|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
a zauważyłyście że niedługo bedzie kolejna część naszego wątku ?? już niedużo nam brakuje
![]() która zakłada kolejną?? ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
chociaż K też woli mnie w prostych a najlepiej to w upiętych włosach....ale dziwi mnie to podejście twoich kolegów, powiem Ci że jak chodziłam do klubów to bardzo często robiłam sobie loki i miałam wtedy powodzenie że hej wszyscy faceci się włosami zachwycali ![]() co do lumpków- przerabiasz bo masz figurkę rewelacyjna.... ja to się mieszczę akurat w te ciuchy po grubych angielkach
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Caate ładnie Ci w loczkach
Mi się loczki bardzo podobają, ale nie wszystkie, u mnie na uczelni jest taka jedna dziewczyna i ma takie śliczne sprężynki
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Cały dzień u mnie pada, mam dość takiej pogody
szukam jakiegoś fajnego ciuszka na all, chętnie kupiłabym coś tylko nie wiem co
|
|
|
|
#4594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym chetnie zalozyla, ale boje sie, ze mnie wtedy np. nie bedzie ![]() mi w lokach gubia sie rysy twarzy, buzie mi pogrubiaja podobno... a Tz mowi, ze napewno je sobie krece, bo niemozliwe ze mam takie wlosy i niszcze je sobie i mam nie chdozic w lokach ja nie potrafie wspolgrac loki z grzywka, no ogolnie nie umiem ich ulozyc, zawsze sie pusza i nie podobaja mi sie po prostu. ja mam branie w prostych albo jak mam spiete tak na chinke, jak to Tz nazywa, tak wysoko koka i wtedy z lokami mu pasuja i mi Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Kitka i co do mojej figury, nie jest fajna do ubierania, pupe mam wystajaca, nogi srednio szczuple, talie za waska i wszystkie bluzki mi odstaja, cycki nie duze, jestem niska i zawsze cos mi gdzies odstaje, szczegolnie w tali i w pasie... tak zle i tak niedobrze
|
|
#4595 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
zrobiłam sobie henne na brwi , miałam nie robić ale że wieczór w domu jednak dziś spędzam i się uczę to w międzyczasie zrobiłam... teraz siedzę z maseczką peel off .. dziś zrobiłam sobie loki lokówką, cała głowę ... ale mam trochę nieświeże włosy wiec założyłam taką opaskę bawełnianą.. i okazało się że bardzo fajnie to wygląda, muszę sobie ze dwie takie opaski kupić
|
|
|
#4596 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja już po Spa, od razu się lepiej czuję. Kurcze, niby mam 1dzień @, a nic mnie nie boli, nie kłuje. Dziwne.Mnie też niech ktoś da kasę. Będę skromna: 1000zł mi wystarczy.
Edytowane przez marlienkaa2 Czas edycji: 2011-01-31 o 19:39 |
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaz sie w lokach ![]() ja opaske ciagle w domu nosze i do zuzi jak jezdze, bo mi wyciaga i bawi sie lokami ![]() a jak z K ?
|
|
#4598 |
|
zawsze mam racje
|
kalapana: ja to bym chyba 20 osób nie uzbierała (licząc takich, których bym faktycznie chciała)
|
#4599 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Duży odrost ciężej jest rozjaśnić, zawsze zaleca się farbowanie co 3-4tyg, to taki optymalny okres czasu.. Ja ma Twoim miejscu nie czekałabym dłużej ![]() Cytat:
aż dziw bierze, że są jeszcze tacy ludzie..Cytat:
![]() Cytat:
![]() Soph ale ślicznotka ![]() Caate świetne loki ja do swoich muszę mieć jakiś stylizator bo inaczej nie mogę ich ujarzmić
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-01-31 o 19:55 |
||||
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to zawsze mam później sesje, niż inni. Ostatni egzamin mam 4 marca.
|
|
|
#4601 |
|
Zadomowienie
|
kitka
ja tez mialam o to zapytac kto otwieraq kolejny watek ja sie przypisuje do nastepnego jesli mozna ![]() Snow tez tak myslalam najlepiej miec jak najmniejszy odrost wiec teraz pojde jeszcze rozjasnic do fryzjera a za jakies 3-4 tyg po zrobie farba wtedy mi ladniej wyjda moze tak ?bo na tym duzym odroscie bede miala na odrostach duzo rudego pewnie za pierwszym razem
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
co o tym myślicie?
