|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Cytat:
![]() a dolce maska jest bardzo fajna jak masz dobrze oczyszczone włosy... bo jak używałam ja z dove szamponem to miałam gniazdo na glowie!! a teraz jak użyje mojego trzy zioła i potem dolce anti age na to, to mam mięciutkie i gładkie włosy używam jej raz na tydzień ![]()
![]() |
#4592 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
proszę
![]() ![]()
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo przyjemny szampon musze powiedzieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
a mi teraz podobaja sie te nowe wersje gliss kura czy fructisa
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4596 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Blond vs. blond
Cytat:
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
efcia
ja mogłabym Ci polecić albo Richesse bo ma wodę 2,7%-musiałabyś wybrać sobie jakiś chłodny odcień coś z popielem i opalizującym albo z własnego doświadczenia Casting 1021-tyle że ma wyższą wodę i na pewno trochę Ci rozjaśni włosy ale na pewno ochłodzi kolor |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję Agato ![]()
Bo tak. Edytowane przez efcia90 Czas edycji: 2011-02-07 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Perłowo popielata nie wyjdzie źle, musi być popiel, opal, perła żeby to ochłodzić.
Wella Color Touch - podobno bardzo dobra farba i ma dużo kolorów w palecie-tam popatrz. Jak weźmiesz jasny kolor to nic Ci nie przyciemni, wez sobie coś jasniejszego niz co masz teraz i wodę 3% jak nie chcesz wyzszej-te Color Touche to maja chyba wlasnie 3% wody. |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zadomowienie
|
Właśnie ten nr 18 co wstawiłam to z Color Touch (i chyba on jest najjaśniejszy z całej palety (nie licząc siwych itd)
![]()
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym brała wodę 4%, powinno cokolwiek ochłodzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zadomowienie
|
No to super
![]() ![]()
#4603 | ||
Zakorzenienie
|
dzięki, ale nic nie znalazłam, nie tego co szukałam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja wymyśliłam, żeee MISIU JEŚLI TO CZYTASZ TO NIE CZYTAJ ! ![]() kupię kuferek, taką szkatułkę, zwykłą drewnianą sosnową, kupię farbki do drewna akrylowe i pomaluję ją po swojemu w jakieś serca i inne takie rzeczy, do środka nawtykam cukierków, cukierasów i lizaków serduszek ![]() ![]() tylko właśnie wróciłam z miasta, obeszłam, objechałam wszystkie sklepy z tego typu rzeczami i kurna no, nigdzie nie ma takiej zwykłej szkatułki, wszystkie jakieś ozdobione ![]() ![]() Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2011-02-07 o 13:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
efcia
nie ma problemu, jak umiem poradzić zawsze staram się pomóc ![]() kitkulka no fajny pomysł ![]() Albo zorganizujemy sobie cos w tygodniu (jakiś McDonaln ![]() W ogóle ja w Macu nie byłam już wieki a Wy tak kusicie-muszę się wybrać ![]() A w kfc to nie byłam już od kilku lat, a szczerze mówiąc to byłam w kfc ogólnie może 5 razy, a moze i nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurczę, myślisz, że jak dzisiaj wpłacę pieniądze na tą szkatułkę i zamówię paczkę priorytetową oczywiście to dojdzie do piątku? Bo kurczę zamówiłabym oczywiście przesyłkę priorytetową pobraniową, ale takim sposobem wysyłają osobom z 10 pozytywnymi komentarzami, a ja wszystkich ogólnie komentarzy mam 1 ![]() A kurde, zamawiam, bo i tak nie znajdę nigdzie indziej... szybciej będzie kurierem czy pocztą?? Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2011-02-07 o 13:36 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Ja bym zamowila normalnie pocztą priorytetem-do piątku dojdzie na bank
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Przyczajenie
|
rozjaśnianie, dekoloryzacja i farbowanie
dzień dobry
![]() Mój naturalny kolor to blond, ciężko w sumie mi określic czy jasny, czy średni - w tym momencie to malo istotne. Farbowałam je przez rok na czarno farbami do 24 myc, jednak kolor znudził mi się i postanowiłam je rozjaśnic (jak pewnie się domyślacie, na własną rękę.. z zerowym doświadczeniem) najpierw użyłam dekoloryzatora chantal, wyszedł mi taki brązowo rudy kolor, włosy w ogóle nie zniszczone. Potem nałożyłam rozjaśniacz.. istny koszmar. odrosty białe, reszta żółto ruda. pobiegłam do sklepu po farbę roślinną i pofarbowałam je na rudo, po paru dniach przyszedł mi do głowy genialny pomysł rozjasnienia ich po raz kolejny. efekt taki sam jak po pierwszym rozjasnianiu, tylko większe siano na głowie. potem