Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-31, 18:58   #4591
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

a zauważyłyście że niedługo bedzie kolejna część naszego wątku ?? już niedużo nam brakuje

która zakłada kolejną??

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziekuje nie prostuje, bo bym nie miala czego zapuszczac
tak jak pisalam, ja tylko gora 2x w miesiacu prostuje, a potrafie nie prostowac 2-3mc, tylko grzywke prostuje. mam nadzieje, ze za rok bede miala piekne loki, jak niektore wizazanki

no i super,ze znalazlas cos w lumpkach ja duzo rzeczy biore i przerabiam, bo na mnie malo co pasuje, wszystko zmniejszam

dziekuje
ja tez zawsze loki uwazalam za sam seks, ale wielu kolegow, czy TZta pytalam, to odmienne zdanie maja moze loki robia szal na jakies wyjscia, a nie codziennie

super wyglądasz w loczkach, nie wiem co TŻ nie pasuje chociaż K też woli mnie w prostych a najlepiej to w upiętych włosach....
ale dziwi mnie to podejście twoich kolegów, powiem Ci że jak chodziłam do klubów to bardzo często robiłam sobie loki i miałam wtedy powodzenie że hej wszyscy faceci się włosami zachwycali

co do lumpków- przerabiasz bo masz figurkę rewelacyjna.... ja to się mieszczę akurat w te ciuchy po grubych angielkach

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 19:03   #4592
zielone_oko
Zakorzenienie

Caate ładnie Ci w loczkach
Mi się loczki bardzo podobają, ale nie wszystkie, u mnie na uczelni jest taka jedna dziewczyna i ma takie śliczne sprężynki
Stary 2011-01-31, 19:03   #4593
agusiownik
Zakorzenienie

Cały dzień u mnie pada, mam dość takiej pogody szukam jakiegoś fajnego ciuszka na all, chętnie kupiłabym coś tylko nie wiem co

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 19:22   #4594
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a zauważyłyście że niedługo bedzie kolejna część naszego wątku ?? już niedużo nam brakuje

która zakłada kolejną??

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

super wyglądasz w loczkach, nie wiem co TŻ nie pasuje chociaż K też woli mnie w prostych a najlepiej to w upiętych włosach....
ale dziwi mnie to podejście twoich kolegów, powiem Ci że jak chodziłam do klubów to bardzo często robiłam sobie loki i miałam wtedy powodzenie że hej wszyscy faceci się włosami zachwycali

co do lumpków- przerabiasz bo masz figurkę rewelacyjna.... ja to się mieszczę akurat w te ciuchy po grubych angielkach
no szybko piszemy
ja bym chetnie zalozyla, ale boje sie, ze mnie wtedy np. nie bedzie

mi w lokach gubia sie rysy twarzy, buzie mi pogrubiaja podobno... a Tz mowi, ze napewno je sobie krece, bo niemozliwe ze mam takie wlosy i niszcze je sobie i mam nie chdozic w lokach

ja nie potrafie wspolgrac loki z grzywka, no ogolnie nie umiem ich ulozyc, zawsze sie pusza i nie podobaja mi sie po prostu.
ja mam branie w prostych albo jak mam spiete tak na chinke, jak to Tz nazywa, tak wysoko koka i wtedy z lokami mu pasuja i mi

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Caate ładnie Ci w loczkach
Mi się loczki bardzo podobają, ale nie wszystkie, u mnie na uczelni jest taka jedna dziewczyna i ma takie śliczne sprężynki
dziekuje no wlasnie ja tez uwazam, ze loki musza komus pasowac, mi ciezko je zaakceptowac

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
Cały dzień u mnie pada, mam dość takiej pogody szukam jakiegoś fajnego ciuszka na all, chętnie kupiłabym coś tylko nie wiem co
ja bym tez sobie cos kupila, tylko daj mi ktos kase