http://moda.allegro.pl/sliczny-swete...419981791.html |
|
|
|
#4603 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() teraz nałożyłam olej rycynowy więc nie bedzie szału ale jak następnym razem nakręce tro zrobię foto i się pokaże z K lepiej .. przechodzi mu ... na pierwszym spotkaniu na początku widać było że nie wszystko gra ale potem... jakoś poszło ...więc humor mam lepszy ![]() Cytat:
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze to
http://moda.allegro.pl/super-swetereki-a-la-kamizelka-nowosc-i1434081341.html myślę nad czarną Edytowane przez agusiownik Czas edycji: 2011-01-31 o 20:55 |
|
|
|
#4605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robilam taki trening przez 5dni w tyg, 3x w tyg biegalam z taka roznica.ciesze sie, ze z K lepiej snow, ale ja sie boje silikonow i boje sie, ze wysusze sobie wlosy stylizacja ![]() no ale juz jestem na watku dla zakreconych oficjalnie, wiec tam mnie zmobilizuja napewno ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() poprzedni dla mnie za krotki, ja tez jak Kitka wole takie dluzsze sweterki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() którąś miałam zakładać, ale nie byłam w tym dniu na forum
|
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
już poprawiłam
|
|
|
|
#4608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I powiedz jej żeby już nie dorabiała ani nie odświeżała Ci tych czekoladowych pasemek a najlepiej niech ich rozjaśni jak najwięcej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A teraz zimą to silikony są jak najbardziej wskazane, tzn w rozsądnych ilościach
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doszlam do tego i wiem, ze nie wszystkie silikony zle. ale chodzi o to, ze uzywam serum z biovaxu i odzywki b/s do zniszczonych i suchych i jest okej, jakos boje uzyc sie czegos do skretu, bo wtedy tak duzo kosmetykow bym pakowala na te wlosy, wiec bede sama robic sobie zel lniany, jak to nie pomoze to kupie z Nivei Flexible Curls , ale teraz jak mowie najtanszym koszcztem chce dbac o wlosy i sama natura, bo te maski loreal absolut repair, matrix to daja tylko efekt powierzchowny, a mi to juz nie wystarcza z isany to young czarny---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- jestem ogromnie szczesliwa, bo dzis po zmyciu podkladu, mialam normalna cere, czyli wszystko jest okej, wczoraj musialam podraznic ja przypadkowo
|
|
#4610 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Hej kochane
Wyobrażacie sobie, że dziś wstałam z gorączką i bólem gardła? Nadmienię, że w piątek skończyłam brać antybiotyk... Katastrofa. Nie poszłam na szczepienie, bo chorej i po antybiotyku nie zaszczepią. Za to byłam z mamą w mieście. Kupiłam sobie w lumpku żakiet czarny - jest idealny, jak na mnie szyty Były też fajne dżinsy, tylko trochę ciasne, bo 27 w pasie Jak się zdecyduję i jutro będą, to może po nie wrócę. Widziałam też boską tunikę (ale cena - 40zł...) w granatowo-białe pasy i sweterek taki w stylu 'waterfall' bez guzików tylko puszczony tak , nie umiem wytłumaczyć ale z dziurką i kosztował 35zł, więc też pójdę jutro/pojutrze, jak będzie taniej, może się uchowa Kupiłam sobie podkład Mattitude z Astora i tradycyjnie puder Stay Matte z Rimmela. Dorwałam też wszystkie maseczki z Ziaji jakie były na Rossmanowskiej półce Aaa! Kupiłam sobie też FALVIT MAMA Będę się witaminować Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie dość, że ich tak dużo, to jeszcze są np. ciężkie. O cenach nie wspomnę. Ja nie wiem, jaką bym chciała, w życiu nie myślałam o ślubie kościelnym. Jesli bym nie musiała, to bym go nie wzięła ![]() Cytat:
Cytat:
Ważne, że wam się układa Cytat:
.Caate, nadal utwierdzam się w przekonaniu, że jesteś bardzooo ładna, czy to loki, czy proste, czy co tam Ładnemu we wszystkim ładnie Soph, ależ Ty ładna, następna ![]() Kalpana, faktycznie duuże weselicho się wam szykuje
