzi, chyba za cieplo mi w pracy bylo ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- bylam na kawce z kolezanka, mialysmy byc do okolo 17, a tu P. napisal, ze mam sie nie spieszyc, bo dopiero o 16.30 wyjechali i co sie okazalo, pojechali na stacje beznynowa, ale ze byla cysterna, a to mala stacja, to zamkniete, to tata zawrocil i wiadomo, ze wtedy bardziej tak szybko, a ze jechala policja myslala, ze oni uciekaja i ich zatrzymali ![]() ![]() a tata jeszcze, ze sie spieszy, bo zieciowi oko wypada ![]() no i obylo sie bez mandatu, choc pasow nie mieli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wieczór!
![]() ![]() Masakra z tą zimą... Widzę,że rozmowa o butach była - ja kupiłam sobie w tym roku, takie oficerki bardziej (zresztą nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem co to za szajs za prawie 100 zł... Groszku, to się cieszę,że doszła ![]() Ręcznie robiona karteczka ![]() ![]() ![]() A co do kalendarza, to może teraz czarne tło spróbujemy, co ? ![]() I zobaczymy potem na jakich będziemy robić, które lepsze ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- W ogóle Groszku, było mydełko ? ![]() Czy wyleciało w trakcie podróży.
#4620 |
Zakorzenienie
|
15 grudnia 2010, gdzieś w Gliwicach...
Błyszczący promień o niezidentyfikowanym kształcie delikatnie przeniknął przez ścianę kamienicy. Przepłynął obok złoconych ram obrazów, przejrzał w lśniącej tafli lustra, po czym lekko spłynął po śliskiej szyjce kieliszka, zatrzymując się na kobiecej dłoni. Emitował z siebie przyjemnie ciepło, które wnikało do krwiobiegu Anisi, przypatrującej się niezwykłemu zjawisku z rosnącą ciekawością. Usiłowała strzepnąć "intruza", jednak ten uparcie trwał na stanowisku, skrząc się niczym wysadzany diamencikami. Rękawiczka... - przemknęło jej nieopatrznie przez nabitą życzeniami urodzinowymi głowę. Zamrugała. Zjawisko rozpłynęło się w niebycie. * - Tati? - chłopiec z uporem powtarzał to jedno określone słowo, ściskając w drobnych rączkach zabawkę - Tati! Anisia zerknęła na potomka, uśmiechając się pod nosem. Żadnego "tati" nie było w pobliżu. Jedynym śladem życia, oprócz niej i małego, był wesoło trzaskający ogień w kominku i migający zachęcająco ekran laptopa z otwartym dokumentem Worda. Pisanie niezbyt jej szło. Być może za sprawą oczywistego faktu wkroczenia w kolejny rok życia, a może zwyczajnie Wen uleciał niczym sen złoty. Podparła więc podbródek na dłoniach i w milczeniu obserwowała synka. Piotruś szczebiotał coś do wyimaginowanego rozmówcy, przekładając klocki z miejsca na miejsce. Smyk doskonale bawił się sam ze sobą, Anisia w głębi duszy zazdrościła mu tego. - Mami! - oznajmił wreszcie chłopiec, wskazując paluszkiem na swoją coraz bardziej rozbawioną rodzicielkę. - Mami - powtórzyła pod nosem, uśmiechając się do dziecka. - Mami i tati - sprecyzował Piotruś, marszcząc czółko. Wytrwale wbijał niewinne spojrzenie w przestrzeń koło niej. Najwyraźniej widział coś, czego jej Anisi nie dane było zobaczyć. Pokręciła z niedowierzaniem głową, wracając do świata magicznych wehikułów, pomyłek sercowych i nieśmiertelnych szczęśliwych zakończeń. Zdążyła napisać może dwa zdania, kiedy... - Wszystkiego najlepszego... - usłyszała pełen czułości szept, który tak dobrze znała i który wielokrotnie przywoływała w myślach podczas tworzenia kolejnego odcinka przygód Nadii - Nigdy nie zapominaj, że cię kocham. Chociaż mnie nie widzisz, jestem przy tobie. "Just call my name and I'll be there..." - zanucił głos, finiszując wybuchem uroczego śmiechu. Śmiechu nie dającego się pomylić z żadnym innym. - Jesteś tutaj - potwierdziła, obejmując ramionami kolana - Jesteś tutaj... - Zawsze - padła odpowiedź. Anisiu kochana! Nie życzę Ci bogactw, ni blasku wielkości, Ale by tam, gdziekolwiek pójdziesz, Najlepszego! 899.jpg
"Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" Edytowane przez Pisarka Czas edycji: 2010-12-15 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.