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Kitka i co do mojej figury, nie jest fajna do ubierania, pupe mam wystajaca, nogi srednio szczuple, talie za waska i wszystkie bluzki mi odstaja, cycki nie duze, jestem niska i zawsze cos mi gdzies odstaje, szczegolnie w tali i w pasie... tak zle i tak niedobrze
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 19:36   #4595
CABIN CREW

Cytat:
no szybko piszemy
ja bym chetnie zalozyla, ale boje sie, ze mnie wtedy np. nie bedzie

mi w lokach gubia sie rysy twarzy, buzie mi pogrubiaja podobno... a Tz mowi, ze napewno je sobie krece, bo niemozliwe ze mam takie wlosy i niszcze je sobie i mam nie chdozic w lokach

ja nie potrafie wspolgrac loki z grzywka, no ogolnie nie umiem ich ulozyc, zawsze sie pusza i nie podobaja mi sie po prostu.
ja mam branie w prostych albo jak mam spiete tak na chinke, jak to Tz nazywa, tak wysoko koka i wtedy z lokami mu pasuja i mi

[/COLOR]Kitka i co do mojej figury, nie jest fajna do ubierania, pupe mam wystajaca, nogi srednio szczuple, talie za waska i wszystkie bluzki mi odstaja, cycki nie duze, jestem niska i zawsze cos mi gdzies odstaje, szczegolnie w tali i w pasie... tak zle i tak niedobrze
taaa... a na fotce z grecji jak modelka

zrobiłam sobie henne na brwi , miałam nie robić ale że wieczór w domu jednak dziś spędzam i się uczę to w międzyczasie zrobiłam... teraz siedzę z maseczką peel off ..
dziś zrobiłam sobie loki lokówką, cała głowę ... ale mam trochę nieświeże włosy wiec założyłam taką opaskę bawełnianą.. i okazało się że bardzo fajnie to wygląda, muszę sobie ze dwie takie opaski kupić

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-01-31, 19:37   #4596
marlienkaa2
Zadomowienie

Hej Ja już po Spa, od razu się lepiej czuję. Kurcze, niby mam 1dzień @, a nic mnie nie boli, nie kłuje. Dziwne.
Mnie też niech ktoś da kasę. Będę skromna: 1000zł mi wystarczy.

Edytowane przez marlienkaa2
Czas edycji: 2011-01-31 o 19:39
marlienkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 19:39   #4597
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
taaa... a na fotce z grecji jak modelka

zrobiłam sobie henne na brwi , miałam nie robić ale że wieczór w domu jednak dziś spędzam i się uczę to w międzyczasie zrobiłam... teraz siedzę z maseczką peel off ..
dziś zrobiłam sobie loki lokówką, cała głowę ... ale mam trochę nieświeże włosy wiec założyłam taką opaskę bawełnianą.. i okazało się że bardzo fajnie to wygląda, muszę sobie ze dwie takie opaski kupić
mieisac przed wakacjami, duzo cwiczylam

pokaz sie w lokach
ja opaske ciagle w domu nosze i do zuzi jak jezdze, bo mi wyciaga i bawi sie lokami

a jak z K?
Stary 2011-01-31, 19:53   #4598
kobietasukcesu
zawsze mam racje

kalapana: ja to bym chyba 20 osób nie uzbierała (licząc takich, których bym faktycznie chciała)

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 19:54   #4599
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość

Snow wiesz co tak sie zastanawiam teraz czy nie poczekac jeszcze z tym farbowaniem bo niby mam duzy odrost ale nie wodac tak tego bo mam balejaz wiec moze poczkema chociaz z miesiac niech jeszcze odpoczna troche jak narazie ladnie jeszcze wygladaja i wcale tak mocno tego odrostu nie widac jak mam rozpuszczone i grzywke na bok
Powiem Ci szczerze im większy będziesz mieć odrost tym większy szok przeżyjesz po ufarbowaniu Duży odrost ciężej jest rozjaśnić, zawsze zaleca się farbowanie co 3-4tyg, to taki optymalny okres czasu.. Ja ma Twoim miejscu nie czekałabym dłużej

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
U nas się wyśmiewają, jak ktoś chodzi do takich sklepów, że kasy nie ma, ani gustu itd. Wolę jechać do Krk i tam pochodzić, niż u nas i słuchać jak cała szkoła się ze mnie śmieje.... To dziwne, ale tak właśnie u nas jest... Jedną nauczycielkę widzieli, jak wchodzi do lumpka, to się z niej ciągle śmieją i przedrzeźniają.....
co za dziecinne myślenie aż dziw bierze, że są jeszcze tacy ludzie..