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o te witaminki mnie interesuja, mialam o nich poczytac na co dokladnie one sa, dobrze ze mi o nich przypomnialas zazdroszcze zakupow w lumpku, moze tez jutro sie przejade, ale u mnie same coraz to gorsze rzeczy sa niestety... wspolczuje choroby, ja tez od nowa zlapalam katar
|
|
#4612 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma za co Caate, sama prawda. Jeśli chcesz, mogę Ci napisać ich skład. Ja w lumpkach rzadko coś znajduję, wolę w normalnym sklepie, bo to jest tak, że szukam granatowej bluzki, to w sklepie ją dostanę, w lumpie zapewne wiele innych rzeczy,ale niekoniecznie to, czego akurat szukam
. Tam też nie można sobie wybrać rozmiaru... Ale jak już trafiłam na marynarkę w stanie idealnym za 18.50 to nie pogardziłam W dodatku pasowała na mnie, a to też szok. U mnie najwięcej jest ubrań z H&M i z firmy Ginatricot. I zazwyczaj albo są bardzo małe (32,34) albo są za duże (42,44)
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie to w lumpkach najgorsze jest, male albo duze, u mnie najwiecej z atmosphere,h&m, pimkie, voila. ale mam nauki a tak mi sie nie chce
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
kalpana - ooo to ty bierzesz ślub !
![]() ![]() agusiownik, kitka - za taką cenę to nic tylko brać ![]() buahhot - gratuluję ! Niestety teraz mam bardzo dużo nauki, będę tutaj zaglądać tylko w weekendy, wolne dni i wieczorem
|
|
|
|
#4615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj, jakoś się musisz zmotywować Ja mam ferie i się opindalam
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Caate o dziękuję bardzo za podanie pełnych nazw tych produktów
![]() loczki nie są obciążone a ujarzmione![]() Dziewczynki co sądzicie o tych rzeczach? (kliknęłam sobie, już tak wiosennie )
|
#4617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi niby nie szkoda, ale jak przestane ich uzywac, to wlosy mam takie sztywne i widze mase rozdwojen... mi silikony wydobywaja polysk i miekkosc, ale nie ujarzmiaja ciuszki ladne, aczkolwiek to body cos mi nie podchodzi ![]() Cytat:
|
|
#4618 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
wczoraj ogladalam te baleriny z h&mu i nie moglam sie zdecydowac czy pudrowe czy takie koralowe ale chyba pojade po te koralowe zapomnialam Wam wczoraj powiedziec, jechalam z Tztem na zakupy, po drodze powiedzial ze gdzies mnie zabierze i... pojechalismy do sopotu na spacerek zaskoczyl mnie bardzo |
|
|
|
|
#4619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja mam taką ściągawkę napisaną i przyklejoną na szafce ze wszystkimi łagodnymi sylikonami i tymi mniej które unikac ![]() a co do ciuszków dzięki body to dla mnie nowość ale tak sobie myślę, że do rurek może fajnie wyglądać a kolor pomarańczowo-koralowy ponoć ma być hitem w każdym razie za 19zł przeboleję ![]() Cytat:
Bardzo kochany Twój TŻ ![]() Ja też dumałam nad tymi koralowymi balerinkami jak ostatnio byłam ale w końcu wzięłam kawowe a w pudrowych to zakochana jestem aż szkoda będzie mi je nosić
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym chciala, zeby moj gdzies mnie zabral, ale sesja i sesja i nie ma czasu na nic...tez zapomnialam powiedziec, ze na dzisiejszych zdjeciach mam ten podklad wlasnie z MF< to widac jak kryje, wszelkie drobne niedoskonalosci da rade, gorzej z moimi wielkimi czerwonymi pryszczami na czole (teraz nie powiecie ze nic nie widzicie )dla mnie jest dekikatny i trzyma sie na twarzy spokojnie 8h, dluzej go nie mialam
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-31 o 22:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

moze loki robia szal na jakies wyjscia, a nie codziennie
chociaż K też woli mnie w prostych a najlepiej to w upiętych włosach....

szukam jakiegoś fajnego ciuszka na all, chętnie kupiłabym coś tylko nie wiem co

aż dziw bierze, że są jeszcze tacy ludzie..
. I też bym poszła znowu na studniówkę.