robiłam tonerami na różne kolory, od jasnego brązu po fiolet (jak to na wlosach rozjasnianych - zmywaly sie po dwoch myciach) potem mama kupila mi farbe perfect mousse ciemny blond. i o dziwo wyszedł blond, ale zmyl się po jednym myciu i znowu zostałam z rudym na głowie.. Po miesiacu polozylam na wlosy farbe (konkretniej 3 opakowania, bo miałam jeszcze długie wlosy) jasny perłowy blond (nie pamietam jakiej firmy).. grzywka zostala ruda, wiec polozylam na nia rozjasniacz.. i to rozjasnianie i ta farba najbardziej zniszczylo mi wlosy. postanowilam dac im swiety spokoj, dopiero teraz zdecydowalam sie na jeszcze jedno farbowanie perfect mousse jasny blond. wyszedl co prawda blond, ale moje wlosy sa baaardzo zniszczone + nie maja jednego koloru. musialam je sciac, mialam wlosy bardzo dlugie, teraz mam do ramion. chcialabym miec wlosy w kolorze jasny blond, co mam zrobic? dodaje zdjecia z kazdego etapu rozjasnian (nie chce mi sie zamazywac twarzy) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Kitkulka- świetny pomysł
![]() ![]() właśnie wróciłam z Maka...powiekszony z McChickenem i zakręconymi frytkami był mój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() no trudno, pozostaje mi czekać i mieć nadzieję ![]() ![]() dziękuję ![]() właśnie na takie "święta" to zawsze jest problem co dać facetowi ![]() ![]() snow zdaję raport co do tego mojego tuszu do rzęs ![]() super jest, naprawdę ![]() ![]() ![]() Naprawdę jestem zadowolona, szczoteczka trochę dziwna, ale dobrze się maluje, rach ciach i już ![]() ![]() Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2011-02-07 o 15:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, co na tym forum trzeba zrobić by ktokolwiek coś poradził czy też rozwiał wątpliwości? Bo widocznie jest jakaś procedura, której nie znam..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nikt nie odpisuje to najczęściej znaczy, że zwyczajnie nie znamy odpowiedzi na Twoje pytanie... ja nie znam, nie znam się na farbach, farbowaniach, mieszaniach różnych farb/utleniaczy czy czego tam jeszcze, kupuję i robię tym co jest dostępne w sklepach i tyle... jak się nie znam to zwyczajnie nie odpisuję, taka jest procedura ![]() A jak nie chce Ci się przekopywać przez nasze offtopy to zajrzyj na poprzednie, zamknięte już wątki. Jestem pewna, że znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2011-02-07 o 16:21 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Ewentualnie jeśli temat był wałkowany juz wielokrotnie na tym wątku to równiez nikt nie odpowie i polecam poprzez wyszukiwarkę- przeszukaj ten watek-lekturę wątku
![]()
#4615 |
Magda ;)
|
Caskada widze nowy avek
![]() ![]() buahhot pochwale sie na pewno,ale nie dzisiaj,bo nie mam baterii do aparatu ![]() ![]() Yata wpisz w google przedluzanie wlosow i Twoje miasto, na pewno coś wyskoczy ![]() ![]() Kitkulka ja mysle,ze dojdzie,napisz do gościa,że zależy Ci na szybkiej wysyłce i wyslij mu najwyzej potwierdzenie przelewu,żeby od razu wyslal paczuszke ![]() dasz linka do tej skrzyneczki? nadzieia co masz zrobić,żeby mieć jasny blond tak?? najpierw odżyw wlosy,bo są strasznie suche,zniszczone.... dobre maski to podstawa. Pozniej mozesz uzyc którejś z rozjasniajacych Palette i powinno sie udać slbo udaj sie do fryzjera i stopniowo dojdz do blondu przez pasemka ![]() i oczywiście polecam lekture wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Wtajemniczenie
|
Podczytuje Wasz wątek i widzę, że niektóre z Was na prawdę dobrze znają się na rozjaśnianiu włosów, więc mam cichą nadzieje, że mi pomożecie
![]() Pofarbowałam dziś sobie włosy. Mam naturalny kolor ciemnego brązu, rozjaśniam jakieś 4 lata. Przy ostatnich 2 farbowaniach u fryzjera kolor z odrostów wypłukał mi się na ciemny blond ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/duza-szkatulka-na-...449725548.html tylko to była jednorazowa aukcja, ale na jego innych znajdziesz na pewno inne albo i takie same ![]() ![]() muszę jeszcze farbki kupić, już wyczaiłam w którym sklepie są i po ile, 10 różnych kolorów za 30 zł więc spoko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a za włoski dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4619 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
no tak musialam przebrac swoja shakire bo byla juz nudna
![]() kochane wpadlam sie pochwalic moimi lokami na zakrecony tez musze wpasc zaraz ![]() a to moje dzisiejsze loki z zelem nivea ![]() ![]() ![]() foto jak zwykle w lazience najlepiej mi tam samemu cykac ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.