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Śniło mi się, że zdałam na 3,5 Wprowadzenie do przedsiębiorczości i jeszcze prof. pochwaliła mnie za moje obliczenia. Aż nie chciałam wstawać. Mam ten egzamin w piątek i jest to najgorszy. Eh... .
Rok temu opiekowałam się teraz już 3 letnią dziewczynką i zadzwoniła do mnie jej mama dzisiaj, czy nie chciałam odbierać jej z przedszkola i siedzieć w domu od 16-18. Chyba się zdecyduje, bo bym mogła księgowość i ulotki z tym pogodzić, a Łucja (ta dziewczynka) jest taka kochana. Najmilej ją wspominam. Jej mama mówi, że będzie dzwonić do Pani Ewy, a Łucja na to "Do tej z tym fajnym telefonem?".
Dzisiaj spałam niby długo z niecałe 9h, ale ciągle się budziłam przez kaszel. Jeszcze brat mnie zbudził o 5, a potem mama o 8. Znowu mnie gardło boli, a babcia wczoraj tyle kupiła mi lekarstw, że nie wiem kiedy my to użyjemy.

snowhitee ja mam ten podkład "Rimmel Stay Matte: i czytałam, że dużo wizażystek go nie poleca. Mi tam on odpowiada, choć ja dużo do szczęścia nie potrzebuje i nie zawsze się maluje, więc jeden starcza mi na ... rok. A Tobie, jak się sprawuje/sprawował? Myślałam ostatnio, że jak ten skończę to może skuszę się na jakiś inny.

_Alessandra trzymam kciuki. . I też bym poszła znowu na studniówkę.

buahhot trzymam kciuki. .

Kalpana duże będziesz miała wesele. Chociaż u mnie jest podobnie Tż. ma większą rodzinę, z którą utrzymuje kontakt, niż ja. A sukienki nie chciał mi się wyświetlić.
kiedyś go używałam namiętnie i byłam b.zadowolona, teraz odkryłam już lepsze "cuda"

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ahhh niedawno wrocilam, zaliczylam egzamin na 4,5 dziekuje dziewczyny za kciuki
gratulację

Soph ale ślicznotka

Caate świetne loki ja do swoich muszę mieć jakiś stylizator bo inaczej nie mogę ich ujarzmić

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-01-31 o 19:55
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 20:17   #4600
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje.

Ja to zawsze mam później sesje, niż inni. Ostatni egzamin mam 4 marca. A tak to zostało mi jedno zaliczenie i 4, a może jak dobrze pójdzie to 3 egzaminy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 20:22   #4601
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

kitka ja tez mialam o to zapytac kto otwieraq kolejny watek ja sie przypisuje do nastepnego jesli mozna

Snow tez tak myslalam najlepiej miec jak najmniejszy odrost wiec teraz pojde jeszcze rozjasnic do fryzjera a za jakies 3-4 tyg po zrobie farba wtedy mi ladniej wyjda moze tak ?bo na tym duzym odroscie bede miala na odrostach duzo rudego pewnie za pierwszym razem
Stary 2011-01-31, 20:22   #4602
agusiownik
Zakorzenienie

co o tym myślicie?

http://moda.allegro.pl/sliczny-swete...419981791.html

Stary 2011-01-31, 20:28   #4603
CABIN CREW

Cytat:
mieisac przed wakacjami, duzo cwiczylam

pokaz sie w lokach
ja opaske ciagle w domu nosze i do zuzi jak jezdze, bo mi wyciaga i bawi sie lokami

a jak z K?
co ćwiczyłaś???
teraz nałożyłam olej rycynowy więc nie bedzie szału ale jak następnym razem nakręce tro zrobię foto i się pokaże

z K lepiej .. przechodzi mu ... na pierwszym spotkaniu na początku widać było że nie wszystko gra ale potem... jakoś poszło ...więc humor mam lepszy

Cytat:
fajny tylko że krótki... ja to lubię dłuższe sweterki...

