![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Nie wyrabiam
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
![]() Albo nowy monsz ![]() ![]() ![]() Idę sprzątać, szykować, chyba się wyrobię spokooo luzzzz ![]() ![]() ![]() Udanego Sylwestra i Udanego Nowego Roku ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
perfumowy zawrót głowy
|
Zbieramy się na ostatnie zakupy!
Wódeczka już jest, dziś będzie Absolut Waniliowy i Tequila ![]() Wszystkim życzę Dużo Zdrowia i Szczęścia w Nowym Roku 2011 no i Szampańskiej Zabawy Sylwestrowej ![]()
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymczasem hormony to już przeszłość- @ już nie mam wcale ![]() może i znosi, ale niekoniecznie akceptuje- bo by nie był opoką, tylko...przyjaciółką
![]() |
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I @ ma tu niewiele do rzeczy - hormony się zmieniają przez cały k****ski miesiąc i czasem żyć fogóle nie dają ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-31 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
![]() witam ostatniego dnia goownianego 2010 roku idę wyrzucać, chociaż nieużywanych kosmetyków się pozbędę ![]()
![]() |
#4597 | ||
Zakorzenienie
|
no ba
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wróciłam z marketu. Dantejskie sceny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zjadłam mandarynkę
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzie to jednak dziwne som ![]() ps..ja tylko po żwir byłam,dla kiciusiów ![]()
![]() |
#4601 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A, no i muszę to napisać, choć biorąc pod uwagę okoliczności, to aż gópio, ale VV na tej rozprawie wyglądał jak młody bóg po prostu. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak zażartowałam przy kasie - spokojnie, sylwester to dopiero jutro ![]() to myślałam że mnie zabiją i rpzerobią na kiełbasę dziś miałam wyjatkowo cieżki dzień dzięki kompetentnym urzędniczkom - jednak chłop urzędnik to jest to - konkret i precyzja - szczerze mi współczuł że tak mnie niedoinformowali i straciłam oraz stracę kikla kolejnych dni na załatwianie czyli czas zmarnowany ale kuniec narzekań na tym lecę robić nuggetsy z kur - i zamierzam sie ululać dzis nie na smutno - choć jeszcze nie wiem jak - ale kurde postanowiłam se dziś nie dam sie sprowokować do nerwa - zrobię co najwyżej minę Anji poza tym z premedytacją ![]() ![]() ![]() ![]() są powody do radości ( w sumie na razie ten jeden ale do końca dnia wymyśle kolejne) weszłąm jednak głównie - życzyć Wam wszystkim duzo lepszego Nowego Roku, spełnienia marzeń i szczęscia w nadmiarze oraz "miłosci w każdej ilości" - to ostatnie gdzieś przeczytałąm i podobobie mi się A Red dalej po tej wigilii chodzi??? Truskawo - powodzenia na nowym starcie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą już słyszałam nieraz, że mam męski musk... a jeszcze na pigułach - chodząca logika... Cytat:
nie pozwoliła, żadnych wielokątów, nie ma takiej laski, ktorej bym z łóżka nie wyrzuciła - spanie na jednym łóżku z przyjaciółką to co innego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja bym chciała zmyć, ale nie mogę zmywacza zlokalizować.. ![]() mam 2 gingersy i carlsberga - ale będzie impreza.... ![]() nie wiem czy chociaż 2 zdołam w siebie wlać... ![]()
![]() |
#4604 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
dzięki
![]() Jak mąż przyjedzie to idę do wanny.Potem robię sałatkę Caprese,piekę babeczki,mejkap na gębę i spadam. a nie chce mi się strasznie,czyli zabawa będzie udana ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cionsza? ![]() Bo chyba sam chop nie jezd lekarstwem leczącym PMS? ![]() Zresztą po wpisach innych lasek widać, że chopy tez potrafią dodatkowo wqr**ać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-31 o 13:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
no ale chyna nie aż tak, żeby w wieku 37 wyglądać na drugie tyle?
![]() Cóż, aż się ciśnie na usta, żeby powiedzieć, że to więzienie go tak posunęło ![]()
#4608 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
#4610 |
Zakorzenienie
|
Pokazuję miejsce na mózg- fotka kiepska, ale mniej więcej daje pojęcieDSC00330.jpg
#4611 |
BAN stały
|
Nie nadrobię tych paru stron, słaaabooo mi
![]() ![]() Gdybyśmy się już nie spotkali w starym roku, życzę Wam, aby nadchodzący był lepszy, i przyniósł to, o czym każdy marzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-31 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Pin moje używane kosmatyki nadają się tylko do śmietnika
![]() Rejcz nie ma sprawy ![]() Winter zdrówka ![]() Justyna b. fajna fryzura ![]() Kochani wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku, samych radości, dużo zdrowia i jeszcze więcej pieniędzy na zapachową i nie tylko rozpustę ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-31 o 13:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Ju, ale czego W. od Ciebie chce?! Świetnie wyglądasz. A Gustaw wypisz wymaluj mama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dzieki
![]() ![]() ![]() Siedzę w necie i czytam-chyba miałam atak kolki żółciowej ![]() Idę do wanny. ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- A ja się wyłamię-wolę Ju w dłuższych włosach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja po drewno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w prawdzie byłam po komplet zaopatrzenia sylwestrowego ale dlatego dziś bo wczoraj nie zdążyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Prace przygotowawcze powoli się posuwają ![]() Jakbym już się nie pojawiła to bawcie się dziś dobrze (albo chociaż napijcie za ten stary rok ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję!
ja tez wolę siebie w trochę dłuższych, ale prawda jest taka, że muszą być fajne krótkie, żeby odrastaly fajne dłuższe. Tymczasem jest nieźle- na zdjęciu jest gorzej, niż na żywo i fajną mam grzywkę na skos- dlugą
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.