ZALATANA......
Stary 2011-01-31, 20:32   #4604
agusiownik
Zakorzenienie

i jeszcze to

http://moda.allegro.pl/super-swetereki-a-la-kamizelka-nowosc-i1434081341.html

myślę nad czarną

Edytowane przez agusiownik
Czas edycji: 2011-01-31 o 20:55
Stary 2011-01-31, 20:39   #4605
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
co ćwiczyłaś???
teraz nałożyłam olej rycynowy więc nie bedzie szału ale jak następnym razem nakręce tro zrobię foto i się pokaże

z K lepiej .. przechodzi mu ... na pierwszym spotkaniu na początku widać było że nie wszystko gra ale potem... jakoś poszło ...więc humor mam lepszy

fajny tylko że krótki... ja to lubię dłuższe sweterki...
Insanity 3tyg, ale cos mi sie stalo podczas cwiczen z kolanem i przerwalam cwiczenia, wiec robilam codziennie po 300brzuszkow, hula-hop, min.30min, biegalam min.40min, srednio 1h, steper 20min i jakies cwiczenia z yt jakie keidys podawalyscie robilam taki trening przez 5dni w tyg, 3x w tyg biegalam z taka roznica.

ciesze sie, ze z K lepiej

snow, ale ja sie boje silikonow i boje sie, ze wysusze sobie wlosy stylizacja
no ale juz jestem na watku dla zakreconych oficjalnie, wiec tam mnie zmobilizuja napewno

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
zly link

poprzedni dla mnie za krotki, ja tez jak Kitka wole takie dluzsze sweterki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 20:43   #4606
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

która zakłada kolejną??

ja mogę założyć o ile będę
którąś miałam zakładać, ale nie byłam w tym dniu na forum

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 20:56   #4607
agusiownik
Zakorzenienie

już poprawiłam

Stary 2011-01-31, 20:56   #4608
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
kitka ja tez mialam o to zapytac kto otwieraq kolejny watek ja sie przypisuje do nastepnego jesli mozna

Snow tez tak myslalam najlepiej miec jak najmniejszy odrost wiec teraz pojde jeszcze rozjasnic do fryzjera a za jakies 3-4 tyg po zrobie farba wtedy mi ladniej wyjda moze tak ?bo na tym duzym odroscie bede miala na odrostach duzo rudego pewnie za pierwszym razem
to będzie najlepsze rozwiązanie I powiedz jej żeby już nie dorabiała ani nie odświeżała Ci tych czekoladowych pasemek a najlepiej niech ich rozjaśni jak najwięcej

Cytat:
fajny ale króciutki

Cytat:
Insanity 3tyg, ale cos mi sie stalo podczas cwiczen z kolanem i przerwalam cwiczenia, wiec robilam codziennie po 300brzuszkow, hula-hop, min.30min, biegalam min.40min, srednio 1h, steper 20min i jakies cwiczenia z yt jakie keidys podawalyscie robilam taki trening przez 5dni w tyg, 3x w tyg biegalam z taka roznica.

ciesze sie, ze z K lepiej

snow, ale ja sie boje silikonow i boje sie, ze wysusze sobie wlosy stylizacja
no ale juz jestem na watku dla zakreconych oficjalnie, wiec tam mnie zmobilizuja napewno

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

zly link

poprzedni dla mnie za krotki, ja tez jak Kitka wole takie dluzsze sweterki
Kochana ale nie wszystkie silikony to samo zło A teraz zimą to silikony są jak najbardziej wskazane, tzn w rozsądnych ilościach Np bardzo popularny silikon dimethicone jest łatwo zmywalny delikatnym szamponem! Ważne jest aby szampon był bez silikonów, maska względnie też, żeby regenerowała a nie tylko oblepiała włos ale taka odżywka b/s czy serum czy jakaś pianka jak będzie miała ten "łagodny" silikon to nic złego, nada połysku, ochroni włos przed uszkodzeniem a później łatwo się zmyje Właśnie taka jest m.in ta odżywka do fal i loków Pantene, jest też jedna Nivei do kręconych bez silikonów i jeszcze jakiś żel Isany też bez

Dbam o siebie

Stary 2011-01-31, 21:26   #4609
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
to będzie najlepsze rozwiązanie I powiedz jej żeby już nie dorabiała ani nie odświeżała Ci tych czekoladowych pasemek a najlepiej niech ich rozjaśni jak najwięcej

fajny ale króciutki

Kochana ale nie wszystkie silikony to samo zło A teraz zimą to silikony są jak najbardziej wskazane, tzn w rozsądnych ilościach Np bardzo popularny silikon dimethicone jest łatwo zmywalny delikatnym szamponem! Ważne jest aby szampon był bez silikonów, maska względnie też, żeby regenerowała a nie tylko oblepiała włos ale taka odżywka b/s czy serum czy jakaś pianka jak będzie miała ten "łagodny" silikon to nic złego, nada połysku, ochroni włos przed uszkodzeniem a później łatwo się zmyje Właśnie taka jest m.in ta odżywka do fal i loków Pantene, jest też jedna Nivei do kręconych bez silikonów i jeszcze jakiś żel Isany też bez
jasne, zdaje sobie z tego sprawe
doszlam do tego i wiem, ze nie wszystkie silikony zle. ale chodzi o to, ze uzywam serum z biovaxu i odzywki b/s do zniszczonych i suchych i jest okej, jakos boje uzyc sie czegos do skretu, bo wtedy tak duzo kosmetykow bym pakowala na te wlosy, wiec bede sama robic sobie zel lniany, jak to nie pomoze to kupie z Nivei Flexible Curls , ale teraz jak mowie najtanszym koszcztem chce dbac o wlosy i sama natura, bo te maski loreal absolut repair, matrix to daja tylko efekt powierzchowny, a mi to juz nie wystarcza z isany to young czarny

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

jestem ogromnie szczesliwa, bo dzis po zmyciu podkladu, mialam normalna cere, czyli wszystko jest okej, wczoraj musialam podraznic ja przypadkowo
Stary 2011-01-31, 21:35   #4610
marthaaa
Raczkowanie

Hej kochane
Wyobrażacie sobie, że dziś wstałam z gorączką i bólem gardła? Nadmienię, że w piątek skończyłam brać antybiotyk... Katastrofa. Nie poszłam na szczepienie, bo chorej i po antybiotyku nie zaszczepią. Za to byłam z mamą w mieście. Kupiłam sobie w lumpku żakiet czarny - jest idealny, jak na mnie szyty Były też fajne dżinsy, tylko trochę ciasne, bo 27 w pasie Jak się zdecyduję i jutro będą, to może po nie wrócę. Widziałam też boską tunikę (ale cena - 40zł...) w granatowo-białe pasy i sweterek taki w stylu 'waterfall' bez guzików tylko puszczony tak , nie umiem wytłumaczyć ale z dziurką i kosztował 35zł, więc też pójdę jutro/pojutrze, jak będzie taniej, może się uchowa Kupiłam sobie podkład Mattitude z Astora i tradycyjnie puder Stay Matte z Rimmela. Dorwałam też wszystkie maseczki z Ziaji jakie były na Rossmanowskiej półce Aaa! Kupiłam sobie też FALVIT MAMA Będę się witaminować

Cytat:
Mnie się nie podoba

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Kalpana Ja bym szukała cos w tym stylu, kilka propozycji ode mnie ale najważniejsze tak jak pisałam żebyś to ty czuła się najpiękniejszą w tym dniu i wybór rzecz jasna nalezy do ciebie
Fajne Ale ogólnie z tymi sukienkami to jest Nie dość, że ich tak dużo, to jeszcze są np. ciężkie. O cenach nie wspomnę. Ja nie wiem, jaką bym chciała, w życiu nie myślałam o ślubie kościelnym. Jesli bym nie musiała, to bym go nie wzięła
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
loluska właśnie czekam by iść na ten film A co do ciuchów po mamie - mama z babcią miały mnóstwo tego co jest teraz modne ale swego czasu powywalały, popaliły i nie ma
Moja tak samo A niektóre miała świetne ubrania...Zwłaszcza mama

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
no, wcześnie. 23 latka miałam tylko Ale nie żałuję, sporo już razem osiągnęliśmy
To wcale nie aż tak wcześnie Ważne, że wam się układa

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Kalpana suknia nr 3 mi się podoba

Ech, ja ostatnio policzyłam, że tak od 800 do 1000 moja mama na siostrę przeznacza (studia dzienne, lekarstwa od dermatologa, ciuchy, kosmetyki ect.), na mnie już brakuje kasy... Jak coś to da mi tylko 50 zł jak mam zjazd na uczelni i ta kwota praktycznie cała idzie na przejazdy, gdybym nie pracowała to zaś bym musiała kombinować za co sobie kupić herbatę na uczelni czy coś innego do picia bo już jej to nie interesuje... Jak chciałam twarz leczyć u dermatologa i miałam te same lekarstwa co siostra teraz to było za drogo dla mnie by dawać.... I tak dalej i tak dalej.... Od 19 roku życia wywiera na mnie presję bym pracowała na swoje utrzymanie i wydatki i po prostu ja muszę pracować. Pewnie gdybym zarabiała gdzieś z 2 tys. to bym musiała się dokładać na opłaty

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Nie dość, ze mam krótkie paznokcie to jeszcze jeden mi się ułamał

Lece się szykować do pracy, muszę fartuch wyprasować, coś do jedzenia zrobić, rzęsy wytuszować i podkład nałożyć

Miłego i przyjemnego dnia
W takich chwilach cieszę się, że jestem jedynaczką, chociaż ma to swoje minusy.

Caate,
nadal utwierdzam się w przekonaniu, że jesteś bardzooo ładna, czy to loki, czy proste, czy co tam Ładnemu we wszystkim ładnie a co do rodziny - zgadzam się, temat rzeka, też mogłabym tu co nieco napisać o swoich 'przygodach'...

Soph, ależ Ty ładna, następna

Kalpana, faktycznie duuże weselicho się wam szykuje

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 21:39   #4611
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Hej kochane
Wyobrażacie sobie, że dziś wstałam z gorączką i bólem gardła? Nadmienię, że w piątek skończyłam brać antybiotyk... Katastrofa. Nie poszłam na szczepienie, bo chorej i po antybiotyku nie zaszczepią. Za to byłam z mamą w mieście. Kupiłam sobie w lumpku żakiet czarny - jest idealny, jak na mnie szyty Były też fajne dżinsy, tylko trochę ciasne, bo 27 w pasie Jak się zdecyduję i jutro będą, to może po nie wrócę. Widziałam też boską tunikę (ale cena - 40zł...) w granatowo-białe pasy i sweterek taki w stylu 'waterfall' bez guzików tylko puszczony tak , nie umiem wytłumaczyć ale z dziurką i kosztował 35zł, więc też pójdę jutro/pojutrze, jak będzie taniej, może się uchowa Kupiłam sobie podkład Mattitude z Astora i tradycyjnie puder Stay Matte z Rimmela. Dorwałam też wszystkie maseczki z Ziaji jakie były na Rossmanowskiej półce Aaa! Kupiłam sobie też FALVIT MAMA Będę się witaminować

Mnie się nie podoba

Gratulacje

Fajne Ale ogólnie z tymi sukienkami to jest Nie dość, że ich tak dużo, to jeszcze są np. ciężkie. O cenach nie wspomnę. Ja nie wiem, jaką bym chciała, w życiu nie myślałam o ślubie kościelnym. Jesli bym nie musiała, to bym go nie wzięła

Moja tak samo A niektóre miała świetne ubrania...Zwłaszcza mama

To wcale nie aż tak wcześnie Ważne, że wam się układa

W takich chwilach cieszę się, że jestem jedynaczką, chociaż ma to swoje minusy.

Caate,
nadal utwierdzam się w przekonaniu, że jesteś bardzooo ładna, czy to loki, czy proste, czy co tam Ładnemu we wszystkim ładnie a co do rodziny - zgadzam się, temat rzeka, też mogłabym tu co nieco napisać o swoich 'przygodach'...

Soph, ależ Ty ładna, następna

Kalpana, faktycznie duuże weselicho się wam szykuje
dziekuje kochana

o te witaminki mnie interesuja, mialam o nich poczytac na co dokladnie one sa, dobrze ze mi o nich przypomnialas

zazdroszcze zakupow w lumpku, moze tez jutro sie przejade, ale u mnie same coraz to gorsze rzeczy sa niestety...

wspolczuje choroby, ja tez od nowa zlapalam katar
Stary 2011-01-31, 21:52   #4612
marthaaa
Raczkowanie

Nie ma za co Caate, sama prawda. Jeśli chcesz, mogę Ci napisać ich skład. Ja w lumpkach rzadko coś znajduję, wolę w normalnym sklepie, bo to jest tak, że szukam granatowej bluzki, to w sklepie ją dostanę, w lumpie zapewne wiele innych rzeczy,ale niekoniecznie to, czego akurat szukam . Tam też nie można sobie wybrać rozmiaru... Ale jak już trafiłam na marynarkę w stanie idealnym za 18.50 to nie pogardziłam W dodatku pasowała na mnie, a to też szok. U mnie najwięcej jest ubrań z H&M i z firmy Ginatricot. I zazwyczaj albo są bardzo małe (32,34) albo są za duże (42,44)

Stary 2011-01-31, 21:57   #4613
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Nie ma za co Caate, sama prawda. Jeśli chcesz, mogę Ci napisać ich skład. Ja w lumpkach rzadko coś znajduję, wolę w normalnym sklepie, bo to jest tak, że szukam granatowej bluzki, to w sklepie ją dostanę, w lumpie zapewne wiele innych rzeczy,ale niekoniecznie to, czego akurat szukam . Tam też nie można sobie wybrać rozmiaru... Ale jak już trafiłam na marynarkę w stanie idealnym za 18.50 to nie pogardziłam W dodatku pasowała na mnie, a to też szok. U mnie najwięcej jest ubrań z H&M i z firmy Ginatricot. I zazwyczaj albo są bardzo małe (32,34) albo są za duże (42,44)
mi sklad nic nie pomoze, bo sie nie znam, a w necie dostane to dla porownania z cyzm sobie poradze

wlasnie to w lumpkach najgorsze jest, male albo duze, u mnie najwiecej z atmosphere,h&m, pimkie, voila.

ale mam nauki a tak mi sie nie chce
Stary 2011-01-31, 22:04   #4614
ekomonika
Zakorzenienie

kalpana - ooo to ty bierzesz ślub ! Gratuluję ! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
agusiownik, kitka - za taką cenę to nic tylko brać
buahhot - gratuluję !

Niestety teraz mam bardzo dużo nauki, będę tutaj zaglądać tylko w weekendy, wolne dni i wieczorem
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 22:08   #4615
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
mi sklad nic nie pomoze, bo sie nie znam, a w necie dostane to dla porownania z cyzm sobie poradze

wlasnie to w lumpkach najgorsze jest, male albo duze, u mnie najwiecej z atmosphere,h&m, pimkie, voila.

ale mam nauki a tak mi sie nie chce
Ok, rozumiem
Oj, jakoś się musisz zmotywować
Ja mam ferie i się opindalam

Stary 2011-01-31, 22:18   #4616
snowhitee
Zakorzenienie

Caate o dziękuję bardzo za podanie pełnych nazw tych produktów Mi akurat sylikon w odżywce b/s czy serum nie szkodzi loczki nie są obciążone a ujarzmione

Dziewczynki co sądzicie o tych rzeczach? (kliknęłam sobie, już tak wiosennie )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mmb-6886.jpg (43,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mm-6788.jpg (45,8 KB, 23 załadowań)

Dbam o siebie

Stary 2011-01-31, 22:22   #4617
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate o dziękuję bardzo za podanie pełnych nazw tych produktów Mi akurat sylikon w odżywce b/s czy serum nie szkodzi loczki nie są obciążone a ujarzmione

jakby co to pytaj, bo akurat jestem w temacie i przerabiam wszystkie odzywki do lokow bez silikonowo i z sylikonami zmywalnymi
mi niby nie szkoda, ale jak przestane ich uzywac, to wlosy mam takie sztywne i widze mase rozdwojen... mi silikony wydobywaja polysk i miekkosc, ale nie ujarzmiaja

ciuszki ladne, aczkolwiek to body cos mi nie podchodzi
Cytat:
Ok, rozumiem
Oj, jakoś się musisz zmotywować
Ja mam ferie i się opindalam
ale zazdroszcze, ferie, ja nie mam niczego takiego
Stary 2011-01-31, 22:25   #4618
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

super zakupki
wczoraj ogladalam te baleriny z h&mu i nie moglam sie zdecydowac czy pudrowe czy takie koralowe ale chyba pojade po te koralowe

zapomnialam Wam wczoraj powiedziec, jechalam z Tztem na zakupy, po drodze powiedzial ze gdzies mnie zabierze i... pojechalismy do sopotu na spacerek zaskoczyl mnie bardzo

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 22:30   #4619
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
jakby co to pytaj, bo akurat jestem w temacie i przerabiam wszystkie odzywki do lokow bez silikonowo i z sylikonami zmywalnymi
mi niby nie szkoda, ale jak przestane ich uzywac, to wlosy mam takie sztywne i widze mase rozdwojen... mi silikony wydobywaja polysk i miekkosc, ale nie ujarzmiaja

ciuszki ladne, aczkolwiek to body cos mi nie podchodzi

ale zazdroszcze, ferie, ja nie mam niczego takiego
ok będę pamiętać Ale ja mam taką ściągawkę napisaną i przyklejoną na szafce ze wszystkimi łagodnymi sylikonami i tymi mniej które unikac

a co do ciuszków dzięki body to dla mnie nowość ale tak sobie myślę, że do rurek może fajnie wyglądać a kolor pomarańczowo-koralowy ponoć ma być hitem w każdym razie za 19zł przeboleję

Cytat:
super zakupki
wczoraj ogladalam te baleriny z h&mu i nie moglam sie zdecydowac czy pudrowe czy takie koralowe ale chyba pojade po te koralowe

zapomnialam Wam wczoraj powiedziec, jechalam z Tztem na zakupy, po drodze powiedzial ze gdzies mnie zabierze i... pojechalismy do sopotu na spacerek zaskoczyl mnie bardzo
dziękuję
Bardzo kochany Twój TŻ
Ja też dumałam nad tymi koralowymi balerinkami jak ostatnio byłam ale w końcu wzięłam kawowe a w pudrowych to zakochana jestem aż szkoda będzie mi je nosić

Dbam o siebie

Stary 2011-01-31, 22:32   #4620
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
super zakupki

jaki mily TZ ja bym chciala, zeby moj gdzies mnie zabral, ale sesja i sesja i nie ma czasu na nic...

tez zapomnialam powiedziec, ze na dzisiejszych zdjeciach mam ten podklad wlasnie z MF< to widac jak kryje, wszelkie drobne niedoskonalosci da rade, gorzej z moimi wielkimi czerwonymi pryszczami na czole (teraz nie powiecie ze nic nie widzicie)dla mnie jest dekikatny i trzyma sie na twarzy spokojnie 8h, dluzej go nie mialam

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-31 o 22:33
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości